a lot like me


Grym start på dagen. Blev ingen promenad utan ett "klassiskt" morgonpass på gymmet istället. Crossen och Cykeln fick det bli idag, och sen lite Stångsvängar (joysticks) för de inre och yttre sneda magmusklerna - kanonövning... Blev lite brutalbänk på ribbstolen med såklart.

Nu skall jag städa ordning lite här och sen har jag ingen aning om vad jag skall göra, handla lite senare ialla fall - och ett bröstpass på gymmet är inplanerat. Mina ben är riktigt stela idag, och min kära lilla but to... Dax att göra lite nytta kanske, Ciao!



the offspring - kristy are you doing okay

sing



Bild: Anton

Disa in action
...gissa om jag längtar hem till dessa godingar...


breathe in


Huuua, - vad trött jag är just nu.. Sov som en prinsessa inatt däremot, vaknade utvilad och pigg - så blev en härlig rask promenad/springtur i Slottskogen imorse, sprang bland löv och träd, höll mig alltså i skogen mestadels av turen, bra för benen och knät.
Resten av dagen har inte varit så fartfylld. Städat, lagat mat och tagit hand om tvätten, riktig hemmafru idag faktiskt. Exprimenaterade med lite proteinmuffins också, och resultatet blev great; pepparkaksmuffins och cocos/choklad. Inget socker, och MYCKET fettsnålt - äggvita och protein is the shit. Pappa provsmakade precis, och jag fick bra betyg. 
Bakade lite "onyttigare" muffins som surprice och Namnsdagspresent till J igår, - han var mycket nöjd. Americanmuffin med Dumle/Snickers/Kindermaxi-fyllning. (Bäst att passa på innan diet - I´ll be watchin´....) ; ) 

Blev ett grymt benpass med J förut och jag gjorde PB idag också - härligt! 205 kg i benpressen (sista setet) + maskinens vikt - a little bit proud actually... Skall man försöka sig på mer nästa vecka tro.... Pulserar skönt i benen just nu iallafall och i min kära lilla rumpa, får se hur det känns imorrn. Synd att man fick sjuk huvudvärk efter halva passet bara. Har kört "brutalbänken" i ribbstolen nästan varje dag nu, grym övning!  

Min lillebror, som åkte hem till Värmland igår råkade få med sig min överföringssladd från mobilen till datorn, så kan inte lägga in några bilder. Men åker ju till skogarna - som det ser ut nu, på Torsdag, så efter det blir det bildupdate igen.... 
Nej nu skall jag lägga mig i soffan, mina ögon sjunker ihop här, 2 1/2 men om en stund ju, det är grymt! Bye.



HARDCORE
måste ses

earthquake






går det att bli mer ego?
.....Ooooh nej....


Startade dagen med en underbar walk och springtur, - sov jätteskönt i natt så vaknade med ett leende på läpparna, och spring i benen såklart. Efter morgonworkouten blev det frukost och sedan dusch för att åka iväg med Pappsen och Elias på lite Lördagsshopping. Började på MMSPORTS där jag skulle träffa Tim en sväng också, köpte ett Kasein/Vassle protein i Vaniljsmak, som skall användas till kvällsmål och bakning framförallt. Sen drog vi vidare till Backa, jag (som ni ser ovan) provade hundra olika träningsbyxor och beslutade mig till slut för två stycken i alla fall - ett par från Craft och från Rönish, riktigt nöjd! Handlade lite osv - en elvisp och matvåg rikare dessutom, och sen hem för käk.

Har precis gjort lite hemmagjord glass och ställt i frysen, så vi får se hur resultatet blir senare, om det blir bra, provade ett recept jag aldrig provat innan. En saffransglass, hallon och en med mitt underbara protein Rocky Road + lite Kakao.
Nu kom solen, kanske skulle ta en promenad - hann inte med mitt Rygg/Biceps-pass idag, så får flyttas till imorgon - men trött som tusan är jag nu, vi får se..... Ciao!




