naked


Underbart nummer 1 är att Jenny sov i natt, haft lika dålig sömn som mig senaste, så det kändes kanon när hon vaknade utvilad. Underbart nummer 2 är nog bara att hon är här och att vi haft en helmysig dag med fika, lunch, shopping och massa tjöt. Har dock blivit sjuk, vilket är riktigt tråkigt men hoppas jag blir bättre, blir galen av att inte få träna dessutom, usch!

Just nu är Jenny i duschen och snyggar till sig, jag själv går inte att snyggas till idag så jag får vara som jag är. Vi ska över gatan på lite myskväll om en stund. Ställa klockan 04 för UFC 94 också såklart, hoppas på att man orkar upp annars får de helt enkelt bli reprisen, men så mycket roligare live. Lite update ialla fall, hoppashoppashoppas jag är fit fore fight imorgon, annars går jag nog under jorden...... Ciao!



bäst


it´s not my time


Dagens lunch - som blev hur lyckad som helst, gudomligt gott!



Lax i ugnen med ett överdrag av Kräftost blandat med Saffran/Tomat Creme fraise,
och lite grönt till.


take my lips





Imorgon natt gäller det UFC 94 - Pierre Vs Penn, och massa andra fighter med såklart.
Blir antingen ett alarm på klockan vid 04 då det visas på svensk tv, eller så får jag ladda ner det direkt efteråt, men alltid roligaste att se live.


justify


Riktigt seg och dålig dag igår, kände mig inte tuff alls för att vara helt ärlig, tränade på morgonen då jag kände mig okej, men det var väl rätt onödigt kanske.. Gjorde ordning naglarna på dagen och sen var det hem i soffan på direkten efter lite handling till Cheesecaken. Frös hela tiden, blev Pdrinkar och massa Cvitaminer och Honungsvatten/Te istället för mat då aptiten inte fanns och jag bara mådde illa, men näring fick jag i mig åtminstone.

Somnade till på eftermiddagen, vaknade - gjorde Cheesecake i sömnen till en början innan jag vaknade till. Men tror den kommer bli gudomlig, skall avnjutas senare, så får vi se...
Sen kom J över på en myskväll. Somnade i hyfsad tid, - hör och häpnad så somnade jag, trots att jag somnat till tidigare i soffan, underbart! Ville inget hellre imorse än att packa gymväskan och iväg på morgonworkout, men nu är det VILA för Julia som gäller, trist! Please remind me of that. Sen blir det hårt like never before - can´t wait....

Idag kommer min älskade vän Jenny hit, ska bli så himla underbart. Schemat för denna dag är handling med pappa först, sen ska vi sätta oss på Sushin och äta, hem och äta Cheesecake när magarna stillat sig lite och sen ska vi sola en sväng och så blir resten av kvällen bara en grym myskväll framför någon go film.... Kan det bli bättre babe?
Får se vad som händer imorgon, hoppas på att må mycket bättre, träningen får infalla när det infaller, hoppas på snart ialla fall, kliar i mina muskler och blir galen av detta... Men vi ska allt hitta på en hel del roligheter imorrn jag och min Jenny, och kanske några fler..... : )
Funderar på en lugn promenad, för lite frisk luft... Måste plocka ordning lite här också, got to go! Ciao.



Recept på Cheesecake :

(fått av goa Annika)

3 ägg
2 dl socker
(eller sötningsmedel - jag tog 50/50)
200 g Philadelphia
3 dl grädde
2 tsk vaniljsocker
ca 10 digestivekex 

* Vispa Äggulor + Socker poröst.
* Blanda i Vaniljsocker + Philadelphia.
* Vispa Grädden (ej för hårt), blanda i smeten.
* Vispa Äggvitor till vitt hårt skum, blanda i.
* Krossa va 5 Digestivekex i en rund form.
* Häll smeten i en form och gör likadant med digestivekex på toppen.
* ( Jag krossade även Marabou Daim i smeten som Annika bjöd på sist).

FRYS I CA 6-7 TIM.



innan frysning igår kväll


silly dream


Lite nytt i garderoben








... more to come, ...of course.

just for tonight


Mysmorgon.. Vaknade bredvid den bästa, låg och hade det mys en stund innan det var dags att ta sig i kragen och gå upp, jobb och träning väntade.
Gick hemåt, over the street, packade gymväskan, boostade lite och gjorde iordning Pappas gröt så han hade den klar tills han vaknade, han är så himla duktig så tyckte han skulle slippa göra sin frukost idag innan han skulle åka iväg på jobb i Karlstad. På gymmet blev det 30 min cross bara, i tjocktröja, min kropp är ju sådär just nu. Men idag skall jag skippa alla tabletter, min mage pallar inte - ballongkarriären är större än någonsin just nu och har smärtor titt som tätt. Dessutom vill jag känna efter hur nerven egentligen känns utan allt smärtstillande och muskelavslappnade.

Men inatt mina vänner - sov jag som en prinsessa, såå härligt ! Thanks for that. Sitter med en filt och har precis ätit frukost och druckit lite Honungsvatten med Sojamjölk, är så himla torr i halsen - inte ont, men torr... Luktar mysigt här inne - vanilj. Passar på när pappa är borta, han hatar mina luktljus...
Ska iväg och fixa mina naglar idag, som är katastrofala, två är spruckna till och med, kom emot för hårt mot hanteln häromdagen, inte bra.

Ikväll är det Cheesecake-fix som gäller, så den är klar tills imorrn när min Jenny kommer, får se om jag äter, känner mig sådär med att stoppa i mig massa skit just nu då träningen varit slapp, och jag mår dessutom illa så fort jag ätit något men även innan också , mest hela tiden för att vara ärlig- kan bero på tabletterna jag inte är van vid så får se hur det blir nu, - och cheesecake skall juu njutas. Men vi får se. Kanske blir toksugen när den väl är klar.
Sushi står på schemat än så länge ialla fall, massa mys, bus, massa annat roligt och kanske en trip till Borås nästa vecka, ska bli underbart att få hit dig Bästis!

Hoppas jag känner mig lite piggare senare så jag kan köra ett skönt bicepspass med J, och lite mage hade jag tänkt, (no comments), känner mig så slapp och vätskig i kroppen just nu, känns inge bra alls, är en sån där jobbig vecka då allt känns åt helvete kroppsmässigt m.m. Men life goes on och det blir nog snart bättre förhoppningsvis.
Dax för lite smörmusik och vila, Bye for now!



underbara vännen Johan och jag från gymdagen på Form


too many times


Tog mig till gymmet ändå. Blev crossen i 40 min ialla fall. Kände mig bättre efter en stund, och tror det håller i sig, men är sjukt torr i halsen, suger på en Bafucin just nu. Har precis druckit upp min proteindrink med Jordgubb och Piñacolada plus lite extra cocos, och en halv Avocado med Keso och nötter till.
Min första frukost vid 7 tiden fick åka i slasken för fy tusan så äckligt det blev. Hade legat och funderat ut den igår och trodde det skulle bli kanon - men icke. Så Keso med Kesella och Kanel, uppvärmd som en slags egen risgrynsgröt på spisen rekommenderas INTE!!

Ska försöka slappna av och kanske vila lite innan jag skall in i duschen, ut på stan och luncha med Felipe sen. Blir kanske ett styrkepass senare med, om jag inte blir dålig....
Jenny, fy tusan vad nära det är tills du är här, jag är så glad, älskar dig vännen! Hoppas på en riktig myskväll ikväll - J. Bye!






here we are now


John Blund glömde mig i natt, .... igen. Vi är nog ovänner. Någon som kan ge mig ett tips på hur man blir vän med honom igen...? Sitter i soffan med ett tänt jordgubbsljus, bandit rock på låg ljudnivå, stort duntäcke och en kopp Blåbärste.

Planeringen var att gå till gymmet vid halv sju tiden, men känner mig inte riktigt bra i kroppen, nerven är ju fortfarande åt pipsvängen men hela kroppen börjar strejka till råga på allt, så lika bra att skippa morgonbesöket på gymmet, som jag förövrigt sett mycket fram emot... Men bara att ta igen när man känner sig bra igen, nerven borde ju snart ge sig, äter tabletter mot det som jag fått utskrivet, - känns som jag tar hur mycket piller som helst nu det senaste, jag som knappt annars äter huvudvärkstabletter. Men gör dom nytta bara så why not.

Annars har ju J kommit hem, hur bra som helst - jag trivs... Brorsan var här i helgen men vi tog det mest lugnt. Idag skall jag på stan och luncha på DELI med min kompis Felipe, om jag nu inte känner mig sämre, vilket jag inte hoppas på.. 

Något som lyser upp vardagen riktigt ordentligt är att min älskade vän Jenny kommer hit på Fredag, jag längtar såååå. En ännu större anledning till att jag INTE får bli sjuk. Ska göra en cheesecake på torsdag som skall avnjutas på Fredag, och blir självklart Sushi. Can´t wait til´u´re here baby!
Hmm.. vad skall man göra nu då.... Inbillar mig sekund efter sekund att jag kanske mår tillräckligt bra för lite workout, men vet att jag inte borde. Usch på detta! Ska fixa frukost till min kära far snart, har jag något att göra ialla fall.... Han sköter kostupplägget galant hittills. Ciao!





from the inside


Dålig uppdatering - jag vet. Ska bättra mig, men slänger upp lite matbilder så länge..





Vegetarisk filé med rivna morötter, lite grönt och en Keso/Avocado/Parmesan röra.





Honungsgratinerad Lax med chili, grillad Haloumi lite grönt och stekta färska Champinjoner plus lite Vitkål.




Frukost till Pappa - Fibergröt ihopkokat med Kanel, toppat med Linfrö, Kanel, Paranötter och Sojamjölk.


 

Grillade Veg.filé med Sesam, med en röra bestående av Chili, Tomat/Basilika Creme fraise, Lättmajonäs, Turkisk youghurt, Paprika, stekta Champinjoner, Fetaost och lite kryddor.




Tonfisksallad med Tomat, Paprika, Gurka, Vitkål, Mozarella och en kall Paprika/Chili sås till, toppat med lite Valnötter.


