sunny day, and u take my breathe away...

Då är jag precis hemkommen från Kga och har nyss slängt i mig lite mat, för det var just vad jag gjorde, var såååå hungrig, mums vad gott det är med mat då.
Ännu en skoldag har gått, och idag hade vi gympa, äääntligen. Kom att tänka på att det inte är många gymplalektioner kvar nu för min del, och det känns vääldigt trist. Ingen mer gympoa liksom, som man haft sen förskolan, som man alltid längtat efter under alla dessa skolveckor. Men men, sånt är ju livet... Riktigt trist bara.
Eftersom vi var 3 stycken på gympalektionen (heeelt sanslöst) så fick det bli att gå ner till gymmet, vilket jag blev mycket glad över, eftersom jag inte hinner köra något pass idag.
Vi körde inga maskiner utan jobbade bara med vår egna kroppstyngd, kan vara kul ibland faktiskt. Värmde upp med ett raskt pass på gångbandet, körde ju en mil på cykeln imorse så det blev som en dubbeluppvärmning ; )
Efter 90 min gympa så stannade ja kvar i gymmet och körde lite mer på bandet och sedan maskinerna, körde est armar. Efter 40 min där, bar jag mig upp på stan för att gå till butiken och hämta nyckel. Ska ju jobba hela dagen imorrn. Men först åker jag in till 8, gör ett prov (som jag snart skall börja plugga på) och sedan öppnar jag kl 10 och jobbar till 18. Åker till Dfs efter jobbet, för att vara i min lillebrors tjejs lya denna helg, skönt att vara lite närmare civilisationen, haha.
Hoppas verkligen att Anna kommer hit med, skulle v ara grymt kul. Känner på mig at denna helg kommer bli super..
Men nu MÅSTE jag plugga alltså.. Usch, vet ju knappt hur man gör längre.. Kul att sitta inne denna sköna och soliga dag, Not : /

Puss





Kommentarer
Postat av: Helena

nej de är lugnt :) de kommer fler tillfällen!

2008-04-10 @ 18:07:53
URL: http://helenaengstrom.blogg.se
Postat av: Helena

hela vår lägenhet står tom, jag följer med på kryssnigen :p

2008-04-10 @ 18:41:22
URL: http://helenaengstrom.blogg.se
Postat av: sanna

härlig bild

2008-04-10 @ 19:57:05
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: K

och din bränna var inget att leka med;P fy fan va underbart de ser ut=)

2008-04-10 @ 21:06:39
URL: http://kiiks.blogg.se
Postat av: Johanna

Oj shiet va brun =D

2008-04-12 @ 12:00:19
URL: http://johannadinfurs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0