Min goda Frukost: Keso/Kesella med sötningsmedel och MASSA Kanel.

whenyourheartstopsbeating


Alldeles för mycket fria kcal idag (nej, jag räknar inte i minsta kcal men.....), min kropp känns helt tung - gott var det iallafall, och har inte blivit mycket gjort heller - inte en enda grej i närhet av träning - okej, ett besök på Gymgrossisten men, ingen aktiv syssla iallafall. Så en HEL Vilodag har det blivit idag, rastlös som tusan, this is not my thing...
Köra på imorgon iallafall, hoppas det är hyfsat torrt ute så man kan ta en springtur på morgonen, och sen får det bli gymmet senare för lite Rygg/Biceps. Annars är inte mycket inplanerat än för Lördagen än, förutom ett besök hos Tim på MMSPORTS som inte blev av idag, handla lite och även en sväng till BUDO&FITNESS som har STOR REA såklart.

Just nu sitter jag inte hemma, så kommer sova i en stoor och skön säng inatt också - himla skönt; lite tomt dock. Från det ena till det andra så hände en grymt rolig sak idag, mitt i allt degande....

- Pappa kom hem från jobbet, berättade att han skulle till Mallorca, och tydligen så var resesällskapet självaste Julia. Så den 2 maj, som det ser ut nu - åker jag och pappa på en veckas semester till Mallorca. UNDERBART!
Nu skall jag kolla lite LA Ink. Bye!






Champinjonhattar fyllda med Cantadou Kantarell och lite mager riven ost över - Keso + Körsbärstomater.

Fryst Banan med Kakao + Honung och en sked Kesella.

last time


Jahaja, så vaknade man till ett vitt, grått och blött Göteborg - inte okej. Det skall vara vår och sol nu, ingen dum slaskig snö. Jag som skulle åkt inlines idag, går ju inte alls.
Har nyss ätit scones jag bakat - älskar mina scones. Ska mest chilla idag har jag tänkt, blir nog träning sen också - plus en sväng till GG och MMSports för lite handling.
Sov skönt i natt, men lite - stora sängar är mysiga... Ciao!



comeback


Hemkommen från gymmet för en stund sen - blev ett kanonpass; Triceps och Mage, aldrig kombinerat de två ihop, men gick kanon. Gjorde dessutom en variant av "Brutalbänken" som vi gjorde på utbildningen fast jag hängde mig i ribbstolen istället - grymt! Avslutade med att springa på bandet, dock skall jag nog hålla mig till cykel och cross nu för mina benhinnor bråkar med mig, - typiskt.... 

Har precis ätit en underbar omelett med Haloumi, Champinjoner och Körsbärstomater - mums! Nu blir det Hockey och lite mys - kom igen nu Frölunda för tusan. Bye!




sleep




På Lördag kommer jag självklart ta en titt och shoppingtur förbi Budo&Fitness.
Gör det Ni med.

life on a plate


Fick ett brev nerdimpat i brevinkastet, .... blev lite nervös ....
När jag plötsligt såg att det var från S.A.F.E blev jag ännu lite mer nervös, men släppte snabbt - var ju nästan hundra på att jag inte klarat det, så tänkte att det säkert stod något datum till omtentamen eller liknande.

Men icke sa nicke gott folk, JAG BLEV FUCKING GODKÄND!!!
Jag är nu Licenserad Personlig Tränare, Fy tusan vad underbart. Detta skall firas, ....med ett hårt pass på gymmet ikväll, bara jag och musiken, min bästaste träningskompis är ju på väg till vita landet norrut. Nu skall jag dra ut brorsan på promenad i solen. Pusshej!




things I have to say


Vilket underbart väder vi har - och det har hållt i sig hela veckan, grymt härligt! Jag är verkligen en vädermänniska; är det så här fint och soligt väder så blir lyser jag upp lika mycket som solen gör...

Var ute på en skön rask promenad, sk powerwalk, och springtur imorse, luften var så frisk så jag ville verkligen inte gå in, men magen kurrade...

Igår kväll var det mys hos grannen, tur man har mysiga grannar... Innan det kördes ett riktigt bra bröstpass, brukar annars ha väldigt svårt att få kontakt när jag kör bröst vanligtvis, men igår fick jag superbra kontakt, och det känns idag kan jag lova, och benen börjar bli stela från tisdagens benpass, riktigt nöjd med mitt PB - men såna är ju till för att slå, eller hur, så nästa vecka skall det bräckas, ....kanske.... : )

Inga planer alls för dagen - förutom ett senare gympass, skall försöka få upp min kära lilla bror, funkar med American Pancakes a lá Julia idag också kanske... Let´s give it a try.  Bye!



