never get enough



image247

Varning för snyggaste kroppen !!


move along

Inte hänt mycket sen jag skrev här sist men. Igår var jag i skolan, endast en lektion, uunderbart! Men känns ändå liite onödigt att gå upp och åka buss in för en lektion, men duktig som jag var så gjorde jag det i alla fall..
Efter skolan tog jag och Bella en fika i solen, och fyyy fan vad varmt det var alltså, så vi hittade tillslut en "skugg-plats" där på Paris uteservering. Så då kunde vår lilla fika och pratstund fortsätta en stund till. Hade kul åt mycket, och som sagt,
- man vet aldrig vad som gömmer sig i buskarna ;D
Efter fikan gick vi i karlskogas utbud av affärer vilket gick väldigt fort. Sen gick vi vidare till Open Sun för lite påbättring av brännan, det var inte skönt dock, alldeles för varmt.. Tack för sällskapet i alla fall Bella, hade kul !
Tog sedan 2 bussen hem. Väl hemma bytte jag om till bikini och la mig på gräsmattan på en filt med lite musik och funlight, såååå underbart skönt och det kändes verkligen som sommar när man låg där och stekte. Pappa ringde och berättade att han hittat en Jeansjacka på Spanska Zara på Mallis som han skulle köpa med, då blev jag ännu gladare. Lite senare åkte jag och Mamma in till Storfors för att handla lite och så jag fick köra. Hälsade på min underbara moster och kusiner på vägen hem oxå. Sen åkte vi hem och åt lite mat, kollade lite TV. Och sen var det dags för kvällspromenad med mamma och min lilla stjärna, gick till min andra moster och he nes familj som bor ca 6 km bort för att säga hej, och sedan fortsätta tillbaka. Så promenaden blev lång men myycket härlig och mysig, himlen vid skymningen var "to die for". Sedan blev det lite te, dator och TV innan det var dags för bedtime...
Vet inte alls vad som sker idag, händer inget vidare roligt så stannar nog jag hemma. Nu ska jag nog hoppa lite studmatta i alla fall, det är kul, men jooobbigt :D

Puss
J







causeIreallywannamakeituptonight




Två sjukt roliga saker som jag bara mååste blogga om. Man måste egentligen varit med för att verkligen förstå hur fucking jävla kul det var. Det ena skedde igår, och här kommer allt.....

..... Mamma hämtade mig i Dfs, och vi åkte som sagt till Willys, som jag skrev i ett tidigare inlägg. Skulle handla lite. Efter vi handlat klart och var på väg till bilen (som vi parkerat på taket), så hände det. Mamma gick lite före mig och vi bar varsina matkassar. Halvvägs upp i rulltrappan (som är stillastående för jämnan) kom jag på den ultimata idén att jag skulle ta ut toalettrulle-påsen och bära den istället så inte påsen blev lika tung. Den hade ju handtag och allt liksom. Så jag tog ur den ur påsen, men det gick inte riktigt som jag tänkt. För i botten av påsen var det ett stort hål... Så ur faller en toalettrulle, den rullar ner för hela rulltrappan, och stannar nedanför. Medan mamma och jag bryter ut i GAPSKRATT så springer jag nerför trappan och hämtar toarullen. Okej om det varit ett äpple eller vad som helst, hade ju varit roligt det med i och för sig, men just en toalettrulle, på något underligt sätt så är det ju ändå något pinsammare, men grymt mycket roligare också för den delen. Jag säger som mamma sa efteråt; - Tur att det var söndag eftermiddag då det inte är så mycket folk ute. Kunde ju likagärna varit lördag, lönehleg och fullsatt på Kulan-fiket som är precis bredvid. Hahahha, vi fick oss i alla fall ett rejält gott skratt. Och det förgyllde nog vår söndag alltså ! 

Och så kommer vi till den andra "skräll att det är Julia"-saken, som hände idag, för några timmar sedan faktiskt, och så här var det.... Jag och mamma åkte in till Kga när jag kommit hem från skolan och käkat lite. Mamma skulle in och köpa lite blommor, jag skulle övningsköra m.m. och så skulle vi fika. Hade ju haft en "bad-day" hela dagen, av någon konstig anledning, så behövde piggas upp lite. I alla fall .... när jag kom mot stan, efter "hästrondellen" och mot trafikljusen, var det lite vägarbeten och så i vägen. Men jag saktade ner och tog det lugnt. Så slog det om till rött, då kom det ........ Mamma - ska jag stanna nu när det är rött eller?
Vem fan lärde sig inte i 3 årsålder att när det är rött på trafikljuset så betyder det att man skall stanna. Och självklart vet jag ju det, men som i sin vanliga ordning så tänkte jag mig inte för utan bara slängde ur mig det, hahahah. Hade väl en tanke långt bak, att något annat kanske gällde eftersom det var vägarbeten och kollade efter någon skylt eller någon som skötte trafiken, men ändå.... Både mamma och jag bröt ut i GAPSKRATT, igen!


Men som man brukar säga, - Ett gott skratt förlänger livet.....





SweetDreams



image244
by: Natta (nathaliefoto.blogg.se)



footprints in the sand




Studentklänning klar !
Uuuunderbart nära nu..

image243




the Nosebleeds section

Hemma, efter en helg i Degerfors med mycket trevligt.

Fredags - Lunch med världens bästa mamma på Paris. Efter lunchen gick vi runt lite på Karlskogas torg, haha. Aldrig sett så mycket folk i Karlskoga i alla fall, mamma stod tillochmed i glasskö i en kvart, det ni! Är det sol, Charlotte Perelli och andra spelande band så vaknar Kga-folket till, det fick vi bekräftat då. Kollade lite på Perelli men man såg inte så mycket för allt folk. Så vi beslutade oss istället för att gå och kolla lite affärer. Lite senare körde jag till Dfs, och mamma åkte sedan hem. Gick en trappa ner, till Dafina, på lite te. Så kul att vi börjat umgås igen. Och senare på kvällen blev det kvällspromenad, mycket trevligt, som vaanligt.. Hem till datorn, och senare sängen.

