Confused

// Blev inget köp av vinterjacka idag. Kikade bara.. \\

Jag orkar bara inte. Helgen som kommer - Have to choice;
Stanna i Göteborg och umgås med pappa som vore helmysigt eftersom vi aldrig umgås.
Eller åka hem till älsklingen min som ja saknar så grymt mycket.
Grejen är att ja kommer må skit vilket val jag än tar.. Men måste ändå välja. 
Vill ju så gärna vara kvar, jag o pappa ses ju aldrig typ o de e så härligt att vi fungerar så bra ihop nu, förr i  tiden var det ju bara bråk, bråk.  
Men kommer ju sakna älsko, men ska ju till han på söndag då isf.
Men grejen e att han tar de fel, känns de som. Han blir ju besviken såklart de förstår ja ju.. Men vill oxå att han ska förstå att ja vill vara med pappa oxå. Och att jag liksom inte väljer bort honom för så e de ju inte.
Älskar ju dig baby, det vet du !
Åh, de e så jobbigt att behöva välja. Är så confused, varför ska ja behöva göra de? Kan man inte vara på två ställen samtidigt.. Aja... Got to take a choice I guess, hope it will be good at the end.

Du e mitt allt iaf älskling de vet du !
Och tro inte att ja inte saknar dig för det gör jag..
Du är min, nu och för alltid..
Till dig hjärtat:

True Love
a white dove
flying high
never ask why
Neither cloud or rain
Sorrow or pain
will ever destroy
the truth and joy
That true love bring
an anthem angels sing
As a celebration to life
a bird for sure
so glorious great
yet simple and pure
Like the whitest dove
yes, that must be true love
..Our love..




Desperate Housewifes nu.. Sista avsnitten med... Gaaaah :S


Världens Bästa Pappa

Älskar min Pappa. Han är så underbart snäll, nästan alldeles för snäll ibland tyvärr ...
Är så mysigt att vara här med han alldels själv. Så skönt och koppla av och vara i Göteborg of course...
I morse när jag gick upp för att se om han svarat på lappen ja skrev igår kväll; skrev att hans skulle ha en bra dag typ.. För han hade värsta jobbiga, långa mötena. Då låg de en lapp där de stod att jas skulle köpa en vintertjacka, att de va onödigt att vänta tills min födelsedag så att ja skulle få en present redan nu..
Så låg de 1000 kr och hans kort bredvid, så stod de; hade inte mer löst så du får ta mitt kort, var försiktig max 2740:-
Gaaaah, sååå jäääkla snäll så ja får nästan dåligt samvete att ja inte kan göra tillbaka.. :( 
Love my daddy ! Längtar tills han kommer hem nu..

Be back with the results :PpP


Och till älskling:
Saknar dig sååå mkt vet du baby. Tvivla aldrig på mig. Min tandborste kommer alltid att vilja stå i ditt badrum vet du ;) Och just nu kan ja inte ringa dig, de e jobbigt... ( :
Ääälskar dig mitt smultron ! Du och jah för alltid vet du ...

I could feel it from the start
Couldn't stand to be apart
Something 'bout ya caught my eye
Something moved me deep inside, now
I don't know what ya did boy, but you had it
And I've been hooked ever since
Told my mother, my brother, my sister, and my friends
Told the others, my lovers, both past and present tense
That every time I see you everything starts making sense 

älsko och jag



Hett

- så de bränns fynd.....

skepparkavajniiice väskaMiu Miu skorMIU MIU skor  : )



...Be back with more....

Något som måste inhandlas är iaf ett par Frankie B jeans, såå snygga.

Gillar Sass & Bide oxå .


 Så var det underwears med :P Hittat tre godis-set :P Hett Hett Hett...




            Frank DandyFrank Dandy, alltid hett men hetast är nog detta..
D&GDolce & Gabbana, nice clothes, nice underwears- of course.
 JLO JLO, think I like it. Snyggt och även lite smågulligt  ( :


" Så snygga, måste bara ha något av dom. Finns på nelly.se just love that sajt "

Regn, regn. Snö?

