stop give me butterflies

Då är jag hemkommen från lite handling med pappsen, och nagelfix. Är så nööjd, och kommer definitivt att gå tillbaka. Vet exakt hur jag skall ha naglarna till balen nu med, kommer bli supercoolt!
Riktigt söt tjej också som gjorde naglarna på mig, såå gullig alltså. Tack Mimmi för att du förde mig in i goda "händer" ; )
Har precis ätit lite sallad med pappa, men han satte just på en krigsfilm, så jag funderar på att börja göra mig ordning inför kvällen. Vet att klockan e lite, men bättre att börja i tid så kan man ta god tid på sig och hinna det där lilla extra.. Om jag känner mig själv rätt är jag ändå stressad när det börjar närma sig. Men ska nog hälla upp ett glas vin snart i alla fall, mums...
För ikväll blir det håårt, trots min och Mimmis hemska förkylning m.m. Men känns bättre efter lite Ipren och mat. Så det här skall allt gå vägen.
Hoppas ni får en lika grym kväll som jag kommer att ha ; )

Puss n Love J

lördag

Jävla skit idioter till folk i Karlstad (Vålberg). Slagit min lillebror, pga att att dom inte fick komma in på deras fest. Hatar såna fucking jävla småungar som inte kan hålla sig i skinnet. Jag blir så arg. Och min lillebror, som är bland det bästa jag har, han ska man fan vara rädd om.
Han är verkligen inte heller den som är med i fighter utan vill hellre stoppa dom, tro det eller ej.
Ett argt inlägg av en orolig storasyster fick detta bli, men så är det ibland.
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen iväg på lite allt möjligt.
(Läs mer på www.nwt.se)

image209
snygg är du breeeh, frågan är hur snygg du är med ett blått öga och en sprucken läpp

could that be right?

Godnatt alla, nu är det dags för mig att krypa ner. Dock inte alls trött men, skall försöka bli när jag väl lägger mig under mitt mysiga täcke och sluter ögonen. Det lät ju vääldigt bra och mysigt men för att vara helt ärlig så är just denna stund på dygnet, när man skall lägga sig för att sova, den värsta jag vet. Eftersom jag verkligen har sjukt svårt att sova. Har så svårt för att slappna av och stressa ner, alltid haft det, sedan jag var liten. Men men, man får väl hoppas att det ordnar upp sig med åren, haha. Okej, enda gången jag verkligen kan slappna av eller somna bara sådär, om jag inte har tur, är om någon "pillar mig i håret" eller typ masserar hårbotten. Finns det något bättre sätt att släppna av på? Näääe, för det är det enda sättet som funkar på mig i alla fall.. 
Så det vore trevligt om man hade någon "personal helper" som låg där i sängen och väntade på att få massera min hårbotten, hahahaahahhaha.... Eller inte.
Godnatt gott folk! 


true friends never lie


Vill tacka denna underbara tjej, för massa trevligt nu på sistone. Du är grym vännen, och jag ser fram emot massa vi ska hitta på framöver. Kul att vi lärt känna varandra.
Puss på dig hjärtat!


image207

Man on fire

Gick en lugn promenad i slottskogen förut, tråkigt väder och förkyld Julia går ej ihop.. Vill bara bli frisk nu och få igång träningen rejält, hatar att ha sjukdom som hinder att inte kunna träna. Okej, om man bara är lat, då väljer man änåd själv, men när man har halsont, är förkyld och allmänt öm i hela kroppen så ska man ju verkligen inte. Även om det rycker i en på mornarna att dra iväg ut på ett ordentligt springpass. Men måndag, DÅ SKA JAG vara frisk, för DÅ SKA JAG träna. That´s it.

Satte mig faktiskt vid datorn efter promenaden och gjorde ordning andra delen i broschyren, till den andra sminkningen. Ganska stolt över mig själv även om jag inte åstadkommit med mycket plugg, som jag borde, så har jag ju ändå tagit tag i lite av det nu i alla fall, och kommit en bit på vägen. Sen kollade jag och pappa film, och jag åt lite kvällsmat. Kollade Man on fire, som jag visserligen sett flera gånger innan, men den är grym alltså.
Och jag är så imponerad av Dakota Fanning, som spelar den lilla tjejen, hon är med i massa fler filmer så som t.ex. Världarnas Krig m.m. Och hon är helt fantastiskt duktig skådespelerska för att vara i den åldern alltså. Tummen upp för henne, jag är imponerad. Och sockersöt är hon ju också.. Men jag somnade en stund och vaknade till nyss. Satte mig här en stund så får vi se vart resten av tiden denna kväll tar vägen

Ska bli så kul att göra naglarna imorrn, och så sköönt. Sen blir det partaj, vinlådan står på kylning, och självklart några Pripps Pure, sen blir det NHL fest Mimmi ; ) Hahaha, nåväl, hockey i alla fall :D
Can´t wait to see the amazing apartment.
Sleep tight guys!