Lördag - startades upp med en morgonpromenad, in i duschen, sedan buss till Kga för att träffa min älskade Anna som äntligen var framme. Vi lunchade med lite trevligt folk på Paris, återigen... Och sedan lite affärer. Åkte tillbaka till Dfs med Natta som slutade jobbet och sedan var det dags för Fotboll med Dafina och hennes lillebror, Dfs hemmamatch. Det var mycket trevligt. Efter matchen skyndade jag hem, för att duscha, korka upp och göra ordning mig för kvöllens bus. Fick skjuts in till kga, så slapp bussen, plus fick trevligt sällskap - Tack! Och sen var det dags och igång... Trevlig förfest, och det var den snyggaste lägenheten jag varit i tror jag, den var grym alltså...!
Gick på statt, vilket inte var det roligaste, sen efterfest.


Söndag - Blev en riktigt skön Söndagspromenad runt hela Dfs typ.. Hann tillochmed att gå en sväng i skogen också. Skönt med frisk luft sådär på söndagar. Tittade förbi hos Dafina en sväng, annars blev det mest lugnt. Anna kom och snackade skit och sa hej då, innan tåget, vilket var mys ! Kommer sakna dig massor.
Mamma kom och hämtade mig runt 18, vi handlade lite, och åkte sedan hemåt för käk och TvMys. Ska nog ta och packa upp lite saker snart, och ta ett pass på cykeln. Skulle pluggat idag oxå, men som vanligt så blev det inte av :( Fy skäms på mig!
Denna vecka som kommer är jag och mamma ensamma hemma, sååå mys. Anton är i Polen, med skolan och Elias på Mallis med pappsen. Ska ha mys hela veckan, men saknar dom redan =/

Tack alla som förgyllt min helg !
Puss J 


 



STUDENT 2008 - sooo close !




orgasm



 



Leone Lewis - Better in Time

Ne Yo - Closer





by Fanny

image238


                           


Fotning vid Näset idag, kul ! Fanny är så braaa ....

u think u can dance like u´re the king on the dancefloor

Har aldrig varit så gott med mat som idag. Började ju "my new life" idag, och det har gått super. Men hade lunch i skolan vid 11, då det endast blev grönsallad med gurka och kom hem från kga 18, sååå lite för långt emellan måltiderna där dock. Men nu är jag mätt och belåten.
Hade religionsprov idag, som faktiskt gick hyfsat, även om jag verkligen denna gång absolut inte pluggat. Kollat igenom det några gånger, inte mer än så. Kändes skönt efteråt i alla fall. Dumt att jag inte tog tag i pluggningen igår så ja kunde fått fullpott liksom, men som sagt... motivationen ... den är låååååångt där nere.
Hade ju även min idrottslektion som jag tjatat så om. Och den gick kanonbra, fick bra betyg och allt med. Körde doppboll som uppvärmning, styrketräningsbana/cirkelträning som huvudmoment och yoga som avslappning och efterövning. Klassen var riktigt duktig och körde på hårt, det gillar jag !
Efter ett svettigt pass, var det dags för fotning med Fanny, skulle ner till Näset och bli fotad. Det var träning/outdoor tema som gällde, och grymt bra blev det faktiskt. Mest med tanke på ljuset, fick sånt snyggt ljus. Men kändes ju lite halvskumt att stå nere vid näset i hotpants, sportbh, inoljad, nersprutad i vatten, kiloton läppglans m.m. Hahaha... Men vi fick till det tillslut i alla fall. Fanny är så duktig, så det kommer nog gå kanon. Inte varje dag man har träninskläderna på sig plus smink, little bit wierd alltså...
Nu ska jag snart ta ett litet kvällsträningspass, ska bli såå skönt.. Och imorrn blir det nog lite mys på "stan" med mamma efter skolan, kanske kolla in "uppträdandet" som skulle vara på torget, kan vara kul, men en fika är nog given i alla fall. Hoppas vädret håller i sig hyfsat nu bara.
Måste säga att jag verkligen triiiiiiivs : )

Puss n love
J
 


away from me

Då var det allt det här med pluggning då, uuuuusch! Kom hem i hyfsad tid idag, tänkte - Braa, då kan jag hinna med pluggningen så man inte behöver sitta med det in på småtimmarna, som jag alltid annars brukar göra.. Men icke, jag la mig i solen, hade boken i knät, och upptäckte dessutom att jag inte hade några anteckningar som jag skulle pluggat på, men det fixade sig. Sen åkte jag, Mamma och Elias in till Kga, jag skulle sola, ta en powerwalk medan Elias klippte sig. Så det var riktigt skönt. Och så skulle jag passa på att köra med som sagt. Sen åkte vi hem, och sätter man sig vid datorn, så får man helt enkelt inget gjort. Men har gjort klart Idrottsplaneringen och lagt ner mycket tid på den faktiskt, satsar högt såklart!
Riktigt tråkigt att Peter frågade om jag skulle med på visning och gå i Kinna, på fredag, är ju inte i Götet då så det var lite typiskt. Lyckas aldrig matcha in rätt tid verkar det som. Nu ska jag nog försöka ta tag i plugget här, vill ju inte loosea på provet, but I think I do... Ska fota imorrn med, ska bl kul, packa en jäkla massa träningsgrejer ; )

Sovsött !
Julia

image237
 

nice and slow

Varberedd på ett meningslöst upplägg (endast tidsfördriv från min sida)


Sååå sjukt tråk, när man slutar vid elva och det inte går buss hem förens klockan är 14. Så är det att bo i skogen, och fyyfan för det. Ska bli så underbart skönt att flytta alltså. Men kommer sakna alla stjärnor här hemma dock, kommer bli tokig. Men heeeey - bara att ta tåget hem när det blir olidligt liksom. Flyttar ju till mina babes också, och det ska bli underbart!
Skulle egentligen fikat med Frida idag vid 13, men hon skulle visst in till Öret, synd.. Får ta de ngn annan dag. Underbart att dom fått upp uteserveringarna nu, då blir man ännu mer glad och fikasugen.. Hell yeah! Sitter just nu och trååkar i skolan, ska snart ner och handla lite saker till "my new life" och sen kommer förhoppningsvis mamma och hämtar mig, så ska jag köra hem. Det går så bra med körningen, och jag måste verkligen ta tag i det här med teorin oxå, men har man massa skit i skolan så är det fan inte lätt att koncentrera sig på allt liksom.. Well well, ikväll blir det plugg, sitta i solen och träna.. Har religionsprov imorrn på Hinduism, plus att jag skall ha min Idrottlektion som jag nästan gjorde klart igår, bara lite kvar på den. Ska bli sååå kul. Blir nog fotning i morgon med Fanny oxå, weeiii !
Ha en grym onsdag! 