Min frukost Steg 1,2,3.
Kesella/Turkisk youghurt/Sötningsmedel, Blåbär&Jordgubbar,
Sojaflingor och lite 4korns-kross.



weapon


Blev bara segare och segare och kände av minsta lilla som ömmade i kroppen ju längre tiden gick inomhus - så jag slängde på mig mina sköna springtights och gav mig ut i det vackra vädret - och visst gjorde det underverk. En från början lugn promenad resulterade i en powerwalk som sedan istället blev en skön springtur.
 
Nu har jag ätit lunch för en stund sen och känner mig mycket bättre, väldigt trött och halvseg i kroppen idag men känns skönt att ha fått i sig lite frisk luft ialla fall - har ju tänkt gå till gymmet sen för lite bröst och triceps och kanske en stund cykling. Senare skall jag över till J för att kolla Du är vad du äter : ). Vad skall man hitta på nu då tro...? Ciao!



Dagens Frukost: Kesella/Turkisk youghurt och Sötningsmedel 
med Grönt Äpple, Psyliumfrön, Kanel och Sojaflingor.

part one





Känner mig inte bra alls, sitter och pimplar honungsvatten - skulle egentligen vara ute på en underbar morgonpromenad i solen nu, men min kropp känns tung och främst mitt huvud.
Låt mig inte bli sjuk, har inte tid med sådant trams ju.... =/

I´monlyhuman


Kostupdate



Underbar frukost - turkisk youghurt mixat med bär + keso och gojibär och en apelsin till.



Kräftstjärtar med champinjoner och saffran, halv avocado, keso + körsbärstomater till.



Dessa american pancakes á la Julia fick jag upp brorsan med imorse,
(Bättre än hans vita bröd med smör och ost minsann....)



Kvällsmålet - Apelsin, lite Kesella och Björnbär.


duality


Idag har jag hunnit med både en och två promenader första började imorse vid 8 tiden, lite sovmorgon idag, som en rask promenad men ändrades snabbt om till en skön springtur. Solen sken i Slottskogen, man kan inte få en bättre strart på dagen - vår är lycka.

Blev en promenad efter lunch också, i brist på annat, och självklart för att ta vara på det underbara vädret, men ingen springning - mina benhinnor klarar inte av mycket tyvärr - blir så trött på dom.
Tog mig en sväng till solariet och solade en stund innan det var dax för gymmet, skulle möta upp J för ett härligt (klassiskt) benpass ; ).
Grymt blev det minsann, Personligt Bästa - det är nice och jag är nöjd, kommer kännas skönt imorrn. Efter gymmet skulle vi iväg och köpa "egg'inbox" (äggvita) till mig, men det var slut, så får bli imorrn istället. Kör lite bildupdate nu då jag har brist på saker att skriva. Håller tummarna för ännu en fin soldag inför morgondagen, Bye!


lite stretch efter gårdagens morgon pass på cross och band, och sedan på väg hemåt.



shoppingrunda med brorsan - blir alltid många bilder....


bullet



Drar till gymmet för morgonkardio - Back to business folks!
Bye.


(bild: från Götaälvbron förra veckan; på väg från skolan).


noice





kan man vara så vågad och ha denna perfekta kropp som mål,
let´s give it a try....

stupid


Hemma från ett grymt rygg och kardiopass - söndagen kunde inte bli mycket bättre än så här... Imorrn börjar en ordentlig vecka med massa träning igen, måste back on track nu alltså - underbart! Ha en trevlig Söndag, skall försöka göra en update om min PT utbildning när ork finns. Ciao!


ett tomt omklädningsrum, en spegel - och jag blev plötligt veckans pooser.


bleed it out



KLARADE DET!
...be back for more...




ca 06.30 mot SATS Backaplan för Praktiskt Prov



inför teoriprovet


.
på väg hem, och praktiska är avklarat och godkänt
en glad julia gick hem från Backaplan


star



Återigen - Bära eller Brista. Nu gäller det.
Skall snart ta en morgonpromenad till Backa och göra praktiskt prov (PT-timma). Lyckospark till mig. Bye!


