if i go


Då var det avklarat - Grundteoridelen + Styrketräningsinstruktörsutbildningen (SI).
... och vet ni vad....?
Jag blev Godkänd på det praktiska, det vill säga Styrketräningsdelen :)
Sjukt härligt! Fick lite hjärnsläpp, har inte inne anatomin helt o hållet och dess tänk ännu, men ska allt plugga på det till PT utbildningen så ska detta gå kanon, blev ju Godkänd trots allt.... Så nu är det bara att vänta på besked från teoriprovet, sen kan man kalla sig för Styrkeinstruktör ju, OM man klarar det. Arbetsintervju på Måndag med, så får se hur det går....

Teorin kändes faktiskt bra, satt i 2.5 timmar (vi hade 4 på oss), så jag hoppas det gick bra för det kändes bättre än vad jag trodde det skulle. I början satt jag mest och mådde illa eftersom jag tryckt naturgodis efter lunchen, haha, men det gick över när man föll in alla frågor om muskler, fysiologi, biomekanik, LABC, Träningslära, kost ..... u name it.

Tog ett snabbt crosspass på hemmagymmet efter provet och sen hemåt för att bara ta det lugnt. Skulle gått på bio förut med Pappa och Elias, vi ville se Valkyria, men den gick ingenstans, så vi hyrde några rullar istället.

Imorrn skall jag hjälpa pappa med lite shopping, skall ta en sväng till Filippa K först och främst, han har ju inga kläder som passar längre efter hans duktiga skötsel av mitt kostupplägg, som förövrigt alla "gubbar" på hans jobb följer, "det är bara kostprat på jobbet nu för tiden" fick jag höra häromdagen, bra där.
Blir nog ett morgonpass med J också, härligt att komma igång på riktigt denna vecka, inte hunnit med ordentlig styrketräning alls nu senaste, så det skall bli hårda och sköna pass i veckan, och jag skall bara ha en skööön och lugn vecka annars, med lite roligheter förstås. Ciao !




sweet home


....Bära eller brista - imorrn gäller det.
Skall lägga mig i sängen, kolla över det sista och sen sova. Ställer klockan lite tidigare, se hur trött jag är - om det blir en morgonwalk innan dusch och laddning, kan vara skönt när man skall vara koncentrerad och inne hela dagen. Praktiskt först, sedan teori i fyra timmar. Så imorrn mina vänner, är jag "kanske" utbildad Styrketräningsintstruktör (SI), förhoppningsvis. Annars är det bara att göra om, sen är ju PTutbildningen, som skall bli såååå rolig.

En veckas ledigt behövs verkligen nu, skönt det skall bli. Men attans vad roligt detta är. Och till alla mina nära och kära, ni är bäst och tack för att ni står ut med mig. Wish me luck, Bye !



standard-morgon på SATS innan skoldagen startar


wonder if



... prov på lördag - sen är jag tillbaka en sväng ...



untitled


Haft en grymt rolig dag! Startade dagen med lite snabbintro och sen direkt ner i gymmet för Bröst och Triceps-introduktion. Efter det var klart var det dags för lunch och min matlåda smakade ljuvligt.

Teori i form av Instruktion och Pedagogik efter lunchen, och det var superkul! Men samtidigt som allt detta roliga kommer, måste man ju hålla uppe pluggandet av grundteorin, plus detta - kämpigt och tufft, men kul såklart!

Slutade kl 17 och då kom J och hämtade upp mig för ett pass på hemmagymmet - Sportlife. Blev ett skönt kardiopass på crossen idag också och det var så skönt att svettas ordentligt.

Nu skall jag plugga lite, har ätit en grymt god sallad efter gymmet som jag tänkte dela med mig av i form av bild. Imorgon väntas morgonkardio på SATS innan plugget då det börjar med praktisk träning i Axlar och Biceps och Träningslära på eftermiddagen. .... Tror det vankas lyxkesella nu minsann, - söndag idag ju .... Bye !




Ett litet lyckat ihopplock: Stekta Kantareller och Haloumi.
Grönsallad, Körsbärstomater och Gul Paprika TOPPAT med Parmesan.

misery business


Läggdags för min del. Skolan börjar 10 imorgon, så för en gång skull skall jag försöka få lite mer timmars sömn än vanligt. Just nu är Göteborg täckt av ett stort vitt täcke, det känns ju lite sådär halvskumt måste jag säga, - mysigt men ändå så onödigt, imorrn är det ju ändå slask av allt det fina vita.

