ifIcanturnbacktime


Jobbat hela helgen - därav en ouppdaterad blogg, inte haft någon ork eller lust när jag kommit hem. Igår jobbade jag till 18, och sen handlade vi lite, jag gjorde en grymt god sallad, med färskt bröd till. Kollade film och slocknade rätt snabbt.

Började 12 idag och kan ju säga att det inte var mycket trafik inne hos oss, usch vad dött.. Tiden går så sakta då, ... vilket resulterade i att jag och Martin stod bredvid varanda, vid varsin dator och skrev till varandra på facebook, boooring. Fuck Facebook förövrigt - kan inte skriva meddelanden till någon, blir så lack.

Sprang och köpte mina älskade Lussebullar vid det mysiga ståndet som är precis vid Arkaden. Slutade 16 och drog till gymmet då. Blev bandet, crosstrainern och mage. Har en jäkla träningsvärk sedan jag körde mage i Torsdags men det är sååå skönt, särskilt att träna då.
Har lyxat med Risgrynsgröt och ska äta min underbara BlåbärSorbet sen, det är den godaste av de smaker jag smakat, så gryym... Hmm, man kan inte tvinga fram ett blogginlägg, men jag lyckades visst, dax att avsluta det. Ciao!


every week and hour


Trött, seg och så otaggad på jobb, ... men ... - Om man jobbar får man pengar och det behöver Julia. Inget gym idag tror jag, Charlotte bangade och jag borde vila min satans tå som gör ont. Får bli kvällspromenad istället, eftersom dom stänger 17 idag. Ska snart göra mig lite god frukost, men innan det tänkte jag bjuda på lite snyggt från Forever21 - äälskar.






OBS!
Dem är inte från Forever21.








stuck in this routine


Glömde tillägga en liten rolig sak som hände tidigare på jobbet idag.
Jag och chefen skulle gå över till Cappuccino för att kolla om dom hade någon bra bricka jag kunde ha till bullarna. Och på väg från butiken och dit så kom det helt plöstligt ett rosa paket rån skyn... Det kom flygandes uppifrån och hamnade en bit ifrån oss, vi kollade på varandra och brast ut i gapskratt. What the hell..?! Ingen naturlig förklaring fick vi på det heller, mer än att paketet var rosa, kom uppifrån någonstans och att jag tog med det in till butiken på vägen tillbaka och gav det till killarna. Skum händelse må jag säga...


over the rainbow


Då har man jobbat idag. Var lite tidig jultomte på jobbet och delade ut bullar och så - Oj vad glada och entusiastiska folk glir så fort det bjuds på godsaker alltså, ..sinnes.. 
Var en lång dag ialla fall, trots att det bara var några timmar, men det är såå dött vad gällande kunder så man går ju under jorden. Får hoppas det är lite mer drag imorgon när jag ska jobba.
Slutade lite tidigare så drog direkt till gymmet, bandet och lite armar plus mage - körde endel på bollen idag, skön träning. Hungrig som tusan mötte jag pappa en bit från gymmet och vi åkte för att handla lite. Blev en sallad med gott grönt, fetaost och cashewnötter, mums!

Fick Lussebullar av min chef så det avnjöts efteråt med mitt nya goda Cocos/vanilj Te, älska! Lussebullar är givet varenda helg nu alltså, can´t get enough. Jag och pappa hade hyrt en film eftersom det bara var skit på TV - som vanligt. Filmen visade sig vara fransk och urkass. Älskar Krigsfilmer men denna blev en stor besvikelse för oss båda - Hemlig agent, är alltså inget att rekommendera.

Imorgon ska jag möta Charlotte på gymmet vid 10, eftersom dom öppnar så sent, ggrrrh.. Vi ska gå på bandet, och köra styrka. Sen blir det stress hem och jobb till 18. Får la ta och krypa ner nu snart kanske... Bye.





the battle


Hemska mardröm. Visst har man aldrig förnekat till att man är en aning fåfäng... Drömmer man att något hemskt inträffar en vad gällande något i ens utseende - tänder, hår, m.m. då vaknar man inte gott sen - men "shi fick väl jag" som försov mig en aning. Brukar ibland drömma att jag får alla mina tänder utsalgna och att det VERKLIGEN inte går att göra något åt det.Samma gäller katastrofala saker med håret - som jag drömde om just i natt.

Drömde att jag blev rödhårig (knallröd), kort hår, lugg och sen blev det hela helt plötsligt så där "fjortisblondt" som mamma brukar säga (ett försök till att ljusa upp håret då det resulterar i GULT), och denna färg hade jag, - med RÖD/ROSA slingor i. Maaajjj gaaard! Det var hemskt, och jag vaknade med bultande hjärta...

Tänk att en så liten "fjuttgrej" kan få en att må dåligt i drömmen, när man vaknar och i största allmänhet. När det egentligen finns så mycket annat som äe 10 gånger värre och det dubbla.
Det finns så mycket man lägger energi och tid på som man själv anser är "världsviktigt", men sjukt egentligen när det finns så mycket annat som verkligen behövs läggas mer tid på.
Om man istället skulle använda all den tid och energi man lägger ner på sitt utseende, sin vardag osv till något nyttigare och vettigare som kan förändra viktiga saker, såsom att rädda en regnskog, för ett exempel bara, så tror jag att många regnskogar skulle bli räddade. För hur många i Sverige är inte fåfänga? Samt hur många i världen är det inte?
Största delen av alla program som visas i Sverige och säkert USA också handlar oftast om utseende, ialla fall är baktanken den samma. Skärpning - egentligen! Men vem gör så.. Tänker bara några likt detta på jorden så händer ändå inte mycket, ...eller hur... Och som sagt - Jag är verkligen fåfäng! Men man börjar ju fundera över sig själv och andra, ibland.. Det är ju skamligt egentligen, och nästan lite pinsamt...

Nu måste jag nog ta tag i Frukost och iväg o sola med (haha), ska ju jobba klockan 14 och försov mih som sagt.. Ciao!





wings of a butterfly


Jättetrevlig lunch med Helena min snygging, och mums för Bulgur-salladen - älskar! Blev en lång lunch med massa massa prat, supernice. Men sen drog jag mig hemåt för att byta om inför gymmet och Helena tog en sväng på stan. Under lunchen blev jag mycket positivt överraskad vad gällande min försenade lön - som var mer än jag trodde, underbart! Nu ska det handlas julklappar, och en himla massa träningskläder på FF.

Blev bandet och styrka med fokus på mage idag igen, passet gick sådär måste jag säga, fick inte riktigt in den där "speeden" jag brukar få efter ett tag. Men men, .. alla dagar kan ju inte gå prima.
Tog en omväg och mötte upp pappa vid Rubinen där han tagit sig en liten After Work. Hungrig som en varg knatade vi hemåt. Lagade Quornbitar med Wookgrönsaker och Kokosmjölk/Soya - blev hur gott som helst och det avnjöts innan Du är vad du äter kom på Tv.
Nu ska jag snart bädda ner mig för imorgon ska jag jobba, visserligen vid 14, men upp tidigt så man hinner med allt innan såklart. Måste handla med mig lite Lussebullar från det mysiga ståndet vid Arkaden imorgon med, mumma.. Sweet Dreams!


..mitt lunch-sällskap, visst e hon snygg..


when all the love is gone


Kan inte riktigt sluta tänka på det där som hände igår, men hoppas bara de ej upprepas.. Blev som en reflex att jag kollade bakåt hela tiden när jag var ute och gick förut, usch... Nu har jag ialla fall fått i mig min frukost, sååå gott.

Räddade en tant från att bli påkörd förut påväg mot Slottskogen. Hon var påväg över vägen då det slog om till grönt, men bilarna brukar ändå åka över just där, och det såg inte hon, så jag tog tag i henne och skrek av ren reflex - Neej, vänta vänta vänta.. Tur jag hade ögonen öppna, annars hade det garanterar gått illa ....

Ska snart in i duschen för att sedan gå till stan och luncha med Helena. Sen blir det gymmet och hem till soffan, Du är vad du äter är ju ikväll. Hmm, vad ska man hitta på i helgen om inte brorsan kommer .... hoppas han kommer i alla fall. Bye!