goal


Imorrn gäller det - sen är PT-karriären i full gång, OM man klarar det direkt vill säga,
annars får ett nytt försök göras. Plugg hela kvällen står på schemat, kommit hem från skola och gym precis och skall slå mig ner i all träningsfakta i alla dess former, kost, tester, upplägg - u name it. Mata mata mata in ALLT! Wish me luck, snart är jag back on track again.... Ciao!




save me




Ledig imorrn.
Då skall jag se fräschare ut än såhär minsann.

Shinedown - Call me

call me


Jag lever fortfarande, har massa att göra just nu bara. PT-utbildningen är kanonkul.
Skall skriva ett ordentligt inlägg på min lediga dag - Måndag.
Ciao !




turn back



Nu har jag förberett MASSA mat, ska ta mig ner till gymmet för ett mag och cardiopass, underbart! Sen hem för att förbereda det sista och sedan njuta av min nyinköpta BODY Magazine, ännu mer underbart.... Ciao!




lost






Missing

dance


Morgonträning avklarad
.dra upp mig någon.




goodbye my lover


En bra dag trots det tråkiga vädret. Shoppingdag med pappa som sagt, han tyckte jag behövde det efter allt slit, lite belöning skadar aldrig. Så träningskläder var på toppen av inhandlingslistan. Började med MMSPORTS, som förövrigt är mitt uppe i lokalbyte och flyttar som galningar - några meter längre upp på gatan. Där blev det ett par nya handskar från Better Bodies plus lite påfyllning i Proteinhyllan - Double Pro Pistage Coconut från Eiselt.

Därefter blev det Freeport och Kungsmässan. Pappa hittade supersnygga kostymskor i svart skinn plus en riktigt fräsch Tcoat inför resan till Cannes - "damerna kommer inte kunna hålla blickarna borta", det är en sak som är saker minsann. Och endel i allt är tack vare mig och hans nya vardag med kostupplägget, grymma resultat.

Jag själv hittade massor, men hem följde bara endel av allt detta. En adidaströjatre byxor från Nike - springtights i marinblått, kortare shorts/hotpants, lite slappare mjukis med speciell design och låga lappfickor i ljusgrått. Plus en kanonmysig och snygg hood i grått med rosa detaljer och högre krage. Jag är kanonnöjd! .... kanske kommer in bilder imorrn, dålig på sånt dock.

Min mage är som vanligt dum mot mig, så aptit är inget jag har om dagarna, förutom en stund på morgonen, så imorse blev det självklart scones a´la Julia (gäller att passa på när hungern tar till), nu på helgen har det blivit så, mums.
Blev lite Sushi till mat idag, men smakade sådär med tanke på min dåliga aptit och mage. Inte lika gått utan min Jenny som sällskap dessutom ; ).

Imorrn skall jag upp i tid med J för morgonworkout, längtar - skippade ju träning helt idag, vilket känns i kroppen, det liksom kliar av rastlöshet. Får lägga sig i tid så man kommer upp och kan få svettas lite.
Träffa Mimmi, handla mat, plus massa matlagning inför veckan står också på morgondagens schema, superkul! Film med pappsen nu! Ciao.


belong


Trist och grått är var det är här i Göteborg... Hade funderingar på att ta en springtur eller promenad, men känns inte sååå lockande. Får hoppas det finns tid över i slutet av dagen till ett svettigt pass på gymmet istället innan det stänger.

Skulle endast köra cardio och mage igår hade jag tänkt, fick magknip efter ca 15 min på bandet, men inte tusan ville jag ge upp när jag ändå stod där, skulle ju inte bli bättre av att jag bytte om och gick hem iallafall - så jag gick klart och stretchade lite därefter. Men någon magträning blev det dock inte, så vill verkligen få in en ordentlig sådan i helgen.
 