Jag fick två par skor av pappa förut, sneakers - dom kan jag ju glömma att inviga imorrn ialla fall. Datedax med John Blund, vill att det skall bli söndag nu, skall bli så kul. Sweet Dreams!





back to where we started





Min underbara lunch - Varmrökt lax;
Grillad Haloumi, Champinjoner och svart Trumpetsvamp, Kronärtsskocka och Körsbärstomater.




detta är på väg hem till mig i smaken jordgubb.


still alive


Då var jag tillbaka, ... för en stund. Lever ett ganska osocialt liv just nu, mot vad jag brukar, men det är mycket nytt, lite tid till annat och krävs en hel del koncentration och fokus på det man gör, inte van om man jämför min vardag annars. Massa nytt på samma gång, man hinner knappt smälta det första innan det kommer nytt igen. MEN attans så kul det är. Mycket att stå i med packning av träningskläder, kläder efteråt, matlådor - frukost/lunch/mellanmål/pdrinkar - men när man väl kommit in i det så flyter det allt på....

Träffat massa nytt och trevlig folk, som man självklart kommer fortsätta hålla kontakten med, endel i fortsatta utbildningar och andra vid sidan av - kul !
Har varit på SATS och kört morgonträning i form av cykling på de olika varianterna varje morgon - det öppnar 06.30 så har varit perfekt innan vi börjat kl 09, äta frukosten där och fixa med allt - funkat kanon. Tar ju ett tag innan man kommer in i rutinerna som sagt, men nu känns det bra.

Nu är Grundteorin avklarad, det tyngsta skulle man kunna säga, och idag har jag varit ledig heeeela dagen, det har varit en toppendag.
Vaknade upp bredvid underbaraste, hem på lite frukost, och lite senare blev det ett kalaspass på gymmet, "den saknade crossen" tog mig på en rejäl omgång och sedan blev det ett grymt magpass, gick hemåt väldigt nöjd. Pappa hade köpt hem varmrökt lax till mig så blev en underbar lördagslunch med laxen, lite Haloumi m.m. Min lediga dag har varit kalas, kollat TV tillochmed, såg reprisen på Du är vad du äter och J kom över en stund med.

Ska alldeles snart ta tag i pluggandet, men först bli lite uppdaterad genom lite bloggläsning och surfande, sen är det dykning i böckerna som gäller - Anatomi, Fysiologi, Träningslära, LABC, Muskler, Ben, Latinska namnen på allt - u name it. Jag skall kunna allt; - för nästa helg är det prov.... 

En instickare - tror aldrig jag sett något så roligt som när Micke och Martin (kursens "stora" killar) - byggarkillarna med andra ord, var med på ett Bodypump-pass vi hade en av dagarna mitt på dagen, och deras utövande av stretchingen efteråt, .... nåja, tror Martin var värst.... Inget illa menat grabbar - ett gott skratt förlänger livet. Hoppas maten smakade på Amazing Thai igårkväll. Skall bli kul att se Micke tävla nu i April också, stort lycka till !!

Nu skall jag njuta klart av min underbara Kesella. Imorgon startas dagen upp med Bröst och Triceps - praktisk träning - hell yeah! Sen blir det ett pass på Sportlife efteråt med J. Ciao!




asleep


Paus i plugget för lite Kesella. Ett ordentligt inlägg kommer i dagarna, Later!





hard work


Tänkte mest skriva att det inte kommer bli så mycket uppdatering nu de närmsta dagarna. Har hur mycket som helst att plugga, planera, lära mig etc. Så lämnar bloggen åt sidan, men så fort jag har tid så är jag tillbaka igen, kommer nog inte dröja.

