Åre

Nu är jag framme i Åre. Massa snö och mycket kallt Brrr... Man har ju precis börjat vänja sig med vår, och rustat sig för det. Men nu är det annat som gäller.. Jag sov typ inte en blund i natt på tåget. Åkte Sovvagn, vilket skulle vara mer plats i än de andra som kallades Liggvagn, där de sov sex. Och vi sov 3. Men tyckte absolut inte att det fanns mycket plats. Sov med två söta tanter, som inte heller sovit så mycket i natt. Det skramlade och var mest obehagligt. Men jag som har svårt att sova blir ju störd av minsta lilla oxå, om man är nykter vill säga ;)
Har installerat mig i Jons garderob där han hade gjort lite plats för mig, så snällt. Och den platsen fyllde jag, in i minsta lilla hörn:P Men han skrattade åt hur mycket kläder jag hade med mig. Haha, hellre för mycket än för lite...
Så nu ligger jag på mitt blivande rum tre veckor framöver. Som jag delar med min "förra" låtsasbror Jon. Han hade bäddat så fint åt mig i min säng som jag ska sova i. Och jag ska vaa tydlig med att detta gjorde han halv fem i natt när han kom hem från krogen, så det var väldigt fint för att vara i sådan situation. Såå gulligt. Somnade till en sväng i soffan till en supergammal film som en av Jons sambos ville se. Haha, inte det bästa, men då är det perfekt att bara glysa lite med ena ögat, tills man slumrar till. Men det blev inte länge. En powernap..
Kmmer att bo med sju killar här i Åre, så får se hur det går. Hahaha, ska hjälpa dom att få igång lite städning här tror jag. Lika bra, haha. Super att det ligger en ICA precis nedanför i alla fall. Ska gå ner och handla snart. Stället vi bor på heter Björnänge. Lite senare ska jag och Jon iväg in tlll byn och kolla lite. Ska tilö Holiday Club och presentera mig och bestämma lite jobbtider. Så jag håller tummarna hårt för att jag börjar sent imorrn. Så jag kan gå ut ikväll. Ska träffa alla goa Bålsta (m.m.) boysen som e här denna vecka. Ska bli skitkul! Går nog isf ut på Bygget där Jon jobbar ikväll. Det är tydligen något RedBull party här uppe dena vecka loite överallt, så det kan bli kul. 
Nu ska jag nog ta mig en banan och börja tänka på duschning, och sådär.. Ha en bra dag!
Kommer ha det great här. Men saknar alla hemma med, massa massa. Pussa er !

Puss J

round and round

Kollat film med pappa ikväll. Vi tittade på en film som gick på TV3, Tolken. Skitbra film tycker jag. Dock väldigt lång men. Den var verkligen sevärd. Nu ska jag snart packa ihop lite saker så jag har det mesta klart inför imorgon. Sen ska jag nog försöka sova, även om jag inte alls är trött, som vanligt.. Men tänkte ta en tidig springtur imorgon bitti, idag tog jag ju sovmorgon och var inte iväg förens ca 10. Men imorrn ska jag försöka mig upp tidigare. Sen sola, sen frukost. Duscha och ut på stan. Ska till skomakaren först och främst och lämna in ett par skor som jag måste ha fixade innan Åre. Så blir det luncha/fika med Anna på stan mellan 13-14. Efter det får man se vad som händer;)

Nu kommer nog min blogg stå ganska stilla ett tag framöver. Vet ju inte om dom har internet där jag skall bo, men ngnstans ska jag nog hitta något i alla fall. Kan dock inte ta med det trådlösa eftersom pappa var i behov av det. Annars vore det kanon på både tåget och kvällarna, då man ligger hemma, (om det nu blir några sådana kvällar) haha.
Men annars får ni ha det bra allihopa. Och tycker synd om alla er andra som ska iväg till skolan imorgon, usch.. Ska bli skönt att slippa skiten ett tag, verkligen... Och när jag kommer hem är det ännu mer roligheter som väntar ;P Men saknar alla resan kan jag lova :/

Ha det underbart allihopa..
Glöm inte att höra av er och ge mig all update som är värd att veta ;)
Love Julia


Hörde ett riktigt bra citat förut:
..." Hämd är bara en lat form av sorg " ...



koozii

Sitter just nu i soffan efter en god tonfisksallad med grymt bröd till. Har varit på stan med pappsen idag och shoppade faktiskt lite mer. Hittade en svart "dragkedjs"-kjol och vit oversize tischa båda från MONKI. Hittade huur mycket som helst på MONKi men där fick det vara stopp. Måste ha pengar uppe i Åre med. Pappa tyckte bara ja var dum som shoppade mer nu. Men hur kan man låta bli ? :P

Köpenhamn var Uuunderbaart. Massa shopping, god mat och härligt med så mycket tid tilsammans med min älskade pappa. Vi virrade som vanligt runt länge innan vi hittade parkeringsplats i Köpenhamn, men tillslut hittar man alltid. Och ibland får man parkeringsböter oxå, men då skrynklar min kära pappa ihop lappen och slänger ut den genom fönsterrutan, såå störd, haha! Goodaste hotellfrukosten var det på hotellet. Jag åt tills jag storknade, varenda morgon. Man ska ju passa på, eller hur? Åt typ mer än pappa. Massa gott bröd, naturell lättyoughurt med solrosfrön, linfrö, havrekli, vetekross och kanel i. JAG BARA ÄLSKAR DET!

Vi hade trevliga shoppingdagar både inne i Köpenhamn (mest Illum = som Sveriges NK), på Langelinien, Fisketorvet (köpcentrum utanför) och Fields (Skandinaviums största köpcentrum). Pappa hittade tillslut sin blåa efterlängtade GANT tröja och sen blev det inte mer för hans del. Han hittar saker, men orkar inte testa och struntar istället i det, haha. Så knäpp är han..
Det jag fick var: 
* Ett par svarta stövletter - Bianco
* Svarta kängor/boats - Friis&Co
* Svart/Guld armband - Friis&Co
* Ljusgrå vårjacka - VERO MODA
* Svart väska - ZARA
* DKNY väska - Illum
* Balklänning (weeeei)
* Ett grått linne med snyggt rocktryck - H&M
....och.....
* Passõa
* Kahlúa
* Piña Colada (innehållande sprit och mix)

Jag är sååååå nöjd med min balklänning. Kan inte bli bättre alltså. Nu är det bara skor, smycken och väska kvar som fattas, men det kommer inte bli svårt. Så skönt att ha den klar i alla fall. Sååå, frivillig Baldejt ;P? Natta, du är given i alla fall :D
Tack pappa, för allt, du är bäst! Denna trip har varit sååå mysig och underbar...

SÅ OM NÅGON VILL KÖPA BALKLÄNNING EFTER 3 JUNI SÅ HÖR AV ER SÅ KAN NI FÅ BILDER MAILADE.


