can´t get u out of my head

Idag har varit en softdag för min del vad gällande klädsel och det mesta annat.
Åkte imorse in med 9 bussen (bläääck för buss) till kga för ännu en skoldag (ännu mer bläääck).
Men hade ju gympa idag så det förgyllde dagen. Vi har i uppgift att ha egna lektioner som vi valt ut ett eget datum för och denna gång var det Alexandras tur att hålla i lektionen, så duktig var hon. Och roligt var det! Huvudmomentet var Basket, så körde vi lite uppvärmning, olika basketövningar bla typ "Fia med Knuff"-liknande, vilket var sjukt kul.
Förutom att mina kast aldrig har varit sämre, haha, brukar annars vara hyfsad på basket. Men vann iaf en gång, och tog igen lite kast när vi sedan spelade match, ojj vad kul det var. Men är man nästan bara tjejer, kan det bli lite rivningar och skrikande från vissa håll, nämner inga namn :D Så har vi ju Jenny som är den sämsta förloraren på hela jorden, så det var ju tur att hon vann då... Och om inte, kan man alltid trösta sig med att det är sista lektionen så att man slipper stå ut med hennes arga miner efter en förlust, hahaha ! Men det är ganska sött ändå...

Efter gympan tog jag mig en walk till Fröding för lite solning, och sen en powerwalk på min vanliga runda. Fick skjuts hem av min morbror som jobbar på vår skola som snickare just nu i bygget av nya Högskolan/Universitet, eller vad det nu skall bli. Så det var sååå skönt att slippa åka buss.
Och jag var totalt slut när jag kom hem. Äcklig efter alla solning, och träning och bara heeelt död. Så jag kollade lite TV, käkade, vegvårrullar med en tomatsåsgryta innehållande paprika, lök, tomat och oubergin (stavning). MUMS!
Sen blev det tjat vid matbordet med mamma, och sedan lite Tv med brorsan och sådär..
Med "sådär" menas (jag vill inte stå för att jag råååååkade äta några chokladbitar för att stilla mitt sötsug, eftersom det inte försvann efter Kesellan och Funlighten. Sååå nu är det sagt och det känns skit, hahah ! Men jag antar att man måste få unna sig ibland. Bara det att jag aldrig blir sugen på sånt där, eftersom jag typ aldrig äter det. Men när jag väl blir sugen så är det inte nådigt, hahaha)... Well well.. Nu är det gjort och går inte att göra ngt åt :D
Nu ska jag snart ta tag i packningen inför imorrn. Ska bli så himla kul och jag har längtat ända sen det blev bestämt.. Men vi börjar med en fika på Paris efter min skola, såååklart! En kanonbörjan på en kanonhelg :)

Ha en bra kväll/och helg, eftersom jag antagligen inte skriver mer förens söndag !

Love
J



Den här, middag, några goa girls och kanske några pripps pure kommer förgylla min helg!



snow-white

Måste bara tillägga något jag glömde i senaste inlägget:
Är så tokglad över snön !
Även om allt suger så gör den mig så glad, och är så sugen på bräda nu så jag går i bitar.
Ge mig mera vitt nu nu nu !
Fast mysigast är att dela denna glädje med någon. Men man får försöka själv..
Går väl tillslut..
Snöpussar



wonderful shoppingday

Heelt sjukt bra shopping dag har jag haft i Marieberg och Örebro med Jessica idag.
Fyndade heeela tiden.. Först åkte jag bussen in från mig till kga, gick til banken för att sätta in pengarna hos gymgrossisten. Sedan kom Jessica och hämtade upp mig, riktigt kul att träffa den tjejen, var sllt för längesen.. Men när vi ses, jaa då är et oftast över en shoppingtur, inte mig emot ;)
Idag inhandlade jag:

* En stickad grön längre kofta MQ från 499:- till 149:-.
5 par örhängen - två grå, ett par mönstrade, nitörhängen i guls, silver och svart och ett par rosa/röda/lila från Ur och Penn, Glitter och HM.
* En svart skinnkjol från Gina Tricot (dock en storlek för stor men fanns ej 34, skitsamma) från 199:- till 49:-.
* En svart "body-dress" från Gina Tricot 129:-.
* Två par gråa strumbyxor från HM.
* Ett rött nitskärp från barnavdelningen på Kappahl 79:-.
* Rött Nagellack från Lindex.
* Ansiktskräm från HM (Nivea).
* Ännu ett nytt solpuder (bra att passa på och ha hemma i lagret :D)
* BH-band för low nack.

Jag är helnöjd med allt. Och hoppas det kommer att komma till mycket använding, men det är ingen tvekan om saken.. Hittade inte alla örhängen jag var ute efter men några iaf.. Så det får duga så länge..
Får se vad det blir att ha på sig till helgen. Men något löser vi.. Längtar så mkt. Det ska bli så mys och så kul!
Nu ska jag städa upp lite i mitt rum, och se om det finns ngt som ska tvättas. Har nyss ätit qourn och grönsaker, mums. Var riktigt hungrig, inte ätit sen gröten imorse.. Men är det shopping så är det :D Då kvittar allt annat.
Imorrn blir det skola, och en underbar dag med gympa. Efter gympan ska jag nog g ner i gymmet en sväng :)
Sen hemfärd och packa inför fredagen. Massa kläder ska ju med ;P

Ha en bra kväll !
J




goodbye I die

So I took what's mine by eternal right
Took your soul out into the night
It may be over but it won't stop there
I am here for you if you'd only care

You touched my heart you touched my soul
You changed my life and all my goals
And love is blind and that I knew when
My heart was blinded by you
I've kissed your lips and held your head
Shared your dreams and shared your bed
I know you well, I know your smell
I've been addicted to you

Goodbye my lover
Goodbye my friend
You have been the one
You have been the one for me

how to handle

varför egentligen utsätter jag mig för denna börda? det är ju jag som bestämt att det ska vara såhär, så det borde ju vara det enda rätta, och det bästa. men mår ju fan skit av det. men ändå mår jag nog värre om situationen skulle vara annorlunda, med tanke på allt (som kan ske, m.m.) just wanna take up the phone and call. have been so near to do it, so many times today.
men en dag måste man väl klara utan att få abstinens. det är bara så sjukt tomt, och tråkigt, och jobbigt.. just fucking tell me what to do? skulle vilja ha något slags överhuvud, som berättar hur jag ska göra och leva, vore så mycket lättare. hmmm, e så rädd att allt bara kommer försvinna helt. fast kanske är det bäst.. vet inte..

var i alla fall inne i kga en sväng förut, solade lite och handlade med mamma. blir förmodligen örebro imorrn. e grymt sugen på lite shopping nu. och måste ju verkligen ha något till helgen med :) plus lite annat.
vill bara att det ska bli helg nu. och vill bara att allt annat shit ska vara över. fast egentligen vill jag bara spola tillbaka tiden. så typiskt at man ska minnas saker hela tiden, bli påminnd om allt. allt kan man relatera till något minne som finns. det gör det ännu svårare att glömma. vill ju inte glömma, men måste... :(

Ha en bra kväll ! Måste träna en sväng nu iaf..
J

Time after time (a big empty blackhole)

Så är det som det är nu. Don´t have to say more.. :( I gonna make it trough, somehow...


