allways a friend of mine


Lite halvkrasslig, började igår, så hoppas de inte blir värre. Har blivit lite shopping idag, två bikini och lite sommarkläder som shorts m.m. Resten av dagen spenderades med världens bästa Cissi, som jag inte träffat på evigheter, underbart att se dig gumman; och när jag kommer hem skall vi ha det skoj - längtar!
En annan vän jag toklängtar efter just nu är min kära bästis Jenny; har liksom ett "jenny-abstinens" och haft det en tid, kom hit gumman.....

Slänger in lite bilder, bojkottar nämligen Valborg då jag inte orkar annat, helt slut i kroppen och toktrött - ingen sjukdom inför Mallis-resan vill vi ha. Bye!









Lite matbilder - Lite Julia-bilder; Enjoy!
(Falafel var förövrigt INGET för mig, men nu har man testat)

  

drop it on me


Blev tidig kväll igårkväll, men sov inte så bra inatt - så trött på min dåliga sömn var eviga dag - allmost. Provfotningen som skulle skett denna vecka är flyttad till efter Mallorca; fanns ingen tid just nu innan, känns skönt ändå så man inte behöver stressa och så det känns bra, skall bli kul när jag kommer hem, lite mer att se fram emot då. Jag åker ju för tusan till Mallis på LÖRDAG!! : )

Benen känns idag; som det skall vara - och knäböjen gjorde sitt på min Gluteus Max. vill jag lova; härligt!
Skulle packa gymväskan imorse för ett morgonpass men såg hur solen lyste in genom persiennerna och vilken underbar morgon det var så beslutade mig snabbt för att det istället fick bli en promenad i Slottskogen - och minst sagt underbart var det ute på morgonkvisten, såg en supergullig hare i Slottskogen också. 

Pappa skulle promenera till jobbet så när jag kom hem vid 08 följde jag honom till Avenyn där han jobbar, en liten extrabit efter lite löpning på slutet; som förövrigt gick förhållandevis bra med tanke på mina benhinnor. Men inga förhastade slutsatser att dom är "bra" och ge sig ut och löpa som vanligt nu för dom får inte börja krångla igen på riktigt, får ta det lugnt tills jag är helt säker, ... eller hitta nya på blocket.... Är så springsugen, och backträningsugen, suck.

Ätit lite frukost precis; och idag blev det nybakat bröd/grov scones gjort på - Grovt Rågmjöl, Fibergryn, Kruskakli, Psyliumfrön, lite Bakpulver, Naturell Laktosfri Youghurt och salt. Pålägg blev Kesella med salt på, strödde lite pulverparmesan (som jag älskar, har det på mycket) + Körsbärstomat och Isbergssallad - MUMS!
Tips - Att byta ut Kesella mot smör är ett kanonval; det är dessutom supergott!

Skall plocka ordning här och sen ut i solen, kanske blir Slottskogen med min kära Kusin annars bänkar jag mig på gräsmattan som tidigare. Göra ordning en låda med lunch att ta med sig så man slipper springa in sen.... Ciao!



mumsig frulle

in the spring


Är så grymt taggad inför dagens Benpass - nu drar jag.
Ciao!



take me home


Välbehövligt och skönt morgonpass på gymmet; .... lite cykel, lite trampmaskin, och lite band. Jag har alltid tyckt det ser så otroligt fjantigt och menlöst ut när folk står på den där trampmaskinen och trampar, men bestämde mig för att testa förra veckan, kul med lite nytt - och den är riktigt jobbig om man ökar på; resultat blir ett genomblött linne efteråt, och det gillar vi...

Har en fantastisk skön träningsvärk i magen från igår också. Idag är det dessutom BEN-Dag; Jippie! Skall till gymmet på dagen så chansen är större att inte maskinerna man skall ha är upptagna, then I´m goin´ crazy.

Inte lika varmt ännu här i Götet, men det kanske kommer. Skall bli superväder imorgon såg jag på vädret igår. Nu skall jag läsa ut min BODY som jag inte gjort ännu, och städa ordning lite. Bye!


min underbara frukost

act a fool


Tog en promenad till ICA fokus och handlade lite, har SPAR/Hemköp ungefär 150 meter hemifrån samt Coop Landala, men kände för en lite promenix, så fick med mig J.
Men på hemvägen började regnet ÖSA ner dock, fast lite mysigt är det allt när det regnar, blev kanske lite föööör blött bara. Nu skall det mysas i soffan en stund, annars blir det en tidig kväll ikväll. Sweet Dreams u all! Bye.



in the wind


Härligt pass - inte lika seg i kroppen nu tror jag. Gymmet gör susen; som alltid. Blev ett ganska kort bröstpass och sedan mage och avslutade med ett konditionspass.

På vägen hem hände något underbart; Jag såg en R8a; aldrig sett en i verkligheten förut, det var såååå grymt snygg och JAG VILL HAAAA en NU! Tror det var en V8, man riktigt hörde hur grym motorn var när den svishade förbi, jag blev lite extas och var tvungen att ringa och berätta för brorsan, direkt! Hoppas jag får se den igen, då skall jag ta mig tusan lifta, haha....

Har precis ätit en Omelett med Haloumi, . godaste kvällsmaten. Finns ingenting bra alls på TV ikväll, men funderar på att ta en promenad någonstans och handla lite som behövs, vi får se. Blir väl seg nu efter passet kanske... Bye!




undersökning


En god vän till mig - Jojsie och hennes kompis som pluggar Butikchefprogrammet med inriktning Textil och Mode på Textilhögskolan i Borås håller på med en undersökning och är tacksam om fler vill gå in och svara på ett enkelt frågeformulär om köpbeteenden vad gällande forever21 produkter.