Fast and the furious

Fan vad pepp jag äääär, ska bli så kul och jag ska köra så hårt. Imorgon blir det inhandling av massa saker, sen är det bara att köra på, hårt som fan, och bra som skit ska de bli, hahaha.. Gonna be hot hot hot !! ; )
Nu kör vi!

let it burn

Igår fick det bli fika på Paris med lite godingar. Grymt kul att träffa Heden, saknat den grabben alltså. Men vi dissade Paris efter en stund och satte oss i stället i solen. Den måste ju utnyttjas när den väl är framme.
Sedan drog vi vidare, jag och Erika åkte hem till henne och åt lite mat, och efteråt blev det degistivekex, mums !
Sen kom Natta och Jennifer och vi hade lite mys där på inglasade balkongen med massa snack och så. Lite senare åkte Jennifer hem, men vi  fortsatte myset. Jag färgade håret på Erika, det blev ljusa slingor och resultatet blev kanonbra! Natta knallade hem runt tolv och jag och Erika gjorde oss lite natt-te för att sedan krypa ner.
Imorse fick jag skippa morgonwalken, kände mig inte alls bra i halsen, men sticke4r nog ut och hurtar hemma sen. Ska till tandläkaren vid 15, uuusch! Hatar att vara där alltså, har riktig tandläkarskräck..... 

Är så sjukt glad att Anna förmodligen kommer hit i helgen, ska bli sååå kul i så fall. Saknar henne så mycket!

Får väl försöka ta tag i lite plugg nu. Ska förövrigt plugga hela kvällen (det är i alla fall tänktm så)... Lägga upp en idrottslektion, och plugga religion och kanske svenska, om jag orkar och hinner... BLÄ!


Ha en skön tisdag, vädret är i alla fall uunderbart!
Julia

image235
Gammal, men underbar bild (fannys verk)


midnight train

Så sitter man i skolan, har Telefonförsäljning just nu, som inte är kul alls. Kom därför på idén att blogga ett värdelöst inlägg. Så det får bli som det blir. Är så underbart väder ute, och man blir som sagt sååå lycklig. 
Igår vaknade jag upp i en fotölj hos Jojsie, efter en grymt rolig men händelserik kväll för många. Kom hem med Jojsie efter vår lilla efterfest  ca 05.30. Gjorde oss lite nattmackor, och det blev som dety blev, sedan slocknade vi i Tvrummet. Jag i en fotölj, och Jojsie i soffan. Sov ca 2 timmar, men det var det värt. 
Några timmar senare åkte jag till dfs med Nattra, och vi gav oss genast ut på långpromenad, som fick bli "bakispromenad". Det var jätteskönt, och vi var ute ca 2 timmar. Efter walken skildes våra vägar och jag gick hemåt för att fixa ordning i Carros lya. Lite senare kom Natta och hämtade upp mig och vi åkte till henne.l Blev lite hårfärgning, klippning m.m. med Natta och hennes mamma och jag trivdes på deras badrumsgolv med en filt över mig, riktigt mys med golvärme alltså, hahaha. 
Mamma kom och hämtade mig vid ca 9, hon kom precis hem från en trip till vår sommarstuga, är riktigt avundsjuk och vill dit jag med. Jag körde hem, vilket gick bra.

Idag ska jag, Erika, Natta och förhoppningsvis Heden fika. Så mys att träffa honom, inte träffats på evigheter, det är en sötnos det. Efter fikan åker vi till dfs, jag ska sova hos Erika idag så det blir nog myskväll ikväll. Får passa på eftersom jag ska plugga en massa imorgon, suck.
Snarrt ska jag köra riktigt hårt med träning m.m., längtar tills jag får mitt schema, hoppas jag får det idag. Det kommer bli så kul och jag ska verkligen köra skitebn ur mig själv, haha..
Och tack (du vet vem du är) för att du hjälper mig! Det är guldvärt!

Ha en bra måndag
Julia

aliens and rainbows

image234

Vi sammanfattar Lördagskvällen med denna hemska bild ; )


Party on

Nu drar jag till Karlskoga, för ikväll blir det partajj !
Ha en grym kväll, det skall jag ha..
Kisses
Julia

image232
Hääärligt gäng....  Midsommar - 07, GRYMT!


this is our faith

Imorse ställde jag klockan på halv 10, men kom upp kvart i ca. På med träningskläderna och ut och hurta. Började gå mot Natta i hopp om att få upp henne i hyfsad tid på en morgonwalk. Efter ett obesvarat sms och ett besvarat samtal så fick jag med mig henne, inga tvivel där inte. Hon hoppade bara upp ur sängen, slängde på sig lite kläder och hakade på, that´s my girl ; )
Tog en långpromenad på två timmar. skönt! Sen skildes våra vägar, och jag gick till Kronhallen för att köpa lite mjölk till proteindrycken m.m. Så nu har jag precis fått i mig lite gröt.
Skulle egentligen åkt in med Natta vid två, och fikat med my lovely Mimmi, som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter, men så blev det inte. Hinner inte till två eftersom jag skall packa ihop massa saker, ska nämligen göra ordning mig hos Jojsie med henne och Frida. Blir kalasande med dom pinglorna ikväll. Myyycket trevligt. Synd att Natta är skötsam och duktig och inte följer med bara.. Men nästa helg blir det crazy...
Ska duscha och så nu, kolla över kvällens outfit som jag inte alls vet hur det blir med.. Ikväll blir de antagligen hemmafest iaf, kuul !

Roligaste kommentaren från Natta var imorse under promenaden;
Jag: Ja men Natta, vad har då jag för slags stil liksom?
Natta: Hmm, jaaaa, "Hurtig" !
Båda: Hhahaha ' gaaapskratt '


Puss J

whenever I´m alone, I know that u are there

Vi fick studentmössorna idag, är så glad så var ara tvungen att blogga in ett inlägg om just detta : )
Just nu sitter jag här och lyssnar på en grym låt. Ska nog ta bort sminket och lägga mig i sängen för
lite tv tror jag. Är riktigt seg faktiskt.. Så imorrn blir det långwalk och sen kanske fika senare, om
någon är sugen. För på kvällen blir det partajj.
Sweet dreams !

visit - nathaliefoto.blogg.se

image231

Inte lagt ut något av det Natta tog på mig för några veckor sedan, så tänkte göra det nu. Hon är så duktig, och jag lovar att ni kommer få se mycket av henne i framtiden. Så då kan jag stolt skryta med att hon fotat mig, plus att hon är en väldigt nära och underbar vän till mig, hahaha ! Det ni;D


