crosses


Tröttast på denna planet känner jag mig idag, men det var det värt. J åkte ju till flyget mot Thailand i natt. Innan det var vi på gymmet och körde axlar plus ett grymt bra förbränningpass, riktigt nöjd, och lika nöjd blev jag med maten jag gjorde när jag kom hem - Omelett med parmesan, tomat och fetaost, mums!

Var på stan med Pappa tidigare under dagen och shoppade lite, blev ett nytt linne från Better Bodies och ett par handskar (Jenny - fjollhandksar) till gymmet hos Tim på MMSports, en underbar röd Adidas hood, grå Pumabyxor m.m. 
Hade mys med J efter gymmet, tills han skulle åka till flygplatsen vid 03.45 och sen drog jag hem och sov. Saknar redan!!
Tog lite sovmorgon och drog till gymmet vid 10.30i förmiddags, var där till ca 13 - blev förbränning på band och crosstrainer plus ett skönt bröstpass och lite mage. Totalt slutkörd på energi och endast mat-tankar i huvudet gick jag som en zombie hem. Så gott har inte frukosten smakat på länge, sen slocknade Julia i soffan, vaknade till för en stund sen av att pappa och Elias kom hem, med en ny Mp3 til mig dessutom, min var ju knäpp.

Ikväll ska vi ha mys med mat och filmernya TVn, den är stooor och snygg.... Jag, Pappa och Elias ska ha en riktigt mysig nyårskväll utan alkohol och glamour - but I´m fine with that. Dock är inte min goding hemma men jag håller ut..
Dax att lägga in lite tung HipHop i nya Mp3n, och leta upp ett gym som är öppet imorgon, har vilodag så blir bara förbränning . Later!



till I collapse


Home Sweet Home! Kom fram runt 3 tiden igår efter mathandling i Allum, iväg vid 4 för gym med J, blev en hel del förbränning  och lite mage- riktigt nice. Sen handlade vi lite, dusch, tv och så började bakningen. Vi var kungar med degen, och medan den jäste stack vi ner till 4Gott för lite godis, - jag blev faktiskt tvingad att joina en godispåse - men gott var'e! Bakade även J´s "berömda" saffransbullar med Nutella, men det föll mig inte i smaken, familjen älskar dom så det dröjer nog inte innan dom snart snart är slut här hemmaKollade lite UFC finalen och film men såg inte hela finalen så ska fixa den. Riktigt mysig kväll med bästa sällskap...

Imorse var vi uppe till gymmet vid 07.30, bort med den svullna magen, blev ett svettigt skönt morgonpass. Lite dusch och frulle hemma och sen gav jag och familjen oss ut för shopping, hittade lite saker som underkläder, träningslinne, WESC tröja, Osis Spray, Björn Borg stuf, "en liten present", m.m. Anton köpte en grym bräda från K2 med snyggaste knallgula Burton-bindningar till - I´m so jellous.... Så kollade vi på ny TV, får bli en svart plasma 50" antagligen, pappa och elias är iväg en sväng igen och kollar.
Så får se om det står en ny TV här när man kommer hem. Ska snart till gymmet med J, men måste låta maten smälta lite, blir ben och förbränning idag. Ikväll ska vi ha lite familjemys, får hoppas det blir annat mys också.... Kanske ska jobba på en gala imorgon och sminka, "Eldsjäl" hette det, men inte säkert jag kan än. Nu ska jag nog packa lite kläder. Ciao!



FÖRE



EFTER



hmmm... vems är den "lilla" skålen....?!


fall at your feet


Blev ändrade planer igår - Mamma kom hem tidigare, så jag stannade hemma istället så vi kunde umgås eftersom vi åker idag. Dock somnade jag på kökssoffan och hon på golvet, men en liten pratstund fick vi allt. Kollade K1 en stund, tjötade med brorsan och ett mysigt telefonsamtal plus lite stiups innan läggdags. Sovit konstigt i natt av någon anledning, men nu har jag varit uppe en stund så snart är det frukostdax. Morfar kommer hit vid 11, då åker vi. Ska till gymmet sen med J - bandet bandet bandet, och efter det ska vi som jag skrivit hundra gånger - baka! Har redan dealat mig till att vi ska se UFC 92 The Ultimate 2008 - weeei. Nu ska ska jag slänga på mig min varma morgonrock och gå upp. USCH - vad jag kommer sakna valparna och Ulva.... Men snart ska Vera med till Göteborg, och Disa får inte åka härifrån om jag får bestämma. Later!






