Grodprinsessa

Igår var det ju som sagt sminkning som gällde för mig o Lisa (som är in sminkmodell) Och detta är ju då till mitt kollage inför Projektarbetet. Jag tog lång tid på mig med sminkingen och gjorde mycket pill m.m. plus att vi babblade så mycket så det tog ett tag innan den blev klar. Men klar blev den. Dock orkade inte vi göra så mycket mer än det vi gjort. Så vi gick ner till Kronhallen för att handla lite bröd. Och mycket riktigt, - bröd blev det. Men en väldans massa till. Lisa blev akutsugen på "ost och kex m.m." så vi köpte med oss DegistiveKex (min favorit), vindruvor och Cantadou Garlic. Som vi senare mumsade i oss efter Kantarell och Champinjon soppa plus gott bröd till. Snacka om att vi var mätta när Desperate Housewifes var över : )
Men en grodprinsessa blev hon iaf med grön/gula läppar m.m, lägger dock inte ute några bilder än, eftersom skolarbetet ska visas när hela är färdigt.

Senare dök det in massa chicks, trevligt ! Så vi satt o babblade som vanligt. Försökte styra upp det ena och det andra, som Nyår/Sälen, helgen/halloweenparty (vilket är fixat och klart nu) m.m. m.m.
Men ca 02.00 stack mina söta små vänner hem till sig och jag gick för att lägga mig.
För imorse gick jag upp och tog 11.15 bussen till sfors eftersom jag hade tandläkarbesök inbokat, Fy!
Men det gick jättebra. Hon insisterade med att visa mig en färgkarta över tänder eftersom jag varje gång tjatar om att jag vill bleka mina. Och mina tänder låg tydligen på de vitaste dom hade, bad luck! Men jag vill ju ha hollywood leende ju : ) Ska prova den där tandkrämen som Steffi tipsat mig om. Måste bara beställa den först.
 
Väl hemma efter tandläkaren och en liten promenad var det dags att ladda in bilderna på datorn och börja doola lite. Har inte riktigt valt vilken jag ska ha än men..
Sedan käkade jag o mammi lite mat och ännu lite senare efter det så åkte vi in till sfors för att handla och övningsköra, i regnet : / Hatart!
Men körningen gick jättebra ! Går som sagt bara bättre o bättre, så snhart blire jag som ska köra runt i kga !

Ja o Mammi åt lite lätt kvällsmat och kollade lite tv, självklart Greys Anatomy. Lite popcorn fick vara med i en skål oxå, hihi !
Nu funderar ja på att snart lägga mig o kolla lite mer tv.

Ser jättemkt fram emot fredag, lokal till vår Halloweenfest e som sagt fixad. Och det ska bli så kul att klä ut sig : )
Vet precis hur mitt smink ska vara iaf. Hela outfiten e inte bestämd riktigt än men det blir iaf silvriga lacktights, som jag köpte igår, (fick av mammi).
Imorrn bitti ska jag förmodligen till mormor o städa, hoppas ja e mer pepp då än vad jag är nu..
Ha en bra kväll !

Julia

                                                            dem här ska jag bl a ha i helgen på "Halloween"

L.A. dudes

Ja, nu har babe åkt iväg till LosFuckingAngeles. De e så grymt, o ja e så avis. Lite häftigt när han ringde igår, då var ju klockan 00.00 här hemma och hos dom var klockan 14.00, så dom hade ju hela dagen på sig. Fast dom lär ju ha varit bra trötta me tanke på att dom gick upp kl 03.00 svensk tid, för att åka till flyget.