Don't take life to seriously

Precis gjort mig lite te, och sitter här i Carros lya som jag även var i förra helgen. Mys att komma hit faktiskt. Så får ma ju bortse från vart man "egentligen" är, haha. skämt och sido...
Idag har jag varit i skolan, på tok för länge dessutom, för att vara på en fredag. Ända till klockan två blev vi kvar, då vi fick sitta och lära oss hur man "textar skyltar" ritkigt urtråkigt om jag får säga min åsikt. Vem bryr sig om en sån sak? Inget som låg i mitt intresse att lära mig i alla fall. Men tillslut kom man därifrån, efter lite fika dessutom, som Erika och Sofie gjort, och även Emelie. Det var gott, och jag blev mätt, haha...
Sen mötte jag mina godbitar Jojsie och Frida, som jag bestämt fika med, så vi tog en tripp till Paris och åkte sedan hem till Jojsie. Mycker trevligt folk på Paris måste jag säga...........
Vi umgicks och så hos Jojsie, och sen åkte jag med Natta hit till Dfs där jag nu sitter här framför datorn, like allways, haha.. Väntar på att Natta gumman ska höra av sig efter hennes promenaad. Så ska vi hitta på ngt. Fick med oss Bella från Kga med, mycket trevligt.. Man kanske skulle inviga "ny/gamla" melkers ikväll.. WHO KNOWS.
Nu ska jag dricka upp mitt te i alla fall, lite krasslig i halsen : ( Annars är allt så JÄVLA bra!!

Lock at this photograf

Sömn är överskattat alltså. Hatar när det börjar bli dax för kvällen, och man skall "lägga sig". Usch, jag är verkligen inte den som längtar efter att få krypa ner i sängen, slappna av och bara sluta ögonen och soomna. För jag kan inte slappna och har svårt för att somna. Haft det ända sen jag var liten. Kan vara uppe hur länge som helst, utan att känna tröttheten, men orkar äåndå upp på mornarna. Är visserligen grymt trött men jag tar mig i kragen och tvingar upp mig själv i alla fall, för det mesta. Tränar alltid på morgonen oh det gör en ju lite extra pigg till att gå upp. I med den äckliga koppen kaffe, och sen kör vi ...
Men det här med att lägga sig i sängen, slappna av och sen somna, de har jag sjukt svårt för. Önskar jag bara kunde läggamig ner och känna att det är skönt, kunna slappna av som sagt, och sedna kunna somna på en sekund. Okej, ibland e man grymt trött och somnar hyfsat fort, men oftast inte... Måste alltid somna till Tvn dessutom. Timer is the shit!
Men nu är ju klockan över 01, så borde ju gå ner, borsta tänderna och försöka komma i säng, men det minsta trött jag jag ju absolut inte. Ska upp 7 imorgon och träna, sen ta niobussen in till skolan, men denna sömn räcker ju gott och väl ändå..
Men men, fullkomligt ointressant inlägg, men i hopp om att bli lite trött av att kanske skriva om trötthetsproblemen så fick det bli så här..

Puss
J


Grodprinsessa


En av bilderna från mitt PA
Valde att kalla denna make för Grodprinsessa, lite grodlook över den liksom, haha !


image229


to the universe

Kan man bli lyckligare när det är sånt här fint väder? Jag blir i alla fall världens lyckligaste tjej nästan..
Klockan är ca20.30 och det är fortfarande ljust, how wonderful !
Igår hade vi PA redovisning, och detgick ganska bra. Är ju inte kanonnöjd med mitt PA eftersom jag känner att jag kunnat lägga ner mer tid och så, men så är det när man prioriterat annat, dock. Det gick i alla fall hyfsat, och jag hoppas att resultat blir godkänt åtminstone, men det tror jag. Kollade även på Nattas redovisning och det var grymt bra, hon är så duktig. Jag, Natta, Cissi och Johanna gick upp till Paris för lite lunch och fika, eftersom vi slutade så tidigt med tanke på redovisningarna. Tog en räksallad, som jag börjat lära mig att äta. Inte riktigt säker på om jag verkligen är sååå fötjust i räkor, men det går att äta. Har inte så mycket till val heller, om man är vegetarian och skall äta på Paris. Men det var väääldigt trevligt i alla fall, saknat mina crazy girls en hel del, så kul att man hittat tillbaka till varandra lite mer på nu på sistone. Vi satt ju på Paris i hela 4 timmar, så trevligt måste vi ju haft ; )
Sen åkte jag och Natta till Dfs, tog oss en sväng ner till Degernäs, satt och snacka och sen fjantade vi oss lite också, såklart! Åkte hem till Natta och jag år största lasset med Broccolli tror jag, haha. Men sjukt gott var det.
Tog en promenad som varade ca 2 timmar, var sååå skönt, solen höll på att gå ner, luften var frisk, och vi hade massa att prata om, riktigt skönt. Lite senare åkte jag till Erika, där jag skulle sova, men hon jobbade så kunde inte komma förens hon kommit hem. Vi hade lite mys med te o kollade lite tv, sen fick det bli dags för sängen. Eftersom jag gått upp 04.40 på morgonen så kände jag att det började ta på krafterna.

Idag var jag och Erika riktigt duktiga på morgonen, vi var ute i god tid med allt som skulle göras på morgonen och kom iväg i rätt tid till skolan dessutom. STOLTA!
Det var idrott idag och Erika hade lektion, superkul! Hon hade lagt upp en handbollslektion, och det ar kul att känna på lite gamla handbollsvanor, men ännu sitter dom kvar någorlunda... Efter lektionen stack jag ner i gymmet och körde ca 1 och en halv timma, sedan upp på stan och hälsa på lite godingar som fikade, för att sedan gå och sola. Senare, när jag var hemma blev det lite övningskörning till Storfors för att handla, hämta Anton, och så skulle brorsorna köpa pizza. Träffade på Koffan, en vän från förr, vilket var kul. Såg hans bil som jag aldrig sett innan, Ford Mustang, var riktigt fin faktiskt. Så vi skulle ta en tripp till Skärgården i dagarna.. Old memories från förr, haha...
Nu har jag gjort mig en smoothie och ska snart gå ner till köket och tjata lite med mammsen.
I helgen ska jag vara i Dfs, som förra. Ska vara i Carros lägenhet igen, skönt.. Blir mys imorrn med lite girls, och antagligen fest på lördag. Ska bli underbart med så här fint väder med..... Kan inte bli bättre, massa mysiga powerwalks med. ÅÅh så underbart!


