Bingolotto

Ja, snart ska jag torka håret och göra mig iordning för min lilla Bingolotto kväll.
Filmen Bordertown, som jag såg igår var jättebra! Den kan jag starkt rekommendera.
Imorrn tar jag och Elias tåget hem till Värmland, uggh !
Men jag åker ju tillbaks hit om en vecka igen eftersom jag fick en till praktikvecka på FACE ( :
Men i veckan ska jag vara med på det där höstrepotaget, hoppas det blir kul, och bra när det är klart.
Idag var jag mkt fantasilös när det gäller skrivandet. Men kanske skriver ngra rader efter Bingolotto, då borde jag iaf ha ngt mer intressant att skriva om...
Ha en bra söndag! Här i Göteborg är det dick regnigt och tråkigt =/

J




saknar mammi, ulvis o anton nu me..

saturday night

Imorrn:

http://www.folkspel.se/Templates/Article____35.aspx

(Så lägg märke till Iglesias, och alla andras med såklart, makeup. Och tänk på mig ; )



Det ska bli så roligt, och ojjojjojj vad jag tjatar och skriver om det. Whatev. Det kommer att bli helgrymt iaf! Hoppas jag.... hehehe !
Ha en bra lördagkväll. Det har ialla fall jag.



Nu ska jag kolla film med Elias, det blir denna;
Hoppas den är bra.


dagens shopping

Idag åkte jag pappa och Elias til Kungsmässan. Och även Kållereds köpcentrum plus  Freeport. Såg föresten Peter Siepen som sponsrar Freeport, hahha han ser ju för skum ut alltså :D

Jag älskar verkligen höstmodet så det passar sig inte att jag är urfattig just ju. Kanske inte fattig på det viset, men  kan inte ta mig råd att köpa massa nya grejer iaf. Men men. Så ere.
Idag var det pappas tur att shoppa, och visst hittade han lite grejer. Några skjortor och en skitsnygg Filippa K trensch coat. Då fick även jag en liten höstpresent, ett par jeans från Filippa K,  (modell: mandy blue jeans). Har velat ha dom länge så nu ääntligen :) Köpte ett par svarta skor på Skopunkten med, se bild nedan.  

Efter shoppingen tog vi en promenad till Avenyn för att sätta oss på El Corazon och äta. Mums!
Så vi rullade ut därifrån och vidare till 4gott eftersom Elias och pappi ville ha lite gott till kvällen. Vilket inte jag var sugen på alls. Hade tänkt att gå och sola sen, inte bra jag vet, men känner mig så blek o hemsk.
Pirrig för morgondagen btw, men det ska bli kanonkul !
Be back for more...



(enkla skor att ha i , helt okej).


Friday

Idag har jag föresten plockat ögonbrynen, blev supernöjd :) nu ska bara ngra få strån växa ut på översidan, så ska jag tillbaks och fixa iordning ordentligt vecka 41 igen. Dom blev jättefina tyckte jag iaf ...
Helt klart supernöjd. Kan verkligen rekommendera pincetten från FACE STOCKHOLM.  
Nu ska jag sova, ska shoppa me pappa o lilleman (Elias) imorrn. Ska hjälpa pappi me liute shopping, de e kul !
Åker nog till Kungsmässan, förmodligen ska vi in till stan med.
Night night !


image83

En förevigad dröm

Ngn gång ska jag ha dom. That´s it ... För det står Julia på dom.



Have a nice fridaynight !


