feel you


Idag har varit en underbar dag! Började dagen med en morgonwalk, of course. Efter det, lite dusch frulle m.m. och sen var det dags för Marstrand med pappsen och brorsan. Tog färjan över till själva Marstrand och sen tog vi oss en skön promenad runt hela ön, längs med klipporna och på stigar, sååå fint och mysigt, jag får en så skön känsla vid kust och hav, en sån trivselkänsla i hela kroppen, love it.
Satte oss sedan för lite lunch och senare blev det hemfärd. Jag och Elias var så sugna på Liseberg när vi kom hem så vi gick dit. Har haft superkul och man blir ju som 10 år igen när man får åka alla karuseller och åkattraktioner, Det är såååå kul !! Men Balder och Kanonen är nog bäst trots allt, synd med sån himla lång kö till allt bara, men det är det värt. Kom nyss hem nu och ska kolla lite film nu och mysa. Imorgon blir det shopping m.m.

Puss

holding me tight



Mysig kväll igår, tack! Nu har jag nyss varit ute och gått efter att ha vaknat två gånger i morse ; ) Sitter och slänger i mig gröt, ska skynda mig att duscha och sen ner till stan för att möta upp Cissi, så ja har egentligen inte tid med detta men..
Ikväll blir det mys med brorsan och pappa, och kanske andra roligheter, who knows...
Nu får jag nog spurta...

Puss




Jag vill utomlands, nuuu...


read my mind



Rent och fint här nu, pappa kommer bli sååå glad och stolt över sin duktiga dotter, ooh yes.
Imorgon blir de shopping, fika m.m. Och som sagt Sushi, graaaw, jag är modig..
Nu vankas myskväll, mmh mmh mm... So I´ll be back tomorrow. Ha en mysig kväll ni med! Dock slår det inte min..





Jag tycker verkligen att Peugeot har lyckats alltså, denna modell heter RC, soooo nice...

PUSS



your body close to me


Ett litet tips för alla er "Chocolovers". Provade som sagt duschcremen och den luktar veeeerkligen choklad. Så tycker du om choklad och gärna vill lukta därefter är detta ett hett tips!






" Denna duscholja från Aquolina Chocolovers-serien tar hand om de mest ömtåliga hudtyperna genom att omfamna dem med den sötaste aromen av dem alla. Denna produkt kombinerar den lugnande effekten hos sötmandelolja, den mjukgörande effekten från hasselnötsolja och kakao- & mangosmör som återfuktar din hy.

Chocolovers Duscholja är perfekt för dig med torr eller ömtålig hud som har överexponerats för sol eller saltvatten. Den ser till att din hy blir mjuk och len med en återfuktad känsla som håller länge."


ChocoloversAquolina Chocolovers Duscholja


no air


Snälla, söta, rara Radiokanaler, kan ni sluta spela Jordin Sparks med "Air", börjar ju tröttna fett alltså. "Ny och fräsch musik från Jordin Sparks", eeeh va ?! Var ett tag sen den kom in på listan vaa....
Den var bra de första gångerna men nu är den såååå sönderspelad alltså. Och jag vet att det är frivilligt att lyssna på radio, men liiite variation kan man väl ändå få begära av alla de kanaler som finns..

Det var allt !


they way that u talkin´


Vaknade 06.30 när pappa åkte till flyget mot Sthlm, då smet jag in och la mig i hans säng. Somnade nog 4 i natt, vred o vände på mig minst 100 ggr. Men så blir det när man somnat tidigare på dagen.
Fick ett sms av Charlotte vid 09 som hade rast på första skoldagen. Så hon kom hit en sväng och vi tjata lite innan hon skull iväg till skolan igen, mys, du är så go gumman! Ska ut och gå nu, regnet öser faktiskt inte ner idag. Sen borde jag städa lite. Vankas massa skoj och mys på schemat idag ; )

Ha en trevlig dag!
Julia




come closer and show me


Sitter nu nyduschad och luktar choklad av min prov Showergel jag fick från Aquolina sist jag beställde från eleven.se. Mums.. Tog mig en skön kvällspromenad och på vägen genom Vasa stod en Ferrari 430 Spider parkerad, såååå grymt het. Fick mig att bli lite extra peppad och speedade på ännu mer, trots att jag egentligen bara ville stå och beundra...
Har varit en slö dag idag gjort lite ärenden på stan och inhandlat lite nya underkläder m.m. Sen mathandling med pappsen.
Imorgon vankas lite fika, och mys på kvällen, längtar! Och på fredag har jag faktiskt tänkt att prova Sushi, någongång måste det ju ske.. Men jag håller mig till den vegetariska varianten då jag inte äter de andra.. Jag och Cissi ska umgås och gå på stan m.m. så tänkte passa på att prova då, eftersom hon älskar det oxå.. Sen hämta brorsan vid tåget.
Ska kolla någon film nu tänkte jag, och mysa lite med pappa.

Puss
J


jag och cissi
- bilder tagna 22 aug, upptäckta 23 aug -
"hahahaha"


but it´s allright


Grattis Grattis min kära vän Fia som i natt fick en liten pojke, som kanske blir en liten Isak.
Tack för att du hörde av dig, trots att klockan var 04.40...
Är så glad för din skull och vet att du kommer bli vääärldens bästa mamma. Kom ihåg att vi ska ut och powerwalka med barnvagnen (som du sa) när jag är på besök i Värmland nästa gång. Hoppas allt är bra med dig nu vännen.

