foolgame




Tack för en underbart mysig middag Anna, skönt att prata av sig lite, eller hur? Och träffa dig vännen min. Du är helt underbar!
Skulle egentligen till Slottskogen efteråt med kusin Nathalie, Angelica och lite folk, men fastnade i telen "mys" och blev därefter rätt så seg, så skippar det. Sitter här istället, nördar och lyssnar på Lugna Favoriter (not my style but...) 
Blir jobb i morgon, så ska upp i tid så jag hinner med allt jag vill hinna med innan vi åker till Höllviken, kl 16. Och sen gott folk, är Julia ledig i några dagar, första helgen på länge, kan inte bli bättre, jag är så lycklig över det. Nu ska jag bara vänta på att en viss M, kommer in på msn, sego! ( :


Is´nt that adoreable, giveit2me !

Diabless Ticking Stripe Short Suit With Cable Belt


here with me


Efter en skön morgon promenad och lite inhandlat färskt bröd som sedan stoppades i magen tog jag mig ut i solen, sååå härligt. Låg i slottskogen några timmar, men så låg jag och messade med Anna, och vi beslutade oss för att gå ut och käka ikväll, myyysigt. Längesen vi sågs nu ju =/ Så jag var tvungen att lämna solen (men lite färg har jag allt fått) och nu har jag precis ätit lite frukt, glömde bort lunchen idag, okej den prioriterades ej framför solen.. Så nu ska jag hoppa in i en dusch, bli lite fräsch.. Inte känt mig sååå fräsch de senaste dagarna må jag säga, grymt varm lägenhet och sjukdom, då blir man sleten helt klart...       Later!

Ha så kul alla Karlskogabor på Putte i Parken, själv jobbar man och missar denna stora tillställning...



 


något Nyttigare pannkakor



Kollat in detta recept i några dagar nu. och jag bara måste testa någon dag. maybe today...

En nyttigare variant med dinkelmjöl och linfrön


Foto: Frida Wismar



Ingredienser

4  st ägg
2  dl bovetemjöl
2  dl dinkelmjöl
8  dl mjölk
0.5 dl krossade linfrön
1 tsk salt
smör till stekning


Gör så här

1. Vispa ihop ägg, mjöl, linfrö,salt och hälften av mjölken till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken.

2. Grädda i stekpanna till fin gyllenbrun färg (ca 1 dl smet/pannkaka).

3. Servera med färska bär och keso.



 



 


let's rewrite an ending that fits



Vaknade för ca en halvtimma sen, och idag mår jag MYCKET bättre. Känns bra med tanke på att jag ska jobba imorrn. Usch vad tiden går fort, jobb redan imorgon, nyss var det ca en vecka kvar till jobb ju.. Känns dock som att alla mina muskler och leder har tynat bort av att sitta still i två hela dagar inne i en lägenhet, BLÄ!
Men tänkte att jag skulle försöka ta en hyffsat lugn promenad nu innan frukost, känna på lite rutinvanor igen efter två dagars isolering, hallelujah! Idag ska jag försöka ta mig till stan en sväng, har lite att fixa och vill kolla lite kläder, skor etc, såklart. Senare ska jag kanske hitta på något med min kära kusin Nathalie. Så vi får se vad som händer, hon var ju ute igår, så kan bli myycket senare. Jag borde egentligen städa. Men orka...
- Okej, jag MÅSTE städa.
Särskilt gå ner med soppåsarna jag lagt på balkongen, det har väl frodats 100tals fruktflugor där nu kan jag tänka mig, jag bara mååste gå ner med dom till soprummet, då dom stängt sopnedkastet, pga av brand.
Varför blir man extra lat vad gällande sånt? Åtminstone jag blir det. Är aldrig lat när det gäller något annat, men just sånna här grejer, som egentligen är så snabbt och enkelt överstökat, om man bara tar tag i sig själv en gnutta..
Det är enklare att ställa allt på balkongen och ta itu med det senare än att gå ner och göra det direkt. Om pappa vore hemma hade det aldrig gått för sig men, nu är det ju bara jag här. Så jag får väl passa på att kära latstilen medan jag kan.
 Men måste ändå städa och göra fint tills han kommer hem. När ska man orka? När ska man hinna?
Nu får jag i alla fall börja att starta upp dagen, ta en luuugn promenad och köpa lite frukost.