I helgen har det varit soft. I fredags var vi som sagt hundvakt. Lördagen blev det lite fikning på dagen och jag var på Duka för att kolla jobb. Hoppas på att jag kommer att få nu bara.
På lördagskvällen åkte vi ner rill Stojjan o Linnea för att spela Alias, men vi var inte tillräckligt många så det blev Rappa Kalja ist. Vilket var roligt, men Alias e mkt roligare ! Ja som hade sett så mkt fram emot att spela Alias : )
Stojjan o Linnea pimpla massa glas vin, hahaha, men vi drog oss kl 23.30 typ.
Söndagen var seg, med oackning, matlagning m.m. Senare kom Natta o Nattis för att joina mig nu när ja blev ensam.. Och vi spelade Bingolotto, men ingen vinst :( Men kul var det iaf!
Lite senare kom resten av alla chicks, och vi satt o babblade somn vanligt. Sen åkte några hem pga bakfylla m.m :D Då åkte vi resten till Nöjesbutiken för at hyra två filmer alla Linn, som vi skulle ta med oss btw. 
Båda filmerna var dock helkassa. Men vi tittade klart på dom iaf. Sedan babblade vi fram till kl 05.30, hahaha. Då kom jag o Linn på att vi kanske borde sova. Eftersom jag skulle upp i hyfsad tid för att gå till Duka o prata me Butikschefen. Vilket gick ganska bra. Problemet e ju att ja går i skolan så att ja kanske inte kan jobba När som helst, men självklart ska jag jobba alla gånger jag kan. Men vi får se...

Igår kväll var jag o mammi o körde i sfors, gick bra! Sedan åkte vi till Marita för att hämta sminket jag ska låna till itt projektarbete. Sen blev det go mat som mamma lagat, o lite datornördande me såklart!

Idag ska jag åka me mammi in till kga, så ska Lisa komma till mig. Jag ska göra några sminkningar på henne till mitt PA. SÅ nu har jag massa idéer på G. Synd bara att ja inte har allt hemma so jag behöver men det finns ju fler ggr där vi ska sminka så..
Det ska bli så kul. Ikväll vet ja inte vad som händer, men ska upp ganska tidigt imorrn för att ta 11bussen till sfors eftersom ja har tandläkarbesök där kl. 12.00.  

Nej, nu ska jag nog borsta gaddarna o ta en dusch !
Take Care!

Julia



softkväll & hundvakt

Varit hemma idag under dagen/kvällen, skulle va hundvakt åt min lilla skrutt. Så jag o henk åt pastasallad som mammi gjort plus lite naturgodis o vanligt godis, Gott ! Men nu e ja stenmätt ! Ulva var dock inte svår att vara vakt åt, (hade absolut inte räknat med det) men hon har bara sovit hela kvällen, totalt osocial. Om man inte sätter sig ner hos henne för att gosa lite då såklart :) Då tar hon gärna fram den sociala sidan.
Ska upp hyffsat tidigt imorrn o ta en promenix me henne. Sedan ska vi iväg till Kga. Blir förmodligen lite alias-spelande på kvällen me Stojjan o Linnea, de e så himla kul ! 

Idag har iaf varit en mkt seg dag. Var på resebyrån efter skolan o fick en lapp som mammi ska fylla i angående Ayia Napa resan. Med tanke på att ja inte e 18 än så måste hon skriva på. 
Så nu är det beställt o allt, ska betala till Pernilla i helgen el på månd, weeeee! Ser så mkt fram emot resan.
Och på Måndag åker Henk till L.A. Så aviis på han. Han och Robin drar iväg i hela två veckor. 
Så glad för hans skulle, de e ju lite av en dröm han haft sen liten. Och nu går den liksom i "uppfyllelse". 

Längtar tills nästa helg då det förmodligen blir partaj, halloweenpartaj t.o.m. Måste komma på vad man ska klä ut sig till bara. E så sugen på att festa nu. Känns som evigheter sen.
Umgås me alla girls oxå, myyys !
Ne, nu ska jag väl försöka bli lite trött. Skönt me lov nu iaf.

(Tusan att Frölunda förlorade igår, men det ska tas igen minsann)



Väntar fortfarande på mina stövlar, är beräknat att de ska komma runt den 10 november iaf....
 


Ayia Napa

Nu är studentresan beställd. Ayia Napa 23 maj, (har jag för mig). Kommer bli såååå himla kul.
Jag längtar sjukt mycket !

Har även beställt studentmössor nu me, dom blev så fina så :) Allt börjar liksom närma sig nu ..
Ska kolla balklänning snart i Gbg el Sthlm me pappi. Känns lite overkligt faktiskt.
Nu ska jag försöka mig på att installera det där himlans Körkortsprogrammet, det krånglar hela tiden.