 

Quronröra med Ostsås, Creme fraise, Paprika, Champinjoner, Sojagrädde och Parmesan tillsammans med några blad Vitkål.





TILL SALU - del3


Finplagg




Finklänning från ZARA
(hade den förra nyår men passar till finare fest eller utgång - svartgrå)
Pris: 450 kr
Storlek: S




Kort lite finare vår/höst-jacka från ZARA
(svart)
Pris: 450 kr
Storlek: S




Figursydd vinter/vår-kappa från J.Lindeberg
(som ny - knappt använd, är som en 36a i storlek ca)
Pris: 1200 kr
Storlek: 38



OCH min BALKLÄNNING



Pris: -
Storlek: XS
(unikt exemplar, köpt i Köpenhamn)



För intresse maila mig:
[email protected]

TILL SALU - del2


Lite kläder.





Hög Jeanskjol från WESC
(detalj: dragkedja + knappar)
Pris: 350 kr
Storlek: XS




Kortare chinos från MONKI
(höga i midjan, men kan även ha längre ner)
Pris: 180 kr
Storlek: M




Top/kortare Tunika i jeansliknande tyg från Crocker
Pris: 150 kr
Storlek: S




Hängdelshorts från HM
(dragkedja + knappar)
Pris: 200 kr
Storlek: 36



Ballongklänning i bomull från VILA
Pris: 150 kr
Storlek: S




Tunika/Tunn Långkofta från HM
(grå)
Pris: 200 kr
Storlek: M




Kort/tunnjacka från MQ
(svart och glansig)
Pris: 280 kr
Storlek: XS




Långkofta från Rut mfl
(svart)
Pris: 150 kr
Storlek: XS



För intresse maila mig:
[email protected]


TILL SALU


Börjar med lite skor.



Pris: 250 kr
Storlek: 37



Pris: 180 kr
Storlek: 37



Pris: 200 kr
Storlek: 37



Pris: 300 kr
Storlek: 36

..... more to come .....



För intresse maila mig:
[email protected]


in the end


Ett riktigt tungt morgonpass på crossen blev det idag - "jag vill ge upp"-känslan kom fram både en och två gånger, men ALDRIG. Kämpa kämpa fick orden istället bytas ut till, hell yeah!
Nerven knäppar sig fortfarande, men blir nog bra snart. Åt en underbar frukost precis, som jag skall dela med mig av - ialla fall bildmässigt.

Igår provade jag som sagt Valerina mot sömnen, - vet inte vad jag skall säga om det, sov ialla fall, till och från - inte så djupt dock. Men kändes verkligen som jag kunde slappna av, man blev även väldigt varm i kroppen, vilket jag behöver som fryser jämnt.

Fick imorse reda på att min moster Malin beställt nya Audi Q5 (som jag tidigare dissat), men du kommer bli snygg i den kära Moster - jag föredrar ju Q7an som sagt, men ABTn är däremot grym! När den anlänt får du komma hit och visa upp den på en gbg-weekend.
Kanske skulle fixa lite bilder på TILL SALU-saker som jag lovat. Sen får det bli lite vila innan en sväng på stan. Later!




Naturell youghurt med mosade Jordgubbar/Hallon, lite Honung och Nötter.
Halv Avocado med Keso.


never 2 late





...Nämen... Vem är ägare till denna?! Man skulle kunna tro det var Johan...
.... men icke, det är ju min kära Fars såklart, han passar på innan nya kosten skall införas minsann - den rackaren!


 


so I can shine


Ett skönt rygg-och tricepspass blev det på gymmet förut. Tänkte dock inte på att alla "skolpojkar" är där och pumpar vid den tiden, men men.. Jag fick allt plats, droppade in när jag var klar vid vikterna som tur var. Blev lite kardio på crossen efteråt också.

Har pratat med min sjukgymnast, så nu känns allt bra med nerven, tack och lov  kommer snart gå över. Fick beröm för att jag haft uppehåll på bandet med tanke på benhinnorna också, trots dom inte gör ont nu...

Har bara slöat och umgåtts med pappa denna kväll - kollat lite handboll och så, skönt att ha han hemma. Han köpte med Valerina Forte från apoteket som är ett naturläkemedel mot insomningsbesvär - så snart skall jag allt slockna förhoppningsvis. Hoppas dock inte dom är FÖR bra så jag inte kommer upp imorgon bitti. Skall på stan en sväng imorrn, blir kanske en fika med någon trevlig själv också förhoppningsvis. Måste även försöka fixa lite bilder på plagg m.m. som skall upp i bloggen - TILL SALU. Sov gott vänner! Ciao.




Kvällsmaten: Tonfisk med Bönsallad innehållande Kidneybönor, Mozarella, Körsbärstomat och Valnötter.
Tillbehör blev Tomat/Basilika creme fraise oh lite Avocado.



 

3 doors down - So I need you (acoustic)


two for the show


Nu ligger maten fint i magen ialla fall, ska nog gå iväg och sola lite - kommer känna mig som ett lik jämfört med J på fredag annars... Blev makrill idag som planerat - riktigt gott men synd de luktar så förskräckligt.
Solen lyser här i Göteborg, brukar annars vilja göra något då - men idag är ingen sån dag, orkar inte. Ska till gymmet tidigare med tanke på folk-invasionen igår, så blir ett dagspass med rygg och kanske förbränning (resulterar alltid i det ioch för sig men..). Have a nice day! Bye.



Makrill i tomatsås med Tomat/Basilika cremefraise, lite grönsaker, färska tomater och fetaost.

same old song


Då har man varit vaken sen 03, känner mig pigg trots allt, som vanligt. Men liknar en zombie.. Blev crossen imorse och var på plats vid öppning, ..varför inte när man ändå inte kan sova. Tungt med träning när sömnen inte är på topp dock. Min kära far sov på hotell inatt, vilket jagt tyckte han kunde hört av sig om, - men han ville inte väcka mig. Weeell, var ju redan vaken meeen... Kunde ju inte han veta. Jag som var så duktig och la mig kl 21 igår, somnade ju som sagt inte direkt då, men ialla fall. Typiskt. Håller tummarna för kommande natts sömn. Snart slipper jag ialla fall sova själv, 2 dagar kvar - längtar. Hmm, vad ska man göra nu då...? Skön träningsvärk i armarna idag med, de gillar vi. Fryser som en tok dock. Bye!


. Älskar denna låt .
Linkin Park - Dust in the wind (acoustic)



time to run


Uppe med tuppen kan man verkligen säga idag - gick och lade mig vid 21 tiden, tog en lång stund innan jag somnade, och vaknade sedan vid 03, och kan inte somna om...
Pappa skulle på middag och utgång och har inte kommit hem än, tror inte jag kan slappna av riktigt innan han gjort det, och därav denna dåliga sömn, - är jag en överbeskyddande dotter möjligtvis....? Det kan jag leva med. Ligger inne i hans rum, så jag inte skulle vakna när han kom hem, fast nu är jag ju redan vaken. Gymmet öppnar om 1.5 timma, så kan man inte somna innan dess är det väl bara att invänta. Blir inte mycket sömn för min lilla pappa i natt inte, haha.
Later sweethearts!


holding on


Idag kunde man vrida ur mina kläder - utan tvekan... Ett riktigt bra biceps-och magpass + kardio efteråt. Körde tyngre vikter än jag brukar i bicepsseten, jag är nöjd! Det var dock ALLDELES för mycket folk på gymmet idag, både i omklädningsrummet, gymavdelningen och "stretchvåningen". Riktigt trist när det är så.. Men inget att göra åt, blir nog styrka på dagen imorrn för att slippa all kalabalik - (nyårslöften, I guess), får hoppas de börjar avta snart.
Gjorde mig lite mat för en stund sen, hungrig som en varg - som blev kanongod, hade tänkt äta makrill men blir imorgon till lunch istället. Nu ska jag hoppa in i en dusch och massera lite på min stackars nerv som bråkar med mig. Ciao!




Quornbitar med Tomat. Grillad Haloumi, Pestoröra och Vitkål.
Plus en stycke arm, liten sådan... men bättre ska det bli... ; )

like this



Nya linnet - jag bara älskar modellen,
det är underbart snyggt och skönt så var tvungen att ha det i rött också...


fight for all the wrong reasons


Hemkommen från ett riktigt skönt morgonpass. Superskoj att åka iväg på en weekend sådär ibland, och denna blev ju en kanonbra sådan - men alltid skönt att komma hem, till sina vardagsrutiner osv. Har nyss ätit frukost, mumsigt! Har en nerv (ishasnerven - stavning?!) som kommer i kläm ibland lite då och då, längesedan nu, men den har precis börjat krångla - inte skönt alls. Stretchade den ordentligt efteråt  imorse och skall upprepa detta flera gånger idag, så hoppas det ger sig snart... Idag blir det nog inte mycket gjort, skall städa lite tänkte jag, kolla över Pappas Kostschema som jag snart är klar med, skicka iväg lite mail m.m. Ikväll blir det nog Biceps och Mage tror jag. Rekordvikt idag by the way - (och NEJ jag strävar inte efter att väga så lite som möjligt, MEN alltid kul att kolla ibland), måste varit Annikas underbara Cheesecake som gjorde susen ; ). Nedräkningen är endast 3 dagar kvar nu tills min J är hemma, underbart...
Later cuties!



dagens outfit och form är ju given - haha.

for the first time


Vaknade halv sex, me har sovit bra i natt känns det som. Just nu inväntar jag att gymmet skall öppna, .... borde öppna tidigare tycker jag. Är dock ingen dans på rosor ute, - riktigt snöoväder, snöblandat regn ser det ut som, suck. Men vad har man inte paraply till...? Dax att slänga på sig lager på lager så man inte fryser där ute i det kalla, ....Sverige.... Later!




when I´m gone


Sammanfattning av helgens bravader i Stockholm.

Har för det första varit en kanonhelg, och om jag skulle berätta ALLT detaljerat så skulle inlägget bli alldeles för långt - har inte kanonmycket bilder men Johan har en del så ni som är nyfikna att kika in kan kolla hans blogg - www.johanederer.blogg.se. Ska försöka sammfatta det hela i ett lite "kortare" inlägg. Tack för en super rolig helg i huvudstaden, alla inblandade.