Puss J



That´s so typical me... Damn me !
 

wantutoshowme





back to the disaster





can´t get drunk with ous




Jag är en så kallad moneyslave (pengaslav) som söker en eller några Tjejer/Kvinnor att vara just moneyslave till.

Jag vet inte om Du känner till detta med moneyslavery eller om det är något helt nytt och okänt för Dig men det handlar i grund och botten om att jag har ett starkt behov av att lyda en snygg tjej som bestämmer över mig. Jag vill redan nu betona att jag INTE är ute efter någon sexuell kontakt mellan oss utan allt handlar om att jag ska tjäna Dig på Dina villkor så Du blir så nöjd som möjligt.

Hur det går till?

Det är upp till oss att komma fram till formerna för detta. Jag har varit moneyslave till många olika Kvinnor genom åren och alla sådana här relationer är individuella. Jag är dock väldigt flexibel och anpassningsbar så det ska nog gå att hitta en lösning som fungerar mellan oss.
Vi kan lägga det på en nivå som passar Dig. Antingen kan vi ses irl, tex för shoppingrundor och liknande (jag betalar så klart, hehe), eller så kan vi enbart ha onlinekontakt och hitta en passande form för detta på det viset. Allt handlar om att det ska kännas bra och rätt för Dig.

Det ekonomiska?

Ja, det är ju det viktiga. Pengar kan överlämnas irl, sättas in på konto, betalas via nån "onlineplånbok", tex payson/paynova/paypal osv så det löser sig altid.

Hur mycket pengar kan Du ta?

Ja, det beror också på hur allt fungerar. Min dröm är ju att Du ska ta så mycket som möjligt av mig men att vi kanske börjar med små steg och små summor fast regelbundet.




*

Hur sjukt är inte detta? Jag har fått flera stycken såna meddelanden på efterfesten.com och blir lika chockad varje gång. Jag hoppas för allas skull att detta bara är ett Big joke som någon börjat med, för det är ju sinnes alltså !!


*






zero



And just so u know, I´m confused to...



running in circles again



Jag och Micke satt o snackade bilar genom msn, och medan jag kollade runt, som jag ofta gör på blocket m.m. hittade jag en riktig goding. Jag är ju sjukt svag för Q7an, och nu hittade jag den nästan perfekta för mig.
In my dreams u´ll be mine hun ; )

Beskåda och Njut:


    


Mer info


the sun beats down


Det rent ut sagt suger att vara sjuk alltså. Är i alla fall något bättre idag men fortfarande inte helt back in the game.
Tror det är lite svalare i lägenheten idag, tack och lov.. För igår var det olidligt alltså.
Vill verkligen jobba idag, suger att vara sjuk ju. Hatar att sitta inne, inte kunna hitta på något, inte röra på sig, det kliar i hela kroppen av att vara stilla en hel dag. Men ska nog iväg och köpa lite frukt, åt ju upp nästan allt igår, vill ha mer vattenmelon och nektariner, Good shit!

Snart kommer pappa och brorsorna hem, redan liksom. Fattar inte att tiden gått så fort. Jag som tänkt hinna med hur mycket som helst när dom var borta, när man hade en lägenhet för sig själv, men icke.
Har ju jobbat varje helg, och endel under veckorna så har inte hunnit med att vara hemma mycket och när man väl varit hemma har det inte varit många dagar och dessutom har man oftast behövt vila upp sig efter jobbet. Pappa kommer hem om lite mer än 1 vecka, vilket ska bli underbart eftersom jag saknar honom massor! Efter det ska jag nog åka hem till skogarna en sväng, jobbar i Karlstad den 15e så passar bra att åka innan så kan jag möta upp jobbgärnget i Karlstad då jag ska jobba.
Saknar min vovve sååå mycktet, och mamma, alla vänner och andra speciella personer...

Måste åka till sommarstugan på kusten, efter jag slutat jobba också, finns inget bättre ställe på denna jord nästan.
- Men det är väl bara till att inse att tiden går fort när man har roligt, och när man har mycket att göra -
Så vi får se om jag hinner putsa fönstrena åt dig som jag lovat, Pappa : ) De mindre roligare sakerna prioriteras ju ganska långt ner dessutom. även om tid finns till dom...

