disarm



The Used - On My Own
Kan vara bästa låten just nu


Nu har jag faktiskt varit jätteduktig och pluggat mycket, det jag skulle få gjort idag i alla fall. Tog ett avbrott i plugget en stund för en kvällspromenad med Mamma och min lilla stjärna. Mysigt och skönt!
Har fått någorlunda koll på min packning oxå, Nåväl - nääästan alla kläder ligger vikta på sängen i alla fall.
Hoppas, hoppas, hoppas att jag och mamma hinner till Marieberg imorrn. Måste köpa ett par skor jag vill ha innan jag åker. Fan va nära det är nu, - exakt 24 timmar NU! : )
Grymt glad att mina ben känns bättre nu med, kvällspromenaden kändes inte av något alls. Och vi har dessutom kanske klart med åk till balen, I hope. Nice ska de bli... Nu ska jag fortsätta leka plugghäst en sväng, Duktiga Jag!

Sweet D!



missthatdayswhenuwerenice


Nu har jag kommit hem från Bell, som åkte till Bulgarien imorse, jaaa stockholm först och sen mot SunnyBeach vid 5tiden. Miss u allready Buus! En smärtsam promenad var det imorse med tanke på m8in eventuella benhinneinflammation, men mot slutet av walken så kändes det mycket bättre (antingen Var det så eller så hade väl benen börjat domna av kanske) haha. Men eftermiddagspromenaden kände smycket bättre. Så det där med att vila för att det skall försvinna är Bull! Har börjat tvätta en massa inför N A P A nu, weeeeeeei! Sen är det bara att försöka välja ut vad man skall ha med sig och se till att det blir hyfsat "lagom" med kläder. Men hellre för mycket än för lite. Bara det inte väger to much.
Kan inte fatta att det bara är ca 24 timmar kvar tills vi åker iväg, mot Arlanda och sen Ayia Fucking Napa.. Nee, nu ska jag ta tag i packningen, kanske måste plugga lite sen med, annars vet jag en lärare som blir ledsen på mig om hon inte fått lite arbeten på mailen. Så jag skall allt försöka vara duktig sen och få det gjort..
Kommer tillbaka om ca en vecka, nåååågot Brunare ; )

Ha de nice i Sverige!


image284

Puss ( ;
 


see the djungle


Efter en missad morgonträning, snabbshopping på stan så körde pappa mig till Lindholmen, där jag skulle träffa Lotta för intervju och lite tester m.m. Var där vid 13 och pkte hemåt vi 16. Satt i studion lite och kollade och massa mer. Känder riktigt bra så nu ska jag bara vänta på besked. Inte bara smink och hår inte, hundra saker runt om allt med manus, bla bla bla. Men är man en stressad människa innan så pallar man nog tempot där med kan jag tro. Håller tummarna nu i alla fall. Har i så fall jobb från 21 juli. Riktigt trevligt folk att arbeta med också så det ser jag fram emot i så fall.
Körde från Allingsås och hem till Kristinehamn där mamma väntade. Gick superbra och fick dra på riktigt på en raksträcka, weeeei!
Men nu är jag i alla fall hemma, måste ta tag i massa plugg. Skrivit klart min uppsats i alla fall som ska vara klar i Svenskan för att uppnå det betyg jag vill ha, bara den är bra så. Men fått riktigt bra hjälp från flera håll, puss!
Imorrn blir det skola en sväng, sen kanske en fika och se´nare mys med och hos Bella. Lite walk med såklart!
Nu ska jag komma igång här, så dags klockan 00.30, haha. Som vanligt.....

Puss


                     image283
Snyggve - Gammal bild från i somras som Natta hittade på sin dator. Good Times !

I got my pocket full of sunshine


Nu är turismen klar, usch för resten. Vettefan om man orkar ta tag i den alltså. Jag är så lat, I know. SItter på Youtube nu istället när jag egentligen borde nöta Telefonförsäljnings-shiten, som är den mest simpla och logiska kurs jag någonsin haft. Just därför orkar man inte jobba med det, för att det blir så simpelt att det nästan blir krångligt. Men måste lämna in det där så får väl ta tag i mig själv en aning.