Sunshine
J





at erikas place


Tror jag börjar hänga i degerfors lite för mycket nu, spenderade min helg här och har hamnat här igen nu, men hos Erika denna gång. Vi är i hennes mosters lya, som är bortrest. Varit här förut, i samma syfte och vi trivs sååå bra. Så mysig lya alltså. Idag var det en helt vanlig skoldag, med massa PA arbete för min del. Börjar få ordning på det mesta nu i alla fall, tror jag... Efter skolan kom jag och Erika på den ultimata idén att åka till Örebro för lite shopping. Impulsåk som vanligt, det som är så goigt med Erika, hon är alltid på att göra något.
Var egentligen ute efter ett par solbrillor på HM herr, och dom hittade jag, men fick självklart med mig lite annat oxå. Hittade mina grå gubbbyxor jag länge velat ha och även svarta hängselshorts plus den grå-fade`ade oversize tröjan från Lindex. Köpte även en urtvättad svart ACNE hood i fredags, som jag bara stooortrivs i, sååå go altså. Jag som tyckte jag var pank redan innan, nu är det värre vill jag lova, haha. Men det var det värt.
När vi var tillbaka i dfs igen så tog vi oss lite att äta, och sedan (hör och häpnad, för underligt låter det) lade vi oss raklånga på två varsina stolar på varsin sida av köksbordet, och låg bara och pratade. Hur mysigt som helst faktiskt. Sen blev det Krohallen för lite gott till kvällen. Nu ligger Erika och pluggar till hennes hemska engelskaprov, stackars.
Ska kolla klart 2 1/2 män nu. De e sååå kul. För snart ska Erika kolla på 100 höjdare, det är skit alltså. Hahaha...
Men allt för dig my angel ; )


Och självklart tände vi ett ljus för Engla vid 21, det brinner här fortfarande...


image227



Puss J

vill tipsa om en sida som är mycket värd att besöka, hon är grym !
http://www.nathaliefoto.blogg.se/
Min babe e hon oxå ;P

och Mimmi, fan va go du är! (
http://www.mimmikahlin.blogg.se/)



cool device

Helgen kan sammanfattas som riktigt bra. Lugnt i fredags som sagt och i lördags blir det lite högre tempo. Men först under dagen så träffade jag underbara Dafina, som bodde en trappa nedanför mig, och som jag inte tträffat på evigheter. Vi tog bilen in till kga en sväng för lite ärenden och åkte sedan tillbaka. Fick sällskap av Fanny Blom lite senare framåt kvällen, som jag tidigare övertalat att följa me ut. Så mys att ses, var sååå längesen vi sågs oxå. Och lite senare kom även min älskade vän Fanny och lite mer chicks som var med och skjutsade. Dafina kom oxå upp med lite gott körsbärsvin, dock väldigt sött men.. Vi hade jätte trevligt, satt och pimplade vin och även några öl slank ner. Och självklart blev det statt, haha. Men där var det helt okej. Såg massa trevliga människor lite överallt.

Idag har jag tagit det chill. Inte det minsta bakis, mer än vätskebrist. Så duschade runt lucnhtid, försökte desperat att hitta någon som ville göra något, men alla var så sega. Tillslut fick jag ta på Jojsie och Frida. Dom hade varit på fotboll så tog upp mig på hemvägen. Vi åkte till kga och Mcd, där dem käkade lite.
Åkte tillbaka efter det, eftersom jag skulle bli hämtad av mamma och var tvungen att fixa ordning lite.
Just nu funderar jag på att gå ner och packa upp lite, men tror ja gör de imorrn el något. Orkar inte... Ska kanske sova hos Erika imorrn. Hon har sin mosters lägenhet igen, mys! Men vi får se. Kanske gör det på tisdag istället..
Riktigt sugen på att åka ngnstans och shoppa lite, dock inte a

Sista portionen glass med degistive har slunkit ner oxå, som sagt; är det ätardag/helg så är det :D


Sweet Dreams !

Julia




image226
Geeee mig sol !

deep inside u know that u have a restless soul


Born Helena Jane, with a restless soul
She moved west to California, became a centerfold
But once you change your name, well the pieces fall
Now she hardly recognizes, herself at all

And there's never any rain, when you want it
A hollow little game, and you've won it
Looking for a thrill but you've done it all

So long, put your blue jeans back on girl
Go home
Remember Hollywood's not America
So long, put your blue jeans back on girl
Go home
Remember Hollywood's not America

And everybody here's, from somewhere else
You could make a million dollars, but you might lose yourself
And you can take the heat, will your heart go cold?
They say acting's just pretending, even that gets old




on the other side of the universe

Ferras - Aliens & Rainbows - sååå grym låt



image225
Yes, jag väntar på den här underbara klänningen, preciiiiiis som alla andra.
Men den är för fin för att skippa för den sakens skull...

u´re every line, u´re evey word, u´re everything

Då sitter man här i Dfs, nyss ätit gröt, och tog mig lite glass med krossad degistive efter :D Det är sååå gott, skulle lätt kunna leva på det alltså, är det helg så är det ; ) Lika bra att passa på när dagen är ung..
Lugn kväll igår. Hade ställt klockan så att jag skule ut och gå i morse, tittade ut genom fönstret och ångrade mig med detsamma. Värsta snöovädret, usch! Kan det inte ge sig snart, jag vill ha vår..
Funderar på att gå ner till bageriet här nedanför och köpa mig något gott färskt bröd till lunchen senare. Brödtillåtet nu på helgen ju, och då måste man "som sagt" passa på. Kanske "passar på" lite too much, men vad fan.. hahaha. Är riktigt sugen på vin i alla fall. Får sätta mig och pimpla en flaska och hoppas på att det dyker upp något.
Man blir ju inte å sugen på att hitta på något när det är sånt här väder, dock. Sitter här i mysdress och morgonrock och önskar bara att all snö skulle försvinna och att solen skulle titta fram. Men ser inte lovande ut.
Får se om Natta kommer på lunch sen, vore mys. Inte mycket vettigt kom från mig idag, men har man inget att göra så får de bli så här..
Ska nog kolla matchen sen med, IFK såklart ; ) Men nu blir de ännu mer chill...
Saknar dig Mimmi, och dig med Anna. Måste ni vara så långt bort båda två : (

J

Degerfors - metropolen

Då är jag i "storstan" då. Seg dag på jobbet idag. Men gick ändå bra. Fick ett skönt avbrott på lunchen med lite goa girls. Massa annat trevligt folk på Paris med, såklart....
Så nu sitter jag i min lillebrors tjej "Carros" lägenhet och funderar på vad kvällen har att erbjuda. Ätit lite mat och köpte mig även 70% choklad, har blivit förtjust i det efter att ha provat några gånger, och nu är det ju helg och allt.. Mums!  
Kan bli brickan senare med Natta och Johanna, men vi får se. Blir ju efter fotningen i så fall så.
Man kanske borde satsa ordentligt imorrn istället. Äsch, vi får se hur det blir..