Dessa favoriter förgyllde min tågresa upp.

Väl framm mötte Dessan upp mig (www.bigd.blogg.se). Vi handlade lite, tåg Tbanan hem till henne i Hammarby Sjöstad. Jag är verkligen HELT lost vad gällande dessa Tbanor, tack och lov för spårvagnar alltså, trots att jag knappt åker dom... Hade mys framför en film hemma hos Dessan och hennes sambo, som förövrigt hade en kanonfin lägenhet, och jag fick ett eget rum till och med.
Dagen därpå ringde klockan och solen strålade utanför, härligt. Johan skulle hämta upp mig runt tio, men "tidsoptimist" som han är så blev det en aning senare...


Underbar utsikt från Dessans glasbalkong - jag trivdes...

Jag och Johan möts upp utanför Dessan, vi skulle på en Gym-dag (invigning) i Knivsta på stället Form - och ingen av oss visste vart det låg och hur vi skulle komma dit, så tack och lov för GPS. Tog inte alls lång tid och vi möttes av en mycket trivsam miljö med en supertrevlig personal med bra service. De hade ALLT, i entrén kom man först in till deras Restaurang/Café som var utöver det vanliga - en kanonmeny med massa Lunch-nyttigheter, eftertätter, smoothies; nyttigare alternativ till det mesta fanns - så vi var helnöjda. Riktigt god lunch på ett skönt ställe, satt kvar länge och njöt.


Vi så gott som fastnade i dom där sofforna som var så bra placerade mitt i gymmet...



Grymt med skogstapeter bakom löpbanden - blir lite "terräng"känsla i det hela.

Lyssnade på lite föreläsningar med bla Anders Granheim, som verkar vara en helgrym och trevlig man! Tittade runt lite, sedan var det tävlingar och finaler - riktigt tuffa sådana där mjölksyran fick pressas till det yttersta, stor illoge till de tävlande som pallade fullt ut.



Blev lite Middagsmat på ett supermysigt ställe i Solna med kanonmat.
Och jag måste erkänna att det var den godaste Sushin jag ätit - SuperSushi är besegrat.
Men Johan bojkottade min Sushi och gav den endast ett, ....skratt.

Åkte hem till Johan för att softa en stund innan det var dags att göra sig lite fräsh för kvällens äventyr. Jag var ju mest sugen på en bra film och varm filt, men man får väl ställa upp för laget, så självklart offrade jag mig för lite partaj - nyktert sådant.
Åkte till Annika och Fredrik som är ett kanongulligt par, - åt lite cheesecake och hade det gott. Lite senare på kvällen agerade jag bartender och både Jonathan och Johan var mer än nöjda med de sliskiga mjölkdrinkarna i jordgubb och chokladsmak. Det slog allt till lite där grabbar...! Tur jag och Annika höll oss i skinnet utan alkoholhaltiga drycker. En mycket trevlig kväll med ett besök i innerstaden också, tack grabbar och Annika för en trevlig Lördagskväll. Somnade på Annikas och Fredriks golv framför UFC frusen som en isbit, men skönt var det med jacka och täcke på... Dock kändes det som höftbenet hade sjunkit ner till grannen när jag vaknade och det var dags för hemgång....


Denna grabb sviker minsann aldrig sina bloggare,
så vi får hoppas att Ni aldrig sviker honom heller... ; )

Dagen därpå (söndag) Blev en riktig "chill-dag". Har nog inte sovit så mycket sen jag var spädbarn, men behövdes väl, och tog nog igen mina två sömnlösa nätter från veckans. Men på eftermiddagen var det dags för träning med gänget (finns lite bilder i Johans blogg). Fick in ett riktigt skönt tempo på bandet och sprang som en Duracell Kanin framför någon trevlig barnfilm. Helt slut efteråt, lite mat i magen, en dusch och sen tog vi en trip till solariumet. Resten av kvällen var lugn med lite film och så..



Söndagen ringde klockan, stängdes sedan av - men gick upp efter en stund. Frukost odch lite dusch innan vi skulle iväg på lite saker. Började med Träningsspecialisten där jag hittade mitt efterläntgtade linne från Better B.


"Någon" hade svårt att ta sig upp - nämner inga namn....



.... men nu så... Johan äter sin traditionella grötfrukost medans jag poserar lite.
(men vadan detta tillbehör? - skymtar vi en macka tro....)


... i väntans tider, men vad gör Johan - hmmmmm, undrar om han kanske smsar....?





Man kan nästan tro vi ätit konstant hela helgen, ...och det är ju kanske nästan sant - men det är då jag kommer på att knäppa lite kort. Här blev det en kanongod Tonfisk sallad med Mozarella och Valnötter på ett mysigt ställe vid Sveavägen. Vi har verkligen hittat guldställena när vi lunchat/ätit middag denna helg.

Lite roadtrip i bilen och några trevliga stopp på vägen blev det idag, skön dag och lite shopping i det tråkiga vädret. men vi var ju i alla fall tidiga till tåget, och självklart tar man sig en fika då - blev på ett trevligt ställe på Centralen, en kopp te för mig och Johan fick sin efterlängtade S. Dock med stor besvikelse...



Ovanligt att Johan Ederer sitter i telefon, med telefon.... u name it... Undra om han sover med den, det skall jag undersöka vid nästa Stockholmstrip till Mr. Casanova.
(Lägg märke till att hans lilla nalle är med på nästan alla bilder jag lagt upp).

Tack för en kanonhelg vännen! Skall inte dröja tills jag kommer igen. Och då skall du få en present av mig vet du - som jag lovat, ledtråd är att den skiner och glänser lite och gör dig till en ännu bättre Casanova än den du redan är...!
Dax att krypa ner - i morgon bitti väntar ett hardcorepass, alldeles för slöa dagar senaste, dags att ta igen detta. Bye!


hero of the day


Kom på en rolig sak i all stress med tågbiljetter hit och dit
- jag drömde att jag tryckte i mig Chokladflingor...
Såna där Choco Pops - förstår i allsinda´r inte varför, jag tycker inte ens om chokladflingor, haha.




Paus här ett tag - drar till Stockholm om några timmar till min kära vän Johan Ederer, see you next week!
: )

leave my body


Skön i kroppen efter morgonpasset, svettigt och härligt... Käkat frukost för en stund sen så är tokmätt nu, blev lite mycket tror jag, men gott.
På mornarna när jag går till gymmet går jag förbi Hotell Vasa, och ofta sitter det hotellgäster som äter hotellfrukost vid den tiden, det ser så mysigt ut, tänker jag varje gång jag passerar, men imorse var det tomt. Kanske var det ingen som var hungrig, eller så öppnade det väl senare.. Anteckna i intresseboken ; ).

I natt fick jag lite bättre sömn faktiskt - känns skönt idag, men kroppen vill ha mer sömn, långt ifrån utvilad. Hoppas jag kommer ikapp snart. Är inte så tuff idag dessutom, träningsvärk i benen från benpasset, plus en rejäl värk i brösten från igår. Känner mig lite halvstel måste jag erkänna, men skönt med träningsvärk.

Superfint väder idag också, undra om man kanske skall gå ner och kolla lite böcker, massa bra kostböcker och styrketräningböcker tänkte jag inhandla. Ska faktiskt göra ett kostupplägg till min Pappa som han skall följa i en månad, och se om han går ner något, som han är ute efter. Får hoppas det går bra, och att han kommer trivas med min plan. First mission blir att få han att fimpa den där skiten bara. Håll tummarna! Later cuties.


för alla min trogna "anonyma" läsare ; )




3 doors Down - Kryptonite

TILL SALU


 

Min BALKLÄNNING är fortfarande till salu - Hör av er om någon är intresserad!!



(nästa vecka skall jag försöka få in lite kläder jag tänkt sälja, så håll utkik)

what if you


Storhandling av dess like - fyra påsar blev det, och nästan bara Julia-saker. Men skönt att ha förrådet fullt ialla fall. Medan pappa letade parkering hemma, så envisades jag med att ta alla tok-tunga papperpåsar fullproppade med mat till lägenheten, ...och mina kära vänner - just då fick det bli hissen (skäms på mig). Inte ofta jag viker mig, har jag två påsar går det - men fyra tunga som 8 så var det faktiskt lite föööör heavy för Julia. Ni skulle sett mig kånkandes på påsarna, hade nog samma gångstil som de största bodybuilders ni kan tänka er, som går stelt och ser orörliga ut. Lite skoj såg de allt ut kan jag tro...

Bröstpasset gick bra, riktigt härlig - och lite cross efter det. Skönt att träna hyfsat tidigt idag så man är klar med det på kvällen. Tänkte göra en "Jenny" och köra ett tredje pass, men varken hann eller pallade...

Provade som sagt på den Gröna Ärtsoppan och valde att ta Lax i den, det blev hur gott som helst, så den kommer absolut att göras fler gånger. Ser ut som en "Shrek-röra" men smakade kalasbra, tog lite parmesan på toppen också såklart. Dock var jag för glupsk och hungrig så nu har jag en stor brännblåsa i gomen, suck.

Tyvärr blir det ändringar i planeringen - Stockholm på Lördag istället, så ska ta ett tidigt tåg, massa roligheter som väntar och trevligt sällskap. Lång tågresa så kanske får inhandla mig en bok - plugga lite träning och kost kanske.... : ) Later!




"den mumsiga "shrek-soppan"

it´s time


Vilket underbart väder - hur skall detta utnyttjas..? Håll i er - det tragiska är att jag skall precis gå till solariet... Har precis ätit lite mellanmål; min Kesoblanding med Avocado och lite nötter. Måste ju ladda inför gymmet, ska dit runt 14. Bröst står på schemat idag som sagt.
Idag skall jag köra; Lutande bänkpress i Smith, Liggande Hantelpress, Cabelcrossen, Flyes, lite bröstmaskiner och sen får vi se. Förbränning skall hinnas med också.

Redan planerat maten efter träning (känns bra med förberedelse), - blir en Grön Ärtsoppa (som jag skall ge mig på för första gången) med Lax i. Beställa biljetter sen också, för imorgon åker jag till Stockholm på en rolig weekend - skall bli kanon. Nu är det dax att besöka de "tropiska solarna". Ciao!


hittade lite oretucherade gamla bilder häromdagen på en skiva, en av dom.


