OC

... It makes me cry like a baby ...

Elle och Överraskande förvånat

Något som är mkt förvånat men även mkt roligt är att min kära lilla mamma har en blogg. Ingen jag visste om, iofs skaffade hon den nyss men. Ingen fjortis/milf grej liksom så de går väl an ; ) Alla måste ju få skriva av sig. Och mammi har ju skrivgåvan, men det måste man väl ha om man jobbat som journalist.

En annan grymt klockren och bra sak var ju Elle-galan i Söndags. Såå bra, sett fram emot det superlänge och inte blev jag besviken... Avgudar Hörstedts kläder, klcokrena alltså.
Äääälskar även de orangea och blommiga (faktiskt) som kommer komma nu till våren, har redan införskaffat mig en superhärlig blus eller vad man nu ska kalla det. En WESC, som ja hade i helgen. Den är visserligen från höstkollektionen men hallå, de e orange i den :D Och jag e inte den som e den o har färgstarkt, brukar hålla mig till rött men där går gränsen men denna bara älskade jag. Tack vare fredrik som jag testade den. Hade aldrig gjort det annars för i mina ögon när den bara hängde där var den typ, ful :) Den finns iaf på www.wesc.com och heter Beverly. Men där finns den inte i den färgen jag har, för den ja har e ju som sagt orange och typ grönbrun, lite skogsinspirerade löv kan man väl säga :)
Noelle modellen har de färgerna som är i min. I like it. 

Hör och häpnad - Min (alltså min egna) lillebror, Anton har rört på sig idag. Kors i taket alltså.
Haft friluftsdag i skolan liksom, och han har spelat hockey. Ofattbart !
Sitter alltid annars framför burken med en chipspåse i ena handen, en Marabou Schweisernöt i andra och en stor Coca Cola framför sig, och spelar WOW såååklart. Helt otrolig alltså, and still that tiny .. Skitunge.

Ikväll ska jag återvända till handbollen, ska bli så kul. Lite laganda o fräschare kropp ;P
Allt för beach-07, jag lägger ner mig till hundra :D hahaha. skämt o sido men situpsen rumpövningarna och handbollsträningen sitter nog fint till sommaren ... Har ju fått en träningscykel av pappa me, så go :)

Så kommer babe hem på torsdag eller fredag, saknar honom så. Han tycker inte om att sakna, han tycker typ att de e jobbigt bara, men ja tycker bara de e mysigt... Men på torsdag blir det iaf lunedet, o träning då förståss :P ska bli såååå kul :P
Ska nog sleepa över hos min älskade vän jenny i morrn. Hon e så go, har såå kul med dig jeny penny :D

Later !

for sale !


Säljer min Dior väska. Används aldrid. Är du intresserad, ge mig i så fall ett bud ?!


dior väskan



Back in the old Days

Saknar, tänker på massa minnen och saknar alla man höll kontakten och umgicks med förr, får nästan lite ångest och dåligt samvete att man är så dålig på att höra av sig.. :(
Visst, skriver man ett mail eller gb då och då till varann men det där med att ses tas ju aldrig tag i..
Saknar alla gamla handbollsvänner. Men alla har ju fullt upp nu med allt, skola, pojkvän och la la la..
Och jag med för den delen..
Ingen som hinner, eller tar sig tid till att träffas. Även om man vill så blir det aldrig av.

Dom jag saknar mest är nog Ulli och Angelica. Vi hade så himla kul ihop. Badkarskvällarna och allt smyg o smussel  vi hade för oss. När vi hyrde stugor här och där och satte igång brakfester åt höger och vänster.
Jag bara saknar er så mycket ! Vi måste helt enkelt bara ses snart..
Ni är så underbart goa chicks och det är jobbigt att man inte kan ha samma kontakt längre som förr.
Men det blir ju så när man väljer olika linjer på olika ställen, i olika skolor. Då splittras kontakten man hade och alla binder nya och så vidare.
Men som sagt Angelica gumman, Nu måste vi ta tag i det här, en gång för alla.
En "prata minnen och ta ett glas kväll" låter som en bra idé.. Det är spikat, bara datumet kvar att besluta.

Saknar er mina vänner !

jag har det utmärkt !

Jag är så kär. Det är så himla skönt när man har det så bra, mår så bra, och bara är sååå lycklig.