Klicka här.


pump it


Denna helg har gått i de tröttas tecken för Julia Grubisic. Jag har varit helt slut i kroppen, så värst mycket träning har inte avverkats sedan i Fredags, endast långpromenader. Legat i solen och glassat och bara slöat denna helg, varit trött både psykiskt och fysiskt, hela min kropp har varit totalt utmattad. Men nu tycker jag att jag borde vara fit for fight, känner mig lite piggare ialla fall men ändå väldigt matt, hoppas det vänder. Blev Sushi med brorsan igår, supermys!

Tog ialla fall en långpromenad imorse med ganska lugnt tempo, det är väldigt kvavt ute idag men lite moln på himlen än så länge, får se om det blir blå himmel eller ej; ser ut så nu...

I veckan är inte så mycket planerat än så länge, förutom träning såklart, skall köra hårda pass denna veckan nu innan Mallis då jag kommer sakna "hemma-gymmet".... Skall eventuellt till Borås igen för en provfotning, om tid passar osv, skall bli kul. Inte mycket roligt att uppdatera med just nu, men slänger in lite bilder istället. Ha en bra start på veckan! Ciao.



rätt kassa bilder från galan



lunch för några dagar sedan - morotsbiffar är mums..


turn back time


Kvällen igår var grym, bilder kommer senare. Tror även att The Zone kommer att visas på TV4 Sport för de intresserade.
Dagen igår spenderades i solen, låg och stekte på en gräsmatta ganska nära mig in princip hela dagen, fick trevligt sällskap dessutom och fick nog även lite färg - härligt.
Sen var vi som sagt på The Zone - men gick en promenad på Liseberg innan som nyligen öppnat. Var dock väldigt trött och hade huvudvärk, hoppas inte jag håller på att bli sjuk.

Nyss ätit lite frukost efter en lugn promenad i Slottskogen med J. Min kropp känns väldigt seg, och sjuk får jag som sagt inte bli, så vi får se om det blir någon träning idag eller inte. Skönt att det är lite moln iallafall så man slipper skynda sig ut och utnyttja solen när man är lite hängig. Och jag fryser som en tok... Bye!




vackert.


sky


Hemkommen från gymmet och har precis fått i mig en underbar frukost. Segt imorse och så värst svettigt och galet var det dock inte, men men - så är det ibland, lite "aktivitet" fick jag gjord ialla fall. Mina axlar är heeelt slut från gårdagen. Nu är det dags att plocka lite, hämta passet och sen lägga sig i solen. Ikväll kommer mina kära bröder, då skall vi ha mys. Ha en härlig dag i solen! Ciao.



Hit skall jag imorgon. Längtar!
The Zone; det skall bli såå himla kul. Massa roliga fighters som var med sist också.





live tomorrow


Debatten var väldigt intressant men gjorde mig också irriterad.
Som sagt; Bara för att en/eller ytterst få i vårt samhälle mår bra psykiskt och fysiskt av att vara överviktig (som då en i publiken uttryckte sig göra) så kan man inte säga att det är okej och att det inte är någon fara, skall man göra likadant till rökare då som mår "bra" trots att de rökt i 40 år och liknande saker...?
Fetma är något som finns överallt och det värsta är ökningen av detta, som dessutom bara blir värre och värre. All uppståndelse i media om anorexia hit och dit (som VERKLIGEN är en hemsk sjukdom som finns i vårt samhälle, och är större och vanligare än vad många tror) där kändis efter kändis bantar ner sig till noll och ingenting, är i samma klass som fetma vad gällande farlighetsgrad för kroppen, det vet vi. Men trots detta blir samhället bara värre och värre - vart skall det sluta - när "alla är så medvetna" som de uttryckte sig, varför är då problemet så stort? Totalignorerar man det eller vad är frågan?

Måste även tillägga att det är minst lika tragiskt att påstå hur allvarligt "size zero" idealet är när det i varenda dagstidning finns artiklar, tips, dieter och knep till att gå ner på snabbast sätt, när man på nästa sida kan se en artikel om den tragiska hollywoodkändisen som håller på och tynar bort; Dubbelmoral i mina ögon.

Att de som dessutom försöker hjälpa folk till en bättre och hälsosammare livsstil både för att gå upp i vikt, gå ner i vikt, leva sundare och bättre både vad gällande träning och kost (som i detta fall var paret Skipper) skall få den mesta negativa kritiken tycker jag är helt fel - det är dom som skall ha cred och inte tvärtom.
... Däremot kan vissa saker läggas fram och uttryckas på bättre sätt, men det är inte alltid så lätt.

Finns mycket att säga om denna och liknande debattet men nu skall jag ta en kvällsdrink och lägga mig, upp för morgonträning i tid imorrn innan jag intar stekläge i solen ; ). Sweet Dreams cuties! Bye.




slänger in Dagens lunch när jag ändå är igång.

En Tanke, och Många tankar



.... en extra tanke till denna unge man som lämnat ....
R.I.P.
~ Paul Brunsson ~




fighting for


Hemma från fotningen och gymmet. Tror det gick bra, var ialla fall kul så vi får se vad dom tycker osv, trivdes bra med fotograf och stylist + de andra och dom var kanontrevliga, härligt gäng! Superkul dag.

Körde ett axelpass och lite kardio efteråt när jag kommit hem och landat, och passet gick hur bra som helst, kände mig riktigt "hård" faktiskt. Så snyggt med väldefinerade axelmuskler, så dem skall köras så dem kommer fram och blir snygga. Min lilla kreatin-kur startades upp idag också, så vi får se om det blir någon märkbar skillnad och effekt, spännande.