Börjar känna lite fjärilar i magen inför morgondagen nu. Har inte riktigt hunnit tänka på att det verkligen ska ske innan. Det har bara varit "något jag skall göra snart" men ar kännts så långt bort, men nu är det endast några få timmar kvar och det gör mig som sagt grymt nervös. Det är ju inte bara intervju utan jag ska ju testas också tror jag. Stå där skakig i handen med smink och hår blir inte lätt. Men ska verkligen göra mitt bästa och sen får det bli som det blir. Har ju några tummar som hålls för mig imorgon i alla fall, så hoppas det kan hjälpa mig en bit i alla fall.
Har börjat fundera lite över just detta med jobb och så. Flytt till Göteborg är ju redan klart, men vad vill man egentligen bli? Jag trivs ju jättebra med smink och så, men inget jag vill hålla på med hela livet tror jag, fast man vet ju inte. Tröttnar ju på saker hyfsat fort, kanske lite för fort... Men jag får som sagt lite panik nu när jag tänker på att jag faktiskt inte riktigt vet vad jag vill bli än? Visst är det ingen brådska alls men, vill ju ändå göra karriär och ha en bra inkomst så man kan göra lite vad man vill och även trivas med det man gör. Att kunna vakna på morgonen (nästan varje i alla fall) och känna, ...Yes, ännu en rolig dag på jobbet... Även om man självklart inte gör det varje morgon, men att åtminstone De dagarna tar över "the Bad days". Men men, klart man hittar det man vill göra en dag, gäller väl bara att ligga i och inte ge upp. Nu ska jag i alla fall satsa på detta och se vart det leder. Hoppas det går bra imorgon nu.... Wish me luck, I gonna need it.


image282
..Chill på Sundeck (Tallink), haha..

I learn the hard way



Lite godis att vila ögonen på i "plugg-pausen" Gottdääm!




Charlie Hunnam






Channing Tatum

   


(dock inte snyggaste underwears enligt min smak men.... han knäcker ändå)


Vad tycks?
Trevlig kväll

follow the rythm


Igår blev det Vasastan med Mimmi och lite girls, mycket trevligt, men jag drog mig tidigare. Lite onödigt att dra i sig en dyr champagne för några timmar på ett förfestställe kanske men.. Grymt kul att träffa Mimmi, missed u so.. Dock så var det allt på tok för kort, men snart kan vi ses meeera baby.
Pigg som jag var i morse så tog jag mig en promenad i Slottskogen, sen lite backträning som igår. Senfrukost (allmost Brunch) med pappa och sen dusch och make.
Tog bilen ner till stan med pappa, igen. Fick med mig lite saker hem i alla fall, men ska kolla mer imorrn:

* Body Butter Strawberry - The Body Shop
* En Grön tigermönstrad fodralklänning - HM
* En Lila stentvättade "kortkort"-kjol - HM
* Lila skimmerskugga till balen - FACE STOCKHOLM
Provade snyggaste Ed Hardy bikinin och vill såååå gärna ha en, men det tillåter inte min ekonomi just nu, fanfanfan! Den är snyggaaaaast.

Sen gick vi till Konsum på Avenyn och handlade lite mat. Hem för att käka och nu har jag mest suttit och pluggat lite. Klar med turismen så nu är det dags att hugga in på resten Bläää. Men har tagit mig en paus nu. 
Imorgon ska jag iväg till Lindholmen, för intervju och diverse annat, nervööööööst. Men hoppas på det bästa så håll tummarna för mig nu! Det kan behövas.. Åker hemåt skogarna imorgon med och jag ska köra hem, Weeeeiii... Ska kolla slutet av La Ink nu och sen fortsätta plugget, suckMen 5 Dagar kvar till Napa nu, HELL YEAH!

 Ha en mysig Söndagskväll!
J

image277

Hahahahhaha, gäsp för fan






 

wildnightout



Precis gjort mig iordning. Blev visst utång ikväll, no white night. Kan ju knappast säga Nej till Mimmi my baby. Galet kul som vanligt. Nu ska jag slurka i mig champagnen som finns kvar, fanns ingen annat hemma så fick bli det, haha. W i e r d ! Ska snat knalla ner till Vasastan där girlsen sitter. Ha en grym Lördag! Partyyy on. : )

image276

shadowsinthenight



Tog en gå/springtur i slottskogen imorse och sedan lite backträning i backen utanför oss. Grymt skön start på lördagen. Efter lite frukost gick jag och pappi ner till stan och nu är jag hemma efter en trevlig dag med pappa på stan. Köpt hårförlängning till balen och hittade även ett par skor till studentdagen, weeeii! Fick även med mig lite saker från Bodyshop (Bella, du har gjort mig besatt) haha. Så nu luktar mina läppar melooon, jaaammmiie!
Efter lite shopping satte vi oss på en restaurang (uteservering såklart) på avenyn och tog ett glas och lite käk, blev italienskt, och det var helt okej. Kollade Göteborgvarvet och man blev lite snurrig av att kolla in alla de 45.000 som sprang loppet. Roligast är ju att se dem som klätt ut sig i något roligt och självklart att de konstiga "spring-stilar".
Nu sitter jag här hemma, äter vattenmelon och funderar på vad kvällen har att erbjuda, ska man gå ut eller inte? Tror det kan bli riktigt bra. Ska försöka få tag på Mimmi nu som ej verkar vara tillgänglig för tillfället. Men vi får se hur det blir. Blir ju alltid skoj när man väl kommer ut.
Sitter även och funderar huruvida jag ska göra med beställning av bikini, har hittat en som jag livit sjukt förälskad i, men den är dock hyfsat dyr. Hittar jag ingen imorgon så beställer jag den nog, så får jag ta problemet när det kommer vad gällande pengar, hahaha

