sweet time


Hemma i Göteborg igen efter tre dagar i Stockholm. Lördag blev det chill, kom ju fram ganska sent och var riktigt seg. Söndag - dax för fotning. Åkte ner till ett gym i Solna för lite träning så man piggnade till. Tiden rann iväg rätt fort men tillslut var alla på plats. Solen stod högst upp på himlen men kallt var det ändå, men kul! Efter många timmars fotning var det dags för MAT och massa snask, aldrig ätit så mycket skit inom loppet av så få timmar. Men ätardag blev det så det stod härliga till i alla fall, synd att jag inte haffade allt på bild, hade varit en rolig syn. Hade en fortsatt trevlig kväll med lite andra roligheter och kan sammanfatta dagarna i Stockholm som riktigt bra. Tack alla som varit med!! Bilder m.m. kommer, bl a lite nytt inhandlat från Better Bodies och Body Action, såå nice... TV och mys nu, Ciao!



(Bild: Deseré Gullberg)

Jag mätte muskler med Pierre som ska tävla i SM i helgen - arm VS vad !!
GAME ON, vad tycks?!






whenever you´r in trouble


Har packat och myst med Pappa och Elias hela kvällen, så himla skönt. Helt slut och trött i kroppen - men det är en härlig känsla så här på kvällen, hellre det än att vara rastlös när klockan är mycket..
Blev jättenöjd med naglarna förövrigt, gjorde som jag gjorde sist; endast en färg, alltså inget franskt eller så, ser mest naturligt och fräscht ut, like that!
Var på en liten intervju förut kan man säga - eller jag var redan innan garanterad och efterfrågad om jobbet så det var mest jag som skulle se om jag ville ha det, jag och Michelle, lite småjobb är alltid bra, blir from nästa vecka är det tänkt. Hann med en snabbfika med my lovely Michelle, som oxå hade bråttom som tur var. Efter fikan blev det gymmet, bandet 2 timmar och sen S-Core, dags för hemgång efter det. Skyndade mig hem till brorsan som anlänt.

Imorgon åker jag med 16 tåget till Stockholm och jag är mycket förväntansfull, ska bli sååå himla kul. Åker nog hem Måndag som det ser ut nu, för jobbet börjar ju Tisdag dessutom. Nu ska jag nog gå och lägga mig, så jag orkar upp till gymmet imorgon, ska vara där vid öppning så jag hinner med allt jag ska hinna under dagen, innan tåget går.
Ha en trevlig helg, min kommer bli toppen ! Ciao..









do anything


Nyss varit ute och gått. Har haft en hemsk natt i natt. Sovit varannan halvtimma, timma ungefär. Känt mig helt konstig och haft konstiga drömmer, inte trevligt alls. Men nu är jag pigg och alert och uppe på benen. Äter frukost och ska snart hoppa in i en dusch. Sen iväg och fixa naglarna, wehoo! Blir stan efter det och sen gymmet - bandet och S-Core är det som gäller idag. Får hoppas på lika bra ögongodis som igår ; )
Ikväll kommer brorsan också, så vi ska ha myskväll, måste dock packa också men, ska väl inte ta allt för lång tid. Nu måste jag nog hoppa i duschen. Have a nice day! Pusss 




love my new shoes



get low


Nyduschad efter en kväll på gymmet. Måste börja med att säga; -
" Den skönaste segern är när man vinner över sig själv! "
Det var något jag gjorde idag, utmanade mig själv lite kan man säga. Jag satte upp målet att köra 3 timmar på bandet på gymmet när jag kom dit vid 17.30. AND I MADE IT! Det gick faktiskt lätt, dock hade jag ganska ont i fötterna i slutet, - blir första blåsorna i nya skorna. Men det var det sååå värt! För nu känner jag mig stolt över mig själv, tycker det är kul att sätta upp lite mål och utmana sig själv i saker, man blir så nöjd när man klarar det efteråt.
Nu ska jag bara lägga mig i soffan, chilla och prata med pappa som kommit hem. Ingen mer ork till annat.
Imorgon väntar nagelfix hos Kristin vid 13, sen blir det nog lite stan och gymmet därefter. Seee ya!



you still living with my fear


Idag tog jag en grym sovmorgon, men alltid när jag bestämt mig för att göra det så vaknar jag tidigt ändå. Men har legat i sängen halva morgonen i alla fall.. Vill bara att posten ska komma, ifall mina skor m.m. kommer idag. Idag ska jag till stan och prova Kate Moss klänningen jag bloggat om tidigare. Passar den och jag tycker om den så blir det den till den 3e oktober. skor har jag ju... Lika fint ute idag som resten av veckan. Ska snart ut och ta en låång promenad innan frullen.

Bjuder på denna skönhet så länge
, SEXIG - var ordet !!





understand



Så himla bra, längesen jag hörde den - sattes igång på avslappningen på gymmet förut. LOVE the song!

Lyssna



maybe I´m amazed


Hemkommen från gymmet, riktigt nice! Jag och Charlotte körde på ordentligt på MRL-passet och sen körde vi ett springpass på bandet i ca 20 min efteråt, skönt! Kom hem nu efter en promenad genom stan, många som var ute på ett glas - då känns det skönt att vara påväg hem till en dusch istället. Kollar Idol en sväng och sen ska jag verkligen hoppa in i en dusch. Imorgon blir det inget på gymmet. möjligtvis ett pass på bandet, annars hemmaträning. Ska organisera ordning min nya byrå och alla kläder, hann inte med det idag eftersom jag städade så duktigt. Jag ska definitivt till stan och shoppa imorgon med.. Först och främst in på Ragtime. Tråkig idag, men nu ska jag in i duschen och ta mig en morot. Puss hej!




Min babe är pregnant !!



trying different thing


Idag har jag varit riktigt duktig! Har städat hela lägenheten jätte noggrant - dammat, dammsugit, till och med skurat väggarna och tvättat fönster, u name it. Jag har helt enkelt varit GRYM idag. Tog ganska lång tid, men det är så underbart skönt när allt är klart och man bara kan luta sig tillbaka. Nu kan man faktiskt Se ut genom våra balkongfönster. Pappa är väldigt noga med städning, men tvätta fönster är inte hans grej. Han har anställt fönsterputsare innan, men tydligen så var det ett braaa tag sen han gjorde det.. Har varit på banken, och solat precis. Äter lite mellanmål/lunch nu och ska snart iväg och träna. Ändrade planer, igen - Michelle hann inte med stan och Modellgrejen, så jag kör MRL passet med Charlotte istället för S-Core. Vila lite nu innan gymmet, hörs senare!



now she sleeping in my bed


Fått upp "ögon och öron" för denna låt igen, var många år sen sist, GRYM!

Lambretta - Bimbo



behind blue eyes



Nu är det dags för städning, blä! Vill inte vara inne i detta fina väder. Men ju snabbare jag städar desto snabbare får jag gå ut, så nu kör vi!! Måste visa mitt älskade Puma linne - i limegrön och grått. Jag gillar det! Ciao!!






little child



Uppe i ganska bra tid idag, gick faktiskt upp 08.30 - känns bra. Ändrade planer idag; Blir ett senare pass - MRL ikväll i stället. Så jag hinner träffa Michelle och kolla på modellgrejen i Nordstan, blir kul. Har endel annat att göra innan bara, ta en rejäl cykeltur på cykeln (vilket jag strax skall ta tag i), gå till banken, STÄDA, skön promenad i solen, sola om jag hinner... Känner mig dock något seg i kroppen idag på ett konstigt sätt, snällasnälla jag får inte bli sjuk !! Måste börja med allt nu, blir nog härlig sol idag med, underbart! Later...

 








poison


 

Kollat Idol, och är halvdäckad i soffan. Jag tycker att han den lilla killen med ljust långt spretigt hår är så gullig, och rolig. Se ett klipp från dagens program med honom här - he rocks!Börjat kolla på Proof of life på 3an, verkar bra, men orkar inte fortsätta se klart den, ska nog lägga mig i sovrummet och slå på nåt annat på Tvn i stället. Är grymt trött nu alltså, och vore ju skönt att komma i säng i tid.
Eftersom jag inte tog tag i städnings-projektet idag så ska jag försöka med det imorgon. Har endel annat med men ska försöka hinna, måste hinna - så blir pappsen glad när han kommer hem i övermorgon. Blir nog S-Core imorgon, och ska träffa Michelle också, hade tänkt vi skulle kolla in Modell-grejen i Nordstan, hinner nog inte de tyvärr då - krockar med passet. Nu ska Julia borta tänderna och Krypa ner..
Ciao!

Det är sjukt vad jag älskar Badit Rock 104.8 - in my ears all day long!!



nobody´s wife



Hemkommen från mitt livs pass, såå hiiimla hårt och såååååå gryyymt nice. Ojj vad vi körde. var Body Combat release, hade två instruktörer så allt var max hela passet, utan någon paus dessutom. OM jag och Charlotte såg ut som två rinnande tomaternär vi var klara, oooh yes! Så nu somnar man somna skönt ikväll. Nyss ätit lite och ska snart in i duschen. Sen blir det nog mys och Idol i min ensamhet, ....tror jag. Ha mysig kväll så länge, feeeel good!


- Grym låt -
LYSSNA




let´s take a triple-egoooo!



want it all





Ge mig kroppen !

(tack för bilden Jenny-love)





who´s the only one


I´m so happy!! Fick ett par skor jag velat ha ett tag nu från Zara av min älskade pappa, tack hundra gånger till pappsen. Har varit på stan och fikat med Anna som sagt, underbart att träffa dig vännen - och jag lovar att allt kommer att lösa sig, är så glad för din skull dessutom. Tog en sväng på stan, skulle köpa en tröja från MQ men den var slut i XS så får försöka ta mig till Kungsmässan el till Partille, vill ha den! Gick till Mimmi och tjatade en sväng. Och sen kom den goda nyheten när jag kom hem och kollade mailen - Det var ledigt på Body Combat, så jag hade fått en plats, och Charlotte. Så snart ska jag till gymmet för lite Combat, blir hårt pass idag med två instruktörer, var något speciellt tror jag.
Ikväll blir det lite städning och mys. Puss på er!


LOVE

sometimes we got to make some love



Blev ett pass på cykeln imorse istället för powerwalk, härligt det med. Sitter och äter frukost nu och ska snart hoppa in i duschen - ner på stan och fika med Anna, hälsa på Mimmi m.m. Imorse jobbade pappa hemifrån, eftersom han skulle ta flyget till Stockholm/Sundsvall vid lunchtid. Trevligt med sällskap på morgonen, men nu är jag själv i några dagar. Så ska försöka städa en himla massa och göra fint. S-Core ikväll igen. Nu ska jag skynda mig! Later!