The red jumpsuit apparactus - Damn regret

no bravery


Frukosten ligger i magen som den skall, tror den börjar ge upp sin ballongkarriär, känns så - hoppas! Min frukost var himmelskt god idag. Var på gymmet tidigt som sagt, så skönt att vara klar i tid, var på väg hem runt 8 tiden, då hade Göteborg vaknat till lite till skillnad från när jag gick dit strax innan halv 7. Lite mysigt att vara på väg FRÅN gymmet när det börjar ljusna.

Tjötade med Jenny en lång stund nu precis, hon är för himla go "nu måste jagt göra en sån där hockey-variant" (konstigt ljud hörs), jag börjar asgarva - så grymt rolig är du babe!

Blå himmel här i Göteborg, underbart! Synd bara att jag inte kan ta mig en skön powerwalk - ska ju ta det lugnt med belastning på benen denna vecka eftersom jag börjat fått känningar igen, så det inte bryter ut.
Ett riktigt sweet samtal från fjärrans länder igårkväll by the way, med massa skratt, du är så himla rolig J - synd jag inte kunde spela in samtalet... Nu ska jag skriva en handlingslista, jag och pappa skall storhandla sen, så blir gymmet tidigare på dagen idag (så kanske man slipper vissa obehagliga typer som vistas där) - bröst idag! Ha en go dag sålänge! Later.




Smoothieliknande röra gjort på Hallon/Tropiskafrukter mixat med Avocado och Kesella, toppat med nötter.
Apelsin och ett glas Proviva Björnbär till.


low


Inväntar att gymmet skall öppna.. Tiden går sakta när man väntar på något.
Dålig sömn i natt med, men kanske är dom satans energidryckerna - får nöja mig tidigt på morgonen istället, hoppas på sömn i natt - det är ju viktigt och jag är en zombie just nu. Men pigg ändå, på något skumt sätt. Svävar ju på moln och lyckorus fortfarande i och för sig. Lalaaaaa laaaaa - jag är så glad! Later.



CK - På Rosa Moln

guess what


Nu är det klart. Det jag drömt om under en lång period nu - det jag verkligen vill göra, och ser en framtid inom.
Jag skall läsa till Styrkeinstruktör och sedan Personlig Tränarewww.safe-education.se.

Har kollat på många många kurser och utbilningar, och denna har jag både fått rekommenderad för mig, och fastnade dessutom själv direkt. Är så himla glad, började gråta för när pappa ringde och berättade att allt var klart. Glädjetårar - tror nästan aldrig jag fått det förut.

Har redan börjat planera min framtid efter utbildningen och fått kanonhjälp redan nu, plus massa annat som ser ljust ut, detta kommer bli så otroligt roligt och jag är så glad att det händer. Börjar läsa redan nu i februari. Ni som är intresserad av en PT, hör av er... : ) 

Kommer antagligen göra endel ändringar här i bloggen och använda den till en slags marknadsföringssida för mig själv i yrket bla, men kommer självklart att blogga som vanligt också. Och ni kommer få följa min utbildning så mycket jag hinner med, hårtpluggning som gäller såklart - Jag skall bli grym!


I don´t need you


Äntligen fått lite mat i magen - var så hungrig efter gymmet. Tiden står ju still när man väntar på att det skall stekas, kokas eller bli klart i ugnen... Blev ben idag, svidande pass men riktigt skönt - ökade i vikt genom nästan alla set, lite stolt. Körde crossen en stund och lite magträning också, så skönt när man redan har träningsvärk tycker jag.
Till middag blev det: Quornfilé, Fylld paprika med Champinjoner/Ost-svampsås/Keso, lite wokgrönsaker och tomat - mumsigt!

Om ni tycker jag tränar mycket så skall ni allt höra min underbara vän Jenny - tredje passet idag och jag tror hon skulle kunna köra både ett fjärde och femte om det var så.. Men heeey - har man tid (och lusten), så varför inte? Soo damn nice babe, kör hårt - du är bäst! Och snart kommer du hit, är så glad över det, för vi skall ha så himla skoj.

Var på stan med Mimmi förut, fikade på EHouse NK, shoppade lite - köpte några gåvor till min älskade far som han blev jätteglad för. En fin bricka och en fruktmarmelad med apelsinsmak - helt utan socker.
Hoppas jag får bra bättre sömn inatt än gårdagens, just nu känner jag mig riktigt trött ialla fall. Kanske skulle lägga sig snart, men först skall jag få ett samtal från J. Bye!




Lunch: Grönsaksröra innehållande champinjoner, zuchinni, paprika och tomat blandat med Ost och-Svampsås,
med grönsallad som tillbehör - kanongott.



mitt mysiga sällskap för dagen


I´m safe


Ett samtal - jag brast ut i glädjetårar.
Något tungt föll från mina axlar och en dröm gick i uppfyllelse.
More to come, maybe tonight...?
Nu blir det gymmet, - Indescribable Happines!!



gotta be somebody


Tror bestämt att den blå himlen börjar titta fram, härligt, speciellt eftersom jag skall ut på stan idag med Mimmi. Har varit på gymmet, ätit frukost och städat lite. Ska ta tag i en snabb-dammsugning har jag tänkt, så pappa blir glad. Han är bäst! Sov skit i natt tyvärr, inte många minuter sammanlagt alls, men hoppas det går bättre ikväll - sömn är viktigt.
Har mycket roligheter på gång nu men jag vill inte skriva om "det" förens det är HELT klart, om det nu blir så. Annars blir jag så besviken om det inte blir av. Så de som är nyfikna får vänta ett litet tag till bara. Lägger upp min lunch senare, som jag redan planerat... Vad skall man annars göra när man ligger sömnlös om nätterna, fundera fundera, synd man glömmer bort hälften dagen efter... : ). Skön värk i magen idag förövrigt... Have a great day! Bye.


 

imorse kunde man "krama" ur mitt blöta linne... haha




(Som jag skrev i svar till en av kommentarerna jag fått nedan):

- Hur kan det komma sig att när man kör dieter/lever osunt och osmart får man kommentarer för det, och när man sedan börjar leva hälsosamt och bra så är det också fel, kan inte göra annat än att le åt det tror jag...


sober


Kan sammanfatta mitt gymbesök med ett ord - Underbart! Gick förbi GG innan och köpte med mig en Tight, plus lite mer saker - den gör susen vill jag lova... Sitter nu nästan precis nyduschad och har kollat över en hel del med min kära far, ekonomi ekonomi... Men den behövs till kommande äventyr, ... mer om det Väldigt snart, som jag tidigare skrivit. Excited! : )

Imorgon blir det tidig träning som vanligt, härligt.. Men tycker solen kan komma fram i Göteborg nu, bara liiite, det är så grått och trist juu, inte kul alls .. Ska nog på stan en sväng och kolla lite böcker, boxarband m.m. Umgås med Mimmi mitt hjärta, mysa med en fika och mingla runt har vi tänkt.

Middagen idag blev: Quornbitar, Zuchinni, Champinjoner blandat med Tomatkross och Turkisk youghurt toppat med Fetaost, lite kryddor och Parmesan - in ugnen en sväng och sen var det klart, blev bra faktiskt..Men inget slår gårdagens Lax med tillbehör.

Ska snart äta lite kvällsmål och tänka på refrängen tror jag, rätt trött redan. Och det skadar ju inte att lägga sig i tid, behöver det, dålig sömn senaste tiden. Kul att fler och fler läser plus ber om tips och råd, hjälper så gott jag kan. Ha en bra kväll you all! Bye.



haft med denna bild förut - men skadar inte att upprepas, den är GRYM.
Hittade den i en killes blogg denna gång..

it´s callin´


Efter en riktigt seg dag, med träsmak pågrund av stolen jag sitter på, varför sätter jag mig inte i soffan...? ... har jag ialla fall beslutat mig för att ta mig ner till gymmet. Min kropp känns normal, inga konstigheter och jag har fått i mig tre mål redan idag, mums!
Frukost: bestående av ägg en egen Pro/Bärsmoothie m.m.  (varierade den idag mot
Mellanmål: med Naturell youghurt och Kesella, Apelsin, Kardemumma, Kanel och lite Honung&Nötter.
Mellanmål 2/Lättlunch: - Keso/Cremefraise med Avocado, parmesan och Valnötter.
Allt var grymt gott, men min mage svarar som en ballong fortfarande, orkar inte.

Har förbrilt försökt blåsa upp min pilatesboll jag fick av Mamma i julklapp, är snart klar men fixar nog det senare ikväll istället. Bollar finns det ju på gymmet, för idag skall magen få jobba efter jag svettats på crossen.
Skulle gått på Frölunda ikväll, men inge sugen alls, pappa och jag skulle ha gått ihop, blir kanske nästa vecka istället. Blir så frusen i hockeyhallar, trots att Scandinavium är ganska varm i jämförelse med andra men... Hemmakväll - ovanligt, men jag trivs så det gör inget alls. Dax att smälta maten lite och packa gymväskan, ge sig ut i de grå trista vädret.. Men jag fick precis är kanonkul och peppande samtal, weeeeei.... More to come. Bye!





Pink - Sober

take me away


Då är man en duktig flicka då, och "lyssnar på sin kropp". Känner mig inte "sjuk,sjuk" men ändå inte helt okej i kroppen plus huvudvärk och fryser all the time. Så nu skippade jag morgonträningen, får känna efter senare under dagen hur jag verkligen känner mig, lätt hänt att man kastar sig iväg och inte känner efter på grund av vanan och rutinen. Men igår bestämde jag mig för att verkligen känna efter, på riktigt. Men jag skall inte ljuga och säga att det känns bra, hade hellre packat gymväskan och dragit till gymmet för att svettas endel - men nu SKA jag lyssna på kroppen. Sjuk har jag inte tid att bli, och vill självklart inte.