(kul att min kära moster Malin börjat titta in här)


lapdance


Underbart väder idag, sov lite för länge av någon konstigt anledning, men kom upp vid 11 (alldeles för sent), fick ett sms av min kära moster som frågade om jag skulle med på långpromenad i skogen - självklart! Tittade ut genom fönstret och möttes av ett härligt solsken. Frukost och dubbla byxor på sen tutade det utanför.
Var ute i ca 2.5 timmar, Mormor och Morfar var med också, vi gick i skogen en lång lång bit, jag och Kajsa klättrade i branta berg och fotade istappar, riktigt härligt. Sen var det hemgång och jag lagade mig lite mat. Har varit ute och busat med valparna massa idag också såklart.

Har precis duschat och ska snart slänga på mig lite varma mysiga kläder för att ta en promenad till Anna och Kajsa (Moster och Kusin) vi ska mysa med någon film ikväll, mamma kommer ju hem sent så..

Imorgon åker jag hem till Göteborg, åker vid 11 tiden, bil hela vägen - tack och lov. Sen blir det gymmet med J och bakning plus massa mys, längtar - mycket att ta igen nu.... Dax för lite Kesella innan jag ska ut igen, frusen dock - får bli en kopp te. Ciao!








har fått dille på svampstuvning


the kill


Idag har varit en skön dag - trots att den började seg. Men när jag väl tagit tag i mig själv  kom jag igång, åkte in och handlade lite med min lilla prinsessa Ingrid, vi hade kundvagns-race på ICA och busade omkring, min lilla goding det. Sen följde hon med mig hem en stund för att leka lite och gosa med vovvarna. 

Tog sedan en långpromenad med min moster Malin till min andra moster och kusiner. hade bestämt date med min kusin Kajsa - vi skulle göra Omelett med svampstuvning och kolla på Shrek. Den blev kanongod och vi delade på hela, så kan lova att vi åt en hel del, drack lite glögg och hade mys. Grymt hårt att hålla sig från nougatpralinerna m.m. som Kajsa gjort, men jag hade allt karraktär - inte en enda - stolt!
Är i vanliga fall inte så mycket för sånt där, men har man bestämt sig för att låta bli vill man ju bara HA HA HA, begäret suger i en rejält, men bara att hålla emot, jag väntar ju tills Söndag då det blir lussebak hos J.
Självklart fick jag med mig några praliner till J som är tokig i nougat, sweet.

Umgåtts med Mamma under kvällen och hjälpt henne med lite repliker inför revyn hon är med i. Satt med brorsan och kollade lite tattos också, man blir ju lite sugen faktiskt... Kanske dax att sätta på en film...? Bye.






 vad hände här då?
(tagen från: sirikit.blogg.se)


face down


Överskattade Jul-utgångar - för mycket follk och för mycket snack, som alltid... Men huvudsaken var att jag var med min Jenny, vi hade endel skoj ialla fall - Tack gumman! Skönt att vakna hemma också, men blev ändå inte många timmar sömn, kan ju inte sova bort dagen, plus att kvällen avslutades med ett mysigt samtal med lite Kesella, så sovtimmarna kortades av en aning, men såå värt - ge mig Söndag.
Ligger kvar i sängen, varit uppe en sväng för lite frukost, men borde snart gå upp på riktigt. Blir långpromenad till moster och kusinerna sen, så ska jag och min kära kusin Kajsa ta en promenad tillbaka till mig och sedan kolla Shrek. By the way så tror jag att jag bojkottar Nyår, why not - så osugen... Vissa sitter ju inte på ett plan på väg till Thailand liksom.... ; ) Dax att ta tag i vraket Julia kanske, Later!




bra låt - bra text

thanks to you


Klockan ringde klockan 07.30, ...och stängdes av på direkten, låg och funderade en stund samtidigt som jag snoozade, - gymmet eller inte, jag är ju sååå trött...? Sen kom de smarta och pigga tankarna fram - självklart skulle jag till gymmet, som bestämt. Gick upp, trots min grymma trötthet, men blev ganska snabbt pigg. Drog iväg ett mess till brorsan för att höra om han skulle med eller inte, vilket jag var hundra på att han INTE skulle men fick i svar - "Jag är vaken, kommer snart!" Kors i taket, ett jäkla glatt kors dessutom, trodde jag aldrig, imponerande brorsan. Träna det älskar han ju, men att gå upp tidigt är inte hans starka sida dock, så guldstjärna till han. Staffan kom ca 08.45 som vi sagt och vi drog in. Jag körde rygg och avslutade med lite mage, och killarna körde bröst och triceps, bra pass men kunde varit bättre, tog inte ut mig riktigt ordentligt kändes det som - dålig energi o styrka idag, men det får tas igen. Och jag saknar bandet, men på söndag är det bandet som gäller, i Sisjön - Me and J...!