Puss J



here goes my baby



Ännu ett "tycka-synd-om-mig-själv" inlägg, men det är faktiskt liite synd om mig. Det är kanonväder ute, jag är ledig, kan hitta på vad jag vill när jag vill och hur länge jag vill, men är sjuk, - så där sprack all ledighet.
Kommer förmodligen vara hemma imorgon när vi egentligen ska till Arvika på jobb, bättre att bli frisk till fredag som sagt.
Pallrade mig iväg till Apoteket vid Landala förut och köpte på mig lite Ipren, även massa frukt att frossa i, halstabletter etc fick följa med hem. Vattenmelon är totally amazing, jag bara ääälskar det, likaså nektariner. Köpte även (som jag trodde) några Blodapelsiner, men det var visst inte som jag trodde, - det var BlodGrape.
Den minen jag fick när jag högg in i en saftig klyfta som såg riktigt lockande ut (trodde jag), skulle ni sett. För fyfan vad äckligt det var, alldeles beskt och hemskt. Den åkte ur munnen liksnabbt som den kom in. Aldrig mer ta fel på Blodapelsin och BlodGrape säger jag bara, för det smakade verkligen inte kärlek av den inte..

Ska kika en film ikväll, såg dessutom att American Pie kommer, och jag bara ääälskar dom filmerna alltså. Men vi får se vad det blir för film under kvällens gång. Vill bara bli frisk frisk frisk nu. Behöver något mirakel-medel. Så man kan träna, vara ute i solen oh hitta på saker..
- Har dessutom beställt lite smått och gott från eleven.se, vill ha det NU !






sex without a catch



Då har man blivit sjuk =/ Det suger. Ska ju jobba i Arvika imorrn men vet inte om ja pallar det och har inte råd att vara ledig egentligen ju, need the money. Men bättre att bli frisk tills Fredag då det är Höllviken igen.
Skönt att det inte är strålande sol och 30 grader varmt idag i alla fall, även om jag är 40 grader varm och lägenheten 50. Men det fina vädret kommer väl snart igen, såklart...

Måste iväg för att köpa Ipren i alla fall, så måste försöka ta mig ut. Vill ju hitta på saker nu när jag är ledig, inte vara sjuk..

Typiskt.

Är grymt sugen på att åka till San Diego, där jag har några vänner till familjen som bor. Och dom bor precis vid en surfskola, som jag önskat lära mig i hela mitt liv. Någon gång måste jag dit i alla fall.. Biljetterna var inte alls dyra dessutom, kikade lite igår ikväll. Vill bara göra något spontant nu. Need that!





Surfing in San Diego


and i Liked it



Min kära kusin Nathalie ringde nyss och frågade om jag ville med till havet, och sjäääälvklart vill jag det. Är grymt förkyld och känner mig allmänt down, men måste ut. Får ta i itu med resten efteråt, för nu ska solen nyttjas, hääärligt!
Ikväll kanske jag och Mimmi ska hitta på något, pickinick i Slottskogen kanske : ) Något mys i alla fall. 
Nu ska jag packa bikini och diverse annat till stranden. 

Take Care! 
Puss

hear the clock is ticking


Jaaa, då var ännu en jobbtrip avklarad, och denna bestod av tre ställen. Det första stoppet var Höllviken, - riiiktigt mysigt och fint ställe, ett typiskt "sommarställe" skulle jag vilja beskriva det som. Vi bodde på ett kanon mysigt hotell som låg i Skanör, ca en mil från Höllviken. Jobbade under en beachvolley-turnering under dagen. Lite rast och sedan blev det ett ganska lätt avklarat jobbpass på kvällen. Så efter nerriggning av allt gick vi till BeanBar (har jag för mig att det hette iaf) och minglade lite med våra snygga San Miguel tröjor, haha! Sedan hem för sängen.
Dagen därpå gick ja upp ganka tidigt för att ta en morgonwalk, - jättemysigt och skönt med bra väder och fina vyer längs strand och underbara hus. Pierre (theboss) åkte iväg o köpte frukost, (eftersom dem byggde om frukostsalen på hotellet) och så satte vi oss på hotellets lilla innergård i morgonsolen, Kanonstart på dagen helt enkelt! Efter lite dusch, packning m.m. tog vi oss vidare mot Helsingborg
Där var det festvial så det var människor överallt. Jobbade själv under dagspasset och sedan tog Cissi över och jag fick rast och så jobbade vi nattpasset ihop. Trevlig men väldigt kall kväll. Var skönt att komma hem till vårat fina hotellrum på Hotell Comfort efter jobbet. 
Dagen efter var det dags att dra vidare mot Ronneby, sista stället. När vi kom fram var det hur varmt som helst, man önskade bara att få vara ledig, ligga på stranden, sola och bada, men icke. 
Det var riktigt kul att komma dit då dem hade satsat riktigt mycket på kvällen och lagt ut sand på hela ute serveringen och även på deras egna lilla innergård som oxå var en slags uteservering med massa solstolar, men även blivit dansgolv. Där hade vi våran bar, och hela stället var pimpat i Beach-tema, asnice!
Försäljningen gick dessutom bättre än någonsin, vi sålde nästan slut på hela deras San Miguel-förråd, så vi var nöjda, och dom. Riktigt rolig kväll, ...men det är alltid lika skönt att komma till hotellrummet och lägga sig under täcket, slappna av och sova.
Imorse åkte vi hemåt. Trist att åka bil i det underbara vädret. Men när jag äntligen kom hem dumpade ja alla sakerna tog med mig två handdukar, en bok och lite vatten, stannade till vid Frukot och Gott och köpte jordgubbar och en banan och sedan gick jag till Slottskogen och la mig där på en gräsmatta i solen. Äääntligen fick man njuta av solen.

