just one kiss


.Finally it´s Friday.






En kanondag, - lite shopping, lite träning, lite sol, lite promenad,, lite besök, lite mat och lite chill....
And now, I´m off. Imorgon är det invigning på MMSPORTS - Missa INTE!
Värmland imorgon eftermiddag också, skall bli helmys.
Ciao.

how deep




bild från gårdagens kvällsmöte - papper, papper, papper...




Just nu är allt toppen! Mer om det när jag vet mer. Mitt lilla fikamöte på dagen gick alldeles utmärkt, så den 12e juni åker jag till Oskarshamn på mycket roligt jobb, - ska bli så kul.
Körde ett tidigt benpass innan mötet igår, som gick kalas, känns VERKLIGEN idag och Betty Spagetti är jag i benen vill jag lova, that´s how we like it.
Följde med J till Exhale igår och gjorde Kalipermätning (fettmätning) dessutom, kanon; eftersom jag senast gjorde det på utbildningen. Så blir spännande att se resultaten. Fick lite nya ideér om framtida jobba också, that´s great!

Var riktigt segt på bandet imorse, men jag tog mig igenom det - inte kan man sluta när man börjat inte.. Färska Jordgubbar väntade ju hemma så dom fick mig att spurta på lite extra i slutet.
Nu ska jag städa ordning lite, duscha och sen ut på stan en sväng; lägga sig i Vasaparken med nya BODY kanske... Blir en promenad till Almedal senare ialla fall, tvinga benen att inte stelna ihop totalt... By the way; Life is good.... Bye!



Färska Jordgubbar, Björnbär och en FET klick Kesella med lite Keso i - MUMS!

what a wonderful world


Massa skoj som händer nu... Verkar som det bästa av allt håller på att gå igenom ialla fall; mer om det om det visar sig vara så - hoppas, hoppas, hoppas... Och Grattis till Jenny my love, som också har massa kul på gång.
Ett kardiopass på ett av Ullevis alla löpband blev det imorse, och sedan hem på underbar frukost. Idag är det ben som gäller på schemat så måste tagga rejält! Kör tidigare än vanligt, det vill säga om ca 1-1.5 timma då jag antagligen skall iväg på ett intressant fikamöte för kommande jobb vid sidan av, men får se hur det blir med den saken.
Annars väntar ett "pappers-möte" kl 20.30 ikväll på Engelbrektsgatan, - vad kan det vara troooo.....?! : )

Dags att borsta gaddarna och peppa inför BettySpagetti-passet, looove it. Ha en trevlig dag, och försök att hålla er kvar på marken, var svårt imorse för min del. Nya BODY skall självklart inhandlas på väg hem från gymmet också, lovely day. Bye!




sultans of swing


I´m soooo happy right now, fucking fantastic!
...Håller mina lyckotummar för att detta skall gå igenom...



live tomorrow


Puhuuu, vad det blåser ute. Har varit ute på två promenader hittils och både turerna har känt som man varit på väg att dras med uppåt, storm idag.
Är tokigt trött i kroppen idag så vila från styrkan får det bli, som planerat. Får se om det blir ett kardiopass på gymmet sen men tror nog inte det, varit på två promenader redan. Underbart fint i Slottskogen imorse... Skulle träffat my lovely C en sväng förut men vi hann inte med varandra tyvärr, nästa vecka istället. Ikväll är det Grey´s Anatomy som gäller och mys. En glad nyhet är att min lillebrors konfirmation är på Söndag, så hinner med att gå på MMSPORTS-invigningen på Lördag, då vi tänkt åka till Värmland Lördag eftermiddag/kväll.
Någon som vill haka på till invigningen...? : ) Be my date.
Usch, krypa ner under en filt kanske, - så frusen; men bara massa skit på TV dock....Bye!

Tips
- Proviva Björnbär blandat med Fun Light Cassis Noir; MUMS!!




lite bilder från dagen








livin´ it up


Måste älta detta igen, - men är så glad och nöjd över mina onda men sköna träningsvärk i biceps framförallt men också rygg. Skall verkligen börja köra triset för biceps nu ett tag framöver, - it was great!

Har varit riktigt seg och frusen hela dagen idag, men tog en varm dusch och laddade för dagens pass efter lunchen; men självklart började regnet ösa ner när jag precis skulle gå ut, knatade ändå iväg; man har väl gummistövlar och paraply.... Mitt efterlängtade regn kom ialla fall minsann, kanske inte så lägligt dock.....

