last time


Jahaja, så vaknade man till ett vitt, grått och blött Göteborg - inte okej. Det skall vara vår och sol nu, ingen dum slaskig snö. Jag som skulle åkt inlines idag, går ju inte alls.
Har nyss ätit scones jag bakat - älskar mina scones. Ska mest chilla idag har jag tänkt, blir nog träning sen också - plus en sväng till GG och MMSports för lite handling.
Sov skönt i natt, men lite - stora sängar är mysiga... Ciao!



Kommentarer
Postat av: Susanne

Jag får göra detsamma med dig så jag kan se vad du har för dig... ;) Kul att hitta nya bloggar med ny inspiration å nya idéer!



Cookies & Cream har jag från ON i vassle... Hade choklad förrut... Det gör jag mina prottebomber på... :P I kasein finns det bara tre smaker i Sverige... Tjötar på dom att ta hem C&C i det med... :D Annars tycker jag bäst om vanilj... sen choklad... å sist banan... Den smakar visserligen skumbanan men det blir för kemiskt tycker jag... Kraam!!



Ps. Här är det mer eller mindre snöstorm!! :S

2009-03-27 @ 10:51:34
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Jag är jue tossig i vanilj jag... :P Fast jag blandar jue ofta ner kanel eller pepparkakskrydda i det... Den är nog bäst att baka på... Vill du ha chokladsmak är det jue bara att ha i lite kakao... Å rocky Road funkar säkert till bollarna! :) Annars bakar jag ofta på Scitecs almond/coconut... Kraam!!

2009-03-27 @ 11:19:14
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Susanne

Tror inte att du blir besviken... Å bra att ha någon mer neutralt att baka på... Man behöver inte bakepro... Scitec finns på GG... Den dubbelpro var ett tag sen jag hade... Men den funkar oxå säkert bra... Brukar jue ha i lite extra kokos eller mandel när jag bakar för smakens skull... :P

Ska bli spännande att se vad du får fram för experiment! :) Kraam!!

2009-03-27 @ 11:50:49
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: olivia

kan du skriva ner recpetet på dina scones, dom såg underbart goda ut ju! :D

2009-03-27 @ 12:14:01
Postat av: Julia

olivia:

Självklart!

Måttar på måfå men här är ingredienserna :)



Fibergryn

Kruskakli

Pofiber (litegrann)

Bakpulver (då och då - behövs ej)

Psyliumfrön

Naturell Laktosfri Youghurt

Salt

Vatten

(tror de va allt idag)



In i ugnen i ca 10-12 min

Man kan använda sig av massa olika ingredienser som fullkornsmjöl av olika sorter, linfrön, nötter osv. Exprimentera på bara! :)



Lycka till och återkom gärna med resultatet :)

2009-03-27 @ 12:17:52
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaaaaaaaaaaaaaaa!!! :) Imorgon kanske? MOAHAHAHA :)) Hur är det annars med dig?



Pöss

2009-03-27 @ 17:12:09
Postat av: Julia

Anonym:

Vem? :)

2009-03-27 @ 19:12:56
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: Claes

Hej Julia!

Jag är lite nyfiken på hur du lägger upp kosten.

Hade vart riktigt spännande att se vad du äter, när du äter och ungefär hur du planerar målen inför/efter träning. Om jag får önska mig vad jag vill så hade jag tyckt att det vore riktigt intressant om du gjorde en liten veckoredovisning över din kost =) Vad tror du om det Julia? Hade vart kul, och intressant, säkert för din egen del också.

Ha det gott och kör så det ryker!

2009-03-27 @ 21:49:54
Postat av: Julia

Claes:

Hej Claes!

Jag äter ungefär var tredje timma. Delar upp mitt mål i mest protein, fett och kolhydrater såklart. Protein är i form av quorn el fisk/skaldjur och Fett är antingen ngn fetaost/mozarella/haloumi osv, kall sås/dressing (egengjord), el ibland nötter m.m. Kolhydrater är grönsaker, äter nästan aldrig pasta el liknande, trivs bra utan.

Proteinet är jag extra noga med och har även proteindrinkar med i min kost, efter träning.

Jag äter också mellanmål som oftast är Keselle/Keso med Bär/Funlight, Nötter, Gojibär, Kanel m.m Varierar mig mycket i mellanmålen, det är skoj - likaså med frukosten! Varje morgon äter jag även Omega 3 och Kalium till min frukost. Försöker dricka mycket vatten om dagarna och noga med mina mål.



Jag kan absolut fixa det, när jag känner att jag har tid en hel vecka att blogga dag för dag - men lovar att jag skall ha det i tankarna och att det kommer att bli av.

Något mer du undrar över? Lite snabbsammanfattat av min kost iallafall :)



Kör hårt nu!

Kram Julia

2009-03-28 @ 16:35:06
URL: http://juvlijja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0