..suddiga bilder från morgoncyklingen..



week as I am


 Sitter i soffan med pappas raggsockor, stora hood med luvan på mig, - men fryser ändå, om fötterna och resten, wierd! Dricker lite funlight i min ensamhet. Imorgon ska jag fika med bästa Anna, var såå längesen nu. Vi ska gå förbi Ragtime med, hitta lite offer som ska tas med hem på torsdag när pengar kommer kanske. Skulle boka in veckans alla Body Combat-pass förut föresten, men alla var fullbokade aaarg ja blir, så fick ta som reserv så länge, inte en chans att det kommer finnas plats, blä! Finns förhoppningsvis plats på S-Core imorgon, blir bandet innan i alla fall, nice. Ska kolla 2 1/2 men om en stund, om jag orkar hålla mig vaken tills dess, borde komma i säng i någorlunda tid idag...

Ser förövrigt GRYMT mycket fram till helgen, ska bli sååå kul.
 På Lördag åker jag uppåt i landet och på Söndag gäller det, wohoo!

Puss!
J




just don´t know



Snyggt från NOLITA







who´s that bimbo


Kommit hem från en underbar myskväll på Condeco med Mimmi, vi har fikat och pratat hela kvällen, du och jag hjärtat!
Efter frukosten imorse tog jag en dusch, gjorde mig iordning för att möta Michelle på stan. Vi gick en liten "spanar"-runda och satte oss sedan på Espresso House vid NK, fikade och pratade en himla massa, sedan tog vi oss en runda på stan, inte bra dock - för vi hittade massa med skor, men på torsdag ska det shoppas!! Tog oss ännu en fika Café femman, där en vän till Michelle jobbade - var tvungen att värma mig med en kopp te, kallt ute idag. Drog till gymmet och Michelle på andra roliga äventyr. Blev själv till gymmet idag eftersom Charlotte min lilla pingla hade ont i halsen, den stackaren. Men tog ett pass på bandet och sen var det dax för S-Core, grymt pass idag! Sprang hem och åt, sen styrde jag och Mimmi en kvällsfika på Condeco som sagt. Vi har pratat om allt mellan Himmel och Jord, ...och lite till... Allt från underbara till hemska saker.

Ett hett tips är att ta reda på vad killen du dejtar arbetar med - det kan i vissa fall innefatta
skumma och vidriga konsekvenser, om man råkar dejta fel kille med fel yrke, tro mig!

Uäääck. Nog för nu, Puss!




Michelle och Jag på Café femman - yes we r wierdooos!!


..friendly kissing, close, no tounge..


Klivit upp för en stund sen, ut och gå som väntar. Men råkade hamna här först, som alltid. Idag ska jag göra massa kul, och ännu en dag i det underbara vädret, makes me happy! Byrån står klar också, så blir nog en hel del klädorganisation och städning senare. Har en känsla av att denna vecka kommer bli en kanonvecka,  det bara känns så.. Pappa åker dock bort mellan tisdag och torsdga för jobb, men då väntas trevligt sällskap istället, förmodligen i alla fall.. Brorsan kommer på Fredag också så då blir det myskväll. Nu ska träningskläderna på och ut i det fina höstvädret.

..Kolla in detta underbara klipp, man kan inte bli annat än rörd..




wake me up



Underbar tshirt - JUNK FOOD








rape me my friend


Mysig söndag! Den startades upp med att jag snoozade 1 och en halv timma ungefär - ooouups! Men sen tog jag tag i mig själv ca 09.30 och tog mig en rejäl promenad, dock inte så skön med tanke på mitt värkande ben och min onda fot, men kämpar man på lite hårdare som sagt så tänker man inte på det efter ett tag. Efter "the hard walk" tog jag mig lite frulle och sen skulle jag möta Charlotte innan gymmet. Vi hade bokat in oss på S-Core. Det var kanon, dock lite kort så det blev ett pass på bandet efteråt. Jag älskar verkligen magträning, älskar den brännande känslan. Nåväl, efter gymmet skyndade jag mig hem för att duscha och dra till stan med pappa. Underbart solken hela dagen så man ville ju bara vara ute. Men vi var tvungna att köpa en byrå till mig, för mina kläder får inte plats alltså, pappa tyckte vi skulle gå till myrorna istället och ge bort halva min garderob, ICKE! Vi hittade i alla fall en svart byrå, som jag ska ha så länge, helt okej, men sen vill jag ju köpa den jag visat innan från MIO.

Sedan var det dax för lite mat så vi satte oss på det mysiga franska cafét/lunchstället Le Pain francais. Tog oss en varsin veg lasagne, var sådär men mysigt att sitta där i alla fall, och god sallad och bröd till, hehe, alltid nåt. Sen åkte vi hem för att fixa byrån m.m. Och det tog ju sin tid, den var ju inte ihopsatt som jag trodde, en himla tid tog de. Men jag var faktiskt jätteduktig och löste problemen vi fastnade på - har ju faktiskt satt ihop en hel garderob från IKEA alldeles själv för ett tag sen när jag bodde i Värmland, resulterade i och för sig i en bruten nagel och ett och annat svärord men tillslut så... Ger man inte upp så går allt!!
Pappa fick göra det sista eftersom jag skulle börja baka brödet och självklart kolla Miami Ink kl 19 - LOVE IT! Medan jag bakade bröd, kollade TVn, datorn etc så fixade pappa ihop resten av byrån alldeles själv. - Då måste jag tillägga att han till och med själv erkände att han inte är så händig av sig och så bra på saker som att sätta ihop möbler etc. Och han är inte den som erkänner sina brister i vanliga fall, men han gjorde ett kanonjobb, guld-stjärna till dig farsan! Anyway -

Byrån blev bra och Brödet blev gott, så tack Jenny för tipset! Nu ligger det i frysen och det andra i min mage, hehe...
Vi hyrde filmen Awake, jag tyckte den var bra men något skum och pappa tyckte sådär. Tycker dock inte om att Jessica Alba spelar elak, hon passar inte som det på något sätt. Nu ska jag snart "kasta in handduken" jag med...
Imorgon väntar fika med min underbaring Michelle och sedan gymmet med Charlotte - blir ett pass på bandet först och sen S-Core. Var meningen att vi skulle köra PowerYoga efteråt men hinner inte det tyvärr, min gulle-Farmor ska firas.
Nu väntar sängen på mig! GodnattPuss


TIPS !!
Radiokanalen Bandit Rock - 104.8
(har för mig den heter så)
Den har tagit över Lugna favoriters radiostation.
Är underbar!




underbart höstväder från fönstret & byrå-meck



thunder



Meckar byrå och bakar bröd, I´ll be back in a few hours folks!

Önska mig lycka till, vi har redan hållt på med byrån i några timmar.
Nästa gång ska vi ta reda på ordentligt om den är färdig innan eller ej.
Complicated Shit!



say it ain't so


Travis Barker och Adam Goldstein allvarligt skadade i flygkrasch
Nej?! Vad händer?
Hoppas på det bästa.


Läs mer här






u can break my spirit



Tråkig nyhet - Frölunda förlorade mot Linköping idag med 2-1. Vad håller ni på med grabbar? Tydligen så hade till och med hemmapubliken buat åt spelarna, vilket jag förövrigt inte tycker är så nödvändigt men..
Har legat ner en lång stund nu. för Dum som jag är så åt jag ju creme fraise förut till maten, och nu har jag ont i magen och är svullen typ, är laktoskänslig och har varit de det senaste året, tror i alla fall att det är det som smärtan och svullnaden beror på, Sjukt tråkigt! I-landsproblem, I know - men ändå. Haha, jag skrattar så mycket åt min lilla pappa, han ligger och kollar på NEXT på MTV, och helt plötsligt hör man honom skratta och säga NEXT!! Helt inne i det där skitprogrammet, så rolig. Mys vid TVn en sväng nu - jag vet att jag är lat. Later!

TIPS !!



Läkerol split!

Lingonberry licorice

Vilda lingon och lakrits i en
spännande smakkombination.

(jag äälskar dem)



tell me why


Sitter i soffan och är kanonmätt just nu! Jag och pappa har lagat Fajitas - se recept längre ner. Vi har varit på stan hela dagen, blev Kungsmässan, Freeport och Avenyn en sväng. Pappa köpte en snygg kostym och två par kostymskor. Jag fick en urmysig stickad tröja i svart från MQ, ett par nya skor till gymmet från Nike och ett par korta shorts från Nike till träningen. Kanske dyker upp lite bilder på sakerna sen, dålig på det där men.
Sen kom vi på att vi skulle laga något gott i stället för att äta ute, och då fick det bli Fajitas a lá Familia Grubisic. Blev supergott så nu ligger vi båda utslagna i varsin soffa som två säckar potatis. Men ska nog ta en promenad i det härliga vädret lite senare så känner man sig bättre sen.
Har precis bokat ett pass för imorgon: S-Core, ska bli kanonkul! Vi tar nog en springtur på bandet efteråt också eftersom passet bara är 30 min. Nu ska jag vila en stund så jag orkar ut på en promenad, trött idag faktiskt, men behöver mer av den sköna friska luften känner jag. Ha en underbar dag! Ciao

Recept på våra Fajitas:

Du behöver:
Scuash
(stavning)
Grön Paprika
Röd Paprika
Gul Paprika
Champinjoner

Valfritt bröd, pita, tortilla, m.m.

(vi köpte ett osötat orientaliskt i fullkorn)

Diper:

Salsa (tomat)
Creme Fraise/Gräddfil
Guacamole
(Fajitas såsmix)

Gör så här:
Skär alla grönsaker. Börja med att lägga i scuashen, eftersom den tar längre tid,
lägg sedan i paprikan, och sedan i med champinjonerna.
Allt skall bli till en enda röra, när det är klart blanda i fajitas såsmixen, som vi
hittade i tacohyllan i affären, lite kryddig och ger grönsakerna lite mer smak.
Lägg sedan upp grönsaksröran på tallriken tillsammans med ett bröd och de
dipper du valt ha med.
Smaklig Måltid!




från matlagningen - såg så härligt ut med alla färger




of gold






Saknar min stjärna så mycket nu!
Hatar att inte ha henne omkring mig om dagarna, som man annars är van vid.
Så tomt utan hennes underbara närvaro - my love.
 Tror inte det finns något bättre än att ha en älskad hund i familjen, man skiner upp var dag man ser på henne, när man vaknar och när man lägger sig. Hon finns alltid där att mysa med och man känner sig alltid så behaglig och glad med henne vid sin sida, trygghet och kärlek! Att se in i min älskade vovves ögon och se dom glittra av välmående kan nog inte få mig att må bättre - inte mycket går upp emot one of thoose moment...
Saknar dig min skatt!