Vädret är underbart så imorrn är jag bänkad på gräsmattan i solen och filar på brännan, det är livet det.. Inväntar dagens Debatt på TV som handlar om "Övervikt i samhället", ett mycket viktigt och intressant ämne enligt mig, kolla om ni tycker detsamma. Ciao!


smink och hår-bilder från dagen

search your soul




Avslutar med "The Perfect Ass"... and legs to...!
Pauline -
of course.



Någon som har tips på snygg bikini inför min Mallis-resa föresten?


in the air tonight


Då har jag precis ätit en underbar frukost; Keso/Kesella med Vaniljsötningsmedel och Hallon till + Psyliumfrön - Underbart gott. Vädret börjar bli bättre och bättre och det ser lovande ut för min "stek-dag" i solen imorgon.
Drar till Borås vid 11.30 och kommer tillbaka i eftermiddags som sagt - blir en update då.
Ha en trevlig dag i solen allihopa! Bye.




somethin´ you say


Idag har det varit rätt fullt upp faktiskt; hör och häpnad... Startade såklart morgonen med ett kardiopass på gymmet och hem för frukost efter det.

Varit på stan, uträttat lite ärenden, kört ett kvälls-konditionspass på gymmet som var riktigt skönt idag, testade trampmaskinen imorse och även nu på kvällen och den får verkligen upp flåset, även om man känner sig en aning menlös när man står där och "trampar", gillar mer att använda hela kroppen som på crosstrainern, men variation är roligast.
Dock är mina ben och rumpa totalkörda idag och vill inte tänka på hur det kommer bli imorgon, - men det är det värt, lite skönt på samma sätt som ont och jobbigt dessutom. Nu skall det fixas och finslipas, muscles muscles.... ; )

Imorgon åker jag till Borås på en provfotning, kommer hem på eftermiddag/kvällen, och hoppas att jag hinner köra ett pass då, kanske på nya Sportlife Ullevi med tanke på deras öppettider och att jag inte varit där ännu, men vi får se, kanske är supertrött.
På Fredag kommer min kära bröder, längtar, och ännu mer till Lördag då vi skall på The Zone; skall bli så sjukt kul. Skriver mer om det imorgon. Lägger in lite bilder från dagens inköp m.m. Wish me luck tomorrow, Sweet Dreams!




Frukost och en väldigt skum Jordgubbe


Min underbara Lunch; Äggvita i ugnen med lite Broccoli, massa Champinjoner och lite Fetaost med en grillad Vegfilé till.




Lite av Dagens Inköp; Sommarskor framförallt inför Mallis, lite BB saker m.m. 
Skall börja med att testa detta Kreatin som jag fick rekommenderat av en mycket snäll butikschef på GG idag. Skall även prova Cheaters vid nästa Naturgodisintag, ...bara för skoj skull...



En liten bild efter solningen; man måste väl se om magen blivit brun, eller hur....?

across



Try to break THIS body - one word; and that´s HOT!!!




white flag


Vilket underbart pass det blev, som jag trodde.. Var så laddad, så kunde inte blivit bättre. Fick ordentligt med pump i benen och var riktigt skakis plus problem att gå normalt under och efteråt, that´s how we like it. Så nu är jag Betty Spagetti i mina små ben.... Jag bara ÄLSKAR Benpass!!

Måste bara lägga in bild på min "boost" innan gymmet som bestod av en blandning mellan Proviva Björnbär och Spike. Spike är något jag brukar ta innan gymmet, då jag inte införskaffat mig Prestationshöjande/Kreatin än som jag tänkt att göra framöver, men det kommer. Någon som har något bra tips föresten, finns mycket att välja på? Mixen tillsammans med Proviva och Spike blev ialla fall blev kanon.

Som det ser ut nu så åker jag till Borås på Torsdag, med Anna (www.annastarbeck.blogg.se) min babe, som jag inte träffat på evigheter. Blir en annan provfotningen då, som varit bestämt länge men aldrig datumbestämt, så håll tummarna för mig. Får se om man tar två flugor i en smäll då kanske, vem vet...

Var riktigt skönt att träna tidigt på dagen idag, med tanke på folk osv, men sen när jag kom hem, hade ätit, blev jag genast rastlös. Benen var totalt slut, det liksom kliade i dom, men ändå fanns rastlösheten där. Hade mina funderingar att ta en lugn walk på bandet, eftersom det var så kallt ute men ångrade mig, drog ner persiennerna och chillade istället - det ni; även jag gör mina framsteg. Så länge det är ljust så man vill ju utnyttja dagen, så lika bra att mörklägga istället. Hoppas på sol imorrn förövrigt. Ikväll står Desperate Housewifes på schemat och en bananglass a lá Julia står förberedd i frysen ; ) Synd jag fryser som en tok bara, men får kompensera med en kopp te.... Ha en trevlig kväll! Ciao!




gold


Nu skiter jag i denna tråkiga, gråa dag och drar till gymmet för att piska mina ben.
Typiskt att det inte löste sig till Borås idag heller, skulle dit och provfota som sagt men passade inte med tider. Nu drar jag, Bye!



I hear the clock´s ticking





...När katten är borta, dansar råttorna på bordet...



Ett "halvsoft" morgonpass imorse kan man säga - fick inte upp pulsen och svettet som jag brukar men så är det ibland, lågintensiv kardio är ju också bra. Sög ordentligt i benen på cykeln och bandet då jag gick i ganska låg fart men full uppförsbacke. Vill springa, men måste ta det lugnt med mina kassa benhinnor, bläää.

