jumpstyle


Last year at Halloween

 


with open arms


Igår var en mysig dag, jag tryckte dock bullar och Mammas nybakta bröd, men det var gott för stunden. Skulle åkt in till Karlskoga, men hoppade det. Saknar dig Jenny! Hemma var jag gärna med tanke på våra småttingar som förgyller. Min favorit (om man nu Måste välja) är den lilla ljusa - jag ska snart komma på ett namn, har gjort en lång lista på namnexempel, ser ut som att hon får ljusblå ögon, hoppas hoppas... Vi myste igår kväll nere i köket och hon kröp in i min tröja (bilder kommer), så underbar. Jag och Mamma tog oss en timmas kvällspromenad vid sjön, riktigt skönt.

Igår kom *Första snön* också, och imorse låg ett vitt täcke över gården och trädtopparna. Jag blir så glad och får ett skönt pirr i magen när första snön kommer, så är det varje år. Synd bara att det typ blev slask-snö nu, inte lika roligt. Då kan man ju inte ha snöbollskrig ;D
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen åka hem till Götet, ikväll blir det mys med pappa och massa gott.. Blir inget Halloweenfirande för min del denna helg. Ska jobba och träna istället, men kanske tvingar med mig någon filur ut på lite bus-eller-godis, tssss..... Vann föresten (hör och häpnad) en fototävling, så det ska bli riktigt spännande !! Bye.


- En av de bästa låtarna genom tiderna, enligt mig. Lite minnen också. -

Toppen, Estet & Hubler - Vi vet hur det känns







what can I do



-     Skönt sound    -

Aerosmith - Crazy



making love


Orkar inte skriva om inlägget jag skrev igår igen (en liten sammafattning av helgen m.m.), får göra det när ork finns, just nu är det inte mycket ork alls, hård vecka, men självförvållat.
Är i alla fall i Värmland nu, mysigt! Och våra valpar är helt underbart söta, man kan inte slita sig. Har varit ute på långpromenad vid sjön med Mamma, underbart att umgås, gå och prata av sig. Så jobbigt att det blir mörkt så snabbt bara, men skönt med ljust på mornarna. Var ute imorse på en och en halv timmas promenad innan vi skulle åka och det var sååå skönt väder ute - sol, friskt och kallt. Imorgon ska jag och Jenny mysa, annars får vi se om det blir en fika i Kga kanske. Nu ska jag gosa med mina små skatter här. Ciao!



Världens goaste småttingar - vi hoppas på att den vita får blå ögon..


going crazy now
















































www.frontface.se

Mer bilder från Skönhetsmässan


take my lips


Galet irriterande att hela mitt inlägg ja var klar med och skulle publicera försvann, så får försöka mig på ett nytt ikväll. Bjuder på en grymt snygg brud istället. Enjoy!



Sienna Miller

and I need





www.frontface.se


let me think about it


Beauty - 08
Kistamässan
 

Bild från: Linda Rosings blogg, läs här




Fler bilder m.m. kommer så småningom, men nu ska jag slagga. Gissa vart jag är ?!




that´s okey


Om  en timme tar jag tåget till Stockholm med Michelle. Och vi kommer tillbringa vår helg på detta. 
Kanske blir Värmland nästa vecka, mysa me våra små valpar, weeei!
Ha en bra helg, Ciao!






just a silly dream


Hemkommen från Danmark, har varit en toppenresa. Underbara strandpromenader, springturer bland kanonfina hus, bad, gott danskt bröd, utflykter, sällskapsspel och massa mer. Vi har haft det hur mysigt som helst, dock för mycket gottn bröd så nu känner man sig pluffsig, men men, bara att ta tag i. Men nu var det skönt att komma hem. Dock ska jag bara hem och vända, för imorrn blir det Stockholm. Jag och Michelle ska ju vara modeller för Bobbys Hårstudio på Modemässan i Kista under helgen, ska bli skitkul! Är lite stressad och så nu men det går snart över. Åker tåg kl 14 imorgon. Kommer massa updates efter helgen, dax för packning. Puss!


money for nothing


Dagen börjades med Body Combat, härligt pass. Frukost, dush och ner på stan för att möta en vän. Skulle vara lite shopping-råd. Gick jätte bra, vi hade det trevligt och han fick med sig flera kanonköp hem. Sen har jag bara göttat mig, packat och gjort klart Scrapbooken till min kära Mormor. Är supernöjd! Ska slagga nu, upp tidigt imorgon. Åker till Danmark för dom som inte vet. Ska bo i superfina strandvillor och det blir en mysvecka med familj o släkt. Tillgång till badlanskap, jippie - och ett grymt gym, så jag kommer nog trivas. Och dagen efter jag kommer gen från DK åker jag vidare med Michelle till Stockholm. Ska vara modell på modemässan för Bobby, ska bli skoj. Night folks, and bye bye Sweden!



En bild från fotningen i Stockholm,
Fotograf: Deseré Gullberg (www.bigd.blogg.se)

return to you


Dålig uppdatering, I´m bad. Men satt hela kvällen/halva natten igår med min lilla Scrapbook till mormor. Köpte pysselsaker för ca 300:- på Akademibokhandeln - men det var verkligen värt det, kommer bli kanonbra när det är klart.