Och jag saknar självklart min älskade lilla Diesel som jag önskar vore "min" på riktigt.
Ska sno hem honom när säsongen är över för alla slädhundar uppe i Sälen,
- empty without you!
Saknar att du smyger upp med framtassarna i knät på mig,
slår kullerbyta ner i knät för att gosa,
saknar hela dig min lilla snygging!



be happy



Okej, en grymt bra film kom ju ikväll faktiskt, kollar på den nu och försöker hålla ögonen öppna, men både jag och pappa blir galna på all denna reklam, heeela tiden. Filmen vi kollar på heter Mystic River - hett filmtips! Måste ses.
 




Läs mer
här






in every single way



Hittade lite snygga träningslinnen jag tänkte dela med mig






BETTER BODIES





Nike
(köpte detta idag)





Peak Performace






in the shadows of today



 

Har verkligen fastnat för detta coola armband från Mi Lajki - Flamingo Bangle.
Vad tycks?!




 


sex you up


Seg, seg och åter seg! Varit på stan och - Ouuups, blev lite shopping. En grå stickad klänning som jag bara älskar från HM, två sportlinnen - ett Nike och något annat, plus en svart kjol från MONKI. Men imorgon ska jag hjälpa pappa med shopping, massa kostymer m.m. Ska bli kul! Får se vart vi åker, kanske blir Kungsmässan etc, ska ju kolla träningskläder med. Just nu känner jag mig riktigt seg och frusen, får INTE bli sjuk alltså, druckit massa vatten och ska ta mig en kopp te. Nyss kollat Postkodmiljonären med pappa - jag tycker att det är bra. Det är ju dock skamligt att det nästan bara är skit och en himla massa reklam en Fredag, Jönssonligan liksom, what?!

Vill ge tummen upp till Paulúns Müsli som jag provat idag, den är supergod!
Finns flera smaker, se här.
- men fanns bara en kvar när jag skulle köpa, den var kanon! Imorgon ska det bakas bröd.



Grym energikälla!

- Smaksatt med honung, frukt & bär
- Jordgubbar med högt innehåll av antioxidanter
- Innehåller beta-glukaner
- Inga onödiga tillsatser
- Hög fiberhalt för magens skull



fucking hates me


Kom hem från gymmet för en stund sen, skönt pass - men Body Combat är mer min grej. Ville köra mycket mer mage än vi gjorde idag. Vi går på nästa Core-pass istället tänkte vi. Tog en sväng förbi avenyn och konsum på vägen hem. Köpte BRÖD och en Brödmix från Paulius "det moderna bördet" - som det så flashigt heter, eftersom jag ska baka ikväll eller imorgon, och fick tips av Jenny att prova det. Blev även en müsli även från han, den var mums! Precis ätit lite och ska hoppa in i duschen. Nu är jag och Charlotte medlemmar i alla fall! Men imorgon blir det ledigt från gymmet, ingen av oss hinner. Kommer det någon bra film ikväll tro?! Dax för en låång, skön och Varm dusch. Funderar på att ha lite HomeSpa ikväll, behövligt och mysigt, några tips på välmående saker för kroppen i ett härligt skumbad kanske?!Imorgon blir det shopping i alla fall, shihiii! Puss så länge!!



go around


Underbara väder, idag IGEN! Jag blir på sånt bra humör alltså, man trivs så bra och får verkligen upp humöret när vädret är så här skönt. Ska möta Charlotte vid Domkyrkan kl 11.40, och försöka hinna lämna in filmerna pappa glömde ta med sig imorse, klantigt daddy! Blir ingen dejt med Michelle idag, hon var fast ute i skogen, snyft! Men du ska gottgöra mig nästa vecka sweetheart. Ska kolla med Anna om hon vill fika, var så längesen vi sågs gumman, I miss u! Köper nog med mig en Ceasersallad och något gott bröd sen, var längesen - och det är ju Fredag ; ).
Igår när jag kom från träningen så luktade det sååå himla gott i hela trappuppgången - popcorn! Den lukten är helt otrolig, finns nog inte mycket som luktar så gott som när man poppat popcorn, om vi inte snackar hudgrejer and so. MUMS! Nu ska jag borsta tänderna och dra sen! PUSS och KRAM hela Daaaa´n!






dream of



Nu ska jag ut på promenix. Tror jag har träningsvärk i varenda muskel i kroppen idag alltså, men mest i ryggen. Jag älskar träningsvärk, så det gör mig iiiinget alls! Pappa hade haft trevligt igår och kom hem strax efter att mitt sista inlägg skrevs. Vi snackade genom gymmet så idag blir jag medlem, weeho! Hoppas det inte är fullt på MRL passet nu, och hoppas jag får upp lilla partypinglan Scarlett. Ska ringa och kolla om det finns plats kvar på passet efter promenaden.
Ha en go dag så länge! Ciao!



I´m sorry, for the times that I make u scream



Ojj, nu är Julia seg och trött. Pappa verkar däremot vara i toppform och ha himla kul, för inte har han kommit hem än, haha - rätta takter farsan. Degat i soffan ända sen jag kom ur duschen typ, shame on me, men ibland får man..
Längtar till passet imorgon. tar en morgonwalk först, som vanligt, sen ska jag och Charlotte köra hårt igen - Hardcore som sagt...
Möta Michelle lite senare efter träning o kanske äta italienskt, m.m. Måste kolla runt lite på stan och se om det finns någon fin klänning att ha om två helger då det är lite grejer på gång i Stockholm som vi ska på, ska bli sååå himla kul! Kollat runt lite på asos.com, men självklart var den jag verkligen ville ha - Out of Stock, that sucks! Men hittade några andra som föll mig i smaken. Ska visa er. Men jag får nog helt enkelt kolla vidare lite till. Nu ska jag sova strax, upp i tid imorgon! Puss och Godnatt.

(Är förövrigt grymt nyfiken på vilka som läser min blogg, några vet jag ju.
Läsarantalet var 383 idag, who are u
?)





Out of Stock






it´s amazing



Bjuder på lite coola bags - for some bagladies ...maybe ?! ; )






right now


Nyduschad och insmord med mitt älskade Body Butter Strawberry, men jag luktar nog en blandning av jordgubb och choklad just nu, haha. Använde Cocolate Showergel i duschen så det blev en liten mix efteråt, yeye. Sitter just nu i mina mysiga Ed Hardy mjukis, handduk på huvudet och en goo Scandic-morgonrock, could it be better?! Ska värma en kopp te och vänta på att Idol ska börja, måste ju hänga med lite i programmet nu, hajjar noll när folk snackar om "den och den" som var så duktiga, eftersom man själv bara sett ett program. Bye for now!





what u got


Hemkommen från ett svettigt, hårt och Underbart pass med Body Combat. Både jag och Charlotte är sååå nöjda, så imorrn blir vi medlemmar på Sportlife, vårt nya hem från och med imorgon, oohyes! Innan jag drog till gymmet märkte jag att min vatten-flaska var borta, så på vägen ner till stan sprang jag in på GymGrossisten för att se om dom hade några, och visst hade dom det - så nu har jag en ny, ännu en gång. Vi fåe se hur länge jag kan hålla rätt på denna, haha!
Instruktören var kanongo, vilken energi, man ville nästan stanna kvar och köra nästa pass med henne också ju. Men måste erkänna att jag är gaaaanska så slut i musklerna nu, så skippar faktiskt kvällswalken, myskväll är det som gäller ikväll. Imorgon väntas ett MRL-pass kl 12 för mig och Scarlett, sjuukt nice. Nu ska jag äta upp min lilla kvällsmat. Ta en dusch är jag i stoooort behov av nu dessutom. Later!





I know u want this



GYMDAX nu, be back later for some update! Nu kör vi, Hardcore guys!!






nothing´s gonna stop it




Lite önsketänkande för dagen;



Varmt och snyggt från KOOLA ANNA och DAY


   
Parkas från Resteröds



Coola Boots från Björn Borg


Armband från Baglady och Åsa<3Niklas



Hett från Roberto Cavalli
      


from the show


Underbart höstväder idag också, riktigt friskt och soligt till och med. Var hur skönt som helst att gå, då glömmer man gansk snabbt bort den hemska smärtan i benhinnorna, och även knät idag. Men kör man som sagt på hårdare så går de över efter en stund, dock inte så hälsosamt kanske men..
Nyss slängt i mig lite gröt, och funderar på att gå iväg och sola, var ett tag sen nu och det skulle verkligen vara skönt. Får nog bli en stund i solariumet om en stund, punkt. 
Ikväll är jag själv hemma, pappa skulle på vinprovning med jobbet, så ska nog styra en egen liten myskväll härhemma, kanske kolla på Idol (om det visas idag) som jag bara sett ett avsnitt av. Från en sak till en annan så börjar mitt shoppingsug kännas riktigt ordentligt nu, tur att ja inte haft tid att gå på stan senaste dagarna, men ska nog ner en sväng imorgon, hmm. Får hålla i mig helt enkelt. Jag och Michelle ska nog ses imorgon på lite lunch och mys. Roligare inlägg än så här blev det inte nu, Puss så länge!


all that I need


Vaknat för en halvtimmas sen, men vaknade av att jag frös, inte roligt att vakna upp till, det första man gör. Men i våran lägenhet är det sjukt kallt när de börjar bli kallt utomhus, vi har sagt till Wallenstam men en förändring tycks inte göra någon verkan. Tog mig en kopp te innan jag slog på datorn, så nu ör jag lite varmare i alla fall. Sjuk får jag INTE bli, inte tid med det nu. Skönt att lägga sig i ett solarium sen och bli varm och förhoppningsvis lite brunare.
Ska snart ut och gå en morgonwalk och i eftermiddag är det ju dax för Body Combat på Sportlife, FUN! Jag och Charlotte ska köra hårt nu alltså, snyggast kropp vinner, hehe! Nu ska jag slänga på mig träningsklädena och gå ut i höstvädret, Later!







the first time


Nu ska Julia sova, känner mig lite frusen efter matchen, och försökte därför kurera min frusenhet med en kopp te - hjälpte en stund. Sitter just nu invirad i en filt från topp till tå, - tack och lov för filtens genombrott, vilket geni som uppfann denna underbara varelse. Pappa har under kvällen när jag varit borta ätit ostbågar, så det stinker verkligen, kommer lukter då och då från den äckliga påsen på bordet, jag tänker INTE ta i den alltså. (Ointressant info men..)
Ska nog kolla lite jobb i helgen och veckan, söka runt på lite klädbutiker här i Götet, funkar ju ett tag liksom. Ett jobb måste man ju kanske ha, eller hur Michelle?! Min glidarkompis, hehe. Jag och Michelle ska förövrigt antagligen på Strip-aerobics i oktober, det ska bli såååå spännande, kul att prova på liksom! Kort inlägg; film och mysdax nu. Puss!



all the small things



Jag måste bara få ha en liten åsikt i allt detta om "Ben & Jerry´s" hysterin - jag fick smaka av glassen hos Bella en gång innan sommaren, om jag inte minns helt fel, och jag tyckte verkligen inte att det var gott (visst finns det massa olika smaker men, alla är ju ändå av samma stil, med massa massa saker i, och lite till) så jag är nog inte ens sugen på att prova en till smak. Jag som annars älskar glass dessutom. Det var verkligen too much! Men alla ÄLSKAR den ju, finns det någon som håller med mig?!









to better place



                                                     Lite roligt till läpparna:
 

 1.
  2.  3.   
4.  5.  6. 




