..I would walk 500 miles...

I tisdags fick min vovvsing åka buss flr första gången. Vi åkte in till sfors för att gå runt baggtjärn och lite till. Gick en mil, so proud :D
När hon skulle in i bussen blev hon lite skakis, så jag fick lyfta in henne o sätta henne i sätet, för i sätet skulle hon sitta. Till en början låg hon iofs i mitt knä men satte sig sedan upp för att se ut genom fönstret och nå den usla ac:n uppåt längre upp. Glada och trötta var vi båda två efteråt iaf. Särskilt jag, som tränade en timma direkt efteråt medans hon låg i bilen o sov. Min lilla älsklingvovve i alla fall.

Stressig vecka med plugg osv. Som alla andra veckor iofs. Mysigt med en fika med Steffi i onsdags med, det förgyllde nog min vecka tror ja. Du är så go baby, o vill inte att du ska åka nu :/ men du får komma tillbaka så fort som möjligt iaf. Om inte jag kommer o hälsar på dig gumman. <3

På söndag åker Julia till Göteborg och då består första veckan av att plugga, plugga plugga.. Känns bedrövligt tragiskt att behöva plugga när man har lov. men sen på torsdagen åker ju jag pappsi och elias till köpehamn för en långhelg med shopping, träning och fikamys. Ska bli supertrevligt.
Men kommer sakna älsklingen såklart!
Hoppas du får ditt förbannade körkort snart. Men du e så duktig ändå. bara uppkörningen nu, o de kommer du klara galant babe, de vet ja ;)
Sen får du glida runt i din älskling, som du tar så väl hand om :P Usch vad lat du kommer bli älsk, haha!

Har nyss skrivit 8 sidor av en sammanfattning på 60 som jag ska ha prov på imorrn :S
Är så stressad för det, o nu ska man plugga in det med..
Men har mig själv att skylla, det är nämligen kurs från 1:an som julia struntat i .... Inte bra!

Nu hoppas jag att det blir av en sista fika med steffi imorrn innan vi skiljs åt :P
Och dafina har nalänt i Sthlm nu, hoppas hon haft det super. Can´t wait to hear the details ;)

sleep tight

Har även hittat en affär nu som säljer min efterlängtade guccitapet som jag såå gärna vill ha som fondvägg.
: )

image48

helgen


Haft en helkul helg med mys i fredags, (visserligen somnade både jag och älskling runt halv nio i soffan, men behövde väl de förmodar jag). Efter skolan i fredags åkte jag o Erika in till öret, superkul! Jag köpte en beige polo med smalt svart skärp i midjan från Carlings o ett par beige tajts till lördagskvällen. Även ett vitt linne till Henrik på Carlings, kunde inte låta bli, och så fin var han i det, såklart (:
Sen på lördagen då så tog vi en svänga på "stan" jag och bejb och tog senare en fika med jimpan. 
Fick kokosglass med jordgubbar på av Karre som var helt toppen. Kokosglass på melkers är ngt jag satsar på till sommaren, helt klart!
På kvällen blev det lite förfest hos jimmy, jag henrik jimmy o steffi till att börja med, sen kom massa andra. 
Jag och steffi åkte in till khamn som planerat, men det blev inte som vi tänkt med "utgångspunkten", men det gick bra ändå. 

Du är underbar gumman !  Superkul att vi träffas igen, nästan glömt bort hur kul vi kan ha. Det ska vi allt göra om snart, baby. 

Annars har helgen varit skjysst, idag blev det solning och "plockmat" enligt mig då;
grovt bröd, såklart, massa olika grönsaker (minimorötter, gurka, tomat, paprika och dip (sourcream and onion) har en stor passion för dip. Äääälska. 

Var inte så bake idag, vilket var mkt skönt. Det var däremot älsk, så seg o söt!
Nu är jag hemma hos familjen och mamma o brorsorna har precis grillat lite, men ja var så mätt. 
Nej, nu ska jag slänga in en tvätt och ta mig en kopp med rabarber/grädd te. Kan verkligen rekommenderas :)
  


Zara

Var på nyöppnade Zara på kungsmässan i Göteborg, i helgen som var. Och jag bara äääääälskar affären alltså. Stod i kö i 40 minuter till provrummet, men det var helt klart värt det.  
Ett hett erbjudande att hitta både klockrena dagsoutfits, men även söta partydresser (:
Där finns allt mellan alla smaker, finns oxå en herravdelning som är helt okej. Både billiga och det något dyrare kan du hitta på Zara.
Jag säger bara en sak, missa inte Zara. Finns i Göteborg och Stockholm, på olika ställen, så leta upp dem och tokshoppa för allt du orkar!
Nästa gång jag är i Spanien ska jag utan tvekan leta upp närmaste Zara för att se "the real"..