Så skönt att känna att ngn tycker om en, att känna att ngn väntar på ett samtal från en, att ngn saknar en, och bryr sig.
När jag stod där i 13 årsåldern och alla mina kompisar blev kära åt höger och vänster så frågade jag mig själv oroligt och förundrande; - Varför blir aldrig jag kär? Varför duger ingen åt mig? Varför önskar jag mig ngt och när jag sedan får det jag vill ha, ja, då är det inte spännande längre så då ville jag inte ha det. Varför är jag sån, men ingen annan? All denna oron för att man aldrig blev kär...

Men det här med kärlek är inte ngt man kan stressa på med,
(som jag försöker intala min kära lilla vän Frida om dag ut och dag in, fast kanske har hon hittat sin kärlek nu, de vet hon inte än själv, inte han heller för den delen;D)

Man kan inte försöka att tycka om ngn för det fungerar bara inte. Det skulle ju vara oerhört smidigt om de va så att om man bara ansträngde sig lite och försökte tycka om ngn man ville tycka om o ha ett förhållande med så skulle de gå, men nu är det ju inte så.
Kärlek är ngt som bara kommer direkt, de e inget som kommer efter ett tag utan man känner det ju oftast direkt, det där behovet om att träffas, det där pirret i magen, den där nervösa känslan man får vid varje tillfälle man ska ta upp luren och ringa. Det är så mysigt. Det är ngt som bara varje människa har rätt till att få uppleva. När man ligger/sitter där i soffan och tittar på film, man bara vill ta första steget men man bara vågar inte (dock så var man kanske lite yngre, då hjärtat dunkade så det nästan hördes ut för att man inte vågade ta tag i handen o "hålla hand" då man kollade på film, men man ville så gärna, och det var så skönt när det äntligen var gjort).  

Men jag är iaf så himla glad och tacksam för att jag träffat dig min älskling, du förgyller verkligen min dag och utan dig vore det värdelöst. Jag älskar dig så mycket Henrik, lika mycket som för 1,5 år sen ;P
Tänk att det är så länge, jag som klandra dom som varit tillsammans i 8 månader o tyckte dom va sjuka i huvudet, typ.
Men jag älskar dig och jag vill vara med dig, bara dig ! Det är du och jag för alltid min lilla rockprins ("V")
Saknar dig vid min sida nu ..
Det är du, bara du... 
           Vi

get a life

Snälla, skaffa dig ett liv ist för att klaga på alla andra .. 
De e så patetiskt. Jag tycker faktiskt lite synd om dig.. :/
Du lägger över dina egna problem på andra, o de funkar 
inte riktigt så förstår du bruden. Du skyller på alla andra, hela tiden.
Du har aldrig funderat på att de kanske e du som gör fel då?
Think about it ..
Hahaha, de e du som aldrig ger dig liksom.
Du är sorglig..
That was my last word, now delete my
number and get a life !
  


Du är fetdelete'ad !


John Blund

John Blund, gillade alltid när mamma sa de när man var liten - Nu är det dags för John Blund.
Det lät så mysigt att man bara hoppade ner i sängen för att vänta på att få se den där förbaskade John Blund. Men aldrig kom han, då frågade jag mamma varför jag aldrig får träffa honom men hon sa bara att; - Du träffar honom varje kväll Julia, det är bara det att du inte kommer ihåg det.
Tröttsamt att man ska glömma bort då, tänkte jag alltid..

I morrn bitti kl 10 ska jag på syntest, så jag kan skicka in körkortstillståndet : )
Börjar ju 10.30 varje torsdagar, helt okej. Och imorrn kommer min goding hem, ska bli så mys att träffas.
Saknar dig ju ! You make my world go around baby !

Nu blir det lite sit-ups och sedan John Blund.



"  Juristlinjen, u never know ....  "



                  

Min ögonsten - saknar dig !