Dakota Fanning, how cuute...

springnews

Då har man varit på Nordstan och sett visningar inför vårens mode, var inte de butiker jag besöker mest men det var roligt att se i alla fall. Jag och Mimmi trivdes där, hyfsat långt fram när grabbarna stilade på catwalken. Säger bara det, DILF, visst Mimmi. Hahahaa.... Det hade vi roligt åt i alla fall, oooh yes. Sedan kollade vi lite hårshow by Urban Björn Axén, var kul faktiskt.. Och så blev det lunch på Condeco, med ytterst små tallrikar, haha !
Sedan tog vi oss en svängom igen till Nordstan för att se visningen igen, undraaa varför.. Och efter visning två blev det fika på EH, en färskpressad apelsinjuice i försök om kurering av min sjukdom. Sedan systemet och därefter hemåt.
Skulle egentligen gått visning någonstans utanför Borås för Salming i morgon men kunde tyvärr inte. Plus att jag nu blivit förkyld så, ingen bra idé då. Stackars Peter, haha, jag bara tackar nej hela tiden.
Men nästa gång är jag FIT FOR FIGHT !
Nu har pappa precis satt sig för att skala räkor, och fyyy fan vad det stinker alltså, haha.. Men jag förflyttar mig väl till Tv rummet snart. Skall ta mig lite mod och prova skinnfodralet jag lånat av Anna, haha. Hope it will fit ; )

Ha en fortsatt bra Fredag!


Puss J




 

Björn Axén


my sunbrown skin against your

Jag vill bara ha sol, sommar, bränna, och allt roligt där till. Vet att alla därute håller med mig om att vi verkligen saknar värmen nu alltså. Men vet ni vad? Det är ca 2 månader kvar tills jag åker med underbara människor till det soliga Napa, okej, det är till och med Mindre än 2 månader. Snart drar vi boys and girls.. Ojj, vad vi ska steka : )
Kanske Magaluf i augusti, aaaight Mimmi ? ; ) Men nu får jag nöja mig med solarium, Baaaad.
Ciao!


image206

boy u get me feeling naughty

Så sitter man  här, genomförkyld och hemsk. Men livet suger ju inte för det ; )
Ska snart dra mig iväg till solariumet och lägga mig en rejäl stund för att bli lite brun och fräsch.. Sen blir det dusch och make m.m. Ska ner på stan som sagt, med Mimmi, och kolla visningar, luncha och sen kan det ju hända att det slinker hem något från någon butiken kanske.. Brukar lätt bli så. Men man måste ju faktiskt unna sig lite, och just nu när man är dålig oxå. då behövs det extra mycket. Lite sympatishopping for my self..
Igår satt jag till ett och pluggade, okej jag började ju typ halv tolv, men ändå. Fick mycket gjort och är klar med första sidan i min broschyr till PA, där jag beskriver alla olika steg i hur man går tillväga på första sminkningen. Hoppas allt blir bra nu, men får jobba riktigt hårt med det så jag blir nöjd.
Ikväll skall jag försöa plugga lite mer, vet inte vad som händer annars, borde ta det lugnt så man e lite pigg och fräsch inför morgondagen, för då blir det galet ! Ska bli såååå kul...
Nee, nu är det dags att ta tag i denna fredag. Usch att det är fredag bara, vill INTE ha måndag då skolan startar igång, skulle helst vilja fly till ett annat land och be någon annan hoppa in som mig ett tag istället, för plugg är det sista jag är sugen på just nu. Längtar bara till studenten och allt där till (som sagt) och flytt, flytt, flytt : ) Ska blu underbaaart. Även om man kommer sakna massa godingar, men bara att åka hem när det bli outhärdligt ;P

Ha en underbar Fredag ! Det skall i alla fall jag ha..