I helgen ska det i alla fall bli hur mys som helst, och hoppas vi får skitkul tjejer :)
Blir fika på Fredag, sen kanske örebro, middag på kvällen och efter det kanske lite kalas..
Lördag förhoppningsvis utgång, söndag bara mys, antar ja.. I tuffa tider som dessa behöver
man ju något att se fram emot och det var just vad jag fick nu.. Tack Jossie och Jojsie, u make my week!
Idag är jag hemma, mådde skit imorse. Och imorrn är det bara en lektion så får se hur det blir med den.
Har funderingar på lite shopping ngnstans, men vi får se.. Skulle va skönt med lite nytt för att lysa upp tillvaron lite. Men helst skulle man ju vilja till Sthlm el Gbg för ordentlig shopping..
Ska in till Kga med mamma sen, hon ska handla och ja ska förmodligen sola. Så får vi se vad som händer ikväll. Vill inte sitta hemma iaf, men måste hinna med lite träning oxå, känner mig sjukt lat nu :(
Nu ska jag hoppa i en dusch snart..
Tack alla mina vänner som bryr sig! Är verkligen till ett stort stöd ! Pussa er

Love J

I´ll just go with the flow

För att sammanfatta helgen som varit så kan jag göra det med tre ord.
Började bra
Ilska
Besvikelse

Helt enkelt har denna helg inte varit den bästa. Med tanke på utgången i alla fall. Var ju kul att komma till sthlm i Fredags, och även att mysa film med Natta i Söndags men resten kunde nog kvitta.. Usch!
Annars sitter jag i skolan just nu. Orkar inte göra det jag ska så sitter och klickar runt istället.
Var nyss uppe på Paris och lunchade med mina två mostrar, blev bjuden på en Grekisk Sallad, utan lök så klart ;)
Så det var trevligt att träffa dom en sväng.
Min mobil är tyvärr nästan ur funktion efter helgen, det är nämligen så att när det är något Julia är arg eller ledsen över så går det oftast ut över min mobil, under helgtid i alla fall.. Inte smart alls men. Så nu är det ränder i dispayen och det skiftar i lila och grönt. Iblandn ser man lite, ibland inget alls.
Så nu sitter jag och klickar runt för att hitta ny mob. Kollade nya LG (Prada) vad jag hört att det är i alla fall men.. Med 5 megapixel. Det kan ju vara kul att ha. Jag är inte så mycket för "funktionerna" utan hellre designen.
Ville ju ha den vanliga Prada telefonen men när pappa gick o kollade på den igår så sa dom att dom skall sluta sälja den eftersom den bara går sönder. Så det var ju bra att man fick reda på innan i alla fall..
Ha en bra Måndag!
J

feels like I knocking on the heavens door

Jaaa...
Nu är jag hemkommen från Stockholm. Och med mig hem fick jag endast en klänning som jag hittade på Weekday av märket USE, plus ett par svarta Stockings som jag ska ha till.
Var ju meningen i första hand att hitta något jag skulle ha i helgen, och mer hann jag inte med dock.
Blev käk på ett mysigt ställe efter stressshoppingen och sen åkte vi till Väsby (typ) för att se hur det gick för grabbarma som var och gadda sig. Och bra gick det.
Hemfärden från Stockholm var ganska jobbig pga av både det ena och det andra.
Men nu är jag hemma, och ensam.. Mamma ska strax lägga sig och jag ska väl snart packa inför imorrn.
Ut och gå tidigt som tusan, och sen åka in till kga, gå lite på stan och efter det blir det solning och sen vidare med bussen till Natta i Dfs. Kanske blir gym när jag kommer fram och efter är det dax för kvällsfix...
Hoppas på en kanonkväll !
Kan inte bli bättre med ett gäng goa brudar, en flaska Lambrusco (tack Anna för att du lärt mig) och några Pripps Pure. Då trivs vi.. : )
Ha en fortsatt bra kväll !
 J

 

hazy

Så är klockan bara 9 och jag är redan uppe för en halvtimma sen, har legat och vänt och vridit på mig hela morgonen (på min lediga dag), så till sist tröttnade jag på att försöka somna om och gick upp till mamma i tvrummet som kollade nyhetsmorgon.
Men slog på datorn istället eftersom det var skittråkigt....
Kollade Sunes Sommar igår innan jag skulle lägga mig, det är sååå bra. På minner mig så mycket om när jag var liten eftersom jag jäämt tittade på Sune-filmerna. Dom är så roliga hela familjen. Ojj vad man skrattar...
Vädret är ju så dåligt att man kan gråta över det, fy! Det regnar sjukt mycket, plus att det blåser en hel del med. Urk!
Men hoppas vägen till Stockholm går bra i alla fall.
Och jag hoppas verkligen jag hittar något jag faller för och som jag kan ha i helgen.. Vore underbart!
Annars köper jag den svarta diesel-kjolen jag hittade på "hör och häpnad" JC, av alla ställen, där jag knappt annars går in men..
Imorrn ska jag åka in till kga på förmiddagen, antagligen med Sara. Så ska jag sola och sen ta bussen in till Dfs, till Natta. Fast hon är väl igång på sitt work-out för dagen då. Så jag får la hänga på vart hon än ska.. Go Girl ; )
Sen ska vi göra oss snygga och så bär det av in till Kga för fett me fest... All night long!

Snart ska jag göra mig lite "sport"havregrynsgröt, mums !
Och sen klura ut vad jag ska kliva i för tyg idag..

Ha en kanon fredag, det ska jag ha, för jag är leeeeeedig ;P

J

real happiness down there

Då har jag hunnit med både det ena och det andra.
Sitter just nu med nagellack, på både tår och händer, och väntar på
att få lägga på ett nytt lager.
Tagit mig ett fotbad, lite skrub och peeling och även ett ordentligt
underhåll av naglarna, usch hur dom såg ut.
Inte så mycket bättre nu med ett svart lack men ska
ta itu med det efter helgen.
Har även sytt in mina lacktights, så nu
sitter dom bra, och tight ; )
Ska väl snart sova, men är inte alls trött.
Kolla över vad man skall ha på sig imorrn till sthlm kanske.
Kul att komma bort bara för en dag i alla fall.
Men det blir fler resor/trips snart igen...
Inget viktigt att skriva egentligen... Mer än GODNATT !