Min lilla sötnos

Provplåtning och körkort

I helgen blir de göteborg.. Mys o träffa pappa. Ska på stan o shoppa me anton me. Om han nu går upp i tid den skitungen ;P

Känns så skönt nu när jag kommit igång med mitt körkort iaf. Fyller ju 18 i år (ääääntligen) men dock så sent :( 19 november... Men de e ju bäst att börja i tid, större chans att klara de då eftersom ja börjar i tid o har därför långt tid på mig att plugga järnet m.m.
Var på övningskörningskurs, sån där man måste gå, i söndags me mamma o pappa. Pappa kom från gbg o hit .. Den var riktigt givande. Värt aatt gå, verkligen.
Så då e de bara körkortstillståndet som fattas, o det ska skickas in på fredag för på torsdag ska ja på syntest, men min syn är de inga fel på, har aldrig varit förut iaf. Har ju inte synkvalité som frida, hahaha :D
Sen ska ja ju skicka in ansökning om handledarna jag har då, mamma och pappa. För att få det godkänt. Så härligt att ta tag i saker :) Går ju teorikurs på city nu med, hur bra som helst. Men komnmer säkert gå en till sen när man gått klart den. MVG ska jag satsa på iaf, utan probs :P

Hade lite öppethuskväll eller va man ska säga, idag på skolan. Elever från åk 9 kom och tittade på alla våra program m.m. Så vi hade en presentation, samma som på öppet hus, som vi presenterade..
Det gick så bra så, såklart :P Jag o erika äger ju, like allways, aight ;P?

Saknar min älskling nu :( Hade så mysigt i lördags. Saknar dig så min älskling :) Men du kommer till mig på torsdag så fort du kommer hem från uppsala. Älskar dig babe ! Och du e sååå het, de vert du !

Ska till sthlm o provplåta snart då :) weeehu, hoppas de blir bra iaf då.. Ska dit så fort ja har tid.
I am so exciting : ) Love it..

Nu blir det sit-ups och efter det läggdax !
Later !!

                               

a long update...

Då har mkt hänt på jullovet. Det har varit Jul, jag har fått massa underbara klappar + god mat, och mycket mys o bra stämning : )
Sen var det helt plötsligt nyår mitt i all den bösiga mellandagsrean som jag aldrig lyckas ha kvar pengar till, men skor inhandlades det ju sååååklart ändå (riktigt fynd, askoola ridstövlar/something me lite nitar and so för bara 300 kr :)) sååå nöjd..
Visste ju att nyår skulle bli lite av en flopp eftersom den skulle firas i kga i år. Inget Fröken Julia direkt är van vid "att vara hemma på nyår liksom" Well, well, men så fick det ju bli när man inga pengar har eller ålder inne :S
Alla hade ju hjälpt jimmy me hans renovering o så därför passade de ju utmärkt att vara där.
Och guuud vad fint de blev nu. Vilken skillnad, var bara jag som inte sett ngt under "renoveringspsocessen" så det va görkul att se vilken skillnad, värsta Roomservice grejen !
Väl hos Jimmy var det ju bara Jag, Henrik, Jenny, Micke och Jimmy då förstås. Men kul har vi ju alltid ihop så.. Särkilt ja o Jenny gums :P Vi hade kul framåt kvällen, började väl dricka ca 16:30-17.00, vilket kanske inte var såå clever men, - Vad gör man inte för nyår.
Vi drack o pratade och så vidare. Sen kom Davva, Lina, Ludde och hans tjej förbi med, kul me lite mer folk.. Och ojj vilket glas me White Russian jag o Jenny fick, det var enlitersglaset liksom :D hahahaha... 
Men allt slank ner och fort gick de, såklart, svampar som vi e ; )
Och senare runt tolvslaget försökte våra kära pojkvänner få me oss ut när dom smällde raketer men vi vägrade, vi skulle ju tydligen vara bara vi två och stå där inne och dansa. Jag är ju inget stort fans av raketer och smällare direkt. Visst om man står vid hamnen i Gbg eller kanske i New York, och ser ett stooort fyrverkeri av raketer över hela himlen, men absolut inte dom små fjolliga 5-6 raketer man smäller upp på gården hemma. Det kan jag klara mig utan, + att ja tycker de e lite läskigt, särkilt när folk ska tända alla dessa när dom e fulla osv. Neee de e inte en favorit hos Julia.  
Men så hade ju ngn då antagligen öppnat fönstret eftersom då ngn ville ha muuusiiik ut när de smällde raketer (jag dööör, that´s wierd) 
Så in flyger en eldgrej (eller nåt) på sidan av låret på min klänning och den tar lite eld, ja får panik o slår me handen såklart som en idiot... Resultatet av detta blev en klänning " snyft " med ett stort hål i (måste fixas) och en JuliaHand med en fet blåsa på (som nu spruckit, ajj ajj) och ett sår på låret. 
Tack och lov för att tajtsen e ett välbärt plagg nu : )