Torsdag

Blir inget "lägga ner tid" - inlägg idag. Orkar inte plus att det inte finns ngt speciellt att skriva om. Tog en fika med min söta vän Nattis som åkte buss ända från Lysekil för att ta en 45 min fika me mig här i Gbg, vilket blev en lång resa för henne eftersom dom åkte värsta omvägen, poor little girl. Så hon satte sig på bussen ca halv fem tror jag, o va framme vid sju liksom. Det är ju bara ca 10 mil mellan Lysekil och Götet, så det var liiite långt. Sen gick det ju bara hem en buss 8.15 så vi gick till Fröken Olsson, Nattis köpte sig en ciabatta och ngn svartvinbärs-dryck och jag som bara ätit frukost tog mig en "lunch/middag", fullkornspasta med indisk  tomatsås, kidneybönor och broccolli, tror jag att det var. Ganska okej. Gillade Fröken Olsson´s menyer, enkelt och gott, gillar fikamat som sallader, pastor m.m. Kändes liiite strange att äta första riktiga måltiden strax efter sju men. Jag som har min policy; - aldrig mat efter sju. Men jag står mig ju så himla länge på min frulle, vilket inte är konstigt me tanke på hur mkt och vad jag äter till frulle.

Ointressant
lista men imorse blev det
;

* Två grova bröd med gurka, tomat och paprika på.
* En tallrik med MiniBlåbärsyoughurt och KelloggsAllbran i.
* Ett glas Tropicana Apelsinjuice.
MUMS, det blir så färgglatt och ser så gott ut att jag varje dag tänker ta kort på det, men det har inte blivit av än, haha. Ta kort på sin frulle vore ju kankse lite wierd men..

Nu är mitt Projektarbete klappat och klart. Från början skulle ju jag och min kära vän Erika ha en modevisning ihop. Men tillräckligt bra idéer saknades m.m. så nu ha vi gått skilda vägar, haha, skämt och sido. Men vi ska göra varsitt ist. Så jag har tänkt mig att jag ska ha en modell, vilket blev Lisa Aronsson min goa lilla vän som verkligen gör sig framför en kamera och alltdärtill ;P 
Henne ska jag sminka i olika sminkningar som jag ska komma på/leta fram, sedan ska jag göra ett fotokollage av det hela, kanske en tavla el liknande. Det ska bli snygga sminkningar och snygga bilder. Kommer bli skitkul det här ! Är jättenöjd.  
Nej. nu ska jag nog krypa ner. Börjar 09.30 imorrn. 
New update tomorrow...

(Längtar till söndag, wehiiiiii) Sorry, but I´m just in such high spirits right now...   
Julia


image81
Gillar makeupen, och bilden.


Okej, inlägget blev längre än jag tänkt mig ;D


so dam broke

Okej, det Nästan absolut värsta som finns ( om man inte jämför med värdsliga katastrofala saker ) är nog när man har dåligt med pengar. Att behöva tänka efter, välja bort, strunta i massa saker som man hittar och vill ha. Och självklart hittar man ju så sablans mycket när man är pank oxå. Det är ju det bedrövligaste alltså.
Men kunde inte låta bli så jag köpte mig en vit Tee med svart tryck idag, var ju inte fasligt dyr...
Kan dock inte lägg upp kort eftersom jag inte har ngn kamera med mig hit till Göteborg.
Min dag har iaf varit jättebra på FACE, älskar verkligen dom som jobbar där, en fet guldstjärna till dom <3
Efter en latte de sista minuterna på FACE och lite snack med Malena som började jobba sena passet så begav jag mig ut på stan för att kika i lite affärer, och det blev inte bara ngra inte. 
Tänkte först att jag bara skulle ta en sväng på Zara och sen runt i Kompassen bara, men det blev visst en tripp till både Nordstan och lite annat. Såklart!
Sen kom pappa och hömtade upp mig när an tyckte det var dags för honom att lämna jobbet plus att åka hem för lite mys vid tvn, så vi åkte först till Mölndal för att handla lite på ICAMaxi inför kvällen. Det blev bara kvällsmacka för pappa men jag som inte ätit lunch var tvungen att köpa lite mer kvällsmat, så jag provade faktiskt att köpe Go Green´s greenburger som jag hade i ett färskt bröd med massa grönsaker m.m.  Det var mums.
Kollade Idol me pappi sen var det ju Greys och då fick jag smyga in till sovrummet för det ville inte pappi kolla på :D
Sjukt bra var det idag, men hemskt, usch!