Saknar min bitch ju - ("v") Älska.

Vart  är snön? Det är den första november på onsdag och ingen snö har setts till? Kommer det kanske ingen? Henrik sa ju att det snöade lite igår i Karlskoga, men inte här inte. Det bara regnar och regnar.
Var ju match idag på ullevi, haha. AIK-GAIS ,snacka om att dom lär blivit blöta. Usch! 0-0 blev matchen btw :D.


Imorrn förmiddag blir det stan med kussen. Ska bli nice. Ska kolla ut en vinterjacka med. Hoppas jag hittar ngn tjusig. Det värsta e att det finns sååå mkt fina vinterjackor nu så ögonen vet inte vart dom ska sätta blicken på när man strosar runt på stan.
Men ja drömmer fortfarande om mina leopard-stövletter. Vet inte om ja ska köpa dom än men..
It´s my looove anyway.


Sen blir de Sex and the city. Ska bli så härligt att se Carrie´s sköna outfits, har inte sett de på såå länge..
Och hennes skor mmmm, just Love them.

carrie   carrie 2    127126-6



HAHAa kollar på något riktigt kul på Kanal 5. Det är en dokumentär om en kille som blivit av med sin penis. Och inte på något direkt vanligt sätt; hans flickvän högg av den. Helt sjukt, hon åkte med den i handen, sen fick hon panik och slängde ut den genom bilrutan :) hahaha ! Oh my... Wierd.

Aaah skönt. Har skrivit färdigt psykologiarbetet nu med. ADHD och Ätstörningar fick det bli..
Hmmm, fick lite funderingar. Skönhetsidealet, är det så hemskt påverkande?
Well well. My neck hurts :S


ideal?

Skönhetsideal?
Är det typ snyggt? Är det så här man ska se ut för att få gå på catwalks? Eller måste man se ut så här ändå? Vill någon se ut så här? Hmmmm...


(Linda; - Glöm inte att ja vill se tatton ;P)


Götet !

Nu e ja ju här i Göteborg. Känns bra bara av att sitta inne och veta att det finns civilisation ute. Hemskt annars ju.. :S
Idag ska jag nog träffa Nathalie, kussen. Ska hänga lite på stan, ta en fika kanske. Blir nice iaf.
Vil handla ngt nytt iaf men. Får se. Skepparkavaj vill jag ha mig en. De e sååå nice. Har ingen vinterjacka än ju för tusan, eller klart jag har men inte som kan användas i år. Inte som jag vill iaf. Ny varje år :) Pappa e på jobbet nu oxå. Så gullig som la fram en hundring o skrev en lapp
 - Fikapengar, Puss Pappa. Tyckte de va så sött. Han visste ju att ja hade pengar men. Min pappa de :P

Hittat suuper snygg tröja på palp, Ed hard. En huvtröja., grymt häftig. - enligt min mening. Inte pappas. Haha. Men han är ju mer åt de fina hållet :P Och den här var mer åt det grymma, but I like that !
Hittade fräääshaste trench coat/kappa oxå, guu så snygg. Men är det fint så kostar de ju..

Nej, nu ska jag nog ta mig lite frukost. Back in a moment.. Or somethin´ .


            
ed hard 

Leopardkärlek

Okej, idag har jag funnit min största kärlek. Ett par ankleboots/stövletter i leopard.. Så sjukt snygga så ja dör. Aldrig sett ngt snyggare, och då skojar ja Inte. Och jag som älskar skor så mkt..
Ingrid hade iaf köpt dom idag. 899:- bara men får se om de blir med på veckans inköpslista. Känns på ngt sätt som att ja skulle tröttna. När ja tröttnar på mönstret liksom.. men de fanns ju svarta oxå.. Ahh ja får se.