Helena, Jag och Michelle


history


Blev ingen lunch med M idag, typiskt. Felberäknad tid för hennes skjuts till tåget (eftersom hon bor mitt ute i Lerums skogar). Så jag gick på stan en sväng, fick med mig ett nytt träningslinne från Better Bodies som jag hittade på BUDO&FITNESS. Men det blir flyttat till Fredag. Gick hem och lagade lite mat istället och drog till gymmet efter en stund, invigde nya linnet såklart. Blev ett pass på bandet och lite mage och en himla massa stretching.

På väg hem från gymmet hände en ganska obehaglig sak (tyckte jag).
En kille gick över gatan vid Vasa mot backen upp till mig, och jag kände igen honom från gymmet, där han tidigare varit samtidigt som mig. Kände mig förfölj, som man kan göra ibland vilket oftast brukar vara inbildning... Men det kändes verkligen som han förföljde mig - och mycket rätt. För när jag kom upp för första backen sa killen - Ursäkta?! Jag svarade - Ja, ...Vad? Han undrade sedan vad jag hette och jag frågade varför han undrade det, då svarade han att; Jo men vi tränar på samma gym och jag tycker du är söt. Mitt svar blev - Jasså, tack.. Och så försökte jag gå vidare, då frågade han hur gammal jag var och jag svarade tillbaka att jag inte tänkte säga det och gick snabbare uppför backen, hörde hur han då sa - så jag har gått hela denna väg i onödan... Jag svarade JA, det har du - och gick ännu snabbare upp för backen. USCH! Tyckte inte alls det var kul. Ingen idé att säga till pappa heller för då blir han så orolig.

Imorgon ska jag luncha med Helena som jag träffade på Modemässan i Stockholm sist, blir nog en Bulgursallad - såå sugen på det, mums.. Nu ska jag kolla in någon film att somna till, upp i tid imorgon! Ciao.



spend all your time, waiting


Idag ska jag  träffa min M, Italienskt blir det, en restaurang som vi länge pratat om, mums! Ska träffas strax efter 13, så ska väl ge mig in i duschen nu. Måste bara berätta om en tjej som gick bredvid mig på bandet igår - såg bara så roligt ut. Hon sprang på bandet som en av Baywatch-brudarna, helt säkert! Såg så otroligt roligt ut.. Men alla springer ju olika, samt går osv, men ibland kan man verkligen inte låta bli att skratta lite inombords. Undrar hur folk ser på en själv när man gör vissa saker... Hade varit roligt att få veta. Dusch och smink, Ciao!



timeofmylife


Nu är jag hemma från Charlotte min darling, mycket trevligt sällskap med Marie och de små busfröna Jackson och Elvis. Men det tog en stund att ta sig till Charlotte kan jag ju lite pinsamt erkänna, läs nedan. Måste bara skriva av mig min glädje om hur bra det gick på gymmet förut, - testade bandet och hur det kändes, det gick kanon! Är så glad över det, körde 90 minuter, jag kände att det verkligen gick, vet att man ska ta det lugnt men det gick superbra ingen smärta alls, så nu är jag back on track igen, men ska ändå vara jätteförsiktig och variera mig mycket från bandet...

Pratade med Mamma i mobilen samtidigt som jag skulle gå till vagnen... så mitt felsteg blev att jag tog 6an på fel sidavid Vasa Viktoria - Ouuups, då var jag helt plötsligt på väg till Hisingen, vilket jag märkte efter en stund, så jag gick av bortanför Frihamnen för att ta en spårvagn tillbaka till stan. Tog sedan en till Redbergsplatsen och gick därifrån, men först snurrade jag till det lite genom att gå ner mot Olskroken istället för Ejdergatan, vet inte riktigt vad jag höll på med alltså. Tillsist kom jag på mig själv, och dessutom med lite hjälp av Charlotte så kom jag på rätta spår... Men precis när jag skulle ringa Charlotte då jag väl var framme vid henne så gav min mobil upp, inget batteri. Typiskt.. Men fick som tur var igång den och iväg med ett mess som löd - "Kom neeer!!"
Det var ny kod vid dörren dessutom, så inte så lätt att komma in. Men så kom min lilla Scarlett ut och mötte mig, med Jackson som skulle ta en kortpromenix. En 23 minuters resa till Ejdergatan resulterade i ca 1 timmes resa istället, snurriga jag....


Men tillslut var jag ju framme och vi shitchatade lite, gjorde supergod Fruktsallad, Grönt te och kollade Dirty Dancing - var riktigt längesen jag såg den filmen (en favorit som liten), så det var skoj. Vovvarna var sååå söta, små bulldogs, en bebis och en stor en. Tycker dock så synd om dom när dom knappt kan andas, usch... Men som Charlotte sa - "Egentligen, dom vet ju inget annat..." Men ändå.. Tog bilder med telefonen men har ju en lånetelefon så kan inte få in dom i datorn, synd.



Imorgon ska jag få min födelesedagspresent av Michelle, vi ska ut och äta, - Italienskt, mums. Blir på dagen, så båda kan. Ska även till stan och byta min Peak mössa till ett pannband (vilket var meningen när jag fick den i present, men pannbandet fanns ej inne), plus fixa med lite annat och kolla lite nya träningskläder. Ska bli supermysigt imorgon och tycker verkligen det är sååå värt med en upplevelse, eller att göra något tillsammans istället för någon pryl i present, så tack gumman! (Även om jag älskar prylar, men som omväxlingsskull och av en vän liksom) Dax att sova nu, Sweet Dreams!


make it okey


Hur underbart som helst ute, friskt och skönt, dessutom tittade solen fram. Jag ville verkligen inte gå in, men efter 1 tim och 45 min ca så var det dags. Typiskt att jag försov mig imorse, dagen blir så framskjuten då - frukost efter promenaden vid 14 liksom, how wierd is that.. Gott med frukost efter en rask promenad, och ett välfungerande ben dessutom - glad! Har precis druckit lite Grönt te med honung (sååå gott). Ska iväg till gymmet om ca en timma och sen till min lilla Charlotte och den lilla vovvsingen, ska laga mat/eller fruktsallad, dricka te och mysa. 

Har glömt att berätta om en riktigt rolig och knäpp sak jag såg på väg hem från gymmet för någon helg sen. Skulle köpa min goda bulgur-sallad för att ha med på tåget, och när jag går förbi Saluhallen ser jag en tant som går och håller i något som ser lite underligt ut, så kunde inte låta bli att titta lite extra för att kanske kunna se vad det var hon höll i sin hand. Såg inte riktigt vad det var, ...men sedan tog hon "saken" mot sin mun och det visade sig vara tantens LÖSTÄNDER!! Hon stoppade in dom i munnen och gnagde rätt käken lite, sen satt dom där dom skulle... Jag bröt ut i gapskratt där jag gick alldeles själv, men kunde inte låta bli. Det såg som hiimla roligt ut när den gamla damen stoppade in sina löständer i munnen och såg så nöjd ut efteråt. Det gav mig i alla fall ett gott skratt, så tack tanten för det! : )


Dax för lite dusch och plock, Bye!





fly away from here


Då försov man sig en aning då - sisådär 3 timmar. Skulle upp 8 men, somnade visst om.. Jag som kände mig så pigg. Nu har jag shitchatat här en stund i alla fall, och skla ut på en härlig promenad. Ikväll ska jag nog iväg till Charlotte, hon är hundvakt åt några småttingar, myysigt. Vi ska laga lite mat och umgås... Dags att gå ut och röra lite på sig. Ciao!


lookin´good


T.I. - My life, Your entertainment


in the deep


Då är man hemma i Göttlaborg igen, känns skönt - men saknar alla vovvsingar, familjen, Jenny och alla andra godingar jag inte ens hann träffa.. Vistelsen i Värmland var helt underbar, massa mys och roligheter - helnöjd, Tack alla som förgyllde den! En lång men helt okej tågresa förut, och sen släpade jag hem min väska från stationen - eftersom pappa jobbade, den var riktigt tung men med min vilja så gick det allt. Åkte och handlade en himla massa inför veckan när pappa var klar på jobbet. Nu sitter jag med en kopp Pepparmynt-te med Honung i, yaammi...

På väg hem efter tåget sprang jag in på Pressbyrån för att se om nya BODY hade kommit ut, - och visst hade den det. Riktigt skoj att vara med, även om det var en liteliten bild, kul ändå. Köpte med mig den hem i alla fall. Tack Johan för att jag fick vara med på fotningen och allt därefter och därtill, ska bli kul att se vart bilderna dyker upp framöver... Och ska framförallt bli grymt skoj att gå på FF om två helger, se bl a han tävla och massa annat, ser verkligen fram emot det - jag och Dessan ska ha skojsigt.. Så kommer ju Jenny och Micke också - underbart! Johans blogg ser ni här.