Var där i hyfsad tid för att slippa "allt folk" då jag körde på City idag. Blev ett axelpass som hette duga, körde lite nya övningar och knappt någon vila mellan dom, tufft men riktigt skönt. Brukar inte ha mycket vila när jag kör axlar utan försöker köra så intensivt som möjligt och knappt vila emellan seten eller övningarna så man verkligen kör slut, och slut var jag verkligen efteråt, helt tung i kroppen - så det ska vara! Blev lite triceps också, och avslutade det hela med en lugn promenad på bandet med min kära vän F, som också var på gymmet samtidigt; hade endel att catcha upp då vi inte setts på ett tag.

Skulle gått på lägenhetsvisning nu vid halv nio men är så sjukt trött, så pappa skulle ta kort och visa mig efteråt istället - en takvåning, och öppen spis; uuuunderbart; hoppas, hoppas, hoppas - håller tummarna stenhårt...!

Får nog bli vila från styrkan imorgon, har träningsvärk i hela överkroppen nästan... En dag med endast kondtionsträning är inte fel det heller, och skall ladda inför torsdag då det är ben på schemat - love. Snart är det dax att inta soffläge; Desperate H på TV ju. Ha en mysig kväll u all,
.....ojj ojj, nu får vi besök här.....  Ciao.   




beautiful





Dagens underbara Frukost
Grönt Äpple (med kanel på), Färska Jordgubbar och Kesella/Vaniljsötningsmedel till.
Ett helt Ägg. plus två äggvitor med krydda.

... såååå gott ...


Mitt Triset-pass av biceps gjorde susen igår, för vilken värk jag har idag; brukar ha väldigt svårt att få träningsvärk i biceps men idag minsann så känns dett gött, i ryggen också - Great! Lägenhetsvisning ikväll, can´t wait. Annars skall axlarna piskas lite senare. Bye.


careless whisper




Underbar lunch - Tomat&BasilikaMozarella-Sallad
(Hade inte testat Basilikamozarellan innan; klart godkänd - supergod!)


the eye


Back to business - hur skönt som helst!
Ett superduper morgonpass på crossen (som var väääldigt längesen) och trampmaskinen, plus lite magträning i form av "joystick" med stång. Hur kul och skönt som helst denna morgon, love it.
Färska jordgubbar med Keso/Kesella till frukost; Mums; en underbar start på dagen minst sagt!
Kom på att det var ca exakt ett år sedan vi var på väg till Ayia Napa i helgen, - herreguuud vad kul det var; vill uppleva allt igen. ....Napa, Bal och Student .... Underbar tid!
Nu skall jag städa och sen ge mig ut i det fina vädret. Ciao!



laid me down


Då var sista naturgodispåsen på ett tag framöver förbrukad - gott och alldeles för mycket. Tog en springtur till Almedal, handlade det och sprang även hem, såg nog en aning wierd ut med en stor påse naturgodis i handen och full fart framåt, men man får kämpa lite för det goda här i livet, - inte sant...? : )

Back to business frånochmed imorgon, taggad på vanliga rutiner, inte massa skit som senaste tiden, skall bli skönt. Och fyy vilken hemsk hud man får av all skit, brukar inte ha sådana problem annars faktiskt men.... 
Just nu känner jag mig som en stor boll måste jag säga, trots att påsen åts vid fyra-tiden... Får se om man får i sig något mer denna dag, ballong-mage! En springtur är dessutom lockande, lite smått rastlös, men ändå så seg i kroppen samtidigt; plus att endel av träningsvärken i benen (som gjorde mig halvt handdikappad igår och dagen innan det) sitter kvar. Får väl kanske hålla mig tills imorgon bitti ändå; - Filmdax snart ialla fall, skall bli mys. Bye!




Bye bye cheatmeal

slipping through my fingers

 
En underbar Lördag igår. Shoppade lite på dagen efter morgonpasset och frukost. Blev lite nytt från Better Bodies, ett par nya träningstights, två linnen och nya brillor från Prestige som jag kollat efter ett tag.
Satte oss på Farellis på Avenyn i eftermiddagssolen och tog en lunch, åt en kanongod Italiensk sallad med Mozarella, Tomat/Soltorkadtomat, Romansallad, Kronärtsskockor m.m. MUMS! Sen var det Robinson-dax och blev visst lite gott till kvällen också, haha... Sov som en prinsessa i natt och vaknade utvilad, helt underbart, inte ofta det händer.