Har inte gjort mer än ätit frukost och skall snart plocka lite här. Se över lite sommarkläder inför Mallis och se om jag och en saknad god vän skulle ses på fika, det är dock råkallt ute och riktigt grått och tråkigt, fryser hela tiden också. Men springer jag riktigt snabbt runt i lägenheten kanske jag blir lite varmare åtminstone... Lägger in lite kostbilder nedan. Ha en go dag, jag saknar solen redan! Ciao.





Gårdagens Kvällsmat: Caesarsallad med Haloumi.
(Utan kyckling och bacon såklart)



En annan Kvällsmat: Tomat/Lök-sallad med Vinegrette och Fetaost, Kokt Ägg och en halv Avocado.



Dagens frukost: Keso/Kesella med Kiwi, Psyliumfrön, Sötningsmedel, lite Valnötter och lite Honung + en Apelsin till. (Skulle skippat honungen, passade inte till märkte jag efteråt)



the end


Något fick mig att skratta högt alldeles nyss; kollade på SVTPlay - Mia och Klara.

Tabita (den traschade "kga-bruden" i programmet) hade skaffat sig en orm, åtminstone tog hon hand om en för tillfället. Hon kom på att den kanske behövde mat och gick ner till ZOO för att köpa lite orm-mat.
Killen bakom disken tog fram "orm-maten" som var två små söta babymöss och hon blir genast förtjust, och tycker inte att dem skall vara "orm-maten".
Då frågar hon; - Men har ni inget vegetariskt alternativ, Meathlof (som ormen heter) är inte så förtjust i kött.
Sojamöss kanske?!

...Hahahah - jag dog av skratt...


stop me from shaking





Underbar lunch: Ugnsgrillad Panga, Morots/Paprika-stavar + Babyplommontomater med en SourCreamDip på turkiskyoughurt och hackad Gurka till.


hot dog


I natt sov jag hyfsat bra faktiskt - underbart, för en gång skull. Körde morgonworkout på gymmet imorse, och svettades som en galning - härligt! Har precis ätit frukost, och jag kan verkligen säga tummen upp för nya Sötningsmedlet med Vaniljsmak från Canderel som jag hittade tips på i Linas (www.linajohansson.blogspot.se) blogg. Blandade det med Keso och Kesella som jag ofta brukar, och med hallon+jordgubbar till plus lite psyliumfrön - underbart gott, blir som en "egen risifrutti" fast bättre, kan rekommenderas.
Hoppas på värme så jag kan lägga mig på gräsmattan och steka idag, ser lovande ut just nu på himlen men frågan är om det är så varmt, får gå ut och känna efter hur det känns i solen.

Gick bra igår på kvällens pass då jag körde axlar - inte gjort det på någon veckan nu när jag haft problem med dem, men igår gick det superbra och det känns skönt att det är på rätta vägar att bli bra; kanske mina tråkiga rehabövningar som gjort susen ändå. Körde dessutom mage och fick riktigt bra kontakt, nöjd.... Känns idag vill jag lova : )

Städa ordning lite här nu kanske, och vad skall man hitta på sen tro.... Skulle åkt till Borås och provfotat för ett klädmärke idag egentligen men fick inte ihop det med skjuts osv, så det blir flyttat. Have a nice day u all. Bye!





....som sagt.... mitt linne var inte i samma nyans av grå efter passet;
that´s how we like it.




mumsig frulle


att äta efter klockan sex på kvällen...


 .... Då blir man tjock, är vad många tror. Och likaså trodde jag detsamma förut, vilket i och för sig var ett tag sedan nu; men måste ju erkänna att jag verkligen trodde på denna lilla myt.

För det första så behöver kroppen energi hela tiden, vad klockan än är på dygnet, och att äta ofta förbättrar ämnesomsättningen. Däremot har jag hört många som överdriver denna kosthållning, och går upp mitt i natten "bara för att äta var tredje timma" - kan ju fungera för endel i och för sig men, inget jag skulle rekommendera eller själv prova; Sömn behöver man ju också, eller hur.... Men som sagt - allt är individuellt och man gör det man själv trivs med och mår bra av, så länge det är hälsosamt och bra.

Men återigen till myten som så många har gått på; - Kommer man hem från träningen klockan 19, betyder det då att man inte får äta? Svaret är JA för vissa, för efter klockan 18 blir man ju tjock.... (?).

Detta var som sagt något jag själv hade fått för mig också, så om jag nu stoppade i mig något litet litet om klockan var ca 19 efter träning, så tog jag lite youghurt och kanske en skvätt frön på - DUMT! Många timmar bortkastad träning pga oskötsam kost, men det var ju min teori då - äta så lite som möjligt och träna så mycket som möjligt, känner någon igen sig i tänket möjligtvis..?

Jag har nu i efterhand, både av egna erfarenheter och lärdomar av andra märkt att det inte fungerar på det sättet om det är en snygg kropp man är ute efter, vilket de flesta i vårt sammhälle nog innerst inne är. Balans mellan träning och kost är det som krävs framförallt.
Sköter man inte kosten så är det mycket träning som endast är bortkastad och onödig. Men träningen är självklart minst lika viktig och även dess upplägg såklart.

Skall du dessutom upp dagen efter för att träna och inte ätit på så många timmar som det blir om man inte äter efter klockan 18 så orkar inte kroppen lika mycket, så där drabbas även träningen dagen efter, och du får inte ut optimal effekt och resultat av din träning på det viset. 
Träningen påverkas ju även såklart om du inte äter efter du tränat; särskilt om du vill bygga musklerprotein behövs efter aktivitet. Och för de som verkligen sköter proteinintaget t.ex. så är snabba proteiner och även kolhydrater direkt efter pass en viktig del.