1
. Rosebud Strawberry
2.
Aquolina Dolci Baci Lip Sweet Cake
3. Joey New York Lip Gloss LipNIX
(Hjälper dig att sluta röka!)
4. Aquolina Chocolovers Creamy Lipcolor
5. MOR Cosmetics Marshmallow Lip Delight
6. Fusion Beauty LipFusion XL




take u away



Jag måste testa denna underbara Body Milk.
Den har en doft av Vit Choklad och jag tror att det doftar underbart!






Aquolina Body Milk, White Chocolate


Aquolina Body Milk återfuktar effektivt din hud efter bad/dusch och har en söt, underbart förförisk doft som stannar kvar på huden länge. Den är lätt och absorberas snabbt tack vare Cocoglycerides (utvinns ur kokosolja), som liknar de naturliga beståndsdelarna som återfinns i din hud.

Massera in Aquolinas Body Milk och den ser till att din hud blir sammetslen och lätt parfymerad.






in a bed of roses



SEGER!!! IFK tog hem matchen med 3-0, shuhuu! Jag och Mimmi tyckte det behövdes nu, särkilt med tanke på senaste matchen mot GAIS som var en stor besvikelse i regnet dessutom. Innan matchen gick vi för att kolla på Mimmis kanske blivande lägenhet, som var uuunderbar, skitfin, bra läge och väldigt stor för att bara en 1a. Vi blev nog lite kära båda två, partaaajjj! Sen var det matchdax och frusna var vi såklart, men man står ju ut. Gick typ direkt efter matchen, och hade myyycket trevligt på vägen hem då vi gick förbi ännu fler fotbollsmatcher vid Heden, och ännu fler och.... Ja, det var en trevlig avlutning på kvällen må jag säga. Fick skjuts hem, såå snällt. Nu har jag precis kollat Efterlyst med pappsen en stund, sååå hemska grejer som händer ute alltså, skrämmande..
Ska ta mig en kopp te nu och chilla en sväng. Puss så länge!




Änglarnas Stoltheter


stay that strong



Fick ett önskemål om att tipsa om mat som jag tidigare gjort, så tänkte tipsa om min lunch idag, (såå enkelt) här kommer den:

Du behöver:
Scuash (stavning)
Quorn-bitar
Tomatsalsa med bönor
(från Googreen)
Salt och peppar
(solrosfrön)
(wasasport)

Gör så här:
Börja med att fräsa Scuashen och quornbitarna tillsammans,
så de får lite färg. Lägg sedan i tomatsalsan och låt de puttra ihop
en stund. Krydda sedan. Låt det stå en stund så alla smaker får göra sitt.
Lägg sedan upp på tallrik och strö liite solrosfrön på om så önskas. Ta två wasa-
sport till om man vill det också. MUMS!

Enjoy!




step by step, heart to heart, left right left



Då var gymträningen flyttad ännu en dag. Vi ska betälla gymintro-tid och kör de nästa vecka så vi tänkte att vi istället skulle börja med ett pass, men ska ju på match ikväll så imorgon har vi bokat pass - Body Combat. Ska bli skitkul! Ojj vad vi ska köra hårt Charlotte. Likaså på fredag, har redan börjat boka in massa pass, haha! Så får hoppas vi trivs och stannar på Sportlife, men det tror jag allt. Kommer la bo där. Funderar på MRL och S-Core på Fredag. Jag är taggad!! Blir en promenad till snart eller spinningpass, och sen stan innan det blir fika och fotboll med Mimmi mitt hjärta. Puss på er!




Here we come!





u got me


Jag saknar mina kära WESC-hörlurar, dom som blev snodda med Ipoden i somras, give it back to me!
Men ska nog beställa nya när jag skaffat mig en ny Ipod. Dom är sååå snygga och bra!



WESC Harp - Capri Blue



take it slow


Härlig promenad och underbar gröt nu efter, men oj så mätt. Blir Sportlife vid 2 förmodligen med Charlotte. Och ikväll drar jag och Mimmi på IFK-Halmstad på Ullevi, sååå skoj! Mimmi kom med den geniala idén att vi skulle stå i klacken, haha - NJAAE! Ska följa med henne och kolla på den eventuellt nya lyan, och godkänna m.m. : ) En rolig sak som jag bara måste berätta; Igår kväll när jag var ute och gick så mötte jag en kille som anatgligen jobbade sent, som målare, det var mörkt och jag blev nästan lite skraj när han dök upp bakom bilen jag gick förbi, det var ju mörkt och jag hade musik i öronen, så det blev ett litet leende efteråt eftersom jag in princip hoppade till när jag fick syn på honom, och nu idag när jag var ute och gick så var han på samma ställe Igen, kunde inte göra annat än att skratta till lite. Visst är det kul när man ser en person två dagar i rad, på samma ställe?! Det blir nästan lite pinsamt på något underligt sätt.
Dags att chilla lite, tills det är dags för nästa träning. Puss och Hej!






one man submarine


Ligger i sängen, men har varit vaken länge. Ska strax sätta på mig träningskläderna och gå ut och gå en långtur. Känner även att jag måste shoppa, vilket är ganska begränsat för mig just nu, suck. Men något litet kan man ju kanske hitta, så får man komplettera med mer nästa vecka när lönen kommer... Massa träningskläder ska inhandlas, och defintivt nya skor. Vill ha massa nya höstkläder, såå mysigt att ta på sig en mysig stickad tröja, och en stor härlig halsduk, jag älskar halsdukar.
Än så länge har vi haft härligt höstväder och inte bara regnigt och grått, som det förmodligen kommer bli framöver här i Göteborg. Som pappa brukar säga, - jag vill bara gå i ide när hösten kommer hit... Dax för powerwalk! Ha en bra dag sålänge!



ain´t no sunshine



Kollat lite brädor inför vintern, ska ju köpa en ny har ja tänkt. Även om jag älskar min bräda (som jag förövrigt fått av en speciell person). Men den börjar bli gammal nu. Finns så mycket snygga brädor, alltså. Gillar ju Burton, har en sån nu, men är ju såå kär i K2, kollat på dom i 2 år nu utan att köpt någon. Så blir det inte en K2 detta år blir det garanterat en ny Burton, igen. Dom här två är riktigt grymma, men som sagt - finns såååå många. Natti ! 



Burton ICS



Burton Jussy



set my soul on fire



Mimmi: Julia, LOVA mig att OM jag dör, måste det bara spelas Håkan Hellström låtar på begravningen.
Och för vidare detta till alla jag känner i så fall.

Jag: Säg inte så!

Mimmi: Men snälla, LOVA mig det. OM liksom.

Jag: Jag lovar =/

Mimmi: Tack!!

Jag: Varsegod =/


Så får du inte säga Mimmi, helt förbjudet bara! Dum du är.
Vet att du fortfarande är exalterad över ditt lilla "ögonmöte" med Håkan tidigare
idag, men anyway, så får man inte säga ändå..
(www.mimmikahlin.blogg.se)
Hoppas vi får en underbar dag imorgon, men det är jag helt hundra på,
och förhoppningsvis tillbringas den på läktaren på Ullevi, shuhuuu ! LOVE U!



happy birthday



Hmmm, har funderat och kollat länge på denna produkt. Faktiskt inte för att jag själv vill köpa den men i undran om ifall den verkligen fungerar?! Och i så fall Hur? Man får väl inget real proof tills man provat själv förmodar jag.
Men om det är någon som provat, kan den gärna få berätta det för mig, och reslutatet? Är bara såå himla nyfiken på hela grejen, för i mina ögon är det otroligt skumt. Men man ska aldrig säga aldrig, tills man undersökt själv - dock kan jag med ganska stor säkerhet säga att jag nog inte kommer gör det men.....





BESKRIVNING:

Deborah Bioetyc Push Up

Breast Firming Crackling Mousse

Push Up Breast Firming Crackling Mousse vänder sig till kvinnor vars bröst
förlorat sin spänst och huden känns slapp. Algextrakt från Atlanten har en förmåga
att öka hudens metabolism (ämnesomsättning/cellförnyelse) och ger en omedelbar l
yfteffekt på brösten. Huden känns spänstig och fast. Den har en kylande effekt
som har en uppstramande effekt på brösten.

Denna produkt är dermatologiskt testad, d.v.s. känslighetstest har gjorts
på huden för att se att produkterna är säkra att använda och ej ger några reaktioner på huden.


secret call



Fikan med Michelle at Kosmos var huur mysig som helst, så kul att träffa dig igen vännen! Vi har så grymt kul ihop, och shit va roliga saker som väntar oss ihop framöver alltså, men mer om det längre fram...
Gick sedan hem till pappa för att äta spenatsoppan jag lagat, och den blev kanongod! Råkade dock ha i lite för mycket vitpeppar, men gott med stark smak faktiskt - så nu har vi soppa för en hel armé. Den som inte har mat hemma och är sugen på spenatsoppa made by me är hjärtligt välkommen.
Efter maten blev det en timmas promenad, i mörkret - vilket jag tycker är något obehagligt, men man måste ju kunna gå ut på kvällarna för en walk, och måste ju vänja mig nu när hösten är på ingång. Det blir ju bara mörkare och mörkare. Men jag kan inte hjälpa att jag alltid känner mig föröljd m.m. Det är knäppt och jobbigt men, så är det.

Imorgon ska jag och Charlotte iväg på träning på Sportlife är det tänkt, och hoppas på att det blir IFK match med Mimmi på kvällen. Kom på att jag inte skrivit något om gårdagens match - premiärmatch för Frölunda, och den kan in princip sammanfattas som -skit- Nåväl, visst var det en fartfylld match till en början, men det var powerplay för HV nästan hela matchen på grund av onödiga utvisningar i Frölunda gång på gång, Hmmmm; Holmkvist. Well well, vi tar igen, tung första match mot HV och dessutom på deras hemmaplan i Jönköping. Som sagt, vi kommer igen, när ni minst anar det ; ) Mysdax nu, Ciao!