Sitter just nu nöjd, glad och MÄTT (tror jag rullar mellan sängen och soffan sen, att gå är näst intill omöjligt..) Haft min älskade vän Michelle här på myskväll, och vi har bokstavligt talat T R Y CK T i oss en hel massa godis, och kollat Freaky Friday (såå bra) m.m. Min mage är svullen som en ballong nu, haha. But heeey, it´s Friday.. Dock kanske man inte behöver överdriva men, då är man ju inte sugen på det på ett tag heller.
Fast Michelle vann pris i Största Godispåsen kan jag lova er, den var gigantisk. Men hon kom på smarta idén att - hon har ju faktiskt en hel familj hemma, en mamma en pappa och två syskon. Så man kunde ju faktiskt låtsas att det var "tänkt" till alla. Så go är du gumman, och tack för en mysig kväll... Ska snart göras om.
Och mycket roliga planer på gång nu sweetie, underbart!






Har jobbat halvdag idag, lunchat en kanongod sallad med Anna gumman, sen åkte jag iväg till min Nageltjej och fixade naglarna, behövdes. Gymmet efter det och sen stressa hem, handla för att sedan invänta Michelle.
Imorgon ska jag på Body Combat kl 11.45 och sen hem och duscha för att gå på stan med en killkompis och vara lite shoppingråd, ska bli kul. Kanonkul att kolla killkläder tycker jag..

Dagens Bästa: Vi har fått 3 stycken VALPAR idag (eller min hund har såklart fått det). Jag är så fruktansvärt glad, och skla snart åka hem för att ta hand om dom och gosa med dom. Underbart mysigt, men får mig även att tänka på sorgliga saker vad gällande min hjälte som nyligen lämnade oss =/ Miss u!

Nu ska jag pyssla lite Scrapbook, ... om jag kan röra mig .... damn you Michelle, haha! PussHej.


T Ä V L I N G




Ska inte ge upp dessa tävlingar,
så nu är jag på G igen, wish me luck!

Tävlingen hittar du här.


could go wrong


-

How many cares One loses when One decides not to be
Something but to be Someone.

Coco Chanel

-

Begin Somewhere.
You cannot build a reputation on what you Intend to do.

Liz Smith




that doesn't mean I don't think of you


Då var denna dag avklarad. Jobbat från 09.30 - 18, och det gick jättebra! Mycket att lära sig vill jag lova, många abbonemang, telefoner, kampanjer, u name it. Men har i alla fall lärt mig en bit i det stora hela - så idag har jag tagit emot reperationer, registrerat dom, lämnat ut färdiga reperationer m.m. Så den biten är jag nästan pro på nu i alla fall. Roliga killar att jobba med, så har haft det riktigt kul idag, timmarna går ju snabbare när man har roligt. Sushin med Anna var helmysig, och god, tack gumman! Har även handlat lite på LAGERHAUS, hittade en Scrapbook till mormor som jag blev kanonnöjd med, en tvålkopp till pappa (som han letat efter år efter år men aldrig hittat någon bra) och lite mysiga doftljus (vanilj såklart). När klockan var 18 och jag fick gå, sprang jag iväg i regnet mot gymmet. Körde ett hårt intervall-pass på bandet som jag lagt upp, grymt bra. Sen blev det lite mage och lite armar tillochmed. Efter det var Julia helt slut och traskade iväg hemåt, .... i regnet.....
Tänt ljus, kollat Grey´s och myst här hemma, och nu alldeles nyss kom faktiskt pappa hem, blev tidigare än väntat. Ska fixa det sista till Mormors present nu under kvällen, men ska försöka komma i säng i tid. Hoppas på sol i morgon så man kan ta sig en härlig morgonpromenad, men regnet verkar dock fortsätta. Hoppas på en stund med Michelle imorgon, och snacka ihop oss lite, hehe... Ha en mysig kväll! Bye.




you were my first and worst love


Då var man cyklad (eget påhittat ord), duschad och ordninggjord inför jobbdagen som väntar. Ska knalla iväg om ca 30 min, alltid stressar man för att man tror att tiden inte räcker till men så sitter man klar en halvtimma innan, typsikt mig i alla fall...
Kollade Van Wilder 2 - The rise of Taj, igår kväll/natt innan jag skulle sova, riktigt rolig film! Sovit kasst i natt dock, men får tas igen ikväll. Pappa ska på middag ikväll och kommer hem sent, så jag ska vara ensam, kolla Grey´s (som kommer vara sååå spännande) och mysa. Får se om Michelle är bättre idag och följer med mig på en provträning på gymmet idag, I hope. Ha en bra dag allihopa, nu ska jag klä på mig. Puss och kram!

Jag är så himla glad - är bland dom 10 utvalda som tävlar om en fotografering hos operfekt, som verkar vara en otroligt duktig fotograf. Skulle vara så kul om man vann, men med min tur så kommer jag nog inte så långt, ..men hoppas i alla fall.. Håller tummarna!


someone else has stolen my heart


Anouk - Michel går på repeat hos mig idag, underbar! Inte fått mycket gjort under denna dag. Efter lunch, lite städning och solning blev det gymmet. Ett kortpass på bandet innan det var dax för Body Combat - det krigades igenom kan jag lova, såå härligt! Jag älskar verkligen det passet, grymt givande enligt min åsikt och riktigt kul. Knallade hemåt och insåg att det verkligen blir mörkt tidigt nu, inte tänkt på det innan men.. Kanske på grund av alla gatlyktor, haha.