Love J


give me this to feel pretty in

image205

Jag bara måste ha den här klänningen, den är slut i min storlek överallt. Men jag skall inte sluta kämpa för ens jag hittar den. För hur snygg är den inte? Det står mitt namn på den i alla fall och jag SKA HA DEN! Så underbar. 


I feel the need, the need for speed

Då har det blivit lite mer inhandlat, såklart ; ) som sagt, två bas toppar/t-shirts en svart och en turkos, och sedan en gul barryggad top/klänning, och även tre supersöta underwears fyndade jag oxå, plus det andra jag hittade i början av veckan. Är såå nöjd med skorna, och dom är underbart sköna.
Igår var jag och Mimmi som sagt på stan en sväng, sen åkte jag hem eftersom Mimmi skulle på möte, och sedan fick jag skjuts av pappa till henne, där jag skulle spendera natten. Vi kollade tv, snackade skit, nördade dator och bara hade det mys, sjuklingar som vi är. I natt var ingen rolig natt för Julia, kunde knappt sova pga svårt att andas, ont i kroppen m.m. SÅ imorse åt vi frukost hos Mimmi och kirrade med lite saker, för att sedan gå ner på stan. Idag var ingen bra dag för varken mig eller Mimmi, båda var riktigt dåliga, och Är fortfarande. Men vi kurerade oss med lite shopping och sedan fika på Espresso H såklart....
Kollade lite på en grym dansföreställning i Nordstan men begav oss sedan hemåt i vagnen, mådde inte alls bra. Typiskt när jag och pappa skulle träna idag, och när det dessutom var så underbart väder ute. Jag slocknade i sängen direkt, och sedan kom pappa hem, så vi åt lite mat, vilket jag hade glömt av idag, inget matsug alls när man är lite halvkrasslig..

Imorgon hoppas jag att jag är bättre, då ska vi kolla visningar för Vårmodet i Nordstan och sedan luncha : ) Kanske ska fika med Lotta oxå senare, men vi får som sagt se hur jag mår. Inga planer inför kvällen än. Borde ta det lugnt, så man orkar med galajset på lördag, jag läängtar sååå. Kul att Anna hänger på oxå..

Och på Lördag förmiddag ska jag och pappa köra och sedan har jag tid för naglarna, uuunderbart!  

Nu ska jag sätta igång min oänliga pluggning, försöka i alla fall... Somebody help me : /


Puss J 


image204

let me be the one to show u

Just nu ligger jag i sängen, ställde klockan och skulle upp och träna men  e rätt förkyld och ont i halsen :( TYPISKT!
När solen lyser och allt. Men får se om man mår bättre senare. Men imorrn ska jag och pappa gå en lång tur i delsjön, caaan´t wait. Igår inandlades föresten ett par skitfina vita "converse-liknande" skor från Hush Puppies. E supernöjd, dom e i typ skinnmaterial, därför jag tog dom ist för converse som är tyg och blir sååå smutsigt :D Plus att jag köpte en "romantisk" benvit spetstop från HM. Ska ner på stan idag också, men nu ska Mimmi med, om hon orkar, eftersom hon är lite dålig - stackars :(
Jag behöver by the way en "personal helper" som hjälper mig med massa jag behöver hjälp medm bland annat skolan just nu. Orkar verkligen inte ta tag i något, men jag MÅSTE ju. Men det hjälper inte till att få igång mig. Har ju massa at göra innan vi börjar, grymt stressad, men tar ändå inte tag i de. Ingen skolmotivation alls. Vill bara få slut på skiten alltså. Så trött på skola, böcker och allt därill.. Jaja, nog om tråkiga samtalsämnen..
Nu ska jag kila upp ur sängen, göra lite gröt och en proteinshake. Ha en trevlig dag!

Puss Julia

image203
Måste komma på litemer sminkningar med, till mtt PA, paaaniiik

when it´s true

Åter i Götet, skönt! Kom nyss ur duschen, ska snart ner till stan, kolla lite saker eftersom jag fick lite koooz av pappa i påskägget, much better then candy. Får se vad det blir inhandlat idag, men något ska jag allt få med mig hem. Imorse blev det solning, skönt. Kändes konstigt att traska i snö på väg tillsolariet. Hallå, det är mars, snart april, BORT MED SNÖN NU!
Igår kväll hämtade pappa mig och Mimmi vid tåget, eftersom det inte blev ngn Roadtrip fick det bli tåg.. Sen åkte jag och pappa hem och kollade film.