Ska styra upp min Lördagskväll nu. Love J



fly the ocean




Nu sa jag krypa ner strax. Sitter i soffan och lyssnar på You and Me med Lifehouse, sååå underbart mysíg låt. Vill inget annat än att krypa ner under ett varmt täcke och bara myyysa.
Imorgon ska jag upp i tid för morgonwalk/spring i Slottskogen. Sen stan med Pappa. Kolla det sista inför studenten. Inte långt kvar nu och fy tusan vad underbart! Om exakt en vecka åker vi till Napa och sen är det inte alls många dagar till Bal och student, amazing....
Puss och Godnatt!


http://www.youtube.com/watch?v=TC49Fd-a7D8&feature=related




thebestofme



Finally at Götet.. Efter en krånglig tågresa med dålig SJservice (som vanligt) var jag äntligen framme. Telias nät hade störningar så min mobil fungerade inte under hela resan, snyft! Men hör och häpnad så somnade jag faktiskt en sväng på vägen, behövdes kanske efter den korta sömn jag fick i natt, men värt var det. för vi hade så trevligt.
Pappa mötte upp mig vid stationen och vi knallade till bilen, jag drabbades av panik när jag plötsligt kom på att jag glömt datorn på tåget. Och det sista jag hörde i dom där jobbiga högtalarna var att konduktören sa; - Vi ser gärna att ni tittar er omkring en extra gång innan ni går så att ni inte glömmer kvar något. Detta tåg går nämligen till Karlstad nu direkt.
Panik, Jag sprang allt vad jag orkade till tåget, som först var fel tåg, men hittade snabbt det rätta, som inte hade avgått än, kutade in i vagnen där jag suttit och där uppe på hyllan låg min kära datorn. Thaaaaank God!
Efter den jäktiga ankomsten varvade jag ner lite på väg till ICA MAXI för att handla lite gott till kvällen. Min telefon fungerar by the way till och från. Nu ska jag och pappa mysa lite och sen blir det Hockeykväll. Underbart väder här i Göteborg också, men saknar mina cuties där hemma med såklart, även om det är fucking underbart att komma till Götet igen.  Göteborgsvarvet imorgon : )



image273

BUS för några helger sedan på Bellas lekplats


springbreak



Nu sticker jag till Gööööteborg, ha en bra Fredag allihopa, men skall vara knallvit och chill. Dock tillbringas i ett äckligt tåg halva dagen men.. Det får man väl stå ut med.
Hoppas på fint väder och shopping imorgon. Gotta´ go!

American Rejects - Can´t take it
FETTBRA!





you'llbesomeonetheywilllookupto.



Ätit lite mellan mål efter att ha kommit hem med bussen från Bellabus. Ska åka med tåget som går 15 från Kristinehamn, så måste få iordning det sista med min packning, "min gigantiska packning" rättare sagt... Ser ut som jag ska vara borta i en månad, som vanligt.. Men bättre med för mycket än för lite...

Igår hade vi mys ända fram till 4 på natten, me like! Även om Bella var nära på att svika några gånger så var ändå mysfaktorn högt i skalan ; ) Tack för det! Puss.
Upp klockan 8 för morgonwalk i alla fall, men var nästan så jag låg kvar imorse alltså, riktigt segt väder ute. Men när man väl kom ut, var det hur skönt som helst..

Ikväll ska jag och pappa kolla hockeyn, som börjar kl 23. Annars blir det bara mys och så hela kvällen. Kanske en kvällspromenad i Slottskogen.


Kommer sakna dig Busunge, men får försöka ses nästa vecka, Tack för en underbar vecka gumman!
By the way så blir det mängder med glass, degistive och färskt grovt börd imorgon, ätardag rock it on!

Puss J


image271
Min man det där, love u brors!