Hart varit på stan idag iaf. Är ju i gbg nu. Lagat mat oxå, blev sån där fisk med kräftost o grejer i ugn o klyftpotatis. Sååå duktig e ja :P haha!

Well well.. Got to go !


Snart så...

Nu blir det göteborg snart. Pappa kommer och hämtar mig när jag slutar.. Om 35 min. Sen ska vi handla lite mat o så till ikväll.
Hade precis de sista provet nu - Turism. Guuuu va klantig ja är, usch. Skulle sätta ut landskap och jag satte fel på Värmland. Hahahaha! Säger ju att ja inte ska bo här, är ju ingen äkting liksom :D  
well well. Ska labörja med öppethus förberedelsen med Erika. Tröjorna är klara nu med så dom kommer la snart.. Hahaha heta va dom såklart:P
Got to go!

Regn och Prov

Då har man precis gjort Företagsekonomi provet då.. Gick faktiskt bra. Ska ju plugga ihjäl mig jämt innan alla prov så jag medlar in för mkt i hjärnan på en o samma gång. Då blir allt bara snurrigt ;P Men så är det.
Vi har varit på Arena-Reklam och beställt tröjor med tryck på, till öppet hus. Niiiice, Turism - Try to break it! Eller vad säger ni girls ;p Så kul har vi med de där så.
Regnigt är det idag med, såklart. Bara för att vi ska gå till folkhögskolan :( Usch usch orkar inte. Men måste ju. Längtar bara sååå tills imorrn. Vill till henrik nu o lägga mig ner under en varm filt, guuu så hääärligt. 
Men men, inte än, 4 och en halv timma kvar tills dess... Ska väl glida runt på nätet ett tag här nu, har faktiskt inte mkr mer att tillägga, inget viktigt och intressant iaf :)
Hang on, be back. 


Måååste shoppa nu iaf...
Först på listan - bruna jeans, såååååå snyggt..


Heheh, Anton - min goding till lillebror hittade bild från i somras när jag o pappa var ute på lite road trip, var bara så kul och se, och som du säger Linda så är det så underbart att kolla tillbaka på bilder från sommaren. Får en att längta såååå.. Men långt kvar till nästa dock. 2007 ska jag lätt ha värsting beach kroppen, av bara lite powerwalk och hemma sit-ups.. Heheh ;P
min söta unge ;)

Gullungen, har ju två stycken men här är den äldsta.. Han är sååå jobbig ibland men såå himla otroligt gullig oxå :P Min egen lilla skitunge ;P Som snart blir 15 på tal om de .. haha !





Längtan & Nötter

Nu längtar jag sååå himla mkt till att få komma till göteborg. Är så trött  på att vara här omkring och se samma ansikten dag ut och dag in, hate that. Men vad ska man göra? Går ju inte att sudda ut ur rutan liksom, som på reklamer.. Nu är iaf det första provet klart och det gick super, iofs skulle de ju inte gå ngt annat än bra för de e ju rätt så logiskt och rätt så lätta saker; hälsa, motion, kondition m.m. Simpelt som tusan egentligen. Bara att man blandar ihop massa things.

Nu saknar jag hjärtat mitt iaf. Han har köpt ny mobil och allt, Sony Ericsson Cybershot med 3.2 megapixel, sååå glad över de - sååå söt. Men den e jääävligt bra, bilderna blir ju super. Men jag är ju lite mer för design på mobiler så därför är det ingen mobil för mig. Har ju min älskling Nokia 7370, älskar den, men den börjar bli lite sliten nu. Får la lämna in den på omlackering :) haha. Om man nu kan det, dessvärre tror jag inte det men.. Är ju värt ett försök !