Love/ J

home and happy

Nu har jag kommit hem efter en fullspäckad dag med både skola och annat. Några lektioner fick börja dagen med, och sedan besök i badhuset med idrotten, grymt jobbigt men riktigt kul. Tycker ju att det ärså tråkigt att simma liksom, men sen när vi kom igång med lite "riktiga övningar" så trivdes jag. Vet ju att simma är bra motion, but sooo boring.. Efter något hopp från femman och lite fjanterier så var det dax för lite bastu, sen duschning och upp på banken. SÅ nu är pengar till sthlm fixade ; )
Efter bank-besöket begav jag mig till showroom för att snacka lite me jimmy, och även lägga mina grejer där som jag fick ha medan jag gick ut och gick, och även solade.
Riktigt skönt med en ordentlig och rask walk, behövdes ! Och inga möss i solariet idag ! Tog dock 1:an eftersom det var ett nytt solarium där, så nu är jag tomato in my face, haha !
Sen blev det khamn, till Sara för att färga håret, men innan det lite shopping på "den gröna affären", inför helgen. Då trivs man.. Längtar gryyymt ! Känner på mig att detta kommer bli en kanonhelg, men kanonfolk.
Nu är jag nyfärgad och klar och hann även med att se Saras lägenhet som hon bott i ett bra tag men som jag som är så seg inte hunnit komma på besök i. Riktigt mysigt..
Nöjd med färgen i håret, vi gjorde mörkare än vad vi hade snackat om innan, men detta är nog mer passande för mig och jag trivs med färgen. Blev inget löshår isatt eftersom det inte passade så bra ihop med färg och så.
Men det gjorde inget.

Imorrn bär det av till huvudstaden. Nu ska jag försöka sy in mina lacktights lite mer, dom e sååå stora : /

Ha en superkväll "alla" mina läsare, hahaha !
J

don´t need

I don't need a man to make it happen, I get off bein' free
I don't need a man to make me feel good, I get off doin' my thing
I don't need a ring around my finger, to make me feel complete
So let me break it down, I can get off when you ain't around!

Oooh yes, it´s so true
: )




Sitter på religionen nu, borde egentligen stryra upp erika som är så seg
i starten med vårt arbete om abort, jag har faktiskt jobbat jättemkt, så jag
är värd att "surfa" omkring nu, hahaha !
Snart är det baddax, Brrr, fryser redan nu. Men ojj vad det skall
plaskas. Sen banken och sola och powerwalk, skönt.
Hoppas för guds skull att det inte är någon mus när jag ska
sola idag, kommer vara orolig under hela soltiden ju :D
Ska bli underbart att få håret iordning idag med, hos Sara.
Och tack och lov för keps. Haft min älskade Ed Hardy hela dagen,
räddare i nöden vid riktigt Bad-Hair-Day (som någon brukade säga)...

I helgen blir det galet girls ! Läängtar ...
Pussar alla  

J



image182

morning with no sunshine, but i don´t care..

Ja, usch för vädret.. Men idag är det skola, och bästa dagen eftersom det är gympa :)
Idag skall vi vara i badhuset, så jag hoppas ju såklart på vattenpolo. Det är så himla kul !
Efter gympan blir det snabb duschning, sen till banken för att lirka ut lite fonder, och därefter ut på en låång powerwalk, ska även klämma in en solning på Fröding på vägen oxå, get me a niggah please, now :)
Sen får jag försöka skynda mig om jag ska hinna till 17.40 bussen, men om inte jag hinner hade jag
en mycket snäll person som erbjöd sig skjuts, taack !
Men jag ska försöka göra allt för att hinna. Ska bli så skönt att gå min runda.
Och ännu skönare att efteråt få färga håret. Få se om jag ska färga mitt löshår och sitta
i lite av det kanske, så man känner sig lite hot inför helgen. Problemet e bara då att man
känner sig så jääävla o-hot när man sedan tar ut det. Så vi får se. Efter salongbesöket
hos Sara så ska vi hem till henne en sväng, tills mamma kommer. Ska bli skitmys, har ju inte ens
sett hennes lya, så skäms på mig.

Nu ska jag fixa ordning det sista sen dra till bussen :)
Ha en bra dag mina vänner !

Love
J


Tack Natta och Fanny för att ni e bäst, särskilt på photoshop ;P
Pussa er !


Final Goodbye

I never should have waited
So long to say
What I've always known
Since the very first day
Thought that you would stay
Forever with me
But the time has come to leave

Before we turn out the lights
And close our eyes
I'll tell you a secret
I've held all my life
It's you that I live for
And for you I die
So I lay here with you
?til the final goodbye

Holding you close
Close to my lips
Listen intently
As I tell you this
Outside the world
Wages its war
I'll rest in peace
As long as you know

Promise you our love
Will carry on
Until time eternal
We belong

Before we turn out the lights
And close our eyes
I'll tell you a secret
I've held all my life
It's you that I live for
And for you I die
So I lay here with you
?til the final goodbye

As I taste your lips
For the last time
I spell out the lyrics
To love in the sky
It's you that I live for
And for you I die
So I lay here with you
?til the final goodbye


Goodbye...

On time

Jaa, ännu en skoldag genomklarad. Sitter just nu här, efter lite qourn och grönsaker för att fixa lite med bilderna vi skojtog i studion förut på håltimman innan Fotografiska bilden. Och Uppps, då åkte visst tröjan av ; ) Men det gillar vi tjejer, eller hur ?

På fredag blir det Stockholm med lite grabbar. Dom ska gadda sig och jag ska gå på stan och hitta något riktigt hot till helgen. Vissa stannar till lördagen och vissa åker hem fredag, bl a jag..

På Lördag blir det massa fest ialla fall. Med alla girls, at Jimmys place. Tack Jimmy för att du alltid ställer upp med kanon förfester Jimpan !
Får hoppas att kvällen blir lika rolig som jag hoppas på. Shake on the fucking dancefloor girls ;P

Har en riktigt rolig idé som jag har pågång om praktikplats med, får se hur det blir.. Hoppas på det bästa iaf ..

Ha en bra kväll mina vänner!
J


lite smakprov :D

what did we say? time after time, or how was it?

Jaaa, nu sitter jag vid datorn nyss nerkommen från tvrummet där jag och ena lillbrors Elias kollat Gynning (såå bra). Kom hem med 2 bussen efter vissa hemskheter som kuggning t.ex

(I´m soo useless)
Meeen, som alla säger till mig; - Bara att ta nya tag, Julia. Fast grejen är ju att jag tycker att det är så pinsamt att kugga.. Men det är ju mitt egna fel eftersom jag lagt pluggning och alla andra nödvändiga och vardagliga saker åt sidan just nu ett tag, när allt varit skit, det var dumt gjort. Men nu är det ombokat och denna gång, dåå e de jag som ska klarar det. Annars gräver jag ner mig själv. Så nu måste jag tvinga mig själv att plugga varje vecka ordentligt..