Helt slut när jag kom hem, men tog mig ett bad och lite Proteinpuddig. Kollade TV med pappa och vi båda var som döda sillar i varsin soffa. Desperate Housewifes kollades såklart och nu ska jag snart slå på en film och lägga mig i sängen.
Imorgon ska jag provjobba, får se hur det går. Sushi med Anna blir det på lunchen, ska bli mys, och gymmet efter jobbet. Sen är jag nog heelt slut. Glömde tillägga att det var ögongodis i hög grad på gymmet igår, "mm mm mm" som vi säger (Jag och Mimmi)... Det hoppas vi får uppleva någon mer dag, riktigt nice. Nu ska jag slå på nya Van-filmen, love him. Natti!



Bild av: Lina - Location: Napa!
Give me that tan


hand in hand


..Relax and Enjoy..

Anouk - Michel




break the silence between us


Underbart väder idag, hur ska det utnyttjas? Vill ut och gå i solskenet men min nerv i benet vill inte, så får lyssna på den, så jag kan ge allt på Body Combaten sen, och kolla massagetid så den blir normal igen. Grymt trött imorse så sov lite för länge, sen tog jag mig ett cykelpass och har ätit frukost nu för en stund sen. Ska nog ta mig iväg till solariumet och lägga mig en stund, men innan det ska jag fixa ordning en Proteinpudding till senare. Blir kanske jakt efter Scrapbooken sen också, eller torsdag. Ska sitta på Pappas kontor och skriva ut alla bilder på torsdag är det tänkt.

Just nu är jag väldigt uppåt och glad, har många planer som väntar att kollas upp och kanske uppfylla, blir isfåll en grymt bra början på år 2009, can´t wait !
Nu ska jag agera lite hemmafru här, Kisses.





( Jag bara älskar Anouk, alla låtar är underbara! )


you don´t allways have to fuck her hard



..Skön gammal goding..

-
Lyssna


october love


Nu har kära broder åkt hem, trist. Men vi har haft en riktigt mysig helg tillsammans, och en mysig "sista"dag i alla fall - matlagning, filmmys, promenad i regn, "lyckohittande" av ett paraply (hehe), Bran Muffin´s, fikamys, lång väntan vid centralen (syrrans fel som är tidsoptimist och måste vara där en timma innan -ifall ifall liksom), och ett HejDå (hatar hejdå). Hann med endel i alla fall, som vi ville. Men vi ses ju Söndag igen då vi åker till Danmark ihop.
Efter jag vinkat av Elias vid tåget knallade jag iväg till gymmet, körde ett pass på bandet och sedan blev det lite magträning.
Pappa var klar på jobbet samtidigt som jag var klar, så åkte med han hem, skönt med tanke på att jag hade en hel del packning med mig, bla tunga gummistövlar som jag haft på mig innan på stan. Tog en varm dusch, lite te, TV, proteinpudding, aprikoser och bildpyssling inför Mormors present. Och nu sitter jag här.... 

Sov underbart skönt i mitt nya täcke i natt, det var så härligt tjockt och mysigt. Älskar duntäcken, särskilt på vintern (jag använder mitt även på sommaren), men på vintern är det extra skönt att mysa ner sig i ett stort och tjockt duntäcke.
Min fisk jag tillagade förut med de nya kryddorna blev helt underbart god, precis som jag ville ha det - my new candy.. Så nöjd. Imorgon vankas Scrapbook-letande, solning och träning. Ha en fortsatt skön kväll! Puss.


..Baby, keep the secret - just for a while..




the sun goes down


Den brända popcornslukten finns fortfarande kvar i lägenheten, och det luktar hemskt. Förhoppningsvis får jag bort endel av lukten nu när jag är igång med matlagning. Just nu har jag Pangasuisfilé i ugnen med god kryddning (exprimenterar med mina nya kryddor jag inhandlat), så jag hoppas det blir bra. Har tänkt grilla dom i ugnen så dom blir knapriga och goda (med tips från Vanessa, sist jag var i Stockholm, får se om jag lyckas lika gott som hennes - tveksamt). Har även gjort en Proteinpudding tills ikväll efter träningen - hunnit med mycket denna morgon. Var trött imorse så tog därför lite sovmorgon istället för att skynda mig ner till gymmet i busvädret. Körde 90 min på cykeln här hemma istället, gick bra det med. Idag åker brorsan hem, tråk. Ska följa han till tåget sen, men först ska vi ta en fika. Och jag kan med stor säkerhet säga att vi fikar på Condeco och att jag tar en Bran Muffin, - my new passion... Sen blir det gymmet för mig, äntligen. Foten mår kanonbra, men pencillin-kuren skall ändå ätas klart. Hemskt och tråkigt väder idag, så efter gymmet blir det nog ett varmt skumbad och sen ska jag börja pyssla med Mormors present - Scrapbooken. Leta fram massa bilder blir det första momentet, och imorgon ska jag nog ge mig ut på sökning efter "the perfect Scrapbook" förslag?!! Dax att kolla till firren i ugnen, Ciao!