Äter du inte på för många timmar hamnar kroppen i en "katabol fas" och då sker en nedbrytning av dina muskler; det låter ju hemskt eller hur, - vem vill att detta skall ske? Vet vad mitt svar är ialla fall, alla har ju inte samma syfte med sin träning såklart men, de flesta vill ju se resultat åtminstone.  
Och det är självklart lika viktigt att ha ätit innan träningspasset också, så man orkar, och inte hamnar i den katabola fasen som tidigare nämnts. Plus-minus-noll skulle man kunna sammanfatta en sådan felskötsel av kost/träning, om det ens blir plus och inte bara minus, minus, minus.

Tillbaka till mat efter 18, - däremot är det ju ganska onödigt att slänga i sig ett stort last med pasta precis innan läggdags bara för att man är sugen på det, kolhydraterna gör man ju inte av med på samma sätt och lika fort, så bättre isåfall är att välja något proteinrikt, och gärna långsamma proteiner som behövs under alla dessa timmars nattsömn, som t.ex. Kaseinprotein eller Kesella, Äggvita m.m.
Insulinkänsligheten är lägre på kvällen och just därför är det lite extra viktigt att tänka på vad man stoppar i sig för slags näring om man vill vara noga med detta, så protein framför kolhydrater är väl att föreslå som ett kvällsmål.

Kommer säkert komma tillbaka till detta, men ville göra ett snabbinlägg bara då jag fått mycket frågor om detta senaste tiden. Kör hårt nu allihop där ute och ät för tusan efter klockan 18 : ).  Nu skall fröken Julia lyxa med lite egen banan/chokladglass. Bye!


pretty





Dagens Lunch: Grillad, strimplad Quornfilé i ugnen med Scuash, lite grönt, en halv Avocado och Turkisk yoghurt med Parmesan vid sidan av.

Ett snabbt inlägg av dagens lunch innan jag och pappsen drar och handlar.
Skall försöka butta bort molnen när jag kommer ut också, wish me luck! Bye.

next


Trevlig kväll igår!
Nu håller jag på att städa, laga lite mat och förbereda saker - I´m good.
Riktigt tråkväder idag dock, det regnar ju ioch för sig inte men solen steket inte som igår; trodde jag kunde ligga och steka idag också, men icke.
Skall iväg och handla med pappa om några timmar men måste fixa ordning på lite beställda kostscheman först, sen är det dags för gymmet.
Have a nice day u all! Ciao.




forgotten


Jobbade på Valand igår, gick bra - tur det finns roliga vakter som underhåller en, och världens bästa chef som jag saknat såklart.
Idag har jag shoppat lite, kollat lite, softat lite, solat och stekt lite, ätit lite.
Och här kommer dagen i bilder.










...blev liiiiite brun om magen - den är ju närmast solen trots allt ; )...

trip



Mallorca resan är bokad. Vi åker till Alcudia lördagen den 2 Maj - så grymt nice .....!
be jellous ; )

Hit åker vi.



....pssst - självklart valdes hotellet som hade Fitness och Spa....


talk back



Jobbar på Valand ikväll!
Ciao.





if I loose it all



Magen står rakt ut och jag mår illa. Men nu skall det bokas Mallorca resa minsann.
UNDERBART!



energin börjar sprudla men ögonen är tunga.. blir det ett springpass på bandet kanske...
återstår att se. fit for fight imorrn bitti annars.

u will never know


Vet ni vad? Jag har ångrat mig - blir en onyttig dag idag istället för imorrn som planerat. Så kan man köra på son vanligt imorrn och få lite tröst idag. En promenad till Almedal snart med andra ord - Naturgodis skall inhandlas. Får skynda mig innan jag ångrar mig bara... ; )

Förövrigt kan man inte ha bättre Pappa än mig, jag älskar dig.







in my hummertruck


Benpasset igår gick ju sådär... Kände mig seg och kass i kroppen redan innan, men ibland får man chansa. Något missnöjd men känns ändå i benen idag - well, alla dagar kan inte gå prima. Hamstrings och lilla rumpan tar vi ordentligt i helgen istället, piskas utav bara tusan.... : )

Igår kväll däremot så mådde jag inte bra alls, kände mig verkligen "på väg till sjuk". Och idag känner jag mig också väldigt svag i kroppen och tung i huvudet; SJÄLVKLART skall solen komma fram då, jag blir galen.
Har vilodag idag men ville köra ett morgonpass antingen på gymmet eller ute i solen om den nu skulle titta fram, och det var den ju tvungen till.
Hade hellre velat ha regn idag när man känner sig lite dålig. Men hoppas jag mår bättre senare idag så kanske det kan bli en långpromenad. Så svårt för att bli hungrig om jag inte rört på mig på morgonen bara... Och jag som hade en del planer idag.... TYPISKT!

Igår njöts det av min hemgjorda bananglassbanan, kakao och honung till Du är vad du äter. Att jag alltid lyckas äta det när jag kollar på programmet... Mumsigt gott var det ialla fall, lyxlyx.
Då får man väl sitta här och rulla tummarna tills man känner sig lite bättre då, bläää va tråkigt. Ha en bra dag allihopa! Bye.