Sedan kom älskade Mimmi förbi. Vi tjatade en stund och sen knallade vi hem till henne. Bestämde oss för att ta en mysig kväll på stan och äta något gott. SÅ vi duschade lite, och knallade ner mot Avenyn. Fullt nästan överallt men vi hittade kanon-platser på Bryggeriet. Helt okej mat, och ojj så mätta vi blev.. Tack för en helmysig kväll gumman !

Nu ska jag snart sova. Måste verkligen gå upp i tid imorgon så jag kan gå ut och gå, kommer vara alldeles för varmt att gå annars, sen blir det solning i Slottskogen.

Puss och Kram
hela daaa´n



vårat snygga åk ;P (tagen i grebbestad)



cannotwait



Gick upp 07.15 för att hinna med en morgonwalk innan dusch och jobb. Sitter just nu och äter frukost. Ska vara på kontoret 10.45, för att sedan åka neråt, tror det heter Höllviken (Höllevik) dit vi ska, minns inte. Ska i alla fall jobba vid någon Volleyturnering, me like! Det är gryyymt kul. Imorgon ska vi till Helsingborg och Lördag är det Ronneby och fint hotell som gäller hela tripen, så vi ska bubbla bubbla ( :

Nu ska jag dra mig in i duschen, I´m not so fresch right now
Pusss J


making love out by the lake to our favorite song




Summer spirit
I´ll give u this;

SofuckingGood



all the words that I know..



Hittade den här gamla bilden precis. Fanny som tagit den, sjukt duktig är hon!
Sitter och funderar på vad jag ska göra. Tagit en skön promenad bortsett från tortyren till skavsår som man kände varenda steg man tog, ....men stannade till vid Landalas Apotek och köpte skavsårsplåster. Funderar på att kanske ta med någon bok och gå och lägga mig i slottskogen. Men vi får se.. Imorgon åker jag och jobbar i alla fall, neråt denna gång., och med San Miguel.







from the first day


Hade en riktigt mysig kväll med Mimmi igår, som avslutades med SATC såklart, och den följde jag henne till vagnen. Somnade rätt sent men hyffsat tidigt idag ändå.. Väntar på lite saker som ska tippa ner i brevlådan, så svårt att sova länge då kanske. Har ännu ett jobb på G tack vare min kära chef Peter, tack! Så vi får se vad det blir. 
Blir förmodligen Liseberg ikväll med Mimmi och kanske lite mer folk. Annars ska jag njuta av ledigheten, kanske ner på stan, men nu ska jag ut och gå. 

Ha en fin dag i solen!
J
ulia






Varför ska hemska saker hända? Varför ska oskyldiga människor drabbas? Varför, Varför, Varför? Finns här.. 

they don´t know that u....