Puss

image224
Underbara minnen

give me that dirty voice

Jag är såååå häääääääääär glad (visar brett isär med armarna).. Det gick nämligen huur bra som helst på jmitt prov imorse, som jag trodde jag skulle loosa fett på. Men var ju dock uppe till 2 i natt och gick upp halv 6 för morgonträning. Men men, bra gick det ju i alla fall så det var det värt hundra gånger om..
Jobbar hela dagen idag, till 18, så kom och shoppa... Får se vad som händer ikväll, men har någon någor förslag, så hör av er ; )

Puss från en glad Julia

sunny day, and u take my breathe away...

Då är jag precis hemkommen från Kga och har nyss slängt i mig lite mat, för det var just vad jag gjorde, var såååå hungrig, mums vad gott det är med mat då.
Ännu en skoldag har gått, och idag hade vi gympa, äääntligen. Kom att tänka på att det inte är många gymplalektioner kvar nu för min del, och det känns vääldigt trist. Ingen mer gympoa liksom, som man haft sen förskolan, som man alltid längtat efter under alla dessa skolveckor. Men men, sånt är ju livet... Riktigt trist bara.
Eftersom vi var 3 stycken på gympalektionen (heeelt sanslöst) så fick det bli att gå ner till gymmet, vilket jag blev mycket glad över, eftersom jag inte hinner köra något pass idag.
Vi körde inga maskiner utan jobbade bara med vår egna kroppstyngd, kan vara kul ibland faktiskt. Värmde upp med ett raskt pass på gångbandet, körde ju en mil på cykeln imorse så det blev som en dubbeluppvärmning ; )
Efter 90 min gympa så stannade ja kvar i gymmet och körde lite mer på bandet och sedan maskinerna, körde est armar. Efter 40 min där, bar jag mig upp på stan för att gå till butiken och hämta nyckel. Ska ju jobba hela dagen imorrn. Men först åker jag in till 8, gör ett prov (som jag snart skall börja plugga på) och sedan öppnar jag kl 10 och jobbar till 18. Åker till Dfs efter jobbet, för att vara i min lillebrors tjejs lya denna helg, skönt att vara lite närmare civilisationen, haha.
Hoppas verkligen att Anna kommer hit med, skulle v ara grymt kul. Känner på mig at denna helg kommer bli super..
Men nu MÅSTE jag plugga alltså.. Usch, vet ju knappt hur man gör längre.. Kul att sitta inne denna sköna och soliga dag, Not : /

Puss





diamonds is to make all the girls happy

Just nu är jag på såååå bra humör. Sminkningen idag blev så sjuuukt bra, jag är faktiskt riktigt nöjd. Jag och Natta (www.supeerbaben.blogg.se) sammarbetade som sagt lite idag, hon fotade till sitt fotokollage, och jag sminkade och fick bilder till mitt PA och sminkkollage. Det är kanon när man kan byta tjänster sådär. Och lika roligt varje gång att jobba med Natta, våra idéer frödar ju iväg på djupa äventyr, haha. Men det är så det ska vara. Hon är grym alltså!
Idag var Natta (www.nathalieposth.blogg.se) våran modell, och detgick superbra. Underbara ögon att sminka, helt klart. Men det visste jag redan innan. Temat som var Insprinsessa, passade kanon till modellen dessutom.
Sminkade i ca 2.5 timmar, men stressade ju inte heller direkt. Efter sminket blev det solning och sen inhandling av lite saker till mitt slutliga projektarbete.
Har prov på fredag som jag kommer loosa fett på. Men orkar som sagt inte ta tag i det alls, uschusch.. Imorgon är det iaf gympa och det ser jag fram emot, som vanligt. Bästa dagen i av skolveckan utan tvekan. Måste försöka slänga ihop en gympa lektion jag oxå, funderar på att köra ett gympass med lite andra uppvärmningar och avslappningar bara, kan bli bra. Men vi får se. 
Nu ska jag styra upp lite av mitt PA, får nämligen bilderna av Natta snart, weeei. 



 

Love J


image221
Lite av inspirationen för dagen

  


Faithfully

.... är en gryyymt fint låt, helt underbar.
Idag var Julia en slarvig Julia och försov sig. Skulle med 7 bussen, så hade ställt klockan på 5, och skulle upp för att träna. Men det var tydligen för skönt i min varma och sköna säng, så jag slocknade snabbare än jag hann vakna. Sedan vaknade jag till 06.30 (en halvtimma innan bussen då) och fick lite smått panik men kändes ändå skönt, kunde gå upp i lugn och ro, pina i mig min kopp kaffe, träna o sen duscha m.m. Dock inte bra att jag missade Fotografiska bilden. Väl framme i skolan var det bara två lektioner som gällde. Och efter det blev det lunch med två härliga grabbar, tack för sällskapet ; )
Tog sedan 2 bussen hem, skönt att komma hem i lagom tid. Var sugen på att hitta på något, men även på semmelbullar, så jag tog tag i mig själv och bakade en sats, gjorde om receptet till något lite nyttigare och dem blev skitbra! Kan nog inte ens räkna hur många jag åt men.. Sen har jag bara suttit vid datorn och nördat, inte bra alltså. Skulle ju ta tag i lite plugg. Prov på fredag dessutom, och vet knappt vad ämnet handlar om, iofs ganska simpelt och logiskt kurs men lite hum måste man ju ändå ha (Telefonförsäljning).
Jag är så sjukt skoltrött så det liknar ingenting, det är till och med värre än i 1an nästan. Fast iofs så är jag åtminstone i skola nu till skillnad från då. Dumma mig. Men har ingen motivation alls, Give me some..... Yeye, de e ju bara 2 månader kvar nu. Så lite, men känns ändå sååå långt bort... 
Men men, efter mitt lilla datanördande fick det blir lite mer träning, och nu har jag hamnat här igen.. Håller iofs på att styra upp fotningen jag och Natta ska kirra imorgon, som hör till mitt PA. Har riktigt bra ideér, så detta kommer nog bli kanon tror ja.  Ska bli kul, och skönt att få ordnat en till make till mitt PA oxå.. Ska nog slagga strax iaf.
Nu ligger föresten Vårreportaget ute och klart, så nu kan alla se det, hahaha.....