Grattis Fanny, min saknade vän - som fyller 20 år idag!
Ledsen att jag inte kan fira dig på dig dag, men det skall tas igen..



turn back time


Glömde att berätta om en rolig sak pappa gjorde på väg hem från affären förut när vi handlat;
- Vi var som sagt på väg hemåt, pappa (som alltid tycker framrutan är smutsig var tvungen att tvätta vår lilla hyrbils ruta med spolarvätskan), och vi märkte då att det var ett jädrans tryck i vätskan, så vi skrattade alla tre. En kort stund därefter saktade han in, både jag och Elias undrade varför han gjorde det mitt i uppförsbacken. Så drog han på spolarvätskan allt vad han kunde, gasade som tusan iväg och började gapskratta. Efter en halv sekund förtod vi båda vad han gjort - Det gick några "coola tonåringar" på trottoaren bredvid gatan vi körde på samtidigt som pappa stannade till och tryckte på med sin speedade spolarvätska, så han ville självklart skvätta ner dom där coolingarna. Och tydligen lyckades han som han tänkt för dom kollade bakåt efteråt - Oj vad vi skrattade.

Lite kul har vi allt haft med hyrbilen, men jag kan nog tala för alla när jag säger att vi verkligen saknar vår pärla.
Jag var bänkad framför Miami Ink förut med en hemmagjord honey/nuts frozen-thing (typ). Och sen kollade vi en stund på " Se upp för dårarna " Så grymt bra. Jag, min klant brände popcorn så det stod härliga till, luktar fortfarande bränt här inne - blä. Men sen bestämde jag och brorsan oss för att kolla en film på datorn, blev Blind Dating - kan rekommenderas! Upp till gymmet tidigt imorrn, inviga nya träningbyxorna plus ett linne... Shingshong, Natti!





I don´t know what I said



Dagen startades med ett cykelpass och sedan frukost. Dusch och lite städning innan vi begav oss ut i det fina och friska vädret. Köpte oss en sladd som man kan koppla mellan datorn och TVn, (tyvärr  har vi inte fått det att fungera än men). Jag köpte ett par helsköna träningsbyxor från Nike och sen kollade vi runt lite och tog en fika på Condeco, jag och mina grabbar. Mums för Bran Muffin - helt klart en fet tumme upp! Handlade lite och drog oss hemåt. Ikväll är det film som gäller och imorrn väntar gymmet - weehooo I´m back. Ska kolla massagetid också, så jag kan få ordning på min nerv som är i kläm från asset och neråt (skumt). Ska följa brorsan till tåget också, men innan det ska vi fika med mera. I veckan ska en hel del saker kollas upp, styras och planeras - I´m so exciting! Have a nice evening. Küss




watching you




My boys!


fallin´ down


Foten är MYCKET bättre nu, fått pencillin och dom gjorde hål i infektionen (mer detaljerad vill jag helst inte bli, för att skona den som läser), men det kändes grymt skönt efteråt i alla fall, även om det gjorde något så grymt ont när dom stack hålet. Myskväll igår efter sjukhusbesöket blev det i alla fall. Jag stod för maten och det blev Klyftpotatis á la Julia med lite plock och sallad till, mums var det, det tyckte vi alla. Kollade Idol och chillade hela kvällen, riktigt mysigt när brorsan anlänt.
Idag tog jag ett cykelpass hemma på morgonen innan frullen och sen begav vi oss till Jysk och kirrade ett duntäcke till mig och pappa, I love it.. Ett snabb-besök på Gymgrossisten och sen gick jag och Elias till stan, skulle fikat men vi orkade inte när det väl var dax, kollade nya WESC-lurar till mig, utan lycka, då färgen jag ville ha var slut. Mötte upp pappa för att handla till kvällen och sen köpte jag med mig Sushi hem, medan de andra åt klyftpotatis, revbenspjäll (urk) m.m. Sushin var grym och sen slockande allihopa i soffan, haha, vilken lördag va? Skönt faktiskt... Massa Miami Ink idag, älskar.
Ikväll blir det myskväll igen men självklart ska vi kolla fotbollen först - Sverige-Portugal, får inte missas, ska kanske ner och hyra en film så småningom. Precis gjort ordning lite Proteinpudding jag ska ha till senare, yammiiee..Ha en mysig lördagskväll! Bye.


the hard way


Jag är så himla arg nu, så ursäkta för nedstämdhet och arga utlåtanden från min sida idag. Jag har råkat på en ordentlig infektion i foten och får INTE gå på den för då kan det spridas och bli värre. Ska sitta inne, stilla och vänta tills pappa är klar med sitt möte så ska vi till sjukhuset och hämta ut pencillin. Why me? Inget jobb på stan idag, ingen Sushi med Anna som jag verkligen sett fram emot. Blir så förbannad att jag alltid ska råka ut för skitgrejer. Hatar att vara stilla och inte göra något - tack och lov att jag har min cykel i alla fall. Det kan inte skada att cykla, för då bryter jag nog ihop av rastlöshet tror jag. Gick bra i morse på cykeln i alla fall, så länge man inte går emot något med foten eller stödjer sig på den så...
Blä blä blä, tur att det är myskväll som väntas ikväll i alla fall, men denna helg kommer göra mig TOKIG om jag inte ens får "gå", får la skaffa mig ett par kryckor i så fall. Nu ska jag fortsätta vara arg och tycka att världen är orättvis på grund av mitt lilla i-landsproblem. Hej!


...ledsen Julia i Kroatien pga sjukdom...