Nu ska jag chilla lite, är ganska så mätt. Kanske blir en fika ikväll med min älskade Anna. Men vi får se om man orkar. I morgon väntar en låång resa till Åre. Hela 13 timmar :( Så ring mig och messa som galningar mina vänner ;) För Julia kommer ha tråkigt mellan 19 på kvällen och 8 på morgonen, om jag nu inte lyckas somna, som jag hoppas. Men skall försöka passa på att plugga lite körkortsteori på datorn med. Så man klarar skiten ngn gång.

Ha en bra dag/kväll !

Puss Julia


23/2 - sweden luxury



GE MIG DENNA !

køpenhamn

Sitter just nu på hotellet hær i køpenhamn (som ni bla ser på bokstæverna). Vi anlænde ca 12 idag med færjan som vi tog från Helsingborg. Brukar annars ta bron men dærfør tænkte vi att det skulle vara kul att ta færjan før omvæxlingsskull. Och det gick fort, ca 20 min. Væl framme i Helsingør (efter några tips vi fått) letade vi upp en "spritbutik" som hette IT, och dær blev det lite handlat. Køpte en Stooor KALUHA och en Passõa COCO, MUMS!
Så nu ær jag laddad infør Åres bravader, hell yeah!
Efter det begav vi oss mot Køpenhamn. Och vi tog åkte vægen førbi Strandvejen, dær det finns RIKTIGT fina hus længs havet. Jag blev lagomt avundjuk på vissa av dom dær kan jag lova. Skulle inte tacka Nej till att bo dær. OM jag och pappa kollade skyltar "Tomt till Salu" hahaha...

Nær vi kom fram till Køpenhman var det dags før lunch, åt på en fin Pasta restaurang som hette il peccato, jag gillade stællet, och fick ju ta pasta som jag inte ær van vid nu før tiden. Men dom hade ett vegetariskt alternativ, och det var helt okej.
Efter det knappade vi in butiken GLAM´s adress i GPSn, som vi tidigare letat efter. Och denna gången fann vi butiken, men det var skit, haha. Så tur att vi upptæckte det nu i alla fall. Sedan blev det en svængom på Langelinien, en sjælvklarhet, hittade en Peak trøja jag la undan.
Efter det åkte vi vidare till ett av nordens størsta shoppingcenter Fields, som ligger lite utanfør Køpenhamn. Dær var det helt okej. Køpte ett par skor (svarta støvletter/ankelboats) på Bianco och ett linne, så jag ær kanonnøjd hittills.. Letade efter en blå GANT trøja till pappa med men han har inte riktigt hittat "den rætta" som han sæger æn, så det får vi ta att gøra imorrn.  
Så just nu sitter jag på hotellet, e ganska trøtt. Tror det kommer från min och Nattas uppesittarnatt, haha. Men det var det vært, helt klart. Så imorrn ska jag upp och træna en svæng nere i gymmet hær på hotellet, sen blir det hotellfrulle (OM jag lææængtar, haha) och sen maaaassa shopping i Køpenhamn, Illum - here we come ;)

Grattis min ælskade Jojsie till kørkortet! Visste att du skulle klara det. Du ær bæst!

Saknar er alla min babes, men nær jag kommer hem ska vi ha det bæst. har en sjukt rolig grej på G nu med, tycker jag i alla fall ; ) U will see...

LOVE J

could it be better?

Köpenhamns Modevecka
Vad kan vi säga mer än - UNDERBART!
; )



ByeToMyBabes

Då har jag precis ätit frukost efter att ha kommit hem från Karlskoga. Blev lite ärenden på stan igår, sedan fika med Jossan, Johanna, Helena och så kom Natta med i slutet efter hennes fiksällskap gått. Så mys att träffa lite underbaringar innan man ska iväg. Det kan man leva på i många dagar.. Efter Paris och mitt klagande över deras dåliga meny, eftersom det bara finns Ett vegetariskt alternativ så drog vi vidare till McD då vi även höll på att krocka. Eftersom Jossan är kung på att köra bil ;D Väl framme så tog Jossan en glass och Natta tog tillslut en Cola Light ; ) Jag satt och tattade mig med min lilla matsäck jag köpt på Willys, haha. Frukt in my heart. Efter Donkan skjutsade Jossan och Natta iväg mig, skulle kolla film ; ) Åkte tillbaka till Natta vid ca 23.30, först blev det en trip till statoil och sedan hem till Nattas lya. Den var helmysig. Hade tidigare sagt att vi skulle vara uppe långt in på natten, och mycket riktigt, det var vi, haha. Efter massa snack, datanördande m.m. beslutade vi oss för att dra täcket över huvudet, och då var klockan 05.30. Så heela natten var vi ju faktiskt inte uppe. Tack babe, har haft såå mys med dig. Du är goooaste!

Mamma kom och hämtade mig efter lite handling av diverse saker. Så gasade vi hemåt till skogarna och jag gjorde mig en riktigt ordentlig och god frukost, hade jag längtat efter i ett dygn tror jag. MUMS för den!
Nu ska jag snart sätta igång med sista packningen. Och mamma står i köket och ska baka slätbullar till mig, Puss på henne. Väääärldens Bästaste. Jag bara äälskar det. Kan bli min lunch, haha...



Mina Babes -
Kommer sakna er såå mycket nu när jag ska vara borta så länge. Men när jag kommer hem så ska vi ha såå mys och kul. Ska bli trevligt att ha något att se fram emot. För då kommer vi ju ha "extra" roligt när vi väl ses. Men kommer sakna ihjäl mig, så glaaad att jag har er alla. Utan er vore dagen värdelös. Puss på er!
Och hur ska jag klara mig utan min älskade familj :( Kommer sakna dom med. Men hoppas grabbarna tar hand om mig däruppe nu ;P


Haha, en rolig sak jag nyss fick reda på som verkligen bekräftar att folk inte har något liv, eftersom de behöver lägga sig andras och snacka om andra. Det är så himla skrattretande så jag tror att jag dör. Men keep on doin´ that, om det förgyller er vardag så kan jag väl bjuda på det ;P Pinsamma människor, haha!


Hej då på ett tag, jag kommer ha det underbart och hoppas ni kommer ha detsamma!



Kroatien -07 (OM jag längtar tillbaks)


trevligatisdag

Nyss ätit frulle, okeej det var en ganska sen frulle. Men snoozade från 09.30-10 haha. Och det var sååå gött. Sen tog jag mig en ordentlig runda på cykeln. Kände att det verkligen behövdes. Och ute var inte vädret så lockande så därför passade det alldeles utmärkt. Ipoden är min bästa vän! Med lurarna i öronen till riktigt bra musik på min sköna så kan det nog inte bli bättre, nästan inte iaf ; ) Och lite kaffe i magen innan såklart..  
Så nu är jag fit for fight, i alla fall efter en skön dusch, som snart inväntas.