På Söndag blire Bingolotto, o ja ska vinna !

Kisses

Burr

Kallt ute nu =/

Hämtade mina stövlar som var inlämnade på omklackning idag efter Fotografiska bilden. Dom blev superbra. Så imorrn ska jag gå runt i dom ... äntligen...
Har varit en seg dag idag. Vi har varit på Tingsrätten med Rättskunskapen för att kolla på olika mål och sedan skriva referat. Dock inga intressanta mål som vi var på idag. Och jag fick inte ihop tillräckligt så jag måste nog gå på ngn mer. Vill gå på ett intressant och lite längre mål.
Köpte Nagellim (eftersom mina naglar har en förmåga att gå sänder då och då, så kan det vara bra att ha).
Och så köpte även några nya lösögomfransar utan lim, som man fäster fast bara. Får testa dom nästa festtillfälle, typ nästnästa helg =) Då blir det att klä ut sig. Hehehe, ja o tjejerna funderar på att styra en liten spökfest, hyra ngn liten lokal el nåt sånt. Vore ju skitskoj. Kul med utklädnader och sånt.

Har kört rätt mkt denna vecka, och det går bara bättre och bättre. Håller på att få ner ett körkortsprogram nu oxå som sägs vara super. Så jag får sätta mig ner för att stenplugga det när Anton fixat klart det åt mig. Man var visst tvungen att vara datanörd för att få det installerat, därför gav jag brorsan jobbet ;P

Nu ska jag hjälpa mamma me maten, el iaf se hur det går :) Har inte ätit ngt idag förutom frukost o lite filoflingor i maten i skolan idag så. E lite småhungrig.
Be back for more.


Första bilderna till projektarbetet är iaf klara nu, det var grafitti fotningen som Natta fotade och jag sminkade så där fick jag ta de kort jag ville ha. Men ska inte lägga ut dom utan ni får endast ett smakprov. Projektarbetet ska ju inte visas förens det är klart : )

image105

                             (Lisas ögon)
 

i skolan

Sitter just nu i skolan o väntar på att gå rill stan för att lämna in ett par stövlar på omklackning.
Idag har jag tillbringat min morgon på en skoltoalett/i studion. Jag hjälpte Jennifer och Johanna att sminka deras modeller sonm var Cissi och Sandra till ett fotoprojekt. Samma som jag snminkade till i fredags, då jag sminkade Lisa. Till o börja med så blev bilderna på Lisa sjukt bra. Vi var ju uppe vis Kupolen i Kga, där som Folketspark brunnit ner finns en gammal mur och lite betongväggar m.m. som är nerklottrade med massa graffitii (MELOVE) och det var då våran "studio" bakgrund. Så det blev helcoolt, hade med blixtar från studion o allt, så det kändes som en riktigt photoshoot :) Det var superkul och resultatet blev som sagt gööörbra!
Likaså sminkiningarna/bilderna idag, skithäftiga teman med olika outfits m.m. Är riktigt nöjd faktiskt. Hoppas modellerna och fotograferna är lika nöjda som mig. Jag ska få några sminkbilder av både Johanna o Jennifer som jag kan ha hemma, som ett litet portfolio, de ska ej publiceras alltså. Men två kort på Lisa ska jag få från Natta iaf, ska ju använda det till mitt ptojektarbete jag pratat om tidigare. Så nu är alltså min första sminkining klar för mitt PA: O massa fler kommer. Men Natta ska självklart få all cred för kortet eftersom de e hon som tagit det.
Nog om det.

Helgen har varit supermys. Idol hos Henk i fredags då vi fick sällskap av bl a Natta, Louie, Glenn och Robin o Sandra kom en snabbis oxå.. Senare skjutsade jag o Natta två vänder till Degerfors. Ena var planerad eftersom vi skulle skjutsa Jennifer o hennes två classmates in till Statt/Markoolio. Men den andra var onödig dock.  

