Hundvakt och jacuzzi-mys

I helgen var ju som sagt jag och henk hundvakt åt min lilla stjärna. Första gången hon ska vara i "stan" och visst det gick bra, bortsett från att jag fick bära henne både upp och ner för henriks tre trappor i lägenheten, haha ! För det var så halt och hon var så ivrig så hon kunde ju inte stå på alla tassarna samtidigt, så hade jag inte burit ner henne för trapporna hade hon ramlat ner. Men det gick så bra så. Hon sov gott på Henriks svarta matta, hahha lagomt hårigt var det efteråt iaf, hade med hennes säng men det var mattan som var skönast den natten tydligen... :)

Vi gick morgonpromenad vid 9 typ. Så kom Louie hem till Henrik lite senare och även Jennifer, så mys o träffa henne, har inte träffats på göörlänge nu eftersom hon varit i turkland och glassat.
Senare vid 1 tiden ungefär så gick vi ut me henne igen. Då fick hon följa me in på Showroom för jag skulle prata lite med Frippa. Och där trivdes hon.
Så hämtade mamma henne vid halv tre typ. Tror hon tyckte det var skönt att komma hem till sitt hem. Men det var lite tråkigt att hon åkte, var mysigt att ha henne där.

Sen var det dags att åka till Natta, hon slutade vid 4 så då gick jag till Kronis för att möta upp henne. Vi åkte till Svartå för att hämta Jennifer hos Amanda. Och försökte även få me oss Amanda på en myskväll men hon skulle mysa me sina systrar, vilket är helr förståligt ju.
Så tänkte vi att vi skulle åka o hälsa på Heden för att se hans hund men han var inte hemma :/ jag har ju inte sett den än så det var synd ....
Så hämtade vi lite saker hos Jennifer och sen hömtade vi upp Nattis. Handlade bakpotatis, grönsaker och dip o lite smått o gått på Kronhallen i Degerfors som vi skulle ha till kvällen. Skulle varit tacos från början men vi var ju bara tre som skulle äta så då ändrade vi oss.
Väl hemma hos Natta började vi göra ordning allt. Sen käkade vi och så kom lilla Lisa oxå, efteråt blev det jacuzzi, jaaaaammiiiiieee :)
I Löööööööv Nattas jacuzzi. Den spelar både musik och blinkar i olika färger i vattnet. De e så grymt, vill oxå ha en sån ... Hahaha.
Sen kom Cissi oxå, hon hade jobbat så hon kom lite senare. Men det var bara jag, Natta, Jennifer och Lisa som badade, sen gick Jennifer ur, sedan Natta. Så var det bara jag och Lisa kvar. Då gick vi upp oxå. Då var det dags för lite sällskapsspel, och Natta hade hittat "Så det kan låta" tror jag iaf att det hette. Det var ett roligt spel när jag tillslut förstod mig på det :D

Efter massa spel och popcorn satte vi på Beck - I Guds Namn. Sista Beck tror jag att det är. Riktigt bra faktiskt. Inte likt Beck filmerna som varit men det var ju sista så, det hände rätt så mkt.
Så kom Henrik vid kvart i 1 o hämtade mig och vi åkte in till Kga och slocknade ganska så fort..

Idag blir det bara chill chill chill. Ska kanske skriva lite APU-rapport om jag orkar, annars blir det bara lugnt. Ska väl sy o greja lite sen med men.

Ha en bra söndag!

Kommentarer
Postat av: sandra

Va mys med badet =)

2007-10-15 @ 16:50:55
URL: http://sandragranath.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0