Är lite ballad-galen idag, så sitter här och förgyller kvällen med lugna kärlekslåtar, inte likt mig, men mysigt ibland.. Imorgon ska jag till gymmet - finally, ojj vad jag längtat. Benet är verkligen på bättringsvägen och jag har inte alls ont längre - betyder att det snart är dags för de dagliga powerwalksen - YES! Ciao.



...jag sa "liten"... ; )




Foto: http://bigd.blogg.se/


all the smoke is gone



Jay Z - History


that second chance


En grymt bra helg måste jag säga. Kalaset i Fredags blev jätte trevligt och dagen efter startades upp på bästa sätt - en riktigt härlig långpromenad med Malin (min moster), hjälpte dom att ta upp båten från bryggan och sen knallade jag hem igen, så en "lång" långpromenad blev det - såå härligt! Lite fisksoppa från Fredagen fanns kvar så det blev självklart min lunch. Efter lite dusch m.m. kom Jenny och Micke och hämtade mig, gullegrisarna.. Vi åkte till Kronhallen för att handla lite inför kvällen, egentligen var ju ingen av oss särskilt "hungriga" (okej, kanske Micke) - jag hade ju dessutom tryckt Lussebullar. Men vi skulle ju laga mat, och det var ju Lördag så vi köpte lite god sallad, sås, bröd, glass och godis. Tror både jag och Jenny hade något i munnen under hela kvällen, haha. Förutom på vår lilla kvälls"cruizing-trip", som var mycket rolig, ..och intressant. Hade hyrt film också "All the boys love Mandy Lane" - den var sådär, rätt konstig och lite psyk men...
Skulle egentligen åkt hem på kvällen men slog mig ner i busfrönas soffa istället, såå mys. Hade verkligen en kanonmysig eftermiddag och kväll med er godingar. Synd att vi bor så långt ifrån varandra, så man inte kan träffas så ofta. Visserligen uppskattar man det ännu mer då men, vill kunna träffas när som helst juu... Ni är så mysiga och goa!Saknar er redan ska ni veta pussgurkor.

Jag och Jenny tog oss en rejäl promenad imorse och det var såå himla skönt. Det är riktigt illa att vakna mätt från gårdagen alltså, då mår man inte såå bra faktiskt. Vi gick nog och tjatade konstant heela promenaden och det var riktigt skönt gumman, behövdes... Sen blev det lite städning och slumrande i soffan. Nu är jag hemma och ska snart mysa lite med mamma och brorsan innan han drar till Karlstad, Liselott och Madde var här på lite fika nyss och de hade med sin nya lilla vovve Tindra, sååå otroligt söt. Dom är så goa dom två.
Hmm.. kanske skulle ta sig lite glass, eller köpa godis sen? Haha, helgen är ju inte slut än - aiiight....?! Later!






can´t go back


Kalaset igår var kanon, bästa sällskapet, fisksoppa och massa annat gott.. Mina Lussebullar blev dessutom kanongoda. Idag ska jag leka med Jenny och Micke, vi ska laga mat och mysa. Men nu är det dags för låångpromenad i det fina vädret med min moster Malin. Bye!






everytimeyousmileIfeelweak


Blev lite sent igår, men såå värt. Kom ändå upp vid 8 och gjorde min underbara frukost, skönt! har nyss busat en lång stund med galningarna här, man kan verkligen inte slita sig ifrån dom - trots deras sylvassa klor och tänder. Vet inte riktigt hur jag ska palla åka hem Måndag, kommer bli svårt. Vera kommer jag ju se mycket av i framtiden men de andra två sockertopparna försvinner ju till ett nytt hem efter jul, bläää...
Snart ska jag och mamma in och handla lite inför dagens kalas, glömde ju såklart Saffran igår, (det viktigaste till lussebak - duktigt). Sen ska jag ta en promenad hem istället för att åka med i bilen, bakning blir det när jag kommit hem och sen massa matlagning, kommer bli en mysig kväll. Imorgon bär det nog av till Jenny och Micke för lite mys och bus, längtar. Nu blir det Mango, mums.. Got to go, Later!



my heart was like stone


Ibland stämmer det bara mellan två personer, det känns bara så rätt,
fast man inte riktigt vet varför, ... bara så rätt.
Känns som att man kännt varandra hela livet,
kan varandra innantill och utan, så naturligt.
Allt stämmer, allt är ömsesidigt, allt känns rätt och bra..
Båda är på samma plan, möts halvvägs, tycker om, älskar, tar, ger..
Sex




so long


Två stycken som verkligen förgyller mina dagar och kvällar med skratt -
Jenny och Micke, inte minst ihop.
Denna kväll bjöd dom på miner i form av smileys jag skickade...
Ni är helt underbart roliga min söta vänner!













På Lördag ska vi ha fettroligt, och mys... Hata mig inte nu ;D


never rain


Glömde ju tillägga i senaste inlägget att Jag KLIPPTE mig ju faktiskt förut - Jenny klippte mig. Och kan börja med att berätta att jag avskyr att klippa mig, hur det än blir så känner jag mig alltid hemsk och ful efteråt. Därför händer det inte ofta att jag klipper mig, vilket jag egentligen borde men.. Så nu var det över 1 år sedan jag klippte mig senast, så behövdes Verkligen kan jag lova. Känns faktiskt till och med skönt och fräscht nu, kände mig inte sådär hemsk efteråt som jag brukar, i och för sig så tog ju inte Jenny allt hon "borde" tagit men, .. för då hade jag väl brutit ihop så mycket slitet som fanns.. Ser i alla fall mycket bättre ut nu än innan, Tack Jenny! Känner mig stolt som äntligen gjorde det, nu skall jag försöka ta mig i kragen och vara lite duktigare på det där med klippningen (som jag visserligen alltid säger, men nu jäklar...) Lite shitchat och sen sovdax, Sweet Dreams!


feel the beating of your heart


En helt underbar dag med min älskade vän Jenny. Blev hämtad av henne efter en skön men hal cykeltur runt skogssamhället och lite dusch. Vi lagade god mat, tjatade, klippte, och tjatade lite mer. Så mysigt att ses, händer alltför sällan nu för tiden, and that sucks. Vi har så kul ihop, förstår varandra verkligen (you know), du är underbar gumman, hoppas vi ses snart, ...kanske lördag... Lots of love to you my angel, Tack för en guldvärd dag! 
Sen blev det solning för min del och lite handling med mamma. Ätit god kvällsmiddag och nu lite Te-mys med Mamsen. Imorgon blir det som sagt kalas här, så vi har endel att stå i, på menyn står Mammas Fisksoppa (godaste som finns) och jag har önskat mig Mormors Cheescake, mumma! Ska även göra Lussebullar hade jag tänkt, blir mycket gott imorgon... All for today, Ciao!





Iwillrememberyou


Riktigt mysig födelsedag, tack till världens bästa familj som förgyllde den! Åt på Score där jag faktiskt jobbade i somras. Jättegod mat och innan det tog vi några tag på stan efter vi varit i Antons lägenhet (som inte var den mest städade men...). Hittade grymt snygga t-shirts från Junk Food, loove them och lite annat.
Nu ska snart min lilla prinsessa komma hit, Ingrid - min kusin. Vi ska vara lite sällskap till henne en stund, sen lite senare ska jag in till Kga och leka med min andra sessa - Jenny. Vi ska ha mysdag. Seee ya!




make no difference


En sak är säker - nästa gång jag ska ut på cykeltur (som förmodligen redan bli imorgon) är det jag som tar på mig mina googles jag åker bräda i. Anledning 1: Tårarna rinner i farten så det blir rena forsen på kinderna. Anledning 2: Om det börjar toksnöa mitt i turen, som det gjorde idag. Men fy tusan vilken skön tur det blev, svettigt och härligt, fast kallt om fossingarna. Måste passa på att Gratta alla andra som också fyller idag, vilket verkar vara endel, - fast själv tycker jag att det är MIN dag, men ni kan få dela, är snäll idag... Nu ska jag mumsa lite tomatsoppa som min goa Mamma har lagat, och sen blir det dusch, really need that. På med lite av de nya kläderna och iväg till Karlstad. PussochHej från en glad tjej!




some piece


Happy B-Day to me...!
Dagen har börjat underbart bra - Födelsedagsbricka med ljus, fina presenter och härliga Gratulationer. Idag firas jag av Mamma och Bröderna som sagt, så det blir middag ikväll i Karlstad. Har fått massa fina presenter; hudvårdskit/badkit, strumbyxor i alla dess slag, overknee´s, stickade tröjor, snygga underkläder, vantar i skinn och stickat, halsdduk m.m. Jag är såå nöjd! Och vill tacka alla som kommer ihåg MIN dag och grattat mig redan, guldvärt! Nu blir det mys med mina små puppies och sen en cykeltur - det är ju dessutom underbart väder, som jag önskade mig, frukosten ligger bra i magen oxå... Kisses!