...i väntan på mitt träningsällskap försökte jag få fram mina allra bästa sidor...

beautiful in my eyes


Morgonkardio, Vattenmassage och Färska Jordgubbar till frukost - vilken underbar morgon... Köpte färska jordgubbar till Desperate Housewifes igår och tog halva paketet då och sparade resten till dagens frukost - mums!
Ryggpasset gick faktiskt bra igår, kändes som jag fick mer kontakt än vanligt och blev lite biceps efteråt, men var så slut i musklerna så får köra ett ordentligt bicepspass för sig istället, och 20 min löpning på bandet som avslutning; svett, svett, svett - härligt! 

Kände mig inge vidare alls igår kväll, men tror jag är bättre idag. Idag är det dessutom BEN-Dag!
I love it. Jag och J skall köra på city senare, men ska nog köra ganska lätt med många rep idag plus endel rumpa också om det hinns med.
Ikväll är det Du är vad du äter också - skall utan tvekan ses.
Nu ska jag göra ordning lite här, och sen blir det lite ärenden m.m. Lägger upp lite kostbilder i brist på annat. Have a nice day! Ciao.



Middag häromdagen: Omelett med Haloumi och Kantareller + Körsbärtomater till.



Mellanmål: Kesella och Hallon, med Sojaflingor och Kardemumma.



Dagens Lyxfrukost: Färska jordgubbar, Naturell youghurt, Sojamjölk Light med Sojaflingor, Psyliumfrön och lite Honung + en Apelsin till.
´


mother


Härligt pass imorse på crossen, cykeln och var duktig även idag och gjorde lite rehabövningar - otroligt tråkigt, men jag måste och vet att det är bra. Har städat, fixat med massa tvätt och grejat hela morgonen efter träningen... Duktiga jag, nu kommer pappa bli glad.

Sitter just nu med en tandblekningsskena i munnen och har påbörjat en tandblekning jag fick när jag var modell för Bobby i Oktober eller när det nu var. Får se om de ger resultat... Lite orolig över att man sväljer endel av gelén när den är i munnen men, antar att det inte är farligt, så kinkig med sånt där bara. Dregglar gör jag ialla fall - 15 min kvar nu...
Smart som jag är så tog jag bara en i taget, så får göra tänderna nere nu efter de där uppe är klara - hur tänkte jag.....

Har redan värk i brösten från gårdagens pass, känns skönt. Ikväll får det nog bli rygg och biceps tror jag. Rygg är så tråkigt - har så svårt att få kontakt, men skall jobba med det...
Vädret var fint imorse här i Götet men nu börjar det molna igen en hel del och ser nästan grått ut ute, det är inte okej. Våren skall vara här och stanna nu ju.




simple


Härligt pass på gymmet - var duktig och körde rehabövningarna för axeln till och med. En mycket trevlig fika under dagen dessutom : )

Dax för filmmys nu med en kopp te, frusen idag... Återkommer imorrn efter morgonworkouten som jag tänkt köra på gymmet, om inte solen lyser och jag hellre tar en springtur. Bye!




going down


DET FINNS TA MIG TUSAN FOLK TILL PRECIS ALLT.



" Hejsan.

Du ser väldigt bra ut tycker jag!

Jag har ett erbjudande till dig. Har du själv en digitalkamera eller en cam? Fotar du dig för mig så kan jag sätta in upp till 1500 - 2500kr till dig beroende på vad du fotar eller visar. Jag är intresserad av bilder på dig i kläder, bikini eller string eller naket. Eller om du posar på cam. Har många Idéer. Bilderna/visningen är enbart mellan oss två. Du behöver inte ens visa ansiktet om du inte vill. Jag är helt seriös med detta. Du får pengarna direkt. Vi gör det över msn. Blir det bra så kan vi göra det fler gånger om du vill. Söeker en privatmodell som gör det enbart för mig.

Skriv din msn om du är intresserad så kan vi prata om det. / Ante"


-


" Hej är du intresserad av att Visa framför cam för tio tusen sp...
Hej är du intresserad av att Visa framför cam för tio tusen spänn endast seriösa svar."





if


Ur funktion för tillfället.




the same


Bilder från påskafton









 
...och lite från påskdagen...








call me


Lite deppdag idag
... Typiskt. Och har dessutom bara avvärkat en promenad under hela dagen, that´s not any good. Men var en trevlig promenad ialla fall. Legat i Slottskogen resten av tiden - åtminstone mellan 12.30-15.30, tog nog liiiitegrann får jag hoppas, solen är ju stark nu.

Hoppas på en bättre dag imorrn, tänkte ta mig iväg till gymmet förut men min kropp ville inte, så imorrn får det bli ett kalaspass förhoppningsvis. Skall på trevlig lunch under dagen med efterlängtat sällskap också. Kommer lite påskbilder senare om ork finns. Vad sa vi Jenny; - "Man både älskar och hatar det, frågan är vilket som överväger...."  Later!




never know


Happy Easter my friendsÖnskar jag var på väg till varberg nu men, tyvärr inte.. Nyss varit ute på en alldeles alldeles underbar morgonpromenad. Kände mig halvkrasslig igår kväll och trodde jag skulle bli sjuk. Men som tur var så vaknade jag pigg och kunde ta mig ut i solen. Har precis avnjutit en tallrik färska jordgubbar och youghurt, uuunderbart gott.

Nu skall jag in i duschen och sen handla det sista med min älskade pappa. I skafferiet ligger det en påse naturgodis och väntar (klart man har förberett, och testa karraktären lite med såklart); endast ÄppleKanel-youghurt bitar, MUMS! Och vi ska självklart ner till 4Gott sen för att köpa lite påskgodis.