Idag ska jag in till Karlskoga, först fixa lite saker sen fika med sötaste Jossie, ska bli supermys. Inte träffats på länge nu. Så hoppas jag att älskade Jojsie hinner hem från Karlstad så man hinner träffa henne med. Kommer ju sakna alla nu, när jag ska vara borta så länge. Natta gumman kanske hakar på en fika med, mys!
Så blir det film sen ; ) Och ska förmodligen sova hos Natta efter filmen. Det ska bli såå mys. Snacka skit och umgås låångt in på natten, my homie ; ) Hahahaha...

Imorgon kväll far jag iväg till Götet igen. Med 19 tåget från Karlstad. Jag och min packning kommer inte vara nådiga vill jag lova. Hahaha. Men så är det om man skall vara borta i hela 3 veckor, (och är brud).....

Nu har jag inte så mycket mer att tillägga. Men hinner jag inte skriva mer innan jag åker så hoppas jag att alla får det bra. Älskar er mina vänner, och saknar er redan. Synd att jag inte hann träffa dig, Jenny :(
Massa Pussar
Julia


image192
Bye bye, vardagen ;) Nu är det annat som gäller...
Jag lääängtar sååå

packningsrush

Ja, det får bli ett snabbt inlägg detta.
Har satt igång min packningsrush för ett tag sen, går rätt bra hittills iaf. Måste bara hitta snowboardfodralet.
Har bokat biljett nu. Blev tåg, med tanke på alla min packning, den hade nog aldrig godkänts på flyget ; ) Så natt-tåg till Åre på måndag kl. 19, är framme tisdag kl.08.21. Ska bli fettnice alltså. Jag kommer att praktisera på Holiday Club, soo beee  there ;P
Hann inte med något gymbesök idag, tyvärr.. Så får ta en svängom på "min sköna" som jag kommer vara utan alldeles för länge nu. Men jobbar ju i samma byggnad som ett stort gym, så kommer nog bli en hel del besök där ;)
Nu ska jag fortsätta med packningen. Kanske återkommer senare. Annars, ha det underbart! Det har jag just nu...

LOVE J

shoelove

Inte det bästa jag kunde gjort nu, att gå in på asos och kolla skor, för ajj ajj ajj vad många läckerbitar jag hittade. Och hos mig sprudlar det av utgifter hit och dit just nu. Inte bra. Men kommer nog beställa några snart ändå.
Om jag inte hittar några snyggingar i Köpenhamn, vilket är ganska troligt ... Min skinnjacka från HM har föresten kommit, kom i fredags, precis när jag åkt :/ Sjukt jobbigt, och typiskt. Så den har väntat på mig i flera dagar nu där hemma.. Men imorrn får jag öppna upp åt den. Har en känsla av att jag kommer bo i den i vår/sommar. Hoppas bara den passar bra nu, men det tror jag.
Har så mycket att se fram emot nu framöver, är så glad över det. Och ännu en gång; är så glad över alla Er mina vänner! Ni förgyller verkligen. Saknar er massor, som jag redan sagt hundra gånger ...
Nu ska jag pallra mig i sängen så jag orkar upp imorrn, och inte missar spårvagnen till tåget ;P

Sweet Dreams from Me
ASOS Premium Patent Leather Brogued Shoe Boot
sjääälvklart finns dom inte kvar i min storlek längre :(


Diesel 'Paname' Flat Boots
dom e grymma...

Patent Button Ankle Boot
Tie Front Patent Shoe Boot



(asos.com)

back to the woods

Jaa, lika sant som skrivet. Imorrn ska jag hemåt mot värmland igen, med 11.07 tåget. Blä för tågresa. Och ännu en blir det på Onsdagkväll, tillbala till Götet igen. Men heeelt klart värt de. För Torsdag morgon sticker jag och Världens Bästa Pappa på trip till Köpenhamn, och kommer hem på Lördag. Sen blir det Åre på Måndag, tror jag i alla fall. Ska boka biljetter ikväll eller i morgon. Usch för all packning som skall med bara. Tänkte skriva ner allt på ett papper imorrn på väg hem i tåget, så har man ju något att göra åtminstone. Segt med tågresa, men skönt att det inte är något byte. Var och solade för en stund sen, riktigt skönt. Nice att ha Open Sun 100 meter ifrån lägenheten. Men som sagt, ju närmare det är desto latare blir man, och det är sååå sant.

Imorrn bitti ska jag försöka komma upp i tid så jag hinner med en springtur i Slottsskogen innan det är dags för dusch, frukost och allt därtill. Göra ordning lite matsäck med kanske..
Så när jag kommer hem till skogarna börjar packningsruschen, gaaaah ! Jag fasar inför det. Tvätta, packa, stressa, kolla allt, bla bla bla... Hoppas verkligen jag känner att ja har tid med ett gympass imorrn kväll, för de vore såå underbart. Kommer inte bli av något gymmande på länge nu med tanke på Åre och allt. Men ska kolla upp något ställe däruppe. Men det löser sig nog.

Nu ska jag kolla vad pappa tittar på för film. Och hjälpa honom med hans förbannade knapp på hans rock som han snackar om att han vill ha hjälp med att sy fast, hahah ! Som att jag inte gjort det hundra gånger innan. Antingen är det jag som e kass på att sy, tråden som e dålig, eller så vet jag inte alls..... Haha...

Saknar alla er mina vänner! Men är snart hemma, värsta e att jag kanske inte kommer hinna ses ju :( Innan jag sticker igen. Men hoppas på någon skymt i alla fall.
NattiPussar
Julia

the day is so perfect right now..

Just nu har jag verkligen en favorit sak. Detta är solrosfrön. Det är bara sååå gott.
Jag har det;
I Wok
Till Filen
På Mackan
I Sallad
Det är så underbart gott, och man kan inte få för mycket av det.
Är verkligen ett hett tips från min sida..
Ointressant men nödvändigt ; )


?

Vart kommer alla 296 läsare ifrån?
Det är ju kul att så många hittar till en blogg som är heelt ointressant men...
: )

Slottsskogen

Då har jag hunnit med en ordentlig springtur i slottskogen, som visserligen började i en powerwalk, men slutade i en ordentlig springtur. Vilket var riktigt skönt, men svettigt : )
Efter Slottsskogsturen blev det en stoooor frukost, som var mycket efterlängtat. Och nu har jag och pappa suttit och kollat både flyg och tåg till Åre, ser ut som att det blir flyg. Men problemet är väl min packning i så fall. Man kanske kan få handikapp för att vara tjej, och för att man måste ta med sig 100.000 saker med tanke på hur länge man ska vara borta, snowboard, kläder m.m. Men vi får se hur det blir.
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen. Sen bär det av till stan med pappsen.  