Kom ju då som sagt hem med 2bussen efter det hemska besöket på Vägverket som dessutom har varit dubbelt idag eftersom 08.15 när min uppskrivningstid var, så blev det inget eftersom hela deras datasystem var nere.
Så de som kunde, vilket inte var många, fick komma tillbaka om det fungerade senare. Och det gjorde det så jag skrev vid 12. Men det hjälpte ju inte.. I alla fall... Sen gick jag i rask takt och besviket ansiktsuttryck till Fröding för att sola, en positiv sak, som kan ha varit den enda var i alla fall att det var Nya Rör i alla solarium. Så in i 3:an blev det.
Och nu ska ni få höra:
Efter soltiden, när skulle jag sträcka ner handen efter min telefon, som låg nedanför på golvet, fick jag plötsligt se en mus komma springande från undersidan av solariet mot mina skor och min väska som låg på golvet.
Och där uder gömde den sig helt osynlig dessutom. Jag som är livrädd för möss gav ju såklart ifrån mig ett skrik och försökte sedan våga mig på att vifta till för att i största förhoppning tro att den skulle märka mina försök till att skrämma bort den, men där hade jag fel, dock.. Jag satt i solariet och tog upp klädesplagg efter klädesplagg för att på ett så smidigt sätt som möjligt få på mig allt utan att nudda golvet. När det bara var halsduken och skorna som återstod drog jag snabbt och modigt undan halsduken med ett ryck och där satt den lilla varelsen intryckt mot väggen som en liten boll. Men jag är så fruktansvärt rädd för dom där små, så löjligt egentligen men..
Sen öppnade jag dörren till solariet och den sprang ut, Gud vet vart den tog vägen sen, kanske till 4:an :D I HOPE!

Det var i alla fall en upplevelse. Sen kom jag hem för att ta en lång powerwalk. Blev ca 1.5 timma idag, skönt !
Efter walken blev det Quorn fileér i ugn med wookgrönsaker till som jag oxå tog i ugnen, mums !
Efter lite dator, m.m. var det dags att glysa lite på Handbolls-EM sen Gynning såklart, och till Gynning blev det jordgubbsmos (som jag tinade upp och sen kylde ner) med blåbär och lite is i, jammiii!
Så nu är Julia proppmätt, vilket jag inte varit på alltför många dagar nu. Tänkte snart gå och lägga mig.
Så att det blir helg någon gång. Outfit problem har jag till helgen oxå,men hoppas de löser sig med något :)
Har börjat med CLA nu och får se om det ger reslutat.. Nyfiiken...
På (antagligen) fredag ska jag till Sara för att färga håret, hääärligt.. Fick lite inspiration idag från olika håll så det kommer nog bli snyggt. Så nu ere bara solning som gäller så är nästan allt klart inför helgens bravader, haha !

Hoppas på mys på fredag med ;P


Ha en bra kväll allihopa !
J


a complete regeneration of fucking changes

Japp, så är det !

åt helvete

Så var det teorin imorse då. Var hyfsat taggad men allt det försvann när det inte gick att logga in för att sedan göra uppskrivningen. Såååå, det sket sig ganska hårt! Blää för denna dag. Allt är tillräckligt jobbigt som det är, jag behöver verkligen inte det här oxå.. Även om jag försöker glömma de dät andra och bara köra på som vanligt..
Men så fort ngt går emot en så.....

Men men, jag ska ialla fall ringa den där tanten på Vägverket innan 12 och se om det börjat fungera igen, isf kommer jag få göra det kl 12. Annars blir det någon ny tid.Usch!

Blir iaf solning sen, för ihelgen är det ju utgång som gäller. Aiiiight girls;P ?

J

zero

Jaa, då har man slöat hela dagen. Usch, känns konstigt att bara varit hemma en hel lördag, inte hänt på jag vet inte hur länge.. Suttit o nördat på datorn huur länge som helst..
Nu ska jag träna en sväng. Känns verkligen behövande. Tar nog ett pass på min sköna och lite walk sen tror ja. Men det blåser så mkt ute bara, kommer blåsa iväg ju. Börjar verkligen klarna upp i himlen nu med, det gillar jag!
Ser verkligen fram emot en lång morgonpromenad imorrn, rensa tankar, lyssna riktigt bra musik o såklart, bränna ;)
Har riktig beslutsångest nu. Om jag ska honka på ut eller om det ska bli en lugn kväll, at Henriks place.
U never know when the time is right, aight?
Men än så länge har ja bestämt mig för att det blir lugnt. Hade ju faktiskt bestämt mig för att inte dricka denna helg. Men hade det blivit så att jag fått sitta ensam hela kvällen så hade jag struntat i det o gått ut i vilket fall. Men nu är det som det är. kanske hinner ändra mig. Annars hoppas jag att mitt sällskap är hemma nästa helg så vi kan gå ut då.
Snyggast vare va? ;P
Nu kan jag lova att ni ska få en positivare Julia. Har varit allt för mkt gnabb på min blogg nu på sistone. Usch, men så ere ibland. Inte värre än att man kan ändra sig. Och det tackar jag en speciell person som snackat mig lite grann till rätta idag oxå. Nej, nu blir det workout. Har fått träningschemat av Niklas med så nu väntar jag bara på att få komma in på gymmet, och på mitt CLA som förmodligen kommer nästa vecka, weeeei! Då kör vi!
Maten är ju inte en prioritering just nu, men så är det ju när man mår kasst, får väl upp suget o hungern snart kanske. Allt har sin tid. Hahaha, så är det verkligen...

Ha en bra kväll allihopa !
Love J

worthless saturday

Mest värdelösa lördagen jag någonsin varit med om. Give me something good to think of!
Skulle ju kunna sitta med körkortteorin hela dagen/kvällen/natten, Meeeen; - problemet är att jag inte kan koncentrera mig alls.. Så det går inte så himla bra då. Hej då teroin på tisdag :D Vilken looser ja e, hahaha...
Nu ska jag dra i mig en kopp koffein (kaffe) bläää, hatart! Och sen cykla som en galning.. Ville ut på en långwalk men usch för regnet.. Hatar Sverige..

Ha en bra dag iaf alla mina vänner !

image179

afterparty

nu är skiten borttagen. känns sjukt gött !

takemeback

....efteråt är allt försent...

right or not?

We can get that feeling back
if we put down a little time and effort to
Manifest our independence

And everything's so out of reach and everyone's so out of touch,
just wanna get back to where we started

When I search through photographs
reminiscing good times we've had
I know you get that feeling back

Guess you're happy where you are,
But I can't help wishing you were here

DISASTER

There's a weakness, in a window
Place my footprints, in the dark room
There's loney voices, like a scarecrow
In the hallway, like a lost ghost
In the bedroom, I see a shadow
From the moon with light from a candle
On a bedframe, lies a girl
Her reflection, in the mirror

Yadada dadada dadada dadala dada
I like your eyes wide
Ladada dadada dadada dadala dada
I'm knocking at your backdoor
Ladada dadada dadada dadala dada
Nervous like a knife fight
Ladada dadada dadada dadala dada
Becarefull what you ask for

I do this from time to time
Where I can never wake from a bad dream (from time to time)
I do this from time to time
Where I can never say the things I mean (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to watch you as you sleep (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to think of you with me

It's a dark night, on the West Coast
Then a soft breeze, as the sun roze
Then the phone rang, like a gunshot
Like a siren, on the beach walk
There's a message, at the river
A certain package here to the deliver
When the day breaks, after night fall
I will be there, you know I will