Kände mig som en duracellkanin på morgonpasset och det var superskönt - blev bandet med maaassa lutning, hantlar o varsin hand och avslutade med lite löpning, körde lite mage efteråt också innan det var dax för promenad hemåt och frukostdax. Idag är det tvättdag, trist, men man måste ju.. Skönt att få sånt överstökat.
Sista "svullo"-dagen idag också, för imorrn är det tillbaka till vanliga vanor, vanliga Julia, - inte naturgodis till lunch; utan MAT, - ordning och reda igen! Matlusten skall fram, så är det bara; my mission is on!!
Brorsan är på väg till tåget nu, tråkigt att han var tvungen att åka så tidigt, men nästa helg åker vi och hälsar på dom så inte långt kvar tills vi ses igen, träffa mamma, andra bror och bästa vovvsingarna som jag saknar sååå mycket. Chilla resten av dagen kanske, mysväder juuu...? Bye.





in the light


Dagen hittils har spenderats i soffan framför "The Women" som jag inte ens såg färdigt, skall göra det senare eller imorrn, men tyckte inte det var någon höjdare faktiskt. Har precis tagit lite mellis i form av pdrink och tvingat med mig min kära bror på promenad till Almedal där jag skall köpa lunch; hmm... vad kan det vara? En naturgodispåse kanske - jappjapp! Men som sagt; strikt och rutin from Måndag igen, återgå till vanlig kost och bra vanor. Ikväll skall jag agera frisör på brorsan också, blir ljusa slingor är det tänkt.. Ha en mysig Fredag allihopa, känns dock som lördag idag tycker jag! Bye.



hate every beautiful day


Dagens funderingar och konstaterande;
Benen värker underbart skönt.
Typiskt att jag inte kunde ställa upp på VS-visningen idag - hade varit skoj.
Varför är det sexigt med poliser? Särskilt I polisbilar.
Tungt morgonpass men nöjd efteråt.
Jag älskar att gå runt och dofta konditori, det vill säga choklad/vanilj/-och cocos-dofter.
Skötsam kost from Måndag.


IDAG ÄR DET MYS, solen skulle bara våga titta fram!




fairytale



I brist på annat slänger jag upp Fun Light-favoriterna hemma hos mig. 
Vilka är era Fun Light favoriter...?




- Appear -
- Cassis Noir -
- Watermelon-Strawberry -

better acting on porno






Proteincupecakes´n uppskattades av familjen så det fick bli en till sats idag.
Jag älskar att baka åt andra, det är så roooligt : )
Blev Vanilla/Strawberry med lite olika toppingar och bärfyllningar denna kväll - they liked it.


to the wall


Ett morgonpass på Ullevi, en solning med pappsen, ett benpass på City och lite handling är avklarat. Benen är möra och sköna; så det skall vara. Brorsan har anlänt och de lagar tacos för fulla muggar, själv har jag precis ätit Omelett med grillad Haloumi.
Fick mig ett gott skratt på vägen till gymmet imorse då jag gick förbi 7eleven på Vasaplatsen, vilket jag lagt märke till flera dagar i rad nu men nu stannade jag faktiskt för att få "det" på bild. Och SJÄLVKLART skall den testas, dock inte i tron om vad skylten utlovar meeen.... So here it is;



Beach 2009
Low fat
No Sugar

HAHAHA !

it ends tonight


Efter min "effektiva" förmiddag och lunch samt en bit in på eftermiddagen blev det inte mycket mer gjort. Bakade proteinmuffins till pappas hemkomst - blev många olika varianter så det är bara för han att hugga in nu; Chocolate/peanutbutter, Vanilla/Strawberry, Chocolate/Cinnamon, Vanilla/Valnut, Chocolate/Cocos.... och sen gick vi ner och handlade lite, skulle hyra film men hittade ingen som föll oss i smaken, så vi skippade det istället och väntar tills brorsan är här. Hem följde visst en Naturgodispåse med och den fick bli middag (shame on me), gott gott; men jag börjar ju bli lite halvfanatisk i mina naturgodispåsar alltså, tar gärna en påse istället för mat, då matlusten inte är på topp som sagt, men kanske dags att ta tag i sig själv nu och lägga av med detta, ... är ju så gott dock. Karraktären finns där, bara viljan och lusten som måste strypas åt en aning.