Så nu har jag suttit vid datorn en sväng (okej då, ganska länge nu) kollat lite kläder, beställer förmodligen lacktightsen om jag aldrig hittar dom, ska ha ett par iaf! E lite sugen på ett par i guld eller koppar oxå faktiskt men, svarta först och främst iaf. Dom röda är oxå läckra faktiskt... Men svart är ändå lättast, så länge iaf =)
Har kollat runt lite på makeup skolor och kollat olika kurser, hittat en jag blivit riktigt intresserad av, ska kolla me tjejerna på FACE; vad dom tkr och så oxå. För dom kan ju och vet säkert ngt om skolan m.m.

Ne, nu ska jag borsta tänderna, bädda upp och lägga mig så det blir torsdag ngn gång, ska ju träffa min underbara vän Nattis imorrn som kommer hit vid halv sex, lääängtar :)
Saknar alla vännerna hemma i värmlands skogar oxå. Och henk som befinner sig i La Capitale.

Sweet Dreams u guys !


                                         Vilka av dessa tights faller dig mest i smaken?!



image80

SoFuckingFun!

Här har ni en helt sjukt GLAD tjej som heterJulia ! : )

Så här ligger det till; Lotta (våran kära gamla vän till familjen) som är makeup-artist och frilansar på lite olika ställen bl a SVT och MTV, fixade ju min praktik på FACE STOCKHOLM här i Gbg eftersom jag tyvärr inte kunde vara hos henne. Och är så himla tacksam att hon fixade det åt mig för jag trivs så himla bra, och det är så kanonroligt! Jag älskar ju verkligen sånt här. Så idag, skrev jag ett mess till Lotta o berättade lite hur jag hade det plus tackade för hjälpen och sådär. Och då hade tydligen Malena som jag jobbat halva dagen med idag, sagt att jag var väldigt duktig och framåt och sådär. Så att då frågade Lotta om jag ville följa med till Bingolotto på Söndag, dom ska dit för att sminka., Enrique Iglesias ska komma dit och dom ska sminka honom, så det är helt sjukt alltså.
HALLÅ? OM jag vill?  En kändis liksom !  
Hahah, Lät lite töntigt/fjolligt kanske, men wtf, de e ju ASGRYMT!! Och jag är verkligen yyyberglad för att jag får den här chansen. Kommer ju in mer i branschen på så sätt och får in en liten fot. Får även mer kunskap, råd, tips och sådär oxå. Lär mig väldigt mkt och det är ju bra för framtiden när jag ska läsa en makup-kurs och utbilda mig.
Det gäller ju att ha kontakter framförallt...

Nu är jag iaf jätte exalterad och fetingglad övder detta. Så jag hoppas att det blir av på söndag.
Så det blir nog att jag stannar kvar över helgen i GBG. Inte mig emot :P Missar endel grejjer hemma tyvärr, men det kommer fler saker. Det här är ju bara en gång liksom...
GAAAAAH JAG ÄR SÅ GLAD !
Be back for more !



image79

Då ska vi göra den här grabben snygg då. Inte för att jag är ett stort fan av honom men Hallå, han e kändis =D ! Kalla mig överskattad, hahahhaha !



skirtlove

Sandra  (www.sandragranath.blogg.se) bloggade upp en mkt fin kjol så jag tänkte battle'a med en jag tkr är fettnice. Som jag gärna skulle klicka hem dessutom. Riktigt fin ... Jag säger bara; - Give it to me :D



 
Nu blire Shark en sväng snart!

FACE

Första dagen på FACE STHLM har gått fetbra !
Jag har haft jättekul och har redan både lärt mig massa plus skaffat lite extra kontakter till min kommande framtid som makeupartist.  Skämt o sida men en frilansare kommer jag nog bli iaf. Siktar på att försöka komma in på ngn kurs i London, har fått massa nya tips och råd nu om både det ena o det andra.
Så jag är kanonnöjd med min dag på FACE.
Jag och pappi var o skulle kolla om det fanns biljetter till Frölunda-Luleå som är på Torsdag, men det var stängt så vi ska dit imorrn. Hoppas verkligen att det finns biljetter kvar. Älskar att kolla Hockey!