Ikväll ska jag och Mimmi hitta på något, hon jobbar till 8 så väntar på henne hemma, funderar på att försöka ta tag i lite plugg kanske, har alldeles Föööör mycket, grymt stressad och kommer aldrig hinna, men men.
Är sugen på att gå ut och äta en god middag, men vi får se vad som händer.. Något ska vi allt koka ihop. I helgen blir det i alla fall partaj här i Götet, ska bli kul. Sen åker man hem söndag igen, pust, och skola på måndag, ännu mer pust. Vill bara att allt ska flyttas fram 2 månader så att Napa, Bal och Student är nära, så man kan dra ifrån skogarna någon gång.. Ska bli såå skönt alltså..
Nu börjar solen skina in i fönstret här. Dax att göra sig iordning så man inte missar de få strålarna som skiner..
Men imorrn skulle det bli fint med : )

Ha en bra dag!

Puss J


...ooold...


this is a story of a girl

Kommit hem från karlskoga för några timmar sen. Var hos Mimmi igår till att börja med, där vi gjorde oss fina för kvällen. Men innan det så åt jag jättegod påskmiddag med Mamma och brorsorna.. Innan det var vi i storfors en sväng och handlade lite, hämtade även hem mitt proteinpulver nu som hade kommit, och lite annat. Efter middagen var det duschen som gällde, och ännu ett träningspass på cykeln, blev faktiskt två stycken igår :) Så hela 2 mil cyklade jag, riktigt skönt, särskilt när det är en utekväll som vankas.
Åkte in till Mimmi där vi som sagt gjorde iordning oss, med sällskap av lite adra girls oxå. Sen gick vi på trevlig förfest med lite grabbar m.m. Mycket trevligt... Och så var det statt som gällde, helt okej kväll. Alltid lika kul med dig Mimmi :) Kul att träffa lite folk man inte träffat på länge med. Efterfest och sedan sovtime...

Så nu sitter jag hemma och tråkar. Sjukt fint väder ute idag. Tänkte träna en sväng snart, och sen ta en walk med babe kanske, i solskenet. Åt lite påskmatsrester från gårdagen förut med mamma, så vi storknade av mättnad.
Funderar på vad som händer ikväll också, vill hitta på något eftersom jag sticker till götet imorgon igen, men vi får se vad som händer.. Jag kommer nog dra på att göra ordning mig i alla fall, för mitt hår är inte att leka med idag, gårdagens sprayning och style-produkts-överdoser satte sina spår idag kan jag lova, - Kråkbo........ Men sån är jag ; )

Ha en skön söndag !

J

hemmaplan

for a couple of days..
Nu är jag hemma igen. Underbart att träffa mamma, bröder och min ögonsten till vovve. Men resten kan ju kvitta, haha. Inte träffat några vänner hemifrån än dock.. Grymt skönt var det att komma hem till min cykel oxå, om jag får erkänna..
Har just tvätttat och packat lite grann, känns ju lite onödigt att packa upp allt egentligen, eftersom jag ändå ska packa snart igen. Åker tillbaka till Götet på måndag igen. Men då åker vi bil, med Fanny och hennes pojkvän. Skönt att slippa tåg.
I veckan har det inte hänt såå mycket, mer än att jag varit på stan nästan varje dag, kikat runt och fikat med Mimmi, sen har vi mest chillat och kollat hockeyn, när det varit match. Men i onsdags bestämde vi oss för att köpa en vinflaska, så vi satt hos mig ett tag. Fanny var med oxå, men hon var så seg så hon dissade oss senare när vi drog vidare till Vasastan PÅ Vasastan och tog några glas. Mycket trevligt. Träffade både spännande och mindre spännande folk där. Kvällen blev ganska tidig hemåt och jag sov hemma och Mimmi tog vagnen hem till sig.
I Torsdags skulle jag egentligen åkt ner till Jönköping på FHM partyt med Peter och dom och jobbat lite, men hann verkligen inte med. Åkte ju hem idag med tåget och hade aldrig hunnit packning, plus att ja inte hade fått någon sömn alls eftersom vi skulle åkt hem på natten, så fick tyvärr skippa det denna gång. Men kommer fler jobb snart, hoppas jag. Skulle även hälsat på Lotta i studion där dom spelar in Andra Avenyn och kollat lite, men hann inte med det heller tyvärr :(
Idag tog vi 12 tåget hem, framme runt 15 i kga. Sen chillade vi lite, jag lockade Mimmis hår (personlig stylare som jag blivit, haha) sen stack vi på middag hos hennes Mormor, trevligt och gott. Efter det har vi varit chaufför till Felicia och hennes vän, sen körde Mimmi hem mig..
Imorgon ska vi äta lite mysig påsklunch här hemma och efter det beger jag mig till Kga för partaj. Hoppas på en rolig kväll !
Nu ska jag kolla tvätten, sen sova..