På lördagen blev det buss in till Degerfors vid 11.35. Åkte till Natta (så nu hittar jag från busstationen i D.fors till Natta :) var nära att gå fel men då kom Nattas mamma med bilen o tutade :D)
Vi åkte iväg på herrhandbollsmatch, eftersom Nattas pappa var med o spelade. Senare blev det lite krubb och därefter följde vi me på hockey me Jennifer, tog upp Johanna på vägen oxå. Det var helt okej, liiite för kallt men. Vi gick ju efter andra perioden så. Allt för dig Jennifer :P
Senare mös vi hos Natta med Kesellavanilj/frysta hallon, naturgodis och Popdelight (som var en förstaprovning för mig och Natta, den får Helt Klart Godkändt av mig iaf)
Vi spelade Alias som Stojan, Louie och Henk hade me sig. Det var sjukt kul !

Söndagen var heeeeelslö, låg i soffan framför tvn tills mamma skulle hämta mig vid halv fem. Skulle åkt me till Gelleråsen på lite gokart, men var så seg. Så ja svek Sandra så hon fick race'a me alla killar, sorry babe ;P
När mamma hämtat mig åkte vi till Sfors för att hämta upp Elias som varit på match i Kstad, och jag skulle övningsköra. Gick jättebra!

Ne nu ska jag väl pallra mig upp på stan. 
Bilder opå sminkningarna kommer framöver. Måste tanka över dom först o så. 

Julia  

Grattis Jennifer

Grattis till min sötaste vän Jennifer Ljungqvist (bluue.blogg.se),
som fyller 18 år idag. Hoppas du får en kanondag.
Vill fira dig så fort som möjligt nu ju ;)

Massa Pussar och Kramar från mig
image104

weather on top

Skönt med härligt väder. Man blir så himla uppiggad. Idag hade vi fotografisk bild sista lektionen. Fick börja tidigare ochsluta tidigare eftersom vi hade fetaste hål innan lektionen skulle börja. Det var såå skönt, för dåslapp jag åka fembussen o kunde ta fyrabussen hem. Var ute o fotade mer höstbilder. Det är så kul att fota på hösten för alla färger som finns ute gör att det blir så himla fina bilder. Så det var kul.

När jag kom hem gick jag på en powerwalk/springtur. Det var sååå skönt. Måste komma igång riktigt ordentligt nu alltså. Var igång ett tag ju, men släpper det lite så är det kört sen.Det svåraste är ju att komma igång. För är man väl igång så blir det till en vana och mycket roligare för den delen med. Jag älskar ju att träna och röra på mig men på sista tiden har jag bara inte haft motivationen. Men det ska bli ändring på det nu. Jag ska bli fettsnygg ;P Hahah! I can always try.

Skulle egentligen kört idag men det hann vi inte med tyvärr. Åt asgod vitkålssoppa som mamma gjort efter jag kom hem från mina lilla tur. Så g så mycket fint man ville ta kort med på vägen, men hade dock ingen kamera med mig så.

På fredag ska jag hjälpa Natta med ett fotoprojekt som hon har i skolan. Jag ska hjälpa till med sminket, ska bli askul. Ska sminka min bejb Lisa, som är gjord att stå framför kameran ; ) Gogirl !
Funderar på om Natta tillåter mig ta några bilder på Lisa när make och outfit e klart som jag kan ha till mitt projetarbete med. Ska ju foto olika sminkningar som jag ska göra på Lisa då så. Men det har hon nog inget emot, antar ja...
Ikväll blir det Grey´s anatomy, Yes ! Nu ska jag nog ta mig en kopp te och en frukt, mums.
Ha en bra kväll !

Julia

lite höst/skol-kollage från fotografiska bilden ( endast de två i mitten är redigerade )

127126-102

Inte mer än rätt....

Såhär skrev Aftonbladet idag:


"Stureplansprofilerna" döms för grov våldtäkt till fyra års fängelse.

Det meddelade Svea hovrätt i sin dom i dag.

Männen ska också betala ett skadestånd på 155 300 kronor till kvinnan.

Både 21-åringen och 25-åringen ska överklaga till Högsta domstolen. 




















Vad tycker du om detta?


at Gran´ tonight

Nu drar jag till Mormor, ska spendera mina kväll där.
Så jag återkommer med inlägg i veckan, när tid finns.
Ha en bra kväll !