Sweet Dreams
J


image220
Inspiration baby, u give me that

Miss S

Idag har jag varit på CTV hela dagen. Skrev texter till speakarna jag skulle spela in och så.
När jag gick in i butiken på lunchen en sväng så var det en leverantör från Miss Sixty  på besök för att visa skokollektionen inför hösten, (cute guy by the way), då jag hittade mig ett par godingar från Killah, dom kommer dock i augusti, men heeelt klart värt att vänta på. Ska bli underbart att få dom.
Reportaget med CTV är snart ute och tror det blir bra. Åkte med mamma hem förut från Kga, skönt att slippa buss. Eller rättare sagt, "mamma åkte med mig" eftersom det var jag som satt bakom ratten. En omkörning fick jag till oxå på vägen hem, inte illa, haha...
Nu är jag sjukt rastlös i alla fall. Är någon sugen på att hitta på något, så hojta till ; )

J

small town girl

Just a small town girl
Livin' in a lonely world
She took the midnight train going anywhere
Just a city boy
Born and raised in South Detroit
He took the midnight train going anywhere

A singer in a smokey room
The smell of wine and cheap perfume
For a smile they can share the night
It goes on and on and on and on

Strangers waiting
Up and down the boulevard
Their shadows searching in the night
Streetlight people
Living just to find emotion
Hiding, somewhere in the night

Working hard to get my fill
Everybody wants a thrill
Payin' anything to roll the dice
Just one more time
Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on

Don't stop believin' 
Hold on...
Streetlight people
Don't stop believin'
Hold on to that feelin'
Streetlight people


För ännu en sammanfattning av helgens bravader ; )

Mmm what a wonderful day

Riktigt grym kväll igår alltså.. Skön dag på jobbet med mycket kunder och så. Efter jobbet fick det bli en rusch på "stan" för lite smyckesinhandling m.m. med Jossan och Jojsie. Sååå mys att träffa dom tjejerna igen alltså. Var alldeles för längesen sist.. Vi tog i alla fall lunch på Paris och sen drog vi oss hemåt för att börja fixa inför kvällen. Skönt att vara i tid med allt för en gång skull, det brukar vi nämligen Aldrig annars vara. Drack lite vin och drog sedan vidare till festen vi var bjudna på. Mycket trevligt där med massa trevliga killar och även några tjejer som dök upp senare.. En bra kväll, med allsång såklart också, haha.. Fan vad kul det var alltså. Tills Jojsie slog i huvudet i alla fall. Usch, det var inte kul. Men det gick i alla fall bra, tillslut. På statt var det grymt kul och uppträdandet var jättebra faktiskt, dom var duktiga : )
Myycket trevlig "efterfest" dessutom lite senare, efter all dans och stohej. Grymt seg idag men det är det sjääälvklart värt alltså, haha.. Underbart bra lördag, vill tacka alla som hjälpte mig att förgylla den ; )

Puss
J


image218

Och så här såg sikten ut igår....


present

Nu är det dags för sängen mina vänner !
Kollat igenom bilderna från i Torsdags och det blev några riktigt bra faktiskt. Nattas jobb att göra dom ännu bättre i PS nu.. Work it girl ; ) Glöm inte att komma och handla av mig imorgon nu, haha.
Sov sött, det skall jag försöka med nu..


Någon som har svårt att sova och dålig fantasi kanske, I give u this hottie and I´m sure that u´re not dreamless after that...

incredible happiness

Jaa, det är det sammanfattande ordet just nu. Inte nog med att fotningen i torsdags gick kanonbra, och var superrolig, så gick även filmningen idag bra men så kommer vi till det bästa, har ett sminkjobb på G, och inte vilket som helst, det är i en i tv studio på en serie som går på tv, avslöjar inte mer men. Efter 7 maj skall jag i alla fall på intervju och sen får vi se, skall testat, intervjuas och så. Måste därför träna massa hårstyle, så är någon sugen på att bara testmodell så säg till mig : ) För nu ska jag köra hårt och se till att får det där jobbet. Det är ett heltidsjobb (i Göteborg då som sagt) och börkar i så fall i Juli. Hoppas, hoppas, hoppas. Nu ska jag träna en massa på smink och hår så att jag är grym sen.. Tack underbara Lotta som hjälpt mig med allt omkring detta...

Fotningen i torsdags gick som sagt super! Hoppas Natta är nöjd med, men det tror jag. Nu är det hon som skall redigera oss snygga. Efter fotningen åkte jag och Natta hem till henne, vrååålhungriga. Och sen blev det chill tills mamma kom. Idag var det filmning för ctv, det gick oxå bra, var kul som vanligt, haha.. Så snart rullar det i karlskogas tv-rutor, puuuuh....
Imorgon blir det träning, fixa sig och sen åka in till kga för att jobba. Sen blir det lunch med Jojsie gumman, som jag sedan ska till. Vi ska göra oss fina och sen kommer lite mer tjejer. Går sedan till grabbarna som bjudit på fest.
Kan bli en galen kväll... : ) Hoppas vi..
Ha det grymt !

Julia

image215


Ego ego ego

but tomorrow, when u wake up, your problems r back to stay.....