Julia

sweet miss blue

... ja, den kan vi utantill nu va, eller vad säger du Mimmi? haha..
Lördagen var helmysig och riktigt rolig. Började med att jag åkte in till Karlskoga (till Mimmi) efter ett hårt pass på cykeln och lite frukostmys med Mamsen. Jag och Mimmi knallade på på "stan" och kollade runt lite, inhandlade lite nya underw till kvällein och sådär. Sen tog vi en fika på Paris, mycket trevligt. Efter det stack vi hem till Mimmi och sedan till Kronhallen för att handla lite tillbehör till salladen vi skulle göra, mums vad gott det blev! Efter maten var det dags för solning, och sen hem och göra sig ordning inför kvällen. Hann verkligen inte med sminkningen på Natta som jag skulle gjort, skitträligt men bättre att göra det när man inte är stressad. Så det får bli nästa vecka.
Vi var väldigt sega med att gör oss iordning men tillslut blev vi klara. Jag sminkade Mimmi, så fin blev hon :) Kollade melodifestivalen och pimplade Pripps Pure och lite vin. Sen bar det av till en förfest, Erika körde oss dit. Mycket trevliga människor där och söta tjejer såklart! Lite senare stack vi till statt där det var Vincent på scen.
Och efterfest hade vi ju bestämt oss för att vi skulle kirra, och mycket ritkigt, det gjorde vi. På självaste Statshotellet, haha. Sjukt kul hade jag och Mimmi i alla fall. Det kan vi skriva upp... Tack för kvällen Mimmi, och ni andra ;P

Nu är jag i Götet. Jag och Mimmi åkte hit igår. Var sjukt nära på att missa tåget, med en minuts marginal hann vi. Tack och lov. Mimmis mamma var kallsvettig väl framme i Laxå, hahaha.. Men det gick allt bra tillslut.
Idag har vi varit på stan, tråkigt  snöoväder nästan hela dagen, så det var inte alls kul. Dessutom har jag glömt min dataladdare så kan varken plugga eller vara inne på något annat, men mamma ska skicka den på posten imorgon. Sitter just nu på pappas jobbdator..
Imorgon ska vi på stan och fika, kanske tar en lunch oxå, och på kvällen blir det nog mys.

Lite update på vad som hänt bara ;) Inget roligare att skriva än detta... Återkommer när laddaren återkommit :)
Pussar
Julia

break it off

Just hemkommen (ca 1 timma sen) från middag hos moster med släkt och familj. Myyycket trevligt och mysigt. Slutade med att vi tog fram dooleys flaskorna och roliga citat m.m. från Mosters dator som hon roande läste upp för oss alla, och alla dog av skratt. Det var allt från snuskiga videos till roliga "försök att tala engelska"-texter m.m.
Kul hade vi, och lite alkohol gick det åt. Men inte så mycket för min del alls. Det bjöds på goda cocktails när vi anlände, kycklingsallad som huvudrätt, och jag fick en alldeles egen sallad utan kyckling, det var jättegott ! Till efterätt var det kladdkaka (schhhhhokladtååårta, som lilla Ingrid säger) märk på just "sssccchhhhhh-betonelsen" hon gör. Sååå söt alltså. Hon vill alltid ha sin chokladtårta den lille sötungen. Och det får hon ju såklart, ingen kan motstå det sockersöta ansiktet. Fanns även bullar och kolakakor. Så där gick man inte ifrån hungrig, haha.. Är på tok för mätt nu dock. Men det är ju trots allt Fredag...
Ska snart packa inför i morgon, och även inför göteborg. Tar med mig väskan till Mimmi, vi ska ju åka ner tillsammans på söndag. Skönt med sällskap på tåget, det har jag inte ofta kan jag lova. Ska bli trevligt..
Imorgon ska jag upp och träna, sen åka in till Mimmi, upp på stan och fika/luncha, sedan iväg till Nattagumman och göra en eller två sminkiningar på henne, (Geee mig inspiration), sedan tillbaka till Mimmi, helst hinna sola med, och sen göra ordning sig för kvällen, och därefter sätta igång, puuuuh......
Skräll att jag ska ha hundra saker på samma dag att göra, jämt. Inte konstigt att jag är en sk stressad människa. Men vad fan - hellre än att sitta inne liksom..