´til I collapse


Nu ska jag göra ordning mig, har precis duschat. Samtidigt som jag lagar mat inför kvällen till mig och pappsen. Blir spenatsoppa. Aldrig gjort det förut, men tror det blir skitbra! Lite höstmat, med soppa liksom. Och jag ääälskar soppa! Men bäst är ju tomatsoppa, som jag förövrigt åt i förrgår som mamma gjort själv, sååå underbart gott! Fika med Michelle väntas nu, gymmet blir imorrn kväll med Charlotte, borde kanske kolla nya träningsskor m.m. sen...  Puss!

Mitt egna recpet på Spenatsoppa:
Vatten (såklart)
Grönsaksbuljong
Fryst spenat
Vitlöksklyfta
Vitpeppar
Salt
Vitlökspeppar
Lite Gräddfil (om man vill)

Så gör du:
Koka ihop allt detta bara och servera det som ni själva vill.
Pappa ska ta ägg och något bröd till, men jag äter den som den är..

Sååå enkelt. Smaklig Måltid!

take a bow




Bild: Topshop

KATE MOSS - Baby Doll Dress
Jag bara ääälskar denna Black Beauty,
hade gärna haft den på mig vid nästa
gång det blir part och utgång !


no need to wonder why


Vilket Underbart Väder! Helt otroligt, solen skiner och det är sådär friskt och skönt ute. Dock var det lite varmare än jag trodde när jag tog på mig träningskläderna - körde med jacka, sjal och mitt älskade pannband (så man inte blir sjuk och får ont i öronen). Men det var lite för varmt faktiskt, fast ändå bra med tanke på att det inte är bra med föör lite kläder när man svettas och är ute. Var i alla fall hur skönt som helst, blev 1 och en halvtimmas powerwalk. Nyss ätit min gröt, som jag in princip slängde i mig, jag var hungrig märkte jag när jag började äta, plus att det är såå gott.
Nu är det dags för lite städning och sen ska jag duscha, och ner på stan. Fika med Michelle min babe, vi ska nog sätta oss på Kosmos, sååå mysigt där, och sen får vi se. Solning får det bli imorgon. Jag skrattar lika mycket varje gång när jag tar av mig min svarta tshirt från LOGG.Sport när jag tränat i den - för hela naveln och resten av överkroppen är helt svart av massa ludd från tröjan, det ser lite roligt ut alltså... Later!



the whole club were looking at her


Tog en rejäl sovmorgon idag, kände att jag behövde det. Inte sovit så mycket det senaste.. Men nu ska jag dricka lite te och sen ut på en rejäl morgonwalk, hämta lite saker på posten, och ta en solning. Träffa Michelle idag, och försöka hinna träffa födelsedagsbarnet med. Grattis igen hjärtat! Inte mycket mer att skriva just nu så jag uppdaterar med lite bilder från helgen m.m., (hittade sladden) ; ) Puss och Kram hela daaaa´n!




springtur med min stjärna
(fast hon ser ganska lång ut) - kanske beror på att hon försöker springa bort ur bilden 




poooose på jobbet ; )




cykelturen på väg hem från jobbet (Kga)




på väg hem från Sandviken, i Avesta och vis Dalahästen



burning with desire






TIPS!

Denna produkt från Body Shop är något jag
alltid har hemma nu för tiden.
Body Butter - Strawberry
Den luktar underbart och är
kanon för huden. Ett hett tips för
 dig som vill ha glansiga ben dessutom!
Try it!

(www.bodyshop.se)


feel the fear of..



Ville vara först med ett "speciellt" Grattis till min älskade vän Mimmi.
Imorgon, (om ca 30 min) fyller du 21 år gumman. Ingen speciell ålder som du själv skrivit,
men det är ändå Du, och Du är speciell min kära vän! Hoppas du får en underbar dag, även om du redan blivit firad, och vi ska allt få ihop något mys med gumman.
Saknar dig! Ses snart.



      





örrongodiiis -
lyssna
                      lyssna







with open arms and open eyes


Då var Värmlands-vistelsen slut för denna gång. Tog en cykeltur runt "bygden" imorse för att få röra lite på mig innan den långa och tråkiga tågresan. Blev ca 1.5 mil, och lite till. Riktigt skönt men tungt i uppförsbackarna vill jag lova, men vem ger upp?! I Don´t... Lite mys med mamma innan jag skulle dra iväg till tåget, och sen var det dax. Hade sååå kul på perrongen innan tåget gick, mamma gissade lespiska par, och det visade sig att hon hade heelt rätt, vi skrattade åt det och massa annat så vi höll på att vikas på mitten, en bra avslutning och hejdå-stämning, (jag som hatar att åka ifrån mina kära). Men kan utan tvekan sammanfatta denna vecka i Värmland som riktigt mysig, trivsamma och Aktiv... Tack alla godingar som förgyllt den, särskilt familjen (världens bästa) och Jenny gumman!

På tåget hade jag en gangster bakom mig, full var han också, och säkert mer än så.. Han somnade tillslut - men innan det så gick käften i ett på han, pratade om både det ena och det andra, - han var farligast i Värmland, den och den skulle dö, han kunde inget annat än att slåss, man ska aldrig vara godtrogen, musik hit och dit etc.etc. Som sagt, myyycket snack plus en stark sprit och rökdoft, INTE SÅ BEHAGLIGT! Men men.. Framme efter en seg resa i alla fall. Hade tur (i oturen) som hann med 3an, fick springa en bit för att hinna med, så hann precis. Åker aldrig spårvagn annars, eftersom jag Alltid går till stan, men pappa var inte hemma och min väska var sååå tung att dra så beslutade mig för att ta spårvagnen, vilket jag inte skulle gjort;
- Det stod två stycken, en kille och en tjej vid mig och de tittade sig omkring väldigt mycket, sen såg jag en annan kille som satt längre fram i vagnen som också tittade mycket runt överallt. Men jag tänkte väl inte mer på det, skulle ju gå av om några hållplatser liksom. Så helt plöstligt - som värsta maffian, FBI eller liknande tog dom fram sina små "brickor" där det så fint stod kontrollant på, och sa att det var dags att visa biljetterna. BRA Julia, jag som hade glömt av att skicka iväg ett mess fär betalning, åker ju aldrig som sagt. Så där fick man fetaste bötern som jag absolut inte har råd att betala men.. Det löser sig, så himla typiskt och irriterande bara. 

Imorgon blir det träning, kanske solning, stan en sväng, och på kvällen ska nog jag och Charlotte iväg till gymmet, shuhuuu... Just nu håller jag på att leta ihjäl mig efter sladden till mobilen så jag kan lägga över lite bilder. Hoppas ni haft en bra helg och Måndag!








did u care enough to see?


Trött idag. Men här kommer lite favoriter för kvällen, Enjoy!  "




Underbart mysig och snygg hood från Billabong



Cool tee från WESC med fjärils-tryck bak (äälskar tryck på ryggen)



Grymt snygga "converse-inspirerande" skor från Levi's



Äälskar den här tunikan från Thomas Burberry



SWEET DREAMS !



keepin´ me from see the real things


Då har man varit i Sandviken också! Åkte vid 12 på lördagsförmiddagen, körde karavan med släktingarna härifrån - vår familj, mina två mostrar med familjer och mormor & morfar. Trevligt att åka alla ihop, särskilt eftersom vi planerat att stanna och fika vid något mysigt ställe efter vägen, vid någon sjö eller så, alla tog med lite matsäck. Så vi hittade ett kanonmysigt ställe utanför Lindesberg, vid en sjö tillochmed. Dukade fram all matsäck, pastasallad, bröd, bullar, kaffe, saft och massa mer, åt lite och tog en sväng med vovvsingen. Körde sedan vidare, och nu var det min tur att köra resten. Stannade till vid något mer ställe innan vi var ända fram, (har dock glömt bort vad stället hette), men vi bodde på en stor fin herrgård i alla fall. Det vankades tipspromenad, och eftersom vi hade med oss vovven tog vi med henne på turen, och sjääälvklart vann vi också! Lite chill och fix innan kvällens middag, som skulle hålla till i Herrgårdens matsal, ritkigt fint! God mat, men för mycket..
Umgicks, lekte lite lekar, pratade och roade oss och varandra. Jag min kusin Kajsa mfl gick ner till en stuga och var där för att chilla lite en stund och vid kl 1 ungefär slutade kvällen
Jag och mamma gick upp vid 8 imorse för att gå ut med vår lilla goding, tog en runda runt "bygden" mysigt ställe och jättefina hus, så efter 45 min hade vi gått runt allt och då var det dags för frukost i herrgårdens matsal, mums! Hotellfrukost is the shit alltså, och på söndagar är det sååå tillåtet att ta "det lilla extra", synd bara att man inte orkar äta allt man vill ha.
Begav oss hemåt runt 11, jag körde, heeeela vägen. Stannade till i Avesta vid Dalahästen för lite bensträckare och fika för dom som ville, och sen bar det vidare hemåt. I´m the king on the roads, måste ta tag i det där alltså (kortet)! 
Har just tagit kvällspromenad med mamma och vovvsingen och sitter med en kopp te vid köksbordet. Måste packa klart allt jag ska ha med mig osv för imorrn, åker hem till Göteborg då. Kommer fram vid 19 tiden, och vid 19.30 sitter jag bänkad framför första Frölunda-matchen, mot HV, Gooo Indians!   Ha en mysig kväll alla

" En rolig sak från ditresan var när jag gjorde en omkörning som vem som helst hade kallat IDOTGREJ, - men så var inte fallet, utan så här var det; Hade en bil med släp framför mig, och jag hatar verkligen såna där segproppar som finns på vägarna, ville köra om helt enkelt, men kom inget bra tillfälle till det. Moster med familj låg framför oss och hann köra om vid en snabb raksträcka men den räckte inte till åt oss. Dom kom då en bit framför, och såg alltså en lång väg framåt. Så dom ringde och sa att det var lugnt och tomt längre fram, vi såg ju inget eftersom det var backrön och kurvor, så jag la gasen i botten och körde om! De bilarna bakom oss och den jag körde om, måste ju trott att jag var galen, jag såg ingenting framför och det kunde kommit en bil i kurvan eller bakom backen, men jag visste ju att det inte gjorde det, eftersom dom precis ringt, och såg långt långt fram. Det var så roligt, när vi kom på efteråt hur farligt och dumt det måste sett ut, det hade i alla fall jag tyckt. PLUS att det stod Övningskör på bakrutan (eftersom vi för en gångs skull hade skylt, bra gjort) Haha! Det var nog roligare att vara med om det, än att återberätta det, men ändå så var det sååå kul, så kunde inte låta bli. " 



over you


Lite go mat, tända ljus, härlig musik och massa mys i soffan, - Jag och Mamma. En helmysig kväll helt enkelt. Och my little star (som annars inte får bara i vardagsrummet) smög sig också in och ville mysa. Vi kunde självklart inte med att säga till henne att gå ut just ikväll, det var ju sååå mysigt.
Ska snart ta tag i packingen inför imorgon, vilket jag borde gjort för längesen, men fastnade i annat, som man brukar göra, ofta.. Lika bra att sätta igång då. Tråkigt och kort inlägg detta, men inget mer att tillägga. Blir tomt här ett tag, för imorgon drar jag som sagt upp till Sandviken, ja tack, jag ska köra försiktigt!