Imorrn börjar jag 13.00-19.00 så det blir sovmorgon för min del, fettnice. Var o hämtade lite resekataloger förut på stan som ja o pappa ska bläddra lite i.

Nu blire lite hockey, första elitseriematchen (Go Frölunda :D), och sen Idol.
Julia


image75

resa

Ja, nu har Julia ett väldigt svårt beslut att ta.
På väg till Gbt i bilen idag så sa pappa att han ville fråga mig om min 18årspresent o så. Och blev ju genast lite pirrigt såklart.. Men han ville ge mig ngt speciellt berättade han iaf, som man minns liksom...
Och han vet ju att jag ääälskar att resa så då tänkte han isf ge mig en resa till mig som bara jag o han åkte på, men han vill att vi åker till ett land som e varmt så man kan sola o bada plus att ja ska få massa shopping oxå :)
Nu är ju bara frågan vart vi ska åka. Jag är ju såååå insnöad på Thailand men pappa kan bara ta ledigt i en vecka eftersom det är nytt jobb o så, och det är alldeles för lite för att åka till Thailand liksom. Sen är det väl inte kanonshopping om man inte vill gå i stånd o köpa billiga fejksaker vilket inte är meningen direkt.... Det är väl isf om man skulle sy upp en balklänning..

Har kollat runt lite nu men ska hämta resekataloger imorrn och kolla mer. Har tittat runt lite om:
St Tropez
Portugal
Tokyo

"Nya" Kanarieöarna (som jag iofs varit på 3 ggr innan)
Italien
New York

&massa, massa mera...

Något TIPS?

Isf ska vi kanske åka v.44 (på höstlovet) så det är dags att boka snart...
Men detta är ju bara ett alternativ till en present, så hittar vi inget som vi tkr är bra så blir det ju ngt annat.
Men vi får se hur det blir. Kommer blir jättebra tillslut, det vet jag.
Love my dad! Trevligt o va här nu...
Ska bli kul på FACE imorrn me ...

Natti



      VS      
        Beach                     or                   City


                                     
                                    BOTH?!


Nu drar jag...

.... till

image72

(Göteborg by winter)



Kommer sakna alla mina giiiirls, o henk.....
See ya!


Vill ha Ska ha Måste ha...

Vill sååå gärna ha den här kjolen, måste köpa den helt klart....



helgen som varit..

Nu sitter jag vid datorn, igen, och kom ju på att jag startat upp min blogg igen, får ju inte glömma att skriva ett inlägg då såklart =)

Haft en helmys helg. Skönt med en lugn helg för omväxlingsskull faktiskt. Skönt att vakna hyfsat klar i huvudet ;)
I fredags var jag uppe på CTV en sväng för att kolla en höstrepotage så att jag skulle få lite inblick på det jag ska vara med på eftersom att det var liknande det jag fick se. Efter det så jobbade jag en sväng och sedan hämtade Henrik upp mig och vi begav oss till hans lilla lya. Chillade hela kvällen, vilket var ganska skönt. Kollade Idol, och lite annat. Missade dock Svensson, Svensson som ju har börjat visa nya avsnitt. Det är sååå kul !
På lördagen skulle Henrik iväg för att se crosstävling, det var Robin som körde, och det gick tydligen skitbra för honom, KUL ! Skulle egentligen ha följt med men trodde att det skulle vara skitväder så hade inte ställt klockan el nåt, så jag hann inte ritkigt med. Tog en liten promenad ist och passade på att sola, Stort behov av det..
Väl hemma hos Henrik försökte jag desperat få tag på ngn att fika med, men alla sov eller gjorde ngt annat. Så där satt jag , själv, typ hela dagen framför TVn o bara slappade, usch! Hatar att vara inne en hel lördag. Men sen vid ca 20 kom Jennifer, min räddande ängel :) Vi satt o snacka ett tag o så, sen kom Natta, Nattis, Jennifer, Lisa och Love, skitmys! Satt o mös me lite natur/-"godis" o snacka o kolla lite Tv.
När klockan började närma sig tolv ville Henrik komma hem o sova, som var hos Stojjan så drog vi ut en sväng, var så himlans pigg! Åkte runt lite o hade bara så himla kul av ngn anledning :D
Sen vid 1, halv 2 så mötte jag upp Steffi som var hemma. Skiiitmys o träffa henne, hon skulle ju inte kommit hem förens nästa helg, men hade tagit ledigt en vecka o skulle va hemma i Sverige. TYPISKT, att jag ska till Götet nu när hon äntligen e hemma. Så himla surt. Men hoppas jag hinner träffa henne innan hon åker...