Yadada dadada dadada dadala dada
I like your eyes wide
Ladada dadada dadada dadala dada
I'm knocking at your backdoor
Ladada dadada dadada dadala dada
Nervous like a knife fight
Ladada dadada dadada dadala dada
Becarefull what you ask for

I do this from time to time
Where I can never wake from a bad dream (from time to time)
I do this from time to time
Where I can never say the things I mean (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to watch you as you sleep (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to think of you with me(from time to time)

I hear you leave,
Im feeling the shake
And the sound of my heartbeat
Cant let go...Do you know?
Im feeling the pain
Of my first love
I let it go... can't let go

I do this from time to time
Where I can never wake from a bad dream (from time to time)
I do this from time to time
Where I can never say the things I mean (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to watch you as you sleep (from time to time)
I do this from time to time
Where I wanna taste you as you bleed (from time to time)

I do this from time to time
Where I can never wake from a bad dream (from time to time)
I do this from time to time
Where I can never say the things I mean (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to watch you as you sleep (from time to time)
I do this from time to time
Where I like to think of you with me (from time to time)

Totally

totally fucked up..
OVER!

shut up and drive



Please just shut up, will ya!

image178

discussion over and over again, in my head and heart

En sista beklagan nu.
Trolla iväg mig någonstans där ingen ser mig.
Någonstans där jag bara kan vara jag.
Alldeles ensam, utan någon annan.
Utan problem och utan sorg.
Utan ångest och utan sömnlösa nätter.
Utan någon som hela tiden blockerar ens tankesystem.
Utan värda och värdelösa saker.
Bara jag och ingen annan.
Hur ska allt här fungera annars?
Kommer det fungera?
Kommer något någonsin fungera?


Så trött på att hela tiden vara så patetisk och sentimental. Usch! Det är inte jag..
Men nu är det slut på allt. Som sagt, bekräftat och betyder att man måste släppa
och sluta tänka på det/allt. Nu får det vara slut på dom här meningslösa inläggen.
Pinsamt ju. Men måste bara ibland. Får be om ursäkt för allt gagg jag haft för mig
senaste tiden. Men nu är det stopp på det.

....Going further and hope it will be okey sometime.....



Nu ska jag snart ha Turism. Sen ska jag ha fotografisk bild och efter det är det dags för fika med min goding Johanna. Jag vill bara åka iväg någonstans just nu. Ska kolla sistaminuten eller något. Men skulle nog helst av allt vilja åka till sälen. Måste ta tag i en shoppingrunda snart med. Var ett tag sen nu och det börjar klia i fingrarna.
I helgen är det isolering som gäller. Inget planerat iaf. Ekonomin och lusten är låg nu..
Ha en bra dag! Ska försöka göra så gott jag kan jag med :P

Love J


image176

shadow of the years

..Få det bekräftat..

Sitter i skolan, sovit en timma inatt, men känner konstigt nog inte av det. Borde göra det med tanke på hur dåligt jag sovit på sistone.. Men det kommer väl som en fet käftsmäll snart..
Jag bara hatar den här skiten.. Men nog snackat om allt det. Som sagt, bekräftat är bekräftat.
Allt är ändå snurrigt, konstigt och bara confuckingfusing.
Nu ska jag snart käka..


ride


Sweden really sucks ! Ta hit lite snö, det är ju för tusan januari och jag vill åka bräda..
..Away from here..


image175

a disappointment



but what can I say?
Guess I just wish that everything was different..
guess I thought that when I tell, it will stop..
But it wont..
and it´s so damn hard to take..
So what shall I do?
go further and just try to ignore..
And forget..
but I don´t think I can..
Or how do I handle it?
going crazy of this shit..


bara meningslösa och bortglömda ord

see the world today

Sitter mätt vid datorn och bara nördar och klickar runt..
Nyss käkat Sallad med Quinoa iblandat (för er som inte vet vad det är, så är det ett slags frö som är mkt proteinrikt, som man kan ersätta pasta med, vilket iaf jag gör) och varmt buljongvatten med balsamvinäger, salt och peppar i, mums ! Min och Mammas specialité ..
Börjar bli riktigt trött på allt skit som svävar omkring på Internet, usch! It makes me sick..
Har flera ggr funderat på att ta bort t.ex. efterefesten, men det är ett sånt bra kontaktnät. Tyvärr blir man ju en riktig snokare av den där skiten, och det värsta e när man får reda på saker man inte vill få reda på. Därför ska man egentligen inte sitta o klicka runt för då poppar de upp något oväntat, onödigt jävla skit !
Nog pratat om det.
Slutade 10.45 idag, yeeey.. Och kommer antagligen göra det i fortsättningen oxå, då kommer tisdagarna vara bäst på heeela veckan.. Älskar att sluta så tidigt.. Hellre börjar man tidigt o skippar sovmorgon så man kan sluta tidigt..
Sov ju dock ca 1.5 tim i natt, men har inte kännt av det alls än, wierd..
Nu ska jag iaf ta tag i mitt teoripluggande, fast först ska jag köra ett pass på min sköna, som alltid är mig trogen, ståendes i mitt rum, whenever I want : ) Det gillar jag...

Ikväll blir det pluggning hela kvällen, suck !
Och imorrn ska jag fika med min underbara vän, Johanna. Ska bli såå mys att prata av sig lite. Och våra fikastunder e dom bästa. Lääänge och mys.. Puss goding !
Sen ska jag till Henrik, vi ska kolla film o mysa.. Börjar ju 11.40 på torsdag så det blir en låångwalk på morgonen..
Nu läääängtar jag såå tills mina saker från gymgrossisten kommer .. Then it´s time for som hot stuf !


...miss all the things around...

Ohh yes


image171

Oooh yes, I will !


Morning world !

Godmorgon !
Då vankas en ny dag;
med nya snurrande tankar i huvudet..
med bergochdalbane-liknande känslor..
med sorg och glädje..
med ångest och illamående..
med missnöjdhet och hat..


Med vad gör man?
Som sagt, I guess I got to take everything "time after time"..

Låten: Linkin Park - Shadow of the day

Fuck that shit

Jag bara hatar !!

Nu är allt fucking skit. Grymt jävla laame o sitta o skriva av sig på en jävla bloggsida om sina problem, men känns skönt at få skriva av sig ibland bara..
Har kanske inte så mkt att skriva nu, vill inte skriva för mkt heller så..
Men jag är bara en enda "big mess" just nu.. 
Hatar allt, hata är ett starkt ord, men så är det.

Nu ska jag klicka hem lite saker från gymgrossisten, sen är det hårt som gäller !
Ska bli så fettjävlasnygg !

(Vill be om ursäkt för alla dessa svärord) Men förlåt, mår bara skit...

Good luck !


photos

Då var det lite foton som var halvklara. Så jag tänkte bjuda på några stycken, för de intresserade (typ sandra;D)
Lägg märke till att dom inte är speciellt fixade.. Men det var kul ändå.