Sweet Dreams !


gäsp?! - memories



by my side


I MADE IT ! Och det var faktiskt ingen match alls, okeeej nu lät jag kanske lite för tuff, jag mådde illa upp för sista backen som jag tog i, gav max typ hela vägen, och väl framme dröp det svett från mig (mys), men ändå, det gick på 45 min, känns inte som att en utmaning (som jag trodde det var, nåja lite i alla fall) skall ta så kort tid?! Men jag kämpade ju och jag blev trött i alla mina muskler nästan, så jag är ändå nöjd! Och någon pannlampa behövdes inte. 
Blev väldigt överraskad när jag hörde en bil sakta in bakom mig (precis innan jag skulle sväng in på våran grusväg), och trodde genast det var mamma som kom hem från Kga, men icke. Det var Jenny och Micke som hade kört ifatt mig för att se om jag verkligen cyklade som jag sa och i så fall hur det gick, haha! Dom e la goa. Snackade lite och sen skildes vi åt. Kände att jag hade massa mer energi kvar, så tog med min vovve ut på en liten tur, men hon var ju en så kallad "LATHUND" helt sjukt, - hon är verkligen den som alltid är först och springer som en tok när vi är ute annars. Nu fick jag ropa till mig henne gång på gång hela tiden, och hon ville hellre stå still och kela istället för att motionera. Trodde nästan att det hade något att göra med "de troliga" valparna hon förhoppningsvis har i magen (som vi som sagt inte är säkra på) men det visade sig att så var inte fallet; - För när jag tillslut tröttnade på att hon var så seg, och vände, då började hon få tillbaka sitt vanliga speed och sprang hemåt, lathund, som sagt! Nu ska jag och mamma mysa, så fort hon kommer hem. Bilder kommer ! Puss


this days will never ends


Lunchen är avklarad, Räksallad utan pasta, majs och lök, haha. I och för sig vet jag inte om jag tycker om räkor riktigt men, vad annars ska jag äta på Paris? Det har blivit så att jag äter det när jag är där, vare sig jag tycker det smaker kanon eller ej, det går ner liksom. Fullkomligt underbart att träffa min Älskade vän Jenny också. Tjatade oss genom hela lunchen, och var endel som behövdes uppdateras kan jag lova, men än är vi inte färdiga, hehe. Och snart är det våran helg gumman, då är det vi som gör Göteborg osäkert, inga tvivel! Om du bara visste vad jag saknat dig, och jag vet att du läser min blogg så jag hoppas du ser detta nu ; ) Puss på dig babe! Håller ett öga ut genom fönstret i förhoppning om ögongodis, finns det sånt?! Ciao.



my love


I will follow





RIKTIGT snyggt !


reminds me of yesterday


Sitter i butiken och har precis vikt ordning och gjort fint här. Kollat alla priser m.m. så jag har lite koll, längesen man var här ju. Ingen koll på något, men nu är allt lite klarare. Riktigt skjyssta Billabong tshirts for boys har vi fått in, like the style!
Blev inte så tidigt i säng igår ändå, så fick skippa filmen jag tänkt se. Styrde upp lite saker inför nästa Stockholms-vistelse, vilket är snart; åååh vad jag längtar, ska bli hur kul som helst, inte alls länge kvar nu!
Kul att vara i Kga en sväng också, var längesen nu alltså, mamma kom på att det var ca 3 månader sen, och förut var man här varje dag. Men det är därför man ska "fly fältet" i tid, så man kan sakna det en dag, och känna behag när man är tillbaka. Men imorgon drar vi till Sandviken, ska bli trevligt.

Önska mig lycka till med min långa cykelfärd sen! Mamma skulle skicka med mig en pannlampa ifall det blir mörkt på vägen hem. haha, how cute




 

the one behind the weel


Kvällspromenad med mamma och min stjärna är avklarad, bland de mörka skogarna. Skulle aldrig gå själv, men har man två av sina bästa med sig så går det prima ballerina, brorsan ville tyvärr inte följa med. Känns riktigt tomt utan Anton (största lillebrorsan) faktiskt, känns som något fattas liksom, våra pratstunder vid matbordet. Miss him, men han har det kanon i Karlstad, känns bra.
Ska nog slå på en film här och försöka somna i hyfsad tid, eftersom det blir tidigt i morgon, - tar 9 bussen in till Karlskoga, sen ska det jobbas i butiken, ska bli kul. Och så ska jag luncha med min saknade vän Jenny, ska bli heelt underbart gumman! Mamma kommer vid stängning och så tar hon med cykeln, eftersom jag tänkt cykla hem från stan (2.8, tror jag att det är). Kommer somna gott sen, men först Myskväll med mammsen, me like. Puss och Godnatt !

Underbar;
Incubus - Drive


let the rythm take u over



- Bjuder på lite skjyssta saker inför hösten, enligt min smak -



Denna snygga outfit är från Resteröds



Älskar denna mysiga tröja från Soaked in Luxury, påminner lite om min
Acne-hood som jag älskar.
Skulle inte ha något emot att ha denna i garderoben.



Denna härliga höstklädsel hade jag gärna tagit på mig för en dag på stan,
från Thomas Burberry. Love it!





let´s go drive


Skön dag idag, en riktigt passande för Miss Julia. Började dagen med att vakna tidigt (tänkt gå upp vid 09.30 men vaknade 08.30) lika bra att kliva upp då liksom, vem vill sova bort dagen? ABSOLUT inte jag. Satt en sväng vid datorn drack lite te och så, sen tog jag med mig vovven ut på en springtur, hääärligt! Hem för lite grötfrukost  blev sedan sittandes med mamma en lång stund, vid köksbordet, som vanligt. Käkade lite mellanmål, mmmm I love my Smoothie´s.. Bytte om från första setet träningskläder, till ett annat, och satte mig på cykeln till mormor och morfar (7km dit) för att hämta nyckeln till Showroom som hon så snällt tagit med från Kga i förmiddags. Umgicks lite med mina kära morföräldrar innan jag begav mig hemåt igen på cykeln. Mormor packade på mig några kilo extra på cykeln innan jag kilade iväg (över ett kilo plommon, massa äpplen och päron) Hahah såå sött, så cykeln vinglade lite på tillbakavägen, plus att det var motvind, men skönt och svettigt blev det minsann! Dags för mat snart kanske.. Puss !


nothing compares


Somnade sent som vanligt igår, var sååå pigg. Men så fort jag slog på en film (Not Another Teenmovie) jaaa då började ögonlocken bli tunga, när man väl vill vara pigg för att se klart filmen liksom, men klockan var mycket så det passade bra att slå igen för natten. Drack mitt vanliga "natt-te" som as usual igårkväll och upptäckte att det var grymt gott att blanda mitt Lakrits-te med pressad citron (sån där på burk ni vet, som ser ut som en citron). Det passade väldigt bra i smakerna.. Sitter vid köksbordet och lyssnar på smörmusik med mammsen ( hon gillar det, så man får la offra sig ; ), och det funkar att lyssna på, ibland ). Ska snart gå ut och ta en springtur med vovvsingen. Är gryyymt glad just nu i alla fall, det visar sig att våran Danmarksresa med släkten inte krockar med min och Michelles nästa Stockholmsvistelse ihop, då vi ska göra massa mer roliga saker, shuhuuuu vad jag längtar, I´m so happy, kom nästan lite glädjetårar där faktiskt, - belive it or not... Dax för springtur mina vänner. Puss och Kram, hela daaa´n!



good times, take me back!



hideandseek


Myst med mamma och brorsan hela kvällen, nåååja, - med datorn också. Lagt mig i sängen nu för att kolla någon film, får se vad det blir för någon, highschool film överväger en del, haha, iinte ovanligt. Haft lite hemma träning precis med hantlar och situps m.m., skönt innan man ska slå sig till ro i sängen. Ligger just nu i sängen som sagt, och lyssnar på en underbart grym låt med Incubus - Love Hurts, (Acoustic) Så himla fin, och bra.. Incubus är förövrigt kanonbra, massa riktigt grymma låtar, lyssna på dom!
Kollar även lite gamla OC klipp, låtar därifrån och så, får upp massa gamla minnen, mysigt och tufft. Så grymt bra serie. Måste nog köpa boxen och dra igenom hela framöver alltså..
Sov gott !


Hur fint är inte detta?
Underbar låt och klipp, kolla in!



have a heart


HELT OTROLIG! Grym, grymmare, Grymmast! Bland de bästa jag hört alltså. Rysningar och halvt tårögd,
Hon är en stjärna!

Lyssna HÄR


it´s true


Har precis varit hos grannarna och haft hur mysigt som helst, druckit te, pratat och kollat bilderna från Bal och Student (take me back), jag som trodde de knappt fanns några bilder, men fanns ju massa, så det skall laddas upp när jag fått dom mailade till mig, tack älskade moster för att du dokumenterade mina bästa dagar. Ska även lägga ut min balklänning snart som är till Salu också. Gosat med min lilla prinsessa till kusin, hon är underbar! Öppnade dörren och stod där länge när vi skulle gå, vinkade och sa Heeeej Dåååå... Åh så go.
Hämtade brorsan hos en kompis och nu sitter vi här vid bordet och pratar skit. Får se hur det blir imorgon, vad som händer och sker! Blir en cykeltur i alla fall. Förslag?