Nu skall jag sätta mig och plugga en stund, innan det är dags för sängen. Upp tidigt, åka med J till gymmet/skolan för lite morgonworkout innan en dusch och sen skolbänken. Skall träna med ett gäng från klassen på kvällen också, skall bli kul. Men nu är det plugg som gäller. ... en liten instickare - Tack för en mysig kväll igår J... Take care u´ll !! Ciao. 



jag idag.

winners


Första skoldagen avklarad - superkul! Men mycket nya ord, latinlatinlatin; svårt att memorera alla namn på de rätta benämningarna -  och resten av allt annat är ju som ett helt nytt språk.... ett speciellt ord för hur man böjer en speciell led och åt vilket håll....? Men det skall allt printas in, såsmåningom. Skall sammanfatta alla anteckningar imorgonkväll, men nu vill jag bara mysa med J, återkommer imorgon. Tidigt kardiopass imorgon bitti så får inte bli allt för sent, man måste ju vara pigg och alert i plugget. Får se om det kanske blir träning med byggargrabbarna från klassen imorrn med, om det hinns med. Ha en mysig alla <3-dag kväll alliohopa! Bye.


till I´ll collapse


Morgonkardion avklarad, frukost i magen - dax att åka på första skoldagen om ca en timma - update senare!!
Stort Grattis till min älskade Lillebror Anton dom fyller 17 idag, love you!
Och J - du är världsgo....



turn back


Hemkommen från gymmet, ätit lite, - rättare sagt mycket (en halv) haloumi och ska snart in i duschen och sen över till J. Vi ska chilla heeeela kvällen, härligt!
Var på Coop Konsum på Avenyn nyss och köpte lite naturgodis m.m. - dock kunde jag inte hålla mig så är redan mätt på det söta, glass hade varit bättre nu... : )

Imorgon är det morgonkardio som gäller innan första skoldagen börjar - wish me luck. Info om utbildningen jag skall gå finns på www.safe-education.se. Bye!




en del av morgonkardion i veckan som varit - hääärligt.

callin´ my name


Kostupdate




Välgrillad Pangafilé med Limepeppar, Seafood&Fish och Vitlökspeppar.
Grillad Tofu med Chili, rivna Morötter med Solrosfrön, Gul paprika och en Limeyoughurt med finhackad Gurka.


inside my soul


Haft massa krångel med mitt Internet fram och tillbaka - men nu är jag tillbaka, och förhoppningsvis skall det inte krångla mer. Denna vecka har endast bestått av träning, mat, chill - men känns som det behövdes efter min lilla svacka då jag var sjuk och dessutom lite laddning för nya äventyr. Så min träningsdagbok ser rätt bra ut denna vecka får jag stolt erkänna. Var måttkoll igår också, yeeah...

Utbildningen startar i morgon och jag är nog lite smånervös tror jag, panik över hur man skall hinna med allt också såklart - träning, plugg, mat etc. Men sån är jag, - kontrollfreak av dess like. Försöker chilla ner de funderingarna och planeringstankarna som snurrar i mitt huvud och tänka att allt kommer att lösa sig på bästa sätt, men lättare sagt än gjort. Kul som tusan skall det ialla fall bli.

Idag skall jag fika med mitt hjärta Mimmi, men måste vara hemma nu mellan 10 och 14 eftersom det skall komma en tekniker hit, tycker dom kunde sagt en exakt tid istället, vill ju ut i det fina vädret. Men nu är det fixat.
Sen blir det ialla fall träning, har träningsvärk i största delen av kroppen så får bli lite mage och triceps plus förbränning. Körde på bandet imorse, det var riktigt skönt.

Blev ett benpass i tisdags på Sportlife Almedal med J och hans vän, men kunde inte köra alla övningar jag brukar, - nerven är mycket bättre, men inte helt bra än, så körde dubbla set istället, lagomt stel nu i efterhand och en grym träningsvärk.


För att strö lite salt i såret så körde jag rumpa dagen efter - raka marklyft is the shit - så min underkropp är inte så tuff just nu, men det är himla skönt med en rejäl träningsvärk, trots att man är stel som en 80åring och lite halvöm och klen i hela kroppen... Dränkte mig i massa Liniment imorse så det kylde ner ordentligt - riktigt skönt, sen är det bara att köra....


Blir nog bara myskväll hos J ikväll som det ser ut nu, med någon film eller så, för imorrn ska vi upp tidigt på morgonkardio innan jag skall göra ornding mig, äta frukost och åka iväg på min första "skoldag". Börjar klockan 10 och tror jag slutar 18 - vi börjar med anatomi.


En tråkig nyhet är att det inte går att få tag i Kokosyoughurten här i Göteborg, Milko säljer inte den i denna region av landet - trist!!! Jag som ville lyxa med den ikväll, men mamma skall skicka med från Willys i Karlskoga nästa gång någon av bröderna skall hit, ... där finns den minsann ...