Nu ska jag snart göra ordning lite lunch, finns ju kvar av Svampomeletten så den skall mumsas slut på, med lite quorn till. Sen ska jag fixa mig inför kvällen, ska in till Jenny runt 5 och sen korkas de upp. Nästan så det får bli varannan vatten för Julia som inte är van partypingla längre, tsss... Men kul ska vi ha! Blir alltid på bra humör i Jennys sällskap så det kommer bli asnice. Dax att börja fixa, håret tar ju ett tag... Ha en grym kväll, ses i dimman! Ciao.






Inga klassiska "spänn" träningsbilder här inte ; )


how to save a life


Då är Julen över, hann knappt blinka... samma visa varje år. Synd att man inte fick några julkänslor i år dock, och undra varför... Vill inte växa ifrån allt julmys, inte kunna somna natten innan och vara spänd över hur dagen skall vara. Är väl bara något för detta år, I guess.
Var jättemysigt hos Mormor och Morfar som vanligt, tog mig en promenad dit, var riktig friluftstjej alltså - ryggsäck och hela kittet, skulle ha lagt i en av hantlarna vi har hemma kom jag på i efterhand - effektivt! Lätt att vara efterklok dock. Hjälpte Mormor med lite saker i köket innan duschen och sen kom alla. En himla massa julmat fanns det, och självklart hade Mormor gjort Omelett med Kantarellstuvning - så det blev mitt mål på julbordet, plus att jag smakade lite lax. En kolhydratsfri-jul var en brilliant idé - för OJ vad bra jag mår nu på kvällen, ingen uppsvälld mage, illamående och ångest, stolt. Smakade EN knäck förut och det var sååå gott, Mamma är grym på knäck. Blir bakning med J på Söndag så håller mig tills då - Lusserace är planerat, ett sista kanske...? Läntgtar!
Fått massa massa fina klappar, bla en Pilatesboll av Mamma, så nu ska det pumpas mage även hemma, oohyes. Massa annat, mer om det i dagarna.

Imorgon blir det gymmet vid 9 med Staffan, skönt med sovmorgon! Brorsan kanske skall med också, blir nice. För mig får det bli rygg, benen kan jag knappt använda normalt, trappor är värst. Så det var ganska så svårt att gå nerför trappor idag, och uppför OCH promenaden var hård, men skönt, dock gör det lite väl ont nu kanske...
Lite senare drar jag in till Jenny för partaj, ska bli underbart att kalasa lite med Jenny igen, vi har så skoj - även om just "kalasandet" inte lockar mig just nu så vet ja att vi kommer får det super. Dax att sova kanske... Bye!



julgranen


friluftstjejen? ;D


standard
- ligger alltid på govet, hårt och skönt -



underneath your clothes


Mitt i allt julstök tar jag mig en liten paus vid datorn och i sängen, skönt. Mycket att göra idag med städning och allt därtill. Startade dagen med ett skönt benpass och även lite mage med Staffan, sjukt kul att ses - var så längesen, och passet var riktigt nice. Ska köra på juldagen igen, ...hade jag hunnit imorrn hade jag varit given men... Lekt lite med vovvsingarna ute och till och med varit i skogen och huggit en gran med mamma, var skönt och granen är grann.

Bästa på hela dagen var när ett blombud knackade på dörren. Tack världens sötaste J, du är underbar! Det gjorde min dag, kanske fått in liiiite julkänsla nu då... Snart skall vi klä granen och de som äter julskinka ska äta det och massa mys. Hoppas alla får en God Jul! Ciao.


bilder från dagen














one night of magic rush


Julia somnade visst litegrann så ett andra gymbesök blev det inget med, tog med mig min goa granne ut på lite promenad i Slottskogen istället, riktigt skönt - härligt med grannar alltså... ; ) Vädret är strålande i Göteborg idag och det är nästan så man anar vårkänslor och inte julkänslor, wierd. Precis lagat lite mat, blev kanongott - så nu är jag nöjd! Ska fixa de sista för vid 16.30 åker vi mot tåget, bläää så segt att sitta på ett tåg så länge, men jag och Elias ska kolla film på datorn. Så Jenny I´m on my way home to you, ska bli underbart att träffas - händer allt för sällan. Snart är jag hemma hos mina små vovvsingar. Imorgon blir det ben med Staffan ialla fall, innan allt julstök och liknande. Någon mer än jag som inte har fått in "jul-feelingen" än...? Bye!