Julia

Hundvakt och jacuzzi-mys

I helgen var ju som sagt jag och henk hundvakt åt min lilla stjärna. Första gången hon ska vara i "stan" och visst det gick bra, bortsett från att jag fick bära henne både upp och ner för henriks tre trappor i lägenheten, haha ! För det var så halt och hon var så ivrig så hon kunde ju inte stå på alla tassarna samtidigt, så hade jag inte burit ner henne för trapporna hade hon ramlat ner. Men det gick så bra så. Hon sov gott på Henriks svarta matta, hahha lagomt hårigt var det efteråt iaf, hade med hennes säng men det var mattan som var skönast den natten tydligen... :)

Vi gick morgonpromenad vid 9 typ. Så kom Louie hem till Henrik lite senare och även Jennifer, så mys o träffa henne, har inte träffats på göörlänge nu eftersom hon varit i turkland och glassat.
Senare vid 1 tiden ungefär så gick vi ut me henne igen. Då fick hon följa me in på Showroom för jag skulle prata lite med Frippa. Och där trivdes hon.
Så hämtade mamma henne vid halv tre typ. Tror hon tyckte det var skönt att komma hem till sitt hem. Men det var lite tråkigt att hon åkte, var mysigt att ha henne där.

Sen var det dags att åka till Natta, hon slutade vid 4 så då gick jag till Kronis för att möta upp henne. Vi åkte till Svartå för att hämta Jennifer hos Amanda. Och försökte även få me oss Amanda på en myskväll men hon skulle mysa me sina systrar, vilket är helr förståligt ju.
Så tänkte vi att vi skulle åka o hälsa på Heden för att se hans hund men han var inte hemma :/ jag har ju inte sett den än så det var synd ....
Så hämtade vi lite saker hos Jennifer och sen hömtade vi upp Nattis. Handlade bakpotatis, grönsaker och dip o lite smått o gått på Kronhallen i Degerfors som vi skulle ha till kvällen. Skulle varit tacos från början men vi var ju bara tre som skulle äta så då ändrade vi oss.
Väl hemma hos Natta började vi göra ordning allt. Sen käkade vi och så kom lilla Lisa oxå, efteråt blev det jacuzzi, jaaaaammiiiiieee :)
I Löööööööv Nattas jacuzzi. Den spelar både musik och blinkar i olika färger i vattnet. De e så grymt, vill oxå ha en sån ... Hahaha.
Sen kom Cissi oxå, hon hade jobbat så hon kom lite senare. Men det var bara jag, Natta, Jennifer och Lisa som badade, sen gick Jennifer ur, sedan Natta. Så var det bara jag och Lisa kvar. Då gick vi upp oxå. Då var det dags för lite sällskapsspel, och Natta hade hittat "Så det kan låta" tror jag iaf att det hette. Det var ett roligt spel när jag tillslut förstod mig på det :D

Efter massa spel och popcorn satte vi på Beck - I Guds Namn. Sista Beck tror jag att det är. Riktigt bra faktiskt. Inte likt Beck filmerna som varit men det var ju sista så, det hände rätt så mkt.
Så kom Henrik vid kvart i 1 o hämtade mig och vi åkte in till Kga och slocknade ganska så fort..

Idag blir det bara chill chill chill. Ska kanske skriva lite APU-rapport om jag orkar, annars blir det bara lugnt. Ska väl sy o greja lite sen med men.

Ha en bra söndag!

a free day, from violence

Idag fick jag ledigt från FACE, sista dagen, lite tråkigt men skönt att vara hemma o chilla o ta de lugnt innan man ska sätta sig på tåget. Ska till KnappKarlsson och köpa mer resor med. Ska ju trixa o sy lite hemma.