Till påskmat för min del blir det Varmrökt lax, Ägghalvor och så blev jag så sugen på Gräddfil/Gräslök sås eller vad man skall kalla det, som man äter på Midsommar ialla fall - så det skall vi fixa ordning också. Jag skall göra ordning klyftpotatis till pappa och lite annat smått och gott. Ha en mysig påskafton allesammans! Bye.



love of a lifetime


Läsvärt!

Bästa inlägget på länge. Sista spalten särskilt men hela inlägget är
så perfekt formulerat och kanon !!

Är ni inte ute i solen - så ut med er.
Det är underbart ute. Hunnit med två springturer redan - såå härligt.
Blir kanske en fika med min saknade C senare.
Nu skall jag och Pappsen ut på promenad i Slottskogen. Tror jag är stammis där för dagen : )
Ciao!



turn back


I natt sov jag som en prinsessa - tack och lov eftersom jag inte fick någon sömn alls natten innan. Nu skall jag ge mig ut på en springtur i det fina "påsk-vädret".
Ååååh jag vill till Varberg och GP..... Later!




my generation


Home Sweet Home. Äntligen hemma i Göteborg igen. Haft den kanonbra, men det är alltid lika skönt att komma hem. Det är ju här jag trivs bäst. Pappa kom och hämtade mig i stugan igår efter att jag hunnit med en kort springtur i bergen. Jag ÄLSKAR att klättra i berg, det får mig på så himla bra humör, måste upp till kusten och stugan väldigt snart igen... Mysigt med Mormor och Morfar, sitta i tornet och dricka te, prata och bara ha det bra. Jag trivs så underbart bra i Heestrand och i vår stuga, - paradiset på jorden enligt mitt tycke som sagt.

Väl hemma igår fick det bli ett kardiopass på gymmet - finally; ....som jag längtat... MYCKET behövligt nu, - blivit för mycket av det goda och för mycket lathet dessutom. Men ben/rump-passet från i Måndags känns fortfarande så det var ett riktigt bra pass vill jag lova. Blev en springtur i slottskogen igår kväll också, efter lite mat i magen - riktigt härligt, även om jag tycker det är en aning läskigt i mörkret....

Imorse kördes ett kardiopass också såklart, och mitt ljusgråa linne blev istället mörkgrått; OM jag svettades endel.... Idag är det även en speciell dag, J fyller nämligen år idag. Skall över en sväng när jag får tag på grabben. Grattis goding! Skall man hitta på mer idag då tro... Promenad sen ialla fall. Bye!





darkness


Körde ett härligt benpass förut med S - som i och för sig körde axlar men... Suttit och fixat lite kostscheman under dagen, så blev ingen fika i Karlskoga som planerat.
Just nu känner jag mig väldigt nöjd med min vistelse i Värmland - FÖRUTOM att jag inte träffat min Jenny, saknar ihjäl mig. Får definitivt bli någon slags kidnappning snart - behövligt dessutom.... Känner också att jag verkligen vill hem till vardagsrutinerna och har en stark stressfaktor av att ta igen träning och framförallt rutiner - men som sagt, back to business kommer man ALLTID, segt när man är i en sk "svacka" bara. Men snart kör vi.

Haft finbesök av min goa moster Malin precis. En liten pratstund fick det bli, och lika mysigt och trevligt som vanligt. Synd vi inte hunnit träffats mer bara. Skall bli kul att hjälpa dig med kosten också, kommer bli great!

Imorrn åker jag till mitt paradis på jorden - sommarstugan på kusten; Heestrand. Finns inget underbarare ställe. Skall dit med Mormor och Morfar så vi åker kl 11 härifrån. Får bli en tidig morgon med springtur och hundmys/bus innan jag åker. Nu skall jag tjata lite med brorsan innan jag skall sova till en film. Sweet Dreams!



vårat lilla "mumintrollhus" - så mysigt.

mistake


Invigning av inlines-åkning, hmmm..... hur många år sedan var det sist tro..... ?!
2 mil avklarat ialla fall - skönt och BEHÖVLIGT!



...klart jag ramlade en gång på ditvägen....

wish I never met you


Skogen är mysigt - men jag blir bara slöare och slöare, får snart skärpa mig alltså. Min kropp vill liksom inte som jag vill, och orken finns inte där ALLS. Men snart är jag hemma i Göteborg igen och back to business. Blev ett pass på gymmet med S igår och brorsan hakade även på för att få lite tips av syster osv. Skönt, men chill pass, har däremot grym träningsvärk i magen idag - härligt!

Bröt på mot planeringen och köpte ytterligare Naturgodis; Äpple/Kanelyoughurt igår. Var ju myskväll hos min kära moster och kusiner, hade en underbarkväll och sov som en prinsessa inatt. Satt kvar länge imorse, åt frukost och pratade - tokmysigt! Har dock ont i en tå så någon springtur blev det inte förut heller, snart ruttnar jag väl ihop.... Nog om det. Bye.



någongång skall jag också klara det som S utövar på bilden - grymt.



mysfrukost.

stranger things have happened





BÄSTA

ready to go


Då har jag anlänt till Värmlands skogar. Kom fram i Torsdags eftermiddag och tog en promenad med min kära bardomsvän Ulli tills mamma slutat jobbet, kanonkul att ses - var verkligen evigheter sedan.
Har inte gjort så mycket sedan jag kom hit. Kan berätta om min gårdag - som INTE gick i Julias tecken; mina dagar brukar inte se ut som gårdagen vill jag lova, men här skall ni får höra.....