TIPS på bra Restaurang i Karlstad..?!




in the arms of



Sarah Mclachlan - Angel
..Tack för underbart låttips..


take my lips, and make them yours


Supermysig kväll hos Erika. Vi handlade lite på Kronhallen, gick hem till henne, bytte om för promenad och gick och tjöta i en timma ungefär (min gamla runda, nästan), trevligt och kallt  Sen var det dags för massa mys med Te, mums! Vi älskar denna goda dryck lika mycket hon och jag. Erikas lägenhet var jättefin! Tack för en kanonkväll vännen, måste göras om snarast...
När jag kom hem satte jag mig en stund med galningarna - busade och gosade lite, dom rackarna har börjat bitas i näsan, but how cute is that.. Sen fick jag gå in på mitt rum, eftersom mamma skulle greja gåvor, till miiig.. Men det gjorde mig inget, seg i kroppen och alldeles frusen. Har tänt massa ljus i rummet och ligger och lyssnar lugna låtar - mysfaktor idag alltså.

Känns verkligen inte som att jag fyller år, Imorgon. Brukar annars ha en speciell känsla i kroppen dagen innan jag skall fylla år, men inte denna gång.. inte alls. Kanske känns mer i morgon, då Dagen är Min. Ska bli mysigt i alla fall, och efter Elias slutat skolan ska vi åka till Karlstad, möta upp Anton och gå ut och äta middag. Blir kalas för släkten på Fredag.. De resterande som vill gratta mig och ses får höra av sig : ) Vore trevligt! Måste tacka för alla "Grattis i förskott" jag fått också, dom räknas ju också.. Nu kanske man skulle slagga så det blir den 19:e November någon gång.. Onödig ålder måste jag även tillägga, - vad tusan händer när man fyller 19 liksom?! ...Ett år kvar till 20... PussochKram.





close to mine

TIGI
Root Boost



Min favorit-styling-produkt just nu!


try to be chill


Nu är det lite uppehåll här i skogen, bäst att passa på att ta sig en promenad, får se om ja får med mig min slöa lilla vovve som är trött på grund av den tuffa "mamma-rollen"... But a mum got to to what a mum got to do...! My poor baby.. Ikväll ska jag till Erika, weeei! Bye.





Ferras - Aliens and Rainbows

never loose your selfcontrol


Vilket skitväder, regnet bara öser ner.. Imorse skulle jag ha cyklat in till Storfors, hjälpt en vän att städa gymmet där och sen tränat, men så blev det inte.. Så då har man varit uppe sen 06.30, men det är skönt att ha hela dagen framför sig. Hoppas att regnet ger sig snart så man kan ta en cykletur i alla fall, this sucks. Man vill ju inte ta ett steg utanför dörren - riktigt busväder, usch. Tog en mysig promenad igår med min kära Moster, efter en kämpig cykel med en något gammal cykel med endast en fungerande växel - 3:an, så det blev tungt, men desto skönare efteråt. 
Idag börjar mina nya matvanor, oftare och fler mål, och lite ändring i frukost, så får se om det ger resultat, berättar när det gått ett tag, annars får det vara osagt så länge, Roligast så! .. Skoj att testa på lite nytt, förändring förnöjer. Håller tummarna för liite uppehåll av regnet nu då, vill såå gärna ut o motionera nu. Dricker massa te om dagarna också, det är så gott och mysigt, med honing. Just det - .....Imorgon fyller jag år..... Ciao!

the rain makes me a little bit crazy

Hjälp min Vän!


..Hjälp min kära vän Martin att uppfylla sin önskan om en flickvän..
Här hittar du honom:
www.mrgoodcat.blogg.se


FLICKVÄN SÖKES!!

De e nu man skulle kunna offra en arm och två kussiner  för o ha en flickvän... Söndag eftermidda, sitta i soffan ihop o fläska i sig pizza, sätta på en film o ligga o knö ihop i soffan, om man ändå hade så bra... suck...

Är du tjej mellan 19 och 24 inte längre än 1.70 och helst inte kortare än 1meter, med ett vackert leende, glimten i ögat, är social, inte fin i kanten, kan umgås med killar som en i gänget, stabilt psyke, är en tjej som kan lukta på en fis å kommentera den proffsigt med passion men som aldrig fiser själv, inte har huvudvärk på kvällarna, väger nånstans mellan 50 o 60 panner, och kan tänka dig mig som din sämre halva? Skriv då namn o nr på kommentarer nuu!

Hej hopp ensam snopp!



thoose words


Då är man i Värmland nu då. Så skönt, tyst och mysigt här.. Man uppskattar det så mycket mer nu än förr, då hatade jag det. Trivs bäst i stan, men riktigt skönt att komma hit ibland, inte minst för att träffa mamma, brorsorna och vovvarna men just för allt "lugn".. Sitter just nu vid köksbordet, druckit lite te och kollar när de små liven ligger och sussar så sött. Jag skulle nog kunna sitta en hel dag för att bara titta på dom, helt underbara. Dom busar, leker med mina tofflorgosar, klättrar upp på en, skäller sådär gulligt som bara dom kan (fast att dom knappt kan skälla), försöker förbrilt att klättra över grinden, och snart lyckas dom, jag dom är så goa, jag älskar dom.
Var iväg till Kristinehamn imorse med mamma och morfar, men först lite te hos morfar, mormor är utomlands så han är allt lite sällskapssjuk. Hjälpte han att få hem den andra bilen, och handlade lite. Ska snart ta mig en cykeltur i det fina vädret har jag tänkt, mamma och Elias åker ju till Örebro, och jag får inte följa med, ... undra varför ... ; ) Får la se till att få något gjort kanske.. Later!


keep fallin´ down


Precis hemkommen från gymmet, sitter och mumsar min gröt (sent, jag veeet) men nu blev det så. Köpte med godaste Bulgursalladen hem från ett ställe vid Saluhallen som jag aldrig minns namnet på, ska äta den på tåget.
Grymt skönt pass på Crosstrainern i 40 min, och svetten rann kan jag lova, sen körde jag lite mage. Det är riktigt fint väder här idag och det sista man vill är att sitta på ett tåg, men så är det.. Orkade föresten inte hålla mig vaken till UFC and the big fight - Couture Vs Lesnar, och insåg dessutom att jag knappt skulle få någon sömn alls i natt så jag får ladda ner det helt enkelt, vilket jag håller på med. Ska bli såå spännande att se det senare. Nu blir det en promenad i fina solen om jag hinner och sen beger jag och brorsan oss till Värmlands skogar. Ciao!




demon in my head


Var på gymmet förut md Charlotte, blev lite cykel och en himla massa mage, kan ju knappt använda mig av mina armar - joordens träningsvärk, men man ska inte klaga, och imorrn kommer den dessutom vara värre. Har läst lite kost-fakta nu under kvällen (tycker det är så intressant, lärorikt och kul), och har dessutom kolla massa matrecept som jag ska försöka göra sen när jag kommer tillbaka från Värmland, nyttiga och goda. Blir lite peppad av att kolla recept och sedan försöka mig på dom. Min kost skall från och med nu bli mera varierad. Hittat en kanonbra sida med bra recept som jag ska testa att laga så snart jag kan.
Svensson Svensson är givet på Lördagar, jag bara älskar serien. Men nu är det dags för UFC, shohoo - spännande, Couture is gonna take it, and break it..! Och imorgon bär det av till Värmland. Men innan det mina vänner så ska jag till gymmet, och svettas på crosstrainern, för vet ni vad? Mitt ben klarar det, I´m so happy. Men skall fortfarande ta det j'ttelugnt med belastning på det, så om det skulle göra minsta lilla ont är det bara att sluta - för jag skall bli "frisk".. Men nu ska det hända grejer här - taggad till max. Ciao!