Eminem - Till I Collapse





see It in your eyes


Då är man vaken efter noll sömn in princip. Jag har ju som sagt inte speciellt stor tur med mig själv - "så nu har jag fått en infektion i foten" (benhinnorna har inget med detta att göra). Har fått som en blåsa (I know, sounds desgusting) vid innersidan av foten som tydligen bildat en infektion eller liknande. Kan knappt gå nu och MÅSTE ringa vårdcentralen får vi se hur jag ska göra. Kan bli kul med en haltande Lotta som delar ut Ladie´s night biljetter på stan sen, om jag kommer så långt - så ha överseende girls.. Förövrigt så var Body Combaten GRYM igår. Älskar instruktören Pernilla, hon är sjukt bra och man blir riktigt pepp, snygga muskler får man också av alla slag då man tar i det där lilla extra när orken knappt finns där - like it! Sen blir det sushi med Anna och senare ska jag laga mat åt Pappsen och Elias. Ska försöka mig på hur det känns att sätta sig på cykeln, om det ens går - värt ett försök i alla fall.
Wish me luck today - I really need that. PussochHej!


and I still wonder why


Har under många veckor funderat på Varför i hela friden folk på gymmet går runt med Shakers som vattenflaska...?!
Vad kan denna skumma grej bero på? 
1. Tappat bort sin flaska, och hittade inget annat.
2. Större klunkar med tanke på shakerns korköppning som är större än en vanlig vattenflaskas.
3. Innegrej?!
4. Helt ovetande om att det är en shaker och tror att det är en vattenflaska...
5. Något mer förslag?

Ingen big-deal egentligen men tänkte om det möjligtvis fanns en naturlig förklaring till detta. Någon?
Har ätit (sjukt gott), dammsugat och fixat lite. Så nu ska jag snart knalla ner till gymmet, fikan sköts upp med Charlotte. Blir en stund på bandet innan det är dax för ett svettigt pass med Body Combat - så skönt att ta i Extra mycket i slagen och sparkarna, få ut ilska och känslor som man behöver få ur sig vissa dagar.
Adiós!



härliga minnen från gymnasiet, miss it...






if you miss me, once in a while


Helt slut när jag kom hem från gymmet igår kväll - blev en repris på dagen innan. Tog ett varmt skumbad och sen somnade jag till i soffan vid 20, tänkte lägga mig när jag vaknade till vid 21 men kollade Grey´s - usch vad sorgligt avsnitt det var.. "Hur skönt som helst att somna i tid" tänkte jag kl 22 efter programmet, men tror ni jag kunde sova?! Icke - låg och vände på mig tills klockan var 00.30, då satte jag på en film och tillslut somnade jag. Blev lite sovmorgon imorse med tanke på dålig sömn. Har nyss cyklat och ätit frulle. Ska fika med Charlotte sen innan vi ska till gymmet och köra Body Combat. Handling med pappa står på schemat senare - massa gott inför helgen ; ). Ska bli superkul att brorsan kommer imorgon också, vi ska ha en myshelg. I morgon ska jag jobba för efterfesten - flyers. Because it´s Ladies night at the evening girsl! Ha en bra dag så länge, tråkinlägg detta blev.. Ciao!

...Please come back...

Sinead O'Connor - Nothing Compares to you


have a heart


En ledsen Julia idag, orkar inte vara social eller så värst pratglad över huvudtaget. Gick i alla fall och solade förut efter cykelturen och så, sen drog jag till gymmet - rensa tankarna med mördarmusik i öronen. Körde 2 timmar på bandet och sen fanns det, som tur var, plats kvar på S-Core, hade inte tänkt på att boka innan, trodde inte ja skulle hinna i tid, men jag fick plats så körde det efteråt, skönt när magen får jobba. Tog mig ett skumbad när jag kom hem, men blir så rastlös så orkar inte ligga kvar länge alls. Käkade till Proteinpudding som jag tidigare under dagen gjort iordning, gott - även om matlusten är riktigt kass nu så gick det ner i alla fall. Ska bara ta de lugnt, vara med pappa och kolla Grey´s sen. Så fort jag blir ensam, börjar tänka - så kommer tårarna direkt, kunde inte ens berätta det fär pappa utan att bryta ihop. Sadness, ...just make this unreal... Bye!


wish that I can bring you back


Detta kommer vara ett sorgligt inlägg.
Jag är så fruktansvärt ledsen och förstörd att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Pratade med mamma nyss och hon sa att det fanns en tråkig sak att berätta; Diesel har gått bort. Mitt hjärta stannade, blev tyst och ville genast prata om något annat, som en kall sten som bara föll inouti mig, ett ras. Är den som säger att allt är okej om någon frågar hur det är, och gråter sedan för mig själv när ingen ser..
Min älskade Diesel, skulle snart upp och hälsa på honom. Varför ska sånt här hända?! Jag blir så arg och ledsen, så himla onödigt. Saknar dig redan älskade hund, varför du. Snart kommer det i alla fall valpar från dig hjärtat, dom bästa.
...My tears will never ends and I really wish I can bring you back, cause I miss u so freaking much, allready...




Simple Plan - Perfect



ännu en FOTOTÄVLING


Fick tips om ännu en tävling - någon gång i livet kan ju även jag kanske försöka vinna i alla fall. Är man inte med i tävlingar, vinner man ju aldrig heller, så nu kör vi!



Fotografen
Emma Svensson och stylisten Karoline Andersson
har en tävling där man kan vinna en fotografering med styling.