no reason why


Precis fått i mig lite frukost, efter lite kardio på gymmet - kändes inte helhjärtat måste jag säga men hoppas det kan tas igen om en timma då jag skall tillbaka med J, "ångest-måndag" som sagt.. Man ska inte synda för mycket på helgen, det är ju självförvållat men svårt att låta bli ibland (Lussebullar framförallt) - får skaffa mig lite starkare karraktär kanske. Dock känner jag mig riktigt trött nu, men vi får se..
Har lite kvar att packa också, ... att jag aldrig blir klar. Känns mysigt att åka till Värmland och fira jul, träffa mamma, Anton och vovvarna men kommer sakna endel här hemma också. Åker med 17 tåget och innan dess skall ett till pass på gymmet vara avklarat, all packning, lite mat m.m. Ge mig kraft! Dax att styra upp detta kanske, borde dock ta en powernap... Blir sena myskvällar nu för tiden. but I like it.... Ciao!




give it to me baby


Hemkommen från gymmet, körde bröst med J så kommer vara död imorrn med grymmaste träningsvärken, mmm så härligt! Vi var i Sisjön imorse och gick på bandet en sväng, skönt att vara helt ensamna på ett gym faktiskt. Och nu är även de sista klapparna inhandlade, känns skönt att ha det gjort. Har varit en skön helg med massa träning, mys och lite godis igår at my dear neighbour + massor med Lussebullar, och idag skall jag packa inför resa till Värmland som sker imorrn, kanske blir lite mys idag med... Dax att ta tag i den hemska packningsprocessen I guess. Later!´


Kan de bli en utlandsresa på Nyår kanske...(?)
..Annars får det nog bli plockepinn under köksbordet..


put your hands up



Fick denna tokroliga länken av Martin.
Satt och asgarvade högt för mig själv. Alla som inte sett den - måste se den.
jäääävla sant.



some how


Nästintill frisk, bara lite förkyld och trött - life´s good! Kommer vakna med grymmaste träningsvärken imorgon ialla fall, körde ben med J idag, men ojj så skönt det kommer kännas. Blev en massa kardio idag också. Supertrevligt med frukost på EspressoHouse med Helena förut också, och så blev alla klappar inhandlade - finally. Imorrn ska brorsan med oss till gymmet - ska bli kul. Annars står bakning och mys på schemat, toppen! Ciao.



det är jag och Branch Warren ; )


if u fall





Jag har syndat idag. Kunde inte låta bli bara.
För snyggt, för skönt, ...och för dyrt.... Men nu är det mitt!


maybe I´m amazed


I´m off !! Tur man har grannar alltså... ; )
Frukost på stan med Helena imorrn, mysigt. Bye.


never back down


La mig kl 18 i sängen för att försöka sova, sov i kanske 3 timmar till o från och sen gick det inte mer, börjar bli orolig och orkar inte med detta en dag till, behöver få sömn ju. Ringde Mamma men hon blev snarare arg, men jag kan ju inte rå för det...? Hade stängt av telefonen och allting för att verkligen inte bli väckt. Gick precis upp, gjorde en kopp te - Kvällsro som Mamma gav mig rekommendation om.
Slog på telefonen och fick precis det sötaste MMSet jag någonsin fått av någon tror jag, men heeey - vad har man inte grannar till för ; ) Tack, det värmde rejält, kanske kan få mig till sömns... Får försöka nu igen, Hoppas Hoppas Hoppas, snälla John Blund, kom och hälsa på mig ikväll jag saknar dig.... Bye.



 



look into my eyes


Då är man sjuk då - hit by a train. Känner mig som en gammal tant som staplar omkring i lägenheten. Inte kul alls, men jag SKA bli frisk, snarast!! Det som är mest jobbigt är sömnen, inte sovit på 2 dygn nu, känns inte bra alls. Fått igång kosten bättre nu ialla fall och även aptiten har ja tvingat fram, med lite hjälp.. Dokumenterar lite matträtter till mat-chefen i huset mitt emot - ;) så kan lika gärna slänge upp mina luncher här med. Är tänkt ja skall gå visning på Fredag i Växjö, men inte säkert ja blir frisk tills dess, så vi får se... Jag vill bli frisk, NU NU NU!!! Och framförallt vill jag SOVA! Mirakellösning...?


IGÅR:

Quornfilé med kryddning
Fetaost-sallad
Egen Parmesan Cremefraice

IDAG:


Pangafilé med kryddning
Spenat
Körsbärstomater
Lite mozarella meed pepparmix


in the dark



Varför får jag pirr i magen av denna låt.....?


we can´t go back


Hemkommen från gymmet och frukost i magen, går inte att starta dagen på bättre sätt.. Tur man har en pigg granne som tar med en till gymmet i tid ; )
Borde städa, ...men orkar jag... Kanske går ut med soporna i alla fall. Idag ska jag äta som jag borde och tvinga i mig mat fast att det är skit, måste få igång kosten på riktigt nu, inte bra detta... Blir Sushi sen med Malin ialla fall, mums.
Mina ögon är trötta men ta mig tusan inte min kropp, damsuga sig trött kanske? Ciao.