Ha en bra Söndag!
Looove Julia

image190

kebabpizza slivovitza

Hahha, det var ju till och med värt att kolla Melodifestivalen idag.
Andra Generationen med Kebabpizza Slivovitza var sååå jääävla grym. Fan va roliga dom var..
Jag och pappsen höll på att dö av skratt i soffan alltså...
Nu ska vi sätta på en till film. Ha en trevlig kväll!


Andra Generationen

Hahahahahahahahhahahaah !

park

Igår var det utgång med Anna som gällde. Vi satt här och ljummade innan, käkade lite mat som sagt och gjorde oss iordning. Pappa körde ner oss vid halv 12, 12. Och vi knallade in på park. Det var ju MTV kväll med DJ tävling så musiken var ju absoluuuut inte i min smak, inte Annas heller för den delen. Det var bara techno/trance. Usch, inget jag tycker om att dansa till i alla fall. Så vi gick runt och "minglade" lite, haha. Träffade på Annas kusin bland annat, mycket trevlig kille. Tog några drinkar, och efter mycket om och men åkte vi hem strax efter två. Vi var ju danssugna och där fanns inget som passade oss just då. Så det fick bli hemåt och kasta sig över salladsskålen från vår lilla tidigare middag. Och några riskakor slank ner oxå ;)

Imorse vaknade vi, lite sega men inte så farligt.. Åt frukost med pappsen och sen stack Anna gumman hem :(
Jag och pappa drog iväg och handlade lite inför kvällen.
Så nu har jag lagat mat till oss och vi har ätit för en timma sen ungefär. Och eftersom det tydligen är folk som stör sig på att jag snackar om vad jag ätit så ska jag berätta vad jag lagade ;D

Wokade egna färska grönsaker;
Minimajs, Paprika, Bambuskott, Vattenkastanjer, Oberguine, Morötter, Champinjoner, Solrosfrön, Sockerärtor och Soltorkade tomater.
Det blev sååååå gott.. Så åt vi Quornfiléer till och pappa åt Klyftpotatis men jag åt ett tomat och basilika bröd med soltorkade tomater i, mums! Till det tog vi lite sweetchili sås, det är givet till wok.
Jag blev såå nöjd, och det var verkligen grymt gott. Så nu är man laagomt mätt. Ska orka med lördagsgodis sen oxå ; )

Har varit riktigt ruggigt väder här i Göteborg idag, inte kul alls. Så det är perfekt med myskväll ikväll. Skönt med chill på en lördag, för en gång skull. Får se om pappa tvingar mig att kolla Melodifestivalen sen, men annars blir det någon bra rulle.

Love J


göteborg..

.. kommer bli osäkert ikväll. Jag och Anna darling skall ut och shake'a loss, har mycket att ta igen nu gumman !
Har nyss gjort iordning lite mat till mig och Anna. Det blev en superfräsch sallad med tomat, paprika, soltorkade tomater, sockerärtor, fetaost, caschewnötter och groddar, MUMS!
Har varit på systemet, ICA och KICKS med pappa nu efter han mötte upp mig vid tåget. Usch vilken hemsk tågresa, var supervarmt i vagnen och tanten som satt bredvid mig måste ha varit hetsätare. Hon åt chips och allt var det var heeeela resan. Och NEJ, jag blir faktiskt inte sugen på chips längre. Har ju slutat helt med min passion, och den börjar bara flyga längre och längre bort, tack och lov, för fy vad svårt det var att sluta...
Hatar iofs att åka tåg över huvudtaget men. Idag var det riktigt segt, pga värme m.m. Men skönt att vara framme nu. Älskar trivselkänslan som kommer över en när man kliver av tåget och sätter första foten på perrongen i Göteborg.
Nu kommer Anna snart, sen blir det käk, korka upp, snacka skit, och ut på galenskaper.

Ha en bra kväll allihopa. För jag kommer nog vara ute till 5 ; ) Stackars pappa, hahaha.

Puss J

to the paradise

Då har jag precis gått upp. Och idag är träningsvärken MYCKET VÄRRE :D Hahaha. Men det är bara skönt. Träningsvärk i mage, känns braaa!
Igår var det jättemysigt.. Älskar när släkten kommer hit då det vankas kalas. Och igår var det som sagt Antons Dag. Jag åt ju självklart så mycket att jag nästan dog över hur mätt jag var, haha. Men det var ju lätt värt det. Blev mammas bästa Tomatsoppa med ngn svart och vit pasta i, skiitcool, och gott. Det var nästan lite så att den "blev godare" när den såg cool ut. Gptt med pasta var det i all fall, jag som vanligtvis inte äter pasta, men det är inget jag saknar heller, men i soppan passade det kanon! Och mammas nybakta oreganobröd till, gaah va gott de va. Efterrrätt fanns det liiite plats för, Okej, egentligen inte men... Det bjöds på en slags marrängtårta med grädde, egengjord chokladsås, glass och lite så, inte så mycket i min smak så det fick bli chokladpudding. Som alltid varit Antons favorit sen han var liten. Och gud vad gott det var, har själv inte ätit det på flera år. Så det gick ner. Sen var det stopp kan jag lova.
Satt vid datorn en sväng efter vi sagt hej då till alla gäster, laddade ner lite nya låtar till Ipoden inför buss och tågresa. Och sen blev det packning och slaggning.

Nu ska jag strax gå in i duschen. Tänkte cykla en sväng innan, men hinner visst inte det. LÅg och drog mig i sängen lite för länge. Sen ska jag äta tomatsoppa till frukost/brunsh, mummms!

Ha en underbar Fredag! Dett väder gör mig sååå glad. Och jag som ska sitta på tåg i 4 timmar :(
Kommer sakna alla mina underbara vänner, men när jag kommer hem ska vi ha det bäst.
Och krya på dig nu Jojsiegumman, stackars.....

Love J

Alla Förälskades Dag ("v")

Jaha, då var det den Dagen för alla förälskade turturduvor då, haha. Med andra ord; - Jag är inte en av dom...
Positivt från många vinklar; Det blir inte stress inför "Vad man skall köpa till Honom på Alla <3-Dag". Man blir inte stressad över "Vad man skall hitta på tillsammans" på denna speciella dag. Men det är ju även mys, om man har någon. Men tycker inte att det skall behöva finnas en Dag för att visa sin kärlek på. Och för det andra så är det bara så komersiellt hela grejen, visst Erika ; )?
Men denna dag är endast betydande för mig eftersom min kära bror Anton fyller år, så denna dag har aldrig varit så mycket "Alla Hjärtans Dag" för mig. Utan mer bara Antons dag. Och det känns mycket bättre. He save my day every year !
Så vad gör man idag den 14e februari på Alla Hjärtans Dag, annars då? Om man är singel och inte har någon att mysa med?