Vila rada



Sitter hos Bell, s k r ä l l !! Hon kommer snart hit. Ska slänga mig i en dusch snart. Inte sxå fräsch efter 3 träningspass och en solning, haha! Men gött var det. Nu börjar i alla fall kvällen, kanske dyker upp trevligt sällskap lite senare men mys i massor blir det i alla fall. Passa på att umgås nu eftersom jag åker till Götet i morgon. Så åkte hem en snabbis för att hämta lite saker och packa för imorgon, och sen tillbaka igen... Back in town liksom, haha.

Nu ska jag ta mig lite Kesella-Funlight och sen hoppa i en skän dusch.. Ha en bra kväll ni som läser, det ska jag ha. En lååång och mysig kväll.

image270



<3
Brorsan - Jag älskar dig pch hoppas du mår bättre, sis finns alltid här, men det vet du. Du är den bästa, och ska därför ha det bästa. Love!






Mr. Clean



Blev ett snurr på "stan" igår med BellaBuus, haha, tur att båda var för flummiga för att vistas på allmän plats, bra kombination där i alla fall, viiii trivdes! Och jag blev ännu lite fattigare eftersom jag hittade en grym tshirt som jag var tvungen att köpa. Tackar gud för HM, billigt och bra..
Efter den snurriga trippen knallade vi hem till Bella med lite stopp på vägen för vissa..... Blev Kronhallen efter det och var ju självklart där inne en halvdag innan Bella kunde bestämma sig, haha. Men nu handlade det nog mest OM "vad man skulle skippa och ta istället med mera pga vad kontot tillåter" sånt e trist... Från att ha haft 4 saker i handen fick bara gröten och ett paket tuggummi vara med i kassan tillslut. Hem till Bella efter det, dax för lite mat, bus m.m. Fick sedan mycket mysigt sällskap hit och det blev både Youtube, Pundar-serier på kanal5 och senare film med ännu lite mer sällskap. Grymt mysig kväll i alla fall, så Tack ni som förgyllde den ; )......

Idag börjar jag 13.10 som sagt, man kan inte säga annat än, - Fy fan så jääävla gött !! Hahahahaha... Sitter just nu hos Bella, lyssnar på Millecollin och dricker Smultron/Vanilj Te, ska snart ge mig ut på en "morgonpromenad" sååå skönt. Var ordentligt rastlös igår när det inte blev någon kvällpromenad.
Men snart är det IDROTT på schemat, Looove! Sen får vi se vad som händer, men borde nog hem och plugga idag, blää...  Göteborg imorgon, sååå mys. Saknar pappa så jag dör snart.. Massa trevligt ska vi ha i helgen.. Och träffa Mimmi är redan inbokat, Miss miss miss u babe! Hoppas att hinna med Anna oxå, saknar dig med massor!

Nu ska jag ut och hurta lite. Ha en bra dag!


    
(fångade inte vårat kvällssällskap på bild så vi fick ta några extra... Haha)


Underbar låt;  Millecollin - The Ballad

 

Idontwant2beanything


Myskväll me Bella igår. Den stackaren har ju "en liten skada" i benet så det fick bli soft. Men hade jag inte hindrat henne hade hon nog följt med mig ut på en powerwalk som jag gick ut på under kvällen, innan D.H. Hahaha, ingen späär i den kroppen inte, hahaha, tur att vi är lika då. Skönt med en kvällpromenad efter en heldags jobb och mysig fika. Sedan slog vi oss ner framför D.H som sagt, med lite te och diverse annat.
Gick upp runt halv 7 imorse för en morgonpromenad och lite senare blev det skola. Hade brytdag idag och har faktiskt jobbat på riktigt flitigt. Hunnit med att göra klart ett arbete inom turism som jag borde gjort för ett bra tag sen, men fick i alla fall beröm för att jag varit så duktig och jobbat. Jag är ju inte den som lägger ner mig så värst mycket längre, alltså raka motsatsen mot var jag var tidigare. Men som jag nämnt innan så finns verkligen inte motvationen där, alls. Blev i alla fall en lunchpaus i allt slit med mycket trevligt sällskap. Tog en sväng runt Willys, och sen fick det bli skola igen, haha!
Nu ska jag strax knalla iväg till Bellabuus och så ska vi shoppa lite på Kronhallen, ska sova där i natt också. Blir en promenad lite senare (utan dig Bella, du ska va lugn) annars vet jag inte vad som händer, något bus ska vi nog hitta på i alla fall. Brukar lätt bli så.
Sjuktunderbartfettgött blir det imorrn i alla fall - Börjar kl 13.10 och har en lektion, bästa på hela veckan oxå, IDROTT! Weeeei, då blev Julia glad när hon fick den goda nyheten.
Nu väntar Bella där hemma, hon saknar nog ihjäl sig, haha....