Mitt önskemål:
Jag skulle verkligen vilja foto i träningskläder igen.
Bli stylad som man precis varit ute på en springtur,
kommit från gymmet eller liknande.
Fräscht tema och fräsch bild!


WISH ME LUCK - again!


Foto: fanny schultz


your touch, your kiss


Uppe med tuppen, dock ganska trött - blev sent igår. Tänkte jag skulle upp i tid idag, möjligtvis äta Sushi med Anna sen. Annars ser inte vädret så lockande ut, men kanske blir bättre senare. Ska snart sätta mig på cykeln och ta ett svettigt pass. På Fredag kommer brorsan, så mysigt ska vi ha de! FIka och mysa hela helgen, jag tänkte nog laga något gott. Satt och kollade massa recpet igår - kul ju.. Så vi får se vad det urartar sig i. Dax att byta om och kriga lite, Later!

Fick tips om Denna underbara låt av en vän
..Ni måste höra den, sååå mysig..


weak as I am


Min pappa är så söt - hade mobilen i skåpet på gymmet, och pappa trodde jag skulle vara hemma runt 7, som jag brukar, glömde säga exakt tid, så han hade ringt massa gånger, messat och blivit orolig. Så han tog sig en sväng ut med lånebilen och letade efter mig (litegrann), så söt. Så ringde ja honom när ja såg alla samtal - så möttes vi upp.. Inte meningen alls ju, trodde jag sagt att jag skulle köra S-Core passet som börjar 19.40, efter bandet (blev 2.5 tim. idag). Pappa var sugen på blåbärsglass så vi svängde förbi Spar, skulle kolla om det fanns pepparkakskrydda och Pangasfilé samt Funlight Apple- men icke. Lite ovant "by the way" att leta efter sin egna bil och så ser man den inte, utan det var en A4a Kombi 1.8 vi skulle åka i istället, hehe.. Men om ca en vecka får vi tillbaka vår pärla. Har kollat Desperate H och är verkligen heeelt slut. Kollade även Galileo på Kanal 9 med, maaasssa snygga bilar - me love! Nu ska jag snart sova, tror jag, sjukt trött!! PussochGodnatt.




Saknar dig älskade Mamma !


Tävling - Hos Fotogafen Therese Jonsson



J A G  T Ä V L A R !!
Hos fotgrafen: Therese Jonsson

( läs mer HÄR )





Ni vet ju att jag gillar fotningar, kanonkul och denna fotograf verkar kanonduktig.
Vore ju kul att "för en gång skull" vinna något - jag med min dåliga tur, haha..
Wish me luck!



killed your dreams


Nu så, har jag skaffat mig en ny Ipod, helt okej for now. Blev en svart Creative Stone, så nu har jag kirrat in lite låtar inför gymmet ikväll, kommer bli krig på bandet!! Fick med mig ett till fodral från MONKI oxå, denna gång blev det ett svart, sist var det de lila, älskar dom! Träffade pappa en sväng, och inhandlade lite nya Cvitaminer på Gymgrossisten. Nu ska jag bara chilla tills jag ska till gymmet, nyss ätit - muums vad gott det var, börjar få till det där med matlagning. Desperate Housewifes väntar ikväll med, shoooho! PussKraaam



a place for you in my heart


Vaknade faktiskt av alarmet som ringde 08.30 idag,  fast precis efter alarmet ringt, så ringde pappa för att väcka mig, (ifall inte alarmet skulle ringa). Kändes inte som jag sovit något alls, och det har jag nästan inte - dålig sömn, igen. Men men, nya tag ikväll. Idag ska pappa lämna in våran pärla pga reporna i lacken. Blir så förbannad på folk som inte har bättre för sig än att dra en nyckel i någons lack "´bara för att" när dom går förbi. Hur onödigt är det liksom inte?! Handlar inte om pengarna utan om respekt mot andra och hur man beter sig, skamligt! Så nu får vi ha en lånebil så länge, - A4an om den var inne, annars någon Passat...?! Ska strax cykla en sväng, innan jag springer ner på stan i letande efter en Ipod. Ska bli suveränt att köpa ny, och lägga in massa låtar att kriga till at the gym later.
That´s it fo now, Adiós!



Burg al Arab hotel
...Hit ska jag och brorsan flytta, inom snar framtid...

 

nobody´s wife


 

Julia är glad - benhinnorna var snälla idag, kändes såå skönt, så utan smärta knallade jag 130 min idag med perfekt tempo och lite springturer då och då. Innan lunchade jag med underbara Mimmi på Kosmos, vi satt ute till en början, jättemysigt! Men den blev det kallt så vi gick in. Tog ett skumbad när jag kom hem från gymmet, i hopp om att det hjälper för benhinnorna, och för att det är såå skönt. Har även ägnat halva kvällen till att ladda ner en himla massa musik, i syftet att springa ner på stan imorgon och köpa mig en tillfällig Ipod - billig och smidig. Sen ska jag slänga in massa bra träningsmusik till gymmet. Hoppas på fint väder imorgon med! Nu ska jag kolla Mamma Mia och slagga, Sweet Dreams!