Dagen har bestått av solning, en härlig powerwalk på en och en halv timma, frukost och sen dusch för att knalla ner till stan. Tanken var att jag skulle köpa lite nya träningskläder, men hittade inga som föll mig i smaken, och snart kommer ju mina GASP med : ) Hittade däremot lite annat smått och gott. Köpte ett grå/limegrönt mönstrat linne från Puma, och när jag kom ner till JC vid Kompassen så var det Halva ReaPriset, och jag som aldrig hittar något annars på JC, och som klagat som på denna oändliga Rean. Men fick med mig en grymt snygg beige Diesel tröja, beigesvart-rutiga shorts och en grå tröja.. Sen gick jag till Mimmi för att hälsa lite och tog en Loka. Nu ska jag ner till stan o möta Mimmi, vi ska hitta på något ikväll, ej alkoholrelaterat med tanke på diet m.m. : ) Blir lite te-fika, en sväng i Slottskogen, m.m. Får nog bli Liseberg imorgon.
Ha en bra kväll !
Puss J



calling mr Vain



Medan andra går upp så går jag och lägger mig, haha!  Är sjukt pigg, men måste nog försöka sova nu så jag får
några timmars sömn. Ska ringa om ett väldigt intressant jobb om några timmar dessutom. Wish me luck !



Puss och Godnatt/-morgon


None


our time



Nu drar jag till Strömstad. Haft en underbar dag med en skön powerwalk imorse/förmiddags sedan frukost och dusch och ner till avenyn för att fika med världens bästa Mimmi, puss på dig gumman! Handlade lite underkläder, som man aldrig kan få nog av, riktigt nice!
Kommer hem i natt, vem vet, kanske är pigg och loggar in på datorn...
Annars får jag säga, - Sov gott och ha en bra kväll!


Puss 
J



smile for me now



Solen skiner och jag är utvilad, trots att jag hade svårt att somna igår natt, - tror jag vände på mig 300 gånger innan jag låg dugligt skönt för att kunna slappna av och försöka sova. Har ju dock väldigt svårt för att både bli trött och somna, men tillslut så... Underbart med fint väder och ordentligt många timmar med sömn för en gång skull i alla fall.. 
Ska ut och ta en lång och rask morgonwalk nu. Sen blir det nog stan med Mimmi efter frukost och dusch.


feeling This



Ligger på golvet på en filt och en stor kudde, med en kopp te (sounds strange but...), det är så skönt för ryggen att ligga på golvet.
Kollar på Mia och Klara på datorn och det är så sjukt kul! Dom är så himla roliga..
Regnet bara öser ner här, görstora droppar som smattrar på fönsterrutan, men jag tycker att det är mysigt.
Somnar så bra när det regnar. Är dock inte ett dugg trött nu men, får väl försöka sova snart. Måste bara kolla klart på några till avsnitt av Mia och Klara, kan inte få nog.

Sweet Dreams!

a fire with no flame



Ännu en skön powerwalk är avklarad och lite mat har oxå hunnits med. Nu ska jag dricka te i min ensamhet och kolla på filmen på kanal 5 som börjar kl 20, ääälskar dom där verklighetsbaserade filmerna som kommer varje Söndag.
Imorgon ska jag till Strömstad på jobb, skönt att vi inte åker för ens ca 18-19. Då har man hela dagen på sig. Ska nog till stan efter morgonwalken och kolla lite nya träningskläder.. Får se om man kanske catchar up ngn med en fika också,
Grönt te, filten, jag och tvn får det bli ikväll. Sitter förövrigt och lyssnar på Nicola Sarcevic som jag inte hört på läänge. Älskar verkligen honom, vääärldens bästa texter och grym röst, tummen upp för honom!

Puss Julia





try to be perfect






Bjuder på en grymt bra låt;

Sum 41 - Pieces





tears in heaven



Man kan bara inte hålla tårarna inne när man tänker på allt som hänt i Karlskoga nu, den hemska olyckan. Jag kan inte hjälpa att jag blir så himla förbannad, för det är så fucking waste när en så ung tjej, 19 år, ska behöva sluta sitt liv redan.

Jag kände inte Malin, som hon heter, men har mycket nära vänner till mig som kände henne,
-Mimmi du vet att jag finns här för dig-, men man kan ändå inte sluta tänka på det.. Har tänkt på det nästan varje dag sen det hände. Såna här saker händer då och då tyvärr, men när det är så nära en själv blir allt så mycket verkligare, och när det är nära vänner det berör dessutom. Satt och läste Malins hemsida/blogg där flera vänner till henne m.m. skrivit, och jag kunde verkligen inte låta bli att fälla tårar, för det är så himla hemskt, det finns verkligen inte ord för det.
Jag vet knappt inte vad jag ska skriva mer, men jag vill verkligen lägga en extra tanke till Malin och alla nära till henne, det är så sorgligt allt det här. Förstår att det känns som att tårarna aldrig kommer att sluta rinna, men kom ihåg att hon ser ner på Er och säkert vill se Er glada och le, framöver.
Man önskar man kunde göra något åt allt detta, spola tillbaka tiden, skjuta upp kvällen, Något.....