Puss
J




... Teach me ...

get low



Sitter på jobbet och som vanligt så kollar jag kläder på nätet. Inne i en "vill ha allt"-period. Som man visserligen är nästan jämt. Men nu när ekonomin är som sämst så svider det att kolla in sommarkollwktionerna alltså..
Brukar ofta klicka runt och kolla killkläder, mest för att det finns så sjukt mycket snyggt med feta och snygga tryck. Hoods,  tshirts, u name it! Hittade en hel del idag, men var svårt att välja ut några favoriter så lägger upp några stycken jag föll för. Men finns som sagt många, många fler.. Så här kommer en hel del bilder på massa godsaker;



    
Dragon

    
Fox


Krew


Oakley


WESC (designad av Peter Stormare)


Volcom
(Bara för att den var så rolig att jag skrattade när jag såg den, men sjukt cool)


Edhardy
(Kunde inte välja ut några kläder, för allt är såååå fettnice, så kunde inte bestämma mig)

    
Rip Curl



Fanns som sagt hundratusentals saker till, men det här får räcka. Hetthett!

Love Julia



to late to fight


Varning för hyfsat seriöst och djupt inlägg


Har länge (sedan liten egentligen) funderat på just - vad som händer när man dör. Jag har alltid varit rädd för döden och funderat mycket på det. Funderat över mycket kring det. När kommer jag att dö? Kommer det att göra ont när jag dör? Kommer jag hunnit levt ett lyckligt liv? Vad händer med mig när jag dör? Vem blir ledsen och vem blir inte? Kommer det sluta lyckligt eller kommer det sluta olyckligt? Dessa frågor, och hundra stycken till. Är nog mest rädd att någon som står mig nära skall försvinna innan mig. Hellre jag själv, än någon annan som är mig nära hjärtat.  Men ändå vill man ju självklart inte dö ung. Usch, ordet "Dö" det låter så hemskt. Låter verkligen som ett "Slut". Ett slut på något oändligt. Ibland kan jag tänka lååångt fram i tiden, men ibland går det bara inte. Jag har ju en fruktansvärd ålderskris, och vill INTE bli gammal, hur hemskt det än må låta så är jag urskraj för det. 18 år och ålderskris, Jaaaa, det låter mycket märkligt men så är det verkligen.

En annan stor fundering är; Varför är jag "Jag"? och vääldigt djupa tankar inom denna fråga, kan ibland komma upp. Varför är inte jag någon annan, och någon annan är mig? Hur kom det sig att jag blev just jag?
Just då kan jag bara sjunka längre och längre in i mina funeringar att det nästan kan bli lite läskigt djupa tankar. Men allt handlar väl kanske om ödet. Jag har aldrig kommit fram till något bra i alla mina funderingar mer än att allt helt enkelt måste accepteras. Mer än så kan man ju inte göra.
Nog om djupa tankar, funderingar och hemska samtalsämnen...

Nu blir det Kesella-Funlight med psyliumfrön, haha.

Sweet D!


image256


They really do...

this will be temperary

En hyfsat chill skoldag, berodde ju på att min ork inte räckte till att ta fram böckerna, för att vara helt ärlig, TYVÄRR! Hjälp mig någon att få lite fart. Nåval, efter skolan blev det fika med Bella (din goding) och så kom min baldejt förbi en sväng oxå, myyyycket trevligt. Riktigt skönt på uteserveringen i solen. Sen blev det buss hem, lite mat i magen, och sedan iväg till Storfors för att möta upp Koffan och Nevala, vi skulle spela lite minigolf i Lungsund, meeeeeeeeeen.... väl framme så var det såå stängt det kunde bli. Sjukt att dom stänger så tidigt. Så vi drog in till Kristinehamn för lite Skärgårdsmys. Kallt med cab men sjönk ner lite i baksätet och lade mig till rätta, det var riktigt chill. Tog en fika ute i skärgården, blev 3:e koppen te för idag och de andra tog glass m.m. Såå trevligt att träffa lite vänner från förr liksom. Jättetrevligt och mysigt, måste göras om snarast! Åkte runt lite i "byn" och fick skjuts hem sen. Så snart ska vi satsa på nytt försök med minigolf. Tack grabbar!
(Toppade på vägen hem från Khamn, weeiiii, kul att åka lite V8 igen, för att inte låt allt för plåt, HAHAHA)

Nu sitter ja vid Tvn med brorsan, dricker te och lite funlight. Riktigt frusen efter cab-turen, men det var det värt, helt klart!
Imorgon ska jag jobba hela dagen, gött men lite segt, sen ska jag och Bella hitta på något nice. Ska sova där, mys!