akta min snyggaste hållning - ever! haha


baby




Mina nya älsklingar!


we don´t need


Åt helvete med min sömn, ... kan den inte bli normal igen, hyfsat normal åtminstone... Dricka lite honungsvatten och gå ut på en promenad kanske? Min näsa är lite förkyld också, Godmorgon SVERIGE!





time to say goodbye


Mitt vanliga jag är tillbaka - inga latmask-fasoner här inte! Blev dock lite orolig över mig själv ett tag, inte en muskel var pigg tidigare, men nu är jag "back on track" som jag så ofta brukar uttrycka mig. En Spike och lite vilja och envishet så... Var på gymmet c a 2.5 timmar och fick in ett kanonpass med hög puls, lika that... Nu har jag duschat, slängt i mig lite smoothie och avocado och ska strax iväg på lite filmkväll. Imorgon är planerna Sushi med Malin min snygging, måste kolla klappar med, är jag ensam om att inte köpt en enda tro...? Dax att dra, Bye!




saknar Åre

be my love


Då ska jag försöka sammanfatta helgen.
Fredags kom Anna hit, vi duschade, stod framför spegeln några timmar med diverse smink. locktång, löshår och allt annat skit. Drack något glas vin och knallade ner mot Valand för tävlingen. Jag var rätt nervös, vilket jag annars inte brukar vara men.. Jag kom vidare de steg som fanns och skulle vara med som "finalist" senare på Salming visningen. Jag och Anna hade partyoutfiten på oss så bättrade på hår och smink, stannade på Valand och tog varsin öl och lite vin därefter, gäller ju att stilla nerverna lite. Lite senare var de dags för visningen, riktigt kul. Tjejen jag gick med hette Claudia och hon blev vinnaren, så himla bra för shit vilken brud, sjukt snygg och en utstrålning som räckte långa vägar. Vi gick vidare till Peacock och sedan Park, hemma var vi klockan 05.30. 

Orutinerad som man är så var man ett riktigt vrak dagen efter. Men jag tog mig en promenad och köpte med frukost till mig, pappa och Anna. Sedan fick jag frågan om att jobba på kvällen - gå Salmingvisning, svarade JA utan att tänka mig för, var ju helt slut och så himla trött, men gick bra ändå. Jag och Anna hade trevligt som vanligt, satt på Soho innan med en killkompis till Anna. Men igår var jag helt förstörd, trött, hemsk och jävlig. Lika trött är jag idag dock, men ska snart ta mig ut på en promenad eller gymmet.... snart...., för ikväll blir det filmkväll, mys. Tack för en grym helg Anna, ses i veckan snygging! Dax att ta tag i vraket nu kanske, Ciao!






 

be there beside you


ÅNGEST!!
Jag bangar snart. Gaaaah....


TILL SALU


Säljer min förra nyårsklänning, som passar kanon för i år med. INTRESSE?!
Har dock ingen bättre bild än denna just nu.


(till vänster)
Klänningen är från Zara i storlek S


do it for the ladys


Vad tusan gör Jag uppe nu, ....utan anledning....?! Ingen sömn Alls i natt ialla fall, högst en timma sammanlagt - känns inge bra. Men vad ska man göra.. Hoppas jag blir lite trötter under dagen så jag kan ta mig en powernap kanske, vet knappt hur man gör det men. Mysigt i alla fall - raggsockorna på, stort täcke, en kopp te och tända ljus. Får väl njuta av mysfaktorn istället för att ha ångest över spilld sömn. Later!



..oooch, kanske kolls lite bilder från helgen..


bring them out


Delat ut en hel del biljetter inför imorgon idag, och tejpat upp maaaassa affisher såklart. Drog till gymmet när jag var klar och var där 2.5 tim, hur grymt som helst gick det. Pulsen var hög nästan hela tiden och jag kände mig som världens nöjdaste när jag gick därifrån, sååå bra, sååå hardcore...! Imorgon kommer Anna, min lilla snygging, vi ska ha det bäst och tagga inför kvällens hemskheter. Ska bli jättekul men har redan ångest och känns ändå halvbra, för att uttrycka det enkelt. Men vi ska rocka loss i alla fall, så får vi se! Huvudsaken är att vi har kul. Blir tidig kväll idag, Ciao!





difficult to say


Halsen är risig men förövrigt lever jag. Gick och la mig kl 22 igår, så uppe tidigt idag med, känns bra. Mörkt och mysigt, då kan man chilla ett tag innan annat sker. Tänkte ta en promenad eller dra till gymmet, lugnt tempo får det bli, men magen skall pumpas och brännas skall det också - om kroppen orkar.
Jag har ju nämligen gett mig in på något som jag inte riktigt vet vad jag håller på med men.. Vi säger att Anna tvinga mig. Hon kommer i alla fall hit på Fredag, så ska vi träna ihop, äta något gott och sen göra ordning oss tillsammans innan Valand. Har slagit vad med Anna att hon ska bjuda på en öl om jag inte kommer vidare, så det ska bli grymt nice att bli bjuden på Fredag, haha! Min älskade Mamma fyller förövrigt år på Fredag, saknar dig bästaste. Nu blir det lite Honungsvatten och massa Cvitaminer. Ciao!