Sitter just nu o kollar på MTV, och dom har ngn slags "STOPPA VÅLDET" stund. så dom spelar massa fina låtar o skriver massa om att våldet ska stoppas i remsor längst ner i rutan plus att massa kändisar snackar in Stopp mot våldet lite då o då. Riktigt bra grej !
Alltså jag har börjat fundera mkt på det där och det är verkligen sjukt läskigt/hemskt/sjukt/grymt m.m. m.m.
Att det verkligen händer så mkt med våld och att det händer så ofta och att de går så långt som det verkligen gör.
Man blir så rädd när man tänker på det.
En fest, ngra blir osams, det kanske är flera mot en, och de  börjar lägga sin ilska på slag. Tillslut är dom inte flera mot en, för tillslut finns inte den ensamma som ligger ner mot alla de andra kvar.
Jag får rysningar bara av att tänka på att detta verkligen händer. Och inte bara ibland utan mycket ofta nu för tiden.
Att människor inte kan känna var gränsen går. Det börjar med ett slag, kanske en blåtira och slutar med sparkar mot någons huvud, blod och sedan är det slutet nära......

Jag blir så rädd när jag tänker på att min lillebror till exempel är ute på helgerna, om någon skulle göra honom ngt vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Och min andra lillebror som snart oxå kanske kommer att börja gå ut.
Det kan ju hända vem som helst.....

Vill bara be alla att tänka efter en extra gång, stanna upp och tänk efter; Är detta verkligen värt att göra.
Blir allt bättre eller mår jag bättre omjag får slå så mycket jag bara orkar på denna person nu, för att personen i fråga kanske sagt ngt dumt eller liknande. Är det kanske inte bättre att ignorera då? Och visa vem som har högst status. Inte får man status av att slå någon medvetslös eller ännu värre medvetslös för livet....
Om alla bara skulle tänka efter en gång innan de handlar så tror jag att iaf endel skulle stanna upp och förstå att de dom håller på med är idiotiskt.

Nu kanske jag låter som värsta moralkärring men skitsamma, jag tkr det är sjukt allt som händer ute i vårt samhället.
Var bara tvungen att skriva av mig lite om detta.


Julia

pathetic

TILL INLÄGGET BLOCKETBLOGG LITE LÄNGRE NER:


Kommentarer

Postat av:

Ja... den ser ju såååå äkta ut vill jag mena

2007-okt-09 @ 23:10


Postat av: Elin

Hon har aldrig sagt att den är äkta heller, bara att hon säljer sin väska. - Och du behöver ju inte köpa den om du inte vill.
Moget o kommentera på det sättet !^^

2007-okt-10 @ 22:42




Till: "Anonym"
Skrev jag liksom för det första att den var äkta?! Nej det gjorde jag inte. Och varför ens kommentera om du inte ens är intresserad?! Så patetiskt, hahahaha !

Till: Elin
Jag håller helt med dig, tack för din kommentar. Det är tur att du uppfyllde kommentarsidan med ngra vettiga och mogna rader, Tack !


Det finns människor till allt, tur att jag inte behöver lägga ner min energi på såna bara....
Love all my friends !

/ J
ulia

skäms på mig, jag vet....

..... Men, mitt internet har nte fungerat här hos pappi, iofs har inte ens datorn fungerat men har varit inne lite på pappas jobbdator, men den orkar man inte sitta me allt för länge, de e så ovant me knappar m.m.
Kanske dålig ursäkt på dålig uppdatering av bloggen but hey, It´s true.

Helgen som var har vart uuunderbar! Vi firade ju som sagt Lisa i Fredags och sen blev det fest på lördagen. Jag hänvisar till www.lisaaronsson.blogg.se eller www.bluue.blogg.se för mer info om helgen. Orkar inte skriva hela när den ändå finns här omkring : )

Idag har jag ich pappa varit på hockey, wiiiiihuuu. Frölunda mot Modo, (Hahahahha Sandra ;P)
4-2 till Förlunda SÅKLART!
Helt okej match, en tråkig början men det tog sig snabbt till det bättre..
Ska lägga in bilder så småningom när jag hittat sladden till pappis mob, ja e så klant o glömde ta me mig kameran ju...

Tråkigt med sista veckan på FACE nu : / Det blir sista dagen imorrn. Men jag kommer säkert att komma tillbaka så. Sjukt söta girls där så man kan nog inte hålla sig borta. Massa kramar till;
Lobat, Jennie, Malena och Regina som fyllt mina praktikdagar på FACE STOCKHOLM med skratt och mkt annat skoj. 
Fick lite "gåvor" eftersom dom tyckte jag varit så duktig. Fick välja fyra saker, precis vad jag ville. Och jag valde;


image96


1. Liquid Foundation - En jättebra oljebaserad foundation som både räckerlänge och täcker bra. Finns i matt oxå.
2. Lip Enhancer - Fyller dina läppar så att dom blir större, reslutat efter 30 dagar, två ggr om dagen varje dag.
3. Foundation brush #34 - Kanonborste att lägga foundation med.
4. Cake eyeliner - Färg: Eggplant (Lila/Plommon) Kan blötas och användas som kajal men även som skugga.