Är så trött på min mage och dess krångel, har haft stressmage till och från men nu tycker jag det kan ge sig. Ska till läkare om det inte blir bättre när pappa kommer hem från FR.
Trots magknipen måste man ju få i sig någon mat, och jag och pappa hade planerat färska räkor, (som jag förra helgen börjat tycka om när jag smakade på hans). Så när jag kom hem från gymmet hade han precis skalat klart dom, för det är något jag aldrig skulle göra, där går gränsen - då kan jag inte äta dom efteråt, ser alldeles för motbjudande ut, plus att jag nog inte vet hur man gör, (IQbefriad mening).
Blev kanongott med avocado, en majonäs/youghurt dressing med lite vitlökskryddor, körsbärstomater och rostade majskärnor som jag fått dille på plus lite grönsallad . Fick inte i mig så mycket men lite ialla fall och det var GRYMT gott, perfekt Fredagsmys.

Tror jag drack sammanlagt 3 eller 4 koppar varm Havredryck utspätt med vatten med Honung och Kardemumma i, för magen - OCH för att det är så gott... Min mage liknade en gravids, till och med pappa höll med mig denna gång, suck.

Idag skall vi shoppa tränings och lite "vardags-träningskläder". Underbart att gå runt i det dagarna i ända på utbildningen. Får se vad som händer ikväll men lugnt får det bli, känns så underbart att bara vara hemma - umgås med pappa som dessutom åker bort en vecka from Måndag.

Imorgon däremot är det mysdag med Mimmi, längtar så mycket, evigheter sen vi sågs - så kommer bli en rejäl update. Senare på dagen skall jag förbereda massa mat inför veckan har jag tänkt mig, lika bra att ha det klart slipper man tänka på det lika mycket.
Vilket trist inlägg detta blev, får komma på något roligare i nästa. Någon som har bra låttips på skön träningsmusik? Måste uppdatera förrådet lite, gärna lite rockigt... Bye!


somebody


Jag har ett erkännande bekänna... JAG ÄR FAST i Messmör och kan inte sluta äta det,
Så grymt gott. Till mellanmål tog jag en stoooor sked messmör med liiite Kesella m.m. Det är underbart!



yours





tummen upp för Gojibär och Sojaflingor
..... och lite gamla minnen och låtar med Nikola S .....

like a stone


Jag är sjukt glad - Klarade Teoritentan av Grundutbildningen,
så på Måndag börjar PT-utbildningen! :)

Det var nämligen så att jag inte klarade det på första försöket, hade ca 10 poäng ifrån, fick veta detta i Tisdags och att jag skulle ha omprov senast Torsdag, så det var bara att ta tag i böckerna igen, vilket kändes såååå trist och bara helt omöjligt att lyckas, särskilt med tanke på att det ändå kändes ganska bra efter jag gjort tentan första gången, även om jag vet att jag inte riktigt förstått mig på ALLT med muskelanatomi (vilket är det kanske svåraste, största och viktigaste av ämnena), så det kändes ganska omöjligt att printa in hela muskelanatomin på knappt två dagar. Och klarar man inte grundteorin kan man inte börja med PTn direkt, så allt kändes bara skit.

Började plugga ialla fall, och sakta men säkert fick jag lite mer grepp och mer logisk syn på just musklernas anatomi med framförallt rörelser i träning med fria vikter m.m. Kanske gav endel genom att läsa på bandet på mornarna och böja axel, armbågs och höftlederna och tänka;
vilka muskler arbetar, vad gör dom, etc.... 



 Inte helt hundra på det ännu men skall kolla och läsa på det nu lite varje dag och tänka på det när jag tränar själv osv. För det skall läras in innantill och utantill, för att bli den grymma PTn jag önskar att bli.

Firade med att baka mig scones när jag kom hem från gymmet och dom blev kanongoda. Gjordes på bl a Fibergryn, Kruskakli, Pofiber, Filmjölk m.m. Så nu ska jag snart ta mig en dusch och sen ta en sväng till Gymgrossisten och lite så.

Ååååh vad glad jag är
, känns som en tung sten som lyfts bort inuti mig, nu väntar ännu en tuff period med mycket nytt, men skall bli så grymt kul. PT utbildning på Måndag, ooohyeeah... Ciao!




material boy




summery.


geek in the pink


FaceDown


.

 
temporary hollow.

someone else´s life


Liten Kostupdate




Gårdagens lunch: Avocado med Kräftstjärtar och som lite tillbehör hade jag Keso, Turkisk youghurt, Körsbärstomater och lite Valnötter.