wild and free


Jag blir tokig!
Nu kommer mitt lilla virus sakta men säkert tillbaka och jag är helt seg i kroppen
och rasslig i halsen, fuck it.
Pimplar massa vatten nu i hopp om att bli bättre. Gick skit på gymmet förut, dumma dumma... Nu får jag sitta här i min ensamhet, halvsjuk, still och tråkig. Ge mig ett mirakelmedel - vadsomhelst; döskallemärkt - jag har inte tid med detta!!




heart of ice






Har verkligen fått dille på Björnbär - det är såå gott!


when the night has come


Uppe med tuppen var jag idag - redan kl 06.30. Why? ....inte den blekaste.... Känns bra att gå upp i tid, men det roliga är att jag ändå fastnar här, för det mesta. Men har ialla fall hunnit med att sola och handla lite (viktiga saker, haha).
Ska till gymmet snart, men känner mig lite krasslig i halsen, så får ta det lugnt. Tror bara det är tillfälligt, känns så i alla fall, ..hoppas. Träna om man är sjuk ska man uu inte göra så. Lite senare ska jag shoppa lite och sen dax för lite jobb för Peter innan gymmet.
Ska kanske gå Salmingcastingen på Fredag, men har för det första inte bestämt mig, känner mig inte på topp riktigt, och för det andra så jobbar jag i Helsingborg/Vella hela dagen så kommer hem ganska sent, får se om ja hinner och kan, skulle va kul ialla fall. Annars hoppas jag att jag är pigg för att gå dit och kolla in Anna åtminstone, vi får se när Fredagsnärmar sig. Vad tusan ska jag göra på Nyår?! Bye.



hojta till om någon är sugen på fribiljett


for the lucky


Kanondag! Powerwalk startades dagen upp med, ca 2 timmar, det var så otroligt skönt ute. Dusch och ner på stan för att shoppa lite och träffa Anna min lilla pingla, och hennes kompis Emma. Vi tog en långfika på Condeco - Du är så grymt skön gumman, hoppas vi styr en grym Fredag och att det blir något...  

Sen jobbade jag lite för efterfesten innan gymmet. Trots min fortsatt dåliga aptit så har jag energi och det gick okej på gymmet, blev 1 timma kardio - crosstrainer och bandet + lite armar o mage. Kunde kört mycket hårdare egentligen men..
Hem och chilla, pappa som skulle flugit till Sundsvall idag var hemma pga trasigt plan så han åker imorrn istället, chillade med Te till Desperate H. Borde snart sova så jag orkar upp imorgon, ska upp i tid - ut o gå, sola och lite annat innan jag ska träna o jobba lite för Peter igen. Night folks!




Snyggaste tjejen i... i HELA Göteborg, ... och Trollhättan.....!! ; )
(www.annastarbeck.blogg.se)

hands up


Till att börja med - Fitnessfestivalen var GRYM! Jag och Dessan hade en kanonrolig helg, bortsett från hur jag har mått men annars helt grymt bra. Och helt underbart att träffa min älskade Jenny, jag saknar dig redan my love.

Fredags var det chill, då mådde Julia inte bra alls, tror tåget hade kört över mig och stannat mitt på för att göra en burnout, ...typ... Men mycket bättre på Lördagmorgon, annars hade jag aldrig kunnat gått iväg, så tur var det.
Kollade förbedömningarna för girlsen nästan direkt och sen gick man väl mest runt där och kikade. För det fanns ju en heeeeeel del att kika på ; ) Orkade inte ta tag i att tränga mig in bland alla kläder men det fick jag senare ångra då det var urplockat, men ett par mjukis från Better Bodies kom med hem i alla fall. Runt 15 tiden var det dags för boysen och vi satt bänkade såklart, superkul att se Johan på scenen, fysiken var grym, och du var grym vännen! Grattis igen!

Kollade massa mer på mässan, finalerna, träffade folk m.m. innan det var dags för hemgång och göra sig ordning för kvällen. På Rubinen var Festivalpartyt och vi hade självklart fixat biljetter dit, hade en helkulkväll med lite sömn och mycket skratt, massa dans och flum, så det ska vara.