making love


Kom precis hem från en skön solning, var riktigt frusen så det var underbart varmt och behagligt idag. Cyklade 40 min imorse, och kom faktiskt upp i ganska bra tid - 08.30 i alla fall, skönt det, trots att jag satt uppe till kl 02 och kollade spännande UFC matcher, jag är fast - det är såå kul och spännande att titta på. 
Håller just nu på att göra Kalorisnåla pannkakor som jag länge velat testa, riktigt trixigt att få till dom i pannan men, ska nog gå bra.. Du kan hitta recpetet här. Alltid skoj att prova nya saker..
Så fort jag blir klar med detta, vilket kommer ta sin lilla stund så blir det gymmet, ska möta Charlotte där. Inga armar eller rygg idag i alla fall för min träningsvärk är inte att leka med, men jag tycker att det är skönt med träningsvärk, får nog bli mage och lite cykel.. Undra vad det blir för mys ikväll dåååå....? PussochHej



makin´ pancakes


here I go


Måste erkänna att jag verkligen fått upp ett intresse för MMA. Har kollat det på TV en hel innan men.. Börjat följa "the ultimate fighter", roligt och underhållande, men är ju trots allt en dokusåpa, även om dom kör fighter och så - men det är ändå riktigt bra. Kollat det sen 22.30 på TV4Sport och nu har nedräkningen till UFC börjat och sen UFC unleashed, måste nog hålla mig vaken alltså. Kommer mer imorgon, men det här är såå spännande. Dessutom handlar det en hel del om Randy Couture, som jag läst och sett mycket av, men även Lesnar - grym fighter. Kommer bli såå spännande! Nu är pausen slut, Sweet dreams my friends!


TÄVLING



 

Nu är äntligen tävlingen igång!

Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch.
Priset är värt 3400 Kr!!

Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke!
Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand.

Så här tävlar du:

Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit.
Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar.
Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.

Sammarbetspartners: onmodella och jeebeephoto.se

Fotografens blogg: http://jeebeephoto.wordpress.com/

Malle - tävlingsdags, tävlingen du inte vill missa!

TÄVLA HÄR!


Klart man ska försöka ; )


broken door




Tyvärr så är jag redan såld, men visst är jag söt...?!


Detta är en av våra tre valpar, och ägarna har redan döpt henne - Rupie.
Hon är mest lik sin Mamma. Det ska bli så underbart att få träffa dessa små krabaterna snart.


mysteryboy


Dåligt av mig igen - När klockan ringde vid 07.45 öste regnet ner och smattrade mot rutan, sängen var sådär perfekt varm och mina ögon var alldeles tunga  ... så jag låg kvar, till kl 10 - bad me! Men men, upp på cykeln, skönt idag faktiskt, man uppskattar väl det man kan ta del av mer nu, I guess.. Nu äter ja min frukost och ska snart in i duschen, gymmet sen. Men en dusch måste jag bara hinna med innan, fräsch är det sista man kan säga om mig just nu. Kollade på en film innan jag skulle sova igårkväll - Walk the Talk, helt okej faktiskt. Någon som har något filmtips? Älskar college-filmer, krigsfilmer och fängelsefilmer, m.m. Dags att lägga på ett kol nu, jag och Scarlet skall köra skiten ur oss om ca två timmar, såå gröten behövs ; ) Bye!



flashing lights





..Den här lilla busungen väntar därhemma, gissa om jag längtar till söndag..


there goes my hero


Inget gymmande idag, men imorgon så. Betyder att det blir extra hårt med tanke på att det inte blev av något idag, aight Scarlet?!.. Hämtade ut mina receptbelagda Voltaren jag fick igår och nu känns det lite bättre, bara jag tar det lugnt och äter dom som man ska så kommer det snart bli mycket bättre, så nu ska jag sköta mig.. 
Var iväg och handlade massa med pappa efter apoteket, jag bara äälskar att handla mat, det är så roligt. Handlade massa Bulgur och Quinoa som jag tänkt börja äta igen, plus massa mer. Blev en hel del olika frukter och bär, köpte bl a en Kokosnöt - älskar Kokos men har aldrig provat Kokosnöt innan, ...men hur skulle man få upp den då? Försökte med en vass kniv, men fick inte fortsätta då jag inte är den bästa på att hantera knivar. Googlade lite, fick lite tips och sedan var vi igång, jag och pappa. Tillslut fick vi upp den, .. okej, - pappa fixade näst intill allt, men jag instruerade honom... Det var gott, men orkade bara halva så sparade resten till imorgon, var mäktigt och blev för mycket efter några bitar, men muuumms! Har kollat "Du är vad du äter" och druckit nya Teét som jag köpte förut, Röd Skymning, jättegott - och koffeinfritt, så bra kvällste. Men måste köpa några stora koppar hit, så jag kan slippa att dricka ut min shaker, - vill man ha mycket te så... Väntar på att "The Ultimate Fighter" ska börja på Tv4Sport och sen ska jag försöka komma i säng i tid så jag kommer upp i bra tid imorgon. Ha en bra kväll, Ciaao!




a point of view


Har ätit min gröt, städat lite ...och inte mycket mer. Gymmet blir en aning senare än planerat för Charlotte hade saker innan, så hoppas hon hakar på senare. Annars får jag gå dit själv. Snackade just med Jenny en sväng igen om vårat "gnäll" dag ut och dag in om vardagsproblem som egentligen är mikroskåp-små i jämförelse med annat, och andras.
Är mycket medveten om mitt klag gällande min benskada just nu, men för mig känns det skitjobbigt och jag tänker på det näst intill hela tiden, som att någon tagit ifrån mig något, ett hinder att göra det jag älskar att göra - men skillnaden mot andra och mer allvarligare problem är att mitt kommer läka bara jag tar det lugnt och ger min kropp vila, och jag kan dessutom ändå hitta näst intill liknande sätt att utföra sakerna på, nästan ialla fall..
Har man själv inte varit nära "de stora" prolemen och "riktiga" problemen här i livet så kan man nog inte riktigt förstå på samma sätt, och ens egna små vardagsproblem förstoras i ens egna ögon då istället och blir till stora, för att man inte vet bättre. 
Har precis läst en blogg (Jenny visade mig) som berörde mig ända in i själen - jag rös, fällde tårar, log och kände ilska på samma gång: vimmelmamman.blogg.se.
En kvinna med underbar familj som är cancersjuk, Varför?! Det borde inte hända, det ska inte få hända, jag blir så arg, ledsen och besviken. Men på vad? Och vem? Vad eller Vem bestämmer att detta ska hända vissa människor..? Världen är orättvis, och man kan inte göra något åt det. Jag bara hoppas att denna vackra kvinna blir frisk en dag, och får leva ett vanligt liv med sin familj, önskar dig all lycka och hoppas detta av hela mitt hjärta. En extra tanke åt dig och din familj..

- Repeat låten just nu -
Takida - A point of view


missyourlonelyeyes


Då har man varit ute på promenad, mycket lugn sådan, kändes wicked att gå som en snigel men.. Gick inge vidare alls. Typiskt nu när vädret blivit underbart, vill ha frisk luft. Det får helt enkelt bli cykel, blir galen av rastlöshet. Hoppas endel av den försvinner efter besöket på gymmet. This is´nt fun.. Ikväll ska vi handla lite i alla fall, och imorgon kommer brorsan, då ska vi äta Sushi. Han ska hämta ut sina skidor och tillbehör i helgen, som de köpte förra veckan. Måste börja styra en skidresa snart alltså, är såå sugen på att åka bräda. Blir lite nytt i backen också, gör det hela ännu roligare.. Nu ska jag städa undan lite här, blää för allt. BYE!




Takida - Broken


crying like a bitch





Några mer bilder från MMA galan.
(mesta på Agust fight, såklart)


Har bestämt mig, efter lite råd och tips, att INTE köra BC imorgon, eftersom man kan belasta benet utan att tänka på det och då blir det ju självklart värre. Så ska hålla mig till cykeln vad gällande kardio. Så jag och Charlotte har date på gymmet imorgon och ska köra ett ordentligt styrkepass, ska köra skiten ur mig.. Vi är inte så kunniga på maskinerna där än så får gå runt och upptäcka det härliga styrke-livet, för kunniga - det ska vi bli. Känns lite skönare nu och kan ju vara kul med massa nytt, kanske blir ett cykelpass framöver med, som jag absolut inte gillar i vanliga fall men.. Förnyelser kan göra nytta ibland.. Nu blir det film och försöka sova. Ska bli en bra dag imorgon.. Sweet Dreams!