          

     

white weekend

Då har heela min helg varit lugn och utan en droppe alkohol, som jag såg att Natta (supeerbaben.blogg.se) skrivit i sin blogg, "så känns det ganska konstigt" men helt sjuuukt skönt egentligen, med tanke på figuren, ekonomin m.m.
Men i lördagskväll när MTV slogs på och partylåtarna började rulla igång, jaaa, då blev Julia riktigt partysugen..
Men jag höll mig. Blev film hemma hos Henrik ist.. Var supermys !
Lördagsdagen bestod av en trip till Storstenshöjden, vilket bara var otur för min del. När vi kom dit började det spöregna, men självklart tänkte man innerst inne "jaa, men det slutar väl snart". Men icke, regnet bara öste ner, och det kom bara mer och mer. jag klagade, så klart :/ Men tillslut bestämde jag mig för att skita i att det var sånt kasst väder, och köra påå ändå, trots sen dåliga snön, dåliga backen och tråkiga liften.. Men då var jag ju självklart tvungen att ramla och slå i huvudet, såå in i helvete så jag istället fick väärldens huvudvärk.
Då gick jag och satte mig i bilen istället, så fick grabbarna åka vidare. Jag fick lite av liftkortspengarna tillbaka (vilket var väldigt snällt) eftersom jag inte kunde åka mer.
Killarna gav upp efter ett tag oxå, och inte blev det ngra bilder i backen heller, som var planerat. Men det var ju regnet som avgjorde det.. Tyvärr...

I söndags var jag, Henrik, Louie och Jimmy sugna på en fika på Paris, Men neeeeeeeee... Paris har nämligen inte öppet på söndagar längre, då blev jag lite mörkrädd över "staden" vi bor i när det inte ens finns ett fik öppet på söndagar.. Så vi fick åka ner till McD ist. Och det funkade ju, även om man inte känner att man "tar en fika".. Det är ju iofs fräscht nu efter ombyggnaden.. Men jag var inte sugen på ngt så jag hoppade själva "fikan" och ist bara satt...
Efter "fikan" åkte jag och Henrik till honom för att laga lite mat, Tortellini med avokado och paprika fick det bli, mums ! Och på kvällen kom Louie och så blev det ngn film på 4:an med John Travolta, som var helt okej..

Idag är jag hemma från skolan, mådde inte alls bra imorse men är mkt bättre nu. Riktigt fint väder så funderar på att gå ut o knäppa lite kort.. Ska plugga en väldans massa teori nu med.
Som sagt så har min vecka med stenhårdträning och endast massa nyttig och bra mat börjat nu. Ska få schemat av Niklas imorrn eller ikväll så ska jag ringa gymet sen oxå. Så ikväll ska jag även umgås med "min sköna" och köra några kilometer.
Ha en bra dag alliopa !
J

image152

Allmost Saturday

Nu sitter jag här, hemkommen efter Revy i Kga. Den var riktigt rolig och mamma var stjärnan, såklart ;)
Riktigt kul att se Cissi oxå, hon är ju lätt bäst!

Fotningen av snyggingen Henrik blev sjukt bra idag oxå, jag är riktigt nöjd. En snygg modell och en helskjysst bakgrund kan inte ge ngt annat än ett bra resultat.. Så nu Henrik har du din stekarbild till "efterfesten" (just kidding) 
Kommer bilder när jag fått in dom på datorn.. Men just nu krånglar våran skrivare som jag skulle sätta i minneskortet i eftersom jag glömt ta med mig en sladd.

Nu har jag nyss käkat en avocado och ska snart börja packa ordning allt inför åkningen imorrn, ska bli sååå kul. Kan inte spendera sin lördag på ett bättre sätt.. Okeeej, fest på kvällen är ju ultimat men.. Det ska vi ligga lågt med.

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt...

J

Friday night lights

Äääntligen Fredag mina vänner.. Hur skönt är det inte att gå upp en Fredagsmorgon och veta att det bara om ngra timmar är helg. Jag brukar oftast hoppa ur sängen på fredagar, men idag försov jag mig. Dock bara 20 min och jag hann lika bra i alla fall, det är ju jag som är en stressad människa och måste gå upp hundra timmar innan jag ska gå för att inte missa bussen eller behöva strunta i något av det jag alltid gör på mornarna.
Men idag hann jag ju inte träna en sväng innan duschningen som jag tänkt, eftersom jag försov mig en sväng.
Men får ta igen det ikväll när jag komemr hem.

Känns lite wierd att man inte ska ut i helgen, känns ännu mer wierd att känna att det ör konstigt att ha en "vit helg" for once in a while.. Men det är absolut behövligt, inte minst för figuren utan för ekonomin m.m.
Är man tvungen att köpa nytt in princip varje gång man ska ut så blir det dyrt i längden, iaf om man är ute nästanm varje helg. Låter skrämmande när jag tänker på de själv. Men vad tusan, man måste väl leva ordentligt, aiiight ;)?

Idag slutar jag i alla fall kl 13.15. Lite för sent för att vara fredag, kan jag tycka men, inget att göra åt.
Sen ska jag och Henrik iväg till ngt ställe så ska jag fota honom lite och så. Ser hyfsat lovande ut med vädret nu iaf. Börjar klarna upp i det gråa tråkiga.
Har ett sjukt stort shoppingsug just nu, inte köpt ngt nytt sen mellandagsrean. Har ju lite julklappspengar kvar med, som man kanske kan använda lite av..
Men vi får se när jag drar mig för lite shopping, vet inte ens vad jag är ute efter, men hitatr ngt gör man ju alltid. Vill ha lite nya skor, såklart ;P ! Aldrig fel..
Längtar tills jag får min nya garderob jag ska få av mamma i julkapp, för mitt klädutbud är alldeles för stort för garderoben jag har nu. Så det ska bli skönt. Blir IKEA ngn dag snart med mammi..
Ikväll blir det däremot Revy, måste ju se vad morsan går för, haha ! Det är jag och Henrik som ska gå.. Brukar inte vara så mkt för revyer, men förra året var det helt okej, man kunde tom skratta åt de "lokala skämten" som jag annars inte brukar förstå. Men hade aldrig gått om inte mamma var med.

Nu sitter jag och väntar på att en lektion ska börja, den börjar om ca 10 min. Telefonförsäljning, en ny kurs för terminen. Tror inte det är ngt för mig men... Får väl härda och stå ut..
Imorrn ska vi till Storstenshöjden, Jag, Henrik, Anton, Jackel och Louie, kanske hakar på ngn mer, bara att höra av sig om ngn jag känner ser detta o vill med :P Ju fler desto roligare :)
Ska knäppa lite kort i backen med. Kul med lite trix och hopp kort liksom. Så det skall nog ordnas..

Ha en bra Fredag !

J


Oakley Crowbar
Står högt på inköpslistan nu

Torsdag

Befinner mig just nu hemma, efter en skoldag med lite lektioner, pastasallad i matsalen, gympa (bääästa på hela dagen), en solning efter skolan , och sedan hem med bussen. Usch, jag är så sjukt trött på dessa bussresor nu.
Känns som halva mitt liv har bestått av att åka buss.. Och att man måste anpassa sig efter dessa ynkligt få tider med.
Hela bussgrejen är bara en fet TUMME NER !