Jag själv inhandlade mig:
- En söt vår/sommar klänning i härligt mönster med rosett där fram.
- En svart klänning/tunika, som är ett perfekt partyplagg till ett par heta tajts och pumps.
- Ett par brungå cityshorts som hade den klockrenaste passformen.
Och mer blir det..



image44..

B e a u t y

Why is beauty so painful?

image43

cleant

Kommit hem från mormor efter några timmars städning.. Värt pengarna. Städa hela vardagsrummet, med damning, o allt var det innebär - 210 kr rakt ner i fickan, de e inte helt fel :P
Så ska jag antagligen städa mer nästa vecka. Skönt me lite extrapengar iaf, o fika o mat fick ja ju oxå såklart, min goa mormor. Hon e så söt när hon kör omkring i morfars merca. Men hon gillar inte att köra den, säger hon. Så go.

Skulle åkt o fotat mig på onsdag, "studiedag då" men dom hade tydligen fullt upp, får se hur det ser ut nästa vecka.
Kanske e bättre oxå, med tanke på att jag ska shoppa loss i helgen hos pappi. Längtar..
Fick VG tre poäng från MVG idag p¨å jonas prov, kändes helt okej faktiskt, VG trodde ja men inte ett så strakt sådant :P Men MVG vore ju det bästa..  Hade muntligt nationella i engelska idag oxå, gick kanon faktiskt.
Jag och erika klarade de galant. Du är en goding du :P

Imorrn ska jag fika me min söta Ämma, äntligen! har vart på tal såå länge o nu äntligen blir det av, I hope.
Efter det ska jag jobba, sen skynda mig hem o träna. Ser ut ungefär som en helt vanlig tisdag..
Stress stress..
Men egentligen e ju torsdagarna värst, för du slutar ja jobba 18 o träningen börjar 18.30, så e alltid lite sen, tyvärr. Men har ju hänt att grabbarna inte hat fotboll efteråt o då brukar vi vara kvar längre, o de e kanon. Om mamma inte redan står ute o väntar vill säga.

Ja, och snart är det dags för mina "MORGON power-walks" Och visst är det verkligen morgon då med, för ca 05.00 ska jag upp. 05.30 duschar jag så det blir ca en halvtimma att gå en snabb promenix på. Om ja inte går upp tidigare än fem men det händer nog inte till en början iaf. Allt för beach -07, eller vad säger man...
Måste bara börja bli lite ljusare på mornarna, annarsa orkar jag ju aaaldrig upp.
Men idag var det ju hur härligt väder som helst. Blev riktigt glad, och fikasugen, men skulle ju till mormor.

Köpte ett jättebra Kit häromveckan,  Vårdande/Stärkande Kit från Depend för naglarna. Som innehåller;
- En nagelolja
- En nagelbandsremover
- En nagelfil
- En nagelbandkräm
- En handkräm
- En nagelborste
- En nagel pinne

köpte dessutom
- Ett Nagelstärkande lack
- Ett Make-ip lack

Allt detta kan jag verkligen rekomendera. Helt sjukt bra om man har kassa naglar som jag då har som varit "beroende" av lösngalar i ca ett halvår, konstant. Det mår dina naglar Inte bra av, kan jag säga.
Så tur var väl de att jag började me handboll igen, för då kan ingen naglar vara i vägen. 
Annars hade jag la inte haft kvar ngra idag.. Skämt o sido men dom var Hemska. Provade även sånt där Gel-Kit från Depend, funkade säkert jättebra, för dom som har större naglar. Jag hade för små :/
www.depend.se


Situps, sen tar jag kvällen!



1.                     2.                        3.


1.   Vårdande Kit
2.  Make-up lack
3.  Stärkande lack



En ros

Jag skulle vilja dela ut ett par rosor:


* Till Mamma, för att hon är världens bästa mamma för det första men främst för att hon var så gullig o bakade massvis av bullar igår. Vi hade pratat om de ngra dagar innan o hur gott det skulle vara men att man inte har tid. 
Och så hade hon ställt sig igår o bakat över 100 bullar (: Dessutom för att hon kör på oss ungar alldeles för mkt. Du är guldvärd, vet du! En stor röd ros till dig mum !