Ha en trevlig måndagskväll!

Ayia Napa 11 dagar - Ohhh yes!




Min babe chillar i solen. Man kan ju inte tro att hon är en vinterhund precis... Haha!


Kiss your self Goodbye




Your subtleties
They strangle me
I can't explain myself at all
And all that wants
And all that needs
All I don't want to need at all

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it's best you leave me alone
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow

Now I'm on my own side
It's better than being on your side
It's my fault when your blind
It's better that I see it through your eyes


When darkness turns to light
It ends tonight




Fika med Bella nu. Ge mig motivation till att plugga, den finns verkligen inte någonstans... My gooood!








show ous some more



Längtar, längtar, längtar sååå till flytten. Ska bli så underbarrt skönt och jag hoppas det går vägen i helgen. Ska göra mitt allra bästa och ha det där jobbet !
I helgen blir det mys i Götet, göteborgsvarvet, here I come, hehe....

American Rejects - Move along
Braaa skön



listen what the Wiseman said to u


SItter vid Tv:n med brorsan och kikar med ena ögat. Inget som är värt att sätta sig in i. Igår var jag på 40 års kalas, min mosters man fyllde och det var jättetrevligt. Drinkar, Mat, Underhållning, Lekar av olika slag och massa mer bjöds det på. Inga drinkar för min del eftersom min helg var vit, måste lägga till att det var Sååå skönt. Åkte hem runt 3 tiden och skuttade i säng. Ställde klockan för att ge mig ut på en springtur, men blev sittandes med träningsjackan på i utemöblen med mamma. Hade tänkt att skynda mig ut på en tur för att sen kunna sola hela dagen, men vädret var ju inte så jättesolvänligt runt 10-11 snåret. Så vi satt och snackade skit och vid 12 stack jag ut på min lilla tur. Dock började solen lysa då, vilket var ritkigt underbart bortsett från att jag klätt på mig lite extra eftersom ja trodde det skulle vara lite kyligt. Så mina svarta träningsbyxor och träningsjackan var på tok för varmt och i backträningen tog jag av mig jackan och la den längst upp. Så väl hemma var solen riktigt stekande, och likaså jag som var genomsvett och sjuuukt törstig. Fyllde på min älskade vän "vattenflaskan" och riggade upp för en heldag i solen. Hade ju lite att ta igen eftersom jag jobbat när solen varit som hetast. Så nu bränner det lite på kinderna faktiskt. Åkte till min moster Anna en sväng lite senare och tog också en sväng till mormor och morfar.

Borde egentligen ta tag i mitt oändliga pluggande av diverse ALLT, men jag har ingen ork, motivation eller kraft alls. Som dom senaste månaderna. Inte bra, jag vet....
Nu ska jag snart köra ett pass på cykeln, (om jag orkar) och sen kolla lite tv och sova. Är faktiskt rätt seg så skulle vara skönt med en tidigkväll... Imorrn blir det fika och kanske minigolf på kvällen med trevligt sällskap! Och skola först såklart..

Ha en Mysig kväll !
Julia




Fika på Melkers (Fredagskväll) med Bella



Lördag (enda solskymten jag fick, var genom rutan i butiken)



Söndags-springturen, höll på att snubbla över en Huggorm. Ser inte så stor ut eftersom jag inte vågade gå nära för en bra bild. Buuuhu, va läbbig! Men okej, den var inte JÄTTESTOR kanske......






Man förvånas aldrig längre, haha ....




Hip Hop Boys turn the radio down




Måste bara tillägga att ja fått tre myggbett på ryggen under natten, uuusch! Men det är juu ett tydligt tecken på sommar i alla fall.
<3




