look around



Kommit hem från en heldag med Elias på stan. Var inte på rätt shoppinghumör dock, men fick med mig lite underwears, en klänning och ett par shorts hem i alla fall. La undan ett fettnice Ed Hardy linne som kanske blir mitt imorgon.
Efter att lillen fått följa efter sis hela dagen, affär efter affär så satte vi oss på uteserveringen på Condeco och käkade lite. Efter det gick vi till pappas jobb och hämtade upp honom, handlade lite och nu äår jag hemma. Ska träffa kusin Nathalie ikväll, ska till BersåBar ikväll. Skulle gentligen jobbat där ikväll, the boss frågade i morse men måste hinna tvätta plus att jag lovat att vi skulle ses. Mest myssugen ikväll, men kan vara kul att gå ut en sväng, blir hyfsat lugnt i alla fall.

Imorgon ska jag upp i tid, sola, ut och gå i slottskogen och sen får vi se vad som hittas på under dagen. My new life is started tomorrow so...
Nu ska jag se vad man skall ha på sig ikväll. Ha en trevlig Måndagskväll!"


Puss J



some update



 Lite bilder från vår lilla trip. Finns massa på Vimmel så valde bara några random-pics. Har dock fetaste munsåret, men man överlever väl, snart borta... Bilderna består av; Mig, Cissi, "Party-Peter" the boss och massa festande krogfolk.. Enjoy !

        

  


without saying a word


Hääärligt med vinst till Spanien, då blev både jag, pappa och lilbrorsan Elias glada. Har kollat LA Ink, Fotboll och nu zappar jag och Elias mellan lite olika program. Imorgon ska vi leta fram mina inlines, träna, sola, gå på stan, träffa bästaste kusinen Natta och så kanske de blir ett litet besök på BersåBar senare, vi får se hur långt ja hinner med tvätt och allt. Men då får Elias stanna hemma. 
På tisdag ska jag, pappa och Elias på middag hos Faster med familj. Lite sen studentmiddag eftersom dom inte kunde komma på min student. Ska bli riktigt mysigt, med tanke på att jag inte träffat dom på riktigt länge.
Och på onsdag får jag träffa dig love, lääängtar som fan! Nu ska jag mysa med lillbrorsan. 

Bye J 



everybody´s watchin´u


Ska snart ta mig en promenad men tänkte bara lägga in ett låttips först, så sjukt bra låt;

Sugarcult - Over



when we walked



Just hemkommen från en slitig men mycket rolig vecka och helg i Malmö och Lund. Inte ofta man bor på tre olika hotell inom loppet av 5 dagar, haha! Har träffat världens goaste tjej, Cissi, som jag jobbar ihop med. Och vi passar så grymt bra ihop. Så underbar är du gumman, fan va kul vi ska ha under våra kommande jobbveckor i sommar.
Riktigt kul att jobba i Malmö och grym dricks på Etage, Tummen upp för det stället! Men det blir sena nätter och lite sömn, men som sagt, vi har grymt kul och trivs bra så det är det värt flera gånger om. Nästa vecka far vi till Karlstad, först Plaza på Onsdag sen ledig en dag "hör och häpnad" för att sedan jobba på Arena i Karlstad på Fredagen, Be there! Åker sedan vidare till Skövde på Lördagen för jobb där, och sen blir det nog Karlskrona och Gotland veckan efter om vi har tur. Efter det håller jag och Cissi tummarna för att vi får jobba lite med San Miguel, så vi ska fjäska lite för "Party-Peter" Hahaha!
Nu är jag i alla fall hemma i Göteborg, och det är rätt skönt att slippa tänka på att börja jobba kl 23 och sluta kl 05 och planera när vi ska rigga upp m.m. Men längtar ändå till nästa vecka när vi kör igång igen.. Längtar grymt mycket efter min babe oxå ! Du är underbar sweetheart, miss u!


Ikväll blir det lite film och Fotboll såklart. Måste tvätta endel så kanske tar det tråkiga först, blä!

Ha en trevlig söndagskväll!!


Puss J



Kahlua Sour is the shiiiiet, aiiight ;D



change your mind


Anledning till dålig uppdatering i bloggen är att en fuckingjävlacpidot blixt slog ner i modemet, tvapparater och datorer för någon vecka sedan hos oss. Har in princip varit isolerad från omv'ärlden ute i skogen så fort jag varit hemma. Så vi har sysselsatt oss med att spela Monopol och andra diverse skumma saker. Jag ägde familjen fett på Monopol i alla fall. Hotellkung på Centrum och Normalmstorg, .... såklart! Men det har allt varit trevligt ändå, utan alla "kontaktnät och underhållning".
Allt detta följt av en grymt lyckad Midsommar firandes i Strömstad (Daftö) med en himlans massa underbara människor. Roat oss med alla möjliga olika lekar, på både gräsmatta, inomhus och på bord "host". Lite skador här och där, härlig båttur och en middag för tre har vi också hunnit med, plus massa mer. Kort och gott, SJUKT NICE! Tack alla som förgyllde Midsommarhelgen.