R.I.P 







no girls, no sweet romance



Hemkommen från en sjukt skön och behövlig powerwalk, härligt att vara igång igen. Mår så mycket bättre då! Nu är det hårda tag som gäller framöver "back to normal", ´nd I looove it ! Precis käkat lite gröt och protein.. Ganska slut i kroppen faktiskt. Men ska väl hitta på något skoj idag, efter jag kört backträningen. Riktigt skönt att vara ledig idag. Behövs verkligen med tanke på allt farande överallt. Skönt att kunna slappna av en hel dag utan att tänka och planera efter när man ska börja rigga, jobba etc. Bara göra det man känner för, när man känner för de.
Saknar för övrigt alla hemma, även om jag trivs sjukt bra här, men snart kommer Fannygumman i alla fall. Och om någon är på G mot Göteborg så hör av er, så vi kan hooka up en sväng..!

Ha en bra dag!
Puss



somethin´ismissing







Detta inlägg är sjukt meningslöst men är bara tvungen, - eftersom jag precis kommit hem från jobbet och är så knäpp att jag går in och nördar en sväng på datorn. Men är verkligen inte trött alls. Kanske för att min kropp ställt in sig på att jag skulle jobba till 05, vilket det inte blev, sååå skönt, slutade 03, men det tar ju ett tag att få ner allt, och packa in och ut..
Hoppas alla haft en bra kväll i alla fall. Nu ska jag lägga mig så jag orkar upp på en ordentlig morgonpromenad, (eller förmiddag, får det ju bli med tanke på läggnings-tiden)..
Puss och Godnatt/-morgon






wait a minute




Dagens roligaste:

Mmmmmm, nej det blir faktiskt en lugn kväll
med vinprovning, ost och kex, samt bridge.
Mycket trevligt. Om vi känner oss extra våghalsiga
så kanske det blir en korsordstävling, men som
regerande mästare kan jag med gott samvete
säga att det är ingen utmaning då jag vunnit
den 20 år i rad. Jag har strukit min finaste skjorta,
rätat till glasögonen och dragit upp byxorna, för högt...
Så nu är jag på G!

Hahahaha, detta är tyvärr inget som någon annan än
jag själv och den inblandade kan skratta högt åt.
Men var ändå tvungen..
TACK Micke, du är så jävla knäpp ibland ( : Puss!



emptybedroom



Nyss kommit hem efter en promenad till Mölndal och en bit till. Är riktigt sugen på att göra något crazy.  Som att cykla massa mil eller något liknande, får fundera ut något bra, för nåt ska jag göra.. Har precis lagat mig lite mat och ska snart duscha inför jobb ikväll, men ska chilla lite först.

Tänkte bjuda på en grym låt; Neverstore - Hold on
(kolla även in, Waiting - grym!)






andIlikedit



Halmstad igår, rikigt trevligt.. Dock fick jag och Cissi dela på oss, hon fick åka iväg till Strömstad i brist på folk så jag o en annan tjej åkte till Halmstad. Club Moon var det som gällde, riiiktigt fräscht ställe. Var dessutom White Night vilket innebar att man helst skulle komma vitklädd, då man fick vissa förmåner; t.ex. Gratis entré m.m. Riktigt rolig grej! Detta var inspirerat från det feta partyt som hålls i Holland (kan heta Sensation, men minns inte) där verkligen ALLA är vitklädda, och då är det ca 40-50.000 personer som dansar och festar 2 dagar i rad, - dit skulle man åka! : )
Så kvällen i Halmstad var i alla fall helt okej, synd att man inte kunde stanna.. Kom hem 06.00 imorse i alla fall; av med sminket. borsta tänderna och sen slänga sig i sängen.. Idag gick jag upp 10.30 i alla fall, man behöver ju ändå några timmars sömn.
Men nu ska jag ta mig en promenad i solen, min kropp är så seg och nu ska träningen igång, hårt hårt!

Ikväll är det jobb på Valand är i Göteborg, sooo be there! Jobbar till 05 idag så det blir en lång natt, men en heeel dag ledig imorgon, läängtar!