Tänkte försöka sova till 9 för att få lite extrasömn, sov dåligt i natt - men kunde inte somna om så gick upp istället. Gjorde ordning en nyttig grötfrukost med bär och nötter till Pappa, som vill jag ska börja hjälpa han lite med kosten då det blivit lite för mycket av det goda under julens tider. Ska väl göra ordning lite frukost till mig själv här och bara "chilla" - TRIST! Men behövligt I guess. Har ju endel att göra lite reasearch i under dagen, skojigheter... Ciao!




crash and burn


Jag är riktigt taggad inför lite saker som jag sysslar och styr med just nu, mer om det längre fram men jag hoppas det kommer bli kanonkul, vet att det kommer bli det. Fick en trevligt samtal förut från en "salongs-berusad" J, hur go som helst.... Precis ätit mitt kvällsmål och snackat en stund med Jenny, ska bli så grymt när att hon snart kommer hit, vi ska ha sååå kul. Och du får stanna så länge du vill vet du min vän, love to you!
Jag frossar C-vitaminer så jag inte skall bli sjuk, min kropp är ett steg efter och jag ett steg före - det gillar jag inte, får känna efter ordentligt så jag inte förhastar mig in i någon hög aktivitet och blir toksjuk sen, bättre att vila då, ... har jag lärt mig - även om det suger. Och vädret här gör en ju inte piggare. Men men, små vardagsproblem har man ju inte dött av, hjälper oftast när man fått gnälla av sig lite, vilken chicken man är egentligen. Ha en mysig kväll you all! Sweet Dreams.



chili är väldigt cvitamin-rikt och har även "hört" att chili ökar kroppstemperaturen och syresomsättningen vilket leder till ökad ämnesomsättning, fettförbränning och cirkulation.


eyelash wishes


Min kropp är sliten och trött, vill inte bli sjuk - så ikväll blev det vila från kvällspasset, trist men behövligt. Jag vet att jag tjatat om det förut, men jag blir mer imponerad av mig själv för varje dag som går vad gällande matlagningen, tror detta gör att jag är duktigare med att få i mig mat nu när det är kul att laga den också, även om aptiten är dålig till och från.
Gjorde nog det godaste jag lyckats med någonsin idag, lägger upp lite bilder och beskrivning så ska ni få se, plus mitt lilla mellanmål också. This is fun! Saknar dig J, nedräkning 11 dagar... Honungsvattensdax. Ciao!



Keso/Naturell Youghurt med Mandarin, Valnötter, Kardemumma lite Honung och Kanel.




Ugnsstekt lax med honung, olivsalt, vitlökspeppar och parmesan.
Tillbehör: Stekt Haloumi, Gul paprika, Körsbärstomater, Avocado och Grönsallad.

En fröjd för smaklökarna !!


right now


Hemkommen från lite ärenden som gick bra. Köpte med mig en komplett "mysmix" på Landala Konsum, så tänkte avnjuta det under en filt i soffan med regnet smattrande på rutan, - huuua vilket väder.. Kanske blir en mysdag fullt ut idag, och inget eftermiddags besök på gymmet ens, vi får se.. Åt en supergod lunch förut som jag gjorde iordning - Svampsoppa med Quorn och färska champinjoner, men det gjorde sig INTE på bild, såg snarare ut som något någon lämnat av avsky efter sig, så ni får nöja er med en beskrivning. Mysdax. Bye for now!


detta väder kräver gummistövlar, och en rejäl dos mys.

silly


Grått, blåsigt och tråkigt är det Göteborg idag. Kändes som man skulle lyfta från marken när jag var på väg till och från gymmet förut, mjen jag stod kvar minsann. Tungt morgonpass, mycket tungt.. Har beslutat mig för att det inte blir något band denna vecka alls, vill inte få benhinneinflammationen igen, och känner att det är på väg, så kommer bli tufft med endast crossen och lite cykel, men kul - utmaningar är ett av livets goda..  

Precis ätit frukost och ska chilla en stund innan det blir dusch, ska iväg på en sak vid 14. Ikväll ska jag och pappa kolla upp lite roligt åt mig om vi hinner, annars blir det senare i veckan, mer info om det framöver, taggad!
Igår kväll gjorde jag en egen sorbet, som jag hittat recept på i senaste BODY, blev riktigt god och var lätt att göra. Dock så blev den inte helt genomfryst men det smakade ju likadant ändå. Hett tips om du vill vara lite nyttigare någon kväll och är sugen på en fräsch sorbet, min är med hallonsmak, älskar hallon. Later!



gjord på endast; hallon, äggvita, vatten och sötningsmedel.

with me


Blev en solning tidigare idag, brukar ligga och sjunga till radion som är på i solariet när jag solar (då jag inte somnar vill säga), och idag blev det lite högre än vanligt, tänkte att det kanske inte var några där just då ändå, på en söndag och allt liksom.. Så jag galade på och sjöng för fulla muggar där jag låg.
När jag var klar, fått på mig kläder, torkat av och allt gick jag ut och möttes av en människa med leendet på läpparna, och en blick som sa "haha, jag hörde dig, det trodde du inte va" -  jag log men tittade ner i golvet och gick ut. Skrattade till lite för mig själv på vägen hem, tur att man inte skäms så lätt, även om det var en aning pinsamt så var det samtidigt väldigt roligt, stackars människa bara som fick lyssna när jag galade allt jag kunde... Tur det var bra låtar åtminstone...

Kom hem från gymmet för en timma sedan, blev cross och bandet med Felipe, han kämpade på riktigt bra, och det kändes skönt att få röra sig lite alltså. Hade ju suttit inne hela dagen, man blir ju tokig - men självförvållat så... Det går fort på bandet när man tjötar hela tiden. Ätit lite gottit nu eftersom det är helg, och söndag - så bjuder på lite bilder av mitt lilla "godis". Ciao!




Rostad nötblandning (egenmixad)
- paranötter, valnötter, pecannötter, mandlar och hasselnötter -
Med honung, cocos och Turkisk youghurt till.


fool


Mums med mat - jag blir ju bara bättre och bättre på det. Kanon att surfa runt på "matbloggar" med olika recept, man blir inspirerad och får egna ideér att blanda inspirationen med. Nu är jag mätt i magen, för det blev en bamse-portion minsann. Fick frågan av Felipe förut om jag skulle till gymmet senare, och det lockar grymt mycket - slutar nog med att jag går dit, som det känns nu - får ta en HEL vilodag i veckan eller nästa helg, eller något..

Hmm.. var det maten som fick mig att må bättre...? Man får ibland ta tag i sig själv och ändra inställning av dagen, har lätt att fastna i det deppiga en hel dag, bara för jag satt mig in i det från början, men man får ta ett ordentligt ryck, då brukar det gå, denna gång var det nog mest Felipe som var min "hjälp" genom att bara ställa frågan.... Later!



Kesoblandning med Avocado, Cremefraise, Parmesan och Valnötter.
Stekta Quornfiléer med Vitlökspeppar.
Ugnsgrillade Champinjoner och Zuchinni med Olivsalt.


black eye


Usch vilken skitdag, är jätteseg, inget lockar - och har en dunkande huvudvärk... Vilket jag inte ofta har. Vädret är skit och hela jag känner mig hemsk, lat och disgusting.. Ge mig kraft till att orka dagen. Inte ens gymmet lockar, inte ens en promenad - men vem vill ut i detta lands väder? Skam.
Satt tillochmed och läste gårdagens tidning för en stund sen i soffan, (vilket pappa tjatar på mig att börja göra, så jag kanske blir lite mer medveten om vad som händer runt om, och det håller jag ju ioch för sig med om). Bläddrade runt i tidningen, läste endel artiklar, och kom till rubriken "Rena Reaflygen" - billigaste resorna. JAG VILL UTOMLANDS, - till solen! Sveriges väder gör en ju deprimerad, min kropp behöver sol, bad och värme. Underbart det skulle vara...

Denna dag verkar inte bli aktiv minsann, men gymmet stänger ju sju, vem vet - kanske vaknar Julia upp ur sin lilla ide-fas. I wish and hope. Dessutom är det för himla trist att sova själv, J!! Pallra dig hemåt snart vaaa... Nästa inlägg skall bli bättre än detta, men ibland får man, även jag... Kanske blir BIO ikväll, vi får se. Ciao.


Lifehouse - Take me away

change your mind


Snoozade en lång stund idag - men vid 8.30 fick det vara nog. Riktigt seg uppstart på dagen och jag skippade promenaden jag tänkt ta, tyckte vinden var för arg där utanför... Eller så ville jag skylla på det istället för min lathet.
Har precis ätit frukost och ska sätta mig vid Tvn en stund, kolla Miami Ink och fundera över hur dagen skall se ut, blir ett gymbesök senare ialla fall, enda som är planerat. Bjuder på lite bilder på frukost/mellanmåls-tips. Kul att exprimentera med mat, och jag börjar falla för det mer och mer. Kanske kommer upp fler inlägg om sådant... Bye!



hallon/annanas mixat med naturell youghurt, lite sojamjölk och toppat med
passionsfrukt lite mandarinklyftor och sedan psyliumfrön.



apelsinklyftor toppat med lite naturell youghurt, keso och valnötter.


the world is mine


"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom
både rädsla och utmattning, och ta näste steg."