Nog om detta. I helgen har jag varit i Gbg. Härligt att äntligen få träffa pappi, känts som han varit borta i evigheter :S Åkte till Kroatien den 23:e o kom hem i lördags, skönt att han e där han ska vara nu iaf :P
Hade beställt me en Dolce&Gabbana Light blue tillbaka hem me pappa som ja fick, den e sååå go, haft den föut n I love it. 
Nästa helg ska ja oxå träffa honom, på söndag, för då ska ja o han o mamma på övningskörningskurs så man kan börja gör de ngn gång, ska bli kul, nu lagom tills pappa får sin nya bil o allt :P Jaag längtar. 
Jobbigt bara att de ska va sååå dyrt, men de e ju inte ja som håller i plånboken för de, men ändå...
Skönt o komma hem till mammi nu me, o Ulva, min älskade vovvsing ...
Nu saknar jag bara min Bejb som e i Uppsala o jobbar. Ses på torsdag iaf, då kommer du hem älskling!

I morrn bitti får ja o Frida skjuts till skolan av mamma, gött de så vi slipper åka me sjubussen o vänta i skolan en och en halv timme, man hinner ju bli sååååå trött :S
Sen ska vi sola efter skolan, slutar ju 13.50 imorrn om ja inte sett fel, I hope not. Så de blir sola och sen hem me bussen. Ska grejja i ordning ett bo till min lilla symaskin o sedan hjälpa mamma sy upp hennes J.Lindeberg jeans som hon inte använt än.. Får se om ja me kanske har ngt som behövs sys in or somethin´..

Seeees !

Ska nog lägga ut en annons me lite things på blocket snart, som ja inte använder, alla gör ju de, så varför kan inte ja oxå :P

Att vara kvinna/tjej/flicka eller kanske kärring..

Kvinna kallas den fullvuxna människan med biologiskt honkön till skillnad från en adult hane, som kallas man.

Att vara kvinna kan många ggr vara svårt...
Om en kvinna ligger me många eller oxå en på en fest t.ex så är hon en hora.
Men gör en man det är han en kung, och alla ser upp till mannen.
Om en kvinna säger/skvallrar (som kvinnor oftast gör) ngt till en annan kvinna går det oftast vidare till en annan kvinna.
Men säger/skvallrar en man om ngt till en annan man (som oftast inte händer) säger han bara
- Skiter la jag i. Och fortsätter med ngt annat samtalsämne.
Om en kvinna bråkar med en annan kvinna är det oftast genom skitsnack, helt enkelt kommer det mesta ifrån munnen.
Men om en man bråkar med en annan man används oftast våld och därför kroppen.

Det är en viss skillnad mellan att vara kvinna och man, men vad är egentligen bäst?
Ibland skulle man ju bara som tjej vilja slå till en annan tjej som gått o snackat el så, men konsekvenserna blir ju värre av ett slag än av några onödiga ord, oftast...
Men visst vore det skönt tjejer? Säger ju inte nu att ingen tjej använder knytnävarna för såna har man ju oxå sätt men, det är betydligt ovanligare för oss att göra det än för killar. 

Och visst skulle det vara skönt att inte tycka om att skvallra? (Nu menar jag inte snacka skit).
För alla tjejer, jaa nästan alla iaf, blir ju lika exalterade så fort det är ngt nytt att prata om som oftast då handlar om vad ngn gjort eller iaf Om ngn. Men visst vore det bra egentligen om man satt där och fika och kompisen drog upp ett nytt skvallerämne att man bara ruska på huvudet och sa;
- Äsch, jag bryr mig inte, jag är inte ett dugg nyfiken.
För det är ju just det. Man blir ju så otroligt nyfiken om det är ngt nytt på kartan, visst blir man? Det kan ingen komma ifrån. Det skulle vara så skönt att slippa vara curiousgilrs all the time.

Och visst är det kul att klaga på folk, vad dom gör, hur dom ser ut (det är ju nästan allra roligast och det är man ju såklart bäst på oxå). Men hur orkar man egentligen...... (?!)

Ibland vill man ju bara vara kille, och slå ner den bitchen som kollar snett på en, snackar skit bakom ryggen eller den som bara är för snygg så man bara vill slå ner henne för det.

Fast jag skulle iofs aldrg vara kille, tjejer är ju ändå bäst...

RSS 2.0