citat - tjat


...In the end there's nothing to win or nothing to lose...



sovdax

Ja, de e många bollar uppe i luften nu. Men jag har bara valt att ignorera dessa bollar som flyger omkring, mår bäst av det och det rör mig inte heller i ryggen att göra det så varför inte fortsätta.
Dafina - Du e en klok tjej vännen ! Härligt o prata lite som vi inte gjort på evigheter..

Just nu är jag en mkt stressad Julia, har allt vad de nu är i huvudet; plugg, hur ja ska hinna med allt och där ingår ju även plugg, och mkt mer. Allt går ju bara så fort, helt plötsligt är veckan bara fullspäckad.
Imorrn ska jag iaf jobba på showroom en sväng, ska bli kul att komma tillbaka, har ju inte jobbat på länge nu o massa nya fräscha kläder har vi fått in till vårkollektionen, me like !
Sen efter jobbet, direkt, kl 18 kommer mamma och hämtar mig i kga, då blir det att åka raka vägen till träningen som börjar 18.30, efter den ca 20.00 får jag kasta mig iväg hemåt för att skynda mig att plugga till feting provet ja har i samhäll till fredag :S Är liiite stressad :/

Klämde iaf in en solning idag. Och köpte fräna knästrumpor på Lindex, hittade även en urgullig stickad klänning som jag blev frälst i och bara måste ha, köpte oxå ett par grå tunna strumpbyxor. 
Min sjuka mamma var med på stan som oxå köpte likadana strumpor, skitfräcka var dom faktiskt. stackars lilla mamma som e så krasslig :/ Som måste laga mat, skjutsa ungar osv, ja allt som mammor gör, min är iaf världens bästaste <3 Vill så gärna vinna på lotto mamma o ge dig massvis me feta money ; )

Min pappa e oxå bra gullig han, världens bästa han med, så tråkigt att åka från honom när jag varit där hela lovet, men ska ju dit igen om ca två veckor, o de e ju alltid skönt att komma hem med.
Fick ju en härlig slant på kontot att handla vårkläder för av honom, han är bara för snäll. Så nu går jag med ett leende på läpparna varje gång jag får en saldo-lapp, som ju annars brukar vara tvärtom. Helt sjukt snällt iaf. Så trevligt att få ett mess på måndags morgonen av sin pappa där det står;
Godmorgon, saknar dej!
Blir ganska glad då, eftersom man inte får sånt varje dag... 

Har även lite panik över att börja träffa lite "gamla" vänner me, eller inte gamla men såna man kanske umgicks mycket med nyss, el kanske förra året. 
Jenny saknar ja ju massa, som vanligt, har ju inte träffat henne på evigheter, måste bara ses snart. 
Men sen, Dafina, Ämma, Emma och Madde, Fia. Jooey, mfl. 
Man har ju inte tid längre känns det som, eller man har inte det, alla har sitt liksom. Men ska försöka ta tag i det där nu iaf, en gång för alla :P Så fort det lugnat ner sig lite i skolan så..

Nu ska jag sova och hoppas min sömn blir bättre i natt än natten innan, den var hemsk, inte en blund nästan..

Älskar min familj, såå mkt, ibland blir man bara så familjekär, o de e ja nu. 
Mina vänner med såklart. Härligt att se vilka som verkligen är ens vänner och inte. 
Och min babe, Love u alot ! <3<3<3

Det var allt för idag!

 


stands for

Tycka vad man vill, men det här är fullkomligt rätt, enligt min åsikt.
Fick det av min älskade mamma som för det mesta, men oftast har kloka tankar och värderingar ;) Meloveu !



 

BITCHOLOGY

 

When I stand up for my beliefs and myself,
they call me a bitch.


 

When I stand up for those I love,
they call me a bitch.



 

When I speak my mind, think my own thoughts
or do things my own way, they call me a bitch.



 

Being a bitch means I won't compromise what's in my heart.
It means I live my life MY way.



 

It means I won't allow anyone to step on me.

When I refuse to tolerate injustice and speak against it,

I am defined as a bitch.




The same thing happens when I take time for
myself instead of being everyone's maid or when I act a little selfish.




It means I have the courage and strength to allow myself to be who I truly am and won't become anyone else's idea of what they think I "should" be.



I am outspoken, opinionated and determined.

I want what I want and there is nothing wrong with that!



So try to stomp on me, try to douse my inner flame, try to squash every ounce of beauty I hold within me, you won't succeed.


 

And if that makes me a bitch, so be it.



I embrace the title and am proud to bear it.
B - Babe
I - In
T - Total
C - Control of
H - Herself


OR:


B = Beautiful
I = Intelligent
T = Talented
C = Charming
H = Hell of a Woman


OR:


B = Beautiful
I = Individual
T = That
C = Can
H = Handle anything


Send this to 5 women to put a smile on their faces!!



"If you can't do something right, get a woman to do it.



 


make (u) up

Jag bara ääälskar min svarta ögonskugga. Har en svart skugga me glitter i; Maxfactor, och en kolsvart; Loreal. I like it ! Microshadow från Make up store är ju ett måste, dom är kanon och håller heeela kvällen lång. Den jag gillar bäst e nog Brownie, brun me glitter i..


Satsa på heta färger at your nails, jag kör på svart eller rött, men även neonrosa.. It´s fun !
Blå är oxå lockande faktiskt .. Men den franska mannikyren är ju alltid snyggt med så de kan man oxå ha som omväxling i den skrikiga vardagen..


Ordet för idag - Pinsamt, aldrig mer... :S

What was a thinking´ of ....

make up store


Proud to be a bitch !

Detta lät lite som en "fjortis kommentar" or somethin` men de e så det är. Jag är stolt i min roll som "liite bitch". Man måste ju ändå ha lite bitch i sig för att komma ngn vart här i världen, det är iaf min åsikt.
I like it, kort och gott.

Nu är det såhär att anledningen till att Julia inte har skrivit ngt inlägg på väääldigt länge är för att jag bara inte orkat, och när jag väl satte mig för att skriva sist så försvann allt ja skrivit och då orkade jag bara inte med. 

De som hänt på sistone av de ja kommer på just nu e väl att vi fått ny bil, så nu e våra nya bil "min nya bil" :) Den e sååå härlig o köra.. En Audi A6 fick de bli, NightBlue me pärleffekt, o superfina fälgar till, Julia valde, såklart 'big smile'..  Vi hade ju en Audi A6:a innan men den var från 2003 så nu är de ju 07:a som gäller, of course. Jag gillar den skarpt =)

Sen har ju Frida, den skiten, fyllt 18. Så nu är vi för närvarande inte vänner. Blir vänner igen den 19:e november när ja e 18 :P hahaha nedå men trist e de, men de ja mest längtar till e ju självklart Körkortet!
Vill så gäärna ha ett nu. Kollar bil var o varannan dag, Peugeot 206cc e de ja e inne på iaf :P Like that car.

En sak till att se fram emot är ju att ca den 11 juli åker ja me pappa o bröderna till Kroatien, blir borta 4-5 veckor. Ska pressa som en galning ... Ska bli så kul!

Lov nu.
Nu är jag iaf i Göteborg, Like it ...

Ska nog gå ner på en shoppingtur...



chateau hotel mont royal

Chateau hotel mont royal
Ligger utanför Paris

Pappa, jag ska med, punkt slut :P !

RSS 2.0