Arlene Blum


car crash


Härligt att vi hittade en tvätt-tid, mycket träningskläder i korgen, skönt att få det gjort .. så här på en lördagskväll. Var ute och käkade förut som sagt, men vi både tyckte nog det var sådär. Jag ville ju testa den vegetariska restaurangen i Haga - Solrosen, men måste tyvärr säga att det mest var "ett hak med brick-mat" för att förklara det simpelt. Kommunisthak sa pappa, men jag har ingen åsikt i det, kändes lite för "bohem" för mig. Salladsbuffén var däremot helt okej, men Thaisoppan rörde jag knappt, så det blev kikärtor, bönor lite grönt och MASSA Rhoude Island dressing, mums! Ska bjuda på en bild från min (protein/kesella-mål); choklad/nötblandning med cocos istället, där kan vi snacka gottigott. Double Pro var ett riktigt bra inköp, tummen upp. Jag och pappa skall snart kolla en film - World Trade Center, sett den förut och tyckte den var helt okej. Have a nice evening guys! Ciao.



allt gör sig inte på bild, men i munnen - mmmmm

dirt off your shoulder





Okeeej - min kära vän Dennis (www.dennisnikou.blogg.se) läste mitt senaste inlägg om dissen av Q5an och han visade "ABT-varianten" som jag INTE sett eller hört talas om (lost), och vilken skönhet. En svart eller vit sådan och sen är pärlan fulländad, kanske till och med är i klass med Q7ans charm, i mina ögon - riktigt nice! Se och Njut.


take my hand


Måste ge Audi en riktig diss. Är ju ett big fan av både Q7an och A5an och vi har ju även en Audi A4a. Men nu har dom gjort en riktig flopp måste jag säga. Full av förväntan var jag innan den "nya" skulle komma ut - Q5an. Såg den in real igår och jag tycker absolut inte det var något att hurra över. Inga snygga linjer alls, som Audi annars brukar vara mästare på, inget speciellt eller utstickande, såg ut som en helt vanlig "mindre stadsjeep" bara.
Kom igen nu Audi, bättre kan ni... Trist!




run to the sun


Då blev det visst en obestämd sovmorgon.. Tänkte först skriva "ofrivillig", men det stämmer ju inte - det var ju faktiskt Jag som stängde av alarmet och vände mig om igen, även om jag "velat" gått upp tidigare.. Svag karraktär idag : ).
Ätit lite frukost nu, och inväntar att den skall smälta plus att gymmet skall öppna (som har sämsta öppettiderna på helgerna). Brukar annars ta en promenad innan, ...när jag inte ligger kvar och drar mig då, som idag.... Min mage verkar tycka om att vara "ballong" och jag undrar verkligen när den skall ge sig, obehagligt och trist. Borsta gaddarna och dra sig lite i soffan innan det är dags kanske... Bye for now!


.saknar min lilla isprinsessa, men snart skall hon hit.

inside me


Hemkommen från en supermysig tjejkväll hos Mimmi mitt hjärta. Kollade Let´s Dance, - vilket jag annars tycker är värdelöst men duger att se en fredagskväll med trevligt sällskap och en skål med Kesella/Honung/Nötter/Cocos - mums! Måste säga att det är en riktig utmaning dom gör egentligen, och vissa av dom är ju faktiskt duktiga, men tror inte jag kommer sitta bänkad varje Fredag dock.

Ska snart avsluta kvällen under mitt sköna duntäcke, det har jag längtat efter idag...
Körde med Felipe förut på gymmet, riktigt kul och han kämpade på kanon, blev bara förbränningspass idag också och lite mage, så imorrn får det bli styrka - bröst. Tar en sväng innan pappa och jag skall ut och äta lite gott i Haga. Hoppas på lika skönt "vårväder" imorgon som idag, då blir det nog en promenad också. Sov gott mina vänner! Ciao.


homecoming


Usla dag! Började ju kanon, men sen sprack planerna, typiskt! Skulle ju lunchat med Natta, men hon fick förhinder, ville verkligen göra något idag ju - tänkte gå till stan en sväng men ångrade mig, skulle bara ha spenderat massa pengar och det är ingen bra idé just nu.. Så då har man varit hemma, lagat och ätit mat, chillat, nördat, duschat... Ska snart ner till gymmet en sväng och gå på bandet med en arbetskamrat till mig - Felipe. Blir lite cross och så innan, och avslutar nog med mage, ingen styrka idag heller, min kropp är för seg, även om den skulle kunna piskas upp lite så väntar jag tills imorgon.

Men ikväll blir det girlnight ialla fall, mys. Ska nog äta på en vegetarisk restaurang för första gången imorrn med pappa, - Solrosen i Haga tänkte vi kanske ta en lunch på. Förövrigt lagade jag riktigt god mat idag, men min mage är fortfarande svullen, som den var igår, hatar det.
See you, bye!



dirty girl


Sovit till och från i natt, pappa kom ju hem rätt sent, och lättväckt som man är så vaknade jag och det dröjde en lång stund tills jag kunde somna om igen. Varför denna oroliga sömn? Är nog för att jag sover ensam..... maybe... Men nedräkningen börjar idag - 2 weeks to go!
Nu ska jag sätta på mig varma kläder och traska till gymmet för lite morgon workout. Senare idag blir det lunch med min kära kusin Nathalie, och ikväll ser det även ut att bli mys med Mimmi och Maria, kanondag! Later folks.



hope you know


Att ett enda litet sms med med några
få ord i kan ge ett lysande leende,
och få en varm i kroppen.
Sweet!


Nikola Sarcevic - Vila Rada

reach for me


Tänkte ta upp det här med min träning.
För det första så trivs jag hur bra som helst med att träna så mycket som jag gör, för skulle jag inte trivas skulle jag aldrig orka göra det, eller hur?

Folk verkar tro att jag "bara" gör detta för utseendets skull, och så är faktiskt inte fallet, även om jag självklart tränar för att få en snygg kropp då jag är väldigt kroppsfixerad för att vara helt ärlig, men inte "bara" därför. Jag tycker samtidigt att det är så himla kul, blir motiverad att förbättra mig, utmana mig själv, tävla mot mig själv, pressa mig själv och se vad jag klarar, - samtidigt som jag älskar det, tycker att det är en ganska bra motivering till varför man tränar mycket.

Sen vet jag mycket väl om att det ligger mycket psykiskt i det hela, det blir en vana att man SKA träna och skulle det gå en dag utan träning pga att man är sjuk eller så, då blir jag faktiskt frustrerad och tycker att det är jobbigt. Men måste tillägga att jag själv skapat denna vana såklart, och det är ingen vana jag ångrar att jag skapat, eftersom jag trivs såpass bra med den. Men ibland skulle jag gärna skippa att må dåligt över situationer då jag inte KAN träna, faktiskt... Men sådant man får jobba med själv, för självklart skall man ju också ha vilodagar, trots att jag tycker att det tar emot ordentligt att ta sådana.


Sen allt detta med kost. I början när jag började körde igång hårt igen i September ungefär (tror jag) så var jag väldigt dålig med mat, det vill säga att jag inte åt mycket alls. Detta berodde på att jag verkligen ville gå ner i vikt, eftersom jag i början av sommaren under student-tiden och allt det, gick upp en hel del i vikt, vilket jag aldrig i hela mitt liv gjort innan, och jag mådde skit rent ut sagt över det.

Jag trodde och tänkte, eller det kändes snarare bäst, att inte äta mycket, och träna massor. Och visserligen gick jag ner i vikt, däremot tog det ett tag innan jag märkte att kilona försvann, men man får ingen snygg kropp av massa massa förbränning och knappt någon näring, kroppen blir hängig och inte snygg alls.

Jag har haft konstiga dieter för mig, mest för att det varit kul att testa, men tycker inte att det är bra alls - man frossar bara efteråt om man inte är tillräckligt stark att hålla emot, vilket är upp och ner från gång till gång om man inte är stenhård. Hårda, strikta dieter skall lämnas åt de som kan, de som tävlar i t.ex. byggning och BF, de som gör det på lång sikt och har koll på läget och ett mål att nå.

Men för några månader sedan, i November ungefär så bestämde jag mig för att försöka sköta maten ordentligt, äta nyttigt såklart (eftersom det jag tycker om oftast ÄR nyttigt) men äta vanligt och mer mat + oftare.
Det gick inte så bra alls i början.


Det är faktiskt nu som jag börjat sköta min kost ordentligt, äter var tredje timma,
nyttigt självklart men bra mat och mer fetter (som jag innan var rädd för).

Jag trivs jättebra med min kost nu, och tycker det är kul att laga maten jag skall äta, variera och fantisera lite. Har sedan jag börjat sköta maten bättre märkt MYCKET förändring i kroppsresultat vad gällande träning i kombination med rätt kost. Det ÄR så enkelt som att rätt kost och bra träning ger bästa resultat. Som alla sagt till mig innan och som man läst överallt - sköter man inte kosten kan träningen kvitta, men jag tänkte att drar jag ner på maten kan jag ju bränna bort mer och sedan gå ner lite mer; Dumt tänkt, för OJ vad mycket träning jag kämpat med och sumpat bara för att jag struntat i att sköta kosten bra, många timmar på bandet har gott till spillo kan jag berätta gott folk.


Det finns mycket mer att tillägga om detta, och jag kommer säkert ta upp mer om det igen, men nu får jag nog sätta punkt för att inte skriva ett allt för långt och långtråkigt inlägg. Kände bara att detta behövdes komma med.
Enjoy!




what if


Hemkommen från gymmet. Blev bara förbränning idag, men ett jäkla (ursäkta språket) bra pass, kändes skönt eftersom jag var så seg innan. Min mage svullnade dock upp som en ballong precis innan, undrar varför, om jag ätit något med mycket laktos kanske... är känslig för det. Men det går väl över snart. Ska ta en dusch och sen lägga mig i soffan, är ensam ikväll, pappa är ute på middag men några vänner, så skönt med lite space och ensamhet ibland, jag behöver verkligen det, och det var alldeles för längesen nu. Hämtade ut min jacka från Koola Anna (nelly.se) förut och den är kanonfin! Kommer bilder på den imorrn. Ska ta lite Kesella nu bara och lägga mig i soffan efter en behövlig dusch. Later!




falling down


Riktigt seg är jag just nu... Fiskgratängen blev sådär, god med den var nog inne lite för länge - men jag är så kinkig med fisk och vill ha inne den så länge som möjligt, så ibland blir det "för länge". Storhandlade med pappa, bara massa mat och sånt till mig, dyra varor är det som köps (så är det att vara veg) - hur ska man klara betala skiten själv i framtiden, haha....!