- gamla sköna låtar -
Eamon - Fuck you
Frankee - FURB


fuckyourightback


Då har jag varit på Sjukan - fyfan! Kärring till Doktor som verkade vara helt okunnig och dum i huvudet, skrev ut ett recept med Voltaren och sa åt mig att inte träna tills benet är bra igen - har fått en benhinneinflammation. Fuckit. Alla som tänkt att säga - "vad var det jag sa", "så går det om man övertränar" - blaaablaaa, SKIPPA DET! Det är tillräckligt åt helvete som det är. Ska i alla fall ta en lugn promenad imorgon och se hur det känns, det fick jag, och kanske Body Combat pass, om jag inte belastar för mycket på vänster ben, men kan bli svårt. Blir galen, rastlös och det kryper i benen på mig, ville köra på hårt nu ju, så kommer detta. Men bara att vänta, hatar att vänta. Cykla är en sak jag antagligen kan göra, så ska cykla imorgon också. Åker till Värmland på Söndag, då ska jag cykla runt om i hela Värmlands skogar, sugen på att haka, ....någon? Jenny?! Nog om tråkigheter.

Vi har fått en NY medlem i familjen, lilla Vera. Har bestämt oss för att den lilla vita valpen blir vår, och hon fick bli en Vera. Bara längtar tills jag får krama om dom alla, mina små småttingar. Kan inte bli en bättre födelsedag med dom och min älskade familj omkring mig, dock inte pappsen. För om en vecka fyller jag år, inte mycket att se fram emot dock, 19 liksom, inte märkvärdigt alls.. Håller tummarna för morgondagen i alla fall, hoppas den blir bra. Ciao!


I make up for this I swear


Tråkiga nyheter men jag är ändå lite stolt över mig själv, och likaså är mina föräldrar.
Har haft smärta i mitt vänstra smalben en tid nu och det verkar aldrig ge sig, vilket jag trodde det skulle. Det är inte benhinnorna, utan insidan av smalbenet, längst ner kan man säga. Det gör inte bara ont när jag tränar utan även när jag går inne eller ute om dagarna. Tog på mig träningskläderna för att gå till gymmet för någon timma sen, men kände hur det gjorde ont i benet. Kollade om vi hade bandage och tog på en himla massa linnement, men det hjälpte inte. Ringde mamma och hon sa bara åt mig att inte gå, likaså pappa. Hatar att inse det själv - Du får inte Julia! Men man måste ju lyssna på kroppen, och det vet jag, om jag tänker efter lite bara. Så blir ingen träning idag alls. Ska till sjukhuset sen och antagligen röntga och så, det skrämmer mig - för jag Hatar sjukhus, får obehag i hela kroppen och tycker det är jobbigt. Men man måste ju. Hoppas och ber till Gud att det inte är något allvarligt bara, och att jag kan träna om någon dag igen, har ju legat inne sen i söndags och blir galen av det snart. Nyss ätit lite gröt i alla fall, så får vi se vad som händer sen, känns som det kvittar, så himla tråkigt alltihop bara, vill ha frisk luft, solsken, träna - NU! Men istället får jag sitta här. Ha en bra dag medan jag sitter här och ruttnar bort.. Bye!

         

..detta är det närmsta jag kommer träning idag - träningskläder..


everyone knows



Nickelback - Gotta be somebody

Creed - Sex feet from the edge



sex you up


Tog mig visst en rejäl sovmorgon idag, har riktigt dålig karraktär när det gäller att gå upp på mornarna om vädret är skit, då ligger jag myyycket hellre kvar.. Men vet ni vad? Jag MÅSTE ju inte upp, så det gör ingenting. Men trist när dagen blir lite försenad i allt såsom frukost m.m. Ska snart byta om, packa träningsskor och bege mig till gymmet, hade hellre velat gå ut o gå, men inte i regnet. Halsen är frisk. tack och lov, så det är bara kroppen som går i slowmotion och knappt hänger med mig, men det ska det bli ändring på snart. Håller tummarna för mitt ben, annars måste jag till doktorn, and that´s creeeepyyy. I natt drömde jag är riiiktigt skum dröm, vilket jag inte tänker avslöja om här men man kan endast göra ett konstaterande av drömmen - Julia, do something about it, ... and I will ... ; ) Bye for now!




ja vill baka lussebullar


pictures of you






Limo-bilder från Torsdagskvällen i Jönköping, - det var kul!

Nu ska jag slå på en film - Nyckeln till Frihet, tröttnar aldrig. Sen ska jag sussa,
 för att vakna frisk och springa till gymmet imorrn, min hals är frisk - viktigast. Natti!



it´s my house, boy


Spenderat endel min eftermiddag framför denna film, eftersom jag ändå
bara kan ligga inne, bläää.
Det är en av de BÄSTA filmer jag sett. Har ni inte sett den, så måste ni se den!
GRYMT bra film, jag älskar den - Tack brorsan för tipset!




in my heart


Ska införskaffa mig massa nytt till backen i vinter, kollat lite snygga pants, så tänkte lägga upp några av dom här.
Blir garanterat ett par av dessa, när man kan bestämma sig vill säga...

NITRO





Volcom





Burton





Oakley





Recept


Här kommer Mitt recept som önskades
Grova Scones


Ingredienser 4 port.:

7 dl rågmjöl
1/2 dl fibergryn
1/2 dl havregryn
1/2 tsk salt
4 tsk bakpulver
4 dl lättfil/naturell youghurt

Blanda alla de torra ingredienserna och rör därefter ner filen.
Forma degen till scones i önskad storlek. Jag brukar ta lite vatten för fin färg och 
havregryn längst uppe på innan gräddning.
Grädda dem i mitten av ugnen i
 225 grader cirka 12 minuter.



a place for you


Bloggtorka, I know, inte orkat eller haft lust. Nu har jag blivit sjuk också, det är inte så roligt, men hoppas på tillfrisknad snart, frossar alla sorts huskurer i hopp om att det skall fungera. Då till helgens höjdpunkt - MMA-galan;

- Det var så himla kul, grymt, spänannde - ALLT. En grym kväll helt enkelt. Satt ju på första raden så vi såg jättebra och det gjorde mycket. De första matcherna gick rätt snabbt och blev inte mer än någon minut in på första ronden innan dem avgjordes, så det var inte lika kul att se, ingen spänning liksom. Den riktiga matchen började nog när Anders Hansson och Peter Ottosson fightades. Minns jag rätt nu så blev det i alla fall 3 ronder, alltså blev den fulländad, eftersom en match består av 3 ronder varav varje är 5 minuter. Och de var väldigt lika i matchen, och Peter tog såå mycket smällar och var så envis, han blev nästan helt knocked out men ställde sig direkt upp när han flög bakåt, den viljan var grym att se. Fast det slutade ändå med domslutet att Anders vann - matchen mellan dem var en av dom bästa tycker jag, hände mycket och kul att se någon så envis och stark.
Det var sammanlagt 12 matcher. Och det var inte bara killar från Sverige, utan även från Danmark, Norge, Schweitz, Frankrike, Spaninen, UK - riktigt kul. Sedan gick det några spännande matcher till innan det var Agust tur (Agust är han som in princip införde MMA i Sverige med en del hjälp såklart men, och det är han som pappa är vän med och som fixade våra biljetter, han har FIGHTER CENTRE som ligger i vår byggnad här). Så Agust Wallen är ett känt ansikte inom sporten, och alla hoppades på vinst såklart. Han mötte en kille från Frankrike, dom var ganska jämna i fighten, men Agust tog hem det hela! Det var riktigt kul att se hur tekniska dem var om man jämförde med de första fighterna, inte konstigt när han hållt på ca 10 år heller men.. 
När det var dags för näst sista matchen kom en envis jäkel från Spanien som mötte Alexander Gustafsson, som jag dömde alldeles fel till en början, - "han ser inte mycket ut för världen", sa jag till pappa, - en liten kille som dessutom inte var alls gammal, såg varken farlig eller galen ut vilket endel av de andra verkligen gjorde, men man dömer gärna fel..
För han knockade honom totalt. Riktigt ivrig i slagen och han hade hela övertaget i matchen, men spanjoren var lika envis han, så han tog emot alla hårda smällar och låg hela tiden i underläge, så tillslut slängde hans coach in röda flaggan och tyckte det var nog så matchen avgjordes med att Alexander Gustafsson från Stockholm vann. Sista matchen var Super Heavy Weight - det var skoj att se, men matchen blev inte långvarig då Eddy bengtsson vann över Andy Hillhouse från UK.
Sen var det slut
, vilket vi inte ville alls, önskade det var längre.. Allt var verkligen en upplevelse att se, särskilt för mig (pappa och brorsan också), som aldrig sett det i verkligheten förut, utan bara på TV, sådan skillnad. Okej, jag älskar Fotboll och Hockey, men det kan ju slänga sig i väggen jämfört med detta alltså, nästa MMA gala sitter jag också bänkad framför, det kan jag lova. Synd att dem inte är oftare bara. En riktigt rolig sport att vara publik till. Tack för upplevelsen!