Tråkväder idag, men ska ut och powewalka en sv'ng minsann, får väl bli blöt av allt regn..
Ha en trevlig dag!





so you found a better hiding place


Ladies night blev hellyckat och jag och Cissi hade sååå kul, tack gumman för en underbart rolig och galen kväll! Och ett extra tack till min älskade pappa som jag faktiskt förfestade med, ja ni läste rätt, - Jag, Cissi, Världens bästa Pappa och hans arbetskamrater på lite after work på Excent.
Lördagen blev en riktigt softdag för min och pappas del, vi hyrde filmer och chillade bara, shopping var planerat för söndagen. Och på söndagsmorgonen blev jag väckt av pappa som sa - Jag vill köpa en dator till dig.. Världens bästa, blev superglad! Blev en Sony VAIO eller vad dom nu heter, en i silver. Verkar kanon, hittills.
Igår blev det lite shopping och på kvällens schema väntade "tjejkväll" hos Charlotte. Och tjejkväll kan ni skriva upp att det blev, med alldeles för mycket vin, massa roligt spel (ALIAS), snack, skratt och mys. Tack tjejer för en underbar kväll, skall göras om, snarast!
Idag har det varit såå segt, känns som jag gått på 5an växel hela dagen. Ända jag gjort utanför lägenheten var att gå och sola. Men imorrn blir det andra bullar.. Och på torsdag ska de bli sååå nice, visit-time.
Ikväll är jag ensam, pappa är i Jönköping och jobbar men kommer imorrn, åker sen vidare till Sthlm, så blir ensam igen, men med lite sällskap som sagt på torsdagen..

Har en grej på gång som jag bara är sååå glad och pirrig för.. Så vi får se hur det går.
Föresten har jag inte skrivit och berättat att min DKNY v'äska är upphittad i Kga, helt sjukt faktiskt ! Och jag är helt sjukt glad över det, trodde aldrig det skulle hända men. Dock så fattades Ipod och plånbok med resten skall finnas kvar. Så min kära bror som kommer på besök på fredag skall ta med min väska, Jippie!
Nu ska jag krypa ner för att vakna upp och vara pigg imorgon och ta mig en ordentlig och lång powerwalk, längtar.

Sleep tight !


   





standing next to u


Jobb på stan igår, kollade lite i affärer, handlade mat och sen hemåt. Hade ju bestämt att jag skulle tokstäda nu när pappa var borta på jobb i Stockholm för att överraska honom. Det blev så fint, men hann dock inte dammsuga innan klockan blev för mycket, och skulle dessutom ut för en kvällswalk. Som resulteerade i en grymt svettig hemkomst, men med en väldigt skön känsla i hela kroppen. Back on track, och jag mår så bra!
La mig ganska sent, men vaknade tidigt imorse, somnade om som tur var och nu ska jag snart iväg och sola sen ut och gå. Än så länge regnar det inte här i alla fall, - peppar, peppar...

Eftersom jag inte har mycket vettigt att skriva tänkte jag lägga in ett litet tips på en mycket enkel och god veg måltid som jag gjorde mig igår, egenpåhittad..

Du behöver:
Quorn-bitar
Kidneybönor
Kikärtor
Tomatkross

Salt, Svartpeppar och Vitlökspeppar
Keso (om man vill vid sidan av)

Gör så här:
Börjar med att steka quornbitarna i lite olja. Blanda sedan i tomatkrossen och låt det stå och puttra i några minuter. Blanda sedan i kidneybönor och sedan i med kikärtorna, som mycket som man själv vill ha.
Låt det stå och puttra tillsammans igen och krydda sedan med salt, peppar och vitlökspeppar, (kan även ta andra kryddor, det som faller en själv i smaken)
Jag tog lite keso till vid sidan av för lite extra protein, men det gör man som man vill.
Smaklig Måltid!

I´ll be your fantasy


Massa update i bilder


i väntan på att åka och jobba, Peter sen som vanligt, så dom passade jag på att knäppa lite kort.. och så var det de här med att ligga på golvet då..... no comments.


my sweetheart i Karlstad


det var den gången JAG fetfann på Monopol minsann


dagen efter Studenten hade jag ju lovar brorsan att följa med när han skulle tatta sig, så jag höll det jag lovade trots en halvfull Julia i Örebro, och här är resultatet


underbar powerwalk med BellaBuus i somras


bästa, bästa sommarstugan på kusten, dock dåligt  väder när kortet togs men..


HUNDARNA
( en kategori för sig)




och Diesel försökte, försökte och försökte uppvakta lilla "Prinsessan på ärten" men tror nog att han tjänade på att inte ge upp tillslut trots allt..

.....
fler bilder kommer ....





space


Tror jag blir tvungen att beställa dessa, sååå snygga och goa.
Från BetterBodies och du hittar dom bla här




where u´re from?