Har i alla fall varit på kanon bra humör både igår och idag. Idag var mycket för att det var solsken ute, då skiner även Julia upp som solen däruppe. Härligt härligt ! Som sagt, mycket som förgyller nu. Och särskilt mina vänner. Det bästa som finns är att ha äkta  vänner som är ärliga och verklgen bryr sig. Finns inget bättre. Utan det vore allt värdelöst. Är så glad att jag har er alla. Och så glad för alla nya vänner jag fått på senaste tiden, gooodingar !

 Ska snart fika med Anton, Carro (hans tjej) och mamma. För mamma har bakat semlebullar (slätbullar) u name it, gott ere iaf. Dom är såååå söta brorsan och Carro. Väärldens sötaste presenter fick han av henne. Åååh va jag tycker om att se dom ihop. Man blir liksom glad. Hoppas dom alltid håller ihop. Första kärleken är bästa kärleken!
När jag klev innanför dörren hemma idag så luktade det nybakt bröd, ääälskart! Inte bara för att jag är galen i bröd utan för att det blir en sån trivnadskänsla av nybakat i hemmet, tycker jag. Och gott som tusan är det ju. Världens bästa mamma har ju gjort Tomatsoppa oxå inför ikväll, kaaaan inte bli bättre, mums..
Äter nog en extra portion och skippar efterrätten, som vanligt... haha... Kanske hittar på något skoj ikväll också, riktigt sugen på det. Men först måste jag packa inför Göteborg. Är ju ledig imorrn, men ska åka med 11.40 tåget från Khamn. Så jag kan vara uppe huuur länge jag vill ; )

Idag har jag en väldans träningsvärk i alla fall. I mage och rygg (självklart eftersom det var det vi tränade) haha. Så tack Staffan. Det var både kul och givande igår ... Kommer antagligen tyvärr inte hinna åka in till gymmet imorrn innan tåget, to baad :( Men men.

Ha en bra dag, både singlar och "de upptagna" haha...
Pussar Julia



gym

Jaa, då har man kommit hem efter en runda "baggtjärn runt" är väl ca 8 km. Halt och mörkt var det, i alla fall i slutet. Men såå härligt. Sen satte jag mig i hallen för att vänta på Staffan som tillslut kom. Vi gick upp till gymmet och körde, mage och rygg. Träningsvärk imorrn, ooooh jaaa ;) Men det gillar vi, haha ! Har ju satt mina små mål nu med Staffan, vad jag ska klara av efter ett antal gånger. Så nu blir det hårt. Kommer ju dock inte kunna träna på gymmet på ett tag nu, pga allt resande till Göteborg, Köpenhamn och Åre. Men får köra hemmaträning så länge. Funkar ju det med.
Nu ska jag nog käka lite keso. Drog i mig en Gainomax förut i hallen när jag kollade innebandymatch, Karlskoga-Storfors. 3-3 blev det by the way. Så nu i alla fall e jag rätt mätt ändå. Men alltid bra i alla fall.

Imorrn är det gympa, weeee, älskar torsdagar. Vet att jag tjatar om mina älskade torsdagar men. Dom som förgyller veckorna ju. Sen blir det walk och solning. Kanske med sällskap ;P Och sen hem och fira "mannen i mitt liv" brorsan, hehe.. Kul med lite släkt hit. Min lilla prinsessa till kusin kommer ju, så där förgylls kvällen med :)

Ha en bra kväll allihopa!
Puss J


 


Big flirt

Ååh vilket bra humör jag är på. Dels för att vädret är så lysande bra, men annat som förgyller också..
Har nyss käkat lite mat. Quorn, grönsaker, keso, och quinoua. MUMS! Känner att jag äter quorn varje dag, men det är sååå gott, och så enkelt att göra ordning. Jag gör det ju i ugnen, såå simpelt.
Funderar på att ta en skön promenad innan jag ska ta bussen in till gymmet. Men lite tajt med tid kanske.. Får se vilken buss jag skall ta i och för sig.
Idag efter skolan så fikade jag och Natta, du är underbar tjejen. Fan va kul vi hade åt vissa saker alltså, haha. Ibland kommer orden fel ut ur munnen. Hahaha! Skönt att komma hem med tvåbussen idag med.
Efter gymmet ska jag nog kolla lite fjollhockey, haha, sorry boys, men det är det ;) Tror Kga, möter Sfors. Kan bli kul. Sen kanske jag rent utav sover i mormors hus i natt.. Who knows ; ) Beror på.. 
I och för sig så fyller ju Anton år i morgon, men kanske åker dit en sväng i alla fall. Ska upp ganska tidigt imorrn för att fira Anton på sängen. Jag som har sovmorgon. Får ta ett morgonpass med lite workout istället då när vi uppvaktat honom. Eftersom jag förmodligen kommer vara pigg :/ Men det gör inget.
Nu ska jag ut i fina vädret!

Love J  

phonesearching

Jag kikar ju runt efter ny tele. Hittat en riktig goding. Men känner att 7800 är lite väl för en som mig som låter viss ilska gå ut över telefonen, ibland under helgtid. Även kollat Samsung f330, helt okej!


it´s fun

Hade nästan glömt hur roligt det var, tihi !
Sånt FÅR man bara inte glömma... Hehe..

home and chill

Ja, ojj vad jag fick igång pluggning av telefonförsäljningen, naaaat. Orkar ju verkligen inte. Plus att jag fick joordens mavärk i slutet när jag jobbade som hållt i sig till nu :/ Men måste försöka cykla ngra kilometer ikväll alltså.
Nu är det bokat, jag och pappa åker den 21 (har jag för mig iaf) till 22:a eller 23:e till Köpenhamn, för massa mys, god mat och SHOPPING, såklart.. Jag längtar så himla mycket. Älskar dig pappsen!
Var riktigt segt att jobba idag. Kunderna flödande inte över om man säger så, men förstår er alla, vädret sög ju så vem ville ut i det. Frös bara av att titta på det inifrån.
På fredag åker jag till älskade pappsen, tar nog ledigt så jag inte kommer fram för sent. Blir ju kanske utgång på kvällen. Får se om Jojsie och gängert hakar på, I wish. Men min älskade Anna ska jag träffa i alla fall. Och så kanske vi har någon mer som var sugen, inga namn nämnda ;) Men vi håller tummarna. MTV night på Park.. Likeit!

Imorrn blir det skola, sen hem och gymma med Staffan. Kanske blir hockey på kvällen men vi får se vad som hinns med. Cheerleading oooh yes ;D Hahaha..

Usch och blä vad mycket det är med skolan som skall hinnas med nu när man är borta på praktik, lov och allt. Hatart. Kan inte bara någon göra allt åt mig. Projektarbete, prov, inlämningar, uääck! I´ts killing me :/ Men snart är det ju över. Längtar sååå mycket till Napa nu. Ska bli sjuukt kul alltså. Vi ska röjaaa !

