Get things for free!

Gratis prylar


* Gå in på www.gratisgen.se för att bli medlem.
Ange då koden: 74244

* Bli medlem

* Samla poäng

gratis prylar skickade hem till dig! (Presentkort MQ 500:-, Presentkort Ikea 1000:-, MP3, Dvd, välja bland massor av priser!
 
Hjälp mig genom att klicka här och få sedan kanongrejer ni med !
Tack på förhand!


M.berg

Igår kom jag hem med 2 bussen efter att ha fikat med Fanny, Jennifer, Natta och Cissi vilket var mkt trevligt.
En glad erika ringde då (eftersom Jessica fått körkortet, Grattis Jessi) o frågade om ja skulle me till Örebro. Och självklart var jag på. Fick slänga i mig lite mat, fixa iordning mig lite snabbt för snart där efter var Erika, Jessica, och Emelie här med Erikas nyköpta lilla Golf, så söta var dom när dom rullade upp på min gård. Och med sig hade dom min lillebror som dom hade kidnappat som vägvisare (först var det ju för att dom tyckte han var hot men)...
Väl framme i MArieberg så åkte vi först till Skopunkten där jag tyckte att priserna passade min ekonomi, men dock inte skorna..
Så vi gick vidare till vad jag har för mig hette MICRO, som var en bil/massa annat affär. Det var då vi hade som roligast, Hittade massa småpynt till Erikas coola åk, tillsist blev det en rosa rattmuff med diamanter formade till en fjäril på, plus en Wunderbaum som var en liten Nasse. Sååå sött.
Erika har beslutat sig för att pimpa bilen Pink inuti, och inte göra ngt utanpå. Ett smart och gulligt val. Den är ju redan sänkt och tonat, hahhaha. En riktig räägger som hade den innan henne tror ja nog. Fetaste baslådan i bagageutrymmet me så, o helt sjukt dåliga skivor fick hon me på köpet oxå.
Men wtf de e ju en bil trots allt.
Sen åkte vi inte till själva Marieberg för att kolla runt lite. Jag hittade massa, särskilt skor, men väntar ist till helgen då jag ska till Göteborg.
Sedan tog vi en fika på Mcd, och jag tog en Tropicana Juice och en liten fruktpåse. Jag älskar frukt !
De andra tyckte det var jobbigt när jag pratade om hur onyttigt allt var m.m.
Men vill man lyckas till Beach -07 så måste man kämpa ;P
På hemvägen åkte vi in vid Kyrksten för att häls apå Jessi´s mormor och gummimorfar, o det märkte vi ju alla att det fanns en baktanke i. Casch, baby!
Hahaha, nee då. Men dom var så gulliga så, men hennes mormor tyckte att jag var konstig som inte drack dricka =) hahaha..

Nu är jag ledig hela dagen, det är så skönt.
Ska snart ut o gå, o ikväll blir det träning.
Har hört att vädret i helgen och veckan ska bli kanooonm, så jag bara längtar efter solen nu.
Får hålla tummarna för mig när jag ska på min arbetsintervju på lördag, aldrig varit på ngn förut ju :S

Be back with more!

Hårdträning

Nu är det hårdträning som gäller. Inte långt kvar till badsäsongen, så stenhårt får det bli...
Igår cyklade ja på min cykel först, sedan gjorde jag massa magövningar av olika slag + armövningar, efter det gick jag ut och powerwalkade ca 1 timma.
Idag var det först Cooper-test i skolan (ett spring-test på 2,5 km där man ska försöka få så bra tid som möjligt).
Jag sprang dock inte hela vägen, gick på i ordentlig takt istället eftersom jagfick superont i magen, men jag kom ända fram iaf =)
Sedan kl 19.00 var det träning på spåret med laget. Det var stavar som gällde och vi började med att springa 
1,5:an med våra stavar och stannade vid en uppförsbacke (halvbrant) som vi skulle kämpa hårt i. Vi sprang upp för backen med stavarna och sprang sakta ner så att det skulle ta emot på nedvägen oxå. Detta gjordes 3*3 ggr. 
Därefter gick vi till en mkt brantare backe för att ta ut oss ännu mer, den fick vi springa upp för på olika vis ca
4*4 ggr. Och efter det var det dags att springa tillbaka 1,5:an. Jag och Malin kämpade i slutet av ren vilja och envishet för det bara brände i låren, puuh, men gött e de ;P
När vi väl var framme pustandes så var det dags för lite magövningar av olika slag och därefter knäövningar. 
Sen blev det raka vägen hem med mamma för att äta god soppa, och jag äter verkligen som en galning när jag tränat. 
Men nu är det nyttigt som gäller, INGET ONYTTIGT ALLS, men det kommer inte bli ngn match + hårdträning av alla dess like. Ut på powerwalk varje dag och även träning 2 dagar i veckan. 
Nästa vecka blir det rönningen, och jag hoppas starkt på fotboll :)