Var ett tag sen nu.. Men har som sagt varit i Värmland hos mamma hela förra veckan, och då var det inget Internet som gällde.Hann med mycket den veckan, dock hann jag inte träffa alla jag velat när jag väl var i trakterna, men det får bli nästa gång.
Vi hade som sagt en hund vid namn Diesel hemma, för att para våran hund med. Och det kan vara den mest underbara hund jag någonsin träffat, bortsett från vår såklart. men bästa "pojk"hunden i alla fall. Riktigt tungt att säga hej då till den godingen. Han var verkligen sååå mysig, kom upp i knät och gosade, slog kullebytta ner i knät på en, och helt, helt underbar verkligen... Hela familjen ville behålla honom. synd att de inte gick dock - Han är en av de bästa draghundarna så, det gick inte för sig. Ska försöka få in bilder på vovvsingarna senare.
Jag och mamma hade en riktig mysvecka med massa promenader, morgon, lunch och kväll. prat och massa mer. Hade även en riktigt mysig Monopol-kväll, men jag fetloosa, skiittrist, faktiskt...
På dagen innan Monopol-kvällen drog jag med min minsta bror på en ordentlig cykeltur; - Till Kristinehamn. Det är ca 3.2 mil från oss och dit. så blev sammanlagt 6.4 när cykelturen var avklarad. Jag lovade att bjuda på lunch/fika väl framme på McD. Och det gjorde jag, efter mycket pustande från brorsans håll var vi framme. Tog en sallad och sen kläcker han med seg röst; - Men syrran, kan vi inte ringa och fråga mamma om hon kan hämta oss, du dödar mig ju... Hahha, gullet, men icke, man kan la inte ge upp efter halva, och grymt bra träning också. Så jag peppade honom lite eftersom jag visste hur stolt han skulle bli när han klarat av de och var hemma, det blev ju ett litet äventyr liksom..

Och mycket riktigt, men när vi kom hem slocknade han i kökssoffan en stund innan spelkvällen, min lilla goding.
Mitt och Antons (äldre lillbrorsan) umgicks genom en stund i utemöbeln med vattenpipan. Mormor och morfar kom även på kvällsfika en kväll också, saknat dom. Annars var det mest en hellung vecka med massa mys med familjen och hundarna. Hur skönt som helst. Synd att ja inte hann träffa lite mer vänner och så bara, men som sagt, blir fler gånger, såklart! Jag och Mimmi tog oss även en ordentlig och grymt rolig Roadtrip till Eskilstuna för att se Hockey, träningsmatch Södertälje mot Mora, riiiktigt nice..... Görs om fler gånger hjärtat!
Jobbdax på fredagen och denna gång var det i Karlstad "Score", med San Miguel, ett av de sista turné-stoppen. En ny turnéledare, igen, och en helgo tjej fick jag jobba med. Helt okej kväll.
Efter en skön hotellnatt på Clarion och en god hotellfrulle gav vi oss iväg hemåt. Och efter mycket om och men och dessutom en tripp till norska gränsen var vi äntligen hemma i Göteborg, hahaha !
Jobbade på dagen med flyers inför Ladies  Night på fredag och sen blev det utgång med Cissi, helt okej kväll men på fredag ska det bli BÄST!

Är ensam till imorgon, pappa är iväg och jobbar. Har varit ute och gått en ordentlig runda så ska snart duscha och sen ut på stan för lite jobb. Träffa Cissi senare med, mys.
Nu tror jag det mesta är uppdaterat. Annars får det som inte kom med lämnas åt sidan. 


Puss J



LADIES NIGHT FREDAG 22 AUG - PARK LANE

Bor du i Göteborg och är sugen? Hör av dig, kommer bli en helgalen kväll, och jag har fribiljetter till alla girls !
...BE THERE...



 

and I hate it when you fake it


Hemkommen från en hel helg av jobb i Hässleholm. Och vi har haft skitkul! Jag, "nya" turné ledaren Per, Josefin och vår Dj Adam. Även om Hässleholm inte var roligaste stället och staden med mest röj, trots att det var festival, så have vi ändå en hel del skoj för oss. Lite omvägar i regnet på vägen dit, tävlingar för de envisa m.m. Jag och Josefin jobbade ute båda dagarna. Och med korta jeansshorts kan jag säga att det inte var någon dans på rosor faktiskt. Vi var som isbitar när klockan var 02 och dags för stängning, men te gjorde susen då och då.
Kan sammanfatta helgen som en bra och rolig helg, men det bästa var när vi skulle väcka Per och Adam på Söndagsmorgonen efter vi hade käkat frukost på hotellet. De hade av någon konstig anledning inte låst dörren till sitt hotellrum, vilket var perfekt ! Josefin höll upp dörren medans jag smög in med ett glas vatten, och meningen var inte att vi ville vara snälla och trodde dom kanske var törstiga utan väl inne ligger både Per och Adam och snusar så gott, jag tar sats och kastar allt vatten som jag fyllt glaset med, rakt i ansiktet på Per som ligger och sover på rygg, Haha !
Efter några minuters skratt och springandes tillbaka till vårat hotellrum knackade det på dörren och in kommer Per för att hämnas, med en Loka citron som han skakar och sprutar ner hela mig med. Men det var det värt !! Det ända vi ångrar var att vi inte kastade ett glas på Adam också....