Idag ska jag försöka bli frisk som sagt. Igår åt jag nog konstant hela dagen, haha. Bakade kolakakor till pappa som Grattis i efterskott på Farsdag, och han blev superglad, goda blev dom, mums. Sitter här med tända vanilj-ljus och det bara kliar i benen, vill ut i friska luften, röra på mig, men måste bli frisk först, trist, Ge mig en mirakelkur?!.. Later!




blev inte så bra bilder, men kommer mer när brorsan laddat in sina


but I have to go alone


"Sliten" är namnet på mig idag. Tror jag har fått för lite sömn sammanlagt de senaste veckorna. Har gått upp tidigt fast inte lagt mig så sent förutom i Torsdags.. Får ta igen sömnen i veckan, för inatt sov jag inte heller bra. Hatar att vakna upp på morgonen och nacke och rygg värker, ingen rolig början. När jag var i Stockholm sist, fick jag prova en Tempur-kudde, och jag sov och vaknade som en prinsessa, den var jätteskön - så kanske borde införskaffa mig en sådan.

Igår kom Elias som sagt, vi kollade liite Idol, och sedan en film som hette Just Like Heaven - den var sådär.. Någon fruktsallad orkade vi varken göra ordning eller äta, så får bli idag istället. Brorsan åt sig mätt på pizza och jag åt för mycket scones, men gott var det! Ska snart iväg till gymmet. Ikväll väntar ju MMA, men innan det Sushi Ciiaao!





it´s okey




Jag och Michelle

Här har vi en bild från gårdagen, fler kommer som sagt.
Nu ska jag hämta brorsan vid tåget, och jag har bakat Grova Scones, muums...

Fotografen: schander.wordpress.com



come closer and show me what u got


Hemma igen, från Jönköping - Home Sweet Home! Kom fram ganska sent igår, checkade in i vårat mysiga hotellrum, gjorde ordning oss lite, fick klänningarna (som inte rikitigt var min stil men..), och tog ett glas (vilket blev näst intill det ända för kvällen). Efter lite shitchat på Anna och Malins rum med alla så skulle vi ta en liten tur, och mycket riktigt fick vi oss en tur - i en vit Lincoln (någonting) Limo, riktigt nice, alltid velat åka en vit. Gjorde ett snabb-besök på en förfest och drog oss sedan tillbaka till hotellet och Sliver.
Sen var det dax för att agera nattklubb. Blev en hel del fotningar (vilket är roligast), lite dans, skandaler som det alltid blir (skönt när man inte är inblandad iaf), annars var kvällen helt okej. Var ju inte bästa party-människan, men ändå.. Ville hellre var nykter så därför var jag det, skönt, och ännu skönare idag. Grym hotellfrukost imorse i alla fall och jag mumsade som det vore min sista dag på jorden, hoho.. 
Gick hem i regnet förut när vi kommit fram till Götet, och har bara slöat och ätit lite sedan dess, känner mig lite hängig idag så blev en helfri dag från träning - en vilodag. Som jag fått i order om att ta mig en varje vecka, men tycker INTE om det, ..fast idag kände jag faktiskt att det behövdes - I´m proud of myself, värk i benen också som jag ska kolla upp.

Ska ge mig ut i regnet IGEN, men det gör jag med glädje - ska ju möta upp min kära lillebror som hälsar på i helgen och vi ska ha myskväll han och jag, pappa är inte hemma ikväll. Ska göra lite fruktsallad och bara mysa. Imorgon ville han prova Sushi så det får det oxå bli efter promenad och gymmet, och på kvällen är det vi som sitter på 1:a raden på MMA i Lisebergshallen, ooohyes!
Funderar på om jag kanske ska göra Grova Scones... eller kanske prova de där receptet på Kalorisnåla pannkakor... vi får se. Bilder från helgen kommer, så fort jag får se dom själv.. Lateeer!

Och kom igen nu, låttips för hårda och svettiga pass på gymmet, såsom sprinturer ute?!
Någon av er som läser borde ha NÅGOT eller NÅGRA tips...?


broken twice


Uppe med tuppen, ...kan man faktiskt säga att jag var idag, 07.30. Sovit riktigt dåligt i natt dock, inte kul alls. Men nu är jag uppe, ska strax slänga på mig lite mysiga kläder och ut på morgonpromenad i det fina höstvädret, äälskar.
Åker runt 18 tiden idag, så ska försöka hinna med allt innan, kanske till och med ett besök på gymmet, skönt att svettas lite innan man ska sitta still i bil ett tag. Blir spännande att se hur klänningarna ser ut. Hoppas den passar :D Bara skickat mått, vem vet - den kanske är för liten nu... - haha. Imorgon kommer brorsan, då ska de mysas, pappa skall ut med några kompisar, så vi ska ha eget mys. Om ni bor i Jönköping, kom till Sliver : )  Have a good day! 




..you find me here tonight..


guess I just get lost


Nyss kollat Grey´s Anatomy, så hiimla bra.. Men jag vet inte vad det är med mig alltså,
har blivit så "blöding", "känslig", u name it - senaste tiden. How come..?! Så fort det är något sorgligt eller något som handlar om Kärlek på Tv så blir jag genast berörd, det är inte alls likt mig kan jag lägga till. Visst kan man bli lite berörd men inte blank i ögonen och nära att fälla en tår, vad händer? Jag är ju den mest oromantiska människan, dessutom.

Saknar jag något
, eller är jag bara inne i en skum period?
Trivs ju som det är, no worries at all, på just den fronten. Antar det bara är en tillfällig fas, kanske.. Inget jag lider av direkt, men lite förundrad bara. Dax för sängen nu, upp på ännu en härlig höstpromenad imorrn..
Sleep tight Cutie´s!




and the bright light turns to night


Kom hem från gymmet för en stund sen. Grymt pass på 90 min idag också, dagen blev riktigt bra - som jag trodde. Och även idag fick Julia sin dagliga dos (vilket inte händer så ofta längre) av ögongodis - thanks for that, Greeeeeat! Sitter och äter mitt goda kvällsmål som består av Naturell lättyoughurt med Exotisk mix i - hallon, vindruvor, mango och ananas, plus lite extra hallon och passionsfrukt på, yaammmie!
Får se om Charlotte dyker upp på lite mys, annars myser jag själv med Te framför Grey´s. Och kanske ett skumbad ikväll med, så skönt innan man ska lägga sig. Åker till Jönköping imorgon eftermiddag med my lovely bosses från efterfesten, längesen jag träffade dom nu. Jag, Michelle och Anna åker med dom dit.. Nu ska jag se över lite packning och göra lite Te. Ciao!




trying to



Obstacles don't have to stop you.
If you run into a wall, don't turn around and give up.
Figure out how to climb it, go through it, or work around it.
Michael Jordan

Nu beger jag mig till gymmet för att svettas lite, Later!



outside


Hemkommen från en UNDERBAR lånpromenad, helt klart den absolut bästa på länge. Inga benhinnor som krigade mot mig, solen sken och luften var frisk. En dag och promenad som denna får en verkligen att uppskatta livet, amazing. Ätit lite gröt nyss, som också är amazing, mums.. Ni som inte varit ute idag - ut med er, ta en skön promenad i det härliga höstvädret, ett tips bara! Ville verkligen inte gå hem och in, - gick i två timmar faktiskt.