Ska bli skönt att komma till Göteborg, kommer dock vara själv till onsdag eftersom pappa är i Stockholm på jobb, men hittar nog på det ena och det andra ändå.. Måste plugga massa med (Geee mig ork till det oxå).
Så ska jag träffa Lotta (som sminkar på Bingolotto som jag var med på för några månader sen). Hon sminkar även på SVTs serie Andra Avenyn, så jag skulle komma dit och kolla lite tror jag, och så skulle vi som sagt fika och träffas lite.
Nu måste jag nog sätta igång med packningen, har endel att göra innan jag kan lägga mig.
Skönt med två veckors ledigt nu, hoppas man hinner njuta av ledigheten innan riktiga verkligheten börjar igen ...

Puss J

thank god

Jag är grymt stolt över hur länge jag klarat mig utan chips (som var en av mina stora passioner), snart ett halvår. Och nu när jag läste aftonbladet så blev jag ännu gladare över min lilla "anti-chips-kamp".. Checka in! UÄCK!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2053784.ab






Whats that?!

H

.....arrys, var det som gällde igår med Mimmi, efter en kvällsfika med mamma på Paris. Kollade självklart på matchen, efter lite krångel med en av servitörerna om kanal m.m. Stackars grabb som vi krånglade med så, haha.
Men tillslut fick vi på det vi ville, - Färjestad-Frölunda. Vi käkade middag, och det var mums! Och vi lyxade även till det med dessert efteråt och, Smultroncheesecake och Mörk Mintchokladmousse, så delade vi på båda. Det var smaskens kan jag lova. Matchen var inte lika smaskens tyvärr, Frölunda loosade ; ( Så nu står det 1-1 i matcher, hoppas dom tar nästa i alla fall..
Sen kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte hemåt. La mig i hyfsat bra tid igår, innan 12 i alla fall, och det kändes skönt imorse när jag klev upp vid 06.45. Tog en kopp kaffe (urk) och körde sedan ett pass på cykeln, skönt! 9 bussen in till Karlskoga för jobb.

Tack för igår Mimmi, riktigt trevligt hade vi.

Jobbar till 18 idag, och sen bär det av till moster på middag...
Ha en trevlig Fredag, sköönt med helg nu : )

Love from J

drop that

Är på jobbet. Precis fått besök av Mimmi, snackade en massa skit och doolade lite tillbehör till helgen med : )
Tog en fika med sötaste Frida förut, var mys att ses. Men den blev inte lång, båda två hade hyfsat kort lunch så.. Men lite hann vi med att catcha upp i alla fall ;P


Har beslutsångest om hur kvällen skall se ut. Antingen sola och sen bli hämtad av mammsen. Eller kolla hockeyn på Harrys med Mimmi och sen åka hem med mamma efter hennes möte. Vore kul att göra något, men är grymt seg, är nog vädrets fel mest. Men vi får la se hur det blir och hur kvällen slutar..

Ska i alla fall bli kul att gå ut i helgen, träffa lite folk som man inte sett på länge. Dock inge sugen på utgång i Karlskoga men.. Det blir ju alltid skoj tillslut ändå.
Imorrn blir det som sagt middag med lite släkt hos Moster Malin med familj, får träffa min lilla prinsessa Ingrid då, ååh vad jag längtar. Älskar den ungen. Hon är såå go, och påminner så mycket om hur jag själv var när jag var så där liten, bortsett från att hon fått för sig att prata stockholmska vilket jag inte gjorde eftersom jag var en liten göteborgare. Men det är grymt sött när hon betoner "deeeeeee", haha..
Har en riktigt hemsk huvudvärk nu med, men tog en tablett och hoppas att det går över snart..
Ha en bra kväll allihopa !
Puss Julia


image200

Aaaaa men Ge mig, Tack ; ) !