Somnade i soffan
e stund och nu är jag hur seg och trött som helst, damn it. Ska försöka komma igång här. Funderade faktiskt på att skippa gymmet nu på kvällen, men icke - jag vill iväg. Kanske inte blir någon styrka, får se hur jag känner mig, men annars är det bröst och mage som är tänkt. Skön värk i benen från gårdagens pass med, mmm.. I´m off, bye!




flashing lights


Vilket väder vi har i Göteborg idag. Gick upp vid ca 06.15, gjorde ordning allt som skulle packas ner, slängde lite kallt vatten i ansiktet och stoppade ett tuggummi i munnen - tittade ut genom fönstret precis innan jag skulle börja knalla till gymmet - snöstorm...! Här, .... i Göteborg.... Det var helt vitt och toksnöade, mysigt, men inte att gå i till gymmet. Så jag tog faktiskt vagnen till gymmet, första, och antagligen sista gången - men var dessutom sen. Skulle möta Pelle kvart i, och klockan var kvart i - dåligt av mig, man ska vara i tid.
Tydligen inte bara jag som var sen, för personalen på Sportlife var inte där så en städare öppnade åt mig, haha - wierd!
Blev lite traskande och tjötande vid bandet, mycket trevligt. Han skulle sedan sticka till jobbet så jag fortsatte gå en stund och sen avslutade jag med crosstrainern - härlig morgon! Handlade lite på vägen hem, för idag ska jag ge mig på ett försök att göra min första Fiskgratäng - kommer nog gå bra, ska ha champinjoner/champinjonkräm i m.m. Får se hur det går och smakar... Lite chill i soffan nu tror jag, pappa och jag ska storhandla sen vid lunch, ikväll ska han bort så jag är lonely. Saknar! Ciao.


den där paparazzin förföljer mig alltså...



Göteborgs-vädret idag


night drive


Jag är så himla nöjd med nya designen - tusen tack återigen Rebecca, du är grym! Vi har precis haft lägenhetsvisning, och dom verkade intresserade, så vi får se... Ska kolla deras place någon kväll i dagarna här med - exciting.

Idag var min kropp seg, svag och tung. Blev 45 min ben och bara 45 min på bandet, känns sådär. Men nya tag imorrn. Ska ju möta Pelle klockan 06.45 för lite morgonförbränning, ska bli kul - längesen. Have a nice evening! Bye.



blir glad när jag möts av denna pärla på väg till gymmet - så nice. 

allways remember, never forget


Åhååå, min blogg börjar bli riktigt fin - Tack Rebecca! Ni hittar henne här.

Har precis ätit mat, innan det var jag iväg och solade plus hämtade ut mina jeans som kom från Nelly (som jag trodde skulle vara jackan). En himla tur att jag "råkade" klicka i fel storlek iallafall, trodde jag behövde den större storleken men tydligen inte, för dom passade, skulle tillochmed behöva en storlek mindre, men det fanns inte tyvärr. Dom är ialla fall kanonfina, och underbart sköna, hoppas jackan kommer snart. Ska packa ihop lite saker och sticka till gymmet om en stund, men måste låta maten smälta lite först. Blir ett rejält benpass och förbränning of course. 
Ha en bra dag i det sköna vädret! Ciao.



kick me when I´m high



Obstacles don´t have to stop you.
If you run into a wall, don´t turn around and give up.
Figure out how to climb it, go through it, or work around it.




take it or leave it


 



Riktigt fin dag - härlig promenad, och lite av tankarna som skulle rensas ramlade av på vägen till en himla massa Takida-låtar..
Ska snart iväg och hämta ut min jacka som kommit, happy! Lite varm sojamjölk med massa honung först bara.




that´s okey with me


Dax för promenad!
Sovit skit i natt, och varför låg jag kvar i sängen? Vaknade ju kl 06, onödigt gjort. Ut och gå långt långt långt nu, rensa tankarna och få frisk luft, really need that now. How is your way to say "I´m sorry"...? piece of crap. Morning sunshine!



Creed - Six feet from the edge

I need you bad


410 läsare...? Vart kommer ni ifrån, who are you?
Kul.




the pretender


Precis kollat klart filmen med pappa, Vantage Point; riktigt bra film - kan verkligen rekommendera den! Ätit lite kvällsmål (min goda pudding) och druckit varm sojamjölk med honung, jag är helt fast i honung - skulle man lägga upp "veckans mat" som de gör på Du är vad du äter, så skulle det vara mängder av honung... Bra? ..kanske inte men, sååå gott - jag är värd det! Dax för sängen snart, cold and lonely dock... Sweet Dreams!




blow my whistle bitch




jag trivs i brorsan myströja - men stackarn som glömde kvar den.
riktigt kul att han börjat skriva blogg, kolla in den här.
miss you breee!

I´m just a kid


Jag är nöjd, ett helsikes grymt förbränningspass blev det idag, amaaazing. Precis käkat en stor tallrik mat, och det var så underbart gott, hungrig som en varg var jag. Härligt att komma hem till ett kliniskt rent hem dessutom, nu är det bara en skön dusch som fattas så är det dax för mig och filten + soffan att ha en go myskväll - okej, pappa kan få vara med också, han har ju trots allt hyrt en film.... Bye!




my soulmate


Då var städningen klar - oj vad duktiga vi har varit Jag och Pappa, ett riktigt städteam. Fräscht och fint är det här nu iallafall. Blev lite sömning nu faktiskt, men ska komma igång här snart, ska iväg till gymmet en sväng innan det stänger. Ciao!



belöning med chill och lite te framför Tvn

cocaine flow





Älskade - Hatade, Doftljus.
Jag Älskar dom, Pappa Hatar dom.
Väntar med att inviga dom, ... kanske tills nya lyan, om det blir någon sådan.
. Vanilla ~ Strawberry .


kissed and make out


Sovmorgon idag - riktigt skönt! Men har vaknat hundra gånger i natt också, förstår inte varför.. Varit så i över en veckan nu. Men ska inte klaga, sömn får jag ju åtminstone, även fast den är något ostabil.
Skippade gymmet imorse och tar ett gymbesök i eftermiddag istället, jag och pappa skall ju börja med våran tokstädning här hemma. Usch, hatar att vara inne en hel dag bara, men det är verkligen värt det såklart, kanske hinner med en promenad senare så man får lite frisk luft. Idag är det ju dessutom röd dag så det mesta stänger tidigt, även gymmet.
Har blivit myket duktig med min kalender jag fick av Mormor och Morfar, skriver ju in min träning där som sagt, men även allt annat som skall planeras, göras och kommas ihåg - skönt att ha koll och inte bara ha det uppskrivet i mobilen med risk att det försvinner - tack för en kanonpresent! Ska mysa en stund vid Tvn i mina gosiga tofflor  (som jag faktiskt fick i present av världens bästa Mamma på jul - dom värmer mina frusna fötter så bra) och myskläder innan vi ska ta lite frulle och sen sätta igång. Buhuuu - en promenad lockar, frisk luft..... Byebye!




on my own


...Snart så...
..kommer min älskade Jenny hit och har det bra.
I slutet av Januari, - och Du är MIN baby.
Vi ska ha så roligt, minst en hel helg. Saknar dig, och vi ses alltför sällan.
Ska allt lura hit dig på heltid tror ja.... : )
Längtar!


. snyggast .


Katy Perry - Hon n´ Cold

pain for pleasure


Jag är så glad så glad så glad - imorgon ska jag och pappa städa varenda litet hörn i våran lilla lya, för på onsdag skall vi ha lägenhetsvisning för ett par som är intresserade, så om dom fastnar för den kommer det inom en väldigt kort framtid ske ett lägenhetsbyte mellan oss och dom - vi ska även kolla deras 4a på Engelbrektsgatan först och se vad vi tycker, men på bilderna ser det kanon ut - massa inredning a lá Julia och sen är det tipptopp! I can´t wait....

Gick bra på gymmet idag och nu är jag trötter, ska kolla en film med pappa som går på 3an, blir en mysig chillkväll. Nyss ätit en riktigt god omellett jag fick till med champinjoner, lite quorn, parmesan och mozarella med lite tomat som tillbehör, mums! Slängde dock i mig det för att jag var så hungrig. Dax för lite dusch nu, Bye!


var det en paparazzi på gymtoaletten....?

a gift


Lite honungsvatten med sojamjölk i magen, en stund av chill i soffan och jag är i form igen - ska snart packa ihop lite saker (mycket sakta) inför gymmet och dra mig neråt - blir biceps och mage + förbränning. Fick jordens sötaste sms av Mamma förut på godingarna hemma, Vera var visst lite myssugen - snart ska hon till storstaden, till mig,
... längtar... Mycket längtan nu. Ciao!


någon har "glimten i ögat"

destination anywhere


Hemkommen från Munkebäck och har superfina naglar, tack Kristin - du är bäst som alltid! Blev lite extra denna gång dessutom, en svart och en vit sten på vardera ringfinger - fint.
Som jag skrev i tidigare inlägg så är det ju omänskligt kallt ute och jag kan lova att jag vaknade till ordentligt imorse när jag knallade till gymmet, var påpackad som en eskimå men frös som ett litet barn utan sina vantar.
Var rätt tungt men skönt på morgonens pass, blev cross och bandet, gott med frukost och varm dusch efteråt. Kom hem för en stund sen så nu har jag precis ätit en "mycket" välstekt lax och lite grönt och gott till, ska lägga mig i soffan för lite chill en stund, sen blir det gymmet, pumpa mage som gäller idag och förbränning, så får vi se vad det blir, skall fundera en stund.... Vi ska föresten kanske på en lägenhetsvisning snart, can´t wait... Later!


soft klädsel idag

lapdance


Är det normalt att möta sin 14 åriga lillebror på väg upp från sängen då han är på väg TILL sängen klockan 7 på morgonen....? Tonårsfasoner, för att inte låta som en gammal tant. På med tredubbla byxor och iväg till gymmet för att svettas lite, ooohye. Bye fuckers!


life on a plate


Då kommer man somna rädd inatt då - jag är så känslig för läskiga filmer nu för tiden, särskild oförklarliga. Men får försöka skrämma bort spöket under sängen, eller helt enkelt somna fort...
Nyss ätit mitt goda kvällsmål och det är precis paus i filmen, lyssnar en mysig låt och saknar faktiskt närhet, come home. Blir inte allt för sent ikväll, upp tidigt imorrn som sagt, har jag tur så somnar jag kanske till that creepy movie. Har visserligen sett den förut, men minns nästan inget, - lite spännande att bli en aning uppskrämd men samtidigt läskigt och obehagligt - man ska ju helst ha någon att bli rädd med plus att somna med efteråt, ...kanske... Bye for today folks!



where is my mind


Trött som tusan är jag just nu, men en stund till ska man väl kunna vara vaken. Får se om jag ska titta på filmen som börjar 21.00 - Mothman, verkar dock lite läskig och min bodyguard är ju inte hemma och kan skydda mig från spöken när jag ska sova, så jag får se ....
Varit en lugn dag idag, promenad på morgonen, mat och chill och sen gymmet - körde rygg och förbränning på cross och bandet. Var riktigt tungt idag, men det berodde nog på min dåliga sömn, självförvållat med andra ord. Men nya tag inatt och inför morgondagen. Är sådär skönt trött i kroppen nu efteråt iallafall, det gillar vi. Har pinsamt nog inte kommit in i duschen än, var så hungrig när jag kom hem och sen fastnade jag framför Miami Ink - såklart. Fick ett mysigt samtal dessutom - happy to hear your voice.
Imorgon ska jag iväg och fixa naglarna på dagen och sen får vi se vad det blir förutom träning. Går till gymmet tidigt imorgon bitti för lite förbränning, ska försöka komma upp runt 7-8 åtminstone, hoppas inte det är för skönt i sängen bara.. Vaknar väl till på väg till gymmet om inte annat - svenska kylan is killing my ass.....