Friday Night

Jobbade som sagt till 18. Sen fick det bli fika med Bella på Melkers, riktigt nice. Fick fel iofs, skulle ha ChaiTe, men fick ChaiLatte, och orka inte säga till, så Bella fick ta några klunkar istället, sen blev den stående. Men vatten e gott :) Efter fikan gick vi till hennes mamma och hämtade bilen vi skulle få låna. Raka vägen till kronhallen, broccolli m.m. inhandlades och sen var vårat fredagsmys på G. När två mätta magar fått "smälta" sig en stund, tog vi bilen till Statoil för ett mycket nödvändigt besök, tvätt av framruta. Jag tog tag i uppiften och tvättade riktigt fint. Några förbikommade killar tyckte vi skulle filma och lägga ut allt på Youtube, och frågade även om ja kunde tvätta deras bil, för en tia, men det var för lite betalt tyckte vi. Efter några varv och lite annat kul så drog vi oss hemåt till Bella för ännu lite mys med Te och Tv. Smultron/Vanilj var på listan, det var sååå gott, och mysigt ! Ko9llade I Sanningens Ögonblick (har för mig att det heter så i alla fall) Och sen slockande vi rätt så fort...
Upp klockan halv 7 imorse, men snoozade en stund, Bella åt lite god frukost och jag tog på mig träningskläderna och ut på en morgon powerwalk, såå skönt, men sååå varmt! Sedan blev det frulle och nu sitter jag på jobbet.
Lagomt trist att sitta i en kvav butik och se solen skina utanför. Vill ut och steka i solen, men icke.. Stänger 14 sen får jag se vad jag hinner med innan kalaset jag ska på ikväll, träning och kanske en solning får försöka hinnas med.
Måste i alla fall säga att jag hade en riktigt trevlig Fredagskväll, så Tack Bella. Och vem vet, man kanske hittar mig på Youtube snart, känner jag Bella rätt såååå... hahaha... !

Ha en grym Lördag! Min ska vara kritvit...

J


torsk på tallinn?

Efter en mycket trevlig helg med Bella så åkte jag till Tallinn på måndagen. Våran klass skulle på "studieresa" så vi tog tallink båten från sthlm, till tallinn. Klassen var i full fart med spriten på kvällen, men ja var lugn.. Kändes grymt skönt. Somnade dock 5, och upp runt 8 så kändes väl kanske som lite bakfylla trots allt. Jag och Erika försov oss till frullen, men vi hann tillslut.... Väl framme i Tallinn kom vi till vårat UNDERBARA hotell (ska lägga in lite bilder så småningom). Vi bodde på ett SPA-hotell, det var jättefint. Cool design, även om det kanske var lite fööör mycket på vissa ställen.. Men där trivdes vi. Efter ehn liten powernapp som dock var mycket kort skulle vi ut och bli guideade och sedan strosa lite på ett köpcentrum, men det blev inte långvarit.. Tog en till powernap efter tripen runt om på Tallinns gator och sedan var det baddags på SPA´t. Smart som jag var så hade jag glömt bikini så det blev inget badande för min del, men jag kollade på när de andra plaskade, och låg på en solstol med mjukis, soft det med faktiskt... Dock lite varmt och stickande klorlukt i näsan :D Men det gick bra en stund åtminstone..

Vi har varit på lite guideningar, som vi turister höll i som sagt. Jag själv var inte så värst förberedd om man får säga så, men fick till de på något underligt sätt i alla fall, i och för sig så var inte någon av oss så speciellt laddade och förberedda, så det var väl tur i alla fall..
Min mormor och morfar var även med på resan, något jag fick reda på två dagar innan, dom visste inte heller att vi skulle iväg samtidigt och på samma resa. Men inte nog med det, vi bodde tillochmed på samma hotell. Var riktigt mysigt att ha mormor och morfar där måste jag säga. Vi hookade up med dom  vid min guidening också, så då följde dom med till vårt nästa guidestop. Morfar tog täten eftersom han hade koll på läget, så klassen litade på honom och hakade på. Och självklart hade han stenkoll, som vanligt :) Sedan fikade vi på ett mysigt ställe och lite senare blev det mat innan båtresan hem. Den var lugnare än resan dit och det var sååå skönt. La mig tillochmed i tid för en gångskull, som jag inte ens gör hemma liksom. Vaknade morgonen där på, och vi var på svenskt vatten, urskönt! Aldrig läntgtat så efter Sverige tidigare. Utvilad och nyduschad gick jag upp med lite girls för frukostdags, Gott! 
Fick i alla fall med mig en Absolut Vanilla från båten, ( så om någon vet ngt goytt man kan grogga den med, förutom typ mjölk, och INTE cola ) Framme i sthlm vid tio och solen sken. Lagom ångest att sitta i en trång och varm buss i flera timmar kan jatg lova. Men några timmar senare var vi äntligen hemma. 
Väl hemma var träning först på listan. så jag tog en springtur, för att sedan sitta i utemöbeln och snacka skit med mamma. Var ju flera dagar sen ..... Dom hade som sagt inget gym på hotellet. När jag frågade så fick jag svaret; - Nooo, sorry, this is a relaxegym... EEEHM, oookej... Så utan träning i ca 3 dagar, trist! Men nu är man hemma i vardagsrutinera igen med mat och träning och Fan vad jag trivs!
Jobbar i butiken hela dagen  idag, lite trist när det är så underbart väder ute men.. Jobbar imorrn oxå. Ikväll ska jag och Bella hitta på något. Och imorrn ska jag på 40års kalas hos min mosters man, sen får vi se vad som händer. Sola och walk ikväll med Bella är i alla fall inbokat, Nice! Blir nog en vit helg denna helg, skönt med det ibland oxå..