Kollat lite TV och bara varit lat, blev ingen kvällsträning idag - var inte sugen alls, men nya tag imorrn som man kan skylla på. Promenad till Ullevi för morgonpass är det tänkt och sedan ett lunchpass med ben på City innan brorsan kommer, lika bra att köra på dagen då man kan få de saker man vill ha (oftast), så de inte är upptagna; kan göra mig galen mitt i ett intensivt pass att få vänta eller ta något annat/någon annan övning som man egentligen inte tänkt - bara att gilla läget i och för sig; vilket jag då gör, men ändå.... Vi får se hur det går, jag skall allt tagga till tusen innan så BRA ska det ta mig tusan gå, jaaaa; det skall gå så jävla bra!! Lite UFC nu innan dejt med John Blund.
Sweet Dreams "cupcakes".





lucky thing


Picknicken igår blev det inte mycket av då det började dugga när jag skulle ut och möta min snygging, typiskt! Men mysigt hade vi ialla fall, tog en fika i stan efter att jag ätit upp min matlåda på en bänk vid Kungsport : ). Tack för en supermysig dag sweetheart, skall inte dröja tills vi ses igen.... Blev ett axel/-samt lite tricepspass på kvällen innan jag blev bästis med soffan, gick väl helt okej, men inte mer än så... Gick bättre att chilla i soffan framför TVn ;D.

Idag har städat som en tok (vet en som kommer bli glad när han kommer hem), efter en skön sovmorgon och morgonpass på City. Blev så glad att jag kunde ligga kvar och tillochmed somna om för en gång skull i morse, vaknade titt som tätt men somnade ändå om, PLUS att jag inte vaknade en enda gång unger hela natten - och det hör verkligen inte till vanligheten, vaknar alltid minst 1-2 gånger VARJE natt. Det är verkligen jättejobbigt, sover inte alls djupt heller, och vaknar tidigt. Men som sagt, underbart att känna sig utvilad imorse för en gång skull, vaknade bara vid 06, men somnade sedan om igen. Yippie! Kände mig dessutom som en duracell-kanin på bandet, blev sent morgonpass och då även en sen frukost - men så kan det bli ibland.

Just nu har jag verkligen tappat motivationsglädjen till styrketräningen, aldrig varit med om det förut, känns lite halvskumt. Men har ingen lust, motivation till att ta i liksom. Inte ens benpass lockar... Och när jag väl kör så går det sådär, plus att det inte är så kul som det brukar vara. Men antar att det går upp och ner även i detta, bara att ta nya tag när motvationen kommer tillbaka, men tråkigt att inte känna sig sådär taggad och glad inför, under och efter ett pass.
Kör på som vanligt med konditonsträningen och lite halvdanna styrkepass nu så kommer nog glädjen tillbaka snart, för det är ju HUR kul som helst, det tycker jag; bara just nu det känns sådär.
Har faktiskt planerat in ett benpass imorgon, får se om det blir av och i så fall hur det går, men ger man sig tusan på att det skall gå bra så gör det ju det. Mycket sitter i hjärnan. Så nu jäklar....!!!

Imorgon kommer ialla fall min älskade lillebror hit. Vi ska mysa Fredag om det är dåligt väder, hyra film, kanske käka lite Sushi och gotta oss. Annars är kanske minigolf något som står på schemat inför helgen, it´s fun! Kanske lite shopping också. Have a nice day u all, funderar på om det blir ett pass till idag eller ej, Bye!



vill tillbaka


 Slipknot - Psychosocial
Bästa träningslåten just nu.


sail away


lite nyinköpta favoriter






no more


Har inte blivit mycket inlägg här på sistone, men ibland har man faktiskt ingen lust... Har avnjutit en god frukost efter ett skönt kondtionspass på gymmet imorse, lite cykel, lite trampmaskin.
Pappa är i Stockholm så är hemma själv i några dagar, tror han kommer hem i morgon. Skall fixa lite här hemma och sen iväg till stan för att möta upp dagens dejt som jag skall ha picknick med, mys. Så hoppas vädret håller i sig....