.....but mine don´t



Nu har jag kollat massa kläder och det blir mycket nerpackat vill jag lova, haha.. Bättre med för mycket än för lite i alla fall. Känner mig inte så bra nu dock, förkylningen är tillbaka ordentligt och känner mig allmänt seg med huvudvärk och så, men måste vara pigg imorrn. Träning och sen in och fota, då krävs fräschet till max :P Men det skall nog lösa sig, annars har vi ju vår bästa vän Photoshop, haha... Som ändå kommer användas visserligen men. Ska packa ner allt snart och sen sova. Peppad för imorrn i alla fall...
J

image214
underbar bild

Happy Day

En riktigt härlig dag idag, både luften och allt därtill.. En underbart glad och bra dag helt enkelt.. Ätit lite för en stund sen och sitter mest här och degar, innan jag skall ta tag i andra passet träning för idag, och sen lite städning och så i rummet. För hör på det här:

Igår bestämde jag mig för att Ääääntligen ta tag i projektet med att kirra upp garderoben som jag fått av mamma. Så jag satte mig i datarummet på golvet och började läsa instruktionerna, detta kommer aldrig gå väl upprepade jag för mig själv om och om igen. Men så började jag med "Steg 1" och det gick alldeles utmärkt. Fortsatte sedan med nästa, och lika bra gick det. Stoltare och stoltarer blev jag över mig själv, och började fundera på vart mina dolda "snickar-talanger" kom ifrån, inte är det ju pappa så möjligen mamma i så fall. Haha...
Men jag fortsatte med nästa bit i det hela, och när jag kommit så gott som halvvägs, Jo vad händer då? En bit av min nagel gick av, (hur fånigt och fjolligt det än må låta) Men långa naglar är väl inte något man skall ha som snickare då..
Så jag svor en massa samtidigt som jag försökte få ihop den med nagellim, och lyckades hyfsat. Och så får det vara tills fredag då jag fick en tid för "nagellagning" hahha...
..... men garderob-bygget gav jag i alla fall inte upp, även om klockan var mycket, jag var förbannad över nageln och allt bara var skit. Det hela resulterade i att jag fick upp garderoben, allt blev superbra.... .... föööörutom att IKEA skickat med en del som var heeelt fel, så stången man skall hänga mellan och sedan hänga galgar på gick inte att få upp, men får ringa och be dem skicka en ny, som är rätt.
Jag är i alla fall väldigt stolt över min insats, eftersom jag aldrig tidigare gjort något liknande, och att det tillslut blev bra och gick vägen trodde jag ju aldrig..


Idag var jag tillbaka i skolan, kände mig dessvärre lite halvdålig, men e väl för att ja börjat träna igen nu direkt. Men men, går nog över snart.. Hoppas jag..
För imorgon måste jag vara Fit For Fight. Dax för fotning, och fotografen är Natta (supeerbaben.blogg.se) Du är grym tjejen! Ska bli superkul, och galet, kanske.... haha.....
Så ska nog börja kika i garderoben på vad man skall ta med sig imorgon, kommer bli en hel del i alla fall...
Fikade med en god vän idag, och var på stan en sväng plus att vi tog solning sen, men någon bangade visst :D

Ha en underbar dag vänner !

Love J

sweetest girl

image213

Hemmagjorda Smoothie på frysta bär och frukt, kan vara det godaste och bästa som finns..
Jag gjorde mig just en på banan och frysta jordgubbar, mmmm....
Hett tips!


back on track

Nu börjar ja faktiskt känna mig lite bättre, så har redan hunnit med ett pass på min sköna :P Såå skönt var de..
Äntligen back in the game, nåååväl, hyfsat i alla fall...
Nyss käkat lite lunch med, och solen lyser ute, häärligt... Funderar på att kanske göra ordning i mitt rum. Fixa upp garderoben jag inte fått upp än, skulle vara skönt, att få in alla kläder och skor. För det har ju fyllts på i samlingen ordentligt de senaste veckorna.. Så är det när man är i Göteborg, man kan inte låta bli..
Längtar redan tillbaka till Götet, men kanske åker dit nästa helg. För i helgen blir det party, sen lugnt en tid framöver.. Om det inte dyker upp något galet roligt då förståss ; )
Nu ska jag ta tag i dagen, kanske är på tiden...

J

image212

in my head

image211

sick and fucking tired of being that

Ja då har man varit sjuk i några dagar, egentligen sedan förra början av förra veckan, men har ju mest ignorerat det.. Vilket kanske var dumt gjort. Men heeeey, hellre hemma från skolan än fika med Mimmi i götet, hahaa... Kanske in te det smartaste valet. men ändå det bästa...
Varit hemma från skolan i två dagar nu, igår och även idag, men imorrn får jag ta mig iväg.. Måste ju bli fräsch nu.. Ska va me Natta på fotning på torsdag och så är det filmning på fredag som gäller, så här gäller det att rycka upp sig minsann. Men kureringen började igår med blodapelsiner, vanliga apelsiner och Echina gaard. Någon mat får man fan inte i sig när man är sjuk :/ Tog lite buljonhvatten och några bananer... Men idag ska jag allt försöka..

Helgen kan sammanfattas som - Great!
Det var superkul på vår lille "hockey"-förfest och 'ven på park, en galet rolig kväll med galet underbara personer. Vi hade polly-krig (okej, det låter konstigt och kanske en aning barnsligt) men det var ganska roligt. Men så skulle jag ta i, hårt som fan, tog nog i ända från tårna när jag laddade för mitt kast och ist för att få iväg det perfekt hårda skottet så drog jag ist in armen rakt i väggen, klantigt; JA, ont; JAAAAA ! Plus att det var det arm jag för massa år sen brutit. Gör fortfarande skitont nu, men det stoppade inte min kväll dåå : ) Fick ta smärtan när jag vaknade söndagen istället. Kom hem ca 5 på morgonen. Blev en timma mindre på Park eftersom det var dags att ställa om klockan. Trist, men jag var nog ändå ganska reda att gå hem, hyfsat nykter sådär på småtimmarna. Tog en Taxi hem från Park och det var ju så att man vaknade till kan jag ju säga, min chaufför körde på alla rödljus som fanns längs hela avenyn och hem till Vasa. Det var läbbigt, ska man betala för att dö liksom... Och Nej, det var inte svarttaxi, utan helt vanligt taxibolag. Jaja, hem kom jag ju i alla fall....
Tack för en lyckad kväll Mimmi, Fanny, Anna, Lise-lott och alla grabbar, vi hade grymt !

Tog 17 tåget hem på söndagen, som dessutom var försenat, suuuck ! Men som tur var så väntade mitt tåg in det försenade, så jag missade det inte. Körde hem från khman, gick bra : ) Och sen hem och då slocknade Julia rätt fort. Blev ju inte mkt sömn natten/morgonen mellan lördag och söndag.
Måndagen blev bara en slö dag, mådde inte alls bra och idag blir oxå lugnt.. Är bättre men inte helt återställd. Vill träna, träna, träna.. Kanske hoppar på cykeln sen : ) Är stor risk... Bara man inte blir sjukare...

Ha en bra tisdag!

Puss J



sammanfattande bild av helgen :D hahaha


RSS 2.0