Ett längre och "bättre" inlägg kommer när tid finns.
Imorrn ska jag o henk va hundvakter åt min lilla söta vovvsing, hon ska få komma till henriks lägenhet för första gången, får hoppas de går bra o att hon kommer trivas. 

NATTI !



För er som e nyfikna som e höstrepotaget klart som jag tjatat om att jag hållt på med på ctv. 
www.carlskogatv.se klicka sedan på programarkiv och därefter hösten är här, ligger längst upp på listan tror jag. 

Nattas Place

Nu sitter ja hos Natta. Jennifer o Natta ligger o kollar film o jag datanördar :)
Vi ska snart göra oss iordning inför kvällen hos Lisa. Ska bli så mys...
Idag inhadlades:
* SvartLila Palestinasjal
* Smalt Lila skärp
+
Presenter till Lisa :)
På Söndag blire Götet, weeehu..
Ha en bra kväll, min kommer bli super iaf !

Julia

Grattis Lisa

Imorrn fyller den här godingen hela 17 år : )
Massa Grattis till henne, ska bli så mys imorrn gums !

image95

blocketblogg

Hade tänkt att göra en liten blocket annons här på min blogg där jag ska sälja lite smott och gott. Behöver rensa ut ganska mkt så. Men jag börjar med att lägga ut en väska jag haft ute förut.
Något bud?

dior väskan


Är det någon som är ute efter ngt speciellt så säg till så kanske det kan hända att jag har det till salu.


/Julia


Finally

Great, great, greeaaat !
Får min efterlängtade Lacktights, weeehu. Och XS t.o.m som jag ville ha, hoppas att dom passar.
Min underbara vän Lisa köper me dom till mig i morrn, eftersom jag inte hinner åka in till öret. Så himla snällt.

More update later, Maybe !

Kramar

Varför inte....

...... lägga in Morgondagens Outfit. Eftersom jag ju redan listat ut vad den kommer att bli. Så här kommer det lite bilder på hur Julia kommer att se ut imorrn.
Jag som heller aldrig brukar lägga in Dagens outfit, men tänkte att det skulle vara lite kul. Får se om jag håller trenden i fortsättningen. Nu blir det bara en väldigt enkel och bekväm kläddag för mig iaf. U seee...



image91



- Tröja:
Filippa K
- Kjol: Eve of Eden (JC)
- Svarta strumbyxor med "mönsterhål": Mammas, troligen Lindex el liknande.
- Plommon/Lila strumpbyxor: Mammas dom oxå, troligen Lindex el liknande.
- Skärp med pärlor: Mammas
- Klocka: POLICE
- Skor: Skopunkten ( dom nya svarta, finns på bild nedan)

( blomman vid sidan av min kjol är från väggen jag står framför, orkade inte klippa bort den).


Ett kort inlägg.

Idag har vi börjat med det lilla höstrepotaget. Så filming av intervjuer, skor, glasögon, kosttillskott, o massa mer har gjorts idag. Helt okej, hoppas resultat blir bra efter redigering och inläggning av lite speak.

Ikväll åker Jennifer till Turiket, e så avis på henne, glassa i solen i en hel vecka =)
Hon lovade att sola lite åt mig iaf, hehe ...

Nu ska jag snart iväg på träning, nyss ätit lite mat. Fast jag och mamma ska övningsköra lite innan träningen. 
Annars blir det lugnt ikväll. Var hos Natta igår me Natta, såklart, Jennifer Ljungqvist, Lisa och Love. Asmys!
Kollade Alpha Dog med Justin Timberlake bl a, den var helt okej, tyckte jag. Värd att se helt klart!