Måste tillägga att just nu är min lilla stjärna till vovvsing den goaste ever. Hon sover på mitt rum vaaarje natt, vilket hon aldrig annars brukar göra. Känns som hon förstår att jag är ovan att sova ensam, och som att hon vill finnas där för mig. Kanske låter wierd men innan jag ska sova så kommer hon och lägger huvudet på sängkanten som att hon vill visa att hon finns där. Jag dööör, va söt och go hon är. Älskar, flera gånger om. Men hon har oxå börjat gnälla lite då och då, hon kanske saknar någon.. Och i så fall vet jag ju i och för sig vem. Åååh min lilla bebis vad jag älskar dig..

Nej, nu ska jag ta tag... i nått.... typ, Tvn kanske :D

Puss n love
Julia


den som väntar på nåt gott...


Snart är det Åredax, och jag lääängtar så. Ni anar inte hur mycket jag längtar.
Away from this shit. Men kommer sakna min älskade vänner så. Ni betyder mest! Pussa er.



hot


Ganska segt på jobbet idag. Så klickar runt efter lite fina tyger.
Lägger upp lite godingar.
Vad tycker ni?

McQ by Alexander McQueen Lurex Star Intersia Knit Cardi
McQ by Alexander McQueen Lurex Star Intersia Knit Cardi

Wheels & Doll Baby Jersey Bustier Top With Contrast Pleat Halter Tie Neck
Wheels & Doll Baby Jersey Bustier Top With Contrast Pleat Halter Tie Neck

PPQ Exclusive For ASOS Silk Dupion Bow Dress
PPQ Exclusive For ASOS Silk Dupion Bow Dress

Klicka för att visa större bild... 
Ääälskar, måste bara lägga upp dem.
 Hittades på http://josieeme.blogg.se/fashion/


Grabbar


Sätt på er en skjysst Ed Hardy tröja så är dagen räddad sen ;)
I alla fall nästan...




   

workin´day

Just nu sitter jag på jobbet. Segt och tråkigt väder idag, förstår om folk inte vill "ut på stan". Blir ju deprimerad av att bara titta ut. Blä! Var på förösta lektionen i morse. Då vi faktiskt hade Mattias Simonsson som lärde oss lite knep och tips i samband med fotning och photohop. Man fick lära sig mycket man inte kunde innan, bara på den korta stunden. Kändes bra och mycket givande.. Trots min oinspiration och i brist på all fantasi.. 

På torsdag fyller min älskade lillebror Anton hela 16 år. Så det blir kalas hemma, det tycker jag om. Ojj vad tiden går fort. Känns som man nyss började gymnasiet nyss ju.  Men så är det ju inte, man slutar ju tom skiten snart.. Ganska så läbbigt tycker jag, men guuud så skönt. Jag är ju så grymt skoltrött nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen alltså. usch för allt som har med plugga och skolan att göra. Själva sociala biten inom skolgången är helt underbar. Sitta i matsalen, gå runt i rasthallen och bara titta på folk, haha! Men allt plugg tar kolen på mig, är så less på skiten nu alltså, så usch!

Har lite smått panik över praktiken nu, måste boka tåg eller flyg upp till Åre, köpa mat (basvaror) packa ordning allt (vilket kommer vara sjuuukt mycket eftersom jag kommer vara borta i 3 veckor. Jag som fyller en väska om jag ska till pappa en helg :D Men jag får väl försöka skära ner på klädbehoven. Måste ladda in massa bra låtar och filmer i datorn och ipoden med. Så jag har under resan, det tar ju typ 12 timmar dit, om jag åker tåg. Bläää, blir ju less på 3 timmar när vi åker ner till Göteborg. Men jag vet ju vad som väntar däruppe, så det är ju fett värt alla timmar på tåg eller flyg i alla fall.  

Nee, nu ska jag fixa lite fint här i butiken !
Återkommer säkert senare..

Love J

googla

Tack och lov för google ; )

hard work, work.

Ska bara tillägga att ni får komma och fetinghandla av mig imorrn. Jobbat i butiken (showroom) och kommer jobba hela dagen, så vill självklart ha mycket kunder ;)
Så bara att ta fram plånboken och ta en tripp till mig..
Kan behöva lite sällskap dessutom..

keep each other warm

Då ska jag sätta igång med mitt tal som jag ska ha imorgon, på svenskan. Blää vad jag inte har fantasi nu alltså :(
Men jag får försöka få ihop något. Märkte förut att mitt bankomatkort var borta, fick lagom panik, men nu är det spärrat, och ett nytt är snart påväg! Så hoppas det kommer så fort som möjligt.
Imorgon ska jag till gymmet för att skriva på lite papper, betyder att jag säkert kommer träna onsdag, skööönt! Nu är det hårt som gäller :) Ska strax gå upp med den bärbara till mamma i soffan, och försöka få ihop något.
Lyssnar om och om igen på Dancing in the dark med Jessy. Den är såå fin, och såå bra! Tröttnar typ aldrig.
Nu måste jag ta tag i allt här. Ska bli såååå skönt med lov nu alltså. Långlov för min del eftersom vi kommer vara borta från skolan i 6 veckor. Längtar så till sportlovet, jag och pappa ska ivääg. Och sedan är det Åre som gäller.

Nej nu får jag ta tag i det här. Usch, kommer inte bli bra..
/J

faith

Då var det söndag igen. Blä, hatar dom. Söndagar ska man dela med någon..
Och nu är inte ens mamma hemma, eller Anton och Elias. Fast jag har ju
min lilla älskade vovvsing.
Har haft en underbar helg med mina underbara!
Mys i Fredags hemma hos Frida, som sagt. Och fest igår. GULD!
Funderar på vad jag skall hitta på nu.. Har inte alls mycket att skriva men..
Ska i alla fall titta på Miami Inc ikväll. (memory)



eco in my head

Låten just nu ;
Jessy - Dancing in the dark

I can I can, I hope I can...

Sitter just hemma hos jojsie. Ligger i hennes säng efter en lååång promenad, solning och grötfrukost, med färskpressad apelsinjuice till, mums! Jojsie är ute och kör just nu med sin pappa, så jag stannade kvar här. Igår var vi på stan på lunch, och sedan gick vi hem till Jojsie en sväng. Sen kom Frida och hämtade upp oss. Så åkte vi till hennes mysiga place, för mysigt var det :) Vi kollade lite Postkodmiljonären, Let´s Dance, och sedan filmen "Guess Who" såå rolig var den. Åt massa frukt och naturgodis, gott! Sen körde Frida hem oss, och jag och Jojsie kollade lite TV och sen la vi oss. Så nu väntar jag på att hon ska komma tillbaka, vi ska wooka och laga qourn sen. Och ikväll blir det fest. Inte så sugen just nu faktiskt men. Får se hur kvällen utspelar sig lite längre fram.