Puddle of Mudd - She fucking hates me



you still running


Idag ska jag mysa med Mimmi i det underbara höstvädret. Ska sätta på mig min nya, grå, gosiga tröja dessutom, bättre kan inte en måndag bli.. Har nyss ätit frukost - sent, jag vet. Men försov mig visst. Skulle upp 08.30 men alarmet på den jädrans telefonen var ju knäppt så jag vaknade 10.30. Upp på cykeln, körde en timma och nu blir det dusch, för ooh my god vad svettig jag blev, haha - fresh! IFK-Hammarby ikväll, skall nog skådas hemifrån, gymmet innan detta.. Annars ska jag gå ut och ha en underbar dag mina vänner! Gör de ni med.. Bye!



like to talk for hours


Då har man skrivit över ALLA nummer från Telefonboken i Mobilen till ett Dokument på Datorn - lika bra. Har precis installerat mig i min "tillfälliga nalle", dock var den inte värst lätt att förstå sig på.. Inte något man lär sig på några minuter så här sent in på natten. Men tror att jag ställt alarm nu i alla fall.
Sov gott folks!




Min för tillfället - saknar redan Min gamla


after all we´ve done


Idag har varit en chilldag, som vanligt för mig känns det som, men jag tycker det är skönt, OCH det är ju trots allt Söndag... Började dagen med att ta en ordentlig sovmorgon, både jag och pappa. Eller pappa vaknade tidigt men låg kvar och kollade på någon film i sitt sovrum, och jag bara snoozade, sååå skönt! Särskilt när regnet smattrar på rutan och man hör hur hur det susar av blåsten utifrån - ja, då är det riktigt skönt att ligga kvar, och då FÅR man det.
Gick upp för att cykla i 60 min, hyffsat lugnt tempo med intervaller, medans pappa städade ur alla sina garderober och slängde nog över en garderob med kläder, kul att hitta massa gammalt faktiskt, massa kläder som pappa hade rotades fram och det gav en liksom minnen från barnsben då han använde plaggen, vissa minns man extra mycket.
Sen hjälpte jag till med lite rensning efter en mycket sen frulle, dusch och sen drog vi för att handla. Jag hade ju tillochmed gjort en stor handlingslista för en gång skull. Dock fanns inte allt jag ville ha, men nästan. Efter all handling promenerade jag till gymmet, är nästan helt frisk nu faktiskt, trodde aldrig det skulle gå så fort - men vitlökskapslarna gjorde susen, kanske.. Körde 2 timmar på bandet och lite armar efteråt. Gick åt helvete (ursäkta ordvalet) med benhinnorna till en början, men jag tog det hyffsat lugnt och efter ett tag gick det bra faktiskt... Så nu borde dom vara uppvärmda ett tag åtminstone, får jag hoppas. Väl hemma tog jag mig ett varmt skumbad, och sen var det movietime med pappsen - Utan Spår, hette filmen. Riktigt bra, men läbbig! Imorgon ska jag och Mimmi mysa, får se vad det blir efter det. Imorgon ska även min kära mobil skickas iväg på lagning/koll - den är retard. Ska skriva upp alla nummer-lägga över bilder nu, ifall allt försvinner efteråt. Så får ha en lånetelefon, kommer vara såå skumt utan min egna, men skönt att det bli lagad i alla fall - så man kan prata i den som vanligt folk.. Ciao !




Skulle ju lägga ut bilder på de "nya" från lördagen.
Kassa bilder men det får duga..





ups and downs





Linda Fodor-Egelstig
riktigt grym och snygg brud



no one but u




Nicola Sarcevic - You make my world go around 




the pretender


Idag har varit en skön lördag. Började med att cykla lugnt imorse, med tanke på min benhinnor och att jag måste ta de lugnt för att jag varit sjuk. Efter lite frulle och dusch gick jag och pappa ut - började på MM Sports där jag handlade ett par nya urmysiga GASP mjukis, sååå sköna och mysiga. Kollade in Better Bodies hotpantsen, gillar dom skarpt men känns lite för korta för att träna i på gymmet, så väntar med dom, men kommer säkert köpa dom snart.. Sen parkerade vi bilen och strosade runt i Haga, riktigt mysigt där med fina hus, restauranger och mysiga cafén och butiker. Fanns mycket kul, och kanelbullar ööööverallt (är det Kanelbullens Dag, så är det), tror jag sett dom största kanelbullarna i hela mitt liv, stora som tefat, och jag skojar inte. Köpte även ett underbart te i en tebod där, tror det hette Buddha-blandning. Sen åkte vi till Backa, köpte lite nödvändigheter, pappa köpte träningsbyxor, jag blev pålurad någon jävla Omega 3 som jag redan har hemma, ska stämma det där företaget, m.m. Pappa släppte av mig i stan så jag gick runt en sväng. OOCH - fick med mig en urmysig grå tröja från HM som jag egentligen inte hade råd med, plus ett par underbara träningsbyxor (Puma) från Intersport (bilder kommer på allt). Hemåt efter besök hos Mimmi och sen åt jag lite Caesarsallad. Jag och pappa har kollat Svensson Svennson - älskar det programmet, och bara chillat. SKÖNT! That´s it. Later!





really understand


Finns inte mycket som kan värma så mycket som att få fina ord från nära och kära, och särskilt från sin underbara familj. Snackat med brorsan, Elias (den yngre av dom) en stund nu på msn, allt mellan himmel och jord. Saknar dig så mycket brorsan, så mysigt när du var här sist, synd att vi inte hann ses längre bara, men snart ska vi hitta på något kul. Flytta till Dubai och bli fetrika var det va ; )?!
Han är verkligen en liten tuffing så när man får höra "saknar dig sis" från min lilla sötis - så värmer det ordentligt i hjärtat, tack brorsan! Och jag saknar dig med, massor !
LOVE U breee....