Kom hem igår runt 15 till Göteborg, pappa hämtade mig vid kontoret och sen åkte vi hem, käkade lite och knallade ner för att hyra lite filmer och handla. Blev vattenmelon och så handlade vi ingredienser till grova scones som jag senare bakade, och dom blev skitbra! Vi kollade faktiskt på alla tre filmer vi hyrt; This is England, Kärlek på Menyn och Solstorm. Alla tre filmerna var bra. Så i var klara med filmerna runt 01.30 igår, eller i natt rättare sagt.
Nu ska jag ut och gå, sen tar jag 16 tåget till Värmland med Mimmi. Jag är dessutom lite extra lycklig, inte nog med att ja ska få träffa mina älskade bröder, min älskade mamma och min underbara hund men vi har en extra gäst hemma hos oss; - en till hund. En dejt till min lille tjej, hunden heter Diesel och är också en Alaskan Husky som våran, den har blå öon och ska vara hos oss tills min lille vovvsing och han "fått ihop de" Vi ska nämligen försöka få valpar. I´m so happy!

Powerwalktime, ha en bra dag !

summer time, the nights are so long


Kanonskön promenad eftersom regnet slutade, soo sweet. Har hunnit med ännu mera städning inklusive dammsugning, duktiga jag! Ätit lunch, packat och duschat. Nu ska jag snart knalla iväg till kontoret.
Om jag och Mimmi har tur (som också åker till Värmland på måndag) så slipper vi tåg, hoppas hoppas ! Vore verkligen guld, hatar tåg!
Kom på mig själv förut när jag skrattade för mig själv pga hur himla dålig jag är på att skära upp bröd, jag får verkligen inted till det alltså. Är det något man ska öva på eller ska man bara kunna det? Att en så sjukt simpel sak kan vara så svår att få till. Nog med löstsnack, nu ska jag fylla på vattenflaskan och få ordning på det sista...

Bye, bye ! Be back at Sunday...


lika a candle in the wind



Igår 01.00 satte jag igång och städade och packade, inte dåligt. Men som sagt, jag kommer ju igång på kvällarna när det gäller sånt där, och överhuvudtaget är det då jag blir som piggast. Bra att det händer någon gång i alla fall liksom. Bäddade rent i pappas säng och gjorde fint. Dock får jag försöka hinna damsuga idag eftersom det inte var någon bra idé halv 2 på natten. DÅ skulle nog tanterna attackerat mig inom loppet av en minut, haha !
Nu ska jag ta mig en promenad i regnet innan jag ska laga mat, packa klart, städa ordning, knalla till kontoret, oorka. Och jag ber verkligen till Gud att det inte regnar då jag inte har något paraply jag kan gömma mig i, men får väl ta pappas regnjacka som paraply igen annars :D Hmm, undra vad det blir till lunch idag, kaaaaaaanske Ceasarsallad, haha.. Mums! Kommer hem söndag, kanske hinner med ett till inlägg senare, men inte säkert.

Puss och kram hela daa´n



good memories


I cannot dream tonight


Precis kollat klart på två avnitt av Sex And The City, man kan bara inte få nog. Det första avsnittet var roligt så man skrattade sådär galet flera gånger, som man gör när man tittar på de flesta SATC avsnitt, ...men det andra kan man nog säga var mer i den "seriösa" genre vilket det inte finns så många av, och sorgliga med för den delen. Helt ärligt så fick det avsnittet mig faktiskt att fälla en tår här i soffan, vilket inte händer sååå ofta men..
" Mirandas Mamma avled "... Så självklart var det jättesorgligt, hon som är så stark, hård och tuff annars dessutom. 
Men har man vänner klarar man sig genom allt. Det är något man verkligen måste tänka på, vännerna är det dyrbaraste man har, dom riktiga och trogna vänner man har ställer alltid upp, vad det är är, när det än är - ALLTID, i slutändan, och dom ska man verkligen hålla hårt i. Vänner för livet är något att verkligen vara lycklig över. 

Jag själv är väldigt rädd för just döden (med tanke på avsnittet); - Är rädd för vad som händer efteråt, om något ens händer efteråt? Vart man hamnar, vem man blir, och med vilka? etcetc. Är in princip rädd för hela grejen att bli gammal, att åldras, låter urlösjligt, jag vet men så känner jag. Är rädd att man kanske inte hunnit med allt i livet man velat hinna. Men det beror ju självklart mest på en själv, men ändå. Det kan ju komma saker emellan. Vill inte gå in allt för djupgående i detta ämne eftersom det självklart är mycket känsligt. Men känner flera som på senaste förlorat nära, och jag vill ägna en extra tanke åt dom som gått bort och de nära till dom.
Kom ihåg att tiden läker "nästan" alla sår....

Nu borde jag packa. städa och sova !
Puss







..and remember; don´t because I call u all minute it dos´nt mean that I don´t miss u,
cause I do, I really do..

I pull myself together



Precis kommit hem efter 1 och en halv timmas powerwalk, sååå härligt ! Gick min Chalmersrunda, och sedan Slottskogsrundan, med en rejäl omväg dit. Kunde dock inte gå hela den rundan på grund av Way Out West tillställningen, som NRJ ska ha i Slottskogen. Det är uppsatta galler och avspärrat på vissa ställen, så halvvägs tog det stopp, men tog en annan väg. Synd att man inte är hemma i helgen, kommer bli en hel del drag här ju, typiskt !

Inga fönster är dock putsade här än, men tror nog jag får vara uppe länge idag så kanske kommer på att fixa de i natt, haha. Måste verkligen fixa ordning innan pappa kommer hem, och han kommer nog vara hemma när jag kommer hem från jobbet på söndag. Eller så ringer jag Farmor och ber henne komma hit och städa, hehe...
Vill verkligen att mina EdHardy pants ska komma nu ju, men lovar att med min otur så kommer dom väl komma precis när jag åkt till Värmland, typiskt i så fall.