Så i veckan blir de praktik på FACE STHLM, ska bli sååå kul ! Hoppas det uppfyller mina förväntningar positivt...
Ska träffa Nattis me ngn dag i veckan, hon skulle ta tåget från Lysekil, där hon pluggar, in till Göteborg så skulle vi ta en fika o så. Skitmys!

Ska bli jättekul o komma till pappi me o va me honom i en hel veckan, inte träffats på ett tag nu så... 
Skönt att komma bort från kga för ett tag o komma till Göteborg, jag trivs så bra där..



Väntan på mina godingar som jag ska få av mamma, har beställt dom men får dom inte för ens om ngra veckor =/

                                                     image70
Vad tycks?

 

                                                     

 


Long time no see....

Okej, nu var det dags kände jag. Men har verkligen inte haft någon "skrivarglöd" för att blogga, vilket är synd eftersom jag äääälskar att skriva. Well well. För att sammnfatta sommaren kort så har den varit FuckinFabulous with a Big F. Bålsta på Midsommar var som sagt heeeelt sjukt bra. Sen har det ju hänt massa saker innan o efter det som varit sjukt roliga, tillbringat mestadels av sommaren me girlsen, då kan det inte bli mer än BÄST!
Sen var det underbara Kroatien. Sjukt fint land för det första, resten var bara helt amazing....

Så nu har man ju börjat skolan igen, skönt med sista året men dock jobbigt att ta tag i allt som måste tas tag i, Typ Matte :/ ÅNGESTATTACK! 
Just för tillfället är jag inna på min fyra praktikveckor. Denna vecka som var dem första tillbringade jag på CTV, hade panik efter plats så jag hörde mig för där och det gick bra så då tog jag det. Nästa vecka ska jag vara på FACE STHLM i Götet, ska bli huuur kul som helst, min grej Helt klart!
Och de sista två veckorna som är kvar på praktiken blir förmodligen på CTV, ska hjälpa dom med ett höstrepotage, så vi får se hur det går...

Nedräkningen till 18årsdagen har börjat oxå, mindre än två månader kvar nu, (okej det var exakt två mpnader i onsdags) :) hehehe, klart man räkna ner.
Körkort, Krogen och allt därtill, ska bli riktigt skönt att äääntligen få bli 18. Alltid minst är jag. Men det är ju iofs en fördel (enligt mig) när alla andra är 30 är ju jag 29, då e det nog jag som är den "glada i gänget" över min ålder.
Nog om det...

Är ledig från praktiken idag, Yes, superskönt!
Första prion idag är att sola. Känner mig hemsk. Är inne i en såndär pank-period me då man inte kan handla massa kläder som man annars e van vid, och att inte handla ngt nytt är katastrofalt jobbigt. 
För just när man är sådär superpank, det är ju då man hittar såååå mkt man vill ha. Var inne på asos.com och hur mkt hittade jag inte?!
Måste få tag på ett par lacktights me. De e en hög prio.

I dag vet jag inte vad som händer än, kanske blir det fest, who knows. Har inte träffat girlsen på ngn helg nu, o de känns wierd, när man annars är jäämt =)
Så det blir nog att hänga me dom. Kanske fest o lite mys me.. Men på söndag drar jag till götet, hell yeh va gött !
Va me pappa oxå, ska bli mys...
Nu ska jag ta i ringa faaanny o höra mig för om helgen.
Ska försöka bli bättre me updaten nu me.

See ya!
J

image69

KROATIEN - 07

RSS 2.0