Nu är jag i Göteboorg. Åkte med 17-tåget från Örebro, och världens goaste körde in mig dit. Vi hade dock panik mellan trafikljusen som var knallröda hela vägen genom stan mot stationen när klockan tickade och tickade. Men vi hann allt ändå. Efter ett tråkigt (men mysigt) Hej då väntade ca 3 timmar på tåget, utan musik dessutom. (aaargh, - tack den som har min väska MED min Ipod) Pappa mötte upp mig framme vid centralen och vi handlade lite kvällsmat och hyrde oss en bra krigsfilm, handlade om Irak-kriget, skitbra!

Imorrn ska jag åka till Malmö för jobb, och sedan Lund, så kommer hem söndag. Ska jobba med Peter (efterfesten) och massa andra då vi ska besöka olika sommarstäder i Sverige, barjobb där Kahlua lyfts fram. Kommer nog blir grymt kul. Även om jag kommer sakna ihjäl mig efter dig baby, cause I allready do! 
Kanske hinner med ett inlägg imorrn, annars får ni ha det så bra, och håll utkik efter Kahlua i er stad...

Love J



Downtown





Jag och Frida - Balen 2008


Har ju lovat en bild på balklänningen, dock så ser man inte jättebra men så fort jag får alla bilder så ska jag lägga in resten. Den är förövrigt till salu.




stab my back


Varning för "Deppinlägg"

Efter två sköna promenader och massa chill var det dags att göra ording sig inför kvällen. Fixade mig hos Bella och sen följde hon med en sväng dit jag skulle. Kvällen var jätterolig och nice, även om det inte blev statt för min del.
Men så när jag vaknade imorse och verkligen förstod att min väska Var borta, drabbades jag av panik. Den är heeeelt försvunnen, och det är så sjukt konstigt. Eftersom jag bara befann mig på samma ställe under hela kvällen. Var utanför lägenhetshuset när väntade på taxi med några jag skulle till statt med, men så blev det inte tillslut i alla fall. Det är sjukt jobbigt, väskan, ipod, plånbok, pass, ALLT var där i. Mår fettdåligt nu i alla fall och jag håller tummarna för att den dyker upp. Kan inte tänka på något annat just ju.. JOBBIGT är bara förnamnet.... Annars var kvällen super bortsett från det.

Var hos Bella förut och vi chillade med lilla Rizz, sååå underbar vovvsing. Var ute på promenad med honom och lekte med pinnar m.m. Sen kom mamma och hämtade mig och vi handlade lite, åkte hem och lagade mat och sen kollade vi LA Ink och sedan On Thin Ice som gick på 5an, skitbra film! Gjorde jättegod Milkshake, ätardag idag ju... Och hade de allmänt mysigt bara. Men jag är lite ledsen faktiskt. Och detta beror på att min allra älskade inte är hemma. Min lilla vovvsing är med mormor och morfar till stugan på kusten. Saknade henne redan när hon gick ut genom dörren, inget är som vanligt i huset när hon är borta.. Blä! Men men, får försöka klara mig ca en vecka.... =/

Ha en fortsatt trevlig kväll !
LOVE J



Får besked om jobbet jag väntat på i veckan, neeervös.....



nothing´s gonna change that



Hur skönt som helst med morgonwalk idag. Dock grymt varmt men skönt när man hittade skuggan.. Så nu sitter jag här hos Bell och har precis ätit lite färskt bröd som jag köpte på Kronhallen, mums ! Men ack så mätt jag är nu. Ska som sagt färga håret på Bella sen. Vi ska nog lägga oss en sväng på gräsmattan och sola lite, om solen är kvar då...

Imorgon måste jag bara tipsa om att kolla på 5an klockan 20.00 på de verklighetsbaserade Filmerna som kommer. Brukar vara sjukt bra. Så imorgon ska i alla fall jag sitta bänkad vid tvn redan vid 19. La Ink först, såklart ! Får inte missa. Missat alldeles för många avsnitt nu =/
Kanske tar en till promenad om en stund, sååå skönt! Ha de nice i solen..