Be back later for some more, Ciao!





who cares


Hemkommen från gymmet och nöjd som ett litet barn som fått sin lördagspåse - axlar och bandet idag fick det bli. Hade en sån där dag då man inte vill kliva av- älskar såna dagar. Lite ändringar i min kardio på bandet (vilket jag verkligen trivdes med) då jag går i lagom takt och full lutning istället - svettas på HELA kroppen gör man ialla fall, - härligt! Har precis ätit lite och skall snart duscha och sen över till J.
 
Ingen Kokosyoughurt idag tyvärr, tack J för att du är världens goaste och kollade på Willys - puss! Så imorgon får det bli promenad och jakt efter min älskade Kokosyoughurt, den skall hittas.

Gick runt på Coop Konsum på Avenyn lääänge förut - jag älskar att gå i mataffärer med stort utbud, hittade massa kul men det man vill ha är ju så himla dyrt dock. Fick iallafall med mig en Hasselnötsdryck från Eco Mil som smakade kanon ihop med lite chokladprotein - provade innan träningen. Får nog bli något liknande som kvällsmål också. Dax att lägga på ett kol kanske, Bye!



we maked out


Lite kostupdate





Söndagslyx: Kesella med Fun Light Strawberry/Melon, Hallon, Jordgubbar och lite Cocos.





Dagens Lunch: Ugnsgratinerad röra med Quornbitar, Minimajs och lite tomatkross kryddat med egen tacokrydda och färsk Chili. Champinjoner på toppen, Avocado, Tomat och Turkisk youghurt till.




Quornbitar och färska Champinjoner i en röra av TomatCremefraise-blandning från Kelda, Parmesan och lite Chili tillsammans med Gul paprika, Vitkål och Mozarella.


hot ´n cold



Kaxig och pigg man kan låta - men det blev soffläge efter förra inlägget. Min kropp segade ihop för en stund och det blev tillochmed ett snabbbesök med John Blund. Tänkte laga och äta mat innan jag tar mig ut, lunchdax snart så. Ska göra någon tacoliknande med quornbitar m.m. i ugnen hade jag tänkt - får se hur det blir. Möjligtvis blir det inte bildvänligt men vi får se, annars finns lite annan kost i bilder i förrådet, som inte kommit ut i bloggen än. Dax att piggna till lite kanske... Ciao!




bli inte arg för jag la ut bilden älsk - men jag saknar ihjäl mig efter dig !
Komsikomsiiiii.

born to run





Dagen började RIKTIGT nice... Gymmet avklarat, härligt morgonpass.
Fun Light Strawberry/Melon är funnen och finns som ny favorit i mitt kylskåp nu mera. Men nu ska jag ut på promenad och ännu en jakt - längesen jag njöt av denna goding... Dax nu!!


TILL SALU






Storlek: 26
Pris: 300 :-

Säljer mina nya D Brand-jeans pga av att dom är för stora.
Älskar dom, men kan tyvärr inte ha dom, använda en gång och är supersköna i materialet.
Intresse, någon?


dirty girl


pink floyd






where are you from


Nu är jag tillbaka - internetkrångel big time har det varit hemma hos mig, men nu är det fixat. Ätit en grym frukost och varit på gymmet - Sisjön med J imorse för lite morgonkardio - jag känner mig back on track och riktigt glad, nerven börjar bli bättre och bättre dessutom - så nu ökas lutningen och motståndet på min kära vän Crossen - hell yeah!

Igår var jag på ett litet spektakel - Melodifestivalen på Scandinavium. Är inte speciellt stort fan av själva Melodifestivalen måste jag säga, men skulle med för att vara pappas sällskap - och det var mycket trevligt! Höjdpunkten var maten, sjukt god, den varmrökta laxen var helt gudomlig och inlagda kronärtskockor fick jag en liten förkärlek till, jag åt för hela vårat sällskap kan jag lova. MUMS! Umgicks med Katrin, pappas kollega å jobbet mestadels av kvällen - grym brud!

Strax efter 21 tyckte vi de kunde räcka med Melodifestivalstämning så vi tog en taxi hemåt och jag gick upp till J. Han hade haft lite middag hos sig med några vänner, en lyckad sådan - självklart blev det lyckad eftersom jag styrde upp Cheesecaken dagen innan ; ).