Att man ska ha så mycket minnen.
Vill här ifrån.
Måste härifrån.
Förlåt.
Förstört.

never change

Kan man aldrig bli bättre?
Kan man aldrig bli bra?
Är det kört för mig?
Eller kan man verkligen ändra sig...

Dad

Då har jag kommit hem från Charleswood (Hahah), ätit middag med pappa och Anton, på Harrys. Helt okej ställe att käka på, aldrig varit där förut, men helt klart godkänt. Fanns ju endast en vegetarisk rätt, så det fick bli den. Men det var gott iaf, och ojj så mätt jag blev :) Nu sitter jag och brorsan och försöker komma in på msn, som är omöjligt av någon konstig anledning. 

Idag har jag varit i skolan, haft gympa (yeeey) och då var vi nere i gymmet och körde hårt, jag gillart ! Efter gymmet var det dags för solning och min power-runda. Som verkligen gick fort idag eftersom jag var lite sen och hade lite brottom, skulle åka med min morbror hem, som förra veckan. Men jag hann allt. Hem och duscha för att sedan bli hämtad av pappa för middag i kga.  
Har just nu lite ångest för helgen, så mycket som man är bjuden på, men vet ej om jag kan hälften :( Så är det när man måste planera allt inom minsta detalj, med skjuts, sovplats m.m. m.m. Uscha ! Men det löser sig väl tillslut. Eftersom jag antagligen inte kan ta mig till Dfs för att fira Cissi som nu blirvit stor, så ska jag umgås med min underbara vän Jojsie, vi ska bara ta det lugnt. För nykter hade jag varit i vilket fall. På lördag gäller det ju ;) Vet ej vart min start kommer att vara men, det får vi se. Kommer bli kul i alla fall. Linn ska oxå firas i helgen så vill passa på att säga Grattis till dig nu gumman. Nu äääntligen är du stor !!

Skola imorrn sen lunch med min bejb Jojsie i morron med, så mys att du e hemma redan.. Puss på dig !

Nu ska jag försöööka plugga lite, men kommer nog inte bli så är jag rädd för. Sen blir det att cykla lite och sedan sovdags..
Sweet dreams my friends !


image187

Kroatien -07
underbart !

shoppinglycka

Nu är den ääntligen beställd. Längtar till v. 8 då denna älskling blir min, min min..

image186

time to think things over

Just hemkommen från hallen. Där jag och pappi kollat på Elias träning, hade trevligt sällskap dessutom :)
Och Elias ägde som vanligt, haha! Idag hade vi utbildningsmässa på skolan, och jag och Erika stod som sagt för "bjudning av fika" till de som kom hit och ställde ut saker, föreläste m.m. Det var huuur trist som helst. Och jag kunde inte ens hålla mig ifrån bullarna, vilket brukar vara en match för mig. Men idag var något annorlunda, haha. Blev ju ett antal frukter innan det med men.. Så nu känns det bläää. Går ju och småäter hela tiden, riskakor på riskakor. Vilket är såååå fruktansvärt gott. Men fy vad mätt jag är nu. Måste sätta mig på cykeln ett tag sen med. Och sedan sluta me dessa "små-ätar" fasoner. Nu är det ju FIT som gäller :) Men det går fort.. Hoppas jag. Efter mässan ca 14, anlände pappa till Karlskoga, och vi var precis klara. Så jag och pappa gick till banken en sväng, och sedan tog vi en fika på Paris. Det var sååå mys och såå kul att träffa min älskade pappa, inte setts på länge nu. Eftert Paris, tog vi en sväng på "stan" och sen blev det hemfärd. I alla fall hem till mig en stund för att hämta lite saker, och jag smällde i mig en avokado och några (kanske för många) riskakor. Hade ju fortfarande kvar illamåendet från bullarna, haha. Men sån är jag just nu. DOCK!
Sen följde jag och pappa med Anton till "folkan" som han kallar det, eftersom han skulle äta kebabtallrik, "Stort Skräll" Naaaaat ! Och så körde vi hem honom och drog till hallen för att kolla på andra brorsan.
Så nu är jag hemma och har ätit/druckit lite buljongvatten med mamma. Måste ta tag i lite plugg som bl a skall vara klart tills imorrn, orkar inte men. Och ett cykelbesök är som sagt Nööödvändigt oxå.
Men imorrn blir det en massa gympa, yeeeey, och sen min vanliga runda i kga, plus solning. På kvällen skall pappa bjuda på middag, så vi ska leta upp något ställe som passar, inte så många att välja på kanske men. Fått några tips nu, så det skall nog gå bra, hoppas jag. Ska iaf blir jättemysigt.

Nu ska jag beställa min ääälskade skinnjacka som varit mycket efterlängtat.
Ha en bra Onsdagskväll !
J

sängen kallar

Nu ska jag sova. Men en passande text skall slängas in bara.. Vissa saker kanske inte är just som det ser ut nu men..


Said I'd move on and I'd leave it alone
But before I walk out there is something that I need you to know
I got lost in the blink of an eye
And I could never get back, no I never got back ...

You were not there when I wanted to say
That you were everything right
And it wasn't you but me that changed

What am I fighting for?
There must be something more
For all these words I sing
Do you feel anything?

Said "I'm ok", but I know how to lie
You were all that I had
You were delicate and hard to find
Got lost in the back of my mind

You were not there when I needed to say
I hit the bottom so fast
That my head was spinning ?round for days 

Waking up from this nightmare
How's your life
What's it like there
Is it all what you want it to be

Take you away from that empty apartment
You stay and forget where the heart is
Someday
If ever you love me you'd say it's okay

It's okay to be angry and never let go
It only gets harder
The more that you know

When you get lonely
If no one's around you know that I'll catch you when you're falling down

We came together but you left alone
And I know how it feels to walk out on your own

Maybe someday I will see you again
And you'll look me in my eyes and call me your friend 
But is that what I want it to be? And it´s that what u want it to be like?


 

got to give up

Bara sluta.
Sååå onödigt alltså.

u might not be real

Då är jag hemkommen från en lånpromenad till mormor och morfar och en massa städning.
Att försöka powerwalka i denna halkan var ju INTE det lättaste vill jag lova. Men till slut kom jag iaf fram.
Städade i 3 timmar, och fick grönkols-paj av mormor, det var mums !
Blev upphämtad av mamma och vi åkte till Storfors för att handla och lite så.
Mamma var ju såå sjuuukt sugen på semlor, så efter hon blivit sur på OK-personalen som inte hade några kvar, hittade vi tillslut hennes efterlängtade semlor på ICA. Där vi även handlade lite mer, jag själv fick "slätbullar" alltså brödet på själva semlan. Gillar ju inte semlor så jag äter bara brödet i stället, och det är mums.
Men nu är jag proppmätt efter pajen.
Imorgon är det utbildningsmässan i skolan, ska blir rätt soft eftersom jag och Erika bara ska stå och dela ut fika, typ. Så hoppas att sluta hyfsat tidigt. Ska ju träffa pappa senare, M.M ; )

Idag kom det bästa samtalet på länge i alla fall; det var från pappa. Han frågade en sak, och jag är bara sååå lycklig över det. Älskar dig pappa, och du vet verkligen vad som behövs och när det behövs ! 