Jag kan äta jag också
;
Jag fick för mig att ta en onyttig dag då jag inte skulle bry mig alls om vad jag stoppade i mig, och det är inte så svårt när man kommer till ett annat hem där det finns det ena och det andra i skafferiet, frysen, u name it - vilket i vanliga fall är mycket ovanligt.... 
Här kommer gårdagens intag för de intresserade:



* Min frukost: En "Julia-frukost" med Keso/Kesella Bär och lite Sojaflingor. (Inga konstigheter där)
..... men sen ......
* En semmelbulle slank ner när jag öppnade frysen och fick se den ligga där med lite te/honung och sojamjölk i.
* Två Scones till Lunch som jag bakade på det vanliga sättet, med Tomat/smält Fetaost till.
..... sen kom Mormor på fika med Naturgodis .....
Äpple/Kanel Youghurt (mina favoriter, som någon lurat i mig en gång och sen dess är jag fast)
tog en, en till, sen en till och sen var visst påsen slut.... plus några (okej, ganska många) Bananchips med youghurt och lite 70% choklad.
* Hittade en ruta Schwizernötchoklad i skåpet (som jag hade spanat in sen jag kom) ,och som fick bli mellanmålet lite senare innan jag och mamma skulle handla. 
* Handlade bla Godis så några godisbitar slank även ner i bilen.. 
* Kvällsmat blev Grönsaker med Ranchdip och 4 Champinjonhattar med Bonjour Kantarell som fyllning
* Hade ju ändå gjort iordning en Banan/Choklad-glass så den slank också ner.
.... sen ....
såg min mage Gravid ut och jag var så mätt så jag höll på att smälla av i soffan framför filmen med Mamma. Seven Pounds som förövrigt var GRYM!


.... tror inte jag glömt något - hoppas inte, för det där intaget är inte att leka med. Särskilt inte när den enda aktivitet jag utförde var att gå runt i huset, öppna skafferiet ett antal gånger dessutom, och var iväg och handlade, Haha - Julia då.....
Tur jag fick mig en skön springtur med intervall och backträning nu på morgonen.

Ibland överdriver man visst en aning, men men... Nu är det gjort så who cares.
"Frossardagar/Ätardagar" är något många kör med, vilket jag själv också gjorde förut, men tycker inte det fungerar då man överdriver det hela. Måste däremot tillägga att för de som går på "hård-diet" är ätardagar verkligen en räddare, och något som säkerligen håller motivationen under veckorna uppe, men tycker också att de oftast blir överdrivna "vräkar-dagar" istället för att unna sig det man tycker om, och är sugen på så tar man istället ALLT man tycker om och kommer över, trots att inte suget finns där, för vissa är det kanske bra och för vissa dåligt. Men vem blir hårdast i slutändan tro, ... de med flest och vräkigast ätardagar, eller de som hållt sig hyfsat strikt och unnat sig något då och då....? Jag vet nog mitt egna svar på den frågan ialla fall, sen kan man självklart se det från olika håll och även det är individuellt såklart.

Min tanke igår var inte att ha en frossardag, men tog det jag ville under dagen bara. Mycket sitter i psyket också - har man "bestämt" sig för att vara onyttig, äta vad man vill då tvingar man nästan fram sitt sug, trots att det inte finns där egentligen, och när man "inte får" är man istället sugen hela tiden... Oftast fungerar det så ialla fall. Men det var gott så länge det varade, frågan är ju om det verkligen är värt det, SÅ gott är det faktiskt inte. Jag är ju inte så galet förtjust i allt sött och så, men ibland kommer självklart suget fram, och då är det starkt oftast, gäller att ge med sig om man vill det, eller hålla emot suget. 

Kunde i och för sig slutat efter naturgodiset men what the hell, nu är det back to business igen och vanliga matvanor som jag trivs med. För jag kan säga er att jag mår bäst av att äta lite, ofta och nyttigt - balanserad kost är den bästa enligt mig, sen är ju allt alltid individuellt såklart. Man måste hitta sitt "sätt" att hålla kost på lång sikt som håller, och även träning.
För endel behövs det att exprimentera sig fram till detta, vilket jag tror jag själv gjort.... Men nu trivs jag kanon med min vardagskost och mår bra av den.
Vad trivs ni med och vad tror ni om denna lilla text...?




get enough




TIPS!
Sojaflingor - supergoda på Youghurt, Fil eller Kesellan.
Passar kanonbra ihop med Gojibär el frysta bär.
Finns på bl a Hälsokostbutiker.

push my finger


Städar, packar, lagar mat.... Duktig flicka idag minsann. Tog en morgonworkout på gymmet imorse; lite cross, lite cykel och pyttelite band : ).
En underbar frukost och sen har jag som sagt packat och fixat här hemma. Här i Göteborg är det riktigt fint vårväder idag, så borde egentligen vara ute, ta en promenad kanske.. Men måste fixa med endel innan; bl a bestämma hotell i Mallorca som jag glömt bort att göra, och pappa är ute och reser så måste fixa det - shuhuu vad underbart med utomlandsresa! Lagade underbar Panga med Champinjoncremé och en sallad till, som nyss avnjöts....

Ska iväg och träna Rygg med J sen - har en grym träningsvärk i rhomboideus och infraspinatus, men det skall allt gå bra ändå...., och ikväll är jag bänkad framför Du är vad du äter, finns en stor risk att det blir med en egengjord banan/chokladglass i handen - mums. Får kanske sällskap dessutom, så trevligt... Dax att röra på sig lite, Bye!



Egen bananglass:
En banan
1 msk kakao
1 msk Honung
Skiva ner och frys in bananen, ta fram den och ställ fram i ca 10 min.
Mixa Kakao, Honung och den frysta Bananen med stavmixer.
Ställ in i frysen igen tills önskad konstistens.
Njut!

RSS 2.0