Så nu hamnade jag här (skräll) men skall snart sätta mig på cykeln och köra ngra kilometer, var ett tag sedan vi umgicks jag och "min sköna" pga julfirande i Göteborg, sjukdom av alla dess slag och flera omgångar, Sälenresan m.m. Men nu blir det stenhårt igen. Efter cyklingen blir det mat, hoppas jag. Är väldigt hungrig nu.. Men mamma är på G, tror jag.
Vill säga Grattis till mina babes, Linnea och Jennifer som klarade Teorin idag ! Ni är bäst!
Jag skulle oxå haft min idag, men ändrade tid eftersom jag inte hunnit plugga så mkt. Så jag ska lägga mig en sväng med laptopen i min underbara säng och köra på ngra timmar med mitt Körkortsprogram jag fått låna av Erika :)

Filmen (American Pie BETA HOUSE) var sjukt bra igår. Jag som ääääälskar High School/College filmer, kan inte bli bättre än A-P då.. Den var riktigt bra. Blev sugen att se Naked Mile när vi satt o tittade på filmen igår, för den e förbannat bra..
Imorrn ska jag o Henrik knäppa lite kort. Jag har lånat hem en kamera från Fotografiska bilden, och vill ha lite brädkort m.m. Så då fick Henrik ställa upp, snällt av dig :P Fast vet att han bara tkr de e kul..
Skulle ta ngra som han kunde ha med.. Det ska bli lite roligt.. Tur att hans idéer flödar iaf, för mina är eko-tomma, är så seg o snurrig i huvudet nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Är stressad överallt, som vanligt oxå men..
Tror de e mest för att alla rutiner blivit så annorlunda, och så med tanke på lov.. Måste bara få igång träningen och maten så tror jag allt kommer kännas bättre..

Nu hoppas jag verkligen att detblir hyfsat bra väder så man kan åka till Storstenshöjden på Lördag. För jag är sååå sugen på bräda nu. Och jag lääängtar till Branäs babes ;)
Men först blir det Storstenshöjden förhoppningsvis, och kanske Säfsen i slutet av Januari. Ska bli kul det med!

Nu blir det meeting med "min sköna" i mitt rum.. Ha en bra kväll !

J


image151



realize

Sitter just nu o väntar på Henrik och Jackel som ska komma hit för lite movienight..
Hoppas verkligen dom hyr med en bra rulle :P
Käkade nyss mat; Lax i ugn med ruccola sallad och lite fullkornsris plus en kall chilisås, jaaammmiii ;) Mammis mat e bäst, uuuutan tvekan !
E sååå sugen på bräda igen.. Skitkul att åka igår, trots den halvblöta snön och en halvbra backe, men vad gör man inte för lite åkning iaf, man tar ju va man har .. Kul att vi var ngra stycken med..
Planerat att åka till Storstenshöjden och åka i helgen egentligen, men hörde nyss att det ska bli 5 plus, uscha!
Vill ju åka, så hoppas verkligen att vädret vänder alltså.. Annars får man göra om i planeringen..
Men ingen alkohol är involverad iaf, så är det..

Nästa vecka får jag dessutom mitt kost och träningschema, ska bli sååå spännande, och jag är såå taggad.
Mitt mål är ju inte direkt litet så... Men det skall jag uppnå, med lite kämp :)

Nu ska jag slå av skiten och tända ljus i Tv-rummet till grabsen ;P
Ha en bra kväll !
Ja har iaf sovmorgon imorrn, plus gympa, kan inte bli bättre !!

J

image150

Japp, japp jaaaaaaaappp ;)


board

Ikväll blir det Lunedet med brorsorna och some boys :)
Ska bli sjuuukt kul. Dock är Lunedet inte bästa backen att åka i, står ju mest i liften när man e där känns de som (som min Kära vän Jenny sa, igår när vi snacka i telen) Men de e ju ändå åkning.
Och jag är så sugen nu så, det kvittar...
Idag e jag hemma pga missförstånd med lektioner m.m.
Har även bokat om min uppskrivning, så det blir hårdplugga Bonniers nu framöver..

Ha en bra Tisdag, min kommer bli great, om snön tillåter ;P

J

image149



reflection

Viiilken sjukt bra helg :)
I Fredags blev det film med Henrik, Louie och så kom Jimmy en sväng me.. Mimmi och Reine i Fjällen, såååå rolig !
Sen åkte jag hem med mamma, som hade haft föreställning..
På lördagen var det tänkt att vi skulle till lunedet o åka lite bräda, men kände mig inte tillräckligt frisk för det så tyvärr fick jag skippa det. Åkte in till Kga och jag, Henrik, Louie och Jimmy drog en sväng på stan och sen tog vi en fika på Paris. Efter det drog jag o Henrik hem till han, chilla lite, sen var det dags att göra sig iordning för kvällen.
Korp kom upp en sväng oxå, sedan gick vi till Jimmy för att sätta igång. Mina babes, Natta och Johanna kom dit efter ett tag oxå, och vi hade lika kul som alltid. Astin fick vjuda oss på sin magi ; ) Så efter lite Asti, ngra öl, lite Jäger och ngn Dooley´s shot var det dags att dra till statt för att se Petter. Vid 23 var vi inne, mycket tidigt men tvunget.
Petter var sjukt bra och resten av kvällen var kanon med..
LOVE U MY FRIENDS !
- Ni förgyller alltid...

Nu är det sista dagen på lovet, puuh, e så opepp på att börja skolan igen..
Och jag längtar tillbaka till Sälen sååå mkt. E dessutom sjukt sugen på bräda nu. Men imorrn ska jag och brorsorna dra till Lunedet för lite åkning, blir kvällsåkning, jag längtar sååå..
Och nästa helg kanske det blir Storstenshöjden med graaabsen :)

Ha en bra dag!
J



 
            Louie, Stumpan och Jag på Petter            


                
                                             Röjj i sälen på Nyår                                                  

sick, but I skip that part..

Nu mår jag inte alls bra. känns bättre efter lite frulle o två Ibumetin men ännu inte helt bra..
Skulle blivit brädåkning idag med brorsan, Henrik, Louie och Jimmy, men känner mig inte helt bra i kroppen för det, TYVÄRR :(
Var ju supersugen på det idag. Men man kanske mår bättre imorrn (om inte bakfyllan tar över, men det gjorde den ju aldrig i sälen, så varför nu).. Annars blir det åkning nästa helg. E sååå sugen på att åka nu igen. Man får inte nog ;P

Ikväll blir det iaf utgång, Petter på statt får inte missas, inte största fan till Petter men lite bra har han ju gjort..
Borde nog egentligen stanna hemma o chilla hela dagen/kvällen, men det får bli imorrn..
Efter denna helg blir det lite festuppehåll på ett tag tror ja..
Kommer ju aldrig igång på riktigt igen me min träning heller när ja blir sjuk hela tiden. Och då kan man ju inte hålla på att dricka som en tok.. Når man aldrig det man vill ju ...
Som sagt, Nyårslöftet ;)

Så ikväll finns jag i minglet, halvförkyld och dann, men inget att göra åt..
Min bästa vän är fortfarande Ibumetin. Funderar på att prova sån där Kan Jang som jag fått rekommenderat...
Nu blir det dusch och sen in till kga..


