goodbye my lover


En bra dag trots det tråkiga vädret. Shoppingdag med pappa som sagt, han tyckte jag behövde det efter allt slit, lite belöning skadar aldrig. Så träningskläder var på toppen av inhandlingslistan. Började med MMSPORTS, som förövrigt är mitt uppe i lokalbyte och flyttar som galningar - några meter längre upp på gatan. Där blev det ett par nya handskar från Better Bodies plus lite påfyllning i Proteinhyllan - Double Pro Pistage Coconut från Eiselt.

Därefter blev det Freeport och Kungsmässan. Pappa hittade supersnygga kostymskor i svart skinn plus en riktigt fräsch Tcoat inför resan till Cannes - "damerna kommer inte kunna hålla blickarna borta", det är en sak som är saker minsann. Och endel i allt är tack vare mig och hans nya vardag med kostupplägget, grymma resultat.

Jag själv hittade massor, men hem följde bara endel av allt detta. En adidaströjatre byxor från Nike - springtights i marinblått, kortare shorts/hotpants, lite slappare mjukis med speciell design och låga lappfickor i ljusgrått. Plus en kanonmysig och snygg hood i grått med rosa detaljer och högre krage. Jag är kanonnöjd! .... kanske kommer in bilder imorrn, dålig på sånt dock.

Min mage är som vanligt dum mot mig, så aptit är inget jag har om dagarna, förutom en stund på morgonen, så imorse blev det självklart scones a´la Julia (gäller att passa på när hungern tar till), nu på helgen har det blivit så, mums.
Blev lite Sushi till mat idag, men smakade sådär med tanke på min dåliga aptit och mage. Inte lika gått utan min Jenny som sällskap dessutom ; ).

Imorrn skall jag upp i tid med J för morgonworkout, längtar - skippade ju träning helt idag, vilket känns i kroppen, det liksom kliar av rastlöshet. Får lägga sig i tid så man kommer upp och kan få svettas lite.
Träffa Mimmi, handla mat, plus massa matlagning inför veckan står också på morgondagens schema, superkul! Film med pappsen nu! Ciao.


Kommentarer
Postat av: olivia

köpte du allt de du skrev upp på freeport eller?vilken affär? kul med tips, speciellt med träningskläder:)

2009-03-07 @ 22:15:21
Postat av: Julia

olivia:

Yes, förutom det från MMSPORTS då :)

Ja, det finns så mycket kul, BUDO&FITNESS är annars att rekommendera, köper det mesta av mina träningskläder där annars!

2009-03-08 @ 07:51:53
URL: http://juvlijja.blogg.se/
Postat av: olivia

kan du inte lägga upp bilder på dina köp, de vore trevligt =) tack för tipset, är de en hemsida man hittar kläder från BUDO&FITNESS eller? kram

2009-03-08 @ 13:05:31
Postat av: Jenny

Gullig du e min älskade!! saknar dig....

2009-03-08 @ 17:16:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0