Tänkte köra ett axel och kanske triceps pass idag, lite mage kan det också bli. Sticker nog iväg till Ullevi ialla fall, och måste försöka hinne hem till "Halv 8 hos Mig". I värsta fall kan man ju gå en promenad på bandet och kolla om tiden inte funkar. Tycker att det programmet är jättebra, förutom den jobbiga bakrundsrösten som är så otroligt löjlig, hela tiden. Men om man försöker ignorerera den så går det bra. Det är ju Desperate H ikväll också, kalas. Chillkväll framför tvn efter picknick och gym får det helt enkelt bli.... Have a nice day you all, Ciao!



talk back


Sugarcult - Los Angeles

...finns ingen låt som är så otroligt het och rent utav sexig som denna...

yesterday I saw your face


Dax för morgonpass på Sportlife Ullevi, ... ska man ligga inne och mysa resten av dagen och låtsas att det är söndag kanske...?! Sounds good to me, Time will see... Ciao!




watch out


Dålig på uppdatering - I know.
Precis hemkommen från en mycket trevlig "long time, no see" fika på stan. Supermysigt, tack! Snart blir det grill och båttur med samma sällskap dessutom, kalas.
Har ätit lite mat alldeles nyligen och skall vänta tills den lagts sig så man kan traska iväg till gymmet.

Varit tokförkyld senaste, så har inte blivit någon styrketräning alls nästan, bara hyfsat lugn kardio. Så idag har jag tänkt köra på, tygg+mage får det bli, sugen på det idag. Riktigt sugen på att köra slut på "musklerna" när dom inte fått användas på riktigt, på några dagar nu.
Vädret börjar bli sämre så passa på att njut av solen innan den är borta och regnet är här. Ciao!



the night belongs to lovers





Någon som testat?
Såg den häromdagen på ICA Fokus och tyckte det var lite skoj,
undra om den är god... Förstår inte grejen med smaken "Carbonara" bara men.
... den heter ju trots allt Julia ...

want this to last forever


Lite bloggtorka, en tokigt trist förkylning, som förövrigt fortfarande håller i sig men förhoppningsvis på väg bort.
Är lite ur balans just nu tror jag, så kommer inte upp så roliga inlägg eller lust till inlägg för tillfället. Men så är det ibland. Skall fixa med lite saker, motivation motivation skall lockas fram. Just nu finns ingen alls och är allmänt down och orkelös med skötsamhet och rutin av både det ena och det andra; - Naturgodis till lunch kan ju få sammanfatta det kort och gott. Vill bara vara för mig själv, men ändå livas upp av andra och umgås, skum känsla.

Har dessutom en sjuk saknad efter en av mina bästa vänner just nu; Jenny. Var alldeles för längesen vi träffades, och behöver bli lite upplivad och glad av min Jenny nu känner jag, tur att jag antagligen åker mot skogarna snart för att gå på Elias konfirmation, passande till Jennys dag dessutom. Du är grymt saknad gumman och som du sa förut; "önskar vi kunde leka varje dag". En myshelg i min stuga snart, okej?! Ta igen all tid vi missat ; )

Försöker mig på att sjunga en stund här då jag bläddrat fram lite sköna låtar, men låter som en hes kråka med förkylningen ju. Brukar bli lugn i själen av att sjunga en stund, brukar kännas skönt och avslappnande. Hmm.. Är Mammasjuk också, - allt på en och samma gång. Kom igen nu Julia; upp med humöret, det är ju sol ute, ... men kallt. Klagkärring till er tjänst, Bye.



miss u big time

die for your kiss

Min dag:






heartless


Idag skiner solen; men inte Julia, är tröttare än tröttast. Men ett morgonpass blev det imorse ialla fall, i hopp om att bli lite piggare, och lite hjälpte det trots allt men... La mig i tid igår (som vanligt), men låg bara och vred och vände på mig alldeles för länge, sovit oroligt och vaknade tidigt. Hoppas på bättre sömn ikväll, får bli lugnt idag. Skulle egentligen vilja ha regn och bara ligga och mysa inomhus, ... men vad har man persienner till i och för sig....
Mina axlar känns från gårdagens pass, helt tunga - skön känsla men man blir ju helt matt i kroppen av träningvärk i axlarna.