that kiss on my cheek can change the whole world

Nu ska Julia krypa ner strax.. Upp tidigt för lite morgon-träning. För åååh vad dagen blir så mycket skönare när man startar upp den med en skön work out.
Hämtade ut mitt linne förut som kom från zoo, och jag är såå nöjd. Sitter superbra, vilket jag var orolig för eftersom det var ONESIZE, men det blev kanon. På fredag ska jag på middag hos min moster, som fyllde år för ngn månad sen men inte hunnit med. Ska bli skitmys. Älskar middagar med släkten, och nu kan vi stanna längre eftersom det är helg dessutom. Är ju inte långt hem heller, eftersom vi bor grannar. Sen blir det party på lördag. Men nu ska jag borsta gaddarna och krypa ner som sagt. Och ni som har tomt på fräscha tyger att ha på sig i garderoben får gärna ta en tripp förbi mig imorrn eller fredag. I will pimp u :D Haha, jaaa NÖRD-stämplat.
Sweet Dreams, Puss !
Julia



..läbbig och gammal bild som bror grejat med för längesen..

when the lights go up

Sitter på jobbet och har fixat ordning lite i butiken, bytt ut lite gamla saker till nya, m.m. Packat upp lite nytt från WESC med som kom idag. Så vill du vara snygg under så kom in och titta på lite nya underwears vi fått in. Riktigt fräscha, både för kille och tjej. We är duktiga på det där..

Igår var det mys hos Natta, efter lite fika m.m. Kom dit vid 7 och så låg vi bara och hade det gött och snackade massa skit, det behövdes, haha! men ack vad trötta och sega vi blev .... tills, jag tvingade upp Natta för att göra lite mat till sig, eftersom hon inte fått i sig så mkt under dagen. Och bra blev det, tillslut ; ) Orkade inte med någon sminkning, så får ta det imorrn eller i helgen. Ingen inspiration till sånt där längre, har inte haft det på mycket länge i alla fall, tyvärr. Men den kommer väl tillbaka, dåligt med fantasi bara. Så får väl klicka runt lite på nätet för lite inspirationskällor.
Var i alla fall sååå mys att träffa min gumma, saknat så länge, så när man äntligen får träffas så var de så mys. Somnade till "En annan del av Köping" som jag dessutom aldrig hade sett, och det gav Natta ett förvånat ansiktsuttryck och ur hennes mun kom "VA? har du inte?!" haha. Men somnade ganska så snart vi satt på det.
Och imorse var jag ganska så trött faktiskt. Gick upp först och duschade, sen kom Natta upp lika trött hon.
Fick skjuts till jobbet av Natta och hennes mamma eftersom hon skulle på lite ärenden :P Tack för igår babe !

Riktigt segt väder idag alltså.. Är så trött och seg idag. Vill bara hem. Måste träna ikväll med. Eller rättare sagt; Skönt att träna ikväll, bara inte halsen blir värre, men nu känns det inte av alls faktiskt. Nu ska jag fortsätta greja lite här. Ha en skön eftermiddag!

Jag skall (förhoppningsvis) om jag hinner, hämta mitt lilla paket från zoo idag :) weeeehuuu ... Längtar!

Puss J

To make me smile for real u have to give me the sun

image197

create


I will call that ART

someday I´ll go back time and think.. maybe I gonna miss..

...... aaah......
Läste nyss gamla inlägg i min blogg. Och ibland saknar man faktiskt vissa saker.
Som då var vardagligt. Och en bra beskrivelse av allt var inlägget "jag har det utmärkt".
Just så kunde man nog inte må bättre. Säger inte att det är det jag skulle må bäst
av nu men. Den känslan är underbar. Och helt ärligt tror jag inte att jag kommer känna
så med någon annan, tror inte att jag vill det heller. För den känslan är speciell och vill
bara att den ska relatera till någon speciell. Men första är ju alltid speciellt..
Det var nog dagens lilla filosoferande, haha.

SItter på jobbet, skulle ha pluggat men inte tagit tag i det. Nördar runt på massa annat ist.
Dumma mig. Men men. Hann med en sväng på "stan" förut, köpte lite frukt, svarta strumpbyxor och saltvatten spray.
Slutar om ca 2 timmar, weehuuu. Då ska jag upp till Kronhallen, handla Apple Chips, sååå gott. (www.svenskahalsocenter.se) checka in ; ) och så ska jag möta Natta, vi ska smink och myskväll. Kanske blir solning innan vi drar hem till henne med, får se..
Nästa vecka blir det kanske Göteborg, hoppas. Så trist här faktiskt.. Utan mina bästa så suger de ju..
Nu ska jag greja lite clothes : )