Längtar tillbaka till sälen..
Men snart blire Säfsen iaf :)


J


    
Ge mig dom här till nästa säsong :)

Sälenresan 30/12 - 3/1

Var sjuukt kul !


Efter en hetsig roadtrip med Jimmy som chaufför och Jackel där fram plus Jenny bak med mig, upp till sälen var vi äntligen framme alla sex bilar..
Det gick mycket fortare än vad jag trodde, eftersom det var mkt trafik.
Vi kom fram mycket tidigare så vi fick vänta på stugorna som vi skulle få kl 15. Men det gjorde inget till en början, för vi satte oss i bilarna o "hängde" lite, och vissa korkade upp..
Sedan fick vi stugorna, som var sjuukt fina o supermysgia. Alla var helnöjda. Tjejstugan blev den nedre och killstugan fick bli den övre. Men alla sprang ändå upp och ner under hela vistelsen.
Vi käkade lite, sen var det dags att göra ordning sig. Efter det var det dags för partyy .. Och party blev det kan jag lova. Vi hade superkul!
Dagen efter drog de flesta killarna o åkte. Men jag sparade mig den dagen o tog ist en liten promenad med Fanny och Linnea. Vi kollade oss runt lite o sådär.
Vi fick i "uppdrag" att handla alla mat inför nyårskvällen. Eftersom vi var så många som vi var (22st) så kom vi överens om att det fick bli tacos (inte ngn nyårsmiddag direkt men..) det var smidigast att göra iordning och så..
Så vi stack för att handla, vilket inte var det lättaste till så många personer, men det blev bra tillslut.
Lite senare blev det after-ski i sportbaren med grabsen. Jag o Jenny gick först till ett annat ställe innan sportbaren men gick det efter det.
Sedan var det dags att göra ordning sig inför kvällen och börja med maten med. När alla var klara med det så blev det käk och sedan dags för partaj.
Vi 12 slaget gick de flesta till Wärdshuset där det var fin uppvisning av skidåkare med upplysning som åkte nerför backen vid nedräkningen. Jag själv har väl kanske inte det starkaste minnet av hela den biten men..
Champagne-stänk och halkande i backar var ngt jag minns mycket tydligt :)
Nyårsafton var helt klart en kväll att minnas.
Dagen efter var det dags för åkning i backen. Jag skulle åka med Fanny och Linnea som aldrig tidigare åkt snowboard, så vi gick först till en lätt backe. Dom tog sig upp i liften direkt när jag visade hur dom skulle göra. Båda var superduktiga!
Efter ngra timmar var det dags att möta upp grabbarna o käka tillsammans på Majken (tror det hette så)
Sedan drog vi iväg på after-ski där det var proppat så man inte ens kom fram till baren så det var bara att ge upp.. 
Då hände den hemska saken att Fanny (lånade) bräda var försvunnen, helt sjuk.. Hatar att folk bara kan ta saker sådär. Helt sjukt, så synd om Fanny med, som lånade brädan av sin lillebror dessutom.
Men men, det blev iaf en annan after-ski som egentligen var en sportbar, men där var det superbra med skän stämning. Blev lite mer åkning efter det med Henrik.. Som hjälpte Fanny och Linnea upp i liften, även om dom klarade det mesta galant !
Sedan drog vi hem efter ännu lite afterski och gjorde oss lite ordning för kvällen.
Kvällen blev en lugn kväll med bara lite drickande, men mest satt vi o snacka o chilla. En trevlig kväll blev det.. 
Dagen efter var det dags att ge oss ut i backarna, så upp i tid var det som gällde då. Inga slöa bakfylledagar böev det iaf ;P 
Jag följde med killarna för att åka i Tandådalen. Dom åkte i Snowboardparken och jag i backen bredvid, eftersom jag inte är så mkt för att "hoppa" och trixa. Inte kommit till den nivån än om man säger så :D Men det ska man väl oxå en vacker dag :)
Sen drog vi ner från backen för att käka och dom kom chocken. Inte en enda restaurang fanns det mat på, allt var slut sa dom. Det var det sjukaste jag varit med om. Så vi gick in på ICA för att köpa lite mat, killarna köpter korv och bröd och även engångsgrillar m.m. och jag köpte lite bröd, risifrutti, wasamacka o så.. Så satte vi oss i ett litet vindskydd i timmerträd (eller nåt) o grilla o käka. Men det var riktigt mysigt, så inget klag på det inte, Blev lite kallt efter ett tag men annars var det helt okej. 
Sedan tog vi transportliften från Tandådalen till Hundfjället. Och där var den bästa åkningen enligt min åsikt. älskar hundfjällets backar. Dock ville ingen med till trollskogen men ;D
Vi åkte några åka där och sen tog vi transportliften tillbaka för att se på Louie som skulle vara med i en liten uppvisning. Det var skitkul och han var superduktig...
Sedan blev det hemgång, lite käk och vissa drack eftersom Linnea fyllde m.m. 
Men jag skippade det eftersom det var sista dagen vore det ju kul men vi skulle upp 7 för att städa eftersim vi skulle vara ute från stugan 10, så jag ville vara helt klar i húvudet då :D Plus att vi skulle åka innan vi åkte hemåt. Så vi kollade lite TV, satt o snackade skit m.m. 
Städningen dagen efter gick bra, bortsett från damsugaren som gav sig mitt i allt, sen satte den på sig av sig självt när ingen gjorde ngt, men luktade väldigt mkt bränt så vi gav upp och fick en ny damsugare av recpetionen. 
När städningen äntligen var klar lämnade vi in nyckeln och sedan åkte jag, Henrik, Louie, Jimmy och Jackel till Tandådalen för att åka sista dagen. Men alla andra drog hemåt. Det var gött att åka, och vi drog även till Hundfjället. 
Sedan var det dags för hemgång men innan det satte vi oss för att käka på en restaurang i Lindvallen, jag, Henrik och Louie. Sedan åkte vi hemåt... 

Resan har varit underbar! Och jag vill bara tacka alla för en superrolig resa !
Måste helt klart göras om ngt liknande...
 


Nu ska jag fortsätta med tvätten och uppackningen. Ikväll blir det kanske en cider på Red Brick med Henrik och Louie. Men mår inte så himla bra, borde kanske egentligen ta det lugnt. Blir ju aldrig helt frisk annars men.. 
Imorrn ska vi nog ut på Petter, om jag mår bättre. På dagen kanske det blir snowboard-åkning i ngn backe mot Örebro (minns en namnet nu) Det blir nog iaf jag, Anton, Henrik och Louie. Ska bli super..
Det värsta är att man inte är så tät nu efter Jul och Nyår men.. 
Jag får se hur det blir med allt. Ha en bra dag!

J 


image143

 
 

RSS 2.0