Julia



of gold



Igår var jag på student i Khamn, myyycket trevligt ! OM man längtade tillbaka, ooooh jaaa! Jag åkte dit för att fira min älskade barndomsvän Ulli, och även för att ge Staffan en ros. Så goa är ni! Dock kunde bara jag och mamma stanna en stund eftersom vi var tvungna att åka iväg för att mamma skulle bort. Lite trist men vi hann med att äta lite mat med "studenten" och diverse i alla fall. Sen åkte jag in till Bella. Gick ut och gick. Sen hade jag och Bella lite mys och vi tog oss en galen vända till Statoil för att tanka m.m. Drack ÄppelTe och snackade skit halva natten... MYS!
Nu ska jag ut och ta min morgonwalk och sen blir det go frulle med Bell. Hon ska hämta sötaste vovven Rizz (tror de stavas så) sen. Och så ska jag väl agera frisör och göra ännu mera slingor, again..... Men det är kul, och Bell blir så fin så. Ikväll är det fotboll, såklart och det kan tillochmed hända att det korkas upp lite också...
Men nu ska jag ut och hurta. Have a Nice day!

Love J

Congratz



Nyss tagit en morgonwalk, och nu väntar jag på Bell. Som fyller år idag, 19 år! Grattis girliiiefriend ;) haha...
Idag är det din dag och du ska ha de bästa.. Puss!
Hinner inte mer nu, ska ta bussen hem, sen studentfirande, och kanske lite partaj ikväll.....

Love J






wish I could



För att vara lite tråkig så måste jag bara säga att det är så himla tråk att allt detta med Napa, Bal och Studenten är över. De tre sakerna har man (hur lame de än låter) sett fram emot i tre år. I ettan fick man höra allt kul dom gjort i Napa, se hur fina alla var på balen och hur kul dom hade, och till sist såg man treorna springa ut i sina mössor och bara skrika av glädje, och detsamma fick man se i tvåan.
Och nu var det Äntligen ens egna tur, helt sjukt overkligt till en början. Men nu, helt plötsligt, är allt bara över..... Och det är lika sorgligt som det låter. Man känner sig gammal när man snackar med en som t.ex. går i tvåan nu, när man börjar prata om studenten; - " Jag är avundsjuk på dig, önskar jag fick göra om allt igen."  Det låter då som att det var evigheter sen man tog studenten och upplevde allt, fast det i själva verket var ca en vecka sedan. Men saken är ju att man aldrig får uppleva allt igen, och därför känns det så långt borta..
Inget man egentligen borde gå och grubbnla sig över men. Man ska vara glad att man fått uppleva dessa underbara veckor tillsammans med underbara människor dessutom... Tack, tack, tack!
Nu ska jag snart pallra mig iväg till kronhallen och köpa något gott bröd. Så seg på att komma ut och gå idag, får se om jag piggnar till i benen lite senare, sjukt ont i foten nu igen dock.

Puss och Kram hela daaaaa´n





Kollar runt på lite tattos, dels för Bellas skull som ska göra en riktigt nice sak, och dels för lovelybrors som ska fortsätta vidare på det han börjat.. Men kan inte låta bli att blogga in Kat Von D, så grymt het brud! Och utan tattos - NO way!


remember the sound


Efter en trevlig avslutning för brorsorna och kusinerna så åkte jag lite senare in till kga. Hade lite mys med my Bell (som för övrigt tydligen blivit min nya flickvän) Haha, så det kan gå...
Sen blev det ännu mer mys, puss! Nu sitter jag hos Bella igen och den stackaren ska jobba, tycker synd om dig babe! Men imorgon är det din dag, då ska det firas, congratz i förskott! Tänkte snart pallra mig ut för att ta en powerwalk, ,men är sjukt seg. Mycket konstigt med tanke på att jag låg i sängen till ca 13, Hör och Häpnad! Vet inte närt jag gjorde det sist. I och för sig var jag vaken vid tio men, ändå.. Känns som man chillat bort hela dagen. Å andra sidan kanske det behövs göras någon gång ibland.
Ikväll blir det kanske mys med Bella om jag inte drar mig hemåt. Ska nog till Khamn imorgon för att fira lite godingar. Hoppas det hinns med i alla fall, vore kul att se deras student..
Eftersom jag på senaste tiden fått så bra låttips av alla möjliga så måste jag föra vidare tipsen och denna mysiga låt är verkligen örongodis;

Winter - Joshua Radin


några veckor gammal bild with Bellabus


feel u up

Förövrigt har jag med lite hjälp funnit hetaste låten ever! Så grymt bra och riktigt sexig låt...'