Har lite livsångest nu tror jag, hur ska jag göra med allt? Jobb löser sig här framöver, det  vet jag. Men jag vill ju verkligen ut och resa, ska jag satsa på att spara massa pengar till det? Har ju i och för sig ändå tänkt spara undan varje månad, men ändå. Ska jag resa dit jag vill så blir det ju endel pengar som måste sparas. Dock har jag ingen att åka med, och vill inte åka själv, inte när jag ska vara borta så länge, vill dela upplevelserna med någon liksom.. Men det löser sig väl, hoppas jag. Jag skulle verkligen vilja resa runt, stanna och jobba och se mig omkring, se så många ställen som möjligt. Och självklart surfa surfa surfa. En annan sak som jag verkligen måste ha pengar till är ju skidresor i vinter. Måste åka massa bräda, var helt underbart förra vintern när vi åkte massa i sälen m.m. Den resan var förövrigt underbar! Åre får det garanterat bli till vintern, vem vet, man kanske åker dit och säsongar.. 

Är ganska seg i kroppen nu, ska nog se filmen som kommer klockan 22 på 5an, någon seg och tråkig film men det finns inte många andra alternativ. Pappa ringde förut när dom var och shoppade, och hade hittat någon fin väska, hoppas dom köper med något nice..
Åker och jobbar imorgon klockan 14, ska vara på kontoret då. Får med en ny "boss" this time, och någon tjej jag aldrig jobbat med förut, men bli nog bra. Nu blir de lite situps innan chill framför filmen...


Bye J 

  



Simple Plan - Save you
...Reminds me of u...

And in the night we'll wish this never ends




image339
 

to get u in to my world



Har jag fixat det som jag tänkte få gjort idag? Nope. Istället har jag säckat framför datorn, solat, tagit en promenad till Landala och handlat sallad och bröd, pratat med SATS och sen var det nog inte mer, haha! Fönsterputsen och pappret ja tänkte använda tidigare idag står här framför mig på TVbordet, så långt kom jag med det liksom, haha! Latast. Men får väl försöka fixa det sen, om ork och lust finns. Okej, lusten finns definitivt Inte men..

Ska nog ta mig en powerwalk, skönt och behövande idag. Jobbigt att ta tag i sig själv bara, få på sig träningskläderna och gå ut bara, segt på den fronten idag liksom. Ska kolla lite tv, film och mysa ikväll i alla fall.
Jag hatar att jag ska jobba i helgen inte sugen alls, plus massa kul som jag missar, både här i gbg och i värmland där jag lite tidigare idag fick en festinbjudan av Dafina, typiskt! Men men, antar att de blir fler gånger, hoppas i alla fall.  Men är verkligen inte alls sugen på att åka iväg någonstans ändå, och två dagar dessutom, men det blir  bra när jag väl kommit iväg, de vet jag ju. Dock jobbigt innan. Ser i alla fall grymt mycket fram emot att åka till värmland. Träffa mamma, min älskade vovvsing och brorsorna som kommer hem. Har bokat in en myskväll med Fanny oxå, ska bli helt underbart, saknar dig så. Sen ska massa mer bus hittas på, de kan jag lova.  Later!


..how to be sure..


Låg kvar länge och drog mig i sängen imorse.. Jag bara orkade inte. Gick faktiskt precis ner med alla sopor, blä va äckligt det var, men jag får skylla mig själv. Nu borde väl tanterna vara nöjda när dom är borta i alla fall.
Tänkte hjälpa pappa lite med att putsa fönstrena här hemma (något han inte är så värst duktig på, men i andra fall är han ganska pedant), för det är ju ingrodda avgaser i balkongfönsterna så det ser inte vackert ut alltså, därför oftast persiennerna är nere där. Men nu ska det bli ändring på det. Låter som vi lever i en svinstia men så är det absolut inte, bara jag som äcklat till det lite nu med sopor, fruktflugor och allt vad det nu kan vara, men det är fixat, long ago...

Grått och tråkigt väder ute idag, såå tråkigt, kan vi inte få sommar bara några veckor till i alla fall, innan hösten ska klampa in. Jag funderar på en promenad innan frulle men kanske tar den senare i stället. Och ikväll ska filmkväll styras !
Men ska försöka få lite ordning här, och fixa ordning min lilla garderob, som sagt just nu är bäddsoffan i vardagsrummet. Måste oxå bädda rent i pappas sovrum, där vi i tisdags sov tre stycken så allt ligger huller om buller, jag själv är också huller om buller just nu känner jag, haha ! Hmmm, mycket att stå i, lika bra att sätta igång kanske. Trååkinlägg I know, ska komma på ngt roligare till sen.