Har varit hos Ulli idag, hon blev mkt glad för min lilla scrapbook :) Så kul att träffa gamla vänner ibland. 
I morgon blir det Beachvolley, Me Like !

Nu ska jag måla naglarna och göra lite sit-ups m.m. 
Inga mer prov, ja e sååå glad :P

J   

cleanlady

... just vad jag har varit idag. Jag har varit så himla duktig. Har verkligen råstädat hela mitt rum. Damsugit och dammat varenda hörn "aaaatchooo" !
Jag har tom städat min garderob + rensat ur massa saker, detta var mkt behövande vill jag lova.
Så nu kan jag lägga mig i min ny-fräsch-bäddade säng och städade rum med ett nöjt leende på läpparna.
Det är skönt att få det gjort..

Idag var det 50års jubileum i skolan, lite halvkul.. Hängde en påse med muffins på Henriks dörr förut me, och han blev mer än glad när han kommit hem från sthlm o upptäckt sin lilla surprise. Men självklart smällde han i sig alla fyra muffinsarna, jag som tänkte han kunde frysa in lite, o spara. Men icke, "spara godsaker" finns inte i hans tankar ens :) Men tur att han tyckte om dom iaf, nu kommer det väl vara jag som ska baka muffins flera ggr till iaf. Tur att ngn vill äta det jag bakar, för jag själv låter ju helst blir. Inte så förtjust i sånt där så mkt..

Idag har min lilla vovve varit helt supergo (det är hon visserligen alltid) men hon har varit i mitt rum heeeela dagen, medans jag städade tom, fast inte när jag tog fram dammsugaren. Hon brukar aldrig ligga i mitt rum annars.
Mina söta lilla bebis, hon är så underbar!
Nu blir det te och lite cykling i mitt städade rum, härligt!

Vill säga Grattis till Erika som vann på Tipspromenaden i skolan idag, du e så go babe ;P

Dumlemuffin

Idag har jag äntligen solat iaf, var så längesedan nu, har inte pallrat mig iväg. Men idag blev det av.
Och jaa, jag är fortfarande rädd för alla konsekvenser som har med solning att göra...
När jag kom hem så var det dags att plugga, åt först lite mellanmål eftersom det endast blivit frukost idag pga skoldagens schema, vi slutade ju tidigare o allt, great ; )
Efter pluggningen bakade jag faktiskt chokladmuffins till familjen, med dumle i. Dom tyckte om dom iaf. Själv är jag ju inte så mkt för muffins. Det är iaf inte det jag väljer om jag ska får vara onyttig...
Men jag gjorde en Mamma och två bröder glada iaf =)

Nu har även jag gjort testet på kanal 5 där man ska kolla vad man är för Housewives, och resultate blev;




Du är mest lik Gabrielle Solis.

Du är vacker och ditt liv har alltid gått som på räls. I dag har du det du alltid drömt om men är ändå inte riktigt nöjd. Frågan är om du någonsin kommer bli det?

Du gillar:
Uppmärksamhet, hemhjälp, pengar, sex, kontroll.

Du gillar inte:
Snorungar, tvätta, svärmor, jobba, din man.