En fråga jag länge ställt mig själv nu är;

- Varför går livet ut på att hitta någon att dela det med -

Låter kanske sjukt men, egentligen? Varför liksom.. De flesta gör slut, skiljer sig eller bara klarar inte av det. Så varför är vår jord så, att man skall hitta någon att dela sitt liv med, varför inte bara leva själv?
Djurens liv går ju ut på att föröka sig, i och för sig är det kanske inget levnadssätt jag själv skulle välja men.. Det måste ändå vara mycket lättare för dom, utan massa känslor inblandade. Dom accpeterar att hanen har 100 andra honor som han befruktar. Hahahaha... Usch egentligen men...
Jag tittar ibland på min lille vovvsing, och blir så avsundsjuk, självklart för att hon är så söt, men mest för att hon ser ut att ha det så bra jämt. Antingen får hon kärlek och gos av någon av oss eller så ligger hon och sover, ute och springer omkring leker med sitt tuggben, eller äter.. Så underbart verkar hon ha det. Inga problem alls, haha ! 
Konstig filosofering det här kanske men...


Gynning eller The Beach ikväll, Hmmmm ....



Memory

image185

when I sleep, you´re everywhere.

Nu sitter jag här, lat som tusan. Nyss käkat lite frulle. Blev ingen skola för min del idag. Hade två lektioner, den ena kunde jag inte göra något på eftersom Erika är sjuk idag, och vi skulle inhandla lite saker inför onsdagen. SÅ jag stannade hemma idag. Jag ska snart ta en riktigt ordentlig lång powerwalk till min mormor och morfar som bor, hmmmm, typ 8 km bort eller vad det nu är. Sen ska jag hjälpa till att städa hos dom, iiii behov av att fylla min plånbok. Och sjääälvklart umgås med dom. Sovit väldigt konstigt i natt, OCH lite. Men det är väl iofs inte så ovanligt kanske. Ikväll är det Gynning, wohoooo ! Det gör en glad.

Tråkigt och meningslöst inlägg men inget bättre kom upp i mitt huvud...
Snart är det i alla fall Alla Hjärtans Dag, och min älskade lillebror fyller år.
Måste fundera ut någon riktigt bra present.. Hjäälp?!

Ha en bra tisdag, nu ska jag iväg och bränna :D



grymt sugen på att åka bräda nu...



Further

Har haft en underbar helg med underbara människor. De som förgyllt min helg mest är Jojsie och Jossan, ni är underbara girls, vi har haft det så mys och sååå kul ! Även om slutet på kvällarna inte blev som planerade, men änd heeeelt underbart. Och tack Jojsies familj som tog emot vårt spring ; )
En till mycket speciell person jag vill tacka för i helgen är min älskade vän Jenny, jag älskar dig gumman, du är bäst! Alltid vid min sida, och jag alltid vid din vet du!

Idag har jag varit i skolan, riktigt skönt väder har det varit i alla fall. Men det vänder väl snart, haha. Usch för Sverige. Efter skolan åkte jag hem och sen åkte jag och mamma till Kristinehamn för att fika, och kolla lite saker. Det var jättemysigt, så himla skönt med massa umgänge nu, speciellt med mamma oxå. Du är den bästa !
Så när jag kom hem stack jag över till min moster, som jag bor granne med, för att vara lite barnvakt en sväng. Så jag bjöd kusinerna på våfflor, med grädde och sylt. Ojj, vad glada dom blev. Sen kom min lilla prinsessa Ingrid, minsta kusinen, och jag blir så glad av att träffa henne. Vääärldens underbaraste...
Nu ska jag snart träna lite.. Har varit riktigt dålig på det på sista tiden alltså, usch!
I morrn ska jag till mormor och städa, mys att komma till mormor och morfar, trivs så bra där. Och på onsdag har vi utbildningsmässa så då ska jag och Erika vara ansvariga för fika till utställarna. Hahaa, och jag vet att du längtar efter alla "män i uniform" gumman.. Tack för att du finns med vännen, världsgo som kom med ett nybakt bröd till mig imorse, du e såå underbar!
Sen på kvällen ska jag träffa pappa och lite så. Han kommer hit. Ska bli så kul att träffa min älskade pappa, inte träffat han på länge nu. Så vi ska väl kolla lite innebandy och sen käka ngnstans..
Har inget roligt alls att skriva idag, ingen skrivarglöd ;)

Grattis Sandra, 19 år - (sandragranath.blogg.se)


Bästa Låten just nu: Yellowcard - Everywhere 

Love J

bad me


Och det där med att tag tag i jobbandet gick inget vidare.
Jag är fortfarande kvar på ruta 1, sitta och bara stirra in i skärmen, eller
klicka omkring på alla de olika "community" som finns. Haha ha !
Men snart är de helg i alla fall. Och snart lov med, underbart!
Ska ha de bästa lovet på länge..
Har lite beslutsångest med praktiken oxå, har ju fått i både
Åre (förmodligen) och på Kryssningen, så vet inte alls vad
jag ska välja. Hinner inte med båda heller. Men välja måste jag ju..
Så vi får se. Ska bli sjukt kul vilket jag än beslutar mig för i alla fall..
Gaaah, mitt sötsug försvinner by the way aldrig, men kanske med lite vin
framåt kvällen, kanske dämpas något i alla fall :D
Nu är det alldeles strax dax för fika. Jojsie, here I come ; )
Puss ´n´ love
J

Telefonförsäljning

Då sitter man på lektionen " Telefonförsäljning ". Blääck , ligger lite efter i kursen eftersom jag inte jobbat på så bra som jag brukar, inte orkat. Orkar visserligen fortfarande inte, men Måste. Var nyss uppe på HM med Erika och inhandlade ett par gråsvarta jeans, 198:- haha, vilket fynd ! Vet ej om jag kommer tröttna på fickorna eftersom dom är "lockfickor" men nu ficl det bli dom. De andra grå jag egentligen ville ha fanns ju bara i 24 eller 26, och jag behövde 25. Min satans midja som ställer till allt, för bred för allt jag sätter på mig, haha ! Annars hade 24 varit perfekt. Okej, önödig fakta jag veeet.
Snart är det dax för fika med jojsie, Myyys ! Och ikväll blir det ännu mera mys. Lite systemhandling ska fixas oxå senare. Så man är laddad inför helgen.. Men nu måste jag nog jobba på lite. Ha en bra helg mina vänner !

Love J

RSS 2.0