Puss J







something´s missing



Go ahead as you waste your days with thinking
When you fall everyone stands
Another day and you've had your fill of sinking
With the life held in your
Hands are shaking cold
These hands are meant to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through

So a day when you've lost yourself completely
Could be a night when your life ends
Such a heart that will lead you to deceiving
All the pain held in your
Hands are shaking cold
Your hands are mine to hold

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through

When everything is wrong we move along

When all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through



Move along, huh? That really sucks...


the son of all bastards


Lunchat med Nathalie min kusin och hennes bror Sami idag. Myyycket trevligt ! Vi hade sååå roliga samtalsämnen, Nathalie som ska para ihop mig med alla sina arbetskamrater, så knäpp är hon alltså, men såå go (det ligger i släkten).  Men nu är jag bara sååå seg, och mår illa - men jag har mig själv att skylla. To much wine yesterday.. Måste dock ta bort alla soppåsar från balkongen, pappa ringde och sa att grannar hade klagat, Uppps. Men "What" liksom? Tanter, tanter...
Just nu vill jag bara åka UTOMLANDS, så trött på Sverige och vill ha värme och roligheter. Bara känna utomlandskänslan. Skulle vara sååå härligt. Men förmodligen så åker jag iväg snart, hoppas hoppas.
Vad ska man hitta på ikväll då? Inte ett skit bra på TV heller, förutom SATC men det är senare. Behöver en titta-på-film-kompis ikväll tror ja, får försöka styra det. Nu måste jag ta tag i soporna tror jag.... Innan tanterna plingar på dörren och ger mig en utskällning, fast iofs kan jag ju be dom ta med några påsar när dom går då, Hahaha !

Puss och kram hela daaa´n


image69
take me back


just a cityboy


Riktigt rolig kväll igår med Anna och Mimmi. Satt hos mig till en början, gjorde ordning oss och tömde min rosé box, aaaaalldeles för fort dock. Knallade ner till Vasastan och satte oss där för ett glas. Sedan kom vi inte så mycket längre, okej, till kön på trädgårn men sen tog det stopp, - det gjorde inte så mycket heller. Kvällen slutade dock med lite onödigheter, meen heeey; om ingen tog skada, så vad gör det då? INGET, tydligen. Nu ska jag iväg ! Puss



lets go... don't wait... this nights almost over ...



Ceasarsallad är min passion just nu alltså, det är sååå gott ! Men nu är jag sååå mätt dock. Har varit på stan en sväng idag, träffat folk och hälsat på Mimmi en stund, såklart ! Hittade ett par skor jag bara Måååste köpa, skiit fina Converse, men det får vänta tills min Ed Hardy bralls kommit. Och medan jag besökte Mimmi så övertalade hon mig om kvällens planer. Det ska bli sååååå kul, och nu fick jag med Anna oxå, weei. Så nu måste jag fixa endel.

Ha en skojjig kväll, det ska jag ha må ni tro !


you´ll be at my show



JIPPIE ! Ed Hardy mjukisbrallsen kom tillbaka i lager, jag la en order DIREKT, så nu är ett par på väg till Mig ( :
Fick beslutsångest dock och visste inte vilken färg jag skulle ta, - svart eller gå -, men det blev gråa tillslut, var ju ändå snyggast tryck på dom. Jag är så glad! Ääääntligen, dock inte min plånbok. Nu får det vara nog med shopping ett tag.
På torsdag får jag kanske besök, övernattningsbesök tillochmed, kommer bli sååå kul, om det blir så, och mysigt..
Nu ska jag ut och gå i det gråtråkiga vädret =/       
Later!





one lie living in the new


Det har verkligen regnat heeela dagen idag, ett evigt regn som aldrig tar slut. Men förhoppningsvis tar det slut, mycket snart ! Hade inget paraply som sagt, så tog pappas regnjacka och använde som paraply, tihi. Det funkade till hållplatsen i alla fall. Inte ofta jag tar vagnen till stan, och hem, men idag var det verkligen ett måste kände jag. Är så sjukt nöjd med det jag handlat. Provade allt en extra gång när jag kom hem, som vanligt...
Idag blev det;
* Svarta chinos (som jag var ute efter)
* Skogsgröna shorts
* Grå shorts
* En slags jeans tunika/blus i ljusblå färg
* Gult långt Ed Hardy linne (jag bara äääälskar det)
* En svart hood med knappar (från MONKI, sååå mysig och snygg)
* Gula myshotpants (man kan aldrig få nog av såna)
..Det var nog allt..
Och nu får Julia hålla i plånboken, så inget besök i stan på ett tag nu, kan bli svårt dock...

Jag och Anna möttes upp när hon slutat, kollade i affärer, sprang i regnet och åt gott på Sense. Lika mysigt att träffa dig varje gång gumman. Nu är jag faktiskt riktigt sugen på myskväll, får försöka styra något..

Ha en mysig kväll
, kanske återkommer !

J

baby think Twice


Måste ta mig ut, vill såååå gärna shoppa. Som vanligt när jag inte har något att göra och är hemma så provar ja alltid massa kläder och provar olika outfits, haha! Men det är kul, och ger inspiration. Fast när jag satt ihop något som jag tänker; "detta ska jag ha någon dag i veckan" och tycker det är kanonsnyggt och trivs jättebra i det, så ångrar jag mig oftast efteråt när jag väl ska ha de, och tycker inte alls att det är lika snyggt då, strange! Men men..
Ska nog införskaffa några nya chinos idag, i olika färger, har grå redan. Är jättenöjd med underkläderna jag köpte igår med, dom är sååå fina. Ska även kolla på väska (saknar min DKNY, bästa jag haft), hotpants att mysa i och lite annat smått och gott. Är inte riktigt sugen på att hugga in på höstkläderna riktigt än faktiskt.. Och jeans får även vänta, ett tag till...
Ska träffa Anna på stan. vi ska ha en Anna-och-Julia-Dag idag, eller eftermiddag/kväll rättare sagt, för Anna slutar tidigare idag, Weeei. Den stackaren jobbar ju jämt, men snart blir det andra bullar, aiiight !
Ser fram emot i eftermiddag, såååå mycket. Äääääntligen.... Later !