En rolig sak var att jag gick lite vilse. Jag med mitt lokalsinne för det första, det är INTE bra. När jag gick förbi Gothia Tower, Liseberg och de så gick jag uppåt istället för åt höger, tänkte det kunde vara kul att se vart jag kom, och visste ju att man skulle komma till Guldheden via den vägen, på något sätt ialla fall... Hittade tillslut rätt genom att jag kände igen mig på en gata där jag och pappa alltid åker när vi handlat i Mölndal, så det gick allt bra tillslut. Kul att kolla runt lite, se nya gator, hållplatser och bara beundra.
Helt enkelt har det varit en underbar början på dagen och tror även resten av dagen blir lika bra som den börjat. Solning och lite fruktochbär inhandling efter det. Bye my friends!




..ett extra Grattis till Micke, som fyller ett år från 25 idag, Grattis gamling ; )..


on your own


Låg jag visst kvar liiite längre än tänkt i sängen´, men bara 25 min, hoho. Kollade ut genom fönstret och det var ljuvligt väder ute, så får bli en skön promenad i det fina höstvädret. En liten vana jag har som jag älskar är att ringa Mamma i början av promenaden, och har vi mycket att prata om så pratar vi tillochmed hela promenaden. Så skönt att prata av sig lite när man inte ses varje dag. Men snart ska jag hem, valparna har öppnat ögonen, börjar bli busiga och krypa ur lådan, MÅSTE HEM!! Fyller år snart också, så måste hem för att bli firad.

Idag har jag träningsvärk, men skön sådan, skönt med lite värk. Blir solning, handla massa god frukt och bär till kvällsmålen, gymmet, myskväll, packning och lite annat.
Imorgon åker jag nämligen till Jönköping. Ska jobba för företaget BAM som jag ska vara med i musikvideo för. Och vi ska vara några modeller som ska vara värdinnor på en club där, Sliver. Ska bli nice med hotell, klänning som sytts upp efter var och en och massa partaj. Får nog ta det lite lugnt ialla fall med tanke på att jag inte festat på ca 2 månader, så lugnt blir det, men kul. Dax att ta på sig lite sköna kläder, kallt ute nu.

Någon som har bra tips på lite låtar att springa eller gå raskt till kanske?
   Later!




teenspirit


Bra dag. Har nyss tagit mitt andra Skumbad för dagen, det första var ingen smart idé, blev ju jättetrött efteråt och alldeles seg, men på med träningskläderna ändå, ut på springtur och sedan till gymmet. Kändes som det var evighetersen jag var där, blev ett grymt pass på bandet och ögongodis i sikte nästan hela tiden, hääärligt! Har ätit kvällsmål, kollat Desperate H och sitter just nu med en kopp Te, det nya jag köpte i förmiddags - Kvällsro, helt okej men det Gröna med Mild Vanilj är much better. Lite 2 1/2 men och sen dröjer det nog inte innan det får bli läggdags för mig, upp tidigt imorgon. Ciao!




really like to talk to you


Idag har jag varit duktig, förutom att jag låg och drog mig lite för länge i sängen imorse så gick inte upp vid 8 som jag tänkt. Men i alla fall; Gick ut på en långpromenad som i och för sig inte gick så vidare värst bra med tanke på hur ont jag fick i benhinnorna, men sprang på de mjuka i Slottskogen och då gick det Liiite bättre, blir så förbannad när man har ont vid fel tillfällen. Väl hemma efter lite handling blev det frulle och sen har jag städat, tills nu. Städat som en galning, rensat, dammat. slängt m.m. Varit riktigt duktig faktiskt, pappa kommer bli glad när han kommer hem på Fredag.
 
Nu ska jag strax ta mig lite mellanmål, lägga mig i ett skönt Skumbad och efter det blir det iväg till gymmet, bandet väntar. Slut på latheten nu, the war is back... Ska prova mitt nyinköpta Te senare också, ett Ört te som heter Kvällsro. Annars kan jag verkligen rekommendera ett Te jag köpte i Sthlm sist som är Grönt med Mild Vanilj, underbart gott. Bye for now! 



poker face


Nu har jag nog snackat med Jenny och kollat 2 1/2 men heela kvällen. Fått tillbaka motivationen med också, så imorgon ställs klockan tidigt och ut för en lååång powerwalk, dagen skall bestå av städning och en massa träning. Kanske kommer min kusin hit på lite mys på kvällen. Har en riktigt rolig sak att se fram emot på Lördag med pappa och kanske brorsan - MMA galan. Vi fick VIP biljetter av pappas vän Agust på Fighter Centre. Jag har alltid velat se en MMA match in real, så nu äntligen. Läs lite mer om de här. Nu blir det lite te och sen film och läggdags. Natti!




goodbye my friend








finally


Kloka ord kom från en av mina närmaste vänner - Jenny; " Fan man gnäller för skit saker egentligen.. Om man tänker på andra som har cancer o annat skit ". Så jävla sant, rent ut sagt. Här sitter jag, mår skit och tycker bara att jag är dålig, lat och hemsk m.m. Med den dumma anledningen som att man inte är tillräckligt pigg o sugen på att röra lite på sig, och detta sitter jag sekund efter sekund och grubblar mig över, istället för att ta tag i skiten, vilket jag heller inte MÅSTE, men gärna vill.

Hur kan man ens klaga på såna i-landsproblem? Egentligen. Lite eftertänksamhet skulle behövas ibland alltså, shame on ous! Vet att det kommer komma fler dagar då jag kommer känna såhär, och likaväl då som nu så kommer jag klaga över det, men så fungerar man ju, dumt nog, men man måste ändå tänka till och fatta att det egentligen inte är big-progblems, trots att man får det att låta så, och trots att det Verkligen känns så, för det gör det.. Mer om detta en annan gång, men nu ska jag nog iväg o handla lite, istället för att ta tag i powerwalken, kanske... Hej!






you and I


Seg och deppig dag idag, don´t ask me why, "en svacka" som jag och Jenny uttrycker det. Men är la snart back on track, hoppas jag. Det är något med Måndagar känns det som. oftast dom som går åt helvete, tråkigt med såna här dagar, men lika bra att tänka positivt, det går över.. Två röster finns i mitt huvud - Kom igen nu Julia, ryck upp dig så här kan du inte hålla på, den andra - Äääsch, orkaaaaa .... Ska försöka lyssna på den första rösten. och hoppas på att den skriker lite högre än den andra gör. Till råga på allt, så kan jag inte skicka sms heller, gaaah. Blir nog ialla fall Risgrynsgröt till lunch idag, det är så gott.
Bye for now!

Jazon Mraz - You and I Both


sex you up


Då var man alldeles ensam hemma till torsdag, då jag i och för sig åker till Jönköping men.. Igår var det inte alls mycket kunder i butiken, men gick bra ändå - jag och Sandra hade kul. Blev Världens goaste sallad som vi köpte med från "vad det stället nu heter" vid Saluhallen. Och lite glass som var kvar, har hittat min själsfrände - Häagen-Daz Strawberry Cheescake, den med kola-smak var också underbar. Blir nog min bästa vän på helgerna, såå god, Wish I never found u. Jag och Pappa kollade en jättebra film igår som vi hyrde - Things We Lost in the Fire, tummen upp för den, sevärd helt klart.
Ligger i sängen och ska snart dra på mig trikåerna för att gå ut och gå en ordentlig powerwalk, behövs efter denna helg och nu är jag riktigt rastlös faktiskt. Får se vad dagen har att erbjuda, kanske blir en sväng till gymmet sen. Ciao!






basket case


Jobbade igår, gick bra och skönt att vi slutade 16, extra OB med eftersom det är röd dag, riktigt nice.. Cyklade imorse innan frulle och sen blev det en lång dusch. Sitter och kollar Miami Ink nu och ska snart klä på mig för att gå iväg till jobbet, slutar 16 idag med, och ikväll ska jag och pappa hyra film.

Denna helg har nog varit min onyttigaste helg genom tiderna, jag har bara ätit och ätit allt jag kommit på, utan att knappt vara sugen på det, - glass, bulle, lite godis, mozarella paninis, bröd, u name it.. I´m wierd. Aldrig någon mellanbalans, haha. Men det är ju helg, och dessutom Halloween-helg. Somnade innan 22 igår framför TVn, så sov mig igenom Svensson Svensson, suck - det jag väntat på att se hela kvällen. Har varit väldigt trött senaste dagarna, så sömnen behövs väl. Vaknade dock kl 03 och hade svårt att somna om, men tillslut så... Fick reda på att jag tydligen var med på ett reportage från beauty 08 på SVT - Landet Runt. Se här. Dags att göra sig klar. Ciao!





RSS 2.0