Puss J


knowthiswillbetemporary



Trevlig kväll igår med många glada partypinglor och bartenders. Falkenberg gick över förväntingarna! Helt klart en kanonkväll. Stället stängde 03, så vi skyndade oss sedan att rigga ner allt, för att kunna åka hem så fort som möjligt. Och ganska snabba var vi faktiskt! Gasade hemåt mot Göteborg, men stannade först till i Åsa där vi skulle lämna av Cissi. Peter var trött och var tvungen att hålla sig vaken på något sätt så han sjöng så vackert, och vi körde;
- Andra sätet, är ni klara? - Jajjamensan, fattas bara!!!
Ganska kul actually, okeeej, det var skitkul. Just den stunden efter man slutat jobba, tills man får sova så är  vi alla tre oftast så grymt övertrötta, och då blir allt så mycket roligare. En sak som inte alls är rolig och som man inte kan skratta åt i vanliga fall, kan då bli höjdpunkten av kvällen och man dör av skratt för att man helt enkelt är så sjukt övertrött och flummig. Men sjukt kul har vi då i alla fall, det som är huvudsaken..!
Kom i alla fall hem ca 05.30 så jag slängde mig bara i sängen när jag kom hem, frusen som jag var så tog jag två täcken över mig, och slocknade... Hade ställt klockan på 11.30, men stängde av alla 3 alarmen i sömnen och somnade om till 13, vaknade av Panik. att jag sovit så länge... meeen, ibland behövs det ju. Ska nog gå iväg och sola snart och ta en promenad, om jag orkar, är så seg i kroppen och har sjukt ont i ryggen vilket jag haft några veckor nu. Men komma igång med träning är nog det som hjälper... And now it´s gonna be a hard time...!
Ikväll blir det Halmstad, snyft att jag och Cissi ska dela på oss men... Nu ska jag borsta tänderna, och få något gjort..

Halmstad - Club Moon; Beeee there !



...från gårdagen på Bratt...



lastsong




Nu åker jag till Falkenberg! Haft en helmysig dag med min älskade vän Mimmi, Puss på dig. Och nu ska jag få träffa godingen, Cissi.. Ha en bra kväll! Bor ni i Falkenberg så bara måååste ni till Gustaf Bratt, där vi håller till ;P
Puss och Kraam, hela daaaa´n!








allmostleftbehind


Blir ett snabbinlägg.
Precis ätit lite frukost, ska duscha för att gå ner på stan och träffa Mimmi min goding.. Vi ska gå en sväng i lite affärer och sen lägga oss på någon härlig gräsmatta där solen steker bäst med lite jordgubbar. Igår hade vi myskväll. Gjorde goda smoothie´s, pratade, och kollade självklart dubbelavsnitt av Sex And The City.
Ikväll ska vi åka till Falkenberg på jobb. Men behövde visst inte packa något eftersom vi skulle åka hem inatt efter vi jobbat, så åker vi till halmstad imorrn på dagen. Tråkigt att strosa där om vädret inte ska vara bra. Nu ska jag hoppa in i duschen.
Oskar, du är en tokig prick du, se inlägget nedan. Och gör honom extra glad genom att gå in på FHM.se.

Ha en trevlig dag i solen! I will....

Hacker...

Året var 1992 när filmen Sneakers kom ut, år 1999 hade storfilmen The Matrix premiär och 2001 var året då Swordfish gick upp på biodukar världen över. Alla är välkända hackerfilmer, men nu 2008 har jag, Oskar hackat mig en på Julia´s blogg utan varken högt IQ, kvicka fingrar eller en bra dator. Hur kom jag då in undrar ni? Hon gav mig helt enkelt lösenordet.

Tänkte även bjuda på en bild från en semestertripp med Julia. Hon ligger och marinerar som bäst i solskenet medans jag försöker komma med på bilden som ni ser åt höger...

Julia & Oskar

Avslutningsvis tycker jag ni alla ska ta en titt på www.fhm.se en mycket, mycket bra sida!

Hej!