Fick en länk av min kära vän Michelle, om gratiskläder, registrera dig här, kan vara bra, man vet aldrig...



sjuuukt snygg bikini, OCH KROPP ! Synd att man inte kan köpa till sig den (missförstå mig rätt)



stay right here forever


Var barnvakt förut åt världens sötaste ungar, mina kusiner till grannar, just looove them, - cutiepie´s! Hem för lite käk och sen åkte jag och mammsen till Storfors för att handla, jag körde såklart : ).
Beslutade mig för att ta en powerwalk hem från Storfors istället för att åka i bilen hem, ( det är ca 1 mil ) såå skönt och fick upp ett sånt där perfekt tempo som jag bara äälskar, - ....fötterna bara går och går och pulsen bara slår....
Tog ca en timma och en kvart. Nu sitter jag och väntar på mamma som är nere vi bryggan och öser båten m.m. Vi ska över till Malin (min moster) och kusinerna och kolla lite bilder från min bal och student samt mysa och dricka te.
So I´ll be back later ! Är sådär skönt seg i kroppen, en dusch innan jag kryper i mjukisarna och kilar över till grannarna.
Puss och kram !
J



you belong to me


Härligt att vara i skogarna faktiskt.. Mysigt att bara gå omkring i gosiga kläder, promenera på grusvägar med vovven och mamma och bara ta de luugnt.. Var nyss ute och sprang med min stjärna, det småduggade lite ute men var nästan skönt faktiskt.. Ska över till moster med familj snart och vara lite barnvakt en stund. Sen ska jag ta mig en härlig cykeltur, till mormor och morfar kanske?!
På Fredag blir det jobb på Showroom, ska bli kul att komma tillbaka för en dag, så ni som har lust och tid, kom och hälsa på en sväng, jobbar hela dagen. Sen blir det mys på kvällen med mamma och förhoppningsvis brorsorna.
Kanon att det regnar nu, jag blir nästan lite glad, då kan jag ju använa mina nya gummistövlar. Fast jag hade dom igår i Karlstad, trots att det var bra väder, haha. Känner mig lite krasslig i halsen som sagt, så nu ska jag frossa i cvitaminer och te. Hörde ni by the way om att jorden typ skulle gå under idag? Vilket bullshit alltså... Om ni inte läst om det, så kan ni läsa här.



Jag vill haaa dom här godingarna och mysa i, NU!


give me reasons




Denna underbaring står det JULIA på, och jag bara måste ha den! LOVE IT...





hard to say


Nu är jag hemma i Värmland. Körde från Göteborg förut, äälskar verkligen att köra bil. Och måste fan ta tag i det där kortet alltså, shame on me. Köpte med en tonfisksallad till brorsans lya som jag för första gången skulle besöka. Skitmysigt. Men snart ska han få en mycket närmare stan, så vi åkte och kollade på den också. Mamma var hungrig så följde med henne till McD där jag tog en te, min hals känns krasslig.. Hoppas och ber till Gud att det inte blir värre. Åkte sedan hemåt, och sen tog jag och mamma oss en promenad med älskade vovven som var underbart att träffa. Var även underbart att träffa mamma, och brorsorna. Men Anton bor ju inte hemma längre och Elias skulle sova över med pappa på hotellet, så jag och mamma har girlnight, men nu sviker mamma och lägger sig... Men min lilla stjärna är kvar uppe med mig, och jag har precis gjort mig lite te. Imorgon ska jag nog ta mig en cykelroadtrip någonstans, tror dock inte brorsan följer med denna gång, haha. Sov gott ! Puss






allways have u


Powerwalk imorse med brännande benhinnor, - ska en dags träningsuppehåll resultera i en pinande walk?! Men blir väl bättre snart kanske, förhoppningsvis. Har precis packat och solat och pappa har kommit hem med. Ska slänga mig in i duschen för att sedan fixa det sista och sen bär det av till Värmland, så bloggen kommer nog stå stilla denna vecka. Ska kolla brorsans nya lya idag också i Karlstad vilket skall bli myket spännande, min gullunges egna lilla place. Upp till Sandviken i helgen på släktträff, blir kul! Mycket åka bara. Men måndag bär det hemåt till Götet igen och jag och Charlotte ska kolla gym och köra hårt sen. Inte mycket mer att skriva nu. Ha en underbar vecka!


show me what u got


Haft en heeelgrym helg i Stockholm med bästa Michelle, tack gumman! Vi kommer ha såå roligt framöver. Lång resa upp men vi hade kul och mysigt. Blev film på lördagskvällen och sedan slocknade vi under samma täcke. Upp i tid för att göra oss ordning inför castingen som skulle vara kl 14, tog ca 1 och en halv timma, sen var vi fit for fight, both of ous. Fick skjuts till stan, (vi bodde som sagt i Nacka, hos några kompisar till Michelle, grymt snälla förövrigt). Letade rätt på placet vi skulle till, och det höll hus i Bobbys Hårstudio ( för mer info om salongen läs här ).Lyssnade på lite genomgång för vår grupp, som var grupp B, sen var det ombyte och dags för "the thing".
Mycket trevlig jury och kul grej! Men både jag och Michelle var hundra på att vi aldrig skulle komma vidare, vi skulle vara tillbaka till 20 då vinnarna skulle ropas upp, så vi satte oss på STHLM kaffe med mjölk och lunchade en god pasta för att trösta oss lite. Gick runt lite i affärer och jag handlade mig ett par gummistövlar i svart. Sen ringde dom från studion och sa att dom ville överväga igen så dom kunde besluta sig och vi skulle därför vara tillbaka klockan 18.30. Så vi fikade lite under tiden och begav oss sedan dit. Helt sjukt, men våra namn blev uppropade, vi kom vidare och ska vara med ! Vi som var så säkra på motsatsen, så det blev verkligen en överraskning. Skyndade oss så gott det gick för att åka till Nacka och hämta lite partykläder och så. Tog sedan bussen därifrån, följt av Tbana och massa snurrande vandring runt om i stan, haha. Men kom tillslut till GRILL där gänget satt, och sedan åkte vi till Cafét. Grymt lyckad kväll, hade superroligt, tack alla !!
Seg Söndag med lunch på Café La Rose och sen hemfärd. Tack för en underbar helg gumman, snart ska vi upp igen, weei. varit helt underbart!
Måste säga att Stockholm ät urmysigt, men alla dessa tunnelbanor tar nog ett tag att komma in i, vi önskade bara att det fanns vanliga simpla spårvagnar liksom... :D Bjuder på lite bilder. Ha en bra kväll. Imorgon drar jag till Värmland!



 suddig bild från castingen


lunch på STHLM kaffe med mjölk efter castingen, - men vad tusan gör jag?



på tunnelbanan


mysig lunch på Cafe La Rose, men vem orkar äta upp deras megastora sallader?


Café Opera, - Jag, Johanna De Vera och Michelle


Cafét, - akta minen, urk!








little way


Nu strax drar jag till Stockholm, wish me luck !
Visningen gick förövrigt bra igår, kulatt vara nykter efteråt på Park med, haha. Jag och Michelle kommer ha en underbart rolig helg i Stockholm, I´ll be back at monday...
Puss och kram, hela daaa´n


.. last night ..


inside out


Lite sömn inatt, kunde absolut inte sova, låg och vände o vred på mig i flera timmar kändes det som. Beslutade mig för att tända lampan och rota genom lite kläder för att testa lite outfits, som jag sagt förut så är det ett kvällsnöje jag har. I och för sig händer detta inte så ofta när klockan är 02 på natten men... Somnade tillslut efter lite klädbyten och rullande fram och tillbaka i sängen.
Ställde klockan på hyfsad tid imorse, men vaknade vid 8 och var jättepigg, gick efter ett tag ut för en lång powerwalk, som blev en och en halvtimma, såå skönt. Det är så mysigt att avsluta promenaden i Slottskogen. Peppar peppar, men mina benhinnor har inte alls gjort ont nu på senaste, sjukt skönt.
Äter lite gröt och funderar på att sola innan det är dax för dusch m.m och sen stan. Ikväll är det visning och kalasande, dock utan alkohol för min del, strängt nu ;P ! But I like it... Saknar dig Jenny, ska bli underbart om vi ses nästa vecka, min vän för alltid, that´s u!

Ha en trevlig Fredag! Och glöm inte att det är modevisning på Park Lane ikväll...
Puss




( Gå in på efterfesten.com för mer info)


just dance


Inhandlat lite träningskläder nu, sååå kul. Hittade även en jättefin svart tunika på HM plus lite annat. Hälsade på min älskade Mimmi på jobbet som behöver muntras upp en aning, gumman min. Sen kom Cissi gumman och mötte upp mig eftersom vi skulle prova ut kläder inför visningen i morgon och möta upp Michelle. Helgo tjej Michelle för övrigt, vi kommer ha skitkul i helgen, helt klart! Lite fika och sen hem för att slänga i mig lite mat och köra en till underbar powerwalk i högt tempo. Känner mig uppe i varv nu men såååå seg i kroppen ändå, ska göra mig lite te och kolla lite TV med pappsen, Väärldens bästa! Kort inlägg blev detta men, får bli längre nästa gång. Ha en mysig kväll !




foto: Nathalie Östberg



attention


Imorse kollade jag klart på det sista av filmen som ja inte orkade se igår kväll, man behöver ju sin skönhetssömn - aiiight - ! Filmen var Bring it on Again, ääälskar såna där filmer alltså, riktiga chick flick och Highschool filmer äger ju, haha. Efter filmen tog jag mig en och en halvtimmas powerwalk med hög puls, det var uunderbart! Är så skönt att vara igång igen och det går bara bättre och bättre, nästa vecka ska jag och Charlotte till Sportlife, shuhuuu... Like I said before, I´m so overloaded !
Nyss ätit upp gröten och hällt i mig massavis av vatten. Borde hoppa in i duschen nu och ner till stan, kolla runt på lite nya träningskläder m.m. Och sedan träffa Michelle och Cissi för att prova kläder till visningen och fika.
Kanske blir Värmland nästa vecka. Vi får se. Saknar Anton och Mamma, Elias träffade jag ju nyss. Anton som för övrigt snart får egen lya i Karlstad, egen lya före mig, haha, men så är de...
Nu blir det lite situps och sen dusch. Puss på er ! 

turn the music up in here


Idol var helt okej, bra jury. Programmet blir ju dock inte vidare värst långt med tanke på den jädrans reklamen. Helt sjukt att reklamen tar upp längre tid än programtiden liksom, skam!
Alltid lika kul att se dom som verkligen gör bort sig, det är helt sjukt hur någon kan tro att dom kan tävla i TV med sin röst när den knappt kan ta en ton rätt, förlåt för mina hårda ord men, det är ju sanningen, att dom inte hör det själva.. Tycker faktiskt synd om dom. Okej, man kan sjunga exakt som man vill, när man vill och vart man vill, det gör jag också, men jag håller mig i duschen, hemma framför youtube osv. Men att gå till ett tävlande sångprogram som visas i TV, förstår inte.. Vill man synas eller bara göra bort sig? Well well, tufft att vissa vågar iaf, trots.... Inte meningen att vara hård men.