(tur att hon är av de topp tio fräschaste)

workout

Nu har jag ängnat min eftermiddag till att göra en liten scrapbook till min gamla kompis Ulli som fyllde 18 förra veckan. Blev riktigt nöjd med den.
Detta sysselsatta jag mig med för att jag glömt tursimboken hemma som jag egentligen behövde för att skriva upp allt till provet som vi har nästa vecka. Men får göra det i morgon ist.
Det är sånt prayt om Ayia Napa hoit och Ayia Napa dit nu i skolan, vilket är självklart eftersom dem blivande studenterna åker nästa måndag. Är nästan liite avis på dem. Ayia är inget ställe jag trånar efter att åka till.
Men just att det är så mycket fest, så roligt liksom. Det är ju helt enkelt en enda stor slutfest innan studenten kan man säga. Och det är just det som jag tycker verkar helkul. Kan ju iofs lika gärna åka till Magaluf eller så men det är så kul när alla åker till samma ställe och har grymt kul ihop.
Får se hur det blir i 3:an me det där. Ngnstans ska man ju iaf.
 
I helgen blir det partaj med girlsen, får se vart vi hamnar men antagligen så är det ganska bestämt redan nu.
Var kul förra helgen med, även om det inte blev som vi tänkt oss.
Like you girls !

Jag vill så himla gärna träna, powerwalka, cykla på min cykel, bara röra på mig. Men det får jag ju inte eftersom jag varit sjuk och fortfarande är förkyld. Vill bara blir frisk så ja kan ut o bränna ;P
Men man blir ju så rastlös av att inte göra ngt, det är helt sjukt jobbigt. Men hoppas på att blir någorlunda frisk så jag kan ut o motionera snart. Träningsuppehållet är ju slut snart, träning på spåret börjar på tosdag, o stavar ska vi ha med oss, kan bli kul :)

       

Nej nu får min lilla vovve spel, bäst o leka lite me henne annars river hon snart huset, datron iaf ;D

J


turn

Turn the sidewalk into a catwalk ..

my phone

Nu är min käraste telefon (Nokia 7370) på service, får se hur dt går med den..
Felet var att när man tog i laddaren i den så slutade allt bara att fungera, den blev liksom blank o kollapsade ;S
Helt wierd, den kanske har gett upp helt, det återstår att se. Brukar ju löna sig att istället köpa en helt ny fån eftersom det oftast brukar kosta skjortan att ha den på service/lagning. Just för tillfäller har jag en av pappas telefoner M600i, tog ett tag att förstå sig på men :) nu e jag ganska med iaf...

Men har kollat lite mobiler idag o är grymt sugen på ngn utav dessa följande. Någon utav dem ska iaf bli min inom (snar) framtid... Fast jag vill nog mest ha den med guld men det ska då stå Chocolate, ist för Black Label.
Den här kollektionen (Chocolate) har LG gjort grymt bra, tummen upp för dem! 

LG kv600:

image59

LG ke800:

image61

dumma hals

Jag som aldrig annars blir sjuk, ska bli de nu, när de äntligen blir fest. De e så typiskt när man sätt fram emot ngt alltså. Jag blir så himla trött, fast ja e ju inte direkt sjuk-sjuk, om man uttrycker sig så. Jag har ont i halsen o e lite hängig. Men de ska de bli ändring på, för jag ska ut imorrn :) that´s it ! Just nu frossar jag i honungsvatten, te och fyller ständigt på min vattenflaska me vatten, som jag sitter o dricker i. Mammi sa att jag ska dricka mycket, de e bra för halsen, o de mamma säger brukar alltdi vara rätt =) Vill dessutom sola, ut o gå, cykla på min cykel som bara står o väntar på mig i rummet, men de  går ju inte, inte om ja vill vara frisk tills imorrn isf.
Men måste iaf sola imorrn. Imorrn ska jag åka in till Kga, köpa dricka för kvällen + lite accesoarer till kvällen bl a high knees, tror ja de blir iaf.
Köpte ju en jättesöt klänning i sthlm i tisdags, på Podium. Hittade snyggaste trenchen ever oxå, som jag bara skaaa ha, snart.

Jag vill bara bli frisk... Dumma hals.
Återkommer.