TimeAfterTime




Inte varit så värst aktiv med bloggandet på senaste, I know.. Varken haft tid, lust eller något att skriva om. I och för sig har jag många gånger skrivit ändå, fast det inte funnits något intressant att skriva och berätta om.. Tänkte i alla fall att; - Nu var det dags för ett inlägg. Egentligen har jag massor att skriva och berätta om efter våra "roadtrips" med jobbet, runt om i landet. Denna helg som var, har vi besökt Grebbestad, men inte med Kahlua som tidigare, utan med San Miguel, var också roligt men mer jobb med Kahlua och tror jag tycker det är snäppet roligare faktiskt...
Jobbade på Hörnet på lördagen, från kl 15 till kl 03 på natten, hårt pass, men skoj! Fick skjuts till min underbara sommarstuga när vi var klara med nerriggning etc. Bestämde mig för att stanna där några dagar istället för att åka hem till Göteborg. Och det var såå mysigt. Lite shopping och fika i Grebbestad, middag hemma i stugan, solning, bergspromander och massa te och mys uppe i tornet. Jag trivdes, som alltid på kusten och i sommarstugan, skulle vilja vara där heeela sommaren faktiskt, finns inget bättre ställe.. Ville inte åka hem, men var tvungen att ta tåget hem igår eftersom jag börjar jobba imorgon. Då åker vi till Falkenberg, (med Kahlua) och sen vidare till Halmstad, på fredagen. Jobba i Göteborg på Valand på lördag och sen är det faktiskt ledigt två dagar innan vi drar till Strömstad. Blir nog Liseberg nästa vecka också med lite kusiner från Värmland kanske...
Nu ska jag ta mig lite te. fortsätta att mysa och vänta på Mimmi, tur att jag hann med en promenad imorse i Slottskogen när vädret var som bäst, nu öser regnet ner =/       Svensk högsommar !!

Är förövrigt sjukt glad över en sak jag och Anna bestämde idag, alldeles nyss, kommer bli gryyymt skoj och vi ska ha de bäst!


 

Puss J


goslow




Lying in my bed
I hear the clock tick and think of you
Turning in circles
Confusion is nothing new

Flash back to warm nights
Almost left behind
A suitcase of memories
Time after sometimes
You picture me
I'm walking too far ahead
You're calling to me
I can't hear what you've said

And you say, go slow
I've fallen behind
The second hand unwinds

If you're lost, you can look
And you will find me
Time after time
If you fall I will catch you
I'll be waiting
Time after time
If you fall I will catch you
I will be waiting
Time after time
Time after time

After your picture fades
And darkness has turned to grey
Watching through windows
I'm wondering if you're okay

And you say, go slow
I've fallen behind
The drum beats out of time



hard2say




..Bloggtorka..



Neverstore - Waiting





push it to the limit



Hade en riktigt trevlig kväll igår med kusinerna Nathalie och Susanna, först gjorde vi ordning oss hos Natta, åkte sedan till stan för att sätta oss på Chez där vi tog en drick och lite shots, innan Berså. Men vakterna tillät inte mig att komma in pga att jag inte hade leg eller pass, och detta pga den jäveln som snott min väska.. Skulle ha jobbat ist, hade jag kommit in i alla fall. Typiskt när man verkligen inte har något alls att identifiera sig med. Så vi strosade vidare mot avenyn och jag strosade hem sen. var skönt med en chill kväll ändå.
Idag sov jag faktiskt riktigt länge. eller jag låg kvar länge i sängen, och "snoozade", det du babe ;D
Tog en promenad, och solade. gjorde ordning mig och sen åkte vi till Polisen för att fixa leg. Så det kommer om en vecka, skönt!
Sen var det dax för middag hos Faster. Och nu har vi kommit hem från dem. Var riktigt mysigt att träffa alla, inte träffats på länge, och det blir ju inte så ofta tyvärr. Men det ska det bli ändring på minsann. Ska dit på middagar och filmkvällar när pappa är i Kroatien. MYS!
Imorgon åker vi till Karlstad, vi i Kahlua-teamet, hahah! Åker kl 15, från Göteborg, sen ska det riggas upp och börja jobba 22 tror jag. Ska vara på Plaza imorrn. Och eftet jobbet ska jag till Scandic där babe sover, så vi ska sova där till torsdag. Längtar!
Underbart att vara ledig hela torrsdagen också, blir lunch, shopping o massa mys. Och på fredag fyller Cissi år så det blir utgång på torsdagskvällen minsann. Jobb på Arena i Karlstad på Fredag, be there!! Skövde Lördag, hem söndag..

Nu ska jag packa och sen sova. Upp tidigt imorrn för walk, solning och stan.. Puss och Godnatt!

Julia



" Gammal bild på min sötunge "

Foto: Mattias Simonsson (ored.)


RSS 2.0