I Göteborg blir det att spana lite kläder. Tänkte ta en titt inne på Nk, en titt lika med att jag hittar tusentals saker jag blir förälskad i. Love NK. Och Carllings såklart, vad vore jag utan Carlings? Älskar den affären alltså.
Måste ha mer skor med, shoemaniac e jag verkligen men jag bara ääälskar dom. Har redan tre nya inför höst/vinter men mer skadar ju inte.. Skulle vilja ha ett par skor till typ varje outfit, vore perfa ju. Men det kan jag ju drömma om ;)
Yeah Yeah,hang on, återkommer....



min själsfrände ;)




Måste bara säga, de e så grymt gott med cashewnötter så jag håller på och dö. Och mamma tycker likdant. Alltså man kan aldrig sluta äta. Nya snacksen för i år ;P
Och guuuud för Fergie, sååååå het alltså.
Akon/Eminem - Smack That - sååå bra bara



Nu får det bli kvällen snart
Ja nu sitter jag här igen, skräll, eller vad säger man :D har ätit lax med ris, huur gått som helst. Mamma är ju den bästa på att laga mat, bäst ! Ska försöka slita mig härifrån och plugga lite mer, men har förberett inför bokpratet till imorrn iaf. Nu är de ju bara att läsa på till Företagsekonomi provet med.. Hmm, jobbigt.
Ska till folkhögskolan i morrn oxå, med Psykologin. Och lyssna på ngn som varit med om ngn olycka och förändrats av det på ngt sätt. Intressant iaf, intressant med psykologi.  
Well, got to go.

Träffar älskling i morrn med :P Weeeeehu.



Extra hälsning: - Hej Linda ; )






Det obeskrivliga.

Det obeskrivliga.

Sakna :(


Det första

Nu äntligen

Har försökt, ah jag vet inte hur många gånger innan jag fick till den här bloggen nu. Krånglat till de så mkt så jag vet inte riktigt vad jag har gjort. Men men, nu är det ju iaf fixat. Verkar ju lite kul ändå. Härligt o skriva av sig lite liksom.
Idag har jag iaf varit hemma. Mådde skit i morse. Hade ett prov som jag övat på till idag men har fått skjuta upp de till fredag, tur . Är det verkligen tillåtet att ha tre prov veckan innan lovet, plus två inlämningar? Och att sedan veckan efter lovet ha Fyra prov och en inlämning? För mig är det heeeelt sjukt iaf men..
Det blir ju att plugga hela lovet, typ. Ska till göteborg iaf o hälsa på pappi :) Åker dit på fredag med henrik och skitungarna :) Så åker dom hem på söndag och jag stannar kvar hos pappa hela lovet, underbart!
Ska va modell nästa vecka på torsdagen oxå. Blir kul faktiskt, Ingrid som frågade. Make-up modell. I like :)
Har ju bara gått för kläder, underkläder och badkläder förut så. Men de e ju ingen visning direkt då. Mest övning och ta lite kort tror jag, men kul ändå. Sen blir det väl att träffa kussen kanske lite, om hon inte skulle till barcelona, göttans tjej :) Men man vet ju aldrig, kanske hakar på ;) haha, nej då, ska vara med pappa och umgås med han. SÅ sällan de bara e han och jag. Kommer ju sakna älskling men... That´s life.. Tråkigt o sitta hemma o uggla i kga o vänta på att han ska sluta jobbigt liksom. Då e man ju hellre i gbg. Och så måste jag ju plugga lite som sagt.

Kolla lite clothes i helgen o veckan med :P Fyller ju snart år så. Men snart kommer mina efterlängtade replay "baggy" jeans. Beställt nu så dom kommer senast fredag. Grrrrrr, nice, comfort.ja :)
Har hittat en gryyymt nice jacka på MQ iaf, för hela 2600:-, men ack så läcker! Och den satt ju såklart som gjutet. Kollade oxå på www.ssense.com, Love it. So nice things. Rekommenderas.
Well well... Blir ju plugg ikväll så måste väl ta tag i det snart. Saknar Henrik iaf, sååå mkt. Han e så underbar. Got to go..

RSS 2.0