Blir ett längre inlägg när jag har tid :)

Kramar  J





Blev för övrigt nöjd med min porträttbild som vi tog i skolan, (skolkorten) vilket jag aldrig blivit förut. Ska scanna in och lägga in här framöver. Dock inte klassbilden = /


Enrique Iglesias - en upplevelse

Okej, så här var min eftermiddag/kväll på Bingolotto (för de intresserade);

Det började med att jag kom dit, kl tre, Lotta öppnade åt mig i entrén till Bingolottos Tv-studio. Där repade dom o grejade för fullt inne i studion. Och Lotta och Malena hade precis sminkat klart några son skulle sitta i soffan och spela, tror jag. Så vi satt o snackade lite i sminkrummet.
Och Lotta berättade den tråkiga nyheten att Igelsias alltid sminkar sig själv, vilket dom precis fått reda på. Han gör tydligen nästan alltid det, och det kan man ju förstå på ett sätt. Särkilt när han dyker in i studiolokalen typ en kvart innan ; )

Så det blev inget make för våran del på Enrique, vilket iofs var lite tråkigt men..
Men jag sminkade några av hans musiker ist, de från USA hade redan sminkat o gjort sig klara så de behövdes inte. Men de svenska behövdes sminkas. Så jag tog hand om bl a gitarristen, (som senare bjöd mig/oss på efterfest senare på Park Lane) han trodde in princip att han var megakändis, haha !
Men visst e de coolt att stå på samma scen som en grym kändis, men e man inte känd så hjälper la inte de så mkt ändå. Fast de kanske han var, vad vet jag. Han blev lite paff när jag frågade vad han spelade, svaret från honom blev då liksom; - Eeehm, gitarr. Uuups, tänkte jag, skulle man veta det kanske, haha. Yeye...

Sen blev det sminkning av Stick-Britt, (för er som inte känner till henne, vilket jag inte heller gjorde så sitter hon på Bingolotto och stickar, bl a mössor där det står Binglotto på, sött ;D
Och så sminkade vi även några till som skulle spela och tävla. Och sen var det dags för Rickard (programledaren) som självklart skulle sminkas lite extra eftersom han syns i TV väldigt mkt. Han var en riktigt rolig typ alltså..

Sen drog Lotta vid sex så jag och Malena var kvar, vi satt bakom kullisserna och tittade på en monitor på programmet.
Och när det var dags för Iglesias att spela gick jag för att titta, så jag stod bakom kullisserna bredvid scenen, alltså ganska nära., så det var coolt. När han var på väg mot scen bakom kullisserna gick han ju förbi där vi satt bara ngn meter så de va ganska coolt eftersom man aldrig vart så nära en kändis, vilket låter urtöntigt egentligen men ;D
Men vänta ska ni få höra....

Så när han spelat klart gick han ju ut från scen och jag skulle gå för att sätta mig bredvid Malena igen, då jag känner att ngn kommer emot min "rumpa", självklart tänkte jag inte så mkt på det eftersom jag trodde att det var ngn som gick emot. Men så kollade jag bak och så gick Enrique bakom mig, jag kollar bak igen efter att ha kollat fram igen och då ler han mot mig. Hahahhaa, så jädra sjukt !

Så när jag satte mig hos Malena igen sa hon att jag skulle akta mig så att han inte skulle ta me mig hem. Hahahah ! Tveksamt, me den bruden han har, sa jag då :D

Det var en rolig grej, inget som händer varje dag liksom. Men ngn efterfest på Park Lane blev det ju inte. Men det klarar man sig ju utan när man haft Iglesias hand på sig plus stått bredvid honom ngra gånger,hahaha ! 
Eller ;D?

Sen spelade han en gång till. De låtar han spelade var; Tired of being sorry och Do you know.  Helt okej faktiskt!
Som sagt e jag ju inget stort fan, men det går absolut att lyssna på.

Så jag har haft en spektakulär och rolig dag kan man säga ; )
Får se när det blir Bingolotto nästa gång då.

Men nu ska jag krypa ner snart. Var bara tvungen att skriva ner detta!
Ha en bra söndagskväll/natt. Imorrn far jag hemåt till de värmländska skogarna igen.



   


Thats it !
Kramar Julia


RSS 2.0