Jag är grymt sugenUSA nu alltså, blir bara mer och mer för var dag som går. Så snart måste jag nog börja styra och planera lite. För det ska bli av, framöver... Sjukt taggad !!
Imorrn ska jag faktiskt till en second hand butik för första gången (varit för skeptisk till de innan), som Anna darling tipsat mig om, - med massa bra märken och bra utbud. Ska bli spännande, sen fika och lite mer skojsigheter.
Glömt att visa min nya dator, slänger upp en bild här. Ha en mysig kväll, nu blir det te !





I just can´t stop


Denna dag har bestått av träning, solning och en hel del annat. Jag och pappa var iväg på lite möbelaffärer för att kolla in någon snygg byrå och garderob till mig, men den jag velat se IRL fanns inte i butik just nu (se nedan), så jag får vänta.
Är riktigt sugen på den uppsättningen möbler, det är en svart byrå med shabloner (stavning?) och en tillhörande garderob som matchar.
Har fastnat för det här med svarta möbler, dekorer mot stora vita väggar, det är sååå snyggt. Så det får bli en svart plasma framöver också. Har precis käkat quornsallad, muums! Men nu är jag sååå mätt. Ska kolla Idol med pappa och mysa med te. Imorgon blir det stan och massa roligheter. Ska bl a testa kläder inför visningen. Nu ska det bokas Stockholmsbiljetter, shuhuuuu !



jag
rådiggar detta ihop


they don´t understand


Då var tvätten klar, jippieduu! Har städat och gjort fint också, dock tyckte jag nog att pappa stökade ner en aning när han kom hem, haha. Men det tycker man alltid om det inte får vara Exakt som man gjort det direkt efter, men det fixas snabbt iordning imorrn. Tog ett pass på cykeln och kände sedan för att ta en kvälls-walk, vilket var helt underbart, bortsett från mina jädrans benhinnor som tar knäcken på mig. Men jag biter ihop under walken, och pinas ännu mer efteråt. Så blir nog endast cykeln nu ett tag framöver, eftersom min fot spökar från midsommar dessutom, ajj ajj...
Pappa hyrde nyaste Rambo, jag hade inte sett den innan och var lite skeptisk till just "Rambo" ... men, den var grym! Skitbra film verkligen, kan starkt rekommendera den, har du inte sett den, så SE DEN.
På Fredag blir det visning på Park, och som det ser ut nu så åker vi till Stockholm på Lördag, och stannar till Måndag. Men planerna kan ändras, man vet aldrig. Ska bli skitkul alltihop i alla fall. Nu ska jag kolla lite Sex and the City strax, dricka lite mer te också, mums för CHAI-te, det är smaskens.
Regnet smattrar på rutan med, så det är mysvarning hemma hos mig, kommer somna gott om regnet fortsätter...


NattiPuss
J



cause u´re not


Vill bara tillägna ett inlägg till min älskade bror, Anton.
Han är så lycklig och mår så bra, och jag blir så glad av det.
Så glad för din skull bree.
Och du vet att jag alltid finns här för dig, your one and only sis.
Måste ses snart, hörru. Hitta på något crazy..
Älskar dig gubben!








no big deal


Har varit rikigt effektiv idag, - tränat, tvättat, städat. Men klantar till något minst en gång varje dag åtminstone, - När jag skulle ner i tvättstugan ringde pappa, som var framme i Göteborg och påminde om att det inte fanns något tvättmedel. Det hade jag totalglömt, så fick springa upp till affären uppför backen och kirra lite tvättmedel. Var lite sent ill tvättstugan, så var någon som tagit min tid, men den andra var ledig, som tur var, så jag satte igång att tvätta.
När jag hade kört två maskiner och hängt upp allt i torkrummet, gick jag nöjd upp till lägenheten för att laga mat. Men kom då på att jag inte ens startat torkrummet, bra gjort Julia. Så fick springa ner, igen.. Men nu är den på i alla fall, och ska om en stund gå ner och hämta all ren och torr tvätt. Ska träna en sväng till snart, och sen kommer pappsen. Får se vad vi hittar på, kanske soffan med någon bra film, hehe!
Blir Stockholm i helgen, och "the thing" är på Söndag, weei... Har kanske hittat en samåk-kompis med, kanoners. Ska bli hur kul som helst, får se när vi åker upp, och när vi åker hem.. Mycket skoj på gång nu alltså, glad glad!

I´m just so overloaded



show u the night


Godmorgon alla. Gick upp för ca en halvtimma sen, grymt trött idag faktiskt. Men ska snart ta ett pass på cykeln, så blir man lite pigg. Sortera tvätt står sedan på listan, urk..
Har faktiskt glömt att berätta om i fredags, då jag gjorde bort mig big time här hemma, haha. Okej, .......

....... Jag hade duschat, och hade lite bråttom, skulle ner till Cissi som var på stan, och skulle göra ordning mig efter duschen. Är jag själv hemma går jag inte runt med så mycket kläder efter jag duschat och smörjt in mig, (halvupsättning av ett underklädesset, det vill säga panties) och så går jag runt där i min ensamhet. sminkar mig, blåser håret, kollar kläder, m.m. Så slänger jag en blick åt fönstret i tv-rummet där jag stod någon meter ifrån. Och min blick möts av två killars blickar, ooouuuupsss .... Dom stod och jobbade på en sån där lyftkran preecis utanför mitt fönster. Hur ofta är det folk i jämnhöjd med vårat fönster på tredje våningen liksom.. Inget man räknar med. Jag sprang in i hallen, satte på mig en tjocktröja och ett par shorts, haha. Sen gick jag och skrattade höt för mig själv resten av tiden jag var kvar i lägenheten innan jag skulle gå. Grymt pinsamt, men ändå kul, och såå klantigt....

Men men, ett gott skratt förlänger livet.. Och det fick jag mig ett antal av efteråt.
Have a great day! 




Puss J



Pink - SO WHAT
(himla skön låt alltså)
; )



everything I need


Hemkommen från en underbar dag med Mimmi, tack gumman!
Började med en fika efter träning m.m. hemma. Jag mötte upp henne och en kompis till henne på Kosmos, fikade lite (Blodapelsinjuice, mmmm) och gick sedan till Super Sushi där jag köpte med mig vegsushi, eftersom Mimmi inte kunde gå in, och vi skulle dessutom ta vagnen hem till Malte (my boy) för att gå ut med honom.  
Efter en stund hos Mimmi och mys med Malte, så tog vi oss in till stan igen för lite ärenden och ännu lite fika, denna gång på Espresso House. Sen hem till mig, boka matchbiljetter och kirra lite. Det hade varit strålande heeela dagen, nästan lite för varmt tillochmed, och så började det spöregna, typiskt! Fick dessutom gå av vid centralen tack vare GAIS-arna som var tvungna att tåga längs spåret, så vi blev ääännu blötare i regnet. Väl framme hoppades vi på plats under tak, men icke.
Regnade i princip hela matchen, men men... Det var kul ändå, trots den tråkiga förlusten (29.801 på Ullevi, inte dåligt). IFK var inte på topp alltså, bad bad... Någon som också tyckte det var kul, var gubben i kiosken på matchen när jag frågade om man kunde köpa endast korvbröd, haha, blä för korv liksom.
I morgon är det tvättdax, usch! Har äntligen fått cykeln uppmonterad, med hjälp av pappa igår, okej, han gjorde hela jobbet... Så ska ta ett till hårt pass i morgon, sååå skönt att få upp pulsen ordentligt.
Sover ensam i natt, de suger. I en stor säng, alldeles ensam. Okej om man ligger i en liten, då känns de ändå okej, men i en stor säng där egentligen två ska ligga liksom.. buuut, That´s life, haah. Trvis ändå. Nu ska jag snart slagga. Bjuder på lite bildupdate. Ha en mysig fortsatt kväll ni som är vakna!



underbart på Marstrand i lördags


söndags-shopping med posebrorsan (och sis är likadan)


Malte myser i mitt knä at Mimmi´s place



MATCHEN - regnig, kall, halvkasst spel, men hur kul som helst ändå!


( För viktigaste infon hänvisar jag till www.mimmikahlin.blogg.se)





this is the way


Lite shopping idag med pappsen och Elias, kungsmässan och massa sko- och dataaffärer m.m., muy bien.
Körde brorsan till tåget och sen var jag tvungen att titta förbi hos Mimmi på EHouse, saknat dig så hjärtat. Men imorgon ska vi ha en hel dag, som ska avslutas med fotboll, weeei. Sista IFK-GAIS matchen på Ullevi ju, vi är givna...

Just det föresten, jag har ju provat Sushi nu, (vegetarisk sådan) som vissa visst kallar "avocado med ris" haha cutiepie. Men det var grymt gott, så tror jag fastnat i "sushi-träsket" jag också. 
Efter ett kortsnack med Mimmi så mötte jag upp pappa för att hyra film, vi hyrde Trade. Sjukt bra film, som berör ända in i hjärtat, och lite till...
Sån film får en verkligen att inse hur himla bra man har det, Jag satt och funderade efteråt på just "hur bra man har det". Här sitter man liksom, och har "hyrt" en film om den hemska sexhandeln runt om i världen, samtidigt som det kanske sker på andra sidan av jorden. Det är så fruktansvärt hemskt att man inte ens vill tänka på de. Men just när man ser dessa filmer så kan man inte göra annat. Trots att filmen är hemsk och fruktansvärd, så är den verkligen sevärd, både jag och pappa tyckte den var bra.

" En skrämmande film om prostitution och våldet som detta medför bland mindre nogräknade individer i världen som inte ser människors lidande som något problem där pengar talar sitt eget språk.
Trade lämnar dig med ett hål i din själ. Filmen börjar i Mexico där ett liten Mexikansk tjej blir bortrövad och två kvinnliga yngre turister som anländer till detta land snabbt blir duperad och fråntagna sina pass bara för att finna sig insnärjda i en mörk prostitutions bransch genom våld som misshandel och våldtäkt för att inse att helvetet är ett faktum. "


När blott 13-åriga Adriana kidnappas i Mexico Citys getto är hon bara ännu ett sorgligt öde i en olaglig, men blomstrande internationell sexindustri. Hon ska smugglas över gränsen till USA och säljas mot sin vilja men hennes 17-årige bror är redo att göra allt för att rädda henne. Han påbörjar en farofylld resa mot Rio Grande. Men även om han lyckas tränga in i det förlovade landet står han ensam mot en mäktig undre värld, där de som gör motstånd sällan slipper undan med livet i behåll... Det är den skrämmande verkligheten som ligger till grund för filmen "Trade" - skriven av manusförfattaren bakom "The Motorcycle Diaries" och baserad på en historia som dessvärre utspelar sig varenda dag...






 

RSS 2.0