Dagen efter var tuff dock (jag är riktigt orutinerad vad gällande alkoholförtäring och dess följder nu för tiden), inte många timmars sömn men upp ändå och iväg, för Vanessa skulle ju tävla. Minglade lite på mässan, såklart, kollade förbedömningar m.m. Grymma tjejer! Ett bauta-Grattis till Vanessa som blev 2a i den korta klassen. Så grym, och hon såg verkligen ut som en drottning på scenen..
Efter lite gästposeringar av bl a Flex Louis och Bransh Warren så drog vi oss hemåt, men stannade till och käkade Sushi först, fick faktiskt ner det. Har inte haft någon aptit alls sen i torsdags då jag blev "sjuk" eller vad det nu skall kallas, och jag hoppas att det snart blir bättre med matfronten..

Igår åkte min babe hem, och jag saknar redan hennes niggah-boootie, kom snart tillbaka Dess!
Sammanfattande så har det varit den bästa helgen på länge och jag längtar redan till nästa FF, superkul helt enkelt, massa roligt folk, tävlingarna var utomstående och allt har varit galet skojTack alla som förgyllt denna helg. 

Nu ska jag snart ut och gå, eller gå till gymmet, har inte bestämt mig vilket än men kanske blir promenad nu och gymmet ikväll, vi får se.. Ska träffa Anna sen, vi ska mysa på stan med Lussefika och förhoppningsvis Sushi, och hoppas jag kan äta bättre idag, inte börjat särskilt bra dock men.. (bilder kommer) Ni kan kika in hos Dessan så länge för fler bilder www.bigd.blogg.se. See ya, Ciao.



Den "omtalade" ryggen


get buck in here


Somnade redan kl 22 igår men det hjälpte ju inte min sömn ett dugg. Vaknade 03 och var orolig i kroppen, kände mig inte bra. Somnade tillslut om, och sen vaknade jag kl 05 av de värsta illamåendet jag någonsin haft, vinglade fram till toaletten - men det gick inte. Låg på golvet och skakade, kallsvettades länge. Lade mig tillslut i sängen och somnade om oroligt en liten stund, vaknade med illamående och kände att jag aldrig skulle få i mig mat.
Försökte ialla fall få i mig en apelsin och det gick med nöd o näppe, även två stekta ägg efter en stund. Men illamåendet fortsätter - BORT med det för tusan, jag har inte tid!


let go


En sak gör mig så otroligt irriterad när jag ser Du är vad du äter (som jag älskar att titta på).
Det är när personerna i fråga som vill gå ner i vikt klagar/grimaserar/vägrar/fuskar u name it, att ta de där drinkarna, och t.ex. linfröoljan. Dom säger liknande som - "det här kommer aldrig gå...." ...."jag får inte ner det,.." ...."det är så äckligt..." och så vidare, och så vidare. Men hallå?!! Dom har för det första gått med i programmet och vet att det inte väntas en dans på rosor med härlig choklad som tillbehör. De vet att om de vill gå ner i vikt så måste man kämpa lite.
(Ursäkta språket)
Men det är väl för i helvete bara svälja skiten och så är det klart sen. Dom beter sig ju som dom vore 4 och skall bli itvingad hostmedicin, det kanske smakar skit men det bådar gott i längden och gör nytta. Förstår verkligen att allt detta med motion är svårt till en början, det blir en sån omställning i vardagen och har man det inte som en vana och något man tycker är kul utan att det då snarare blir ett måste, så är det självklart svårt och kämpigt att få igång sig själv och verkligen utföra det.
Men att hälla i sig en ynklig liten olja eller drink, hur svårt kan det vara? Skärpning...


memories and stories


Alla mina rörelser i förmiddags gjordes i slowmotion - så jag gick tioll stan vid 14, då var jag äntligen klar. Tog nog en timma från att jag klev ur duschen till att jag hade fått på mig endast underkläder.. Köpte mig lite småsaker förut, underkläder, strumpbyxor m.m. Orkade inte kolla runt så mycket, okej - jag orkade inte prova.. Bytte Peak-mössan men dom hade inge pannband inne på Teamsportia så ska kolla på Peak-butiken.
Kollade in nya Stadium i Nordstan, riktigt snyggt! Passade på att hälsa på mina Volcom-clothes också. De limegröna pantsen och den turkosa jackan (den kommer garanterat stå på min önskelista, eller Oakleyjackan).