J

VS

Helt klart är drömmen att bli one of this kind, det finns ingen tvekan om att dem har de perfektaste kropparna.
Jag är inte där än, men jag jobbar på det ;P Tycker dessutom att dom verkar ha såå kul ihop, och att dem inte står där innan och är "hacka-tänder-nervösa" utan dem verkligen släpper loss och har skiitkul !
Jag skulle heltklart vilja bli en Victoria´s Secret Girl... 
Men den drömmen kan man ju drömma om, och om, och om igen......
(Mer inlägg blir det om detta, har inte tid att lägga ner ett stort nu pga fetast trafikprovet :S) 

image58
Vad tycker ni om denna sortens modeller? Kommentera gärna en åsikt..

Dagens


" A good pair of jeans is like a family member! "

soonit´ssummertime

Jag blir så glad när det börjar bli sommar ute, allt är så skönt bara det är lite varmt, hur det kan det vara så..
Man känner att stämningen är på topp bland de flesta och allt är bara så skönt och behagligt.
Helgen har mest varit lugnt, men det har varit ganska skönt för det, jobbade i lördags iaf. Har ju självklart varit festsugen ändå men, jag står ut till den 25:e. Hoppas bara på att det blir ngt, men blir det de så kommer det nog bli lyckat I hope.
Idag har jag o henrik legat ute typ hela dagen i solen, tog en snabbis till mcd bara för att köpa en mcflurry/daim.
Jag unnade mig liite.. Det får man ju, ibland iaf. Är ju faktiskt mycket dutkig med sånt där nu..

På onsdag ska jag färga klart håret så att jag blir nöjd och så.. Får se om det blir ngt mer jobb i veckan.
Har ju träningsuppehåll i 3 veckor nu, de e sååå träligt. Man vill ju träna ju. Men jag får utöka mina powerwalks ist.
 Ska nog ta en nu efter maten, inte walkat på hela helgen så, känner mig dum dum.

Massa plugg i veckan nu, usch, allt e ju på samma gång. Nästa vecka e de massa mer oxå, usch. Men snart e de ju sommarlov. Och jag längtar sååå till 20:e juli då vi drar iväg till Kroatien : ) Brun, brun, brun !

Mat nu!

J


goodwords

But in your eyes I'm a queen
You see potential in all my flaws
And that's exactly what I mean

Ointressant men sant

Jag älskar frukost, frukost är det bästa jag vet. När jag öppnar kylskåpet på kvällen tänker jag bara på hur gott det ska bli med en frulle dagen efter. Det är så fruktansvärt gott med en fräsch frukost alltså, tummen upp för det !
M e  L o v e  F r u l l e !!



(Fast vi kan ju skippa skinkan, uäck och ägget!)

helgsnack

Haft en underbar lördag me massa girls som förgyllde kvällen/natten. Fannt, Jennifer, Nina, Lisa, Zanna, alla som var där, det var helmys/kul. Det var super, även om det var lite skumt, vissa drog osv men annars var det skitkul, roligast som hänt på länge iaf, helt klart. Skönt me lite girls-night ibland liksom. Ska helt klart göras om! Aight girls? ;P Tack till er iaf.
På valborg var det lugnt, vi fikade på melkers en sväng o sen typ åkte vi väl hem framåt 23 or so.
Rätt skönt att ta det lugnt, men hade visserligen inte haft nmgt emot att festa, men kände inte att det fanns något som lät speciellt superkul. Så är det ju när man inte fyllt än, (hata att fylla sen) då får man leta fester som låter ok, vilket de e dåligt me, blir bättre till sommaren. O då drar ja ju till Kroatien me, lämgtar efter sol och bad alltså. 

Idag i skolan spelade vi vattenpolo i badhuset, de va såå kul, härjade runt där som små barn. jaja..
Låg de två sista timmarna i solen förut me, va så skööönt..
Och nu har jag precis beställt lite bodysprays, showergel och så. 
Nu väntar ja bara på att mamma ska komma hem så de blir maaat, hungrig som tusan.
I morrn (hela förmiddagen) är det Engelska nationella Läs- och Hörförståelse som gäller, inte det roligaste men. Uppsatsen som vi gjorde här för ett tag sedan, är mkt roligare :)

Ha en bra kväll. 

J 
 
 

RSS 2.0