Måste verkligen tipsa om att göra en "träningsdagbok". Har, som jag berättat om tidigare, börjat med det - och jag tycker verkligen att det är kanonbra! Man bli peppad att förbättra sig och har koll på vad man gör mer exakt under dagen, och kan se tillbaka på dagarna som gått. Testa - för mig fungerar det kanon! Ha en mysig söndagskväll, Ciao.




tonight you look so pretty


Anytime, Anywhere, whatever it is - finns alltid för dig min älskade vän. Föralltid.
Mimmi du skiner upp mina dagar och jag vet att vi kommer få ett grymt år tillsammans.
 Och kom ihåg - you´re the boss!!



Allways Happy - together 
(mimmikahlin.blogg.se)


nothing else


Beställde precis dessa jeans från DBrand - perfekt till våren!


bild från: nelly.se

hope you know


...Nu så...
Bjuder på en läskande bild från gårdagens kvällsmål - man kan ju nästan
tro det är chokladpudding (lika gott ialla fall) - toppad med lite kakao och cocos, mums!






 Riktigt kallt ute - dubbla byxor hjälpte inte, plus att jag var dum och glömde vantar.
Rätt så avundsjuk på någon som istället traskar runt på en strand....
Jaja, vi har ialla fall soligt : ) 

 . repeat-låten .
(kasst youtubeklipp)


brown eyed girl


Sitter med en kopp honungvatten med sojamjölk i - muuums! Ska snart ta mig ut i kylan på en skön morgonwalk. Sov skit i natt, men lite sömn blev det ialla fall - det är jag glad för, får dock skylla mig själv eftersom jag drack en Spike igår. Så nu ÄR det konstaterat att den ger mig dålig sömn. Ska till gymmet senare och köra rygg plus förbränning såklart, annars blir det kanske Bio ikväll, vi får se. Ska försöka få med bror och kanske till och med pappsen ut på en lunchpromenad i Slottskogen - vi får se hur det går. Dax att sätta på sig de dubbla byxorna kanske... Försöker få in en bild från min tele på mitt kvällsmål från gårdagen, men går inge vidare. Ska prova senare igen. Ciao!



ge mig värme

tousand miles


 

Pratade precis med min kära vän Johan och fick lite nya "behind the scenes" bilder från fotningen i Oktober, alltid kul med bilder och särskilt de oretucherade, oberedda spektaklen - men fastnade för en som jag tyckte såg härlig ut.
Och Johan - kom hit och hälsa på snart, jag kan baka bullar.... : )








kiss away the pain





Fick ääääntligen tag på denna underbara jacka, så i veckan är den min! : )

ont the bright side


Snurrigt idag alltså, men en riktigt bra Lördag för det. Började morgonen med en powerwalk - tänkte ta rundan genom Slottskogen. Och det gjorde jag också, .... nästan hela vägen ....
Det var glashalt så jag var "bambi på hal is", det regnade dessutom så jag var blöt som en katt och ostadig som Bambi, bra kombination? Tog mig framåt ialla fall, man fick spänna benen riktigt ordentligt, vilket heller inte var det lättaste med tanke på att jag körde ben igår, skakigt och stelt, men det gick. Vill man så går det...!
Lyssnade på grym musik, mycket Hiphop i nya Mp3n, funkar bra för mig när jag vill få in tempot, var stenkoncentrerad på att hålla mig uppe på benen så tänkte mig inte riktigt för vart jag gick och vilken väg jag tog, detta resulterade i att jag kom helt fel, helt lost var jag ett tag, .... men tillslut kom jag rätt, mot järntorget, haga, linne och hemtrakterna, - hem lyckas jag alltid komma på något konstigt sätt, även om det tar tid och endel snurrande krävs. 
Väl hemma - finally, blev det frukost och sen chill i soffan, somnade till en stund så det blev bråttom till gymmet där jag skulle möta Charlotte, gick förbi GG på vägen för att synda med en uppiggande Spike.

Vi körde lite cross och mage sen en stund på bandet, så gick Charlotte men jag stannade kvar, gick riktigt bra på bandet idag och jag gick från gymmet nöjd!! Underbart att träffa min lilla Scarlett också - var alldeles för längesen.
Fick dock stressa rejält pga felbedömd tid för möte med Malin men jag hann tillslut och vi möttes och och gick till Sushin (Super Sushi såklart). Superkul att träffa Malin my beauty och vi satt där och tjötade lääänge, så go tjej!
Knallade hemåt och nu väntar lite solning, om jag orkar ta mig dit (inte långt - jag är lat) och sen chill och en kopp honungsvatten för det är jag sugen på nu - jag är frälst i honung.. Hög konsumtion av det hemma hos mig just nu. Ha en bra kväll! Bye.





. Plain White Ts - Hey There Delilah .


if I were a boy


Tjo i stugan, nu är jag mätt i magen på mumsig mat, som sagt så börjar Julia bli kung i köket faktiskt... Det är skoj, och gott! Dagen startades upp med ett mysigt sms från J, såklart - sen iväg till gymmet för lite morgonförbränning. Körde cross och bandet, gick riktigt bra men i slutet var det tungt. Från och med igår har jag börjat skriva upp alla träningsformer jag gör under dagen m.m. i min nya kalender - kul att ha lite koll och se så man kan förbättra sig och så vidare. 
Gick till MMSports medan Pappa och Elias gjorde sig klara och köpte nytt protein (Double Pro - Double chocolate, som jag fått tips om), det doftar ljuvligt - kan knappt bärga mig till jag får smaka efter kvällspasset : ).  

Idag har jag, Pappa och Elias varit runt på lite affärer - bytt sladdarna vi köpt som var tänkt att koppla mellan min dator och TVn men som inte fungerade så vi får leta vidare, jag hoppade sedan av vid BUDO&FITNESS när de andra skulle vidare till Sisjön, köpte mig ett par supersköna träningsbyxor från Better Bodies, riktigt snygga dessutom.. Ska till gymmet och köra ben om någon timma, så nu ska det laddas.

Vem blev inte galen på de perfekta skapelser som visades på TV igår, i mina ögon är det ialla fall minst sagt "perfektion". Skulle kunna gå över många gränser för att få se ut så, but dream on baby... Om någon drog från ena hållet och någon annan från andra hållet på mig så kanske jag blir liiiite längre ialla fall - kan ju börja där åtminstone... Man blir dessutom så himla glad och på något sätt peppad av showen, dom ser ut att ha så kul, sån utstrålning dom fömedlar och sån glädje ...I still dreaming... Later!




make them yours


Riktigt skön chilldag idag, mest legat framför Tvn, varit lat och halvsovit. Kände det var dags att få frisk luft innan VS showen börjar så tog mig en kortpromenad på 45 och precis i slutet fick jag sms av J att han var inne på msn, sprang uppför sista backen och svettig var jag redan innan så ni kan tänka er hur det blev efter slutspurten..
Mys att prata en stund - du är saknad, gjorde omellett meed tomat och fetaost under tiden som jag precis ätit upp, ska strax sätta mig vid Tvn, för snart är det ju Victoria´s Secret Show. Underbara varelser och underbar show, man blir dock helt fuckad efteråt och vill göra allt för att se ut som "dom". Finns nog inget vackrare på denna jord enligt min åsikt - totally perfect!
Imorrn ska jag till stan och min älskade Mimmi kommer hem, can´t wait - mycket update nu. Blir en himla massa UFC ikväll också, men får la gå in i sovrummet eftersom min familj inte uppskattar det lika mycket som jag gör... Bye!



take my lips


Undra hur många mer det är som INTE är bakfulla idag förutom jag och de mindre barnen... Känns grymt skönt ialla fall. Igår kväll åt vi lite gott, pappa och Elias körde på förrätt, vamrätt och efterrätt - men för mig blev det bara varmrätten, jag gjorde lite svampstuvning med ugnsstekt tomat med mozarella, zuchinni och champinjoner, det dög kanon för mig, mums! Kollade lite film och somnade var och varannan minut, en trött Julia var det igår. Kollade lite gamla UFC matcher som gick på TV, men de andra tyckte inte det var något man skulle se på nyår så dom slog på något nyårs-jippo-program istället. 
Vid tolvslaget låg jag i sängen inlindad i mitt duntäcke och en filt, skönt. Är inte så mycket för raketer av flera anledningar, så att stå på balkongen och kolla raketer var inget som lockade, men det gjorde pappan och Elias i allafall. Fick lite update-sms av J i natt, det värmde - tänker på dig!

Har precis varit ute på 90 min powerwalk i Slottskogen och förbi Linné och Haga, riktigt härligt väder här idag, soligt kallt och friskt. Det var Jag, pensionärerna och barnfamiljer ute, såg en och annan kotte som förmodligen var på väg hem från gårdagens fest, endel med skam, endel utan.... kanske....?!
Blir nog en lunchpromenix också kanske, får se om jag ramlar in på något gym. Annars blir dagen chill med någon fika och lite solning kanske. Sen frukost idag, men gott varé. Dax för lite te nu tror jag... Ciao!





RSS 2.0