Los Angeles - Sugarcult



Good Times

De senaste veckorna har varit bland de bästa i hela mitt liv. Och därför har bloggen lagts lite på is eftersom man varken haft lust eller hunnit. Jag (och ett helt busslast plus lite till) har till att börja med varit iväg på en oförglömlig resa till Ayia Napa. Vill så gärna tillbaka och jag tror att det är det roligaste jag någonsin gjort faktiskt.. Tack alla som förgyllde! Extra tack till min underbara Homie, Lina, vi hade de mysigt på vårt lilla place, haha!
Partybåt, Free-Bar, takfester, natt-poolbad, piercing, parkvandring, - är bara en del av allt man upplevde nere på cypern. Totally fucking amazing kort sagt!  Efter Napa var det Bal som väntade, ochsjälvklart gjorde vi 89:or Bal-08 till den galnaste ever, vi kan våra grejer. Riktigt kul. Var lite rund om fötterna redan när vi anlände och värre blev det. Men av med de skyhöga klackarna och in på dansgolvet. Vi röjde och hade grymt skoj!
Sedan var det dags för "the-big-day", själva Studentdagen, Champagnefrukost hos Catte, skitmysigt och kul. Drack mycket till att börja med men det behövdes. ASTI förgyllde morgonen och en bit in på dagen. Tal i Aulan, vilket var nära-att-somna varning på flera gånger, kan ha berott på morgonens alkoholintag, but who knows.....
När talet var slut sprang alla vi med våra vita mössor på huvudet mot entré-dörrarna till skolans baksida, där alla nära och kära stod och väntade med skyltar m.m. Efter en ganska lång väntan och 9 ggr om av studentvisorna så släppte dom äntligen ut oss. Och det var nog den skönaste och med glädjefyllda känslan jag varit med om.
Tjoade ett tag allihopa innan vi skulle leta rätt på vår egna skylt. Först såg jag inte min med det dröjde inte länge innan jag fann den. Ett stort och fint rosa hjärna där det stod "Juvlia" på såklart. Tack så mkt för den fina skylten och all uppvaktning. Blev grymt glad att min älskade vän Mimmi kom och grattade mig med en blomma och bamsekram. Hon hade tidigare sagt att hon inte skulle få ledigt från jobbet, men där blev jag lurad. Positivt lurad, måste jag säga för jag blev verkligen huuur glad som helst :) Tack gumman ! Massa andra underbara vänner kom också fram med blomma och kram, speciellt glad blev jag när Glenn kom oxå, inte träffat honom på så länge så det var så mysigt..

Sedan tågade alla studenter upp i ett långt led för att gå upp mot stan och utbringa studentskålen på statt. Efter skålandet var det dags för vagn-åkning vilket var lika kul som allt annat, om inte roligare. Vi skrek, sjöng och sprutade Champagne. Efter ett antal åk genom stan fick det bli hemåning för middag och fika hos mormor och morfar. Tack för den mysiga uppvaktningen och tillställningen och för alla underbara presenter. Party hos Ellen väntade och sen kom inte Julia längre, jag dissade statt och mamma kom för att hämta mig, Sovdax!

Nu vill man bara tillbaka till allt. Skulle gärna åka tillbaka till Napa, men det ville jag så fort jag kom till Sverige i och för sig. Hela studenten skulle jag vilja göra om för att det var så himla underbart. Man vill bara spola tillbaka tiden, vill inte att det redan skall vara över liksom. Så här kul känns det som attman aldrig mer kommer ha. Det har verkligen varit underbara veckor nu i slutet och jag är riktigt avundsjuk på de som har allt detta att se fram emot. Men heeeey, nu börjar väl vuxenlivet va? Not for me. Jag blir vixen när jag vill bli vuxen, och det är inte ännu. 
Nu har jag flytt och kanske ett heltids-jobb framför mig som väntar. Ska bli grymt kul och skönt med flytt, kul att komma närmare mina underbaringar men hemskt att lämna endel underbaringar här hemma med, och andra Extra mycket.......

Idag har jag varit på mina bröders skolavslutning och det var kul med mysigt sällskap. Åkte och åt på Nässundet efteråt och nu är jag hemma för lite chill. Kanske sticker in till my lovely Bell senare men vi får se. Blir troligtvis filmkväll och mys ikväll isf med lite mer mys-sällskap, ohyes. Riktigt ruggväder idag så det är lika bra att krypa ner under täcket och mysa med en bra film och bra filmsällskap. Tänkte snart slå på John Tucket Must Die, var så längesen jag såg den. 
Ska försöka blogga lite mer nu, men har haft så fullt upp på senaste med allt med studenten m.m. 


FilmDax! Puss
J 


(Bilder kommer)





RSS 2.0