Grrrryym kväll med Anna; Juldagen -  förfest på Rubinen och sedan Park..


beautiful stalker


Inte alls roligt väder idag, och vem vill gå ut och gå i regn som öser ner? - inte jag! Vill ha min träningscykel här nu, den hade varit pefekt att ha just idag. Ska försöka be pappa ta med den hem när han lämnar brorsorna hos mamma.
Hade ju funderingar på att gå ut på stan för lite shopping idag. Men får nog ta en vagn i så fall, vill inte vara genomblöt och gå i stan, har ju dock inget paraply..
Tänk om resten av sommaren som är kvar kommer bestå av massa regn..? Wish not. Vill ha mer sol ju, dom här senaste veckorna har varit underbara, bortsett från när man jobbat i värmen då förstås. Hoppas den kommer tillbaka, åtminstone några dagar till.
Funderar på att kanske baka grova scones idag, aldrig gjort det förut, och det är skoj att baka. Dock blir jag aldrig sugen på det jag bakat när det väl är klart, så får väl bjuda hit någon som kan äta upp det i så fall.

Jag är så fruktansvärt sugen på att åka iväg nu. som jag tidigare nämnt. San Diego, Bali, u name it. Lära sig surfa och bara ha de gott och se saker. USA har jag länge velat åka till och det vore så kul att komma iväg. Någon av mina nära och kära som känner sig taggad? Cause I really want... Grunna på saken och säg till mig i så fall... ; )
Dax för chill och dusch kanske, om man nu ska ta sig ut på stan idag...

Puss
Julia


addicted to you


Hunnit med endel idag, trots att jag till en början av dagen trodde det skulle bli en "isolera-mig-innedag" pga att regnet öste ner när jag vaknade imorse. Men det slutade och kom till och med lite sol här i Göteborg. Så det fick bli frulle, dusch och ut på stan som planerat. Hade tänkt att köpa massor men ska kolla mer imorrn, fick bli lite underkläder i alla fall, alltid roligt att köpa, och alltid behövligt. Mötte upp Cissi och sen kom även Petra, vi hade väääldigt trevligt på Carlings och servicen var helt klart en fet 10a ; ) Crazy guys alltså..
Knallade hemåt lagom tills affärerna stängde, hade ju tvätttid dessutom. Riktigt skönt att få saker tvättat. Och utmana sig själv genom att gå ner i källaren, I know sounds chicken, men tycker det är svinläskigt att gå långt ner i källaren själv. But I make it through, så nu har jag massa rena kläder. Har faktiskt städat oxå, så nu finns här inte så många fruktflugor kvar och det luktar gott och fräscht, man får inte damm under fötterna när man går på golvet, vilket är väldigt bra eftersom jag oftast ligger på golvet om jag kollar tv eller bara chillar, jaaa det är kanske konstigt, men skönt.... Sopppåsarna på balkongen får tas itu med imorrn, likaså klädhögarna på soffan som numera är min garderob, slarvig jag blivit, haha !

Kollat en film nyss och myst lite ; ) En riktig kärleksfilm, inget jag annars brukar tycka om eller titta på, men den var helt okej. Och en sak slog mig, undra om man någonsin kommer hitta "den rätta", the one, the right guy liksom... För en del är det redan avklarat, endel letar desperat och vissa bara väntar och väntar. Känner inte att man verkligen måste hitta "den rätta" heller, för varför inte leva ensam? Varför inte klara sig på egna ben utan någon att dela allt med, men visst har det en charm i sig också, självklart, mysigt odh tryggt! Känns som att de flesta har bråttom att hitta någon, the one who´s made for u maybe will find U, someday. Men om han eller hon inte finns då? FInns det verkligen en till alla? Hur kan det gå ihop.... Inte min grej att fundera på sånt här men, nu blev det så, haha! Som sagt, inte min grej, jag släpper det. Tajmat att; James Blunt - Goodbye My Lover, kom på radion direkt när jag slog på den.. Yeye, kvällen är ung, and so are u ...

Kisses
J


Blog Image

U´re the one and only for me baby !






that what you mean isn't what you say


Myskväll ikväll. Såg en ganska rolig film som gick på 3an. Alldeles nyss så började det regna, det bara öser ner. Men jag tycker att det är jättemysigt. Somnar så bra när regnet smattrar mot fönstret, det är ett härligt ljud liksom.
Tänkte borsta tänderna och försöka sova lite nu, blev ju som sagt inte så mycket sömn i natt, så endel att ta igen. Imorgon ska jag shoppa och då behövs ju en massa energi såklart! Saknar verkligen Mamma nu, och min älskade stjärna. Bara ca en vecka kvar tills Pappa och broo´sen kommer hem också, och det glädjer mig verkligen. Saknar dom en hel del nu. Men detta påminner mig även om att jag Verkligen måste städa, det är inte nice här nu alltså, orkar inte bry mig alls. Men om inget annat hittas på i morgon kväll, vilket jag starkt hoppas på att det gör så tänkte jag nog ta tag i detta oändliga projekt vad gällande städning, för det är stökigt BIG TIME här alltså, men fruktflugorna trivs. Hahaha, jag som annars är lite åt det pedanta hållet, but not this time.. Ska dessutom tvätta, blää. Hatar att gå ner i källaren själv, det är läskigt som fan, men gick ju bra när jag bokade tid i alla fall, men slipper helst. Men tvätten blir ju dock inte ren i tvättkorgen så...

