when we walked



Just hemkommen från en slitig men mycket rolig vecka och helg i Malmö och Lund. Inte ofta man bor på tre olika hotell inom loppet av 5 dagar, haha! Har träffat världens goaste tjej, Cissi, som jag jobbar ihop med. Och vi passar så grymt bra ihop. Så underbar är du gumman, fan va kul vi ska ha under våra kommande jobbveckor i sommar.
Riktigt kul att jobba i Malmö och grym dricks på Etage, Tummen upp för det stället! Men det blir sena nätter och lite sömn, men som sagt, vi har grymt kul och trivs bra så det är det värt flera gånger om. Nästa vecka far vi till Karlstad, först Plaza på Onsdag sen ledig en dag "hör och häpnad" för att sedan jobba på Arena i Karlstad på Fredagen, Be there! Åker sedan vidare till Skövde på Lördagen för jobb där, och sen blir det nog Karlskrona och Gotland veckan efter om vi har tur. Efter det håller jag och Cissi tummarna för att vi får jobba lite med San Miguel, så vi ska fjäska lite för "Party-Peter" Hahaha!
Nu är jag i alla fall hemma i Göteborg, och det är rätt skönt att slippa tänka på att börja jobba kl 23 och sluta kl 05 och planera när vi ska rigga upp m.m. Men längtar ändå till nästa vecka när vi kör igång igen.. Längtar grymt mycket efter min babe oxå ! Du är underbar sweetheart, miss u!


Ikväll blir det lite film och Fotboll såklart. Måste tvätta endel så kanske tar det tråkiga först, blä!

Ha en trevlig söndagskväll!!


Puss J



Kahlua Sour is the shiiiiet, aiiight ;D



Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är det du jobbar med? gör på ditt jobb?

2008-06-29 @ 16:32:23
Postat av: Julia

Jag jobbar åt efterfesten och vi har en Kahlua-turné och åker runt till olika städer runt om i Sverige för att sälja en ny Kaluha drink (och även shot) Kahlua Sour. Så håll utkik på efterfesten på Party om du är intresserad av att se om vi kommer till din stad el i närheten.

MVH Julia

2008-06-29 @ 16:41:19
URL: http://juvlijja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0