Puss J

back to the reality

.. ja då var man tillbaka då..
Känns lite halvtrist sådär men kommer bli guld när man får träffa alla praliner :) Idag har jag i alla fall jobbat hela dagen, från 10-18. Startade min morgon med att pina i mig en kopp kaffe (URK) och sen tog jag ett pass på cykeln, 7 km fick det bli, blir stenhårt denna vecka, men började så iaf. Sen dusch, grötfrukost, bussresa m.m.
Hade trevligt lunchsällskap och åt för första gången (typ) räkor. Tog en pastasallad utan pasta, så de blev en räksallad. Något vegetariskt har dom ju inte att erbjuda på Paris längre, förutom Bakad Potatis, och man vill ju inte rulla därifrån, det är ju ganska så mäkti lunch liksom. Och jag tror att räkor i sin ärlighet fick godkänt. Inget jag tror jag skulle bli sugen på, men det gick ner liksom, med lite grönt till så. 
Packade upp massa nytt från Miss sixty idag, så nu hänger det flera nya godbitar uppe, kom och kika vet jag ; )
Hoppas det kommer lite mer kul i veckan oxå, bl a från WESC. Ääääskar !

Fick skjuts hem av min kära moster så har precis käkat, quorn, gul paprika, tomat, avocado och två stekta ägg, MUMS! Men nu är jag propp, haha.. Skulle egentligen tagit tag i att få ordning på min garderob, vilket innebär att sätta ihop den, men orkar inte. Är sjukt seg och har dessutom börjat fått ont i halsen nu med =/ Beror nog på att jag tränade imorse, men man orkar inte låta bli och bara vara still liksom. Skulle ha kört ett pass ikväll med plus åkt till gymmet, men ska vara klok och stanna hemma tror jag. Så jag inte blir sjuk och så jag orkar med ett morgonpass imorrn bitti, det är ju de bästa passen på hela dagen, enligt min åsikt... 
Sen ska jag kolla på Shark tror jag, men såg att det började senare idag pga någon film som var på 3:an. 
Jaja, nu sa jag ner till mina godingar som kom hem, mamma, anton och elias :)


Mitt älskade linne har kommit fram ska försöka hämta ut det imorgon :)

Puss på er !
   

Home again

Då är man hemma igen, iofs i Göteborg nu, men åker hem i eftermiddag, bläää. Har varit UNDERBART i Åre. Men blev tyvärr sjuk så fick åka hem en vecka tidigare än vad jag skulle. Visserligen är jag rätt sliten efter vistelsen, party party hell yeah! Träffat jordens skönaste grabbar, som jag spenderat mina dagar med. Och första veckan spenderades mest med "Bålsta-grabbarna" Ni är underbara! Fan vad kul vi hade..
Men allt party och ej stillasittande satte väl sina spår, men nu börjar jag bli frisk iaf. Ska skriva mer om Åre när tid finns.
Denna vecka kommer jag att jobba på showroom och sedan är det ledigt i två veckor innan skolan börjar igen. SKÖNT! Får se om jag tar en tripp till Göteborg nästa vecka, om inte annat dyker upp. Alla går ju i skolan o har inte tid för mig iaf ;P
Ska bli såå underbart att träffa alla godingar hemma, men trist att åka hem. Har trivts så bra där uppe och det har verkligen varit skönt att komma bort, haft så grymt kul och mysigt ! Men nu är det hem till vardagen som gäller.. Det måste man ju det med.. DOCK. Men i vinter ska jag upp och säsonga, har förmodligen redan boende och jobb är snabbt fixat :)
Nästa helg blir det iaf party på hemmaplan, aight Natta ;)? Vi ska rööjjja.. sällskapet förgyller, allt annat är skitsamma :) Nu ska jag hjälpa pappa med mat och hans rock som ska sys och fixas på.

Har föresten hunnit med en hel del shopping. Lite godsaker från MONKI, Hm m.m. Massa nya skor har inhandlats och jag har fyndat ordnetligt.. Har även klickat hem mitt efterlängtade Ed Hardy linne, vill ha det NUNUNU!
Ha en underbar söndag! Hemma hos mig i skogarna väntar iaf en ny garderob, weeeeehuu! Äntligen får man plats med alla kläder och skor.


Man slutar aldrig förvånas, synd bara att man hade rätt heeeela tiden, och att alla andra också hade det, haha ! Keep on doin´ it... ;P




Kom hem till mig älskling !

RSS 2.0