Får se vad dagen har att erbjuda, hade funderingar på Sushi med Elias och J, men får se - känner mig inte så sugen nu. Mer sug efter Haloumiost - älskar. Lite styrka blir det nog ikväll ialla fall. Bye!







falling down


Internetkrångel - I´ll be back soon...



she don´t fuck you like I do


Chill dag, axelpass på dagen, annars är allt luuugnt, så i brist på annat får det bli lite uppdatering av kostbilder. Enjoy!





Dagens lunch:
Chilikryddad Lax med Champinjoner, grillad Haloumi. Röd&Gul Paprika och Soltorkade tomater.






Min och J´s underbara Fruksallad
Banan, Mandarin, Apelsin, Grönt Äpple och Passionsfrukt med rostad Kokos och rostade nötter toppat med Honungskesella och därefter lite Björnbär som ej syns till på bilden.




Lättgrillad Quornfilé med rivna Morötter, en halv Avocado och Keso blandat med Saffran/Tomat Creme fraise.


the girl next door


Blev ett grymt härligt pass på gymmet, triceps och mage + kardio för min del och för Jennys så blev det ben och bröst plus bandet såklart. Låg i vattenmassagen efteråt, J langade en polett till mig - så underbart skönt, och Jenny somnade nästan i stolen utanför, goding... Hemåt hungriga som vargar, så jag lagade lite mat som Jenny till min glädje tyckte om.

Imorgon skall vi upp tidigt igen, morgonförbränning som står på schemat och självklart står vi vid portarna och bankar vid öppning - ja tack, vi trivs. Önskar Jenny var här för alltid, men snart så....
Får se vad resten av dagen har att erbjuda, har en mycket stark känsla av att min goa vän kommer köpa sig lite Sushi faktiskt, vi får väl se om jag får rätt eller ej. Blir tidig kväll ikväll så mys är planerat nu en stund innan vi somnar.

Glömde tillägga att vi hade en väldigt trevlig snabbdejt på tre, vid 7eleven-hörnet tidigare idag, ...nåja jag stod väl mest och pratade i telefon med underbaraste J, men... Ha en mysig kväll alla, det skall ialla fall vi ha, Jag och min Jenny... Sweet Dreams!





no way back


Igår var en härlig dag, startades upp med en lugn promenad för min del, som behövde lite frisk luft.. Sen var det dags för gymmet, Jag, Jenny och J ville ju helst stå där när portarna öppnades - så det gjorde vi. Och kvar blev vi en lång stund dessutom - 3 timmar, kan inte bli bättre om Jag och Jenny får bestämma. En riktig chilldag med mat och soffliggande fick resten av dagen bli innan det var dags att ge sig ut på lite spännande äventyr här och där - kvällen blev riktigt lyckad, och det tror jag de flesta tyckte, am I right... ; ) Uttrycket "flugor i magen" kan vi sammafatta kvällen med tror jag....

Upp tidigt imorse och var på gymmet strax innan 7 för lite morgon-kardio - härligt att svetta ur sig all skit från helgen. Så sen var vi fit for fight, dock lite trötta med tanke på att vi kanske inte fick sååå värst många timmars sömn under natten, men sånt är värt. Hemåt för en god frukost och åter lite chillande - vi är bäst på att sega och ta det lite fööör lugnt tror jag - men ingen brådska. Lagade en god Wok med quorn och färska grönsaker till mig och Jenny som uppskattades. 

Skulle ta en liten trip till butiker Jenny önskat besöka; började på MMSPORTS där vi tjatade lite med Tim och kollade runt, sen fick det bli BUDO&FITNESS och sedan Gymgrossisten och 1Body för lite Protein-inhandling, det får man aldrig för mycket av - Äpple/Kanel är dessutom vår nya Kärlek sedan imorse då Jenny testade den på gymmet, - Great!. Nu sitter vi här och tar det lugnt, ska snart göra ordning lite mellanmål i form av en Protteshake och lite mandarin kanske... MUMS!  Sen blir det gymmet för ett styrkepass m.m. Härligt! Vill dock känna mig 100 i kroppen snart, trött på skiten.

En parantes som är värd att nämnas är att Jenny nog slagit rekord i Sushi - 4 dagar i streck, och mer kommer det nog bli I guess. Efter träningen ikväll kanske, man skulle inte bli förvånad ialla fall, så go e hon. Får se vad kvällen har att erbjuda, ... tror den kommer bli grym. Vi har det bäst, och Jenny skall kidnappas hit om hon inte flyttar hit självmant vilket jag skall se till sker. Ciao!






bästa bildkvalitén !!

RSS 2.0