Look at this - sooo sweet!



en liten och bedårande söt Elias


spin me round


Nattugglan här. Snackar med brorsan m.m. på msn, så kan inte riktigt slita mig. Har haft en helmysig kväll med pappsen, men ack så mätt jag är. Slut på det goda nu, och det känns bra, idag åt ja bara för att äta typ, haha.
Imorgon ska jag till MM Sports, jag och Pappa ska hitta på något med. Nej, ska nog slagga nu tror jag. Och Mimmi, Anytime - like they say in Baywath; I´ll be there ! Glöm inte det, och tack för orden hjärtat (www.mimmikahlin.blogg.se). Natti folks!



every move u make


Pappa kom och räddade mig från min dåliga dag, vi gick och handlade lite. Jag ska laga mat till pappa ikväll - Hemmalagad pizza. Jag själv ska nog ta mig en promenad och köpa en godispåse, bara för att, Tvingar mig att bli sugen typ.. Sen är det slut på ätardagar ett tag framöver. Och vad gällande mina benhinnor så har jag nog fått en inflammation, måste därför ta det lugnt med att gå ute (på hårt underlag) så blir cykeln istället i några dagar, funkar det med, men så skönt med frisk luft. Ska ta mig ett skumbad ikväll också, och jag och pappa ska ha myskväll med Idol m.m. Har precis varit jätteduktiga och städat hela lägenheten plus att vi håller på att tvättar massa, så det är vi värda. Behöver definitivt en till byrå till mina kläder i alla fall. Allt får INTE plats !! Så det måste inhandlas ännu en. Här har ni en bild på hur det såg ut innan allt var klart... Ciao!




run away



Jag är så arg!! Skulle ta en lugn promenad, men knappt det gick för mina förbannade benhinnor. Jag ska fan köpa mig ett par nya. Gick lugnt i 45 minuter, men varenda steg var tortyr - brukar annars komma förbi den där smärtgränsen i vanliga fall, men idag var det totalt omöjligt. Blir galen, and I´m gonna kill that fucking Pain!!!



be a rockstar


Vaknat för en stund sen. Känner mig mycket bättre idag, men man känner ändå att allt inte är som det ska, kroppen är segare och vill inte riktigt det man själv vill. Men jag är snart back on track, bara jobbigt att dra igenom denna period när det enda man vill är att komma ut i friska luften utan att det ska kännas jobbigt, gå till gymmet, vara som man brukar vara - pigg och kry!
Igår när jag skulle lägga mig så kollade jag Sex and the City filmen, som jag laddat ner tidigare under kvällen, en skam att jag aldrig gick och såg den på Bio men. Den var GRYM! Som jag visste att den skulle vara - man både skrattade och grät, underbar film!  
Ska försöka ta en promenad i det fina höstvädret nu. borde städa här för det ser hemskt ut, men orkar inte det än. Bjuden på Middag på Valand ikväll med av efterfesten.com (Peter och Pier) men känner mig inte tillräckligt bra för det, tror jag. SYND! Nu får jag nog försöka ta tag i mig själv... Det här går ju inte...- Bye!

En extra hälsning och stor varm Kram till min underbara vän Jenny,
du är saknad gumman. Flytta hit har jag sagt ; ).
Tack för att du finns, vänner som du är svårt att hitta och är så glad att jag har dig.
Love to you!






survive


Hemmadag hela dagen. Låg i sängen lääänge och bara slöat hela dagen. Hatar såna här dagar, vill inte vara sjuk. Och nu lutar det åt att det inte blir något Stockholm imorgon, men måste ju bli helt frisk - så likabra kanske. Tråkigt bara.
Pappa har precis kommit hem, så jag har fått en hel påse från apoteket, huskur; - Kwai, Strepsils och Bafucin, så snart är jag back on track hoppas jag, med en himla massa te också. Stackars Michelle som jobbat själv idag, men vet att du är bäst på att charma alla babe. Bjuder på lite hatt-provning från gårdagen : )  Ciao!


 
Alltid lika söt





TILL SALU!




Är någon intresserad av att köpa dessa?
Dom satt lite för trångt på mig, tyvärr...
Hör av dig om du är intresserad.




tonight, it´s gonna be a fight


 


Julia är inte på topp - halvkrasslig och hemsk. Inte mycket kul att komma med alls med andra ord. Bjuder istället på ett av mina nya inköp. Behöver nog dock en större storlek för att det skall bli skönare, men vi får se... Like it anyway.


 







by me



GRYM! Give me...



Lamborghini Reventón


dirty little secret


Igår var det jobb på schemat, 12-20 men slutade lite tidigare. Var på gymmet innan men kändes inte alls bra, ont i benhinnor m.m. Håller verkligen på att bli sjuk nu, får inte ...
Hoppas jag känner mig bättre så man kan gå iväg och jobba sen, vi får se. Och så ska vi ju på en grej i Stockholm på Fredag också som man inte får bli sjuk till, typiskt! Måste kurera mig. Idag är det en tycka-synd-om-mig-själv dag, usch. Lika bra att sätta punkt där. Bye!




Älskar mitt nya träningslinne (Better Bodies), Tack! : )


RSS 2.0