Hälsade på Mimmi på EHouse innan jag drog till gymmet, vilket jag inte alls var sugen på idag, var frusen och kände mig allmänt otaggad. Men har faktiskt lärt mig att dom dagarna brukar vara bäst på gymmet, då brukar den där glöden komma upp, och mycket riktigt så gjorde den det, körde 40 min på Crosstrainern och massa axlar lite armar o mage, så nu känner jag mig tung som ett betongblock, och allmänt orörlig, men skön känsla. Mycket "glöd" på gymmet idag förövrigt, det är trevligt  ; )...
Lagade mat så fort jag kunde när ja kom hem, hungrig som ett lejon, och såå gott det var. Synd att man slänger i sig maten när man är sådär hungrig bara men. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och tända ljus, har precis kollat Du är vad du äter. Fryser så mycket hela tiden, blir galen på de. Mer te kanske...? Jag är ialla fall sugen på Sushi. Bye.




difficult to say


Underbart mysig kväll hos min älskade Mimmi och lilla Malte igår, tack gumman för massa mys och bästa sällskap. Tjatade som vanligt, kollade massa dansuppvisningar, åt god frukt och drack en hel del Te. Helt enkelt en urbra kväll med en urbra tjej. Jag tänkte mig inte för och stoppade i mig en hel ask med Extra Drops Caramel-Chocolate - inte smart gjort, resulterade i en ond mage, men gott var det ett tag, och självförvållat. Promenerade från Mimmi vid 9 imorse och har lite onda känningar i benet igen, blir galen på skiten. Solning, stan och gymmet en sväng nu. Imorgon kommer Dessan hit, vi kanske ska på julmarknaden i Liseberg - myspys! Det ska bli så himla kul i helgen, och jag är så glad att Jenny och Micke ska hit också.. Lussebullar för hela slanten i helgen, på tal om ingenting - mums! Ciao.



broken dreams


Nyss varit ute och sprungit, blev så glad när de gråa molnen började försvinna så kände verkligen att en springtur skulle sitta fint - och det gjorde den! Frukosten är i magen och ska kanske ner o träna en sväng med Charlotte, och sedan luncha. Skönt att få naglarna fixade sen i alla fall. Ikväll blir det myskväll med min älskade och saknar vän Mimmi, ska ha sleepover at her NEW place, underbart. Träffa min lilla Malte också... Dax att styra upp dagen, Bye!





half way there





Var bara tvungen att lägga in brorsans första shuffle-video.
Han börjar bli grym alltså, kör hårt breee´!

(Tack för hjälpen Sandra:))

time to say goodbye





nytt i garderoben

Min kropp är som betty spagetti nu, i alla fall armarna - men skönt.
Idag har jag fixat FF biljetterna till mig och Dessan, så nu ska vi utnyttja varenda sekund där vill jag lova, heeeela lördagen och heeeeela söndagen, oohyes det ska bli så kul. Imorgon ska jag göra mina naglar, behövs verkligen, de är hemska nu. Annars hoppas jag att jag och Mimmi ska göra något.. Dax att städa nu, här ser ut som ett bombnedslag. Ciao!

Repeat-Låten

I need some distraction


Sjukt trött, men ändå tar jag inte tag i mig själv och lägger mig i sängen - hmmm... Ska.. snart...! Skoj och riktigt skönt på gymmet förut, alltid kul med "skjyssta vyer", små leenden och härliga blickar... Tss. Sen handlade jag och Pappa lite, eftersom han åker bort på jobb imorgon och är borta till Fredag. Julia gets alone..
Kollat en grym film precis, - Death Sentence, rekommenderas. Kevin Bacon är en riktigt bra skådespelare alltså (Bacon, haha - skoj att heta fläsk i efternamn?). Såg en bra film igår också som hette Resurrecting the Champ - kanonfilm.

Idag köpte jag föresten ett linne på BUDO&FITNESS men blev fel storlek så måste tillbaka imorgon, kanske blir lite mer shopping då också, men träningskläderna ska jag vänta lite med tills jag kollat om det finns något kul på FF i helgen.
På Torsdag blir det kanske Trollhättan.. Vi får se. Kramhej!


fin låt från filmen
...och en till


downtown


Har en liten "What-To-Do"lista att utföra idag, vilket jag borde sätta igång med nu. I och för sig kan man lägga till massa saker på listan såsom städning och sånt tråk, men det får jag ta tag i till veckan, när pappa åkt. Han åker Tisdag och kommer hem på Fredag, då jag även får besök av Dessan som ska bo hos mig hela helgen, vi ska på FF tillsammans - weei vad jag längtar! Så kommer Jenny och Micke med, kan inte bli bättre..

To Do List
MMSPORTS -
Köpa Biljetterna jag lagt undan till Fitnessfestivalen.
Coop Konsum - Hämta ut mina Omega 3.
BUDO&FITNESS - Kolla in ett träningslinne + lite till som skall inhandlas.
Packa ur - pappas väska som han skall ha ikväll.
..... and some more .....

Nu ska jag ta mig en promenad och sen blir det frulle så man kan börja ta tag i "dagens sysslor", pust vad jobbigt - Hahahah! Ha en härlig start på dagen, Bye!




RSS 2.0