Medan jag gjorde frukost för en stund sen så klantade jag mig ordentligt; välte ner kakao-paketet så ALLT hamnade på golvet, typiskt mig. "Har man inte saker att göra, så skaffar man sig", fram med damsugaren så var det klart ialla fall. Händer idag då, isolera sig inomhus....? Fick föresten ett spännande eventuellt erbjudande imorse, ... vi får la se. Ciao!




all I wanted


Hemkommen från ett morgonpass på City precis; superhärligt! Men det är riktigt kalla vindar ute alltså, tycker det kan bli sånt väder som det var innan jag åkte till Mallorca, så man kan ligga och sola... Ätit frukost och ska snart ta tag i städningen här hemma, suck. Skönt att tvätten är klar ialla fall, fixade det igår kväll. 
Ingen aning vad som händer idag annars, tar nog en tripp till GG och handlar lite Spike m.m. ialla fall. Blir ett pass på Ullevi ikväll är det tänkt ialla fall, axlar och mage som gäller idag. Bye for now!


..Saknar dig alldeles för mycket just nu älskade Mamma..



pokerface


Ed Hardy har länge varit en favvo; älskar mina mjukis, älskar mina linnen och vill ha meeera. Blev påmind om bikinin när jag kikade in Annies blogg (som finns i mina länkar), och såg att den bikinin jag kollat på förra sommaren fanns kvar i år också, men vill helst ha den i gult - den är så grymt snygg, skall se om RagLady har den kvar i år, så dyrt att beställa från USA med shipping-avgift. Såg även en annan bikini plus massa annat; Ed Hardy gör grymma saker kort och gott.

Har mumsat Naturgodis idag (till lunch, fy på mig), det var supergott, nästan lika gott som igår ; ). Bye!




VILL HA.


butterfly


Frukosten ligger i magen och min magsäck har krymt tokigt mycket efter resan; men alla vet ju hur lätt det är att få motsatsen igen... ; ) Körde morgonpass på Sportlife Ullevi imorse, var jättehärligt men tusan så kallt det är ute, vill tillbaka till värmen. Idag skall det tvättas och ett pass på gymmet ikväll, annars inget annat planerat. Slänger in lite fler bilder från resan, Ciao!








tror ni jag var sugen på att gasa iväg i pärlan i silver....? love.








Update



Orkar inte med ett långt inlägg nu, men kommer nog imorgon. Slänger in massa bilder så länge istället : ).
Kan sammanfatta veckan som heeelt underbar; - massa sol, träning, fräsch god mat och chill; kunde inte blivit bättre och jag vill tillbaka. Later!

































rewind




Två sista pass för en vecka på Sportlife har hunnits med idag, love it - nya Ullevi-gymmet är nice dessutom. Fick till ett kanonpass nu på kvällen; axlar och mage med lite kondition som avslutning.

Har precis packat klart och har på tok för mycket kläder med mig, - 03.45 ringer klockan; upp och duscha sen iväg till Landvetter. Mallis here I come! Bye, bye Sweden. Kanske hinner uppdatera någon gång emellan att jag steker på playan och svalkar mig i havet, ....vem vet.... Ciao!





catch


Vilken njutning - jag mår så bra idag! Verkar inte som att "sjukdomen" bröt ut, tack och lov (peppar, peppar...).
Började dagen med att ta en promenad till Sportlife "City" som jag trodde var öppet eftersom jag kollat på hemsidan innan, - men icke. Så fick ta en lite längre promenad till nya Ullevi istället som öppnar kl 05 varje dag - kanoners!

Passade ju bra eftersom jag inte kollat det ännu sen det öppnade. Riktigt fräscht och tokgo'a band dessutom, så idag för ovanlighetens skull blev det konditionsträning på endast bandet; som jag alltid körde förr, var superhärligt, trots att det var fint väder ute; men ville ju köra ett sista morgonpass nu innan resan såklart. 
Fick dit J också, så trevligt sällskap förgyllde även morgonen, efter lite stretch drog vi oss hemåt, jag var galet hungrig och hade planerat göra mina "bröd/grova scones" och så fick det bli, med Kesella och lite grönt på - MUMS!

Så nu sitter jag här väldigt nöjd, och funderar på vad som händer denna dag, sista dagen i Sverige på en vecka ; ). Men blir nog mest chill, packa och ha de gött bara. Ett axel/magpass är tänkt mot kvällen också. Våldgästar nog J´s balkong, den är väldigt varm och skön.... Ojj, vad mätt jag blev förövrigt, yummieee.... Bye! 



RSS 2.0