Kvällsmål: Doublepro chocolate mixat med Sojamjölk light, två Äggvitor, lite Hasselnötsdryck och vatten plus till Kakao. Sedan TOPPAT med Kokos och Kakao.



¨

Laktosfri filmjölk + Naturell youghurt med Psyliumfrön, Sojaflingor
(som jag precis köpt för att testa), Gojibär och några Pumpafrön.


realize


Känns som min kropp tagit semester, gått i ide, eller liknande. Konstant trött sen i lördags tror jag. Fick dessutom en sjuk magknip igår efter intervjun ungefär. Så efter jag varit på Hälsokost+Gymgrossisten och handlat lite så la jag mig i soffan och där blev jag liggandes - somnade ca 20.30 och vaknade sen för att lägga mig igen. Kunde INTE träna med den magen :(. Tog sovmorgon idag istället för att köra morgonkardio, känner mig mycket bättre idag, så har ätit lite god frukost och ska väl ner till gymmet om någon timma - ben idag! Får se om det blir på dagen eller om jag tar det ikväll, handla med pappa senare också.

Annars gick arbetsintervjun bra, - eller arbetsintervju och arbetsintervju, vi skulle mest ses, prata över hur saker såg ut där osv. Jag är ju som sagt inte färdigutbildad PT ÄN, men snart förhoppningsvis. Hoppas teoriresultaten kommer snart med, och hoppas det är glädjande resultat dessutom.

Här i Göteborg är det grått och tråkigt, typiskt nu när man är ledig, hade velat haft så fint och soligt som det var förra veckan. Men vi får hålla tummarna för att det klarnar upp senare...
Nu skall jag förbereda lite inför dagens mat m.m. - det är så himla kul och jag har verkligen fått upp ögonen för matlagning, kostintresset har ju funnits sedan innan men. Min aptit skall fram nu också, den har varit kass senaste dagarna, men det skall det bli ändring på. Ciao!


Pdrink med några Gojibär och lite Kokos
Rostade Val-Macademinötter
Crisp med messmör

TILL SALU







Stentvättade jeans från Gina (hög midja, tajt/smal modell) sälj pga att dom inte passar.
Supersköna i materialet - väldigt mjuka.
Storlek: 27-32
Pris: 200 kr.


....och...




Storlek: 26
Pris: 300 :-

Säljer mina nya D Brand-jeans pga av att dom är för stora.
Älskar dom, men kan tyvärr inte ha dom, använda en gång och är supersköna i materialet.
Intresse, någon?



Finns även mer TILL SALU i januari-länken.

wish me away

 
Trevlig shoppingdag igår, hittade lite jeans till pappa och jag hitta även en kanonbra träningsväska på Adidas, behövde verkligen en rejäl där man får plats med allt nu inför PTutbildningen dessutom.

Körde morgonpass på crossen imorse på Sportlife, och lite cykel - gick halvbra, kände mig klen och sliten i kroppen. Men det kanske var på grund av mitt och J´s sköna Axel/Tricpes-pass igår : ). Jag bossade övningar, och så körde vi, inget högt tempo alls men ordentligt blev det allt ändå....
 
Ska iväg på arbetsintervju om några få timmar här så ska väl städa upp lite och börja planera lunch, ingen aptit dock... Iväg och kolla lite träningskläder och hämta ut kostymer med pappa sen också innan gymmet - magen skall pumpas ikväll. Later!




paranoid


Hemkommen från Sportlife Sisjön, körde ett morgonpass med J, hiiimla härligt - back to normal... I en vecka åtminstone.

Handlade lite på Coop efteråt och ska snart hoppa in i duschen, shopping med pappa står på schemat som sagt. Köpte FRIGGS Katrinplommonjuice idag för lite reningskur, den smakade helt okej faktiskt. Har även fått dille på Messmör (som jag alltid åt som liten) nu senaste tiden och förbrukat ca 2 paket på 1.5 vecka kanske, MUMS vad gott det är, men nu får jag nog lugna mig lite med det goda tror jag. Duschen kallar, Bye!




RSS 2.0