Grattis Natta gumman, som fyllde 19 igår  )


Ha en underbar dag i solen, och kom gärna och handla ; )!

Julia



that is how I know u


Jag och Mamma var ju som sagt i Karlstad igår, så kan ju börja att sammanfatta köpen som gjordes.
Det vi skulle titta på (först och främst) var saker till balen och möjligtvis studenten. Och efter andra skoaffären, hittade jag ett par skor till balen som jag la undan, och dom fick det sedan bli. Är sjukt nöjd med dom. Hittade dom på Footnews. Hittade även smycken till balen, som kommer bli kanon. Ingen märkvärdigt, men vill ju inte ha "för mycket" liksom, så det blev kanon.
Sen var det dags för lite "vardags-shopping" och självklart hittade vi maaaassor, men kunde bara köpa en liten del av allt vi hittade. Så det jag fick med mig hem var;
* Ett grymt linne från Carlings, med coola tryck, framtill och bak.
* En svart body med djup urringning i ryggen från MONKI.
* En blommig klänning/top med urringing i ryggen från Gina.
* Svarta tights från Gina, alltid behövligt..
* Spray, nagellack, m.m.

Hann även med att träffa pappa, som kom från Mallis och lämnade av Elias, var supermys, saknat honom massa. Fick även en jeansjacka av honom från Zara som han hittat på Palma. Sweet!
Körde in till Karlstad igår, och även hem, gick superbra och börjar få kläm på allt det där nu, hehe. Så snart är det dags.. Jag såg nog det roligaste mina ögon skådat igår i alla fall; När en trana sprang över vägen, hur kan dom vara så hemskt fula? Ser ut som att det fattas något på dom liksom. Som att något är fel och har missats. Deras "gångstil" är bland de roligaste jag sett alltså, så höll på att skratta ihjäl mig när jag såg en på våran väg när vi var hemma. 

Idag blir det partaj med trevligt folk. Inte alls sugen på statt, som vanligt men.. Hoppas vi får kul i alla fall, men det tror jag allt. Får passa på nu när jag snart skall flytta. Kommer nog sakna allt mer än vad man tror då.
Men nu ska jag ut och springa i alla fall. Ses i dimman ! ; )





I need it when I want it

Hemkommen från Karlskoga efter några timmar med smink, hår och fotning. Hoppas fotograf och modell blev nöjda, men det tror jag i alla fall. Riktig seg efter dålig sömn och allt där till.
Imorgon ska jag och älskade Mamma till Karlstad för shopping, sa bli så mys. Hoppas att få träffa Pappa en sväng oxå, eftersom han och Elias kommer hem från Mallis och landar i Karlstad, så en fika eller lunch på stan skulle vi försöka med. Om vi nu hinner träffas, men saknar honom jättemycket så jag hoppas på det i alla fall.
Ska upp i tid imorgon så att jag hinner hoppa lite studsmatta hos grannen, det är så förbannat kul. Men som sagt, ... sjukt jobbigt. Nu ska jag äta upp min kesella funlight och dricka lite te.
Tummen upp för att jag skall tokshoppa på MONKI imorrn, loove it. Tror även att denna helg kommer bli riktigt lyckad med trevligt sällskap!


Kramar J





not gonna write u a lovesong


Hemkommen från en trevlig valborg, som "firades" på lite differenr places. Men trevligt var det i alla fall. Ska snart hoppa in i duschen för att åka in till Karlskoga, igen.....
Ska in och sminka inför en fotning, lite seg måste jag säga, och vädret gör en inte piggare direkt. Men efter en dusch så piggnar jag nog till. Snart kommer min lillebror Anton hem, som varit i Polen med skolan. Har saknat honom massa, så ikväll blir det mys, förhoppningsvis. Men han sätter sig väl vid datorn så fort han kliver innanför dörren kan jag tro, haha.. Skönt att få hem honom i alla fall.
Förövrigt har jag fått hem min Studentklänning nu, och jag bara ääälskar den. Den är inte vit direkt men, mer beige, men det struntar jag i, för jag tycker så mycket om den och har inte hittat någon annan som faller mig i smaken. morgon ska jag och mamma iväg för shopping, får se om det blir Örebro eller Karlstad, lite saker inför Bal och student, men även annat. Nu ska jag hoppa in i duschen... Grymt sugen på ALLT idag =/ Baaaaaad....

Julia

image248


RSS 2.0