* Till Pappa, som så gulligt skickade en supersöt kalender till mig i onsdags. 
Han hade tydligen beställt den men tyckte den var "för gayig" som han uttryckte sig. Helsnygg o superbra med en ny kalender. Har ju ordning o reda men lite extra skadar ju ej...

* Till Henrik, för att han e han .. Så go, o förgyller min dag till fullo. 

* Dafina, som jag nu börjat umgås med lite mer. Kul att vi börjar hitta tillbaka till varandra igen. Trivs så bra ihop med dig gumman ! Alltid haft kul ihop.

* Turismgänget, ni är för härliga!

* Laget, alltid lika härligt att komma ner på plan med er. Synd bara att vissa inte vet hur man ska peppa utan gör tvärtom, men det ska de bli ändring på. Belive me !

* Massa mer rosor till massa mer nära och kära!

 


You tube


http://www.youtube.com/watch?v=t0WRQMc3BhQ


Snodde denna från "andra" Julias efterfesten-sida, men har haft den själv förut, dock tappat bort den. Så hoppas inte du blir allt för pist off på mig Juley ;P
Den är så bra!

Sunday night

I helgen har det bara varit lugnt, var grymt festsugen, men tänkte efter - vad blir resultatet av att vara med på endast en förfest när man sedan inte kan gå ut? en onödig fylla som man slösat pengar på och dessutom kanske en fet äcklig pizza som man bara äter i fyllornas vimmel, (som jag iofs inte gjort de senaste gångerna) är ingen pizza-fantast, tack o lov..
Så jag o babe har varit hemma hos honom, kollat film och solat lite, även firat hans mamma som fyllde år i lördags. Hon fick en GI-metod/massa annat bok och vikväktar-godis. Kunde sett ut som jag ville att hon skulle gå ner i vikt, men det är hon själv som vill så jag ville bara hjälpa lite på traven..
Plus att jag jobbade lördagen med på showroom. Var en trevlig dag, mycket bra med folk osv.
Nu väntar en stressig och jobbig vecka. Med två prov, en inlämning, en redovisning och en dansuppvisning.
Mellan allt detta skoljobb ska jag även klämma; jobba tisdag och torsdag plus träning tisdag och torsdag. 
Och självklart träffa älsklingen med. 
Min vecka är hektisk och stressig sooom vanligt.. Börjar känna mig som ett  "gå in i väggen fall".
Skämt o sida, men det löser sig. Blir skönt sen att komma till pappa nästnästa helg och shoppa loss lite för vårklädespengarna jag fick i början av veckan.. Och självklart träffa pappa.

Har iaf köpt en vit klänning som är hur söt som helst på Lindex, blev så glad och förvånad att jag hittade ngt jag tyckte om på Lindex. Hittade den när jag stod i kön för mina knästrumpor, då slängde jag blicken in mot affären och där hängde den söte, så dagen efter sprang jag och köpte den på rasten. Den gick tydligen fort så det är väl antagligen många som har den men, så är det väl i Kga, dock. Skulle gärna vilja ha den svarta med, men den finns väl kanske inte kvar.

Så mysigt att komma hem idag med, min hesa lilla mamma hade städat så fint (ngt som hon verkligen hatar).
Min mamma, min bästis min alldeles egna kock, du är världens bästa mamma ! Men det vet du väl redan, att ja tycker iaf ;P Du är go !


Tips på filmer;
John Tucker most die
- En skitbra film för dom som gillar High-School filmer, som jag då gör. Hade velat sett filmen ända sen den kom, så nu tillslut hyrde vi den och jag blev inte besviken. Den handlar om tre tjejer (de populäraste i skolan) som upptäcker att John Tucker, skolans populäraste kille har dejtat alla tgre samtidigt och sagt exakt samma sak. En tjej som är ny på skolan är med dsom för att hjälpa till att hämnas och får honom att bli kär i henne för att sedan krossa honom.
Filmen var skitkul och verkligen i min stil, Looove High-School movies ! 

Då mörkret faller - En jättebra men hemsk film, den är svensk så det var mkt förvånande att den var så bra som den var. Handlar om saker som händer runt omkring än men som man kanske inte ser, handlar om tre ol,ika personer och deras hemska upplevelser/vardag. Ett hedersmod, en misshandlad kvinna och en kille som blir hotad m.m. Det var Erika som tipsade mig om att jag var tvungen att se den för att den var så bra, och hon hade rätt, den var verkligen helt kanon, men grymt hemsk. Man fick sig en rejäl tankeställare om hur världen egentligen ser ut, och vad man inte ser och vet.

RSS 2.0