Dags för sängen, mys!
J
ulia



take a stand



En riktigt rolig jobbtrip till Höllviken fick det bli denna gång. En galet rolig efterfestBeanBar där baren var Öppen.. Dock resulterade detta i en väldigt trött lördag. Kom till hotellet precis i tid tills vi skulle checka ut med chefen, haha! Sov i bilen, eller deckade kanske man skulle kalla det för att vara på sanningens sida. Knallade hem från kontoret och kände mig som ett levande lik när jag spatserade genom Avenyn och Vasa, haha, men frisk luft var mycket välbehövligt...
Väl hemma släppte jag bara allt på golvet, borstade tänderna, stängde av telen, och la mig i sängen, ..somnade tillslut..
Nu har jag precis handlat lite saker till Ceasersallad m.m. Inte alls sugen på någon mat just nu men, man måste väl.
Får se vad kvällen har att bjuda på, men Julia är ganska tom på energi faktiskt.

Imorgon ska jag försöka släpa med mig någon till skate-tävlingarna och allt det i Slottskogen, ääälskar att kolla på sånt. Men verkar inte vara någon som är så sugen dock, annars får jag la gå själv. Hör musik och kommentatorerna från lägenheten när balkongdörren står på glänt, men är verkligen för seg för att gå dit nu..
Nu ska jag försöka slänga ihop lite Ceasar (utan kyckling ;P). Have a great night!


Kolla in det här







have u ever seen the rain


Det går bra för mig idag, NOT!

Men det gör inte så mycket. Började dagen med att försova mig, skulle gått upp 08.45 för att gå upp i bra tid för en gång skull och hinna med allt jag tänkt, men icke, - försov mig till 10.15. Så jag flög upp ur sängen, drack massa massa vatten, bytte om och tog mig en "morgon"-walk. Skönt, men gryymt varmt. Inte ett moln på himlen, jag som trodde det var sista soldagen igår, men tydligen inte. Hade tagit med mig pengar till färskt bröd som jag tänkt handla med mig på vägen hem från promenaden, - en tia i ena strumpan och en tia i den andra, haha. Man har tur om dom är kvar när man väl är framme vid affären. Men det var dom, så lite tur hade jag allt.
Dock klantade jag bort ena gulpengen på andra sätt. Let me tell; - Eftersom jag var ute och gick hade jag musik i öronen, och då hör man ju inget annat än musiken. När jag då hade plockat de bröd jag skulle ha och skulle gå till kassan, märkte jag att det bara fanns en tia i min hand, Hmmmm, tänkte jag då, hade jag kvar en i strumpan tro (?), kollade efter, men det hade jag inte. Hade dessutom verkligen för mig att jag tog upp de båda, måste ha tappat den ena, nåågonstans... Så jag gick runt där lite oskyldigt i affären och kollade ner i golvet för att se om jag tappat tian någonstans på vägen, hade ju isf inte hört de pga musiken. Men hittade ingen tia, någonstans. Så jag gav upp. La ur halva innehållet eftersom jag inte kunde köpa allt, pga av min borttappade peng. Men jag gick ändå en extra gång förbi bröden. OCH DÄR LÅG DEN! Gissa om jag blev glad, hehe. Så stoppade i allt jag tänkt köpa från början och gick därefter till kassa, mycket nöjd.
Väl hemma skulle jag göra ordning mig en proteindryck som vanligt till frukosten, och när jag skulle skaka den hade jag inte skruvat åt shakern ordentligt, sååå, -ja-, ni förstår vad som hände. Som sagt, Det går Bra för mig..! Hahah...

Eftersom det var så underbart fint väder beslutade jag mig för att lägga mig i solen, hann ju ändå inte med något annat, och man måste ju ta vara på soldagarna här i Sverige. Men slottskogen blev det inte idag, utan en lagomt stor gräsmatta som ligger mellan mig och Landala typ. Så där la jag mig, tänkte jag skulle ligga där till 14, då jag först skulle till Landala Konsum, igen, för att hämta ut mitt paket från eleven.se Weeeiiiii ! ( :
Men med min tur idag så blev det inte riktigt som jag tänkt mig; ca 13.15 kom de jääädrans gräsklippargubbarna och då var man visst tvungen att flytta på sig. Så nu sitter jag här i lägenheten, och ska strax knalla iväg för att hämta ut mitt paket, sen får de bli duscha, matlagning och sen åker jag och jobbar.
Min dag full av tur, kan man säga, men stor ironi.. Hoppas den avslutas bättre än den börjat, men heeey, jag trivs ändå!
Som sagt, .... det blir aldrig som man tänkt sig ..... MEN, det kan bli bra ändå ! Tror jag skulle behövt hitta en fyrklöver i gräset där jag låg, men det händer aldrig mig :D







RSS 2.0