this is a story of a girl

Kommit hem från karlskoga för några timmar sen. Var hos Mimmi igår till att börja med, där vi gjorde oss fina för kvällen. Men innan det så åt jag jättegod påskmiddag med Mamma och brorsorna.. Innan det var vi i storfors en sväng och handlade lite, hämtade även hem mitt proteinpulver nu som hade kommit, och lite annat. Efter middagen var det duschen som gällde, och ännu ett träningspass på cykeln, blev faktiskt två stycken igår :) Så hela 2 mil cyklade jag, riktigt skönt, särskilt när det är en utekväll som vankas.
Åkte in till Mimmi där vi som sagt gjorde iordning oss, med sällskap av lite adra girls oxå. Sen gick vi på trevlig förfest med lite grabbar m.m. Mycket trevligt... Och så var det statt som gällde, helt okej kväll. Alltid lika kul med dig Mimmi :) Kul att träffa lite folk man inte träffat på länge med. Efterfest och sedan sovtime...

Så nu sitter jag hemma och tråkar. Sjukt fint väder ute idag. Tänkte träna en sväng snart, och sen ta en walk med babe kanske, i solskenet. Åt lite påskmatsrester från gårdagen förut med mamma, så vi storknade av mättnad.
Funderar på vad som händer ikväll också, vill hitta på något eftersom jag sticker till götet imorgon igen, men vi får se vad som händer.. Jag kommer nog dra på att göra ordning mig i alla fall, för mitt hår är inte att leka med idag, gårdagens sprayning och style-produkts-överdoser satte sina spår idag kan jag lova, - Kråkbo........ Men sån är jag ; )

Ha en skön söndag !

J

Kommentarer
Postat av: Mithun

ha en bra dag!

2008-03-23 @ 15:49:06
URL: http://mithunistheshit.blogg.se
Postat av: Rebecca

Hoppas du får en trevlig söndag! :)

2008-03-23 @ 15:54:03
URL: http://rebeccaasv.blogg.se
Postat av: Victoria

Intresserad utav att få gratis underkläder hemskickat?
http://fameislessthaninfamy.blogg.se/1206274509_okej_intresserade_uta.html

2008-03-23 @ 15:56:46
URL: http://fameislessthaninfamy.blogg.se
Postat av: Erika

Heting, vart har du tagit vägen.. =O
Hör av dig.. eller vi får höras av.. =)

2008-03-24 @ 21:35:56
URL: http://erijka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0